Áčko po kvalitním a bojovném výkonu vyhrálo zaslouženě v Suchdolu !

6. kolo divize C - 12.9.2015 od 17:00 – hřiště Suchdol.

TJ Suchdol - FK Jaroměř 1:3 (1:1)

Branky: 13. Kacafírek (p.k.) – 35. Exnar, 56. Čenovský, 90. Častvaj

TJ Suchdol: Kubát – Bodlák, Biško, Nosek, Hannich – Bureš (68. Kubík), Michálek(K), Vančura, Dastych (82. Jirků), Plot - Kacafírek

FK Jaroměř: Ondráček – Horák, Ruml, Holub(K), Michek – Čenovský (69. Častvaj), Svoboda (59. Michálek), Bano (77. Böhm), Kilevník, Exnar (82. Rejchrt)– Škoda  (74. Vladeka)

Jaroměř začala utkání v Suchdolu špatně a hned ve 35 sekundě měli domácí velikou šanci, kterou zastavila nakonec tyč Ondráčkovy branky. Domácí byli dále lepším týmem a zatlačili Jaroměř na jejich polovinu. Ve 13 minutě se poprvé měnilo skóre. Jaroměřský Horák fauloval ve vápně domácího Dastycha a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil domácí kanonýr Kacafírek – 1:0. V 18 minutě přihrál Bano na Exnara, ale jeho střela šla vysoko nad. V 19. minutě střílel domácí Bodlák vedle Ondráčkovy branky. Ve 35 minutě přihrál Kilevník krásně na Exnara a ten na zadní tyč pohodlně vyrovnal – 1:1. Ve 37. minutě hlavičkoval domácí Plot těsně nad Ondráčkovu branku.

muzi A divize C Suchdol - FK Jaroměř 12.9.2015 foto Jan Ruprich

 Foto: Jan Ruprich

I druhý poločas začali lépe domácí, ale do žádné vyložené šance se nedokázali přes pozornou jaroměřskou obranu dostat. Jaroměř postupně vyrovnávala hru a v 56 minutě šla do vedení. Trestný kop zahrál precizně Čenovský, a ten skončil nakonec v síti domácího brankáře – 1:2. V 60. minutě zahrával znovu Čenovský trestný kop, který tečoval Škoda, ale domácí gólman míč konečky prstů vytáhl. Domácí se tlačili za vyrovnáním, ale stále naráželi na pevnou hostující obranu. Jaroměř dobře bránila a vyrážela do smrtících brejků. V 80. minutě měli postupně šanci hostující Exnar a po něm i Holub, ale nedali. V 86. minutě utekl po lajně Častvaj a předložil ideálně před branku úplně volnému Vladekovi, který však ve 100% šanci míč netrefil. Domácí vsázeli pouze na nakopávané balóny především na domácího kanonýra Kacafírka, které však s úspěchem odvracela dnes velmi pozorná a kompaktní jaroměřská obrana. V 88. minutě měli domácí asi největší šanci, ale domácí Kubík hlavičkoval doprostřed branky, kde byl připravený Ondráček. V 91. minutě vybojoval na vlastní polovině míč Častvaj, utekl skoro přes celé hřiště a střelou na zadní tyč zasadil domácím definitivní úder – 1:3.

muzi A divize C Suchdol - FK Jaroměř 12.9.2015 foto Jan Ruprich

Jaroměř se na menším a nekvalitním hřišti v Suchdolu rozehrávala pomaleji. Postupem času však vyrovnala hru i skóre. Druhý poločas domácí postupně odcházeli fyzicky a Jaroměř vstřelila zaslouženě dva góly, které ji zajistily premiérové tříbodové vítězství v divizní soutěži.

Radim Truksa, trenér Suchdola: První poločas jsme odehráli dobře. Hráli jsme nátlakově, měli jsme mnoho zakončení. Bohužel jsme z toho nevytěžili další gól. Hosté vyrovnali z ojedinělého brejku. Ve druhém poločase to byla jedním slovem křeč, navíc hosté od 56. min. vedli 1:2. Ten gól nás vyloženě poznamenal, nebyli jsme schopní v klidu kombinovat, naše hra byla hektická a neurovnaná. Hosté hrozili z brejků, protože jsme obranu museli otevřít. Chodili do přečíslení čtyři na dva, čtyři na tři a nakonec dali i třetí gól. Šancí měli ale více. My jsme zakončení měli také poměrně hodně, dokázali jsme dát ale branku jen z penalty, což na vítězství stačit asi nebude.

Miloš Exnar, FK Jaroměř: Premiérového plného bodového zisku si velmi ceníme. Základem byla bojovnost a výborně organizovaná obranná hra. Soupeř spoléhal zejména na centrované míče do vápna. Dnes jsme však jejich vysoké hráče doslova uskákali. Naše vítězství považuji za zasloužené.

Rozhodčí: Pečenka, Vrchota, Matoušek

Delegát: Havlíček

ŽK: 27. Vančura, 40. Biško, 61. Michálek, 80. Nosek – 13. Horák, 82. Michálek, 90. Častvaj

Diváků: 120

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu, autor Jan Ruprich:


 

Ohlasy v tisku:

muzi A divize C Suchdol - FK Jaroměř 12.9.2015 foto Jan Ruprich

 

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.