TJ Jiskra JAROMĚŘ - FOTBAL

Menu

Tréninky
ÚT – 18:00-19:45
Růžovka
ČT/PÁ – 18:30-20:00
Růžovka

Střelci
po 26. kole
Škoda - 24
Horák J. - 8
Kučera - 8
Holub - 8
Rejchrt - 5
Michálek - 4
Ruprich - 4
Huňák - 2
Kašajík - 2
Vít - 2
Hořínek - 1
Rosuschan - 1
Böhm - 1
Klofanda - 1

MUŽI A - SOUPISKA

Trenér:
Horák Vlastimil

Vedoucí týmu:
Michálek Václav

Brankář:
Klofanda Jaroslav

Obránci:
Hrobský Jan
Svoboda Daniel
Rosuschan Michal
Horák Jakub
Rejchrt Lukáš

Záložníci:
Böhm Lukáš
Kašajík Stanislav
Michálek Martin
Ruprich Vilém
Holub Jan
Brožek Radek
Jirka Miroslav

Útočníci:
Škoda Martin
Vít Tomáš
Kučera Jiří
Sezóna: 2004/05 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
29.7.2012 Jiskra Jaroměř

SK Smiřice - Jiskra Jaroměř 2:3 (1:0)

Branky: 35. Tarantík, 62. Melichárek, - 47. Ulrych, 84. vlastní, 90. Škoda

Sestava Jaroměře: Klofanda - Plhal (46. Ulrych), Rejchrt, Hrobský, Horák Jakub - Kučera, Holub, Michálek, Horák Adam (46. Vít) - Škoda, Exnar

Proti bojujícímu soupeři nepodala Jaroměř očekávaný výkon. Nedokázala se prosadit proti důrazné defenzívě domácích a pouštěla soupeře do šancí. Vítězství zachránila až v závěru utkání.

 
jaromer jaromer 
22.7.2012 Jiskra Jaroměř

SK Třebechovice - Jiskra Jaroměř 3:1 (1:0) 

Branky: . Vích, 47. Hrabě, 83. Hrabě - 89. Horák Jakub

Sestava Jaroměře: Klofanda - Matějček Radek, Svoboda, Emlar, Horák Jakub - Kučera, Vít, Horák Adam - Škoda, Ulrych
střídali: Jirků, Plhal, Seifert, Valášek

Ve středu hřiště se  hrálo vyrovnaně. V útoku se dokázali domácí prosadit lépe. V závěru utkání získala Jaroměř převahu, ale stačilo to jen na korekci výsledku.

jaromer jaromer
21.6.2012 Jiskra Jaroměř


MFK Nové Město n. M. – Jiskra Jaroměř 3:4 (1:4)

Branky: 24. Koza, 80. David, 85. Klikar - 5. Škoda, 22. Škoda z penalty, 34. Vokál, 36. Ameti

Sestava Jaroměře: Klofanda - Matějček Radek,Matějček Petr, Svoboda, Horák Jakub - Böhm, Vokál, Ruprich, Jirků - Škoda, Vít

průběžně střídali: Ameti, Valášek

V první půli byla Jaroměř lepším týmem a zaslouženě vedla. Po změně stran domácí přidali, Jaroměři se přestalo dařit, neproměnila vyložené šance a tak druhá půle vyzněla pro Nové Město.

Rozhodčí Nožka

jaromer
16.6.2012 Jiskra Jaroměř

Jiskra Jaroměř – Sokol Bílá Třemešná 4:2 (1:0)
Branky: 39. Horák Adam, 64. Ulrych, 70. Ruprich, 89. Michálek – 53. a 57. Hendrych

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Rejchrt, Svoboda, Hrobský, Horák Jakub – Seifert, Jirka, Michálek, Horák Adam – Holub, Strakatý

průběžně střídali: Emlar, Plhal, Ruprich, Ulrych, Vít

Vyrovnaný zápas ve kterém každý chvilku tahal pilku. Domácí se snažili postupnými útoky přehrát kvalitní a sehraný tým hostů. Ten se prezentoval velmi dobrým a rychlým přechodem do útoku, kdy kolikrát hodně zatopili domácím.
Utkání se hrálo na malém rezervním hřišti s velmi těžkým terénem. Proto byl k vidění spíše bojovný fotbal, který moc fotbalové krásy nenabídl, ale účel určitě splnil.

jaromer jaromer
16.6.2012 Jiskra Jaroměř


Jiskra Jaroměř - FC Nový Hradec Králové 4:1 (0:1)
Branky: Škoda 2, Kučera, Jirka - Neppl

Sestava Jaroměře: Klofanda - Rejchrt, Svoboda, Hrobský, Strakatý - Kučera, Holub, Emlar, Ruprich - Škoda, Ulrych

průběžně střídali: Michálek, Jirka, Plhal, Horák Adam

Typické první přípravné utkání s řadou nepřesností na obou stranách. Jaroměř měla po celý zápas územní převahu, ovšem 1. poločas vyhráli hosté. Po změně stran Jaroměř přidala a otočila skóre k zaslouženému vítězství. Za zmínku stojí 2 asistence brankáře Klofandy pro Škodu.

jaromer jaromer
16.6.2012 Jiskra Jaroměř

Jaroměř opět v Krajském přeboru.

1.A třída muži, 26. kolo

Jiskra Hořice - Jiskra Jaroměř 1 : 4 (0 : 2)

Sestava Jaroměře: Klofanda – Rejchrt (77. Hofman), Hrobský, Svoboda, Horák– Kučera (73. Ruprich), Brožek, Michálek, Böhm (61. Rosuschan) - Škoda, Holub (79. Jirka)

Sestava Hořic: Žižka – Ruml, Kramule, Kočí ( 65. Minich), Kulhánek /46. Michálek Dominik) – Nálevka, Palm, Rubeš, Nečesaný - Vávra, Pour (1. Hudek)

Jaroměř měla slibnou šanci hned na začátku utkání. Po Holubově pasu zacentroval zprava Škoda, Böhm střílel ze 12 metrů, ale domácí obránce jeho střelu zblokoval. V 16. min. vybojoval Škoda míč, narazil si s Holubem a byl ve vápně faulován. Sám se postavil k penaltě a dal. V 19. min. střílel z dobré pozice po samostatné akci Holub. Brankář Žižka stačil jeho ránu zprava vyrazit na roh. Ve 30. min. po Michálkově ideální přihrávce za obranu vypálil zprava Škoda a jeho přesná střela skončila v síti u tyče domácí branky.

Do druhé půle nastoupili domácí s větším nasazením a získali v poli mírnější převahu. V 58. min. šel proti otevřené obraně domácích Škoda, dobře si připravil míč a ze 14 metrů poslal přesnou střelu do sítě. Jaroměř po vstřeleném gólu vyrovnala hru. V 70. min. vypálil z 25 metrů Horák a jeho krásná střela skončila v šibenici hořické branky. V 85. min. chytil Klofanda domácím samostatný nájezd Hudka. Ke konci utkání Jaroměř v obraně polevila. V 86. min. prošel jaroměřskou obranou Nálevka a střelou ze šestnáctky zaznamenal čestný úspěch domácích.

Jaroměř podala ve všech řadách dobrý výkon. V brance se opírala o spolehlivého Klofandu. Domácí už se viděli v krajském přeboru a umožnili Jaroměři výrazné vítězství.

Žluté karty: Kočí - Kučera

Rozhodčí: Gereg, Nývlt, Novotný Matěj, delegát Galba

mich

jaromer jaromer
3.6.2012 Jiskra Jaroměř

Zklamání v Přepychách

Fotbal, 1.A třída muži, 24. kolo

SK Přepychy - Jiskra Jaroměř 3:0 (2:0)

Sestava Přepych: Krunčík – Jelen Vladimír, Rejzek, Žid, Kupka – Čtvrtečka, Chválek, Jelen Jaroslav (68. Gois), Boukal (79. Sedlák) - Kárník, Prát (85. Merganc)

Sestava Jaroměře: Klofanda – Rejchrt, Hofman (59. Brožek), Svoboda, Jakub Horák – Rosuschan (20. Böhm), Hrobský, Holub, Michálek (68. Vít) – Kučera, Škoda

V úvodu utkání získala převahu Jaroměř a Hrobský s Holubem nebezpečně vystřelili. V 11. minutě odvraceli domácí obránci po jaroměřském rohu míč z brankové čáry. Ve 27. minutě střílel po Škodově přihrávce z pravého křídla z 8 metrů Kučera. Brankář Krunčík jeho střelu z těžké pozice stačil vyrazit. Domácí poprvé vystřelili na branku ve 38. minutě. Kárníkova rána z 25 metrů proklouzla Klofandovi na mokrém terénu pod tělem do sítě. Minutu poté Klofanda vyrazil Prátovu ránu z gólové pozice. Hosté po vstřelené brance ožili. Ve 42. minutě se Chválkova přihrávka z pravého křídla odrazila od jaroměřského obránce do sítě.

Po změně stran se Jaroměř tlačila do útoku, ale domácí ji do šancí nepouštěli. V 66. minutě hlavičkoval Škoda po centru zleva nad. Domácí využívali otevřené jaroměřské obrany k brejkům. V 59. minutě šel sám na Klofandu Prát, ale z vápna vystřelil vedle. V 74. minutě vystřelil z dálky Böhm, brankář míč vyrazil ke Škodovi, ale ten z deseti metrů trefil jen brankáře. V 80. minutě vrátil přetažený centr před jaroměřskou branku Boukal a Gois zblízka překonal Klofandu. V 82. minutě skončil míč po Škodově střele z pravého křídla na tyči. V závěru utkání domácí ještě dvě šance zahodili.

Jaroměř nedokázala využít převahu v úvodu utkání. Domácí po vedoucí brance pozorně bránili a z brejků dávali góly.

Žluté karty: Jelen Jaroslav, Kupka, Krunčík - Škoda, Holub, Brožek

Rozhodčí: Novotný Matěj, Vaníček Lukáš, Seidl Radek, delegát Hradecký Vlastimil

mich

jaromer jaromer
27.5.2012 Jiskra Jaroměř

Překvapivá ztráta bodů

Fotbal, 1.A třída muži, 23. kolo

Jiskra Jaroměř - FC Kostelec n. O. 0:0 (0:0)

Sestava Kostelce n. O.: Matoušek – Mlynář, Weisser, Řehák, Šrámek Lukáš – Tichý, Mašek (81. Plocek), Klapal, Švandrlík (46. Umlauf) – Bína, Šrámek Jakub (58. Kozel):

Sestava Jaroměře: Klofanda – Hrobský, Svoboda, Hofman, Horák – Rejchrt (46. Kučera), Michálek, Brožek, Böhm – Holub, Škoda

Po nevýrazné úvodní desetiminutovce získala Jaroměř převahu. Ve 24. minutě střílel Škoda ze 14 metrů do dobře postaveného brankáře Matouška. Hned na to na druhé straně vyrazil brankář Klofanda střelu Bíny z 8 metrů. Ve 26. minutě vysunul Michálek za obranu Škodu, ten zvolil střelu z 18 metrů, ale minul branku. Ve 31. minutě vypálil z dálky kostelecký Tichý. Klofanda na jeho ránu k tyči dosáhl. Hosté ke konci poločasu vyrovnali hru. Ve 44. minutě se po Michálkově přihrávce uvolnil ve vápně Rejchrt, ale z deseti metrů mířil vedle. Ve 45. minutě byl na hranici šestnáctky faulován Böhm, přímý kop poslal Škoda nad.

