Áčko v Bělohradě vedlo, ale nakonec ,,pouze" remizovalo

13. kolo KP KHK - neděle 29.10.2023 od 14:30 - hřiště Lázně Bělohrad.

TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř 2:2 (2:1)

Branky: 24. Wagenknecht Ma., 39. Kiec - 13. Votrubec, 69. Častvaj

TJ Lázně Bělohrad: Dobřichovský - Marek, Kluz, Kiec, Wagenknecht Ma. (83. Truneček) - Wagenknecht J. (K) (77. Odvárko), Kněžourek, Kracík, Pour - Pierce, Horáček (46. Kulhánek)

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Podolník, Bajer (60. Rind), Prokš - Častvaj, Pohořálek, Votrubec, Exnar Ma. (K), Bano - Gorol

Tomáš Marek, trenér TJ Lázně Bělohrad: Do utkání jsme vstoupili dobře, ale jako první vstřelila branku Jaroměř. Z obou stran se hrál dobrý útočný fotbal. Nám se podařilo do poločasu výsledek otočit. Po přestávce to byli hosté, kdo diktoval tempo hry. My jsme se převážně bránili a vyráželi do brejků. Vzhledem k velké útočné síle Jaroměře a průběhu druhého poločasu je pro nás dnes bod cenný.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Domácí nasadili od úvodních minut zápasu vysoké tempo, a tak se hrál velmi atraktivní fotbal. Ve druhé půli jsme ale plně převzali otěže utkání a hrálo se praktickou pouze na polovině domácích. I přes trvalou herní převahu jsme však vítězný gól nevstřelili. Věřím, že jsme si dnes vybrali střeleckou smůlu a v derby se Skalicí to bude jinak.

Rozhodčí: Šiling, Petrů, Kafka

ŽK: 80. Wagenknecht, 81. Kulhánek - 84. Prokš, 84. Exnar Ma.

Diváci: 150

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Sunday the 5th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.