Klubový medailon: Vilém Ruprich

Obránce A týmu Vilém Ruprich slaví 4. února 2016 své 25. narozeniny. Jeho spoluhráče při té příležitosti vyzpovídal jeho bratr Jan.

Martin Škoda, útočník A týmu:

Takže milý Vildo, k tvým narozeninám Ti přeji vše nejlepší a hlavně hodně zdraví a spousty fotbalových úspěchů. Jsem rád, že jsi v Jaroměři.


  Vilém Ruprich před deseti lety a dnes.

Momentálně jsme bohužel na podobné lodi a musíme ukázat, co v nás Jaroměřácích je. Ale ty to určitě dokážeš, jelikož jsi mladý průbojný hráč, který se nevzdává.

Jako hráče Tě mám rád, i když pokaždé nemáme stejný názor, ale pohled na fotbal máme podobný. No víc se nebudu rozepisovat. Přeji Ti ještě jednou vše nejlepší a bojuj za to, co máš rád.



 Vilém Ruprich (* 4.2.91)

Od sedmi let hrál ve svém rodišti jako hokejový brankář za HC Vrchabí. Po přestěhování do Běluně se v deseti letech stal hráčem TJ Jiskra Jaroměř. Hostoval v Hradci Králové a ve Dvoře Králové.

Za svoji kariéru od sezóny 2012/13 odehrál celkem 94 zápasů, 6840 minut, nastřílel 6 brankek a také dostal 31 žlutých a 2 červené karty.

Lukáš Böhm, záložník B týmu:

Vilíkoj bych popřál všechno nejlepší, hlavně to zdraví, abychom si ještě mohli zahrát. Samozřejmě do osobního života hodně štěstí a lásky.

Co bych tak k Vildoj řekl. Má svou hlavu, a přes to nejede vlak, za což je u někoho brán pozitivně, ale jsou i tací, co jsou velmi negativní (on určitě ví o čem mluvím).

Vilda má vždy vysoké ambice a teď, při zimní přípravě, mu přeju, aby se dostal do áčka a zahrál si divizi (když si ji vlastně vykopal) Takže hodně štěstí, ať to konečně dopadne.


Miroslav Seifert, útočník B týmu:

Vilda je podle mě dobrej fotbalista, s kterým si dobře rozumím a který má rád smysl pro humor. Tak asi hlavně proto.

Vždy je s ním radost si zahrát. Něco už má taky odehráno a ví co a jak. Jediný, co bych vytknul, je asi to, že to je velkej nervák na hřišti a hádá se i když ví, že tu pravdu nemá!

Popřál bych mu hodně štěstí, jak ve fotbale, tak i v osobním životě. Těším se na to, až pojedem na zápas a začnou tam ty tvoje hlášky.

Jan BanoVilém Ruprich v zápase krajského přeboru proti MFK Nové Město nad Metují 9.3.2015, foto: Zdeněk Mudroch


Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.