Hned v začátku druhé půli hlavičkoval Kučera po Böhmově centru z 8 metrů nad. V 51. minutě zacentroval zprava kostelecký Mašek, na centr si ideálně naběhl Bína, ale hlavou poslal míč těsně nad. Kostelec ještě několikrát ohrozil domácí branku. V 57. minutě si za šestnáctkou připravil míč ke střele Michálek, ale jeho rána po zemi skončila těsně vedle. Jaroměři se nedařilo udržet míč a Kostelec útočil. V 70. minutě vybojoval Škoda míč, s Holubem šel do odkryté obrany, ale sám před brankářem trefil tyč. Jaroměř bojovala. V 75. minutě vyrazil brankář hostů Kučerovu střelu z pravé strany. V závěru utkání vrhla Jaroměř všechny síly do útoku, vítězný gól se jí ale vstřelit nepodařilo.

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře:V důležitém domácím utkání jsme selhali střelecky. Ani z vyložených příležitostí jsme nedokázali překonat brankáře hostů.

Miroslav Umlauf ml., asistent Kostelce n. O.:Ve velice pěkném utkání se střídaly šance na obou stranách. Diváci museli být spokojeni s úrovní zápasu i bez vstřelených branek.

Žluté karty:20. Škoda, 45. Böhm – 17. Weisser, 19. Švandrlík, 45. Řehák, 45. Šrámek Jakub, 63. Bína, 77. Tichý, 81. Šrámek Lukáš

155 diváků

mich

jaromer jaromer
13.5.2012 Jiskra Jaroměř

Kunčice s výpraskem

Fotbal, 1.A třída muži, 22. kolo

Bystřian Kunčice- Jiskra Jaroměř 7:0 (4:0)

Branky: 8., 63., 64. Škoda, 8., 17. Holub, 15. Rosuschan, 61. Böhm

Sestava Kunčic: Soldán – Vincour (66. Adlaf), Rejchrt, Turek, Kratochvíla – Šulc, Vítek, Laštovička, Janata (58. Vik) – Brzek, Musil (66. Farka)

Sestava Jaroměře: Klofanda – Rejchrt (66. Brožek), Hofman, Svoboda, Horák – Rosuschan (54. Ruprich), Hrobský, Michálek, Böhm – Škoda (70. Kučera), Holub

V 8. minutě se ujala Jaroměř vedení. Po rohovém kopu získal míč Michálek, nahrál volnému Holubovi na malé vápno a ten umístil míč k tyči. Ve stejné minutě vysunul Holub za obranu Škodu, ten šel sám na brankáře a s klidem přidal druhý gól Jaroměře. Ve 12. minutě vykopl brankář Klofanda dlouhý míč a Rosuschan ho poslal přes špatně postaveného brankáře obloučkem do sítě 3:0. V 17. minutě po centru Škody zprava si naběhl na přetažený centr Holub a hlavou skóroval. Ve 44. minutě měli šanci i hosté. Po centru zprava hlavičkoval kunčický Brzek a jaroměřské zachránila tyč. Ačkoliv měli hosté v první půli mírnou převahu, do šaten šli s výrazným vedením domácí.

Po změně stran v 59. minutě vyrazil domácí brankář Ruml Holubův přímý kop přes zeď. V 62. minutě při závaru ve vápně Jaroměře zachránil na čáře Klofanda. Aktivní Černilov si vytvořil převahu. V 67. minutě zahrával domácí Urban přímý kop z 25 metrů a jeho střela po zemi skončila v jaroměřské brance. V 69. minutě si připravil za šestnáctkou ke střele míč Rejchrt a trefil se do šibenice domácí branky. Vstřelená branka Jaroměř povzbudila a ta začala útočit. V 70. min přihrál Škoda do vápna Vítovi, ale jeho šanci zlikvidoval brankář Ruml. V 82. minutě chytil Klofanda Pšeničkovu slabou ránu z 8 metrů. V závěru hrála Jaroměř vabank, ale domácí taktickou hrou vítězství udrželi.

Po změně stran v 61. minutě vysunul Michálek Böhma a ten obloučkem poslal míč přes brankáře Soldána do branky. V 63. minutě přihrál Holub doprava Škodovi a jeho střela ze 14 metrů skončila v síti. V 64. minutě přehodil obloučkem Böhm obranu na Škodu a ten dalším obloučkem poslal míč přes vybíhajícího brankáře do sítě.

Jaroměř dokázala v začátku utkání využít chyb v obraně hostů s získala čtyřbrankové vedení. Ve druhé půli po dobré hře přidala další branky.

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře:Rozhodli jsme rychlými góly v úvodu.

Petr Hypius, trenér Kunčic:Přijeli jsme si udělat ostudu. Takhle se fotbal nehraje.

Žluté karty: Vincour

173 diváků

mich

jaromer jaromer
13.5.2012 Jiskra Jaroměř

Z Černilova bez bodů.

Fotbal, 1.A třída muži, 21. kolo

FK Černilov - Jiskra Jaroměř 2:1 (1:0)

Branky: 34. Filip, 67. Urban – 69. Rejchrt

Sestava Černilova: Ruml – Zumr, Urban, Hrubý, Schwarzer – Linhart (80. Štěnička), Šrámek, Hušek, Petrásek – Mindek 90. Hlína), Filip

Sestava Jaroměře: Klofanda – Rejchrt, Svoboda,Hrobský, Horák Jakub – Böhm, Brožek, Michálek, Ruprich (66. Vít) – Škoda, Holub

Ve vyrovnaném začátku nejprve hlavičkoval domácí Hrubý po rohu vedle. Na druhé straně nebezpečně vystřelili Hrobský a Holub. Ve 34. minutě šel do otevřené obrany domácí Filip. Klofanda jeho střelu z 12 metrů vyrazil, ale Filip dokázal vrátit míč do sítě. Ve 43. minutě po centru z pravé strany pálil z jedné domácí Petrásek, ale z 8 metrů minul branku.

Po změně stran v 59. minutě vyrazil domácí brankář Ruml Holubův přímý kop přes zeď. V 62. minutě při závaru ve vápně Jaroměře zachránil na čáře Klofanda. Aktivní Černilov si vytvořil převahu. V 67. minutě zahrával domácí Urban přímý kop z 25 metrů a jeho střela po zemi skončila v jaroměřské brance. V 69. minutě si připravil za šestnáctkou ke střele míč Rejchrt a trefil se do šibenice domácí branky. Vstřelená branka Jaroměř povzbudila a ta začala útočit. V 70. min přihrál Škoda do vápna Vítovi, ale jeho šanci zlikvidoval brankář Ruml. V 82. minutě chytil Klofanda Pšeničkovu slabou ránu z 8 metrů. V závěru hrála Jaroměř vabank, ale domácí taktickou hrou vítězství udrželi.

V rychlém, bojovném utkání byli domácí o něco lepší, udrželi jaroměřské útočníky na uzdě a radovali se z vítězství.

Žluté karty: Zumr, Hušek, Hlína – Ruprich, Horák Jakub, Hrobský

Rozhodčí: Martínek, Filip, Hlaváč, delegát Přibyl

mich

jaromer jaromer
6.5.2012 Jiskra Jaroměř

Holub se blýskl hattrickem a Jaroměř si upevnila vedení v soutěži!

Fotbal, 1.A třída muži, 20. kolo

Jiskra Jaroměř - Roudnice 4:0 (3:0)

Branky: 7. Škoda, 17., 45., 84. Holub

Sestava Jaroměře: Klofanda – Rejchrt, Hrobský, Svoboda, Horák Jakub (87. Emlar) – Rosuschan, Brožek, Michálek (88. Horák Adam), Böhm (62. Holeček Aleš) – Škoda, Holub (84. Vít)

Sestava Roudnice: Tomek – Vlnas (74. Klapka), Mikan, Samšeňák, Krejcar Jakub – Koblížek, Schmidt (57. Pajgrt, 83. Svatoň), Hůlka, Krejcar Jan – Kmoníček, Bednář

V 7. minutě založili domácí rychlý útok. Michálek poslal za obranu Škodu, ten obešel brankáře Tomka a poslal míč do prázdné branky. V 9. minutě vyrazil brankář Klofanda nebezpečnou střelu Jana Krejcara ze 12 metrů a hned na to Hůlkovu ránu z 18 metrů. Ve 13. minutě vybojoval míč Rosuschan, přihrál do vápna Škodovi, ale ten z 12 metrů mířil vedle. V 17. minutě přihrál Böhm do pravé strany Holubovi, ten si míč dobře zpracoval a z 18 metrů ho poslal k tyči za Tomkova záda. Ve 24. minutě si Rosuschan dobře zpracoval Böhmův centr zleva do vápna, ale ze 14 metrů mířil vedle. Vzápětí se dostal ke střele roudnický Bednář, pálil ze 14 metrů k tyči, ale Klofanda na jeho střelu dosáhl. Ve 31. minutě poslal Bednář technickou střelu z 18 metrů na Klofandovu branku, ale o metr minul. Ve 45. minutě poslal Škoda míč do vápna Holubovi a ten bombou z jedné se trefil k bližší tyči do šibenice

Po změně stran hosté přidali a tlačili se do útoku. Jaroměř využívala rychlých brejků a nepouštěla hosty do šancí. V 84. minutě si zpracoval Holub Škodovu přihrávku a z šestnáctky prostřelil Tomka.

V pohledném utkání předvedla obě mužstva kvalitní výkon. Jaroměř rozhodla zápas v první půli, kdy si dokázala připravit i proměnit šance. Střely hostů pochytal spolehlivý brankář Klofanda.

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře: Rozhodli jsme zápas v prvním poločase rychlými útoky a dobrým zakončením.

Vladislav Koudelka, trenér Roudnice: Zápas ovlivnil začátek. Domácí dostalo dvoubrankové vedení na koně. Ke konci poločasu přidali třetí gól a tím zápas rozhodli. My jsme šance proměnit nedokázali.

