TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu


Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
11.06.06 Muži B 26. kolo

Béčko skončilo druhé!!

Muži B ..... článek

Jaroměř B : Urbanice 5:2 (1:1)
Branky: Jirka 3x, Severyn, Kejzlar

Poslední utkání tohoto ročníku béčko zvládlo pouze výsledkově. Proti soupeři, který přijel v 9 herně naprosto propadlo.

jaromer
3.06.06 Muži B 25. kolo

CEREKVICE NEVYUŽILA NAŠE ZAVÁHÁNÍ!

Jeníkovice : Jaroměř B 1:1 (1:1)
Branky: Horák Jakub

Domácí nás dokonale zaskočili již ve 3. minutě, když se po křídelním průniku ujali rychle vedení. V celém prvním poločase jsme však byli lepším celkem a herní převahy se nám podařilo využít v 35. minutě brankou Kubi Horáka 1:1.
Hned po obrátce jsme byli aktivnější, ale Daxovo břevno skóre neposunulo. Ve zbytku druhého poločasu měli Jeníkovice nesčetně brankových šancí, které však nevyužili a jelikož béčko bylo v útoku bezzubé rozešli se soupeři smírně.

Remíza původně překopala naše plány na druhou příčku v celkovém součtu, avšak vynikající zpráva přišla z Cerekvice, kde domácí pouze remizovali s 1. FC UF Hradec Králové. Béčko tak drží kolo před koncem druhou příčku, která je pouze v našich rukou. Přápadná baráž závisí na tom, jestli Předměřice přihlásí své B - mužstvo.

jaromer
28.05.06 Muži B 24. kolo

Béčko vítězné!! O postupu asi rozhodne baráž!!

Jaroměř B : Cerekvice 7:1 (3:1)
Branka: Ježek 3x, Horák Jakub 2x, Jirka, Čekal

Béčko od 20. minuty prohrávalo brankou z přímého kopu, který si soupeř vytvořil z prvního průniku na naši polovinu. Tato branka nás však nabudila a do poločasu se dvěma brankami Horáka J. a jednou Ježka podařilo soupeře položit na kolena.
V druhé půlce se zápas pouze dohrával a jedinou otázkou zůstával rozdíl, kterým soupeře porazíme.

Radost do kabiny přináší zpráva z OFS Hradec Králové, která říká: Pokud Předměřice B nepřihlásí svoje B mužstvo, tak se o třetím postupujícím do III. třídy okresu Hradec Králové bude rozhodovat mezi týmy z druhého místa (našim Béčkem a pravděpodobně s Probluzí) na základě BARÁŽE!!!

jaromer
14.05.06 Muži B 23. kolo

Béčko porduhé v soutěži prohrálo doma

Muži B ..... čti více
Jaroměř B : Sendražice 1:2 (0:1)
Branka: Dax
Béčko mělo tento týden problémi dát do kupy jedenáct hráčů. V prvním poločase zahodil vyloženou šanci Horák J., když nepřihrál a téměř z protiútoku se soupeři podařilo jít do vedení. V druhém poločase rozhýbal naši hru Martin Michálek a podařilo se nám srovnat na 1:1. Ovšem konečné slovo měl patnáct minut před koncem soupeř, který se po brejkové situace prosadil a své vedení už uhlídal.

jaromer
14.05.06 Muži B 22. kolo

Derby nemělo vítěze

Velichovky B : Jaroměř B 1:1 (0:1
Branky: Valášek

I přes celozápasovou převahu se nám nepodařilo zvítězit. Nevyužili jsme tak zaváháni Cerekvice, na kterou jsme se mohli opět bodově dotáhnout.

jaromer
03.05.06 Muži B 21. kolo

Béčko nestačilo na Lokádu!!!

