Áčko podalo velmi dobrý výkon a veze z Červeného Kostelce cenné body

13. kolo VOTROK KP - hřiště Č. Kostelec - 5.10.2017 od 14:00.

TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř 1:3 (0:0)

Branky: 51. Martínek - 54. Častvaj, 68. Valášek, 90+2 Müller

TJ Červený Kostelec: Kaufman - Kováčik, Vejman, Bárta (K), Runkas - Hundák (69. Štelzig), Petrů, Barták, Srkal - Martínek, Petr

FK Jaroměř: Ondráček - Müller, Heidler, Michálek (K), Knap - Valášek (90. Jirásek), Bano (50. Škoda), Holub, Čenovský, Petráček (46. Častvaj) - Kilevník (80. Vondrouš)

Úvod zápasu byl opatrný z obou stran a oba týmy se spíše seznamovaly s terénem, který byl sice velmi dobře připraven, ale i přesto někteří hráči skončili několikrát na zemi. V prvních deseti minutách byli lepší domácí, ale do žádné šance je obrana Jaroměře nepouštěla. Jejich mírný tlak vyvrcholil šancí v 17. minutě, kdy přihrával Kováčik pod sebe, ale nepřesně. V 18. minutě se probíjel domácí obranou Holub, ale jeho zpětnou přihrávku dokázal domácí brankář chytit. Od toho momentu již byla mírná převaha na straně Jaroměře, která kontrolovala míč, ale hrálo se bez šancí. Ve 33. minutě přihrál Holub na Kilevníka, který postrčil do strany Petráčkovi, ale ten střílel hodně vedle domácí branky. Ve 37. minutě se připomněli o domácí, ale Kováčikovu střelu dokázala hostující obrana nadvakrát zblokovat.

muži A KP TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř, 5.11.2017, foto: Václav Mlejnek Holubova šance v 18. minutě.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a po brejku v 51. minutě vstřelil na zadní tyči nikým nekrytý Martínek úvodní branku zápasu - 1:0. Tento gól Jaroměř ještě více nabudil a tlačila se na domácí branku. Hned v 54. minutě bylo vyrovnáno, to když se v domácím vápně nejlépe zorientoval Častvaj a chytře na zadní tyč vyrovnal - 1:1. V 57. minutě centroval z levé strany Častvaj, ale Kilevníkova hlavička šla vedle. V 58. minutě střílel Holub, ale jen těsně minul domácí branku. V 63. minutě se poprvé ve druhém poločase připoměli domácí, ale jejich rychlý brejk obrana Jaroměře dokázala vyřešit. Tlak Jaroměře sílil a gól visel na vlásku. V 68. minutě předvedl krásné sólo Holub, ale místo střely volil přihrávku na Škodu, který střílel pouze do obránců. V 70. minutě již udeřilo. Kilevník přihrál doprava ideálně na Valáška a jeho střela na zadní tyč skončila v síti - 1:2. V 74. měl velikou šanci Škoda, ale nedal. V 76. minutě měl další tutovku Kilevník, ale rovněž nedal. V 85. měl obrovskou šanci Vondrouš, ale sám tváří v tvář domácímu brankáři trefil pouze jeho nohy. Definitivní pojistku pak přidal Müller v nastavení v 92. minutě, když vystřelil a jeho prudkou střelu ještě tečoval domácí hráč a ta skončila v domácí síti - 1:3.

muži A KP TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř, 5.11.2017, foto: Václav Mlejnek

Velmi pohledné a kvalitní utkání z obou stran. Domácím patřil úvod zápasu, ovšem postupem času přebírala taktovku Jaroměř a hlavně ve 2. poločase byla jednoznačně lepším týmem. Utkání se hrálo na kvalitně připraveném hřišti, před pěknou návštěvou a v závěru bylo i tradičně značně vyhecované. O to cennější jsou tyto 3 body z Červeného Kostelce, které se nevozí každý den.

Petr Liška, trenér domácích: Nutno přiznat, že velmi fotbalový tým z Jaroměře si hlavně za druhý poločas odváží body zaslouženě. Pochvalu zaslouží i diváci jak z Kostelce, tak z Jaroměře, že si našli i v nepříznivém počasí čas na myslím pohledný fotbal, který s přehledem odřídila trojice rozhodčích.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Přivést tři body z Červeného Kostelce je vždy velmi cenné. Dnes jsme o nich rozhodli hlavně v druhé půli, kdy jsme soupeře přehrávali a vytvářeli si šance. Pochvala pro celý tým včetně lavičky za odpovídající přístup.

Rozhodčí: Miškař, Říha, Podhajský

ŽK: 53. Vejman, 79. Runkas

Diváků: 235

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

muži A KP TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř, 5.11.2017, foto: Václav Mlejnek Foto 3x: Václav Mlejnek


Friday the 26th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.