TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu

Tabulka střelců

MUŽI B - SOUPISKA

Trenér:
Vlastimil Horák

Vedoucí týmu:
Vojtěch Desenský

Brankáři:
???
???
???

Obránci:
???
???
???
???
???
???
???

Záložníci:
???
???
???
???
???
???
???
???

Útočníci:
???
???
???
???
???




Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
26.4.2010 Jiskra Jaroměř

Oslabené béčko v Provodově nesklamalo!

Jiskra Jaroměř : Jiskra Veba Machov 2:2 (1:0)
Branky: Tokár Ivan, Vít Tomáš

Sestava: Kejzlar - Miller, Tokár P., Desenský, Šramar (53. Čapek J.) - Čapek V., Jirka, Holeček, Jirků, - Ameti (46. Vít), Valášek (36. Tokár I.)
Jaroměř od 10 minuty prohrávala 0:1 po brance z rychlého brejku. I když si poté dokázala vynutit územní převahu, tak soupeřovu svatyni vážněji neohrozila. Naopak hosté nedokázali proměnit slibné příležitosti po rychlých kontrech.
Béčku se podařilo vyrovnat v 72. minutě střelou Ivana Tokára z 20 metrů. Hosté šli opět do vedení v 81. minutě po střele z trestného kopu z hranice pokutového území. Na konečných 2:2 vyrovnal hlavou v poslední minutě řádné hrací doby Tomáš Vít. Stínem vyrovnání bylo jeho nehezké zranění hlavy po střetu se soupeřem.
Dělba bodu se mi zdá spravedlivá, mužstvu děkuji za výkon a Tomášovi přeju brzký návrat na hřiště.

vho

jaromer
26.4.2010 Jiskra Jaroměř

Oslabené béčko v Provodově nesklamalo!

Provodov : Jiskra Jaroměř 2:0 (1:0)
Branky: :(

Sestava: Kejzlar - Miller, Horák V., Tokár P., Šramar (46. Kašpárek M.) - Čapek V., Vít, Runštuk, Jirků, - Čapek J., Halbych,

Mírně zasvěcenému pozorovateli po přečtení sestavy je asi jasné, že naše taktika v Provodově byla postavená na překvapení soupeře zařazením mírně neznám7ch hráčů.
Od první minuty jsme byli aktivnějším mužstvem, velmi dobře jsme kombinovali ve středu hřiště a většinu poločasu hráli na soupeřově polovině. Bohužel nám chybělo trochu více umu a štěstí při zakončení, či střelec jenž by dokázal skórovat. Domácí hrozili rychlými protiútoky, očekávaný tlak si v prvním poločase však nedokázali vytvořit.
Druhý poločas měl již opačný scénář. Provodov hrál z kopce, Jaroměři došly síly i hráči na střídání.
Musím mužstvo pochválit za bojovný a obětavý výkon i za nepřiznivého stavu. Do Provodova jsem odjížděl s mírnými obavami z výsledku a z uštědřené ostudy. Nebýt zaváhání ve třetí minutě, kdy celé mužstvo přestalo hrát v domění že míč je v autu a soupeř zadarmo skóroval, druhé branky z doráženého pokutového kopu 13 minut před koncem, tak domácí by se pravděpodobně dotrápili k bezbrankové remíze.

vho

jaromer
19.4.2010 Jiskra Jaroměř

Béčko poprvé na jaře zabodovalo!

Jiskra Jaroměř : Hronov 1:1 (1:1)
Branky: Martin Maňas Svoboda z Vestce u Zaloňova

První poločas se hrálo vyrovnané utkání po jedné vyložené a nevyužité příležitosti na každé straně.
V druhém dějství Jaroměř začala aktivněji a dostávala soupeře pod tlak, chyběl však důraz v zakončení. V 64 min. domácí po strátě míče na půlící čáře nedokázali přerušit hru a tak soupeř po rychlé akci pohodlně otevřel skóre. Ze závěrečného Jaroměřského tlaku se podařilo vytěžit v 82 min vyrovnáni gólem Martina Svobody. Do konce utkání se na počtu vstřelených branek již nic nezměnilo a tak si béčko konečně připsalo první jarní bod.

vho

jaromer
12.4.2010 Jiskra Jaroměř

Vysoká porážka v Hejtmánkovicích!

