Ztráta tří bodů v poslední minutě zápasu!

25. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 14.5.2017 od 17:00.

FK Jaroměř - SK Jičín 2:3P (0:1) (PK 2:4)

Branky: 51. Petráček, 84. Kilevník - 23. Mészáros, 90. Nálevka

Rozhodující penalta: Jeník

FK Jaroměř: Ondráček - Horák (46. Častvaj), Holub, Michálek-K, Knap - Čenovský, Müller, Heidler, Petráček (86. Vladeka) - Kilevník, Korenčík (67. Bano)

SK Jičín: Puš - Bucek (46. Veg), Ulvr-K, Jeník, Materna - Nálevka, Mika, Voldán (86. Šaroun), Miler - Kocourek, Mészáros

 

Od počátku utkání měla Jaroměř převahu. V 7. minutě přišla první velká šance. Heidler nacentroval míč do vápna na Kilevníka, který svou hlavičkou přehodil gólmana Puše, ale jičínský obránce jeho střelu z brankové čáry odhlavičkoval. Okolo 20. minuty hasila jaroměřská obrana centry a šance soupeřů, završené útočným faulem na brankáře Ondráčka. Skóre se měnilo ve 23. minutě. Puš vykopával míč do jaroměřské obranné linie na Mészárose. Ten svedl se stoperem Michálkem souboj o míč, ale jaroměřský kapitán na mokrém terénu podklouzl a jičínský útočník šťastně trefil branku - 0:1. O minutu později měl na druhé straně práci hostující brankář, když vychytal střely Kilevníka a Knapa. Do konce poločasu měla Jaroměř trápení dostat se do jičínského vápna, kde ke konci proběhl sporně neodpískaný faul.

 

Do druhého poločasu vstoupilo Áčko s cílem výsledek zvrátit. Už ve 48. minutě měli šanci Petráček a Kilevník. Jejich pokus však skončil naprázdno. Radost jaroměřských přišla v 51. minutě. Holub vyjel od vlastního vápna do středu hřiště, zde poslal balón do lajny na rozeběhnutého Knapa. Brankář Puš jeho střelu vyrazil, ale ta se dostala před Petráčka, který čistým průstřelem vyrovnal - 1:1. Od Častvajovy kopačky prolítl balón těsně kolem tyče v 60. minutě. V 70. minutě skvěle zastavil akci jičínských svým zákrokem Holub. V 74. minutě se řítil Častvaj na brankáře hostí, který míč odkryl do bezpečí na roh. 79. minuta a opět kvalitní zákrok při šanci hostí, tentokrát Müller zastavil u malého vápna možnost Jičína. Áčko se dostalo do vedení v 84. minutě. Müller nacentroval dlouhý míč před branku přesně na nohu na rozeběhnutého Kilevníka, který míč usměrnil za záda Puše - 2:1. Už to vypadalo že tři body zůstanou v Jaroměři, ale pak přišla krizová situace. V 89. minutě zastavil mezi vápnem a rohem, za cenu faulu, Heidler postupujícího Milera. Na tuto poslední akci šel do před Ondráčkovu branku i hostující gólman Puš. Jeník nacentroval míč do přehuštěného vápna, odkud se odrazil k nehlídanému Nálevkovi, který svou přízemní střelou prostřelil přelidněné vápno a v 90. minutě vyrovnal - 2:2. Následovaly pokutové kopy, ve kterých se Áčku, narozdíl od předešlých utkáních, nedařilo.

 

muži A FK Jaroměř - SK Jičín, 14.5.2017, foto: Václav Mlejnek Vyrovnávací gól Jičína v devadesáté minutě. Foto: Václav Mlejnek

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme sehráli smolné utkání. Dokázali jsme otočit zápas, ve kterém jsme prohrávali, ale o tři body jsme přišli v poslední minutě zápasu. Druhý plusový bod pak putuje do Jičína. Penalty jsme na rozdíl od minulého kola nezvládli.

Miroslav Jeník, trenér SK Jičín: Dva body jsou vzhledem k vývoji utkání pro nás dárkem. Přestože jsme v zápase vedli, byla naše hra směrem dopředu nepřesná. V tomto trendu jsme pokračovali bohužel i ve 2. poločase. Pro nás bylo "uměním" si na útočné polovině dát přesnou přihrávku nebo udržet míč. Domácí zaslouženě zápas otočili ve svůj prospěch. Nakonec při nás stálo štěstí v poslední minutě, kdy jsme vyrovnali! Chválím domácí za skvěle připravené hřiště a trojici rozhodčích.

 

Rozhodčí: Koutník, Fryš, Podhajský

Delegát: Haleš

ŽK: 39. Heidler - 73. Puš, 67. Miler

Diváků: 89

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu:


Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.