Áčko zvládlo důležitý zápas v Dobrušce a přerušilo tak sérii porážek

21. kolo KP KHK - sobota 6.4.2024 od 16:30 - hřiště Dobruška.

SK Dobruška - FK Jaroměř 1:4 (1:2)

Branky: 12. Doucek - 23. Kocourek, 30. Exnar Mi., 82. Bano, 84. Rind

SK Dobruška: Effenberk - Eiman D. (46. Vávrů), Karal, Moník, Feichtinger - Světlík, Krahulec (K), Bílek (79. Prostředník), Čančara (56. Eimann M.) - Hašek, Doucek

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Podolník (K), Prokš, Pohořálek -Bano, Exnar Ma., (85. Sekyra), Gorol - Častvaj (46. Rind), Kocourek (60. Kudrnáč), Exnar Mi. 

Milan Petřík, trenér Dobrušky: V utkání jsme vedli, ale po rohu jsme nechali soupeře lehce vyrovnat. V 29. minutě soupeř po naší šanci předvedl ukázkový brejk a vedl. Ve 2. poločase hned v úvodu nastřelil Doucek tyč, potom jsme měli více ze hry, ale střely mířily jen nad branku. Soupeř nás v závěru trestal. Mužstvu nelze upřít snahu, ale dnes na většině postů byl soupeř individuálně lepší a zaslouženě vyhrál.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme si byli vědomi důležitosti tohoto zápasu. Jsme velmi rádi, že jsme ukončili naši sérii porážek. Zásadní bylo, že jsme dokázali zareagovat na vedení domácích a ještě do poločasu zápas otočit. Po změně stran jsme čekali na své šance, které přišly až v samotném závěru.

Rozhodčí: Ikizgül, Vlachýnský, Matula

ŽK: 37. Hašek, 83. Krahulec - 68. Exnar Mi., 69. Kudrnáč

Diváci: 90

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.