Klubový medailon: Michal Ondráček

Brankář A týmu Michal Ondráček oslavil 17. února 2016 své třicetiny. Jeho spoluhráče vyzpovídal Jan Ruprich.

Jan Šebesta, brankář:

S Michalem Rinatráčkem (narážka na Michalovu oblíbenou značku brankářských rukavic - pozn. webmastera) se znám necelý půl rok, ale za tu dobu jsme si vybudovali výborný vztah.


V podzimní části sezóny odchytal spoustu vydařených utkání, a přeji mu, aby svými výkony pomohl Jaroměři k zisku co nejvíce bodů v jarní části divize. Na Michalovi se mi líbí vlastnost, že co na srdci, to na jazyku, kvůli níž se dostane občas to křížku se spoluhráči, ale taková výměna názorů kolikrát v kabině prospěje.

Každopádně přeji především to zdraví, jak jemu, tak jeho malé, nedávno narozené dcerce Marušce, a pevně věřím, že to na francouzské riviéře, na kterou se chystáme v rámci Eura, zpětně oslavíme.



 Michal Ondráček (* 17.2.86)

Kmenový hráč Slavie Hradec Králové a Nového Hradce Králové prošel řadou klubů (FK Pardubice, FK Jablonec, Moravany, Holice...).

Od podzimu 2013 hostuje v FK Jaroměř, kde v 64 zápasech za tým A vychytal 10 nul a jeden gól vstřelil soupeři z rozehrávky z vlastní poloviny hřiště.

Martin Škoda, útočník:

S Michalem se známe asi 2,5 roku (nebo jak dlouho je v Jaroměři). Přišel jednou na trénink, jako že bude s Jardou Klofandou bojovat o místo brankářské jedničky. Bohužel to Jarda vzdal a přenechal místo Michalovi.

Od začátku byla vidět jeho snaha ukázat co v něm je, a musím říct, že na brankové čáře je výborný!! Horší to je ve vápně, ale i tak je to dobrý gólman, a mnohokrát nás zachránil a pomohl k bodům. Jeho mínus vidím v tom, že je impulzivní a zbytečně blázní a pro tým to není moc dobrý, ale jak se říká, gólmani jsou všichni jiní .

A teď mu přeji ke krásným 30. narozeninám hlavně hodně zdraví a celé jeho rodince vše nejlepší a snad ten nějaký bodík v divizi!!!! Ať Tě ten fotbal pořád baví.


Vilém Ruprich, obránce:

Michala jsem neznal a můžu říct, že když byl na prvním tréninku, tak jsem si myslel, že to snad ani gólman není. Pustil snad každou střelu.

Potom si pamatuji, že nás svými neuvěřitelnými zákroky a chycenou penaltou podržel v Bělohradě... a pak i celou sezónu. Michala beru jako super kamaráda, se kterým se zasmějeme, a hlavně si spolu dobře vypijem.

Jsem rád, že je v Jaroměři a Jaroměř může být ráda, že má takového brankáře. Vím, že jsi týmovej a pro úspěch chceš udělat maximum a dát ze sebe 100%. Teďka už jsi starej dědek u nás v kabině a přidáš se k dalším třicátníkům v týmu. Chci ti popřát hodně zdraví, štěstí a lásky Tobě i celé Tvé rodině a ať ještě dlouho hraješ fotbal, jelikož Tě to baví a neděláš to pro něco jiného. Pořádně to oslav.

Jan BanoMichal Ondráček 9.8.2015 proti Spartě Kutná Hora, foto: Václav Mlejnek



Sestřih zákroků Michala Ondráčka od Jana Rupricha




Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.