Muži B ..... čtěte více
Lokomotiva HK B : Jaroměř B 2:0 (1:0)

Určitě nejhorší výkon snad v celé historii tohoto B týmu podali jaroměřští hráči na hradecké Lokádě!I když jsme jeli do Hradce jako 2 celek tabulky proti beznadějně poslednímu utkání tomu příliš nenasvědčovalo...Ze začátku jsme si vytvořily veliký tlak ovšem bez gólového efektu, hra se poté vyrovnala a byly to domácí, kteří nás přehrávali. Když už se zdálo, že bude konec poločasu domácí podnikly rychlý brejk po pravé straně a osamocený hráč domácích na malém vápně po krásném centru nezaváhal!1:0!Do druhého poločasu vstupujeme ještě s větším odhodláním ovšem nedaří se vůbec nic, hlavně pokrýt střed hřiště!!Domácí chvílemi chodí v 5ti na naše 3 obránce a výsledkem toho je gól na 2:0 v 75minutě, který nás definitivně srazil do kolen. Naši beznaděj v utkání jen potvrdila zahozená penalta v samotném závěru utkání, kterou chytil asi 50ti letý golman Pečenka, který chytal celý zápas bez rukavic a většinu zákroků prováděl nohama......

jaromer
06.05.06 Muži B 20. kolo

Béčko přehrálo Neděliště!!!

Muži B ..... čtěte více
Jaroměř B : Neděliště 2:0 (1:0)
Branky: Kudrle, Horák Jakub (z pen.)

Béčko odehrálo další poměrně neurovnaný zapas, ve kterém i přes všechny nepřesnosti svého soupeře přehrávalo. O výsledku utkání rozhodl v prvním poločase svoji brankou z hranice malého vápna Pavel Kudrle, druhou branku přidal jsem přidal já - Cecila z penalty /i když jsem si to nezasloužil a byl celej zápas uplně trapnej/.

jaromer
30.04.06 Muži B 19. kolo

Béčko okupuje druhou příčku!!!

Muži B ..... čtěte více
Smiřice B : Jaroměř B 0:1 (0:0)
Branka: Zvoníček Jenda

Vydřený zápas - jinak nelze o utkání se Smiřicemi B hovořit. I přesto, že jsme měli převahu tak se nám nedařilo dostávat se do vyložených šancí a ty které jsme si vytvořili jsme trestuhodně zahodili. O výsledku utkání rozhodla 77. minuta kdy Lebedínský prodloužil rohový kopa až před brankáře Smiřic, ten se ve zmatku nezorientoval a sklepl míš před sebe přímo na kopačku Jendy Zvoníčka, který se nemýlil.

jaromer
16.04.06 Muži B 18. kolo

Supr voda v Hoříněvsi!!

Muži B ..... OPRAVA VÝSLEDKU
1. FC UF HK : Jaroměř B 0:5 (0:2)
Branky: Horák J. 3x, Pham, Zvoníček

Pohodová záležitost našeho béčka, které bylo od začátku lepší. Za zmínku určitě stojí, že utkání bylo hráno bez čárových rozhodčích a bez jakýchkoli problémů s tímto faktem.

jaromer
08.04.06 Muži B 17. kolo

Béčko vyhrálo "doma" v Dolanech!!!

Muži B ..... 16:30
Jaroměř B : Dolany 1:0 (1:0)
Branka: Vít Tomáš

Derby s Dolanama jsme odehráli z důvodu nezpůsobilého terénu na soupeřově hřišti.
Hned od prvních minut se hrál poměrně kvalitní fotbal. V celém prvním poločase jsme měli více ze hry a zaslouženě jsme se ujali vedení v 30. minutě Vítem. Na začátku druhé půle nás "domácí" podržel brankář Kejzlar, který zlikvidoval samostatný průnik Novotného. Ve zbytku utkání jsme soupeře do vyložené šance nepustili a samy si vytvořili několik slibných příležitostí, které však skončili na soupeřově brankaři.

jaromer
22.04.06 Muži B 16. kolo

Béčko přehrálo i Třebeš a je dočasně třetí!!!!

Muži B ..... článek v přípravě
Jaroměř B : Třebeš B 2:0 (1:0)
Branky: Kudrle, Čekal

jaromer
01.05.06 Muži B 15. kolo

Téměř neuvěřitelné body z Malšovi Lhoty!!!