Hejtmánkovice - Jiskra Jaroměř 7:1 (3:1)
Branky: Ahmeti Ersin (Abdul)

Na dalekou pouť za devatero řek a hor se vydalo naše béčko o minulém fotbalovém víkendu, aby sehrálo své třetí jarní utkání v rámci finálové skupiny náchodského okresního přeboru.
Od úvodního hvizdu se hrál vyrovnaný fotbal a zdálo se, že oba týmy čekají spíše na průtrž mračen, která se blížila od nedalekého kopce, nežli aby se snažily předvádět fotbalovou krásu. Stejně jak udeřila lijavec, udeřil i Ersin Ameti, který se nejlépe zorientoval v soupeřově pokutovém území a svou premiérovou brankou v kariéře poslal Jiskru do vedení 1:0!! Celý první poločas se hrál vyrovnaný fotbal od vápna k vápnu, z jehož děje vybočovali jen tři rychlé kombinační akce domácích, kteří jimi ještě do přestávky otočili skóre na 3:1 ve svůj prospěch. Jaroměř nebyla horší, chybělo pouze zakončení a více důrezu v okolí velkého vápna domácích.
Do druhého poločasu jsme vstoupili s odhodláním zvrátit nepříznivý průběh. Otěže utkání však pevně uchopili domácí "Hejtmany", kteří rychlou brankou rozhodli o naší porážce. Ve zbylém průběhu zápasu pak bylo pouze otázkou výsledné skóre, jednu branku nám vstřelil asistent rozhodčího, jenž pustil snad třímetrový ofsajd pěti hráčů a jednu jsme si po až komické situaci v našem malém mlíku vstřelili sami.
Výsledek 7:1 je dle mého názoru až příliš krutý a věřím, že domácí odveta bude mít opačný průběh.

cec

jaromer
4.4.2010 Jiskra Jaroměř

Béčko opět nezvládlo konec zápasu!
Stárkov - Jiskra Jaroměř 3:2 (1:2)
Branky: Jirka, Vít

Sestava: Sodomka - Desenský, Horák, Tokár P., Svoboda - Čapek, Jirka, Böhm, Doležal(45. Holeček A.) - Vít, Tokár I.(87. Ameti)

První poločas měla hostující Jiskra více ze hry a zaslouženě dala dva goly. V druhém poločase se domácí dostávali do rychlých brejků(po jednom z nich byl vyloučen Desenský za jasný faul), které pomohli otočit domácím utkání.

jaromer
20.3.2010 Jiskra Jaroměř

Generálka jaroměřského béčka vítězně!

Jaroměř ,,B" – Úpice 5:2 (4:0)
Branky: Böhm 2x, Jirka 2x, Rejchrt

Sestava 1.poločas:
Kejzlar – Desenský, Hofman, Rejchrt, Jirků – Čapek, Jirka, Böhm, Holeček A. – Runštuk, Ersin
Sestava 2.poločas: Kejzlar – Desenský, Horák V., Hofman, Jirků – Čapek, Jirka, Rejchrt, Holeček A. – Runštuk, Böhm

Naše béčko sehrálo proti účastníkovi 1.B. třídy dobrý a výsledkově úspěšný zápas. Hosté měli sice územní převahu, ale v obraně hráli velmi naivně čehož dokázala využít dnes velmi dobře hrající středová dvojice Böhm – Jirka, která soupeři vstřelila 4 góly a byla defakto po zápase. Druhý poločas hosté přidali a snažili se o zkorigování stavu, ovšem více než 2 branky nevstřelili, a tak se zrodilo vítězství naší rezervy v poměru 5:2.

Hráč utkání: Hofman

jaromer
16.3.2010 Jiskra Jaroměř

Aktuální podrobná zpráva - TJ Jiskra Jaroměř fotbal MUŽI "B"

Naše béčko tak pestrou zimní přípravu nemělo, nicméně i hráči ,,B“ mužstva se aktivně a pravidelně zapojovali do přípravy s naším prvním týmem. Rezervu čeká v jarní části sezóny velice těžký úkol, neboť se probojovala do finálové skupiny Okresního přeboru Náchod, kde se bude utkávat s velmi kvalitními celky. Věříme však, že tento fakt našemu týmu jenom prospěje a popere se o co nejlepší výsledky.

Složení realizačního týmu:

Hrajicí trenér
– Horák Vlastimil
Vedoucí mužstva – Šramar Jaroslav

Přišli: Muller Radek

Odešli: Nikdo

Hráčský kádr ,,B“ týmu je následující:

Brankáři:
Kejzlar Lukáš

Obránci: Tokar Pavel, Horák Vlastimil, Jirků Petr, Desenský Vojtěch, Šramar Jaroslav, Muuler Radek

Záložníci: Doležal Lukáš, Runštuk Michal, Čapek Václav, Hofman David

Útočníci: Ersin Ameti, Vít Tomáš, Holeček Tomáš

Kádr týmu pak bude pravidelně doplňován hráči ,,A“ týmu(lavičky) a dorostu.

Lebedinský Jiří

tomik

jaromer
6.3.2010 Jiskra Jaroměř

Trutnovský st. dorost přehrál naše ,,Béčko"

MUŽI B - sobota
FKM Úpa SD – Jiskra Jaroměř ,,B" 5:0 (2:0)
Branky: :(

Sestava: : Sodomka – Vokál, Tokar P., Horák V., Jirků – Holeček A., Jirka st., Doležal – Ersin, Nožka, Vít

Ve 2. poločase střídali: Desenský, Kašpárek M.

