TJ Jiskra JAROMĚŘ - FOTBAL


Menu

TOPlist
Jak vést trénink? Co zařadit do tréninkové jednotky? ... a mnohé další se dozvíte na trenink.com
čMFS
BABYLON JAROMĚŘ“ BORDER=
Aktuality stránka 1. ze 7 || >>

jaromer
27.2.2010 Jiskra Jaroměř

Halové turnaje FOTTUR JAROMĚŘ 2010/2011!!!

ZBROJOVKA NEMOHLA UVÉST OCENĚNÍ

Termínový program FOTTUR JAROMĚŘ - tabulka účasti zde

27. 2. 2011 - turnaj pro ročníky 2004 a mladší!

Neděle 27.02.2011 byla dalším hracím dne v sérii dětských fotbalových turnajů, vypsaný pro nejmladší fotbalový potěr ročníku narození 2004 a mladší. Tentokrát byly malinko chaotické přípravy spojené odhlašováním a přihlašováním týmů, kdy závěrečnou podobu startovní listina dostala vlastně až v sobotu, nějakých 20 hodin před úvodním hvizdem zaslanou přihláškou od FK Admira Praha, která se přiřadila mezi další přihlášené účastníky, které jsme rádi přivítali v naší sportovní hale areálu ASVAJ v Jaroměři. S týmy „A“ a „B“ dorazily AFK Chrudim a FC Zbrojovka Brno, družstvo FK Pardubice a FK Náchod, ze středních čech TJ Sokol Kounice a domácí TJ Jiskra Jaroměř.

Systém turnaje, kde se navzájem střetla všechna družstva, byl vzhledem k lichému počtu účastníků tou nejspravedlnější možností, která se nám nabízela. Při 10-ti minutové hrací době odehrál každý tým celkem 80 minut a tak děvčátka a kluci si opravdu pořádně zahráli a podle došlých informací ráno odmítali návštěvu výchovných ústavů školek a škol. Samozřejmě se není čemu divit, protože nasazení a snaha, kterou zde „fotbalistky a fotbalisti“ předváděli sklízí pouze obdiv a potlesk, kterým byly častokrát po právu odměněny. „Každý s každým“ – rychle může být jasno o umístění, nebo může dojít k nečekaným komplikacím favoritů po zakolísání s relativně slabším soupeřem – nic takového se nedělo a o prvním místě stejně rozhodl jeden jediný gól až v posledním zápase turnaje, ten jediný gól určoval i pořadí na 4.až 6.místě při shodném počtu bodů, takže napínavé do samého závěru. A souboj Admiry se Zbrojovkou, jednoznačně již fotbal snášející ty nejpřísnější měřítka, který končí remízou a nechává oba soupeře ve hře o metu nejvyšší, právě až do samého závěru, který je šťastnější pro kluky z Brna. Ty přebírají zlaté medaile za první místo těsně před Admiráky na stříbrné pozici a bronzové medaile si odváží „béčko“ Zbrojovky. Ale i další týmy neodjíždí s prázdnou, jako poděkování za jejich předvedenou snahu obdrží každý účastnickou medaili jako památku na turnaj, který některým odstartoval jejich sportovní kariéru, ke které jim přejeme jen ty nejkrásnější zážitky, které může FOTBAL poskytnout. I na tomto turnaji, jak je již zvykem vyhlašujeme individuální ocenění nejlepších a nejužitečnějších hráčů turnaje. Kdo nastřílel nejvíce gólů je jednoduché spočítat, ale nachystat si střelný prach a v pravou chvíli jej použít to je umění, kterým se nám předvedl s 15 vstřelenými góly Brněnský Petr Daňhel. Dalším oceněným se stal ten, který byl nejjistější v rozehrávce, nejhbitější mezi tyčemi své branky, prostě nejlepší brankář turnaje Pražský koník z Admiry Tomáš Kvapil. Musíme upozornit na fakt, že nejlepší jednotlivce svým výběrem zvolili trenéři a vedoucí zúčastněných družstev, kde nejvíce hlasů pro nejužitečnějšího hráče přiřkli kreativnímu panu fotbalistovi Dominiku Hosnedelovi z FC Zbrojovka Brno.

Závěrem musím poděkovat návštěvníkům turnaje, kteří vytvořili super diváckou kulisu a tím nachystali krásné prostředí těmto nadějím naší kopané, umocněné mnoha děkovnými potlesky při kterých až běhal mráz po zádech. Moc ještě jednou děkujeme všem zúčastněným a těšíme se na případné další shledání u nás v Jaroměři.