Žluté karty: Rejchrt, Horák Jakub - Pajgrt

Rozhodčí: Kos, Bednář st., Jehlička, delegát Hubička

mich

jaromer jaromer
28.4.2012 Jiskra Jaroměř

Jaroměř rozhodla o vítězství brankou Víta v závěru utkání!

Fotbal, 1.A třída muži, 19. kolo

Doudleby - Jiskra Jaroměř 1:2 (0:1)

Branky: 80. Mazura - 13. Škoda, 88. Vít

Sestava Doudleb: Morong – Jarotek, Mazura (84. Hodousek), Karmaš, Mareš (50. Chára) – Souček, Kráčmer, Schulze, Kopsa – Říčař, Procházka

Sestava Jaroměře: Klofanda – Rejchrt, Svoboda, Hofman, Horák Jakub - Rosuschan, Brožek (72. Vít), Michálek, Ruprich (61. Böhm) – Škoda, Holub

Do vedení mohla jít hned v 5. minutě Jaroměř. Po Brožkově přihrávce střílel z 16 metrů Ruprich. Brankář Morong jeho střelu i Michálkovu dorážku vyrazil. V 8. minutě prošel zleva do vápna Doudleb Škoda, ale jeho střelu z úhlu brankář vyrazil. Ve 13. minutě využil zaváhání domácího brankáře a stopera Mareše Škoda, hlavou si posunul míč a do prázdné branky skóroval. Ve 20. minutě pálil Holub z 20 metrů do brankáře. Ve 25. minutě po Rosuschanově úniku a přihrávce do gólové pozice trefil z 8 metrů Škoda brankáře. Ve 38. minutě poslal Holub přihrávku za obranu Michálkovi, ten obešel brankáře a z úhlu vystřelil. Jeho střelu vykopl z brankové čáry Karmaš. Jaroměř měla v první půli více ze hry, domácí se do větší šance nedostali.

Hned po změně stran si vybojoval šanci Holub. Střílel ze14 metrů, ale brankář Morong dobrým vyběhnutím dokázal jeho ránu chytit. V 51. minutě hlavičkoval domácí Mazura po přímém kopu od půlicí čáry z dobré pozice vedle. Domácí zvýšili aktivitu a získali územní převahu. Od 70. minuty Jaroměř na chvíli vyrovnala hru. V 77. minutě zachránilo Jaroměř po přímém kopu z 22 metrů břevno. V 80. minutě poslal Krmaš centr z pravé strany a nekrytý Mazura zblízka hlavou vyrovnal. Domácí gól povzbudil a tlačili se do útoku. V 88. minutě hodil Böhm aut do vápna domácích a po závaru před branku protlačil Vít míč do sítě.

Jaroměř byla lepší v první půli, nedokázala však svou převahu zúročit. Po změně stran se domácí zlepšili, ale šťastnější byla v závěru Jaroměř

Žluté karty: Mareš, Říčař, Procházka, Jarotek, Souček – Rejchrt, Brožek, Vít, Michálek, Svoboda
Červené karty: žádná

Rozhodčí: Krucký, Miškář, Hůlka – delegát Svoboda

mich

jaromer jaromer
22.4.2012 Jiskra Jaroměř

Oslabeného soupeře jsme zlomili až před koncem!

Fotbal, 1.A třída muži, 18. kolo

Jiskra Jaroměř - Předměřice 4:1 (0:1)

Branky: 54. Rejchrt, 63. Kučera, 84. Horák, 88. Holub - 14. Hronek

Sestava Jaroměře: Klofanda – Hofman (66. Horák Jakub), Hrobský, Svoboda, Rejchrt - Böhm (60. Rosuschan), Michálek, Brožek, Ruprich (46. Škoda) – Kučera (85. Holeček Aleš), Holub

Sestava Předměřic: Pavliš – Hronek, Vejprava, Vyleťal, Jiroušek – Hlavatý, Jaroš (72. Ponikelský Luboš), Ponikelský Tomáš (9. Kotlan), Paizker – Bareš (33. Martínek), Kašpar

První šanci měl po narážečce s Kučerou Michálek, ale obránce mu stačil míč vypíchnout. V 8. minutě poslal Michálek za obranu Holuba a toho brankář Pavliš za vápnem fauloval a viděl červenou. V 17. minutě se hosté ujali vedení. Tomáš Ponikelský zacentroval z levého křídla a nedůsledně bráněný Hronek hlavou zblízka skóroval. Ve 27. minutě vyrazil brankář Kotlan jen s obtížemi Böhmovu střelu z 14 metrů. V 33. minutě šel sám na brankáře hostů Rejchrt, brankář Kotlan proti němu vyběhl a za vápnem ho fauloval. I on šel pod sprchy. Do branky šel z lavičky hráč do pole Martínek. Jaroměř měla proti devíti převahu, ale gólovou šanci si vytvořit nedokázala. Po změně stran se Jaroměř nastěhovala na půku hostů. V 54. minutě po Hrobského rohu vyrovnal hlavou Rejchrt. V 63. minutě přehrála Jaroměř kombinací obranu hostů a Kučera zblízka doklepl do odkryté branky. V 74. minutě nedokázal Kučera poslat míč do branky po Rususchanově ideální přihrávce z pravé strany. Další Kučerovu šanci po akci Škody a Horáka chytil brankář Martínek. V 81. minutě vytáhl brankář Martínek Hrobského střelu do šibenice. V 84. minutě po Hrobského rohu a Škodově střele z pravého křídla usměrnil Horák míč do branky. V 88. minutě vystřelil ze 20 metrů Holub a jeho přesná rána skončila u tyče v síti.

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře: Ač oslabeného, přesto houževnatého soupeře jsme dokázali zlomit trpělivou kombinační hrou až před koncem utkání.“

Žluté karty: Ruprich, Holub – Jaroš, Hronek Hlavatý
Červené karty: Pavliš, Kotlan (oba Předměřice)

Rozhodčí: Trejbal, Šmída, Lavrenčíková, delegát Vašata

Diváků: 108

mich

jaromer jaromer
15.4.2012 Jiskra Jaroměř

Áčko neudrželo vedení a veze bod z venku!

Fotbal, 1.A třída muži, 17. kolo

Červený Kostelec - Jiskra Jaroměř 1:1 (0:0)

Branky: 72. Vít Martin – 69. Ruprich

Sestava Červeného Kostelce: Macek – Bárta, Škoda, Havlíček, Janko – Kováčik, Vít Ondřej, Vlček, Hlava David – Vít Martin, Hlava Lukáš ( 65. Trudič)

Sestava Jaroměře: Klofanda – Rejchrt, Hrobský, Svoboda, Horák – Böhm (66. Ruprich), Holeček Aleš (46. Brožek) Michálek, Rosuschan – Škoda , Kučera (88. Vít)

Už ve 2. minutě se před šestnáctkou domácích uvolnil Škoda a vystřelil. Jeho umístěná střela skončila těsně vedle. V 5. minutě měl další gólovku Kučera. Po Škodově sklepnutí trefil z 12 metrů brankáře Macka. Jaroměř měla od začátku více ze hry. Ve 22. minutě nedokázal po Škodově přihrávce zakončit Kučera. Po 25 minutách se domácí na několik minut nastěhovali před jaroměřskou branku, ale obrana odolala. Ve 35. minutě fauloval ve vápně Horák, k penaltě se postavil Bárta a poslal míč vedle.

I po změně stran měla častějí míč v držení Jaroměř. V 63. minutě zlikvidoval brankář Klofanda dvě velké šance domácích. V 69. minutě zatáhl míč Škoda, zprava přihrál před branku a Ruprich z 12 metrů umístil míč k tyči. V 72. minutě při závaru před jaroměřskou brankou se dostal k míči domácí Martin Vít a vyrovnal.

Žluté karty: Vlček, Hlava David – Svoboda, Škoda, Ruprich

Rozhodčí: Hron, Špáta, Haken, delegát Hubička

mich

jaromer jaromer
8.4.2012 Jiskra Jaroměř

Body jsme ztratili vinou naší střelecké nemohoucnosti!

Fotbal, 1.A třída muži, 16. kolo

Jiskra Jaroměř - FK Chlumec nad Cidlinou 1 : 1 (1:1)

Branky: 29. Škoda – 14. Bráborec

Sestava Jaroměře: Klofanda – Hrobský, Svoboda, Horák Jakub - Böhm, Michálek, Holub, Holeček Aleš (58. Rejchrt) – Škoda, Vít, Kučera (61. Rosuschan)

Sestava Chlumce: Černohlávek Petr – Drahorád, Černohlávek Jan, Janda, Beneš - Vopátek, Miške, Pilař, Tomášek (88. Havránek) – Bráborec (78. Hanuš), Jelínek (46. Kučera)

Ve 4. minutě poslal Böhm přímý kop zprava před branku hostů, Horák hlavičkoval, ale mířil nad. V 11. minutě po rohu střílel zleva Škoda, Kučera jeho střelu usměrnil do sítě, ale byl v ofsajdu. Ve 14. minutě si ve vápně Jaroměře přebral míč chlumecký Pilař a Svoboda ho fauloval. Bráborec penaltu proměnil. Ve 23. minutě vystřelil z dálky Holub, ale brankář Černohlávek jeho bombu vyrazil. Ve 29. minutě zahrával Škoda přímý kop a hosté zahráli ve zdi rukou. K penaltě se postavil Škoda a dal.

Po změně stran si Jaroměř vytvořila převahu, gólovou šanci si ale připravit nedokázala. V průběhu druhého poločasu tlak Jaroměře sílil a hosté jen bránili. V 83. minutě hlavičkoval Škoda, brankář Černohlávek však k tyči dosáhl. Závěrečný nápor už hosté odrazili.

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře: Body jsme ztratili vinou naší střelecké nemohoucnosti.
Miroslav Švadlenka, trenér Chlumce: V úvodu jsme domácí překvapili rychlým gólem. Ve zbytku utkání jsme bránili a získaného bodu si velmi ceníme.

Žluté karty: Kučera, Holub – Miške, Janda, Beneš

Rozhodčí: Žerovnický, Šmída, Janota

mich

jaromer jaromer
1.4.2012 Jiskra Jaroměř

Áčko dokázalo otočit zápas brankou v 90. minutě!