Jednoznačné a zasloužené vítězství domácího týmu, který předčil naše béčko ve všech herních činnostech.

Hráč utkání: Desenský

jaromer
14.11.09 Jiskra Jaroměř

Béčko je ve finálovce!


MUŽI B - čti více - 14. kolo
Velká Jesenice : Jiskra Jaroměř 3:4 (2:1)
Branky: 2x Michálek, Otradovský, Jirka M. st.
Sestava: Kejzlar - Jirků (46. Holeček A.), Horák V., Tokár P., Hořínek - Otradovský, Michálek, Tokár I. (46. Ruprich), Jirka - Horák , Vít

K poslednímu podzimnímu utkání béčko cestovalo s cílem zvítězit a udržet si tak naději na herní účast v jarní lepší osmičce Náchodského přeboru. K tomu jsme však potřebovali i vydatnou pomoc hráčů Provodova a jejich výtězství na hřišti Nového Města B v současně hraném utkání.
Skore utkání otevřel v 17. min Tomáš Otradovský jenž si naběhl do šestnáctky soupeře na křižný centr a střelou k tyči poslal Jaroměř do vedení 0:1. Naši mírnou optickou převahu se nám však nepodařilo přetavit v druhý uklidňující gól, namísto proměnění velmi slibné šance přišel okamžitý trest a vyrovnání na 1:1 našim bývalým hráčem Tomášem "Peiprem" Láškem. O pár minut později bylo ještě hůř, Horák V. nabídl krátkou malou domu soupeři tutovku a ten nezaváhal, přehodil Lukáše Kejzlara v naši brance a dostal domácí do vedení 2:1.
Mužstvo v prvním poločase púsobilo unaveným dojmem málo jsme se nabízeli pro přihrávku, dlouho drželi míč a lacino o něj přicházeli, nedokázali jsme důsledně obsazovat soupeřovy hráče.
Do druhého poločasu jsme nastupovali za nepřiznivého stavu 2:1, dvěmi dorosteneckými změnami v sestavě a echem z Nováče o stavu 3:3. Od úvodních minut jsme domácí zatlačili na jejich polovinu a dočkali se i vyrovnání po střele Mirka Jirky st.. Přidali jsme na bojovnosti a důrazu a zdálo se že přijdou i branky.
V 70. min se po rychlém protiútoku stav skore měnil v náš neprospěch na 3:2. Ve zbývajícím čase jsme kopali množství rohů, orazítkovali břevno a několikrát zaměstnali domácího brankaře.
Spása přišla v posledních minutách utkání s Martinem Michálkem v kopačkách ne od sněhu, ale od bahna z Provodova. V 88 min nejprve pravou nohou střelou z vélkého vápna vyrovnal na 3:3. V druhé minutě nastavení Martin dokonal obrat v utkání a levačkou nám vystřelil tři body.
První zpráva v kabinách byla o remíze Nového Města s Provodovem 3:3, a tak naše výtězství mělo trochu příchuť marnosti. O pár minut později se i tento stav měnil, Nováč prohrál 3:4 a nezískal tak potřebný bod pro čtvrté místo, které připadlo nám. Takže HOŠI DĚKUJEM !!!

jaromer
8.11.09 Jiskra Jaroměř

Béčko opět zkolabovalo v nastavení!


MUŽI B - čti více - 13. kolo
Provodov : Jiskra Jaroměř 3:3 (0:2)
Branky: 3x Horák J.
Sestava: Kejzlar - Svoboda, Horák V., Tokár P., Hofman (52. Jirků) - Jirka (70. Holeček A.), Michálek, Tokára I., Valášek (80. Desenský) - Vít, Horák J.

