Prohra áčka v prvním zápase jarní části sezóny na půdě jednoho z favoritů soutěže

19. kolo KP KHK - neděle 24.3.2024 od 15:00 - hřiště Solnice.

SK Solnice - FK Jaroměř 2:1 (1:1)

Branky: 14. Vítek M., 50. Volf - 35. Bano

SK Solnice: Lehký - Nosek, Ptáček, Jehlička, Jaroš (K) (81. Valášek) - Krolop (46. Zarnadze), Motl, Nejman, Tobiška (46. Dostálek) - Pavlíček (46. Volf), Vítek M. (86. Dymák)

FK Jaroměř: Červenka - Horák (65. Rind), Podolník (K), Bajer, Pohořálek - Častvaj (82. Exnar Ma.), Votrubec, Bano, Prokš, Exnar Mi. - Gorol (65. Kocourek)

Pavel Potužník, trenér: Začátek nám vyšel a vstřelili jsme úvodní branku. Pak jsme nepochopitelně přestali běhat, kazili jsme lehké přihrávky, což soupeř využil k vyrovnání. Do 2.pol. jsme prostřídali sestavu a hned po 5 min. jsme šli opět do vedení. Škoda dalších nevyužitých pološancí. Hru jsme sice kontrolovali, ale hosté stále hrozili z brejků. Do konce zápasu se již nic nezměnilo, a tak po trošku utrápeném výkonu jsme dokázali udržet domácí neporazitelnost.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Domácí si vytvořili větší počet šancí než my, proto je jejich výhra zasloužená. My jsme měli nejlepší pasáž hry od 30. minuty první půle. Po změně stran jsme však na ni nenavázali a převážně jsme se bránili tlaku domácích.

Rozhodčí: Nývlt, Pilný, Dorotík

ŽK: 87: Nejman - 87. Bano

Diváci: 100

KP SK Solnice - FK Jaroměř, 24.3.2024, foto: Eva Šebová Za Solnici nastoupil na poslední desetiminutovku i Daniel Valášek (bílý dres), který je v Solnici na půlročním hostování. Foto: Eva Šebová. Fotogalerie Evy Šebové k zápasu zde.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.