Domácí prohra áčka s rezervou třetiligového Chlumce

22. kolo KP KHK - neděle 14.4.2024 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FK Chlumec n.C. ,,B" 1:2 (0:1)

Branky: 85. Prokš - 3. Jansa, 70. Labík

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Podolník (K), Prokš, Pohořálek - Častvaj, Gorol, Exnar Ma. (55. Bajer), Bano, Exnar Mi. - Kocourek (65. Rind)

FK Chlumec n.C. ,,B": Kukal - Tichý, Pánek, Kučera (K), Veselský - Dvořák (85. Divíšek), Jelínek, Cholasta (90. Hajský), Labík - Jansa, Dítě (83. Kříž)

KP FK Jaroměř - FK Chlumec n. C. B, 14.4.2024, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Inkasovali jsme z první soupeřovy akce. Bohužel se nám nepodařilo do poločasu vyrovnat. Po změně stran se pokračovalo v divácky atraktivním fotbalu. Hosté dnes byli šťastnějším týmem a vrátili nám podzimní prohru.

Richard Vlášek, trenér hostů: Vítězství, kterého si nesmírně vážíme, nás stálo spoustu sil a dosáhli jsme ho kolektivním výkonem. Rychlá branka nám pomohla ke klidu, domácí velmi dobře kombinovali, jejich technický tým nám několikrát zle zatopil, ale kompaktnost, dobrá obrana, golman a štěstí nám nulu udrželo. Druhou půli jsme začali dobře, drželi jsme míč a přidali 2 gól, ale únava a drtivý tlak domácích v závěru vedl ke snížení. Naštěstí jsme konec zvládli a 3 body z podzimu jsou zpět v Chlumci. Skvělý výkon rozhodčích z PUKFS.

Rozhodčí: Poláček, Pečinka, Robovský

ŽK: 85. Labík, 89. Kříž

Diváci: 150

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih:



Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.