Po druhé v krátké době se naše béčko utkalo s mužstvem Provodova, tentokrát na jeho hřišti. I když soupeři takřka o nic nešlo naše mužstvo by se ziskem tří bodů udrželo v boji o první čtyřku.
Samotné utkání bylo podobné tomu v Jaroměři. První poločas jsme lépe kombinovali a vytvořili si tlak na domácí branku. Gólově se dvakrát zapsal Jakub Horák, nejprve po brejku od poloviny hřiště přehodil vybíhajícího brankaře a sedum minut před přestávkou proklouzla jeho střela z velkého vápna golmanovi mezi prsty do sítě domácí branky. Domácí hrozili z rýchlých protiútoků, důraz a přesnost v zakončení si však schovávali až na druhý poločas. Do kabin jsme odcházeli opět s dvoubrankovým vedením, tentokrát 0:2.
Ve druhé půlce soupeř hrál na svoji bránu a bylo to znát, přidal na důrazu a zlepšil pohyb, více se tlačil před naše pokutové území. Ze své aktivity vytěžil vyrovnání na 2:2. Po poločase jsme byli velmi pasivní, chyběl nám pohyb, naše záložní řada nedokázala tak jako v prvním dějství podržet míč a doplňovat osamocené útočníky kteří rychle přicházeli o balóny. K tomu jsme přidali množství ofsaidů, nepřesných přihrávek a bohužel i řadu faulů a nabídli tak domácím poměrně stálý tlak. Za nerozhodného stavu jsme se ale dokázali ještě schopit, vrátili jsme se do hry a třetí brankou Horáka Jakuba šli do vedení 2:3. Své vedení jsme o chvíli později mohli pojistit, ale Tomáš Vít v naši nejvyloženější šanci v utkání zklamal. Trest přišel ve 93 minutě po zbytečné strátě míče na hranici soupeřova pokutového území a rychlém protiútoku domácí hlavou srovnali na konečných 3:3.
V poslední minutě jsme přišli o body, ale vzhledem k průběhu utkání je remiza z mého pohledu spravedlivá a nezbývá si jen přát, aby takto dramatických zápasů bylo v této soutěži co nejvíce. Mužstvo Provodova nám opět udělilo lekci, jak se do poslední minuty prát o dobrý výsledek a prokázalo proč je nejúspěšnějším týmem v soutěži a na vlastním hřišti k neporažení.
Ho.st

jaromer
2.11.09 Jiskra Jaroměř

Z Kostelce se třemi body, naděje na postup žije!

Č. Kostelec B - Jaroměř B 2:5 (0:2)
Branky: 3x Horák J., Jirka M. st, Čapek

Sestava: Kejzlar - Hrobský (46. Jirků), Tokár P., Hofman (70. Ameti), Čapek, - Otradovský, Jirka, Vít, Doležal (46. Horák V.) - Nožka, Horák

Do Červeného Kostelce jsme zajížděli s vědomím, že pouze vítězství nás může udržet v boji o postup do finálové skupiny OP OFS Náchod.
Do utkání jsme vstoupili aktivně a celý zápas byli lepším týmem. Domácí si ale také vytvořili velké šance, které i se štěstím řešil spolehlivý Kejzlar.
První branku přinesl rohový kop, který se odrazil k Jirkovi a ten prudkou střelou zavěsil. Druhou branku jsme přidali těsně před poločasovou přestávkou po Horákově sólu.
Druhé dějství začalo náprem domácích, který notně schladil Čapek, který po dobrém náběhu nedal brankáři šanci. Domácí korigovali a snažili se zápas zdramatizovat, ale Horák přidal další dvě branky a béčko stále žije v naději postupu do finálové skupiny.

jaromer
28.10.09 Jiskra Jaroměř

Opět remíza

Jaroměř B - Provodov 4:4 (4:2)
Branky: Tokár Ivan 2x, Ruprich, Vít

Sestava: Schejbal - Desenský, Tokár P., Hořínek, Čapek, - Valášek, (46 Holeček A.) Michálek, Vít, Ruprich, - Tokár I., Horák J.,

Jaroměř začala utkání nedorozumněním a ve druhé minutě poslala soupeře do laciného vedení. O pět minut později vyrovnal Ivan Tokár střelou z 25 metrů. I když jsme v této fázy hry byli aktivnější a lépe kombinovali do vedení šel opět soupeř jenž využil naši chybu ve středu hřiště a po přímočaré akci rozvlnil sýť za Schejbalem. Ve 25 min bylo opět vyrovnáno, Vilda Ruprich zakončil svuj průnik mezi soupeřovy beky přesnou střelou k tyči. Do konce poločasu se nám podařilo vstřelit ještě čtyry branky! Pan rozhodčí nám přiznal dvě. S gólem Tomáše Víta a trefou Ivana Tokára z přímého kopu opravdu nemohl již nic dělat.
V druhé půli polevila naše aktivita ve středu hřiště, hosté toho dokázali využít, vsadili více na útok a dvěmi góly srovnali na konečných 4:4. Bohužel jsme nedokázali v druhém poločase více soupeře přehrát a vytvořit si více brankových příležitostí.
Za zminku stojí i delegovaný rozhodčí z Červeného Kostelce jenž dopoledne odehrál utkání za tamnější béčko. S mírnou nadsázkou se dá říct že svému týmu vypískal pěkné dva body a s dosaženou remízou byl jistě spokojen.

