Áčko duel v Červeném Kostelci hrubě nezvládlo a utrpělo debakl!

24. kolo Votrok KP - neděle 5.5.2019 od 17:00 - hřiště Č. Kostelec.

TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř 7:0 (3:0)

Branky: 13. Hundák, 28. Hundák, 33. Čáp, 55. Čáp, 59. Vejman, 78. Vejman

TJ Červený Kostelec: Středa - Fireš, Bárta (K), Vejman, Hála - Kováčik, Petrů (58. Veseleňák), Srkal, Kratěna (81. Mudroch) - Čáp (65. Tipelt), Hundák

FK Jaroměř: Tomášek - Chalupa, Michálek (K), Mertlík, Čenovský - Exnar Ma., Votrubec, Exnar Mi., Roubal - Bano (34. Konrád), Emlar

Jaroměř se v úvodu představila jako běhavý tým, góly ale dával soupeř. První střelu domácího Čápa v 8. minutě ještě Michálek vyškrábl z brankové čáry. I druhý útok ve 13. minutě se zdál zažehnaný, když dorostenecký brankář Tomášek míč vyrazil. Jenže v dorážce ho překonal Jakub Hundák (1:0). Ve 23. minutě Tomášek tým podržel, když instinktivně vystihl prudkou ránu Hundáka, který dostal ideální přihrávku na kopačku od Čápa. Ve 28. minutě si jaroměřský brankář vyběhl k pravé straně vápna, Čáp ho ale po útěku přes půl hřiště přehodil a Hundák skóroval do prázdné brány (2:0). Do třetice Tomášek kapituloval ve 33. minutě po chybě obrany, kterou využil Kristián Čáp (3:0). Další gólovou šanci Kostelce vyrazil brankář hostí ve 39 minutě. Rychlou sérii několika střel z vápna si domácí nechali na poslední minutu prvního poločasu, jaroměřská branka ale odolala.

KP TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř, 5.5.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.


Ve 46. minutě odpískal rozhodčí penaltu pro Jaroměř, kapitán Michálek ji ale neproměnil. Ve 49. minutě trefil Votrubec levou tyč domácí brány. Po celý druhý poločas směrovali Červenokostelečtí k bráně hostí mnoho potencionálních gólových šancí, z nichž většina prošla až na brankáře. Ten z nich pustil za záda čtyři: V 55. míč vyslaný Čápem přeskočil Tomáška (4:0), další gól trefil v 59. minutě Vejman (5:0). Tentýž hráč zvyšoval v 78. minutě na 6:0. Účet zápasu uzavřel v 87. minutě Marek Srkal po rohovém kopu domácích (7:0).

Petr Liška, trenér domácích: Dnes to byla jednoznačná výhra s odevzdaným soupeřem.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Jednoznačná záležitost domácího týmu. Výsledek hovoří za vše. Momentálně jsme v hluboké krizi a nejsme schopni hrát se soupeři vyrovnaná utkání.

Rozhodčí: Koutník, Kubec, Kalaš

DS: Vojtěch

ŽK: 0 - 0

Diváků: 240

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Friday the 26th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.