Konečné pořadí

1. FC ZBROJOVKA BRNO “A”
2. FK ADMIRA PRAHA
3. FC ZBROJOVKA BRNO “B”
4. FK NÁCHOD
5. FK PARDUBICE
6. AFK CHRUDIM “B”
7. AFK CHRUDIM “A”
8. TJ SOKOL KOUNICE
9. TJ JISKRA JAROMĚŘ

Nejlepší brankář: Tomáš Kvapil, FK ADMIRA PRAHA
Nejlepší střelec: Petr Daňhel, FC ZBROJOVKA BRNO, 15 branek
Nejlepší hráč: Dominik Hosnedel, FC ZBROJOVKA BRNO

článek ke stažení zde

Jiří Červenka
pořadatel turnajů TJ JISKRA JAROMĚŘ
Palackého 172 Jaroměř 551 01
tel: 491 815 164
mobil: 605 253 010
email : autodilycervenka.jaromer@seznam.cz
web : www.fotbaljaromer.ic.cz

jaromer
17.2.2010 Jiskra Jaroměř

Halové turnaje FOTTUR JAROMĚŘ 2010/2011!!!

Termínový program FOTTUR JAROMĚŘ - tabulka účasti zde

Nedělním turnajem - 13.02.2011- skončila halová sezóna v domácím prostředí sportovní haly v areálu ASVAJ Jaroměř, pro nejstarší ročník v kategorii starší přípravky - ročník narození 2000 a mladší – za účasti opět zajímavých soupeřů. Poměrně vzdálená z Vysočiny FK Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou, z Pardubicka AFK Chrudim, SK Holice a TJ Svitavy a Královehradecký kraj zastoupený celky AFK Hronov/Police nad Metují, TJ Slovan Broumov, RSCM Rozkoš Česká Skalice, FK Chlumec nad Cidlinou, SK Třebechovice pod Orebem a domácí Jaroměřská Jiskra.

Od rána se rozjeli souboje ve dvou základních skupinách, kde se začali krystalizovat dvojice pro velké i malé semifinále. Jednoznačnými výsledky z modré skupiny postoupil FK Chlumec n.C. a z druhého místa Jiskra Jaroměř. V červené skupině z jedním zaváháním skončily kluci ze Svitav a druhé místo obsadila AFK Chrudim pouze lepším skóre před Rozkoší Česká Skalice. V prvním semifinále rozhodují jednoduchou, ale účelnou hrou chlapci, kteří se prohánějí na hřišti nedaleko říčky Cidliny a odsuzují Chrudim k souboji o třetí místo s domácími, kteří v druhém semifinále těsně, trochu nešťastně prohrávají se Svitavami. Bronzové medaile po vyrovnaném začátku pro sebe slepenými góly v závěru, nakonec získává domácí Jaroměř. Ve finále pokračoval Chlumec ve své chladnokrevné strojové hře, která je brzy korunována vedoucím gólem. Od této chvíle se zápas zúžil na souboj brankáře Svitav Tomáše Konejla, který přiváděl útočníky Chlumce k nepříčetnosti z neproměněných jasných tutovek, což se jim málem stalo osudným, když v posledních vteřinách se řítil osamocený hráč Svitav na Chlumeckou branku, ale se špatnou koncovkou končí i celý zápas a to vítězně pro nejlepší mužstvo turnaje FK Chlumec nad Cidlinou, které podtrhuje i cenou pro nejužitečnějšího hráče turnaje Honzík Novotný. Dále ocenění jednotlivců si rozdělují za svůj výkon mezi tyčemi Českoskalický Míša Šraibr a tentokrát více přihrávek pro vstřelení gólů z Jaroměřského tandemu Grmela – Khýrová dostala Míša, která se stala nejlepší „střelkyní“ turnaje z 12-ti brankami.

Samozřejmě na závěr musím poděkovat všem zúčastněným týmům, že zavítali do našeho městečka a následně i do našeho sportovního stánku a věřím, že i družstva která neobsadila mety nejvyšší byla spokojená s naší pohostinností a výsledek je nakopne k větší snaze a úspěchům v následné kariéře. Trochu mě jenom mrzí, že všechna družstva se nezúčastnila závěrečného vyhlášení, kde potlesk a medaile byť i za poslední místo, je tím největším poděkováním za předvedenou hru a když né za ní, tak aspoň snahu a případnou náplastí na bolavé „fotbalové srdíčko“. Zkuste nad tím zamyslet.