Žk: Tokar Ivan, Tokár Pavel, Ruprich Vilém, Michálek Martin
Ho.st.

jaromer
28.10.09 Jiskra Jaroměř

Opět remíza

Jaroměř B - Provodov 4:4 (4:2)
Branky: Tokár Ivan 2x, Ruprich, Vít

Sestava: Schejbal - Desenský, Tokár P., Hořínek, Čapek, - Valášek, (46 Holeček A.) Michálek, Vít, Ruprich, - Tokár I., Horák J.,

Jaroměř začala utkání nedorozumněním a ve druhé minutě poslala soupeře do laciného vedení. O pět minut později vyrovnal Ivan Tokár střelou z 25 metrů. I když jsme v této fázy hry byli aktivnější a lépe kombinovali do vedení šel opět soupeř jenž využil naši chybu ve středu hřiště a po přímočaré akci rozvlnil sýť za Schejbalem. Ve 25 min bylo opět vyrovnáno, Vilda Ruprich zakončil svuj průnik mezi soupeřovy beky přesnou střelou k tyči. Do konce poločasu se nám podařilo vstřelit ještě čtyry branky! Pan rozhodčí nám přiznal dvě. S gólem Tomáše Víta a trefou Ivana Tokára z přímého kopu opravdu nemohl již nic dělat.
V druhé půli polevila naše aktivita ve středu hřiště, hosté toho dokázali využít, vsadili více na útok a dvěmi góly srovnali na konečných 4:4. Bohužel jsme nedokázali v druhém poločase více soupeře přehrát a vytvořit si více brankových příležitostí.
Za zminku stojí i delegovaný rozhodčí z Červeného Kostelce jenž dopoledne odehrál utkání za tamnější béčko. S mírnou nadsázkou se dá říct že svému týmu vypískal pěkné dva body a s dosaženou remízou byl jistě spokojen.

Žk: ?
Ho.st.

jaromer
24.10.09 Jiskra Jaroměř

"Béčko" na vítězné vlně!:D

Jaroměř B - Mezilesí 3:2 (1:0)
Branky: Vít, Tokár, Čapek

Sestava: Kejzlar,- Matějíček R., Horák V., Hofman, Tokár P., - Doležal, (46 Šramar, 56 desenský) Jirka st., Vít, Čapek, - Nožička, Ameti, (46 Holeček A.)

Na velmi dobrém povrchu Jaroměřského náhradního hřiště jsme vedli brankou Tomáše Víta z 30 min. Utkání bylo celý první poločas velmi vyrovnané a diky našim neuvěřitelným chybám v rozehrávce měl náš soupeř velmi dobré příležitosti ke skórování. Pouze zásluhou pořádnému kusu štěstí a dobrých zákrokům Lukáše Kejzlara jsme v poločase odešli do šaten s jednobrankovým vedením.
V druhé půli jsme soupeře již více přehrávali a brankami Pavla Tokára z přímého kopu a vydařeným volejem Vaška Čapka po centru z pravé strany zvýšili své vedení na 3:0. Navíc jsme v této fázi hry měli i několik dalších vyložených brankových příležitostí které jsme nevyužili.
Utkání jsme v posledních deseti minutách velmi zdramatizovali. Díky kupícím se nepřestnostem v naši rozehrávce a několika zaváháním v našem pokutovém území se soupeři podařilo vstřelit dvě branky a jen s pomocí dalších skvělích zákroků našeho golmana jsme uhájili tři body.
Takže - hoši děkujem a CO JE ! CO JE !

Žk: Matějíček, Čapek, Horák
Ho.st.

jaromer
10.10.09 Jiskra Jaroměř

Nové Město odvezlo 3 body

Jaroměř B - Nové Město n M. B 1:2 (1:1)
Branky: Vít

Sestava: Kejzlar - Desenský, Tokár P., Horák Vl., Jirků - Karel L.(46 Šramar), Vít, Holeček A. - Ameti,(55 Kašpárek), Doležal, (46 Jirka ml.) Nožka

Béčko v celkově velmi nepovedeném domácím utkání prohrávalo od druhé minuty po nedůrazné hře obrany 0:1.
Po inkasované brance jsme si vytvořili převahu korunovanou gólovou hlavičkou Tomáše Víta ve 35 min.
V druhém poločase jsme nedokázali hosty dostat pod výraznější tlak. Chlapci z města hrnce smíchu velmi dovedně simulovali, naříkali a dovedně zdržovali k velké spokojenosti přítele sudího a našemu zoufalému steku.
O špatném výsledku jsme ale nakonec rozhodli sami. Po taktické chybě obrany jsme inkasovali druhou branku a nejkyselejší třešničkou na zkaženém dortu byla Horákova neproměněná penalty 82 min.

Žk: Horák V., Jirka ml.
Ho.st.

jaromer
03.10.09 Jiskra Jaroměř

Prohra ve Velkém Poříčí!

