Áčko přišlo o vítězství 5 minut před koncem gólem z penalty... V následných penaltách pak vybojovalo zaslouženě o 1 bod navíc!

5. kolo divize C - 6.9.2015 od 17:00 – hřiště Dvůr Králové.

TJ Dvůr Králové - FK Jaroměř 2:3P (1:1)

Branky: 34. Vaníček (p.k.), 85. Podolník (p.k.) - 10. Svoboda, 64. Škoda

Rozhodující penalta: Holub

TJ Dvůr Králové: Vaníček - Picha (81. Podolník), Kruliš, Rejl, Pavlásek - Vaníček O. (69. Tomeš), Hruška(K), Fejk, Řežábek - Voldán (51. Vágner), Vitebský (69. Klazar)

FK Jaroměř: Ondráček - Michek, Holub(K), Ruml, Kilevník - Exnar (85. Horák), Michálek (59. Ruprich), Kašajík, Svoboda (46. Bano), Čenovský (71. Častvaj) - Škoda (78. Krahulec)

Utkání začalo tlakem domácích, kteří si hned na začátku vynutili několik rohů, naštěstí žádný z nich nevyužili. Jaroměř postupně vyrovnávala hru a dostávala se do nadějných brejků, které však vždy zastavil praporek pomezního rozhodčího. V 10 minutě kopala Jaroměř roh. K odraženému míči za vápnem se dostal hostující Svoboda a bombou levou nohou trefil přesně víko Vaníčkovy branky - 0:1. Ve 13 minutě střílel Fejk, ale pozorný Ondráček byl na místě. Jaroměř byla v této části hry lepším týmem a měla několik šancí jít do dvoubrankového vedení. V 18 minutě utekl napravo Škoda, přihrával před branku na Exnara, toho ale obránci na poslední chvíli zblokovali. Ve 25 minutě střílel Škoda vedle Vaníčkovy branky. Utkání bylo od této chvíle otevřené a oba týmy chtěly vstřelit gól. Ve 34 minutě se dočkali domácí. Svoboda fauloval domácího rychlíka Řežábka a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Vaníček - 1:1.

muzi A divize C Dvur Kralove - FK Jaroměř 6.9.2015 foto Václav Mlejnek

Foto: Václav Mlejnek 

Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácím a ti více drželi míč. Do žádné vyložené šance se však nedostali. V 63 minutě přihrál Kilevník na Exnara, ale jeho střelu Vaníček chytil. V 64 minutě již udeřilo. Jaroměř kopala roh, hlavičku Holuba vyrazil Vaníček pouze před sebe a Škoda už si věděl rady a mazácky pod břevno skóroval - 1:2. V 78 minutě kopal Řežábek trestný kop přesně k tyči. Tam byl však Ondráček a vytáhl zázračný zákrok a svůj tým podržel. V 85 minutě přišel čistý skluz Rumla, kterým odehrál balón před Řežábkem, ten však upadl a kopala se penalta...Tu s přehledem proměnil Jirka Podolník - 2:2. Jaroměř mohla i v 10ti lidech vstřelit vítězný gól, ale to se jí nepovedlo, a tak přišly na řadu penalty. V těch nedal pouze jaroměřský Ruml a penaltový fantóm Ondráček 2 penalty domácích chytil, a tak mohl jít na rozhodující penaltu jaroměřský kapitán Honza Holub. S přehledem ji proměnil a získal tím tak pro Jaroměř plusový bod navíc.

Jaroměř dnes sahala po premiérovém 3 bodovém vítězství, ale vedení bohužel udržet nedokázala. V penaltovém rozstřelu se díky fantómovi Ondráčkovi dočkala bodu navíc, který je pro ni vzheldem k průběhu zápasu zasloužený. Veliké poděkování patří jaroměřským fanouškům, kterých do Dvora cestovalo opravdu hodně - děkujeme.

Miloš Exnar, FK Jaroměř: Byli jsme velmi blízko třem bodům, ale i dva bereme. Jsme rádi, že jsme se odpoutali od dna divizní tabulky. Je to pro nás motivace do další práce.

Rozhodčí: Štastný, Poživil, Kazda

Delegát: Koňák

ŽK: 25. Fejk - 22. Kašajík, 73. Ruprich, 85. Kilevník, 90. Michek

ČK: 75. Ruprich (po 2 ŽK)

Diváků: 380 (Z toho polovina z Jaroměře - díky!)

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

Ohlasy v tisku:

muzi A divize C Dvur Kralove - FK Jaroměř 6.9.2015 foto Václav Mlejnek

 

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.