Áčko i přes zlepšený výkon ve druhém poločase na body v Chlumci nedosáhlo

22. kolo Votrok KP - pátek 19.4.2019 od 17:00 - hřiště Chlumec n.C.

FK Chlumec n.C. - FK Jaroměř 1:0 (1:0)

Branky: 29. Veselský

FK Chlumec nad Cidlinou: Kukal - Homoláč (24. Špás), Jánský (88. Kříž), Bráborec (K), Pilař (78. Hubený) - Vopátek, Dušek, Novotný, Staněk - Kycelt (71. Feichtinger), Veselský

FK Jaroměř: Tomášek - Markarjanc (24. Chalupa), Michálek (K), Horák - Roubal, Votrubec, Bano, Čenovský, Exnar Mi. (82. Pavlis) - Exnar Ma. Emlar (71. Toman O.)

V páté minutě vyrazil jaroměřský dorostenecký brankář Tomášek nohou střelu Veselského, který naši obranu v tomto zápase potrápil ještě mnohokrát. Tomášek se ale dobře rozchytal a zlikvidoval i další nebezpečné míče. V 10. minutě Staňkovu ránu směřující k horní tyči vyrazil rukou a v 15. minutě odvrátil dvě chlumecké pumelice těsně za sebou. Jenže ve 29. minutě dostal rozběhnutý Veselský přihrávku z hranice vápna přesně na kopačku a od tyče Tomáška prostřelil (1:0). Teprve před přestávkou vyslal první nebezpečnou střelu ke chlumecké bráně Roubal a předznamenal tak vyšší aktivitu Jaroměře ve druhé polovině zápasu.

muži A FK Chlumec n.C. - FK Jaroměř, 20.4.2019, foto: Václav Mlejnek Jakub Veselský trefil z prvního dotyku prostor mezi Tomáškem a tyčí a rozhodl utkání.

I po přestávce si drželi míč na kopačkách víc chlumečtí hráči, Jaroměř se ale dostala do několika nadějných zakončení. Ve 49. minutě poslal Bano přímým kopem míč do středu branky přímo do náruče chlumeckého Kukala. V 53. minutě hlavičkoval z malého vápna domácí Staněk, ale Tomášek pohotově vyrazil. Vzápětí kopal přímý kop Votrubec, ale pravou šibenici lehce přestřelil. V 59. minutě se dalšího přímého kopu chopil opět Bano, ale ránu k pravé tyči domácí gólman vyrazil. V 63. minutě se do úniku dostal Matěj Exnar, zleva pronikl na hranici velkého vápna, jenže branku přehodil velkým obloukem. V 80. minutě zkusil střelu k levé tyči Adam Horák. V 83. minutě hlavičkoval nad břevno Matěj Exnar. V 86. minutě trefil ještě Bano brankáře.

Jaroměř dnes nevyužila oslabené sestavy soupeře, který nastoupil s dorostenci náhradou za střelce Labíka, potrestaného stopkou na tři soutěžní utkání, i bez opor Jiřího a Miroslava Kučerových. Navíc po dlouhodobě zraněném Valáškovi a Linhartovi přibyl na soupis marodky obránce Markarjanc.

muži A FK Chlumec n.C. - FK Jaroměř, 20.4.2019, foto: Václav Mlejnek Jeden z útoků Matěje Exnara v závěrečné fázi utkání.

Petr Kycelt, asistent trenéra domácích: Před zápasem jsme řešili velké problémy se sestavou, které se během utkání ještě prohloubily. I přesto jsme odehráli solidní první poločas, ale z řady šancí jsme dali jen jedinou. Po přestávce už náš výkon tak dobrý nebyl, ale hosty jsme do vážnější šance nepustili a získali tak veledůležité body. V sestavě jsme měli pět dorostenců a i vzhledem k nim, nás mrzí chování některých fanoušků, kteří neustále jen kritizují a kluky nepodpoří.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V první půli jsme byli horším týmem a domácí šli do zaslouženého vedení. Po změně stran se obraz hry změnil, ale vyrovnávací gól se nám vstřelit nepodařilo

Rozhodčí: Kánská, Bačo, Ikizgül

DS: Novák

ŽK: 44. Špás, 54. Vopátek - 56. Emlar

Diváků: 210

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


muži A FK Chlumec n.C. - FK Jaroměř, 20.4.2019, foto: Václav Mlejnek Foto 3x: Václav Mlejnek

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.