Letní příprava ,,A" mužů na sezónu 2014/2015 zahájena !

A JE TO TADY!

Loňská fotbalová sezóna skončila de facto před pár dny a již se blíží nová. 


Úvodní trénink přípravy na sezónu 2014/2015 začal v pondělí 14.7.2014. Vzhledem k dovolené trenéra p. Miloše Exnara se prvního tréninku zhostil jeho asistent Jan Holub a nutno říci, že fyzická prověrka měla velikou kvalitu a dala hráčům pořádně zabrat...

Jakub Schejbal (v červeném triku).

Na tréninku se představila některá nová jména. Z více jak dvouletého hostování se vrací brankář Jakub Schejbal (Miletín). Dále se do přípravy zapojil nadějný hráč Pavel Ruml (Hořice).

Pavel Ruml (v bílém triku).

Naopak na úvodním tréninku chyběl nejlepší střelec loňského ročníku Krajského přeboru Jiří Kořínek, který zahájil přípravu v Živanicích (Kratonohách) a o jeho případném setrvání se bude v nejbližších dnech ještě jednat.

V jednání jsou ještě nějaká další nová jména k posílení ,,A" týmu. O veškerých novinkách budete na našem webu včas informováni.

Úvodní přípravné utkání čeká náš ,,A" tým již tuto neděli 20.7.2014, kdy se na hřišti v Týništi (atletický stadion) utkají s pátým týmem Krajského přeboru pardubického kraje, mužstvem FC Žamberk, a to od 18:00 h. (bude ještě upřesněno podle počasí).

Zde se můžete podívat na pár fotek z dnešního úvodního tréninku.

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.