Muži A - sezona 2020/2021

Značně oslabené áčko nedokázalo vyhrát v Broumově

5. kolo AGRO CS Cupu - Neděle 27.6.2021 - hřiště Broumov.

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 2:1 (1:1)

Branky: 17. Spišák, 48. Gago O. - 34. Valášek

FK Jaroměř: Linhart - Filip, Toman, Hykš - Horák, Exnar Ma., Čenovský, Bano, Valášek - Exnar Mi., Petráček

Střídali: Vach, Červenka

TJ Slovan Broumov: Bouška - Gago Ondřej., Zeman, Svoboda (C), Spišák, Pancner, Bartoš, Štejnar, Šimon, Novotný, Ponikelský

Střídali: Hrubý, Vöröš, Gago Marek

Předprázdninový víkend se podepsal na kvalitě posledního pohárového kola AGRO CS mužů. Oba týmy improvizovaly v sestavách, za Broumov nastoupilo několik dorostenců.

Úvod patřil Broumovu. V 8. minutě zkusil domácí Marek Gago vysokou střelu zdáli. V chvíli později totéž zopakoval po zemi, ale i tady byl brankář Jaroměře Patrik Linhart úspěšný. Míč vypíchl špičkou kopačky. V 17. minutě se domácí dočkali, po rohovém kopu uklidil míč k levé tyči Ondřej Spišák - 1:0. Broumovští se vymanili z krátkého jaroměřského sevření ve 26. minutě. Linhart šel daleko naproti Martinovi Ponikelskému, ten ho oběhl, ale na bránu kvůli dotírající obraně nevystřelil. Před Gagovou dorážkou už byl Linhart zpátky v bráně. O vyrovnání se ve 28. minutě neúspěšně pokusil Jan Bano, který se vrací z angažmá v Dobrušce. Superrychlý Valášek vyrazil do protiútoku ve 34. minutě. Tomáš Bouška v broumovské bráně mu první střelu vrátil, druhou ránu Valášek proměnil - 1:1.

Pohár KFS AGRO CS mužů TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř, 27.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Za Jaroměř se trefil Daniel Valášek (v bílém uprostřed)

Dvě minuty po začátku druhé půle si na míč sáhl střídající brankář Lukáš Červenka a úspěšně ho vyprovodil z brány. Ve 48. minutě nezabránila hostující obrana brejku domácích a Ondřej Gago dal vedoucí gól Broumova - 2:1. Ke konci se hra rozhýbala, šance vznikaly i zanikaly na obou stranách. Ani Horák v 51. minutě, ani Čenovský v posledních sekundách, už skóre zápasu neupravili.

Divácky atraktivní byla alespoň poslední patnáctiminutovka, kdy se hosté snažili srovnat stav za každou cenu. V pohárové tabulce skupiny E tak Jaroměř skončila na celkovém čtvrtém místě.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas jsme nezvládli po herní stránce a ani po té výsledkové. Nedařila se nám kombinace a ztráceli jsme mnoho jednoduchých míčů, což domácí využívali k rychlým brejkům. Mnoho absencí v základní sestavě bylo znát, přesto jsme toto utkání měli sehrát mnohem lépe.

ŽK: 0 - 0

Rozhodčí: Kiezler, Kafka, Škoda

Pohár KFS AGRO CS mužů TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř, 27.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Jedna z brankových šancí Martina Čenovského v samotném závěru utkání. Foto 2x: Václav Mlejnek

Vysoké vítězství áčka nad trutnovským béčkem

4. kolo AGRO CS Cupu - neděle 20.6.2021 - hřiště Růžovka Jaroměř.

FK Jaroměř - MFK Trutnov ,,B" 5:0 (2:0)

Branky: 20. Gorol, 37. Horák, 48. Toman, 56. Petráček, 80. Horák

FK Jaroměř: Červenka - Častvaj, Michálek (K), Poděbradský - Horák, Gorol, Exnar Ma., Hykš, Valášek - Exnar Mi., Vach

Průběžně střídali: Filip, Toman, Petráček, Linhart

MFK Trutnov B: Šťastný - Metlický, Macek, Křížek, Kraus - Groer (K), Hrnčíř, Kalhous, Herout, Meliš - Brejcha. Střídal Taláb.

