Áčko podlehlo v prvním jarním domácím utkání Náchodu

20. kolo KP KHK - neděle 31.3.2024 od 16:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FK Náchod 2:4 (2:3)

Branky: 4. Častvaj, 42. Bano - 16. Havlena, 25. Rojšl, 38. Havlena, 53. Rojšl

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Podolník (K), Prokš (84. Kudrnáč), Pohořálek - Častvaj, Hemelík (67. Exnar Mi.), Gorol, Rind - Votrubec, Bano

FK Náchod: Hladík - Petřík, Knap, Locker, Mlodzinski - Simon (64. Wolak), Brich (K) (46. Vančák), Čejchan (73. Kudláček), Havlena (85. Jahoda), Zabrzecki (64. Kudasiewicz) - Rojšl

Utkání bylo v prvním poločase bohaté na branky, kdy Jaroměř vedla, ale hosté rychlo otočili skóre díky svému důrazu v pokutém uzemí. Druhý poločas již tempo hry opadlo, Jaroměř se sice snažila, ale hosté zkušeně bránili a vyráželi do rychlých brejků a z jednoho z nich definitivně rozhodli o osudu zápasu.

Trenéři FK Jaroměř: Dnes se hrál v Růžové ulici otevřený fotbal s šancemi na obou stranách. Šli jsme sice rychle do vedení, ale hosté výsledek utkání otočili a do konce zápasu si již své vítězství uhlídali.

Michal Malý, vedoucí týmu FK Náchod: Dnes je z naší strany spokojenost s výsledkem a ziskem všech bodů z nepříjemné půdy Jaroměře. I poměrně přes jasnou naši výhru nebylo utkání jednoduché a hlavně v naší defenzívě je co zlepšovat.

Rozhodčí: Filip, Martínek, Horský

DS: Štěpař

ŽK: 63. Hemelík - 62. Rojšl

Diváci: 171

KP FK Jaroměř - FK Náchod, 31.3.2024, foto: Václav Mlejnek Michal Rojšl (číslo 7) dává ve 25. minutě gól do jaroměřské sítě. Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie Martiny Mütschové k zápasu zde.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih:



Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.