Muži ,,A" vezou vítězství z horké půdy v Hořicích!!!

Muži A – 20. Kolo KP KHK. Sobota 7.4.2013 od 16:30

TJ Jiskra Hořice - FK Jaroměř 0:2(0:0)

Branky: 62. Ponikelský, 79. Holub

Sestava Hořic: Žižka – Tomáš, Kočí, Krois, Kulhánek – Rubeš, Palm, Pour Aleš (70. Nálevka), Lacina – Šedivý (77. Michálek Dominik), Vávra (46. Ruml)

Sestava Jaroměře: Klofanda - Hořínek, Hrobský, Svoboda, Ponikelský - Kučera (83.Klíž), Michálek, Holub, Ruprich - Škoda, Strakatý(70. Horák A.)

Jaroměř měla od začátku utkání více ze hry, a zatlačila domácí na jejich půlku. První velkou šanci měl ve 20. minutě Michálek. Po Kučerově hlavičce prošel středem hořické obrany a z šestnáctky vystřelil. Mířil ale těsně vedle. Další jeho střela levačkou ve 23. minutě skončila také vedle. Až ke konci poločasu se domácím podařilo ohrozit branku Jaroměře.

Po změně stran pokračovala převaha Jaroměře. Domácí ohrozili jaroměřskou branku v 50. minutě. Po dlouhém pasu do vápna hlavičkoval Krois nad. V době, kdy domácí vyrovnali hru a tlačili se do útoku, dostali gól. V 62. minutě poslal Ruprich roh před branku a Ponikelský se z pěti metrů trefil z voleje do sítě. V 78. minutě rozehrál Ruprich roh nakrátko, Holub si potáhl míč a přesnou střelou k tyči skóroval. V závěru utkání vrhly Hořice všechny síly do útoku, ale Jaroměř je k ničemu nepustila.

Jaroměř podala kvalitní výkon, svého soupeře přehrávala a konečně přidala i góly. 

Žluté karty: 28. Rubeš, 38. Vávra, 47. Kočí, 75. Lacina – 60. Michálek, 75. Ruprich, 83. Svoboda           

Rozhodčí: Hůlka, Liebisch, Erlebach, delegát Hradecký 

mich

Góly z tohoto utkání naleznete zde: http://khfotbal.com/videa-fotky/video-goly-z-utkani-horice-jaromer.html

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.