Statečný boj áčka proti juniorce Hradce Králové

6 přátelské utkání - 13.2.2016 od 10:00 – hřiště UT Slavia HK.

FC HK Jun. - FK Jaroměř 2:0 (2:0)

Branky: 6. Shejbal, 32. Alex

FC HK Jun.: Ordelt - Drozd D. (46´ Dostál), Vyšehrad, Drozd P., Kratochvíl (46´ Fenz) - Shejbal, Zezula, Zdržálek, Javůrek - Dědeček, Alexa (46´ Jeníček)

FK Jaroměř: Richter (46. Ondráček) - Horák, Ruml, Hrabík, Knap - Štajer, Ruprich (65. Exnar Mido), Krahulec, Kilevník - Škoda, Hašek (60. Petráček)

Z různých důvodů chyběli: Holub, Michek, Čenovský, Bano, Michálek, Matějka, Svoboda

Domácí nastoupili v sestavě posílené o 2 hráče druholigového áčka (Shejbal, Javůrek) a od začátku byli lepším týmem. První gól vstřelil krásnou ranou zpoza vápna domácí Shejbal. Druhý gól padl po rohu jaroměře a rychlém brejku domácích, když Danilo z 35ti metrů krásně přehodil vyběhnutého Richtera. Obrovskou šanci snížit měl v poslední minutě Kilevník, ovšem po krásné křídelní akci střílel z hranice vápna pouze nad domácí branku.

Druhý poločas byla hra více vyrovnaná a Jaroměř se stále častěji dostávala na dostřel domácí branky. Posledních 15 minut byla dokonce více než vyrovnaným soupeřem pro domácí ligovou juniorku. Obrovskou šanci na zasloužený a čestný úspěch neproměnil v 85 minutě po krásné akci Škody s Kilevníkem jaroměřský Štajer.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas byl další výbornou prověrkou na divizní soutěž. Vzhledem ke kvalitě soupeře jsme přistoupili ke hře v obranném bloku. Dnes jsme byli nebezpečnější po stranách hřiště. Stále musíme pracovat na agresivitě v soubojích jeden na jednoho.

Rozhodčí: Bačo, Doubrava, Šlezinger

Diváků: 35

Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.