Zahájení přípravy ,,A" mužstva na divizní sezónu !

Zahájení přípravy ,,A" mužstva na divizní sezónu !

Tak, jako je tomu před každou sezónou, tak obzvláště před touto novou (2015/2016) se v našem oddíle udála spousta změn.

Jak jistě víte již z našeho webu, tak se náš oddíl rozhodl využít práva postupu z 2 místa do republikové a velmi známé ,,Divize C“. Všichni jsme si vědomi toho, že se bude jednat o veliký skok pro všechny. Připomeňme, že tato soutěž se v Jaroměři nehrála dlouhých 41! Let !

Dne 10.7.2015 proto byla oficiálně zahájena příprava na historickou divizní sezónu v Jaroměři. Necelá první polovina této krátké letní přípravy se uskuteční v areálu ASVAJ z důvodu rekonstrukce obou hřišť v Růžovce po Babylon Cupu. Úvodní trénink, kterého se zúčastnilo 20 hráčů, hráči absolvovali pod vedením nového asistenta trenéra p. Pavla MatějkyTrutnova (p. Miloš Exnar je na úvod přípravy na dovolené).

Do přípravy se pak rovněž zapojila řada nových hráčů, které si pojďme nyní krátce představit…

trénink týmu FK Jaroměř A 10.7.2015, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

 

Hráči, kteří jsou již v Jaroměři na půlroční hostování:

Martin Kilevník: Věříme, že tohoto hráče netřeba jaroměřské veřejnosti představovat. Jedná se o jaroměřského odchovance, který patří dlouhé roky k TOP hráčům divizních soutěží a dlouhé roky hrál ve Dvoře Králové nad Labem ze kterého si na loňskou sezónu ,,odskočil“ do sousedního MFK Trutnov, kde patřil jednoznačně k jeho lídrům. Jsme strašně rádi, že se toto hostování podařilo dotáhnout do zdárného konce a věříme, že Martin bude naší velikou posilou.

Pavel Krahulec: Hráč TJ Dobruška, který prošel mládežnickou základnou FC Hradec Králové. Ve svém mateřském oddíle patřil k lídrům týmu, a proto věříme, že se prosadí i u nás. Jedná se o velmi spolehlivého a bojovného hráče.

 

Další hráči o kterých se nyní intenzivně jedná:

Jaroslav Michek: Hráč FC Olympie Hradec Králové, který za náš oddíl absolvoval již část zimní přípravy sezóny 2014-2015 a odehrál výborně utkání proti diviznímu Dvoru Králové. Poté se však rozhodl kvůli studijním povinnostem absolvovat jarní část v  Libčanech.

 

Hráči, kteří jsou v týmu rovněž na zkoušku:

Jan Šebesta: Mladý a nadějný brankář ze Sokola Třebeš. Tento brankář hrál v jarní části loňské sezóny na střídavý start v hradecké Slavii (12 startů) a dle hodnocení trenéra p. Pleskota patřil většinou k oporám svého týmu.

Vojtěch Vladeka: Jeho mateřský oddíl je Sokol Vítězná, ale Vojta prošel mládeží ve Dvoře Králové a připsal si i starty v tamním divizním ,,A „ týmu. Jedná se o mladého a rychlého hráče.

Pavel Železov: Hráč České Skalice, který patřil kdysi k velikým fotbalovým talentům. Na podzim byl půl roku v zahraničí, a tak bude určitě nejdůležitější, aby ze začátku dohnal tréninkové manko.

Roman Munzar: Vysoký a vzrůstem veliký hráč ze Smiřic, kde skončil v dorosteneckém věku. Typově hráč do vápna, hlaviček a soubojů.

 

Se všemi novými hráči se budeme snažit přinést v průběhu přípravy rozsáhlé rozhovory, takže se máte jistě na co těšit….

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.