Áčko se i přes výborný první poločas strachovalo o vítězství v Chlumci do poslední minuty!

7. kolo KP KHK - neděle 17.9.2023 od 14:00 - hřiště Chlumec n.C.

FK Chlumec n.C. ,,B" - FK Jaroměř 2:3 (0:3)

Branky: 74. Hartman, 81. Horák (vlastní) - 15. Exnar Mi., 25. Votrubec, 41. Exnar Mi.

FK Jaroměř: Červenka  - Horák, Bajer (70. Beran), Prokš, Pohořálek - Rind (81. Kocourek), Votrubec (K), Bano, Gorol (81. Ščasný), Častvaj (56. Rezek) - Exnar Mi.

FK Chlumec n.C.: Kukal - Pilař (K) (34. Staněk), Hartman, Tichý, Dítě (56. Jelínek) - Kučera, Ludvík (46. Jansa), Veselský, Cholasta (56. Kříž), Pánek, Dvořák (34. Labík)

Richard Vlášek, trenér FK Chlumec B: Jaroměř dnes byla nad naše síly z několika důvodů-velká únava ze středečního těžkého zápasu s Policí, brzké střídání zraněných hráčů,špatné dostupování a obranná činnost celého týmu,pozdní reakce na soupeřovo rozestavení a v neposlední řadě i "netrefená sestava" z mé strany.Utkání si rozebereme, v týdnu dobře potrénujeme a musíme získat body zase venku, nejlépe hned v Libčanech.Hosté mají dobrý tým do první osmičky,Exnarovci nám dnes zle zatopili,budeme jim na jaře mít co vracet.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Odehráli jsme výborný první poločas, kdy jsme soupeře k ničemu nepustili a vytvořili si spoustu šancí. Po změně stran přišel očekávaný nápor domácích. Mohli jsme výsledkově rozhodnout zápas čtvrtým gólem. Ten jsme však i přes několik příležitostí nedali, a tak nás čekal emočně náročný závěr. Tři body z Chlumce jsou velmi cenné.

Rozhodčí: Martínek, Filip, Vitvar

ŽK: 35. Ludvík, 53. Dítě, 55. Kučera, 62. Veselský - 71. Beran, 92. Exnar Mi.

Diváci: 120

Sunday the 5th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.