Fotbal, 1.A třída muži, 15. kolo

SK Třebechovice - Jiskra Jaroměř 2:3 (2:0)

Branky: 23. Vích Michal, 25. Václavek – 58. Kučera, 74. Michálek, 90. Holub

Sestava Třebechovic: Rolejšek – Vik, Horák Aleš, Horák Martin, Vích David - Bíl, Kolínek, Lochman ((69. Zikl), Hruška –Vích Michal, Václavek

Sestava Jaroměře: Klofanda – Hrobský (35. Rejchrt), Svoboda, Brožek, Horák – Rosuschan (50. Böhm), Holub, Michálek, Ruprich (64. Holeček Aleš) – Škoda (46. Vít), Kučera¨

První šanci měli domácí. Po dlouhém pasu postupoval do vápna Jaroměře Michal Vích, ale Ruprich ho stačil doběhnout. Další třebechovickou šanci po Václavkově přihrávce zleva zahodil střelou z vápna Michal Vích. V 17. minutě zacentroval zprava Kučera, z úhlu zakončoval Škoda, ale brankář Rolejček byl na místě. Ve 22. minutě váhali jaroměřští obránci s odkopem. Z pětadvaceti metrů vypálil Václavek a Klofanda jeho střelu vyrazil. Vzápětí si odražený míč připravil ke střele Michal Vích a z 18 metrů trefil k tyči jaroměřské branky. Ve 25. minutě minul míč na vápně Hrobský a Václavek ze 14 metrů pohodlně skóroval. S dvougólovým vedením hráli domácí v pohodě, Jaroměř se k domácí brance nedostala.

Druhý poločas začala Jaroměř lépe. Ve 48. minutě vypálil Holub, domácí brankář jen vyrazil, ale Kučera z osmi metrů mířil vedle. V 57. minutě vybojoval míč Ruprich a z 20 metrů vystřelil. Brankář Rolejček jeho ránu k tyči vyrazil. V 58. minutě přihrál Michálek mezi obránce Kučerovi a ten z 12 metrů snížil. V 61. minutě vypálil Holub, vyražený míč poslal před branku Kučera, ale Vít odkrytou branku přehodil. V 74. minutě si na vápně narazil Michálek s Kučerou a Michálkovu střelu z vápna pustil brankář pod tělem do sítě. V 83. minutě po rychlém útoku fauloval vybíhající gólman za vápnem Holuba a viděl červenou. Do branky musel hráč z pole. Jaroměř útočila a v 90. minutě se po rohovém kopu opřel do míče Holub a ranou z 25 metrů zajistil Jaroměři vítězství.

V prvním poločase se nedokázala Jaroměř dostat do útoku a chybovala v obraně. Po změně stran se jí zlepšeným výkonem podařilo utkání otočit.

Žluté karty: Bíl - Holub
Červené karty: Rolejšek

Rozhodčí: Vaníček L., Průcha P., Kout, delegát Krenčík

mich

jaromer jaromer
25.3.2012 Jiskra Jaroměř

Úspěšný vstup áčka do jarní části!

Fotbal, 1.A třída muži, 14. kolo

Jiskra Jaroměř - Start ZD Ohnišov 4:0 (2:0)

Branky: 42. a 61. Kučera, 40. Michálek, 49. Škoda

Sestava Jaroměře: Klofanda – Hrobský, Svoboda (67. Rejchrt), Brožek, Horák Jakub - Böhm ( 46. Holeček Aleš), Holub (75. Jirka), Michálek, Ruprich ( 53. Vít) – Škoda, Kučera

Sestava Ohnišova: Ryšavý – Poláček, Fetter, Nejman, Králíček – Kratěna, David, Macháček (59. Nožka), Hofman – Eimer, Dobýval (72. Krpata)

Po opatrném začátku se začala prosazovat Jaroměř. V 9. minutě pálil Hrobský z 25 metrů nad. Ve 13. minutě zatáhl míč po pravé straně Holub a přihrál před branku. Kučerovu střelu z jedné zastavila tyč. V 15. minutě chytil branář Klofanda Dobývalovu hlavičku po centru zleva. Hosté vyrovnali hru. Ve 29. minutě střílel ohnišovský Dobýval z levé strany a brankář Klofanda jeho ránu vyrazil nad. Ve 40. minutě zahrál Ruprich roh a Horákovu hlavičku usměrnil Michálek hlavou do sítě. Ve 42. minutě poslal Ruprich míč zleva do vápna Kučerovi, ten obešel brankáře a zbízka přidal druhý gól Jaroměře. Ve 45. minutě vypálil z 25 metrů Holub a jeho rána skončila těsně vedle.

Ve 48. minutě přihrál Michálek do vápna Škodovi, toho ve vyložené pozici fauloval David a byl vyloučen. Škoda sám penaltu proměnil. V 57. minutě hlavičkoval Kučera po rohovém kopu zblízka nad. V 61. minutě zatáhl míč Michálek, přihrál za obranu Kučerovi a ten ze 14 metrů umístil míč do ohnišovské branky. Hosté v deseti neměli sílu na útočení. V 87. min po kombinaci Škody a Kučery se dostal před brankáře Vít, ale gólovku promarnil.,

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře: Trpělivou hrou jsme hosty z Ohnišova přehráli.
Jiří Klemenc, trenér Ohnišova: Výsledek hovoří za vše.

Žluté karty: Hrobský – Dobýval, Macháček, Klemenc
Červené karty: David

Rozhodčí: Krucký, Vojtěch, Hájek, delegát Moník

mich

jaromer jaromer
28.1.2012 Jiskra Jaroměř

Áčko začalo svou přípravu na jaro výhrou!

MUŽI "A", příprava, UT Náchod, sobota 28.1.2012 - čti více!

Jiskra Jaroměř - Červený Kostelec 1:0 (0:0)

Branky: Michálek

Sestava Jaroměře: Klofanda - Rosuschan (46. Plhal), Hofman (80. Brožek), Brožek (46. Horák V.), Kučera (65. Rosuschan) - Jirka (Horák A.), Holub, Michálek, Ruprich - Škoda, Vít (55. Ersin)

První přípravný zápas na jarní část sezóny odehrála Jaroměř na UT v Náchodě proti kvalitnímu týmu Červeného Kostelce. V našem dresu se objevila dlouholetá opora Jaroměře - David Hofman, ale hlavně Jan Holub, který se vrací po 8. leté anabázi ve Dvoře Králové. Oba tito hráči splnili v zápase jednoznačně očekávání a byly oporami svého týmu. Stejně tak se ve výborném světle předvedl brankář Jaroslav Klofanda. Naopak chyběli Jaroslav Hořínek, který se rozhodl ukončit hostování a vrátit se do Velichovek a Jan Huňák, který je na přípravě v Týništi. Z týmu pak dále chyběli: Horák J., Svoboda, Kašajík, Hrobský, Holeček A., Schejbal
Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal, kdy jsme se dostali do 3 vyvložených šancí, ovšem Vít ani jednou neskóroval. Hosté za celý 1. poločas ohrozili přímo naší branku pouze 2krát, a to většinou střelou z dálky.

V úvodu 2. poločasu jsme se ujali po krásné akci vedení 1:0 kdy lobem skóroval Michálek. Červený Kostelec poté přidal a výsledkem toho bylo jeho několik velkých šancí, které ovšem Klofanda zlikvidoval.
Zápas splnil určitě svůj účel, neboť ho všichni hráči odmakali proti kvalitnímu soupeři na 100%.

jaromer jaromer
6.11.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř přišla o body v závěru!

Fotbal, 1.A třída muži, 13. kolo

Jiskra Jaroměř - Jiskra Hořice 2:2 (0:1)

Branky: 59. Škoda 2 - 37. Nečesaný, 86. Pour

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Hořínek, Horák, Huňák, – Kučera (46. Ruprich), Kašajík, Michálek, Böhm - Škoda, Vít

Sestava Hořic: Žižka – Ruml, Kramule, Rubeš, Kulhánek - Nečesaný, Palm, Michálek, Vávra (80. Hudek) – Pour, Nálevka

První ohrozili branku hosté. V 8. minutě vypálil z pravé strany hořický Michálek a Schejbal jeho ránu vyrazil. V 15. minutě zahrával Huňák roh, přetažený míč si zpracoval Škoda, ale střela se mu nevydařila. Ve 22. minutě vyslal Pour za obranu Jaroměře Nečesaného, Schejbal však vyběhnutím za vápno jeho šanci zmařil. Ve 30. minutě se proháčkoval do vápna hostů Kučera a přihrál Kašajíkovi. Jeho umístěnou střelu z 15 metrů stačil brankář Žižka vyrazit. Ve 37. minutě zahrál hořický obránce ve vápně rukou, ale rozhodčí nepískl. V téže minutě dostal Nečesaný přihrávku za obranu Jaroměře a přesnou střelou k tyči poslal hosty do vedení. Ve 40. minutě si dobře zpracoval Kašajíkovu přihrávku Škoda, ale z 12 metrů poslal míč levačkou nad. Ve 42. minutě postupoval na branku Jaroměře Vávra a z 20 metrů vystřelil. Schejbal jeho ránu vytlačil nad. Ve 45. minutě střílel Böhm po Kašajíkově přihrávce zleva vedle.

Po změně stran získala Jaroměř převahu. V 50. minutě trefil Huňák střelou z 16 metrů tyč. V 59. minutě byl faulován Michálek a Škoda poslal přímý kop přes zeď do sítě. V téže minutě poslal Škoda Hrobského přetažený centr z jedné do branky. V 64. minutě zachránilo hosty po Huňákově přímém kopu břevno. V 69. minutě střílel Kašajík z dobré pozice těsně vedle. V 74. minutě vykopl z brankové čáry Škodovu střelu Nečesaný. V 86. minutě se k odraženému míči dostal Pour, prošel otevřenou obranou Jaroměře a vyrovnal.

Ve druhé půli Jaroměř hosty přehrávala, otočila utkání a sahala po vítězství. Hosté těsně před koncem zachránili remízu.

Josef Vydra vedoucí Hořic: Po našem dobrém prvním poločase špatný druhý. Nakonec jsme získali šťastnou remízu.

Žluté karty: Hrobský, Michálek – Rubeš, Palm

Rozhodčí: Stieber, Martínek, Pešava, delegát Krenčík

mich

jaromer jaromer
30.10.2011 Jiskra Jaroměř

Vítězná branka padla až v nastaveném čase!

Fotbal, 1.A třída muži, 12. kolo

Vrchlabí - Jiskra Jaroměř 0:1 (0:1)

Branka: 90. + Huňák

Sestava Vrchlabí: Šulc – Marks, Mejsnar, Pleva, Panýr - Pokorný, Kraus Ondřej, Jiřička (82. Chlup), Vejnar – Votoček (90. Vondráček), Kraus Pavel

Sestava Jaroměře: Kořen – Hrobský, Hořínek, Horák, Huňák - Kučera, Kašajík, Michálek, Böhm – Škoda,Vít

Začátek utkání se odehrával převážně ve středu hřiště za mírné převahy domácích. V 9. minutě hlavičkoval vrchlabský Pavel Kraus nad. Jaroměř postupně vyrovnala hru. V 15. minutě střílel Kašajík z 18 metrů těsně vedle. O minutu později se vydal do útoku Huňák a po Kašajíkově přihrávce mířil z dobré pozice jen do brankáře. Ve 22. minutě skončila bomba domácího Pavla Krause z 20 metrů vedle. Vzápětí vyslal Vít za obranu Kučeru, ten šel sám na branku, ale tak dlouho váhal se zakončením, až o míč přišel. Ve 25. minutě vyřešil jaroměřský brankář Kořen dvě nebezpečné situace před svou brankou. Ve 34. minutě zacentroval zleva Böhm, Kučera se z voleje opřel do míče, ale brankář Šulc jeho bombu stačil vyrazit.

