Áčko deklasovalo Vrchlabí a spravilo si tak chuť po posledních dvou nepovedených zápasech

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

11. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 22.10.2017 od 15:30.

FK Jaroměř - FC Vrchlabí 8:0 (4:0)

Branky: 19. Škoda, 28. Kilevník, 36. Škoda, 37. Valášek, 64. Valášek, 66. Jirásek, 81. Častvaj, 87. Častvaj

FK Jaroměř: Ondráček - Müller, Holub (67. Horák), Michálek (K), Knap - Bano, Čenovský (61. Vondrouš), Valášek (72. Chalupa), Kilevník (61. Častvaj), Škoda (61. Heidler) - Jirásek

FC Vrchlabí: Hladík - Bürger, Pleva, Hawel, Hanuš (72. Cink) - Matěják, Fink (K) (46. Montagna), Kout, Stránský (46. Šafář) - Žďárský, Tomčík

Jaroměř vstupovala do dnešního utkání jako favorit, a tuto roli od začátku bezezbytku naplňovala. V 9. minutě měl velikou šanci Jirásek, ale v mlýnici v hostujícím vápně se nedokázal v dobré šanci prosadit. V 19. minutě přihrál Bano na Škodu, a ten si zkušeně dokázal poradit - 1:0. Ve 24. minutě střílel nebezpečně Knap, ale hostující gólman byl na místě. V 17. minutě Jaroměř pěkně zakombinovala, kdy Škoda přihrál ideálně na Kilevníka, a ten k tyčí navýšil vedení domácích - 2:0. Ve 36. minutě se po samostatné akci trefil krásně do růžku hostující branky Škoda - 3:0. Hned ve 37. minutě vybídl ke skórování Müller Valáška, a ten dokázal uklidit míč k tyči hostující branky - 4:0. Ve 43. minutě rozebrala Jaroměř hostující obranu, ale Čenovský ve 100% šanci tváří v tvář hostujícímu gólmanovi proměnit nedokázal a mířil vedle.

muži A KP FK Jaroměř - FC Vrchlabí, 22.10.2017, foto: Václav Mlejnek Brankář Michal Ondráček uhájil nulu. Pátou v této sezóně. Foto: Václav Mlejnek

Jaroměř vstoupila do druhého poločasu velmi špatně, vlažně a přestala hrát kombinačně a byla rovněž hodně nepřesná. V 57. minutě měl obrovskou šanci Kilevník po krásném centru z pravé strany od Müllera, ale úplně prázdnou hostující branku přestřelil. V 60. minutě měli svou první velikou šanci hosté, ale Holub na brankové čáře zachránil. V 60. minutě postupoval po přihrávce Bana domácí Škoda úplně sám na hostující branku, ale svůj nájezd neproměnil. V 64. minutě přihrál Častvaj na Valáška a ten blafákem dokázal překonat hostujícího brankáře - 5:0. V 66. minutě skóroval z blízka Jirásek po přihrávce od Vondrouše - 6:0. V 80. minutě pak Bano přihrál do běhu Častvajovi, a ten se ve své šanci nemýlil - 7:0. V 85. minutě postupoval hostující Kout úplně sám na Ondráčka, ale ten si nulu vzít nenechal a vychytal ho. V 87. minutě pak při svém premiérovém startu za ,,A" tým nacentroval z pravé strany Chalupa a Častvaj jeho nabídku využil a hlavičkoval krásně do protipohybu hostujícího gólmana a stanovil tak konečné skóre zápasu - 8:0.

muži A KP FK Jaroměř - FC Vrchlabí, 22.10.2017, foto: Václav Mlejnek U míče autor dvou branek Daniel Valášek.

Jaroměř dnes sehrála velmi povedené utkání, k čemuž ji pomohli i hosté, kteří hráli po celý zápas velmi otevřený fotbal. Navíc většina jejich branek byla velmi pohledných a potěšila tak jistě oko náročného jaroměřského diváka.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Soupeř přijel hrát otevřený fotbal, což nám maximálně vyhovovalo. Vytvořili jsme si spoustu šancí, které jsme dokázali proměňovat. Dnes jsme určitě potěšili naše fanoušky, některé gólové akce se nám skutečně povedly.

Roman Fictum, vedoucí týmu FC Vrchlabí: Dnešní zápas se mi hodnotí velmi špatně, protože jsme propadli na celé čáře ve všech herních situacích. Bohužel se ukazuje, že stávající kádr musíme přes zimní přestávku vhodně doplnit.

Rozhodčí: Vitvar, Trejbal, Matějka

DS: Vancl

ŽK: 39. Tomčík, 53. Bürger

Diváků: 143

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

muži A KP FK Jaroměř - FC Vrchlabí, 22.10.2017, foto: Václav Mlejnek


Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.