V sedmé minutě zahájil palbu na branku hostí Miloš Exnar z příliš ostrého úhlu. První gól padl v 19. minutě ze standardní situace, když Radek Gorol přestřelil zeď i brankáře Štastného - 1:0. Ve 37. minutě hlavičkoval Valáškovu přihrávku do volné brány nikým nehlídaný Adam Horák - 2:0. Ve 39. minutě mířil pod horní tyč Gorol, ale hostující gólman, kterého si trutnovské béčko protentokrát vypůjčilo ze svého týmu A, na míč dosáhl.

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - MFK Trutnov B, 20.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Domácí gólman Lukáš Červenka vyboxoval ve 30. minutě míč v souboji s trutnovským Patrikem Brejchou.

Ve 48. minutě se nechal brankář Štastný vylákat za hranice šestnáctky, Gorol ale trefil jen břevno prázdné brány. Jenže odražený míč si našel Ondřej Toman a přes dotírajícího Křížka ho protlačil do sítě - 3:0. V 51. minutě si sprintem s míčem přes půl hřiště vybudoval šanci Vach, ale přestřelil. Horákovu přihrávku si v 56. minutě zpracoval na hranici malého vápna Matěj Petráček a stal se čtvrtým úspěšným střelcem utkání - 4:0. Další pokus v 75. minutě trutnovský gólman Petráčkovi vyrazil. Posledním úspěšným střelcem se tak v 80. minutě stal podruhé v utkání Adam Horák, který v sólovém úniku obstřelil Šťastného zleva a uzavřel skóre na 5:0

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - MFK Trutnov B, 20.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Branka Ondřeje Tomana do opuštěné brány ve 48. minutě.

MFK Trutnov B jako vedoucí tým pohárové skupiny E dorazil do Jaroměře jen s jedním náhradníkem a mnoha mladými hráči v sestavě. Nula inkasovaných branek přesto dala v dnešním tropickém dni dobré vysvědčení oběma jaroměřským brankářům i celé domácí obraně.

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - MFK Trutnov B, 20.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Gól Matěje Petráčka v 56. minutě.

 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V úmorném vedru jsme zvládli zápas na výbornou. Dobře jsme kombinovali a dokázali jsme naše šance proměňovat. Jsem rád, že jsme neinkasovali, a odehráli zápas s nulou.

ŽK: 0 - 0

Rozhodčí: Škoda, Kalaš, Kafka

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - MFK Trutnov B, 20.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Adam Horák a jeho závěrečná branka. Foto 4x: Václav Mlejnek

Áčko splnilo roli favorita a zvítězilo ve Velkém Poříčí

3. kolo AGRO CS Cupu - Sobota 12.6.2021 - hřiště Velké Poříčí.

TJ Velké Poříčí - FK Jaroměř 2:5 (1:3)

Branky: 23. Kuru, 61. Hornych - 10. Gorol, 15. Horák, 44. Emlar L., 59. Exnar Mi., 84. Dyrc

FK Jaroměř: Mertlík - Filip, Michálek (K), Poděbradský - Horák (60. Vach), Gorol, Hykš (46. Petráček), Exnar Ma., Valášek (55. Dyrc) - Emlar L. (55. Németh), Exnar Mi.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V dnešním zápase jsme chtěli kombinovat a kontrolovat hru. Mrzí mě velké množství nedotažených přečíslení, kdy jsme tyto situace měli zvládnout lépe. Naopak pozitivem je pět gólů a pěti různých střelců

ŽK: 27. Werner - 67. Exnar Ma., 88. Exnar Mi.

Rozhodčí: Matula, Martínek, Šedivý

Pohár KFS AGRO CS mužů Velké Poříčí - FK Jaroměř, 12.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Z této pozice dal pátý gól Jaroměře hráč s číslem pět, Petr Dyrc. Foto: Václav Mlejnek

Áčko neudrželo dvougólové vedení a v poslední minutě inkasovalo v derby s Českou Skalicí

2. kolo AGRO CS Cupu - Neděle 6.6.2021 - hřiště Růžovka v Jaroměři

FK Jaroměř - SK Česká Skalice 4:3PK (2:0)

Branky: 8. Gorol, 32. Michálek (p.k.), 75. Gorol - 57. Novotný, 65. Sedláček, 90. Valeš

FK Jaroměř: Červenka (46. Linhart) - Poděbradský, Michálek (K), Horák (46. Vach) - Toman (46. Petráček), Častvaj (33. Filip), Exnar Ma., Exnar Mi., Gorol (82. Čenovský), Čenovský (46. Emlar L.) - Kořínek (46. Emlar J.)

