Áčko dokázalo proměnit své šance a zvítězilo ve Vysoké!

27. kolo VOTROK KP - hřiště Vysoká n.L. - 26.5.2018 od 17:00.

FK Vysoká n.L. - FK Jaroměř 2:4 (1:3)

Branky: 38. Homolka, 84. Bělka (p.k.) - 9. Bano, 23. Častvaj, 35. Bano, 69. Valášek

FK Vysoká n.L.: Pavliš - Píša J. (K) (46. Duben) , Ptáček, Prorok, Kafka - Růžička (67. Jelínek), Haken, Podlipný, Škvrňák (70. Kulhánek) - Bělka, Homolka

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Michálek (K), Holub, Knap - Müller (61. Kilevník), Čenovský, Bano, Valášek, Častvaj (75. Jirásek) - Škoda

Jaroměř začala utkání na půdě ve Vysoké velmi aktivně a již ve 2. minutě střílel prudce Müller, ale pouze nad domácí branku. V 6. minutě se dostával do dobré příležitosti Častvaj, ale nedokázal si pokrýt míč. V 9. minutě se pak již měnilo skóre. Bano prošel středem domácí obrany a prostřelil gólmana Pavliše - 0:1. Tento gól domácí probudil a Ti se tlačili dopředu. V 16. minutě oklamal na pravé straně Růžička jaroměřského obránce, ale jeho nebezpečný centr naštěstí nenašel adresáta. V 18. minutě přišla chyba domácí obrany a Bělka měl velikou šanci, ale střelou trefil pouze dobře postaveného Michálka na lajně hostující branky. Hned poté pak udeřilo na druhé straně. Ve 23. minutě zakombinoval pěkně Častvaj s Banem a prvně jmenovaný skóroval - 0:2. Ve 35. minutě pak bylo ještě veseleji. Bano se dostal k odraženému míči na domácím vápně a technicky obstřelil domácího brankáře - 0:3. Domácí však záhy odpověděli. Ve 38. minutě centroval z levé strany Kafka a našel v rychlém náběhu Homolku, a ten hlavou z blízka a prudce skóroval - 1:3.

Druhý poločas byli sice aktivnější domácí, ale do žádných vyložených šancí se nedostávali, naopak Jaroměř mohla chodit do nebezpečných brejků. V 53. minutě centroval z pravé strany prudce Müller, ale domácí obránci jeho nebezpečný centr odkopli. V 55. minutě měl velikou šanci Valášek po centru Müllera, ale domácí hlavou branku netrefil. V 59. minutě měli velikou šanci domácí, když střílel prudce Haken, ale Ondráček byl na místě. V 64. měli domácí asi největší šanci druhého poločasu. Z levé strany centroval Růžička, ale Haken trefil krásným volejem na zadní tyči pouze Ondráčka. V 69. minutě předvedla Jaroměř krásnou kombinační akci, když putoval míč po ose Škoda - Kilevník - Škoda k Valáškovi, a ten střelou z vápna skóroval 1:4. V 84. minutě byl faulován Ondráčkem domácí útočník Bělka a kopal se pokutový kop, který sám postižený bezpečně proměnil - 2:4. V 87. minutě měl veliko šanci hostující Jirásek po přihrávce Bana, ale nedokázal se dobře zorientovat v domácím vápně.

Jaroměř byla v prvním poločase velmi efektivní a dokázala proměnit své šance. Ve druhém poločase se utkání spíše již jen dohrávalo, když oba týmy přidali po jednom gólu, a tak si Jaroměř připsala druhé vítězství na venkovním hřišti během jednoho týdne.

Miroslav Píša, vedoucí domácích: Ve Vysoké se hrál zajímavý zápas. Obě mužstva už hrají jenom o umístění v tabulce a tak se zvolil ofenzivní fotbal. Jedna a to zásadní chyba tam byla - hosté dali o dva góly více, a proto mají tři body.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme byli velmi efektivní a již v první půli jsme domácím výsledkově odskočili na rozdíl dvou gólů. Po změně stran byli domácí aktivnější, ale čtvrtá branka v jejich síti zápas definitivně rozhodla. Tří bodů si velmi ceníme, Vysoká je soupeř, nad kterým se na jeho půdě nevyhrává snadno.

Rozhodčí: Hlaváč, Fišer, Martínek

ŽK: 69. Čenovský, 86. Škoda

Diváků: 106

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.