Áčko veze všechny body z horké půdy v Bělohradě !

8. kolo Votrok KP KHK 29.9.2013 od 16:30 hřiště Lázně Bělohrad

TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř 1:3 (0:2)

Branky: 63. Jezbera L. - 38. Kořínek, 44. Diviš, 70. vlastní

TJ Lázně Bělohrad: Božič - Šrám, Velich (63. Odvárko), Kazda (C), Wagenknecht - Berger, Loner, Lánský, Michálek (60. Blažek) - Rychecký, Jezbera L.

FK Jaroměř: Ondráček - Hrobský (C), Holub, Ruprich, Rejchrt - Michálek, Svoboda (70. Emlar) - Exnar (76. Ulrych), Diviš (85. Ameti), Škoda - Kořínek

Jaroměř začala utkání aktivně a vytvořila si územní převahu. V páté minutě pláchl domácí obraně Diviš a jeho centr odvrátil těsně před dotírajícím Kořínkem s problémy Velich. Z následného rohu hlavičkoval volný Kořínek těsně nad. V 7. minutě se uvolnil hezky Škoda a nebezpečně vystřelil, jeho střela jen těsně minula pravou tyčku domácí branky. V 15. minutě zahrávali domácí roh, osamocený Lánský vystřelil, ovšem Ondráček byl na místě. Ve 20. minutě měl další velikou šanci nejprve Kořínek a po něm i Škoda. Ve 27. minutě se dostal odražený míč k Lonerovi a ten jen těsně minul jaroměřskou branku. Ve 30. minutě nacentroval zleva Michálek, Loner znovu jen těsně minul hostující branku. Ve 31. minutě přišla největší šance domácích prvního poločasu. Ondráček vyrazil nebezpečnou střelu Lonera a pokryl i gólovou dorážku Jezbery. Ve 38. minutě vybídl Svoboda pasem Kořínka a ten se tváří v tvář domácímu brankáři nemýlil – 0:1. Ve 43. minutě mohlo být ještě veseleji. Po mlýnici ve vápně domácích střílel Rejchrt, ale obránce domácích vykopl balón z prázdné branky. Ve 45. minutě byl faulován před vápnem Diviš. Sám si postavil balón a trestný kop ,,uklidil alá Ronaldo“ exkluzivně k tyči Božičovy branky – 0:2.

Úvod 2. poločasu vyšel lépe Jaroměři. Během pěti minut měla tři vyložené šance, když především dva samostatné nájezdy Diviše volaly hlasitě po gólu. Po tomto úvodním tlaku převzali taktovku domácí. 20 minut mačkali Jaroměř, ovšem ta v čele s jistým Ondráčkem a s vypětím všech sil odolala. Tedy až do 62. minuty. Rychecký napravo utekl, nacentroval na zadní tyč, kde úplně nekrytý Jezbera snížil – 1:2. Poté pokračoval tlak domácích. V 67. minutě však přišlo uklidnění na kopačky hostů. Nalevo se prosadil individuálně Kořínek, nacentroval před branku, kde si jeho centr srazil obránce domácích do vlastní sítě – 1:3. Pro domácí byl tento gól jako studená sprcha a jejich tlak se vytratil. V 80. minutě vyslal Škoda do sóla Kořínka, ten přeloboval domácícho brankáře, ovšem hráč domácích na poslední chvíli stihl vyhlavičkovat na brankové čáře jistý gól.

Jaroměř sehrála s výjimkou dvaceti minut ve druhém poločase dobré utkání. Mohla se opřít o novou akvizici v brance Michala Ondráčka a přivezla tak do Jaroměře důležité tři body z horké bělohradské půdy.

Lukáš Čížek, trenér domácích: Dnes jsme odehráli náš nejhorší zápas v podzimní části. Prvních dvacet minut patřilo jasně soupeři. Pak jsme opticky hru vyrovnali a měli velkou šanci, kdy hostující brankář skvěle chytil i dorážku do prázdné branky. Pak měli dvě velké šance i hosté. Následně udeřili, když jsme si opět nechali dát branku po faulu na půlce hřiště. Po rozehrávce středem hřiště šel hráč hostí sám na branku a dal gól. Druhý gól opět netakticky faulujeme až před vápnema a do kabin dostáváme na 2:O. Druhou půli začínáme tragicky a hosté mají minimálně tři brankové šance. Ty skvěle chytil náš brankář. Poté přichází naše skvělá dvacetiminutovka, kdy konečně hrajeme pěkný fotbal, tlačíme se před branku, dobře kombinujeme a snižujeme na 2:1. Z dalších možností se nám již nepodaří nic vytěžit a hosté zvyšují na 3:1. Dál se tlačíme do útoku, ale již je to křečovité a bez šancí. Hrát dobře 20 minut je velmi málo. Vítězství hostů je zcela zasloužené. My se musíme vzpamatovat a zlomit dlouhou sérii bez výhry.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Na horké bělohradské půdě jsme chtěli naplno bodovat, což se nám nakonec podařilo. Velmi dobře do týmu zapadl nový gólman Michal Ondráček, který nás v důležitých momentech zápasu podržel.

Rozhodčí: Andrýs, Gereg, Havlík. DS: Přibyl

ŽK: 44. Michálek, 48. Lánský, 53. Jezbera L. - 35. Ruprich, 55. Svoboda, 67. Rejchrt, 85. Kořínek, 87. Hrobský

Diváků: 270



Celý videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

FK Lázně Bělohrad - FK Jaroměř 29.9.2013, foto: web FK Lázně Bělohrad

Galerie k zápasu: web FK Lázně Bělohrad.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.