Muži B ..... čtěte více
Malšova Lhota B : Jaroměř B 0:2 (0:2)
Branky: Kudrle, Hošek

Pohledné a vyrovnané utkání, které hosté ve značně kombinované sestavě rozhodli ve svůj prospěch již v 1. poločase. První gól se podařilo vstřelit po krásné akci ze středu hřiště kdy se trefil alá ,,Karel Poborský" Pavel Kudrle a krásně přehodil vyběhnuvšího golmana domácích. Druhou branku hostí vstřelil s poločasovým hvizdem rozhodčího po rohovém kopu Hošek.Ve druhé půli domácí přidaly na obrátkách ovšem obrana hostů v čele s golmanem jim nedovolila skórovat.

Lukáš Kejlaru napsal článek, za který moc děkuji.

jaromer
26.04.06 Muži B 14. kolo

Béčko ani v derby nezaváhalo!!

Jaroměř B : Rasošky 5:1 (2:0)
Branky: Horák Jakub 3x, Kudrle, Čekal

V druhém domácám utkání v řadě si naše Béčko v pohodě poradilo s Rasoškama.
Po nepřesném uvodu se ujala střela Kudrleho a dopoločasu zvýšil na 2:0 Horák Jakub.
V druhém poločase jsme přidali další branky a utkání v pohodě bez emocí dohráli.

jaromer
29.10.05 Muži B 13. kolo

Trenéři mládeže úřadovali!

Jaroměř B - Malšova Lhota B 5:1 (3:0)
Branky: Lebedínský 2x, Horák 2x, Čekal

Naše béčko konečně prolomilo smůlu, vstřelilo branky a zaslouženě zvítězilo

jaromer
23.10.05 Muži B 12. kolo

Kdo protrhne smůlu?!

Muži B ..... 15:30
Urbanice - Jaroměř B 1:0 (1:0)
Nedobré utkání odehrálo béčko v Urbanicích a i přes neustálou převahu opět nevstřelilo branku. Utkání rozhodla penalta z prvního poločasu...

jaromer
15.10.05 Muži B 11. kolo

Béčko nedává branky!!

Muži B ..... 15:30
Jaroměř B - Jeníkovice 0:0
Béčko se trápí hlavně střelecky. S Jeníkovicemi neproměnilo žádnou svoji šanci.

jaromer
1.10.05 Muži B 10. kolo

Přestřelka v nastaveném čase!

Cerekvice - Jaroměř B 2:1 (0:0)
Branky: Horák Vlastimil

V utkání dobré úrovně padali branky až v posledních minutách, nejprve domácí z přísné penalty otevřeli skóre v 87. minutě, načež béčko odpovědělo ukázkově zahraným trestným kopem Vlasty Horáka. Bod se nám však nepodařilo uhlídat, když v 92. minutě jsme zaváhali při bránění standartí situace.

jaromer
1.10.05 Muži B 9. kolo

Béčko přišlo o vítězství v nastaveném čase!

Sendražice - Jaroměř B 2:2 (0:0)
Branky: 2x Bedlek Roman

Utkání spíše o bojovnosti nežli o fotbale, ve kterém jsme i tak měli míč častěji na svých kopačkách skončilo remízou. Dvakrát se za nás prosadil Roman Bedleku, když šel dvakrát sám na brankaře. Jednou zvolil střelu, podruhé kličku.

jaromer
24.9.05 Muži B 8. kolo

Střelecká nemohocnost znamenala prohru!

Jaroměř B - Velichovky B 0:2 (0:2)
Pohledný zápas s velkým množstvím brankových příležitostí domácí Jaroměře rozhodli Velichovští již v prvním poločase.

jaromer
17.9.05 Muži B 7. kolo

Při Béčku stála v závěru štěstěna!!

Neděliště - Jaroměř B 1:2 (0:2)
Branky: Křovák, Hrobský

Šlágr 7. kola svedl proti sobě druhý a třetí tým tabulky - naše Béčko hrálo v Nedělišti. Hned od prvních minut se hrál fotbal dobré úrovně. V prvním poločase se nám podařilo aktivní hrou vytěžit brankovou převahu 2:0.
Druhý poločas tak pohledný nebyl a málem se nám vymstila i naše pasivita. Nejprve v 84. minutě domácí snížili a poté mohli dokonce v poslední minutě kopat pokutový kop!!! Rozhodčí však situaci posoudil podle svého. V hektickém nastavení se již nic nestalo a tak si odvážíme z Neděliště velice cenné tři body!
Pokud v nedělním derby Dolany prohrají s Rasoškami můžeme se na ně dotáhnout na rozdíl skóre!!