článek ke stažení zde

22. 1. 2011 - turnaj pro ročníky 2002 a mladší!

V sobotu 22.01.2011v pořadí druhým turnajem v novém roce pro ročník 2002 a mladší, pokračovala série fotbalových turnajů FOTTUR JAROMĚŘ 2010-2011 ve sportovní hale areálu ASVAJ v Jaroměři.

Převážně družstva Královehradecké krajské působnosti - FK Náchod, FC Hradec Králové, FC Spartak Rychnov nad Kněžnou, TJ Jiskra Hořice v Podkrkonoší, SK Jičín a domácí TJ Jiskra Jaroměř doplněná týmy z Pardubicka – AFK Chrudim, SK Holice a FK Přelouč a v neposlední řadě Pražskou Aritmou.

Z dopoledních soubojů si postup do semifinále zajistily týmy z prvních dvou míst každé skupiny, kde bez ztráty bodu postoupil z modrého „A-čka“ FK Náchod a na druhém místě skončila FK Přelouč, kde rozhodl pouze jediný vstřelený gól a tím lepší skóre před třetími Holicemi. Červenou „B“ skupinu vyhrál SK Jičín před druhou AFK Chrudim. V soubojích o finále si obhájila vedoucí družstva ze skupin svoje pozice a odsoudila Chrudimské a Přeloučské fotbalové naděje pouze k boji o bronzové medaile. Zde nenechala Chrudim nic náhodě a jasnou výhrou si zajistila místo na pomyslné bedně. Finále - Náchod vs. Jičín, co dodat, snaha, boj a nakonec odvážnému štěstí přeje. Tyče zvonily na jedné straně ale síť se rozvlní pouze u Náchodské branky a Jičín tak potvrzuje dominantní místo “nuladvojek“ v Královehradeckém kraji. Vítězství Jičína podtrhuje svým výkonem při vyhlášení jednotlivců i nejužitečnější hráč turnaje Petr Beneš(SK Jičín). A další ceny pro jednotlivce brali hráči FC Hradec Králové, když si s chutí zastřílel Matyáš Benák s 10-ti trefami a po předložení návrhů trenérů a vedoucích družstev, kde vybrali za nejlepšího brankáře Matyase Jirkůvova.

Závěrem chceme poděkovat všem zúčastněným a že někdo skončil na posledních příčkách s toho se zase tak nestřílí – na prohru se brzo zapomene, ale nejdůležitější, a proto tyto turnaje děláme, kde prioritou je že „prcky“ dokážeme přivést k zájmu o sport, celkovému pohybu a následně k fotbalu.

článek ke stažení zde

16. 1. 2011 - turnaj pro ročníky 2001 a mladší!

Série fotbalových turnajů FOTTUR JAROMĚŘ 2010-2011 odstartovala v novém roce 16.01.2011 sobotním pokračováním fotbalová klání ve sportovní hale areálu ASVAJ v Jaroměři.

Tentokrát si nastoupila družstva složená z děvčat a chlapců narozených po 1.1.2001 a mladších v těchto přihlášených týmech FC ZBROJOVKA BRNO, FC VYSOČINA JIHLAVA, FK MLADÁ BOLESLAV, FC KUŘIM, FC ZENIT ČÁSLAV, AFK CHRUDIM, FK CHLUMEC NAD CIDLINOU, FK NÁCHOD a samozřejmě domácí TJ JISKRA JAROMĚŘ.

A právě jaroměřské „nula jedničky“, kteří nehrají žádnou celostátní divizi ani ligu, ale pouze krajské nebo okresní soutěže potvrdily, že dokáží být zdatným soupeřem oddílům s celorepublikovou působnosti. A v takto silně obsazeném turnaji obsadit 2.místo a to až po finálovém penaltovém rozstřelu, je velikým úspěchem a nezbívá než smeknout před jejich výkonem. Když se to tak veme, tak není se ani čemu divit. Svoje kvality již dokázali koncem roku a dohrávkou hned na začátku nového, když byly šestice hráčů nominovány ve dvou družstvech výběrů U10 a U11 za OFS Náchod v Tipsport zimní lize výběrů Okresních fotbalových svazů Královéhradeckého kraje, kde pravidelně nastupovali do základních sestav a opravdu velkou měrou se zasloužili o celková vítězství v obou věkových kategoriích. Poděkování a zlaté medaile předal přeborníkům kraje sekretář OFS Náchod p.Petr Vokál a člen komise mládeže KFS Hradec Králové p.Jiří Lebedinský.