Po změně stran v 55. minutě prošel zprava do vápna domácích Böhm a zacentroval. Kučerovu hlavičku brankář Šulc chytil. Po hodině hry po Kašajíkově uvolnění šel sám na branku Škoda, ale trefil brankáře. V 62. minutě zahrávali domácí přímý kop zleva a Majsnerova hlavička z 8 metrů šla těsně nad. Jaroměř měla více ze hry. V 84. minutě viděl po druhé žluté i červenou domácí Pavel Kraus. Proti deseti si Jaroměř vytvořila tlak. V 89. minutě se ve vápně domácích uvolnil Škoda, jeho střelu zblízka ale obránci zblokovali. V nastaveném čase uvolnil Michálek Škodu a jeho přihrávku před banku ve skrumáži dorazil do sítě Huňák.

Jaroměř si vypracovala více šancí, ale rozhodla až ta v nastaveném čase.

Žluté karty: Jiřička, Pleva, Kraus Pavel 2, Kraus Ondřej - Hrobský
Červená karta:Kraus Pavel

Rozhodčí: Krotil, Liebisch, Frič, delegát Koňák

mich

jaromer jaromer
23.10.2011 Jiskra Jaroměř

Neproměněné šance způsobily drama až do konce!

Fotbal, 1.A třída muži, 11. kolo

Jiskra Jaroměř - Přepychy 4:3 (1:2)

Branky: 3. Kučera, 49. Vít, 55. a 80. Škoda – 25. Reichl, 27. Prát

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Hrobský, Hořínek, Huňák, Rejchrt (46. Vít) – Kučera (83. Jirka), Kašajík, Michálek, Böhm – Škoda, Horák

Sestava Přepych: Krunčík – Čtvrtečka, Žid, Kollár, Jelen – Rejzek, Boukal, Kárník, Sedlák (52. Kováříček) – Reichl, Prát

Ve 3. minutě vyslal Michálek do křídla Škodu, ten prošel do vápna a přihrál do gólovky Kučerovi. Ten z 8 metrů trefil břevno a odražený míč sám dorazil do branky. V 8. minutě šel sám na branku Michálek, přehazoval vybíhajícího brankáře, ale ten stačil jeho oblouček vyrazit. V 17. minutě vyrazil brankář Krunčík Horákovu hlavičku po Kašajíkově centru. Ve 23. minutě zahrozili hosté. Nekrytý Prát hlavičkoval z 12 metrů těsně vedle. Ve 25. minutě hosté vyrovnali. Po pravé straně utekl Boukal a poslal přihrávku před branku. Kejzlar míč vyrazil k Reichlovi a ten mu ho vrátil do sítě. Ve 27. minutě opět po přihrávce zprava skóroval z 12 metrů nekrytý Prát. Ve 32. minutě prošel Škoda zleva do vápna a od lajny přihrál před branku. Jeho přihrávka však nenašla adresáta. Jaroměř měla převahu a dokázala si vytvářet i šance. Největší promarnil ve 41. minutě Škoda. Brankář hostů jeho střelu i dvě dorážky stačil vyrazit.

Ve 46. minutě přihrál Kašajík za obranu Kučerovi, ten poslal míč od lajny před branku a Vít zblízka vyrovnal. V 55. minutě postupoval po vápně Böhm, přihrál Kučerovi a ten přiklepl Huňákovi. Jeho střelu z 12 metrů ještě gólman vyrazil, ale na Škodovu dorážku byl už krátký. V 58. minutě Jaroměř rychle rozehrála přímý kop, Kašajík šel sám na branku, ale trefil tyč. V 68. minutě poslal Michálek přihrávku za obranu Kašajíkovi, ale ten nedokázal zblízka překonat brankáře. V 69. minutě poslal Vít do gólovky Škodu, ale jeho střelu ze 14 metrů brankář vyrazil. V 72. minutě zacentrovali hosté zleva do vápna, míč se ve skrumáži odrazil k Prátovi a ten zblízka vyrovnal. V 80. minutě prošel střelem obrany po Böhmově uličce Kašajík, Prát ho ve vápně fauloval a viděl červenou. Penaltu Škoda proměnil. V 87. minutě prošel Kašajík obranou hostů, obstřelil brankáře, ale trefil tyč, odražený míč poslal Škoda vedle. V 89. min vysunul Hrobský Böhma, ten šel do otevřené obrany hostů a přihrál před branku Škodovi. Ten z vyložené šance trefil brankáře. Škoda šel sám na brankáře i v 90. minutě, ale ani tentokrát neuspěl. V nastaveném čase se hosté vrhli do útoku, ale šanci si již nevytvořili.

Jaroměř si zkomplikovala situaci chybami v obraně v první půli. Po celý zápas byla lepší, měla spoustu šancí, ale nakonec se musela spokojit jen s jednogólovým vítězstvím.

Žluté karty: Kašajík, Hořínek, Huňák, Vít – Reichl, Kárník 2, Krunčík, Prát
Červené karty: Kárník,Prát

Rozhodčí: Vaníček Lukáš, Novotný Matěj, Průcha Jaromír, delegát Bartoš Luboš

mich

jaromer jaromer
15.10.2011 Jiskra Jaroměř

Zasloužené 3 body z Kostelce!

Fotbal, 1.A třída muži, 10. kolo

Kostelece nad Orlicí - Jiskra Jaroměř 1:2 (1:1)

Branky: 12. Karnas – 43. Horák, 47. Škoda

Sestava Kostelce: Dušek – Mitana, Řehák, Kozel, Šrámek Lukáš - Mlynář, Mašek, Klapal, Švandrlík (65. Šrámek Jakub) - Neppl, Karnas

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Hořínek, Huňák, Ruprich - Kučera (80. Jirka), Michálek, Rejchrt, Böhm – Škoda, Horák

Od začátku utkání měla více ze hry Jaroměř, vedení se však ujali domácí. Ve 12 minutě se odrazil míč ve vápně Jaroměře ke Karnasovi a ten ho z voleje napálil do branky. I po obdržené brance byla aktivnější Jaroměř. Ve 25. minutě po hezké kombinaci střílel ze 14 metrů nekrytý Horák, ale mířil vedle. V 27. minutě střílel po Horákově přihrávce z jedné z 8 metrů Škoda. Brankář Dušek jeho nepříliš prudkou střelu stačil vyrazit. Ve 36. minutě brankář Schejbal vyrazil Řehákův přímý kop i Karasovu dorážku. V 40. minutě prošel kostelecký Neppl až před branku Jaroměře. Schejbal jeho gólovku zlikvidoval. Ve 43. minutě prošel z leva do šestnáctky domácích Škoda a přihrál Horákovi. Ten se s míčem otočil a z 8 metrů ho poslal do sítě.

Ve 47. minutě postupoval do otevřené obrany domácích Kučera, před vápnem přihrál Škodovi a ten střelou po zemi z 10 metrů překonal brankáře Duška. Po vedoucím gólu se Jaroměř zatáhla, domácí se dostávali častěji na její půlku, ale jejich útoky nebyly přiliš nebezpečné. V 69. minutě zakončoval po několika narážečkách Horák, brankář Dušek však jeho technickou střelu vystihl. V 75. minutě byl po druhé žluté vyloučen domácí Mašek. V 80. minutě prošel míč malým vápnem Jaroměře, ale naštěstí skončil vedle. V 85. minutě vystihl malou domů domácích Škoda, z vápna vypálil, ale trefil tyč. K závěrečnému náporu už domácí neměli sílu.

Jaroměř byla po celý zápas fotbalovější, dařila se jí kominace a soupeře přehrávala. V brance ji podržel Schejbal a tak zaslouženě zvítězila.

Žluté karty: Řehák, Mašek 2 – Škoda, Hrobský
Červená karta: Mašek

Rozhodčí: Novotný M., Fryš, Bednář, delegát Pánek

mich

jaromer jaromer
8.10.2011 Jiskra Jaroměř

Kunčice trestaly jaroměřské chyby!

Fotbal, 1.A třída muži, 9. kolo

Bystřian Kunčice - Jiskra Jaroměř 7:3(3:1)

Branky: 5. 37. 47. Brzek, 15. Jankaj, 54. Šulc, 58. Doležal, 75. Pechar – 28. Škoda, 67. Rejchrt, 85. Huňák z pen.

Sestava Kunčice: Švehlík – Vincour (62. Pechar), Jankaj (46. Rychtera), Kratochvíla, Janata – Novák, Laštovička (69. Charvát),Ráliš, Brzek (78. Hrubý) – Doležal, Šulc

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Hořínek, Huňák, Rosuschan - Kučera, Rejchrt, Michálek, Böhm (80. Emlar) – Škoda (83. Peša), Vít

První šanci měli už ve 3. minutě domácí. Po přihrávce z levé strany pálil z 10 metrů Brzek a Schejbal jeho střelu vyrazil. V 5. minutě špatně odkopl míč ve vápně Jaroměře Kučera, trefil Hrobského a míč se odrazil k Brzkovi. Ten snadno do odkryté branky skóroval. V 15. minutě zahrál z levé strany přímý kop Doležal, Schejbal míč vyrazil a Jankaj ho dorazil do sítě. Ve 28. minutě si Škoda zpracoval odražený míč a z 18 metrů se trefil k tyči a snížil. Ve 32. minutě vyslal Michálek do křídla Kučeru, ten naservíroval míč před branku, ale Škoda trefil brankáře. Další gólovku zahodil ve 33. minutě Rejchrt. Po Michálkově přihrávce střílel nekrytý z 12 metrů, ale těsně minul branku. Ve 37. minutě Schejbal špatně vykopl, Kunčice šly do rychlého útoku a Brzek z 20 metrů obhodil jaroměřského brankáře.

Ve 47. minutě dostal dlouhý míč do útoku Brzek, na mokrém terénu ustál souboj s Rejchrtem a z 18 metrů poslal oblouček do šibenice jaroměřské branky. Brzek měl i další šanci. V 53. minutě si na penaltě zpracoval míč, ale mířil těsně vedle. V 54. minutě zaskřípala rozehrávka Hrobského a Hořínka, k míči se dostal Šulc a z 23 metrů překonal Schejbala. V 58. minutě se po rohovém kopu trefil hlavou Doležal. V 67. minutě po Böhmově rohu snížil hlavou Rejchrt. V 75. minutě překonali domácí narážečkami jaroměřskou obranu a Pechar zblízka doklepl do branky. V 85. minutě udělal Huňák kličku ve šestnáctce domácích, Janata ho fauloval a Huňák sám penaltu proměnil.