jaromer
10.9.05 Muži B 6. kolo

Smiřice dokázali vzdorovat pouze 20 minut

Jaroměř B - Smiřice B 6:1 (5:0)
Branky: Horák Jakub 2x, Čekal, Jirka, Kudrle, Křovák

6. kolo přivedlo na hřiště do Růžové ulice tým ze Smiřic a již od prvních minut bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Spolehlivým výkonem naše béčko dokázalo zvítězit nad týmem ze spodní poloviny tabulky, připsalo si tak další 3 body. No a jelikož Něděliště doma zaváhalo s B mužstvem Velichovek tak máme na druhé příčce dvoubodový náskok!

jaromer
4.9.05 Muži B 5. kolo

Béčko vydřelo 3 body - a patří mu 2. příčka!!

Třebeš B - Jaroměř B 2:3 (1:1)
Branky: Hrobský 2x, Čekal

Domácím se na podzim vůbec nedaří,čehož hosté využili k zisku zaslouženého vítězství.
Naše Béčko se tak uvelebilo na druhé příčce aktuální tabulky!!
50 diváků, bez karet pískal Doubrava z Hradce.

jaromer
27.8.05 Muži B 4. kolo

Béčko napravilo debakl

Jaroměř - 1. FC UF HK 3:1 (1:1)
Branky: Křovák, Karel, Lebedínský

Týden po ostudě v Dolanech zvítězilo naše Béčko před domácím publikem v souboji s FC United 3:1. Utkání však nebylo nijak jednoduché, když jsme do 60. minuty prohrávali, kdy se trefil Křovák, a o vítězství rozhodl až v 81. minutě Martin Karel. Těsně před koncem pak přidal svou druhou branku v našem dresu Jirka Lebedínský.

jaromer
20.8.05 Muži B 3. kolo

Dolany - Jaroměř B 5:0

jaromer
13.8.05 Muži B 2. kolo

Jiskra Jaroměř B - Lokomotiva HK B 7:1 (4:1)

Branky: Čekal 2x, Lebedínský, Horák Vlastimil, Křovák, Holeček, Horák Jakub

Utkání, ve kterém bylo naše béčko o třídu lepší, nezačalo dobře a již ve 12. minutě šla Lokomotiva do vedení. Po úvodní brance se ale naše hra urovnala, zpřesnila se rozehrávka a soupeř začal chybovat. První větší chybu hostů proměnil ve vyrovnávací gól Tomáš Čekal. Od té chvíle byl na hřišti pouze jeden tým a poslední nezodpovězenou otázkou zůstával pouze rozdíl skóre, jakým utkání skončí.
Příští týden zajíždíme do Dolan, místní derby nabídne souboj dvou velice ambiciózních celků. Utkání začíná v neděli 21.8.05 od 17:00 hodin.
Přijďte podpořit náš B tým v cestě do III. třídy!!

Dnešní sestava Jiskry: Kejzlar - Koller, Horák Jakub, Jirka, Severýn - Karel (46. Holeček), Bedlek, Hrobský - Lebedínský (46. Horák Vlastimil), Čekal (60. Böhm), Křovák

jaromer
6.8.05 Muži B 1. kolo

Rasošky - Jaroměř B 0:2 (0:0)
Branky:Křovák 87', Čekal 88'

Naše Béčko hrálo celý zápas disciplinovaně svůj fotbal a odměnou za snahu byly dvě branky v závěru utkání. Nejprve nám v 87. minutě rozhodčí upřel penaltu, ale Luboš Křovák se nemýlil ani z přímého kopu a nádhernou střelou otevřel skóre. Výsledek potvrdil o minutu později Tomáš Čekal, který si počíhal na zaváhání domácí obrany a nádherným lobem překonal brankáře.
Béčko tedy úspěšně vkročilo do nového ročníku a nezbývá než si přát co nejvíce podobných zápasu.

ŽK 4:1, ČK 0:0, 40 diváků, rozhodoval Štancl z Hradce.

jaromer
Fotografie