Muži při premiéře ve třídě 1.A neskórovali

1. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - sobota 10.8.2019 od 17:00 - hřiště Nepolisy

TJ Sokol Nepolisy - FK Jaroměř 2:0 (1:0)

Branky: 42. Pokorný P., 90. Vaníček J. - 0

TJ Sokol Nepolisy: Holý - Zámečník, Masák (C), Široký, Pokorný (87. Vaníček), Vrabec (89. Hanuš R.), Pánek, Hanuš J., (60. Tlustý), Mrázek, Hanuš T., Batelka

FK Jaroměř: Finke - Pácalt, Poděbradský, Michálek (C), Valášek, Exnar Mi., Exnar Ma., Petráček, Čenovský (52. Emlar L.), Németh, Grmela


1.A TJ Sokol Nepolisy - FK Jaroměř, 10.8.2019, foto: Michaela Zvolánková Střela z kopačky Jiřího Poděbradského (bílý dres 16) ve druhém poločase. Foto: Michaela Zvolánková.

Milan Havlík, vedoucí mužstva TJ Sokol Nepolisy: Úvodní zápas soutěže jsme zvládli na výbornou a to hlavně po taktické stránce. Soupeř byl sice silnější na míči, do šance jsme jej však nepustili, myslím že Jaroměř neměla ani jednu střelu na bránu. Příliš šancí v tomto zápase nebylo k vidění ani na jedné straně o to důležitější je jejich proměňování, což se nám dnes podařilo a za nasazení je třeba náš tým pochválit.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Fotbalové štěstí se dnes přiklonilo na stranu domácích. Nám se bohužel nepodařilo přetavit naši převahu v góly.

Rozhodčí: Hlaváč, Horský, Kudláček

DS: -

ŽK: 0 - 5. Valášek, 12. Exnar Mi., 67. Poděbradský

Diváků: 125

YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.


Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.