Samozřejmě tyto úspěchy našich svěřenců jsou výsledkem propracované systémové práce skupiny trenérů, kde je kladena priorita s velký důrazem na práci s dětmi a mládeží. I pro ně jsou tyto úspěchy vizitkou jejich snaženi a samozřejmě za svoji práci si zaslouží také poděkování.

článek ke stažení zde

Jiří Červenka
pořadatel turnajů TJ JISKRA JAROMĚŘ
Palackého 172 Jaroměř 551 01
tel: 491 815 164
mobil: 605 253 010
email : autodilycervenka.jaromer@seznam.cz
web : www.fotbaljaromer.ic.cz

jaromer
5.12.2010 Jiskra Jaroměř

Halové turnaje FOTTUR JAROMĚŘ 2010/2011!!!

6. 11. 2010 - turnaj pro ročníky 2002 a mladší!

Sobotou 6.11.2010 se otevřela série fotbalových turnajů FOTTUR JAROMĚŘ 2010-2011 kde se do Jaroměřské sportovní haly ASVAJ sešla desítka týmů děvčat a chlapců narozených po 1.1.2002 a mladší, kteří nastupovali v přihlášených družstvech FK NERATOVICE, AFK CHRUDIM, SK HOLICE, FC HRADEC KRÁLOVÉ, FC SPARTAK RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, FK NÁCHOD, SPARTAK CHOCEŇ, TJ BANÍK VAMBERK, FC TEMPO PRAHA a domácí JISKRA JAROMĚŘ.
více informací o turnaji zde

20. 11. 2010 - turnaj pro ročníky 2000 a mladší!

V sobotu 20.11. a neděli 21.11.2010 obsadilo sportovní halu ASVAJ v Jaroměři fotbalové mládí při pokračování série fotbalových turnajů FOTTUR JAROMĚŘ 2010-2011 . K sobotnímu turnaji se sjela v kategorii starší přípravky děvčata a chlapci narození po 1.1.2000 a mladší s těchto přihlášených družstev, FC ZBROJOVKA BRNO,FC OLYMPIA HRADEC KRÁLOVÉ, FC ŽĎAS ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, FK NÁCHOD, RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE, TJ SLOVAN BROUMOV, FK SAN-JV ŠUMPERK, TJ JISKRA HOŘICE V PODKRKONOŠÍ, FK ČERNILOV a domácí TJ JISKRA JAROMĚŘ.
více informací o turnaji zde

21. 11. 2010 - turnaj pro ročníky 2003 a mladší!

Po sobotním turnaji i v neděli 21.11.2010 pokračovala fotbalová klání ve sportovní hale areálu ASVAJ v Jaroměři dalším ze série fotbalových turnajů FOTTUR JAROMĚŘ 2010-2011 . Tentokrát si nastoupila družstva složená z děvčat a chlapců narozených po 1.1.2003 a mladších v těchto přihlášených týmech SK SLÁVIA PRAHA, FC HRADEC KRÁLOVÉ, FOTBALOVÁ ŠKOLA TŘEBÍČ, FK MLADÁ BOLESLAV, RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE, TATRAN KOHOUTOVICE-BRNO, TJ JISKRA HOŘICE V PODKRKONOŠÍ, SK JIČÍN, SK ŽEBĚTÍN-BRNO a domácí TJ JISKRA JAROMĚŘ.
více informací o turnaji zde

Termínový program FOTTUR JAROMĚŘ - tabulka účasti - formát html Čtěte zde

Jiří Červenka
pořadatel turnajů TJ JISKRA JAROMĚŘ
Palackého 172 Jaroměř 551 01
tel: 491 815 164
mobil: 605 253 010
email : autodilycervenka.jaromer@seznam.cz
web : www.fotbaljaromer.ic.cz

jaromer
13.10.2010 Jiskra Jaroměř

Halové turnaje FOTTUR JAROMĚŘ 2010/2011!!!

Vážení sportovní přátelé,

jaroměřské halové turnaje nejmenších fotbalistů, v pořadatelství TJ JISKRA JAROMĚŘ za podpory královského věnného města Jaroměř a ve spolupráci s Českomoravským fotbalovým svazem zastoupeným OFS Náchod, konané v nové moderní hale sportovního areálu ASVAJ, přinesli možnost sportovního vyžití v zimních měsících na začátku roku 2010 pro takřka sedm desítek družstev z 35 oddílů křížem krážem naší republikou, což znamená v celkovém součtu 672 malých fotbalistek a fotbalistů.

