Áčko předvedlo po skvělém výkonu neuvěřitelný obrat a zaslouženě zakončilo sezónu vítězstvím

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

14. kolo VOTROK KP - 9.11.2014 od 14:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FC Slavia HK 4:2 (0:1)

Branky: 65. Holub, 84. Seifert, 88. Exnar, 90+1 Bano - 34. Homolka, 49. Klicnar

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Ruml, Hrobský (60. Ruprich), Čenovský - Exnar, Svoboda, Holub, Michálek, Častvaj (46. Seifert) - Škoda (90. Bano)

FC Slavia HK: Mašek - Šolc, Lán, Hloušek, Erber - Hutla (70. Mukařovský), Linhart, Klicnar, Veselý - Derner, Homolka (87. Horák)

Utkání na pěkně připraveném trávníku začalo zostra a k vidění bylo v úvodu několik osobních soubojů v krátkém sledu. V 9. minutě zahráli hosté ve vápně rukou, ale penalta se nepískala. Jaroměř se tlačila dopředu a chtěla brzy rozhodnout. Do žádné větší šance se však dlouho nemohla dostat. Naopak mohlo udeřit na druhé straně. Derner postupoval sám na Ondráčka, ale ten ho vychytal. Ve 29. minutě měla obrovskou šanci Jaroměř. Středem obrany hostí prošel doslova jako tank Honza Holub, ale své trefil pouze Maškovi nohy. Jaroměř byla při chuti a v téže minutě po připrávce pod sebe od Škody střílel Exnar nad. Ve 34. minutě však udeřilo na druhé straně. Veselý dostal křižný pas a postupoval na branku domácích. Přihrál ještě Homolkovi, který dorazil do prázdné branky - 0:1. Jaroměř tento gól trochu utlumil a do konce poločasu se již nic vážného nestalo.

Druhý poločas začal obrovskou šancí Exnara po přihrávce Svobody, ovšem Mašek byl na místě. Ve 49. minutě zahrál v domácím vápně rukou Svoboda a kopala se penalta, kterou proměnil Klicnar - 0:2. V 54. minutě vyslal prudkou střelu na Ondráčka Homolka, ale ten si s ní poradil. V 65. minutě se již Jaroměř dočkala. Exnar přihrál do běhu dnes velmi aktivnímu Holubovi, který si se svým druhým nájezdem věděl rady a uklidil míč nekompromisně k tyči 1:2. V 80. minutě mohlo být rozhodnuto. Derner pláchl po pravé straně a přihrál před úplně prázdnou branku Mukařovskému, který však balón úplně sám před prázdnou brankou netrefil. Jaroměř vystupňovala svůj tlak a dočkala se zasloužené odměny. V 84. minutě přihrál Svoboda do křídla Seifertovi, který zkušeně přehodil vyběhnuvšího Maška a vyrovnal - 2:2. V 88. minutě byl dokonán neuvěřitelný obrat. Přihrávku za obranu využil Matěj Exnar a svým proměněným nájezdem dokonale otočil skóre tohoto pěknéh utkání - 3:2. Jaroměři to nestačilo a hosty poslal definitivně do kolen mladý Jan Bano, kterému přihrál do nájezdu Jan Holub. Mladší dorostenec Jaroměře si s touto situací poradil jako starý mazák a hokejovým blafákem překonal zkušeného Maška - 4:2!

FK Jaroměř A - Slavia Hradec Králové 9.11.2014, koláž z videa: Václav MlejnekTřešnička na dortu. Dorostenec Jan Bano (1998) v nastaveném čase vystřídal Martina Škodu, aby o pár sekund později zakličkoval před brankářem Slávie Maškem, utekl autorovi druhého gólu Klicnarovi a zakončil prvním gólem za Áčko ve své fotbalové kariéře.

V Růžové ulici byl k vidění výborný fotbal, který odpovídal tomu, že se střetla mužstva z čela tabulky. Jaroměř byla od začátku herně lepším týmem a svůj  výkon opřela především o nezměrnou bojovnost po celých 90 minut. To se jí vyplatilo a ukončila tak povedenou podzimní část vítězstvím a výkonem, který se musel divákům líbit.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V dnešním utkání jsme byli agresivní a důrazní celých devadesát minut, což byl základ pro naše tři body. Cením si toho, že jsme dokázali otočit zápas, který se pro nás výsledkově nevyvíjel vůbec dobře. Chválím celý tým, včetně lavičky za nezměrnou touhu ukončit podzimní sezónu výhrou. Fotbal je spravedlivý.

Josef Pleskot, (trenér hostů): Dnes bylo k vidění kvalitní utkání, které odpovídalo postavení obou celků v tabulce. Více než hodinu jsme měli vývoj zápasu pod kontrolou a v 81. minutě jsme trestuhodně odmítli šanci na třetí branku. Závěr zápasu jsme nezvládli a domácím darovali vitězství. I přes porážku jsme s podzimní částí sezony spokojeni.

Rozhodčí: Erlebach, Stejskal, Vitvar

DS: Moník

ŽK: 35. Ondráček, 43. Horák, 49. Svoboda - 55. Šolc, 76. Linhart, 90. Klicnar

Diváků: 146

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.