Utrápená penaltová výhra áčka nad Vysokou

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

12. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 29.10.2017 od 14:30.

FK Jaroměř - FK Vysoká n.L. 2:1P (1:1) (PK 5:3)

Branky: 1. Bano - 40. Pražák

FK Jaroměř: Ondráček - Müller (46. Horák), Holub, Michálek (K), Knap - Bano (79. Petráček), Čenovský, Valášek (79. Vondrouš) Kilevník (65. Častvaj), Škoda - Jirásek (46. Heidler)

FK Vysoká nad Labem: Pavliš - Kulhánek, Jelínek, Růžička, Duben - Škvrňák, Prorok, Haken (59. Dvořák, 93. Píša M.), Podlipný, Strachota (88. Píša J.) - Pražák

Utkání na těžkém terénu začalo pro Jaroměř ideálně. Hned v 1. minutě se z první šance trefil do prázdné hostující branky Bano - 1:0. V 5. minutě byl po vulgárních urážkách na adresu rozhodčího navíc vyloučen hostující Prorok. Hosté začali ještě více bránit a Jaroměř dobývala. V 8. minutě měl vyloženou šanci domácí Kilevník, ale hostujícího Pavliše nepřekonal. Ve 20. minutě měl další obrovskou šanci Kilevník, ale hostující Pavliš ji vyrazil. Ve 22. minutě utekl domácí obraně Pražák a s jeho tečovanou střelou měl Ondráček hodně práce. Ve 40. minutě pak přišel trest v podobě samostatného úniku Pražáka, který vystřelil na zadní tyč Ondráčkovy branky a vyrovnal - 1:1

muži A KP FK Jaroměř - FK Vysoká nad Labem, 29.10.2017, foto: Václav Mlejnek Pět minut před koncem poločasu překonal Michala Ondráčka hostující Jan Pražák, aktuální střelecká jednička přeboru.

Druhý poločas začal velikým tlakem domácích, kteří zahazovali jednu šanci za druhou. V 50. minutě postupoval na hostujícího brankáře Pavliše úplně sám domácí Valášek, ale trefil ho pouze do nohou. V 51. minutě přehazoval v dobré šanci Škoda hostujícího brankáře, ale minul jeho branku. V 58. minutě se objevil sám před Pavlišem domácí Škoda, ale opět neproměnil. Tlak Jaroměře byl trvalý a hosté hrozili z brejků. V 67. minutě postupoval Pražák na domácí branku, ale Ondráček byl na místě. V 68. minutě už se domácí radovali, ale Bano z dobré pozice netrefil prázdnou hostující branku. V 87. minutě so probíjel domácí obranou opět nebepečný Pražák, ale domácí obrana nebezpečí včas zažehnala. V 89. minutě měl obrovskou šanci domácí Čenovský, ale branku hostů jen těsně netrefil.

Pro Jaroměř nemohlo začít utkání na těžkém terénu lépe. Po rychlé brance a vyloučení hostujícího hráče však nehrála týmově, ale příliš individuálně, kdy chtěl každý hráč rozhodnout. Druhý poločas se pak hrál pouze na jednu branku, ale domácím dnes nebylo přáno překonat podruhé dobře chytajícího hostujícího brankáře Pavliše. Zasloužený bod navíc si pak domácí připsali v penaltovém rozstřelu.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas pro nás začal ideálně. Vstřelili jsme gól hned z úvodní akce a soupeř šel velmi brzy do deseti. Utkání jsme měli rozhodnout v první půli. Bohužel jsme nevyužili ani ty nejvyloženější příležitosti, a tak jsou pro nás dva body vzhledem k vývoji utkání ztrátou.

Miroslav Píša, vedoucí týmu FK Vysoká n.L.: Morálním vítězem dnešníh utkání je Vysoká. Co všechno musela Jaroměř udělat proto, aby se dnes hrálo. Chválím deset statečných. Tečka a Klečka.

Rozhodčí: Klečka, Nývlt, Medlík

DS: Haleš

ŽK: 8. Jirásek, 63. Michálek - 5. Prorok, 17. Kulhánek, 18. Haken, 24. Strachota, 77. Pražák, 90. Pavliš

ČK: 5. Prorok

Diváků: 68

muži A KP FK Jaroměř - FK Vysoká nad Labem, 29.10.2017, foto: Václav Mlejnek muži A KP FK Jaroměř - FK Vysoká nad Labem, 29.10.2017, foto: Václav Mlejnek
Rozhodující penaltu v závěrečném penaltovém rozstřelu chytil Michal Ondráček Janu Pražákovi. Foto 2x: Václav Mlejnek

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.