Na základě poptávky těchto turnajů jsme zjistili, že v široké nabídce podobných akcí si vydobyly pevné místo v termínovém kalendáři mnoha mužstev, která cestují za zkušenostmi po celé Evropě – Slavia Praha, FK Mladá Boleslav - a rádi se do našeho sportovního stánku za vstřícností a pestrou nabídkou vrací.

A tak na přelomu roku 2010 a 2011 jsme opět nachystali další řadu fotbalových turnajů – FOTTUR JAROMĚŘ - a jak jinak něž opět pro ten nejmenší potěr, kterým se stává zelená tráva, dres, kopačky a míč naplněním jejich snů. Věříme, že i tentokrát jejich výkony ohodnotí, jak již se stalo zvykem, početná návštěva v publiku, kde potlesk, pochvala a slova uznání je pro fotbalové prcky tím největší povoleným dopingem.

V letošní sérií FOTTUR JAROMĚŘ 2010/2011 také přivítáme nejlepší talenty kopané Královehradeckého kraje ve výběrech Okresních fotbalových svazů Náchoda, Rychnova nad Kněžnou, Hradce Králové, Trutnova a Jičína ve věkové kategoriích U10 a U11(ročník narození 2001 a 2000) a pevně věříme, že nominační pozvánku trenérů obdrží i odchovanci našeho oddílu.

Termínový program FOTTUR JAROMĚŘ - tabulka účasti - formát .xls Tabulka zde

Jiří Červenka
pořadatel turnajů TJ JISKRA JAROMĚŘ
Palackého 172 Jaroměř 551 01
tel: 491 815 164
mobil: 605 253 010
email : autodilycervenka.jaromer@seznam.cz  
web : www.fotbaljaromer.ic.cz     

jaromer
24.05.10 Jiskra Jaroměř

Mega turnaj BABYLON CUP 2010 v plném proudu příprav!!!

Vážení sportovní přátelé,

TJ JISKRA JAROMĚŘ oddíl kopané, si Vás dovoluje pozvat na Babylon Cup 2010

I N F O R M A C E www.babyloncup.cz

JAKUB HORÁK, ředitel turnaje

jaromer
08.01.09 Jiskra Jaroměř

Starší přípravka pokračuje po vánoční přestávce v zimní přípravě!!!

Vážení sportovní přátelé,

TJ JISKRA JAROMĚŘ oddíl kopané, za podpory Města JAROMĚŘ a OFS NÁCHOD, by Vás chtěly pozvat do nově vystavěné městské sportovní haly, kde jsme nachystali několik turnajů pro nejmenší fotbalisty, prvotní základny oddílů. Vysokou sportovní úroveň již zajišťují jména věhlasných klubů celorepublikového měřítka, která nám potvrdila svojí účast SK SLÁVIA PRAHA, 1.FC BRNO, FK PARDUBICE, FC TESCOMA ZLÍN, FK MLADÁ BOLESLAV, FK JESENÍK, FC HRADEC KRÁLOVÉ, FK NÁCHOD-DEŠTNÉ, FC VÍTKOVICE, AFK CHRUDIM apod.

Základem těchto turnajů je zpříjemnit zimní přípravu malých fotbalistek a fotbalistů a umožnit jim kvalitní sportovní vyžití ve sportu, který je pro ně tím správným odreagováním od stále více se rozšiřujícím novodobým „morem“ počítačů a jejich her. Věříme, že předváděné výkony nových Rosických, Čechů a Nedvědů přijde podpořit co největší množství diváků a svým fanděním vytvoří bouřlivou, ale slušnou kulisu hře nejmenšího fotbalového potěru.

H A L O V É T U R N A J E Ú Č A S T - formát html zde

Jiří Červenka

LETNÍ TURNAJ JISKRA JAROMĚŘ

HŘIŠTĚ S UMĚLÝM POVRCHEM
Rezervace UT:
Josef Krška
josefkrska@volny.cz
+420 608 226 236

TJ JISKRA JAROMĚŘ - FOTOGALERIE

TERMÍNOVKA

TABULKY
Veškeré tabulky a výsledky jsou dostupné na stránkách Krajského fotbalového svazu.
KrajskĚ