Áčko dokázalo udolat v bojovném zápase silnou Dobrušku

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

6. kolo MIACOM KP mužů - Neděle 5.9.2021 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Dobruška 2:0(0:0)

Branky: 61. Votrubec, 86. Exnar Mi.

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Michálek (K), Poděbradský - Pohořálek (74. Častvaj), Exnar Ma. (89. Toman), Votrubec, Exnar Mi. , Valášek - Gorol, Kocourek (86. Bano)

SK Dobruška: Pěnička - Moník, Karal, Brožek (89. Pago Martin) - Bohuňovský, Jánský, Krahulec (K) (65. Jirásek), Štětina, Gazdík (46. Feichtinger) - Majer (76. Komůrka), Dvořák

Úvod zápasu patřil domácí Jaroměři, kteří zatlačili hosty a snažili se vstřelit brzský úvodní gól. Do žádné vyložené šance se ale Jaroměř nedostala. V 15. minutě zahrávali hosté z vápna trestný kop, který však Dvořákovi domácí brankář Červenka chytil. Po úvodním tlaku Jaroměře se hra vyrovnala a na obou stranách bylo k vidění po jedné šanci. Ve 30. minutě měla velikou šanci domácí Jaroměř. Na pravá straně utekl aktivní Pohořálek, nacentroval před branku na Kocourka, ale těsně před ním dokázal konečky prstů zasáhnout hostující brankář Pěnička a míč vyrazit.

Druhý poločas pokračoval bojovný fotbal plný soubojů na obou stranách. V 61. minutě však již konečně udeřilo. Kocourek se uvolnil na levé straně a přes malé vápno přihrál na zadní tyč na Votrubce, a ten si již dokázal poradit - 1:0. Hosté po tomto gólu museli otevřít hru, ale domácí pozorná obrana je do žádné vážné šance za celý druhý poločas nepustila. V 75. minutě mohl z brejku definitivně rozhodnout Votrubec, který postupoval sám na brankáře hostí, ale branku netrefil. Definitivní pojistka tak přišla až v samotném závěru. V 86. minutě postupovali na domácího brankáře Kocourek a Miloš Exnar, kdy druhý jmenovaný dokázal definitivně rozhodnout o osudu utkání střelou k levé tyči - 2:0.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme sehráli velmi těžké utkání se soupeřem, který vsadil na jednoduchost, rychlost a agresivitu. V důrazu jsme se hostům vyrovnali, důkazem byl první gól, který se ukázal být tím rozhodujícím faktorem pro konečný výsledek. Soupeř pak musel jít do rizika a tím se nám otevřela cesta ke druhému gólu, který zápas definitivně rozhodl.

Petr Jánský, trenér SK Dobruška: Domácí nás přetlačili ve finální části a využili podklouznutí našeho borce. Druhá branka padla v samém závěru, kdy jsme hráli na maximální riziko. V prvním poločase jsme netahali za kratší konec, bohužel jsme selhali i v zakončení a to i do prázdné branky. Zápas slušné úrovně se šťastným koncem pro domácí.

ŽK: 44. Horák - 82. Bohuňovský

Rozhodčí: Otava, Jiříček, Vitvar

DS: Šimek

Diváků: 300

KP muži A FK Jaroměř - SK Dobruška, 5.9.2021, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Gólový sestřih zápasu:



Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.