Velké Poříčí - Jiskra Jaroměř 3:1 (2:1)
Branky: Jirka

Sestava: Kejzlar - Matějček R., Čapek, Horák V., Jirků, - Desenský (45. Tokár P.), Jirka, Hofman, Nožka, - Amati (46 Karel), Vít

Na hřišti prvního mužstva naši skupiny jsme nezačali zle, ve hře po zemi jsme domácí přehrávali a ve 20. min po pohledné kombinační akci a zakončení Mirka Jirky šli do vedení 1:0. S přibývajícími minutami jsme polevili na aktivitě a pustili soupeře do velmi nepřijemného tlaku násobeného našimi osobními hernímy chybamy. Mužstvu z Poříčí jsme darovali dva velmi laciné góly, v 32. a 45. min. V závěru poločasu měl dobrou příležitost k vyrovnání Vojta Desenský, ale minul branku.
V druhém dějství jsme po věčinou soupeře přehrávali, vytvořili si i slibné příležitosti. Tomáš Vít a o chvíli později i Mirek Jirka však po akci ze strany hřiště nedokázali překonat brankaře domácích. Zastavu 2:1 Vašek Čapek po rohovém kopu nastřelil hlavou tyč, dostat míč do sítě jsme však nedokázali.
Soupeř během druhého poločasu hrozil rychlými a nebezpečnými brejky do naší otevřené obrany, nedokázal však využít ani ty nejvyloženější šance s vyjimkou 83. min kdy třetí brankou rozhodl o konečném stavu utkání.

Žluté karty: Jirka M., Matějíček,
Ho.st.

jaromer
26.9.09 Jiskra Jaroměř

Na sedmý pokus konečně vítězství!

Jiskra Jaroměř - Hronov 3:1 (0:1)
Branky: 2x Horák J., Hrobský

Sestava: Kejzlar - Šramar,(46 Hrobský), Čapek, Matějíček R., Jirků, - Desenský, Tokár, Holeček A., - Amati (46 Hořínek), Vít, Kašpárek (46 Horák J.)

V prvním odvetném utkání Jaroměř nezačala zrovna nejlépe. Vynutila si sice mírnou optickou převahu, ale nedokázala ji gólově zúročit. Vázla kombinace před soupeřovým pokutovým územím, pramenící z velkého množství nepřesných přihrávek. Toto mělo za důsledek soupeřovy rychlé výpady do naši né zrovna nejjistější obrany. Hosté naše chyby potrestaly ve 20 minutě, kdy po standartní situaci ze strany rozvlnil síť hlavou Bašta.
Do druhé poloviny utkání jsme nastoupili s mírnými kosmetickými a střídacími úpravami v sestavě a dostali soupeře pod tlak. Střelecké trápení domácích ukončila v 66. minutě branka Jakuba Horáka na 1:1. Náše snažení o steč hostující svatyně neustávalo a aktivně hrajicí Honza Hrobský svou třetí střelou v utkání konečně přivedl Jaroměř do vedení 2:1. V samotném závěru zápasu Horák střelou z hranice šestnáctky upravil na konečných 3:1.
Mužstvo zaslouží za zlepšený a aktivní výkon všech řad v druhém poločase rozhodně ocenění. I přes vítězství a konečně i zisk tří vítězných bodů je mírným sklamáním velké množství neefektivně zahraných standartních situací.

Žk: Horák J.
Ho.st.

jaromer
21.9.09 Jiskra Jaroměř

Béčko opět nedotáhlo vedení ke třem bodům!

Jiskra Jaroměř - Červená Kostelec B 2:2 (0:1)
Branky: Runštuk, Karel M.

Sestava: Kejzlar - Šramar (46. Jirka M ml.), Horák V, Čapek, Jirků P., - Desenský, Hofman, Jirka M. st, Holeček A., - Karel M., Kašpárek M. (46. Runštuk)

S mírným pocitem personální krize (dopolední zápas dorostu a utkání A mužstva ve stejný čas v Kratonohách) a s vědomím startu Kosteleckého áčka až v neděli jsme k tomuto utkání nastupovali s nevelkými ambicemi.
V prvním poločase nás soupeř ovšem nikterak nepřehrával a ve hře v poli jsme měli i o mírné procento více ze hry. Naše snahy bohužel končili před hranicí pokutového území a nedokázali jsme si vypracovat gólové příležitosti. Naopak hosté z jediné střely mezi naše tyče vytěžili poločasové vedení 0:1.
Do druhého dějství jsme nastoupili s dvěma novými hráči a soupeře přitlačili na jeho polovinu. Po patnácti minutách ve hře Michal Runštuk gólově zakončil kolmou akci středem hřiště a korunoval tak svuj velmi dobrý výkon. Ani za vyrovnaného stavu jsme nepolevovali a stále ohrožovali soupeřovu branku. Odměnou mužstvu byl vedoucí gól Martina Karla v 72. minutě. Opět jsme se bohužel nedočkali výtězství neboť jsme soupeři v 84. minutě po nedurazném bránění dovolili vyrovnat na 2:2.
V závěru chci poděkovat klukům z dorostu jenž s dopoledním utkáním v nohách odvedli skvělou práci, a ocenit i výkony Míši Runštuka a Davida Hofmana, kteří po delší zápasové odmlce béčku pomohli a dokázali, že na hřiště stále patří.