První poločas si Jaroměř i po rychle inkasovaných brankách dokázala vytvořit převahu a dost šancí, ale dala jen jeden gól. Druhá půle již byla v režii domácích, kteří snadno překonávali obranu Jaroměře.

Článek ze stránek Kunčic: Utkání se pro nás od začátku vyvýjelo velice dobře. Hosté nám doslova darovali 2 branky. Poté se sice snažili s výsledkem něco udělat a odměnou jim byla branka v naší síti. V této fázi jsme vůbec nehráli dobře a po chybě Jankaje mohli hosté vyrovnat ale proti 3 hráčům uspěl náš brankář. To byla jedna z rozhodujících fází protože do poločasu jsme přidali 3. branku. Nástup do druhé půle jsme měli vynikající. a do 60´rozhodli utkání když jsme vstřelili 3 pěkné branky. Utkání se již pouze dohrávalo.

Výsledek vypadá jednoznačně. Soupeř ale tak špatný nebyl. Snažil se kombinovat a v některých fázích nás přehrával. Daroval nám doslova první 3 branky. Když hosté snížili a měli tlak tak nás podržel brankář Švehlík. Druhý poločas jsme během pár minut vstřelili 3 branky a bylo rozhodnuto. Opět jsme byli velice produktivní v koncovce. V zadních řadách nám to ale skřípe. Na tom musíme zapracovat.

Odkaz na článek - zde

Žluté karty: Novák, Janata – Hořínek, Huňák

Rozhodčí: Liebisch, Kubišta, Krotil, delegát Galba

mich

jaromer jaromer
2.10.2011 Jiskra Jaroměř

Početní výhoda branky nepřinesla!

Fotbal, 1.A třída muži, 8. kolo

Jiskra Jaroměř - FK Černilov 0:1(0:1)

Branka: 28. Kaplan

Sestava Jaroměře: Schejbal – Rejchrt, Hrobský, Hořínek, Rosuschan (61. Ruprich) – Kučera (90. Emlar), Kašajík, Michálek, Böhm – Škoda, Horák

Sestava Černilova: Klofanda – Zumr, Urban, Hrubý Vojtěch, Hlína – Kaplan (90. Štěpánek), Placák (81. Linhart), Hušek (90. Šrámek), Hrubý Jan – Ježek (59. Schwarzer), Petrásek

Ve vyrovnaném začátku poprvé ohrozili branku hosté. V 10. minutě vypálil zprava Ježek, Schejbal jeho bombu vyrazil. Ve 12. minutě přehodil Rejchrt obranu na Böhma, ten obloučkem přehodil brankáře i branku. V 15. minutě si Kučera potáhl Škodovu přihrávku a z 18 metrů vypálil k tyči. Brankář Klofanda jeho střelu stačil vyrazit. Ve 26. minutě Klofanda vyrazil Kašajíkův přímý kop z 22 metrů přes zeď. Ve 28. minutě napřáhl Kaplan ke střele z 25 metrů a Schejbal na střelu k tyči nedosáhl. Ve 32. minutě dostali za vzájemnou potyčku červené karty hostující Jan Hrubý a domácí Kašajík. Ve 35. minutě šel pod sprchy po dvou žlutých i černilovský Hlína. Ve 43. minutě vypálil Petrásek z 25 metrů, Schejbal jeho ránu k tyči vyrazil.

Po změně stran se Jaroměř snažila vyrovnat, vytvořila si převahu, ale narážela na zformovanou obranu. V 67. minutě šli hosté do otevřené obrany Jaroměře, sám před Schejbala se dostal Kaplan, ale trefil jen brankářovy nohy. Jaroměř tlačila, hosté se za svou půlku dostávali jen zřídka. V 78. minutě viděl druhou žlutou jaroměřský Horák a i on šel do šaten. Závěrečný nápor Jaroměři už branku nepřinesl.

Jaroměř se proti kompaktní černilovské obraně nedokázala prosadit, hosté si za jednu vydařenou střelu odvážejí vítězství.

Žluté karty: Horák 2, Ruprich, Škoda - Urban, Hlína 2, Linhart, Hrubý Vojtěch
Červené karty: Kašajík, Horák – Hrubý Jan, Hlína
Rozhodčí: Novotný Bednář ml., Kos, Vlachynský, delegát Slavíček
Diváci: 148

mich

jaromer jaromer
24.9.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř přišla o bod v nastavení!

Fotbal, 1.A třída muži, 7. kolo

Sokol Roudnice - Jiskra Jaroměř 5:4 (4:2)

Branky: 10. a 90. Hůlka, 13. Krejcar Tomáš, 23. Krejcar Jakub, 30. Krejcar Jan - 14. Kučera, 32. Horák, 49. Ruprich, 60. Hořínek

Sestava Roudnice: Žák – Mrštík (76. Novotný), Mikan, Samšeňák – Krejcar Jakub, Vlasák, Hůlka, Vlnas, Linhart, Krejcar Tomáš (65. Nývlt) – Bednář (72. Špaček), Krejcar Jan, Vlnas

Sestava Jaroměře: Schejbal – Rejchrt, Hořínek, Huňák, Rosuschan - Kučera, Kašajík, Michálek, Ruprich – Škoda, Horák

Jaroměř byla v začátku utkání aktivnější a několikrát nebezpečně ohrozila domácí branku. Velkou šanci měli i domácí. V 9. minutě střílel zleva nekrytý Bednář a jeho rána z 16 metrů olízla tyč. V 10. minutě zahrával Hůlka přímý kop z levé strany a poslal Schejbalovi míč přes zeď do branky. Další gól domácích přidal po váhavém Ruprichově zákroku ve 13. minutě střelou zprava Tomáš Krejcar. Ve 14. minutě poslal Kašajík přihrávku za obranu Kučerovi a ten z deseti metrů trefil k tyči. Ve 23. minutě přihrál Rosuschan neopatrně Hořínkovi, míč sebral Jakub Krejcar a zblízka zvýšil vedení domácích. Ve 28. minutě vyrazil brankář Žák Kašajíkovu ránu z 18 metrů. Ve 30. minutě dostal Jan Krejcar dlouhý pas od Hůlky, obešel Rejchrta a přesnou střelou překonal Schejbala. Ve 37. minutě převzal Škoda dlouhý pas a přiklepl míč nabíhajícímu Horákovi. Ten prošel za obranu a z 12 metrů poslal míč od tyče od branky.

Začátek druhé půle patřil opět Jaroměři. Ve 49. minutě poslal Kašajík přihrávku do vápna Ruprichovi a ten v souboji s brankářem dokázal vleže poslat míč do branky. Jaroměř tlačila. V 69. minutě zahrál Huňák roh, míč se odrazil od Hořínka s dopomocí domácích obránců skončil v brance. Po vyrovnávací brance se hra vyrovnala. V 79. minutě viděl druhou žlutou Huňák a šel pod sprchy. V 80. minutě vystihl Schejbal signál při přímém kopu domácích. V dramatickém závěru se obě mužstva snažila vstřelit vítěznou branku. V nastaveném čase si připravil za vápnem míč neobsazený Hůlka a přesnou střelou k tyči zajistil Roudnici šťastné vítězství.

Jaroměř dokázala v útoku soupeře přehrávat, dala čtyři branky, ale kvůli chybám v obraně to na vítězství nestačilo.

Žluté karty: Hůlka, Bednář, Vlasák, Bednář Jakub – Rosuschan, Schejbal, Škoda, Hořínek, Huňák 2, Horák, Michálek
Červená karta: Huňák

Rozhodčí: Kos, Jehlička, Stieber, delegát Skalický

mich

jaromer jaromer
18.9.2011 Jiskra Jaroměř

Zasloužené domácí vítězství!

Fotbal, 1.A třída muži, 6. kolo

Jiskra Jaroměř - Velešov Doudleby 5:1 (2:1)

Branky: 30. Škoda, 35. Horák, 55. Škoda, 70. Škoda, 75. Michálek – 26. Scholze

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Hořínek, Huňák, Rosuschan – Kučera (75. Vít), Kašajík, Michálek, Ruprich – Škoda (83. Emlar), Horák (66. Böhm)

Sestava Doudleb: Morong – Chára, Mazura, Hojný, Raich – Langr, Souček (57. Vaněk), Kopsa, Bulavcsjak (75. Hodousek) – Schulze, Bolehovský

Ve 3. minutě prošel zleva obranou Doudleb Škoda, ze 14 metrů vystřelil a jeho pokus jen olízl břevno. Jaroměř útočila a ohrožovala branku hostů. V 16. minutě hlavičkoval Horák po Hrobského centru ze 14 metrů nad. V 19. minutě brankář Morong jen s obtížemi vyrazil Kašajíkovu ránu z 20 metrů. Minutu na to hlavičkoval Škoda těsně vedle. Ve 23. minutě po rychlém útoku a Kašajíkově přihrávce mířil Horák z 8 metrů vedle. Hosté poprvé ohrozili branku ve 26. minutě a hned šli do vedení. Přímý kop ze 30 metrů poslal Scholze Schejbalovi do šibenice. Ve 31. minutě obcházel Škoda ve vápně Mazuru a ten zahrál rukou. Sám Škoda penaltu proměnil. Ve 35. minutě poslal Kašajík do křídla Škodu, ten z jedné přihrál před branku a nabíhající Horák se z blízka trefil pod břevno. Ve 39. minutě se blýskl nůžkami Huňák, ale ze 14 metrů trefil vedle. Ve 45 minutě si dobře narazili Huňák s Horákem, ale Horák minul.

Po změně stran v 54. minutě poslal Kučera centr do gólové pozice Ruprichovi, ten ale z malého vápna hlavičkoval vedle. V 55. minutě se po Michálkově přihrávce prosadil v souboji tělo na tělo Škoda, šel sám na brankáře a podél něj skóroval. V 66. minutě vyslal Bolechovský střelu ze 30 metrů a trefil břevno domácí branky. V 71. minutě založil útok středem Michálek, vysunul Škodu a ten přehodil doudlebského brankáře. V 75. minutě brankář Morong jen vyrazil Škodův přímý kop a Michálek doklepl do branky.

Jaroměř byla po celý zápas lepším mužstvem, spoustu příležitostí ještě zahodila, a zaslouženě zvítězila.

