Utrápená výhra áčka na hřišti poslední Úpice

16. kolo VOTROK KP - 27.5.2015 od 17:30 – hřiště Úpice.

SK Sparta Úpice - FK Jaroměř 2:3 (1:2)

Branky: 45. Rada, 69. Rada - 1. Exnar, 35. Čenovský, 57. Exnar

SK Sparta Úpice: Erben - Čáp, Kulhánek-K, Peterka, Kejzlar - Mach, Pohl (78. Balcar), Marel, Vlček (46. Čepelka) - Rada, Seidel (60. Luštinec)

FK Jaroměř: Schejbal - Rejchrt, Ruml, Hrobský-K, Ruprich - Čenovský (63. Horák), Bano (80. Svoboda), Michálek, Novák (70. Častvaj) - Holub, Exnar

Jaroměř jela do Úpice s jasným cílem získat 3 body a zápas se pro ni nemohl vyvíjet lépe. Hned v 1 minutě přihrál Bano na Exnara, který po chybě brankáře vstřelil úvodní gól zápasu - 0:1. V 7 minutě utekl domácí obraně Novák a předložil Exnarovi, jeho střela šla však těsně domácí branky. V 18 minutě Jaroměř uprostřed hřiště zakombinovala a na jejím konci byla nebezpečná střela Bana. Jaroměř byla dál lepším týmem, ovšem dlouho se nemohla prosadit. Ve 20 minutě domácí obrana zblokovala střelu Holuba. Ve 22 minutě se dostali domácí na dostřel jaroměřské branky a Rada trefil tyč Schejbalovy branky. Ve 24 minutě centroval Novák na Čenovského, ale jeho hlavička skončila pouze na tyči domácí branky. Ve 35 minutě byl faulován (na červenou kartu) před domácím vápnem brankářem Erbenem Holub. Z následného trestného kopu trestal Čenovský - 0:2. Ve 40 minutě mohla Jaroměř navýšit vedení, ale střelu Holuba vyraženou brankářem domácích nedokázal zkrotit Exnar. Jako blesk z čistého nebe pak přišel gól domácích do šatny. Po faulu na Čenovského u autové čáry přišel centr do  nezformované jaroměřské obrany a hlavou se trefil Rada - 1:2.

muži A Sparta Úpice - FK Jaroměř 27.5.2015, foto: Václav Mlejnek První gól zápasu padl v první minutě. Foto: Václav Mlejnek.

Druhý poločas začala Jaroměř ospale a domácí se dostávali stále více na dostřel jaroměřské branky. V 50 minutě šla dělovka Holuba těsně nad domácí branku. V 57 minutě přihrál Bano na Exnara a ten si v samostatném úniku dokázal poradit - 1:3. Toto vedení nezůstalo Jaroměři dlouho. V 69 minutě zahrávali domácí trestný kop, který nedokázala hostující obrana odkopnout a ve skrumáži se nejlépe orientoval domácí Rada - 2:3. Hned v 70 minutě měl vyloženou gólovku Bano, když se ocitl úplně sám před brankářem, ale nedokázal ho bohužel prostřelit. V 78 minutě se pokoušel o další střelu Holub, ovšem jeho střela šla těsně nad. Domácí vycítili šanci a v závěru se tlačili před jaroměřskou branku. Obrana Jaroměře jim však již skórovat nedovolila a závěr zápasu si zkušeně pohlídala.

Jaroměř začala utkání výborně a vše nasvědčovalo tomu, že si v utkání s chutí zastřílí. Nakonec však pro ni bylo utkání spíše trápením, když nedokázala odskočit na rozdíl 3 gólů a domácí tak stále cítili šanci na přijatelný výsledek, který nakonec i uhráli.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Zápas pro nás nemohl začít lépe, skórovali jsme z první akce. Bohužel jsme nebyli v průběhu devadesáti minut schopni soupeři odskočit na tříbrankový rozdíl a navíc jsme dnes měli velký problém s obrannými standardními situacemi. Z těchto důvodů jsme se k vítězství spíše protrápili než abychom se fotbalem bavili.

Rozhodčí: Hron, Stejskal, Bednář L.

DS: Bajer

ŽK: 34. Erben, 41. Kejzlar, 90. Marel - 90. Holub

Diváků: 35 (z toho 20 z Jaroměře :)))  )

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.