Žluté karty Jaroměře: Jirka st., Horák V., Desenský, Čapek, Šramar
Červená karta Jaroměř: Horák V. 89 minutě po 2. ŽK

Ho.st.

jaromer
13.9.09 Jiskra Jaroměř

Vítězství nám uteklo v posledních minutách!

Mezilesí - Jiskra Jaroměř 4:4 (2:3)
Branky: Jirka M., Michálek, Horák J., Šramar

Sestava: Kejzlar - Desenský, Horák V., Hrobský, Jirků - Holeček A. (46. Šramar), Michálek, Jirka M., Horák J. - Vít (46. Karel M.), Kašprek (60. Ameti)

K tomuto utkání béčko odjíždělo s pocitem nutnosti konečně zvítězit a svuj herní projev i náležitě bodově podtrhnout.
První poločas jsme soupeře herně převyšovali a na úzkém hřišti dobře kombinovali. Hráči si vytvořili dobré brankové příležitosti a góly Jirky st., Michálka a Horáka J. vyhráli poločas. Bohužel jsme si za stavu 0:1 neodpustili pětiminutový kolaps a inkasovali dvě branky.
Své poločasové vedení 2:3 jsme trestuhodně promarnili již ve 48 min., kdy soupeř po rohovém kopu srovnal na 3:3. Ještě jednou jsme šli do vedení, v 58 min. vystřelil Hrobský a Šramar jeho kop usměrnil do soupeřovy sítě. S přibývajícími minutami naše útočné aktivity slábly a narůstal tlak domácího celku, čemuž velmi svědčily i specifické rozměry Mezileského plácku. S krátkými rohovými kopy a auty vhazovanými do šestnáctky se naše mužstvo stěží potýkalo a dvě minuty před konečným hvizdem i inkasovalo vyrovnávací branku.
Za remízu 4:4 jsme si odvezli bod, jenž byl pro tým očividným sklamáním.

Ho.st.

jaromer
6.9.09 Jiskra Jaroměř

Lepší Jesenice odváží všechny body!

Jiskra Jaroměř Velká Jesenice 1:4 (1:3)
Branky: Jirka M. st.

Sestava: Schejbal - Desenský, Horák V., Čapek, Jirků P. - Holeček A.,( 46 kašpárek M.) Bohm, Jirka M. ml., Horák J,- Ameti, ( 55 Karel L.), Karel M. ( 46 Vít )

Vývoj utkání předurčila hrubá chyba stopera na hranici velkého vápna, Horák Vl. stratil míč a soupeř se ujal vedení 0:1. Hráči Jesenice bovzbuzeni laciným vedením byli celý první poločas lepším týmem dobře se pohybovali a přesně kombinovali. Po učebnicové akci v e dvacáté minutě již vedli 0:2.
Ve 42 min se našemu týmu p rohovém kopu a dorážce Jirky st. podařilo snížit na 1:2. Z následného protiůtoku jsme opět laciným gólem inkasovali a soupeře znovu pustili do dvou brankového vedení.
Po přestávce náš tým přidal na důrazu i aktivitě, zatlačil hostující tým na jeho polovinu a výtvořil si i vyložené brankové příležitosti.
Opět jsme totálně propadli v koncovce a nedokázali míč dopravit ani do již prázdné soupeřovi branky. Naopak hosté, uzavřeli brankový účet utkání a po přesné střele z přímého kopo zaslouženě zvítězili 1:4 a odvezli si tři body.

Žk: Horák J, Schejbal

jaromer
30.8.09 Jiskra Jaroměř

Béčko selhalo v koncovce a přivezlo jen bod!

Nové Město B - Jiskra Jaroměř 2:2 (2:1)
Branky: Horák J., Jirka M. st.

Sestava: Kejzlar - Desenský (60. Šramar), Horák V., Čapek, Jirků - Jirka M. II (46. Vít), Jirka M. I, Karel L. (46. Ameti) - Horák J., Nožka, Michálek

Jaroměř začala aktivně a vytvořila si několik vyložených šancí, naši hráči si však nedokázali poradit ani se střelou z pěti metrů do prázdné branky. Ve 30. minutě z ojedinělého protiůtoku domácí otevřeli skóre a o tři minuty později po hrubé chybě v naši obraně zvýšili na 2:0. Ve 43. minutě po centru Michálka korigoval Horák J. hlavou na 2:1.
Po příchodu z kabin jsme si vynutili tlak korunovaný gólem Jirky st. po přesném centru Lukáše Nožky. Za stavu 2:2 jsme byli aktivnějším týmem a pokračovali v nekonečném seriálu zahazování šanci čimž jsme se připravili o další zisk bodů.

jaromer
23.8.09 Jiskra Jaroměř

Neproměňování šancí sráži naše mužské celky!

