Áčko udolalo houževnatý Chlumec na penalty a posouvá se na dělené 2. místo tabulky KP!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

17. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 1.5.2018 od 17:00.

FK Jaroměř - FK Chlumec n.C. 2:1P (0:1)

Branky: 65. Holub - 39. Kučera J.

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Michálek (K), Heidler, Knap - Valášek (72. Jirásek), Čenovský, Holub (85. Mertlík), Müller, Chalupa (46. Bano) - Kilevník

FK Chlumec n.C.: Kukal - Kučera M., Bráborec (K), Dušek, Vopátek - Hartman (80. Šumský), Pilař, Kučera J. (72. Teslík), Doležal (91. Špás) - Labík, Veselský (85. Hubený)

Utkání v Jaroměři začalo pěkně zostra a hned ve 2. minutě střílel nebezpečně Holub, ale Kukal jeho střelu chytil. V 10. minutě zaútočili hosté, ale centr z pravé strany usměrnil Labík nad domácí brnaku. Ve 27. minutě měla velikou šanci Jaroměř, Kilevník přihrál do běhu Valáškovi, ale ten z rohu malého vápna branku hostí minul. Ve 27. minutě se před domácím vápnem elegantně uvolnil hostující Hartman, ale střílel nad. Ve 33. minutě centroval z pravé strany hostující Veselský, ale jeho centr proletěl domácím vápnem a nikdo z hostujících hráčů na něho nedosáhl. Ve 37. minutě utekl na levé straně hostující Doležal a byl faulován Ondráčkem a kopala se penalta. Tu však Jirkovi Kučerovi chytil domácí brankář. Stejný hráč si však neproměněnou penaltu vynahradil hned vzápětí ve 39. minutě, když krásně trefil odražený míč po rohu přesně do levého víka Ondráčkovi branky - 0:1

muži A FK Jaroměř - FK Chlumec n.C., 1.5.2018, foto: Václav Mlejnek Hosté překonali domácího brankáře Michala Ondráčka v 39. minutě.

Jaroměř do druhého poločasu zlepšila hru a zatlačila hosty před jejich branku. V 62. minutě měl velikou šanci Valášek, nasadil housle brankáři, ale jeho střelu mířící již do branky vykopl z prázdné branky hostující kapitán Bráborec. V 64. minutě se na vápně hostů uvolnil Holub a bombou k levé tyči brankáře Kukala vyrovnal - 1:1. Domácí tento gól nabudil ještě více a tlačili se před hostující branku. V 70. minutě střílel prudce Čenovský, ale branku hostů těsně minul. Jaroměř ke konci zápasu hosty ještě více zatlačila, ale Ti již remízu s vypětím všech sil dokázali uhájit.

První poločas přinesl oboustranně vyrovnané utkání, kdy mírně nebezpečnějším týmem byli z brejku hosté. Druhý poločas domácí zlepšili hru, zaslouženě vyrovnali a mohli strhnout vítězství na svou stranu. Zasloužený plusový bod pak Jaroměř vybojovala v penaltovém rozstřelu.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V prvním poločase jsme nehráli dobře, soupeř se zaslouženě ujal vedení. Po změně stran se náš herní projev výrazně zlepšil, což vyústilo ve vyrovnávací branku. Za plusový penaltový bod jsme samozřejmě rádi.

David Homoláč, trenér FK Chlumec n.C.: Po první půli jsme měli vést 3:0, ale penalta a další šance zůstaly nevyužity. Po přestávce domácí přidali, byli více na míči, ale do větších šancí jsme je nepouštěli. Přesto vyrovnali po naší chybě v rozehrávce. Penalty jsme po delší době nezvládli.

Rozhodčí: Podhajský, Vojtěch, Kubec

ŽK: 37. Ondráček, 90. Heidler - 8. Bráborec, 55. Dušek, 70. Kučera J.

Diváků: 180

muži A FK Jaroměř - FK Chlumec n.C., 1.5.2018, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.