SK Česká Skalice: Weisser - Hánl, Sedláček (K), Pácalt, Voráček - Novotný, Diviš, Hanel, Šreiber - Škoda (72. Valeš), Pípek

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - SK Česká Skalice, 6.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek U míče Radek Gorol, který si připsal po gólu v každém poločase.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Inkasovali jsme v poslední minutě, což samozřejmě mrzí. Na rozdíl od zápasu se Slavií HK, kde jsme po střídání většího počtu hráčů naši úroveň hry udrželi, tomu tak dnes nebylo. Pozitivem dnešního zápasu jsou dva góly Radka Gorola a dvě chycené penalty Patrika Linharta.

Jakub Zahradník, trenér Č. Skalice: Utkání 2 poločasů. V tom prvním, kdy soupeř hrál ve své top sestavě, jsme hráli naivně a Radek Gorol s Jirkou Kořínkem nás lehce přehrávali. Ve druhém se naše hra zvedla a zřejmě zaslouženě jsme díky nestárnoucímu Honzovi Valešovi vyrovnali. V penaltách pak byli přesnější domácí a tak bonusový bod berou oni. Pro nás velmi dobrá zkouška s vynikajícím soupeřem.

ŽK: 69. Emlar J. - 31. Sedláček

Rozhodčí: Turek, Beránek, Janeček

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - SK Česká Skalice, 6.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Jaroměřský brankář Patrik Linhart vyráží penaltu Václava Novotného.
Foto 2x: Václav Mlejnek

Těsná prohra áčka v prvním zápase AGRO CS Cupu

1. kolo AGRO CS Cupu - Neděle 30.5.2021 - hřiště Růžovka v Jaroměři

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 0:1 (0:0)

Branky: 52. Rudolf

FK Jaroměř: Červenka - Filip (60. Dyrc), Michálek, Častvaj - Horák (30. Toman), Exnar Mi. (70. Vach), Exnar Ma. (60. Hykš), Gorol, Valášek - Emlar J. (60. Emlar L.), Čenovský

TJ Červený Kostelec: Středa – Kováčik (82. Drapač), Vejman, Bárta, Hála – Prokop (65. Neuman), Škoda, Kratěna (70. Wajsar), Srkal, Rudolf - Hlava

Jaroměř sehrála první utkání v rámci AGRO CS Cupu s týmem Červeného Kostelce. Od začátku se hrálo svižné utkání, ale bez větších šancí na obou stranách. Domácí měli sice mírnou herní převahu, ale hosté vyráželi do nebezpečných brejků z nich jeden z nich porměnili po změně stran. Jaroměř poté vrhla všechny síly do útoku, ale přes pozornou obranu hostí se jen těžko prosazovala, a tak odešla poražena nejtěsnějším možným rozdílem 0:1.

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec, 30.5.2021, foto: Vaclav Mlejnek Střelec vítězného gólu hostí Lukáš Rudolf (červenočerný dres číslo 11) v obklíčení domácích.

Miloš Exnar, trenér domácích: Dnes jsme se velmi těžko prosazovali proti konsolidoavané obraně hostí. Nedařila se nám finální fáze, a tak jsme si nevytvářeli gólové šance. Věříme, že v derby se Skalicí budeme úspěšnější.

Robert Hanuš, trenér hostů: Po půlroční pauze jsme cestovali do nedaleké Jaroměře k odehrání prvního kola AGRO CS Poháru KFS. Věděli jsme,že nás čeká silný soupeř, a proto hlavním cílem bylo neinkasovat a výsledek se dostavil. Po celou dobu bylo utkání vyrovnané a rozhodla individuální akce Rudolfa po excelentní přihrávce Hály. Musím klucky pochválit za bojovnost a přístup k utkání

Rozhodčí: Šedivý, Kiezler, Tůma

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec, 30.5.2021, foto: Vaclav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.