Jaroslav Míchal, trenér Jaroměře: Utkání jsme si zkomplikovali inkasovanou brankou v začátku utkání po krásné střele z přímého kopu. Trpělivou kvalitní kombinační hrou jsme soupeře po celé utkání přehrávali a zaslouženě jsme zvítězili.

Stanislav Procházka, trenér Doudleb: Pro nás ještě milosrdná prohra. Jaroměř byla lepší.

Žluté karty: Mazura, Souček, Chára, všichni Doudleby
Rozhodčí: ovotný M., Bačo, Myšičková – delegát Novotný Z.
Diváků: 85

mich

jaromer jaromer
3.9.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř veze 3 body z Předměřic!

Fotbal, 1.A třída muži, 5. kolo

Slavoj Předměřice n. L. - Jiskra Jaroměř 2 : 6 (1:3)

Branky: 3. Šmarda z pen., 60. Šimerda – 29. Ruprich, 30., 82. Škoda, 34. Kučera, 58., 76. Horák,

Sestava Předměřic: Jaška – Vyleťal, Frank (46. Voborník), Javůrek, Hronek (26. Ponikelský) – Plšek, Šmarda, Dlabáček, Paizker – Strakatý, Šimerda

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Hořínek, Svoboda, Rosuschan - Kučera (86. Vokál), Rejchrt, Michálek, Ruprich – Škoda, Horák (80. Emlar)

Domácí šli do vedení už ve 3. minutě. Strakatý obcházel ve vápně Hořínka a ten ho fauloval. K penaltě se postavil Šmarda a proměnil. V 7. minutě zlikvidoval brankář Schejbal tři nebezpečné střely domácích. Jaroměř postupně získala územní převahu . Ve 29. minutě se po kombinaci Svobody a Michálka dostal ke střele zleva Ruprich a vyrovnal. Ve 30. minutě vysunul Michálek Kučeru, ten zprava poslal prudkou přihrávku před branku a Škoda se z pěti metrů trefil do sítě. Ve 34. minutě si Svoboda narazil s Horákem, pak nahrál mezi obránce Kučerovi a ten z deseti metrů zvýšil vedení Jaroměře. Jaroměř si vytvářela dobré příležitosti. Škoda po rohu hlavičkoval těsně vedle, Rejchrt pálil z dvaceti metrů vedle.

Po změně stran v 50. minutě neposoudil rozhodčí Bednář zákrok na Horáka ve vápně domácích jako faul. V 58. minutě si přihrál Škoda s Michálkem, míč se dostal k Horákovi a jeho přesná střela z šestnáctky skončila v brance. V 60. minutě zaskřípala komunikace mezi Svobodou a Schejbalem a Šimerda poslal míč obloučkem do jaroměřské branky. Domácí po vstřelené brance ožili a tlačili se do útoku. Jaroměř se ale zaskočit nenechala. V 70. minutě vyslal Kučera do brejku Škodu, ten šel sám do vápna, ale mířil do brankáře. V 76. minutě po Ruprichově rohu vyskočil výše než brankář Horák a hlavou zvýšil vedení Jaroměře. V 82. minutě přihrál Ruprich za obranu Škodovi a ten podle brankáře poslal míč do domácí branky. V 84. minutě vybojovali Vokál s Emlarem míč pro Škodu, ale ten ze 14 metrů nedokázal překonat předměřického brankáře.

Jaroměř byla v utkání fotbalovějším týmem. Dokázala si šance připravit i proměnit.

Žluté karty: Šimerda, Javůrek, Dlabáček - Hrobský, Kučera, Hořínek, Rejchrt, Škoda

Rozhodčí: Bednář ml., Dujsík, Stieber, delegát Fuchs

mich

jaromer jaromer
3.9.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř opět nebyla horším týmem, ale na body to nestačilo!

Fotbal, 1.A třída muži, 4. kolo

Jiskra Jaroměř - Červený Kostelec 1 : 2 (0:1)

Branky: 49. Horák – 8. Bárta, 72. Scholz

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Hořínek, Huňák (79. Rosuschan), Rejchrt – Kučera (76. Böhm), Kašajík (86. Emlar), Michálek, Ruprich – Škoda, Horák

Sestava Červený Kostelec: Macek – Bárta, Liška, Havlíček, Gross – Kovačík (89. Fišer), Škoda David, Vlček, Janko – Hlava (62. Scholz), Matha (46. Čáp, 89. Hála)

Už v 8. minutě dostal dlouhý pas kostelecký Bárta. Z pravé strany se opřel z voleje do míče a poslal ho od tyče do branky. Ve 20. minutě vypálil z 20 metrů Škoda, brankář Macek míč jen vyrazil. Kučera a Horák doráželi, ale míč do branky nepropasírovali. Ve 40. minutě prošel středem obrany Jaroměře Hlava, ale Schejbal včasným vyběhnutím jeho šanci zmařil. Hned po změn stran hlavičkoval po rohu Rejchrt, ale trefil jen brankáře. Ve 49. minutě vyrazil Macek Škodovu střelu z dvaceti. Vzápětí se ale domácí dočkali. Kašajík založil útok, přihrál Horákovi, a ten zleva prostřelil brankáře Macka. V 59. minutě vyrazil Schejbal střelu Davida Škody po prudké přihrávce z levé strany. V 68. minutě pálil Kašajík z dobré pozice vedle. V 70. minutě brankář Macek jen vyrazil Ruprichovu technickou střelu z deseti metrů. Po následujícím rohu hlavičkoval Hořínek těsně nad. V 72. minutě přihrál hostující Škoda do ideální pozice Scholzovi a ten z levé strany skóroval. Ve zbytku utkání už zkušení hosté vítězství udrželi.

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře: Ve vyrovnaném utkání byli šťasnejší hosté. Jaroměř byla opět střelecky neškodná.

Karel Havlíček, trenér Červeného Kostelce:Emocionálnímu utkání jako vždy v Jaroměři by lépe slušela remíza.

Žluté karty: Schejbal – Vlček, Havlíček, Macek

Rozhodčí: Liebisch, Pešava, Bačo, delegát Wolf

mich

jaromer jaromer
28.8.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř zlepšila obranou fázi a veze první body!

Fotbal, 1.A třída muži, 3. kolo

FK Chlumec nad Cidlinou - Jiskra Jaroměř 0:1 (0:0)

Branka: 80. Rejchrt

Sestava Chlumce: Černohlávek Petr – Beneš, Kopecký, Černohlávek Jan, Sedláček – Jelínek David (90. Drahorád), Zeman, Doseděl (88. Janda) – Havránek, Koliáš, Jelínek Jakub

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Hořínek, Huňák, Rosuschan - Rejchrt, Michálek, Kašajík, Ruprich – Škoda (90. Horák), Vít (60. Böhm)

V začátku utkání byli aktivnější domácí. Ve 4. minutě měl gólovku Sedláček, ale Hořínek mu ve vápně vypíchl míč skluzem. Ve 13. minutě prošel zprava do šestnáctky domácích Ruprich, poslal přihrávku před branku, ale ta prošla malým vápnem až do autu. Po dvaceti minutách získala Jaroměř mírnou územní převahu a několikrát vystřelila na chlumeckou branku. Ve 32. minutě postupoval proti jaroměřské obraně Jakub Jelínek a z vápna vypálil. Jeho střela skončila na tyči jaroměřské branky.

Začátek druhé půle patřil domácím. Ve 46. minutě špatně odvrátila jaroměřská obrana centr do vápna, nabídnutou šanci nevyužil Jakub Jelínek a poslal míč vysoko nad. Ve 48. minutě vyrazil brankář Schejbal Dosedělovu bombu z 20 metrů. Jaroměř postupně vyrovnala hru. V 55. minutě zatáhl míč k vápnu Chlumce Kašajík, posunul Vítovi, ale ten zleva trefil brankáře. Od 60. minuty měla Jaroměř více ze hry. V 69. minutě prošel Kašajík obranou domácích a z vápna vystřelil. Míč však skončil na tyči. V 70. minutě nedokázal zakončit po Kašajíkově kolmici Böhm. V 80. minutě zacentroval zprava Ruprich a Rejchrt z 12 metrů z jedné skóroval. V 89. minutě šel do otevřené obrany Böhm, přihrál do šance Škodovi, ten sám na vápně přestřelil.

Jaroměř dokázala na mokrém terénu dobře bránit a nepustila domácí do trvalejšího tlaku. Proměněná šance v závěru utkání ji přinesla potřebné vítězství.

Žluté karty: Jelínek Jakub, Sedláček – Michálek, Huňák

Rozhodčí: Erlebach, Medlík, Janda, delegát Novák

mich

jaromer jaromer
22.8.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř vedení neudržela a stále čeká na první body!

Fotbal, Votrok 1.A třída muži, 2. kolo

Jiskra Jaroměř - SK Třebechovice 2 : 4 (1:1)

Branka: 44. Kašajík, 61. Škoda – 28. Lukášek, 73. Lachman, 80. Václavek, 85. Tomín

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Hořínek, Huňák, Rosuschan – Kučera (73. Böhm), Kašajík, Rejchrt, Ruprich – Škoda, Michálek

Sestava Třebechovic: Rolejšek – Vik (73. Filip), Lukášek, Horák, Hruška – Václavek, Kyral, Lochman, Bíl – Tomín, Vích (90. Schüler)

V 5. minutě zahrál Huňák přetažený roh na Škodu, ten z voleje mířil těsně vedle. V 7. minutě se rozběhl proti obraně hostů Michálek, z šestnáctky vystřelil, ale i on trefil těsně vedle. V 17. minutě vystřelil z 15 metrů Škoda, brankář Rolejček vyrazil a Kučera dorazil míč do sítě. Bohužel rozhodčí Martínek odmával Kučerovi ofsajd a gól neplatil. V 19. minutě poslal Kašajík ideální přihrávku za obranu Rejchrtovi, ale ten sám před brankou trefil vybíhajícího brankáře. Ve 28. minutě poslal přímý kop z půlící čáry Lukášek na domácí branku, Schejbal chtěl míč vyboxovat, ale oslněn sluncem míč minul, a ten skončil v brance. Ve 39. minutě po Kučerově přihrávce překonal Ruprich brankáře Rolejčka, ale Lukášek na brankové čáre míč vykopl. Ve 42. minutě šel proti obraně hostů Michálek, byl faulován a Kašajík poslal přes zeď míč do sítě.

Po změně stran ve 46. minutě brankář Schejbal dobře vyběhl a zmařil Tomínovi vyloženou šanci. V 59. minutě poslal Ruprich přímý kop z 18 metrů těsně nad. V 61. minutě vyslal Michálek za obranu Škodu, ten šel sám a nezaváhal. V 73. minutě ustál třebechovický Lochman dva tvrdé souboje a z 18 metrů vystřelil. Schejbal sice stačil střelu tečovat, ale ta skončila v síti. V 80. min se dostal na vápně Jaroměře míč k nekrytému Václavkovi a ten z jedné poslal míč přesně k tyči. V 85. minutě šli hosté do otevřené obrany, Schejbal vyběhl daleko za vápno, ale srazil míč na kopačky Tomína. Ten mu z pětatřiceti metrů poslal míč do odkryté branky a pojistil vítězství Třebechovic..

