Jaroměř v čele s novým kapitánem žádnou komplikaci nepřipustila

Neděle 4.8.2013 - od 17:30 - 1. kolo poháru KFS - Černíkovice

TJ Sokol Černíkovice - FK Jaroměř 1:6 (1:4)

Branky: 35. Bárta17. Ponikelský, 25. Exnar, 30. Diviš, 39. Holub, 72. Kořínek, 81. Holub

Sestava FK Jaroměř: Kořen - Hrobský, Svoboda, Ponikelský, Rejchrt (46. Ruprich) - Holub - C, Michálek (60. Böhm) - Škoda, Diviš (46. Čenovský), Exnar - Kořínek (73. Ulrych)

Domácí tým, hrající I. B třídu se od první minuty bránil. Jaroměř na svého soupeře od úvodního hvizdu vlétla ve velkém stylu a vytvářela si jednu gólovou šanci za druhou. Ve 4. minutě skončila tečovaná střela Diviše na břevně a dorážka Kořínka dopadla stejně. V 7. minutě zahrozili domácí, kteří zaútočili po levé straně, ale Kořen byl na místě. V 10. minutě střílel Škoda obloučkem do prázdné branky, tam ale domácí Bárta vykopl z brankové čáry. V 17. minutě již udeřilo, to když dobře sehraný roh vrátil Diviš před branku, kde ve skluzu skóroval Ponikelský - 0:1. Ve 20. minutě se dostali podruhé k brance hostů domácí, ovšem Kořen včas vyběhl a rodící se šanci domácích zlikvidoval. Na 0:2 zvyšoval po centru z levé strany ve 25. minutě hlavou Exnar. Ve 30. minutě se trefil z trestného kopu z 35ti metrů k tyči Diviš - 0:3. Domácí skórovali ve 35. minutě, kdy se po sporném trestném kopu rovněž ze 35. metrů krásně trefil do růžku Kořenovy branky domácí Bárta - 1:3. Ve 39. minutě si vzal slovo kapitán Holub, který z 25ti metrů tvrdě vystřelil a zvýšil na 1:4.

V úvodu 2. poločasu měli domácí svou největší šanci zápasu. Samostatný nájezd ovšem domácí hráč zbrkle neproměnil. Jaroměř od té doby domácí opět jednoznačně přehrávala, ovšem vytvořené vyložené šance (Čenovský, Škoda, Kořínek) neproměnila. To se povedlo až v 72. minutě Kořínkovi, který zakončil krásnou přihrávku Rupricha - 1:5 . V 81. minutě si narazil Holub ve vápně domácích s Ruprichem a po kličce gólmanovi skóroval do prázdné branky - 1:6. Jaroměř měla ještě jednu 100% šanci, když v poslední minutě postupovala 3:1. Böhm nahrál doprava na Škodu, který šel sám na brankáře, ale trefil pouze tyč.

Jaroměř byla po celý zápas lepším týmem a zaslouženě tak postoupila do 2. kola poháru KFS.

Miloš Exnar, trenér: Nechtěli jsme připustit žádnou komplikaci, a tak jsme na soupeře vyrukovali s vysokým presinkem s cílem vstřelit rychlé góly. To se nám nakonec po několika neproměněných šancích podařio. Po většinu hrací doby jsme byli jasně lepším mužstvem a kontrolovali tak plně vývoj zápasu.

Rozhodčí: Vašata, Jaroš, Horský

ŽK: 1:0

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.