Jiskra Jaroměř - Velké Poříčí 0:1 (0:1)
Branky: :(

Sestava: Kejzlar - Matějíček R., Matějíček P., Čapek, Jirka P., - Holeček T., ( 45 Horák J.), Ruprich, ( 45 Desenský), Jirka M., Valášek, - Doležal, Amiri,( 60 Šramar)

prvním domácím mistrovském utkání naše rezerva herně nezklamala. S mnohem vyzrálejším soupeřem byla lepším týmem, dobře kombinovala a vytvořila si i několik vyložených šancí které bohužel nedokázala zužitkovat. O ztrátě bodů rozhodla hrubá chyba obránce a gólová neproduktivita našeho mužstva.

jaromer
15.8.09 Jiskra Jaroměř

Vítězství ztraceno penaltou v závěru!

AFK Hronov - Jiskra Jaroměř B 1:1 (0:1)
Branky: Ruprich

Sestava: Horák J. - Matějček R., Matějček P., Čapek, Jirka M. II - Holeček T., Ruprich, Jirka M., Kašpárek (55. Ameti) - Doležal (70. Horák V.), Valášek

Velmi omlazené béčko začalo na dobře připraveném hřišti nebojácně a první čtvrtinu utkání přehrávalo soupeře rozdílem třídy. V 11 min nastřelil Valášek z 25 m horní tyč Hronovské svatyně, o minutu později si Kašpárek skvěle naběhl na kolmou přihrávku, obhodil domácího brankaře ale míč skončil o centimetry mimo bránu. Tři minutovou smršť zakončil povedenou střelou z přímého kopu Ruprich a Jaroměř vedla 1:0. Do konce prvního dějství byl náš tým aktivnějším mužstvem, svoji převahu však nedokázal vyjádřit gólově.
Po změně stran domácí přidali na aktivitě a našemu týmu docházeli síly. Jaroměř přestala být nebezpečná ve hře dopředu a zlepšení nepřineslo ani dvojí "vynucené" střídání.
Vyrovnání přišlo v 85 min. kdy jsme nedokázali odehrát míč směřující do našeho pokutového území, a následný souboj o míč rozhodčí posoudili jako penaltový. Hronovští nařízený pokutový kop proměnili a dali podobu konečnému stavu 1:1.
Vzhledem k průběhu utkání se dosažená remíza jeví jako spravedlivá ale to jen diky pokulhávající produktivitě našeho týmu.

jaromer
2.8.09 Jiskra Jaroměř

Generálka na start Okresního přeboru!

Jiskra Jaroměř B - Stárkov 2:0 (0:0)
Branky: Kašpárek, Rejchrt

Sestava: Sodomka (46. Horák Jakub) - Desenský, Čapek, Holeček Aleš, Vokál (46.Šramar) - Jirka , Böhm (46. Horák Vlastimil), Rejchrt, Horák Jakub (46. Kašpárek) - Vít (60. Ameti), Valášek

V celém utkání byla nebezpečnější domácí Jiskra, když soupeř hrozil převážně z rychlých protiútoků a brankář Sodomka musel předvést hned několikrát skvělý zákrok. Náš útok se ale také v prvním dějství trápil a tak přišlo rozhodnutí až po obrátce.
Pozorně bránícího soupeře jsme překonali poprvé až v 70. minutě, když se trefil Kašpárek a další branku přidal v 86. minutě Rejchrt.

jaromer
26.7.09 Jiskra Jaroměř

První přípravný zápas naší rezervy!

Jiskra Jaroměř B - Dolany 4:3
Branky: 10. Holeček T., 22. Horák J. (pen.) 86. Jirka ml., 88. Horák J. - 21. vlastní, 67. Cipra, 80. Syrovátka

Sestava: Schejbal - Desenský (46. Matejček R.), Koval (46. Horák Vlastimil), Čapek, Vokál (46. Šramar) - Kučera (46. Kašpárek), Holeček A., Horák Jakub - Holeček T. (46. Jirka ml., Starzinsky (46.Ameti)

První přípravný zápas našeho ,,nového" béčka byl ve znamení poznávání, nerozehranosti a nepřesností. Článek z tohoto utkání z pohledu soupeře najdete na odkazu: http://www.tjdolany.net

jaromer
20.7.09 Jiskra Jaroměř

MUŽI B HRAJÍ OKRESNÍ PŘEBOR NÁCHODSKÉHO OFS!

Do soutěžního ročníku 2009/10 je naše rezerva přihlášena do Okresního Přeboru OFS Náchod.
Po několikaletém působení pod OFS Hradec Králové dochází ke změně, na jejíž výsledek jsme zvědavi nejenom my v Jaroměři, ale i celé Náchodsko!

Trenérem mužstva bude v této sezóně Vlastimil Horák
Muži B by měli fungovat jakožto "JUNIORKA". Základ týmu budou tvořit po většinu soutěžního ročníku dorostenci doplnění o hráče širšího kádru A mužstva.