Penaltové vítězství Jaroměře v okresním derby s Policí nad Metují

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

24. kolo M-GROUP KP mužů - pondělí 1.5.2023 od 17:00 hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - Police nad Metují 1:0PK (0:0)

Branky:

FK Jaroměř: Prokhyra - Horák, Poděbradský, Michálek, Pohořálek - Rind (69. Kudrnáč), Podolník (69. Beran), Exnar Ma. (K) (76. Exnar Mi.), Gorol, Bano - Kocourek

Spartak Police nad Metují: Vlk - Mbah, Kudláček (K), Hauschke, Spišák - Moravec, Klapkovský (82. Hlaváček), Havrda, Kalaš - Matějka, Mabamidola (88. Mucha)

Utkání hrané na 1. máje přilákalo do Růžovky v Jaroměři velmi pěknou a početnou návštěvu, která viděla sice bezbrankové, ale určitě zajímavé utkání. Oba týmy se snažily hrát fotbal a dobře kombinovaly. V 8. minutě měl velikou šanci Matěj Exnar, ale v dobré pozici přestřelil. V 11. minutě centroval Bano na zadní tyč, ale Matěj Exnar nedokázal skórovat. Ve 24. minutě centroval dobře Rind na Kocourka, ale ten hlavou přestřelil. První veliká šance hostů přišla ve 41. minutě, kdy pálil z 22 metrů Havrda, ale Prokhyra jeho střelu s námahou vyrazil nad branku.

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu a byl velmi vyrovnaný, i když na šance v něm vyhrála Jaroměř. Ve 48. minutě střílel Kocourek nebezpečně, ale hostující brankář tuto střelu kryl. V 51. minutě centroval Horák na Kocourka, ale ten skórovat nedokázal. V 52. minutě mohli skórovat hosté, když chybu v domácí rozehrávce málem potrestal Madamidola, ale Prokhyra byl na místě. V 58. minutě přihrál Gorol na Matěje Exnara, ale z jeho šance nakonec nic nebylo. V 78. měl další velikou šanci Kocourek po centru Pohořálka, ale hlavičkoval nad. V 84. minutě střílel prudce Bano, ale minul hostující branku. Velikou šanci na vítězný gól měla Jaroměř v 90. minutě, kdy po přihrávce od Gorola střílel Miloš Exnar těsně vedle hostující tyče. V následných penaltách pak zvítězili domácí 6:5 a získali tak plusový bod navíc.

Utkání bylo v poli vyrovnané, ale více šanci měli domácí, a tak je jejich penaltové vítězství před pěknou návštěvou zasloužené. Velmi dobrý výkon pak podala trojice rozhodčích.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas byl vyrovnaný, obě mužstva byla silná na míči. Oba týmy měly své šance, v závěru jsme ke třem bodům byli blíže my, ale nakonec zápas skončil remízou.

Klimeš Karel - předseda oddílu Sp. Police n.M.: První poločas se nesl v důsledné hře s minimem šancí. V druhém poločase již šancí přibývalo a ke vstřelení branky měli blíže domácí. Duel nakonec dospěl do penaltové loterie a stejně jako minulé jaro byli domácí úspěšnější. Do tabulky tedy připisujeme jeden bod.

ŽK: 0 - 0

Rozhodčí: Stieber, Filip, Kudláček

Diváků: 241

KP mužů FK Jaroměř - Spartak Police n. M., 1.5.2023, foto: Václav Mlejnek V penaltovém rozstřelu byl dvakrát úspěšný jaroměřský brankář Oleh Prochyra (v červeném). Na konto si připsal i vychytanou nulu v samotném utkání. Jiří Poděbradský (vpravo) se za svůj výkon v obraně dostal do sestavy kola fotbalunas.cz. Foto: Václav Mlejnek.

Fotogalerie k zápasu zde.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Sestřih zajímavých situací ze zápasu:



Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.