Jaroměř sahala s favoritem dlouho po bodech, nakonec však odchází poražena

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

18. kolo MIACOM KP mužů - neděle 20.3.2022 - od 15:00 - Jaroměř.

FK Jaroměř -  FC Slavia HK 0:2 (0:0)

Branky: 74. Krotil, 84. Pečenka

FK Jaroměř: Červenka - Pohořálek (88. Musil), Častvaj, Poděbradský (K), Valášek - Votrubec, Exnar Ma. (88. Toman), Gorol, Bano, Exnar Mi. (61. Petráček) - Kocourek

FC Slavia HK: Mašek - Kundrt, Kabeláč (72. Zbořil), Strasser, Štipák - Krotil (88. Dědeček), Brázda (K) (61. Pečenka), Hušek (88. Polívka), Mates - Kosař, Řezáč (72. Šejvl)

První poločas přinesl opatrný začátek a vzájemné oťukávání obou soupeřů a terénu. Hosté z Hradce měli sice územní převahu, ale pozorná domácí obrana je dlouho nepouštěla do žádné vyložené šance. Obraz hry se do konce poločasu již nijak výrazněji nezměnil, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Druhý poločas přinesl podobný obraz hry, kdy se hosté snažili dobývat domácí branku a ti vyráželi na rychlé brejky, které však končily v dostatečné vzdálenosti od Maškovy branky. Když už se zdálo, že utkání míří do remízového konce, přišel v 74. minutě roh hostů, odražený míč se dostal ke Krotilovi a ten se bombou z half-voleje treril parádně - 0:1. Hosty tento gól povzbudil, ale ani Jaroměř nesložila zbraně a zvýšila svou aktivitu. Tu však utnul druhý gól v síti domácích. Hosté podnikli v 84. minutě rychlý brejk, stířdající Zbořil nahrál pod sebe na Pečenku, který se trefil bombou k tyči - 0:2 a rozhodl tak definitivně o osudu tohoto utkání.

KP muzu FK Jaroměř - FC Slavia Hradec Králové, 20.3.2022, foto: Václav Mlejnek První gól z kopačky Daniela Krotila (11), nejlepšího střelce Slávie.
Foto: Václav Mlejnek

Fotogalerie k zápasu zde

Jaroměře nepředvedla špatný výkon, hrála velmi organizovaně, obětavě a dlouho nepouštěla hosty na dostřel své branky. Ti se přece jen v závěru 2x prosadili a odvážejí si tak z Jaroměře 3 body za vítězství 2:0 do Hradce Králové.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme vzhledem k terénu vsadili na jednoduchost. Zápas byl plný osobních soubojů s minimem šancí na obou stranách. V první půl jsme byli ke gólu blíže my. O konečeném výsledko rozhodla série standardních situací okolo 70. minuty.

Josef Bouček, trenér FC Slavia HK: Utkání dvou rozdílných poločasů z naší strany. První půle byla i s ohledem na stav hřiště z naší strany upracovaná a pomalá. Druhý poločas jsme hru zjednodušili a hlavně zpřesnili. Výsledkem byly dvě hezké branky a nula vzadu, kdy jsme domácí nepustili ve druhém poločase do žádné šance. Kluky musíme pochválit za přístup utkání a hlavně za výkon ve druhém poločase.

ŽK: 37. Kocourek - 18. Strasser, 22. Brázda, 31. Štipák, 60. Kabeláč, 64. Pečenka

Rozhodčí: Matula, Filip, Nožka

DS: Braun

Diváků: 155

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Ohlasy v tisku:



Gólový sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.