Jaroměř měla po většinu utkání převahu, ale hosté využili téměř všechny své šance a odvezli si tři body.

Jan Rolko, trenér Třebechovic: Takový je fotbal. Jaroměř 70% minut hrála, my jsme stříleli góly a ty rozhodují.

Žluté karty: Kašajík, Rosuschan, Škoda – Horák, Vik, Lukášek

Rozhodčí: Ježek V., Martínek, Kout, delegát Moník

mich

jaromer jaromer
15.8.2011 Jiskra Jaroměř

Čtyři branky na body nestačily!

Fotbal, Votrok 1.A třída muži, 1. kolo

Stard ZD Ohnišov - Jiskra Jaroměř 5 : 4 (3:1)

Branka: 10. a 38. Dobýval, 27. Korec, 52. Hofman, 78. Eimer – 30. a 86. Škoda, 53. Ruprich, 64. Michálek

Sestava Ohnišova: Pecka – Hronovský, Fetter, David, Fiedler – Hofman (73. Ryšavý), Macháček, Kratěna, Korec – Eimer, Dobýval (90. Klemenc)
Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Hořínek, Huňák - Rejfek (70. Rosuschan), Emlar, Michálek, Böhm – Škoda, Ruprich

Jaroměř měla od začátku více ze hry. Ve 4. minutě se dostal ke střele Škoda. Jeho ránu z 18 metrů brankář Pecka vyrazil na roh. Jaroměř sice měla převahu, do vedení však šli v 10. minutě domácí. Po rychlém útoku do otevřené obrany Jaroměře přehodil vybíhajícího Schejbala Dobýval. V 18. minutě mohl Ohnišov po brejku přidat další gól. Schejbal vyloženou šanci zmařil. Ve 25. minutě vyrazil Schejbal Eimerův přímý kop na roh. Po následujícím rohu zachraňoval Ruprich na brankové čáře, ale Korcova dorážka skončila v síti. Ve 30. minutě zúročil převahu Jaroměře Škoda a střelou z 18 metrů snížil. Ve 38. minutě zacentroval zleva Fiedler a neobsazený Dobýval z 5 metrů doklepl do branky.Ve 40. minutě si Hrobský narazil s Ruprichem, ale z 15 metrů přestřelil. Ve 44. minutě opět po rychlém útoku do odkryté jaroměřské obrany střílel z gólové pozice Eimer, ale mířil vedle.

Po změně stran v 52. minutě poslal Hofman přímý kop z 30 metrů do růžku jaroměřské branky. V 53. minutě si Ruprich zpracoval ve vápně Michálkovu přihrávku a z 12 metrů snížil. V 63. minutě rozebrali domácí jaroměřskou obranu, ke střele ze 14 metrů se dostal Kratěna, ale minul branku. V 64. minutě dostal přihrávku do vápna Michálek a jeho střela levačkou šla od tyče do branky. Tlak Jaroměře zesílil, ale domácí dobře bránili. Jaroměřskou snahu zchladil v 78. minutě Eimer. Nekrytý poslal Dobývalovu přihrávku z levé strany pohodlně z malého vápna do sítě. V 86. minutě vykřesal pro Jaroměř naději Škoda. Po Michálkově přihrávce poslal přesnou střelou míč za záda ohnišovského brankáře. Závěrečný nápor dokázali domácí odrazit.

Jaroměř byla po celý zápas častěji u míče. Domácí se soustředili na obranu a rychlými útoky dokázali překonávat nedůslednou jaroměřskou obranu.

Žluté karty: Kratěna, Macháček – Emlar, Ruprich, Michálek, Svoboda, Huňák, Rosuschan, Hrobský, Škoda
Rozhodčí: Dujsík, Šmolka, Koutník, delegát Hubička

mich

jaromer jaromer jaromer jaromer
jaromer jaromer jaromer jaromer
jaromer jaromer jaromer jaromer

jaromer jaromer
6.8.2011 Jiskra Jaroměř

Pohár KFS HK pro Jaroměř skončil!

Fotbal, Pohár KFS, 2. kolo

Bílá Třemešná : Jiskra Jaroměř 3:3 (penalty 4:3) (3:2)

Branky: Hažer J. 2x, Kubelka Josef – Huňák 2x, Svoboda z p.k.

Penalty za Jaroměř proměnili: Michálek, Svoboda, Ruprich

Penalty za Jaroměř neproměnili: Huňák, Horák

Sestava Bílé Třemešné: Vočka – Pátý Jan, Kubelka Josef – C, Pátý Milan, Čuboň – Kubelka Jaroslav, Hažer J. (76. Hažer M.), Kubelka Tomáš, Kiss (80. Jákl Jaroslav) – Otradovský T., Kubelka David

Sestava Jaroměře: Kejzlar (46. Schejbal) – Rejchrt, Svoboda, Hořínek, Huňák – Ruprich, Kašajík – C, Michálek, Böhm (65. Rosuschan) – Vít (46. Emlar), Horák

Utkání začalo zostra a hned v jeho úvodu si oba týmy vytvořili slibné šance, ovšem neproměnili je. Ve 12. minutě udeřili domácí. Jaroměř v útoku lacině ztratila balón a rychlý brejk v podání Kubelky D. a Hažera zakončil druhý jmenovaný - 1:0. Jaroměř hned v zápětí vyrovnala z penalty Svobodou po faulu na Horáka – 1:1. V 16. minutě se měnilo skóre znovu, a to když se po faulu na Kubelku D. z penalty trefil kapitán domácích Kubelka Josef – 2:1. Jaroměř přidala, vytvořila si tlak, ovšem její šance končily vždy většinou na vápně, nebo v náručí pozorného Vočky. Ve 34. minutě domácí zničehonic vstřelili gól. Jaroměřská obrana zaspala, Otradovský se na rohu vápna hezky uvolnil a nabídl skórování pro Hažera, ten se z hranice penalty nemýlil – 3:1. Ve 42. minutě Jaroměř snížila. Přihrávku Horáka z velkého úhlu dokázal dotlačit do branky Huňák – 3:2.

Druhý poločas měl jasný průběh. Jaroměř přikovala domácí na jejich polovinu a měla jasnou převahu. Nadšeně bojující domácí a neschopnost prosadit se však dlouho nechávala stav nezměněn. Tlak Jaroměře sílil, domácí však hrozili z nebezpečných brejků z nichž 2 měli velmi blízko ke gólové pojistce. Zaslouženého vyrovnání se však Jaroměř nakonec přece jen dočkala. V 82. minutě prošel Michálek středem hřiště a přihrál Huňákovi. Ten si s šancí již věděl rady – 3:3. V samotném závěru mohli oba týmy strhnout vedení na svou stranu, ale skóre se již nezměnilo. V penaltové loterii se pak přiklonilo štěstí na stranu domácích a vyřadili tak finalistu loňského ročníku poháru KFS.

Jaroměř nedokázala zúročit svou herní převahu, hlavně pak v jeho 2. poločase. Neuspěla ani v penaltách, a tak si loňskou finálovou účast v poháru KFS nezopakuje.

Jiří Lebedinský

jaromer jaromer
23.7.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř byla diviznímu celku důstojným soupeřem!

Fotbal, Ondrášovka Cup, předkolo

Jiskra Jaroměř - Dvůr Králové 1:3 (0:2)

Branky: 70. Škoda – 21. a 39. Kořínek, 89. Privara

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Hrobský, Hořínek, Svoboda, Huňák – Kučera (66. Rejfek), Michálek, Kašajík, Rejchrt (46.Ruprich) – Horák, Škoda

Sestava Dvora Králové: Ulrych – Ježek, Macek, Rejl, Volf - Kilevník, Gorol, Holub, Diviš (89. Čenovský) - Kořínek (56. Privara) , Samler (87. Šulc)

Jaroměř začala nebojácně a v 5. minutě měla první šanci. Škoda udržel na šestnáctce míč a přihrál Rejchrtovi. Jeho střelu dokázali obránci zblokovat. V 8. minutě zahrávali hosté roh, míč se odrazil ke Kilevníkovi a ten vypálil. Kejzlar jeho ránu dokázal vyrazit. Kilevník měl další šanci v 18. minutě po dlouhém pasu do vápna mířil z dvanácti metrů vedle. Jaroměř držela s hosty krok a ve středu hřiště byla častěji u míče. Ve 22. minutě po rychlém útoku utekl po levém křídle Samler, přihrál před branku a Kořínek ve skluzu dorazil do jaroměřské branky. Ve 24. minutě prošel zleva do vápna hostů Kašajík, vystřelil, ale jeho rána skončila na boční síti. Ve 39. zacentroval zprava od brankové čáry Samler a Kořínek poslal míč z osmi metrů do sítě.

Po změně stran se v 51. prosadil v hlavičkovém souboji před jaroměřskou brankou Kilevník. Jeho hlavička naštěstí pro Jaroměř skončila nad. V 55. minutě hlavičkoval na druhé straně po Kašajíkově přímém kopu ze strany Huňák, ale i on mířil nad. V 70. minutě poslal Rejfek zprava ideální přihrávku za obránce a Škoda podél brankáře Ulrycha snížil. Další Škodovu gólovku minutu poté Ulrych chytil. V závěru Jaroměř zmobilizovala síly a útočila. V 83. minutě střílel Hořínek z 18 metrů těsně vedle. Gólovou pojistku pro hosty zařídil v 87. minutě Privara. Po zaváhání jaroměřské obrany a přihrávce z pravé strany pohodlně z deseti metrů skóroval.

Jaroměř sehrála s divizním soupeřem v poli vyrovnané utkání. Hosté dokázali svoji kvalitu. Několik vyložených šancí si vyvořili a s přehledem tři proměnili.

Žlutá karta: Ježek

Rozhodčí: Krupa, Bohatý, Martínek

Diváků: 312

mich

jaromer jaromer
16.7.2011 Jiskra Jaroměř

Přípravné utkání!

Dobruška - Jiskra Jaroměř 4:0 (2:0)

Branka:

Sestava Jaroměře: Kejzlar (46. Schejbal, 70. Kejzlar) – Hrobský, Rejchrt, Ruprich, Huňák – Vokál, Kašajík, Michálek, Jirků (70. Horík Vl) – Ahmeti (46. Kroka), Horák J.

Jaroměř podlehla v nekompletní sestavě, tradičnímu soupeři v přípravě Dobrušce 4:0.

mich
.