TJ Jiskra JAROMĚŘ - FOTBAL


Menu


|

jaromer
23.7.2009 - Jiskra Jaroměř

CupDenmark - JISKRA PROHRÁLA VE FINÁLE S DINAMEM MUNMARSK! :(

Na předměstí Kodaně se od 19. července odehrával další ročník fotbalového festivalu tenkokrát nazvaného Cup Denmark.

Naši kluci se účastní v kategorii L Boys 97/98(7):

Pondělí 9:00 - Jaroměř - UKS Linder B /POL/ 4:0 (1:0)
Pondělí 14:00 - Jaroměř - FC Plzeň /CZE/ 6:3 (2:2)
Úterý 11:00 - Jaroměř - UKS Linder /POL/ 0:2 (0:0)
Úterý 17:00 - Jaroměř - Boif /SWE/ 9:2 (4:0)
Středa 8:00 - Jaroměř - UKS Trzebina /POL/ 3:2 (3:1)
Středa 13:00 - Jaroměř - Dinamo Murmansk /RUS/ 1:1 (1:0)
Čtvrtek 9:00 - Jaroměř - QUARRY ROVERS /ENG/ 3:1

FINÁLE!
Čtvrtek 14:00 - Jaroměř - Dinamo Murmansk /RUS/ 0:2 (0:0)

SLEDUJTE ZDE TURNAJOVOU TELEVIZI

TURNAJOVÝ WEB + VÝSLEDKY ZDE

FOTOGALERIE

Aktuální předpověï poèasí v Ishoji

Neděle 19.7.
Příjezd a ubytování na škole proběhlo bez problémů, bohužel jsme ubytováni na vzdálené škole jako minulý rok.

Pondělí 20.7.
Pondělní dopoledne pro nás znamenalo vstup do turnaje s rezervou polského UKS LIDER. Zápas jsme pohodlně zvládli jenom škoda, že jsme nenastříleli více branek z mnoha příležitostí, které jsme si vytvořili. Do druhého utkání s FC PLZEŇ jsme vstoupili velice dobře a již ve 3. minutě vedli 2:0, ale soupeř se nevzdal a otočil na 3:2 ve svůj prospěch!!! Nervy drásající zápas jsme nakonec díky nádhernému fotbalu a brankám dotáhli do vítězného konce - 6:3.

Úterý 21.7.
Dopoledne jsme měli volné a tak jsme vynechali snídani a pořádně se vyspali. Zápas s UKS LIDER A zaèal ve 12:00. V celém utkání měl soupeř více ze hry, ale především v prvním poločase jsme byli my nebezpečnější! Bohužel jsme žádnou z našich velice dobrých příležitostí nevyužili a tak po přestávce přišel krutý trest a porážka 0:2.
Druhé utkání jsme pohodlně zvládli a příjemně jsme si vylepšili skore.

Středa 22.7.
Velmi brzké vstávání moc příjemné nebylo, ale vyplatilo se!!! Do utkání s Trezebiniou jsme vstoupili aktivně a brzy vedli 3:0. Nakonec jsme se o výsledek klepali, neboť soupeř se probudil a snížil na rozdíl jediné branky!!! Těsný náskok jsme ale uhájili a připsali si veledůležité vítězství. V druhém dnešním utkání potřebujeme neprohrát s Rusy.
Utkání s nejvyspělejším soupeřem z Ruska jsme zvládli!!! Připsali jsme si bodik za remizu 1:1, když nás do vedení dostal Tomáš Dušanek a soupeř mohutně dotahoval. Ve velmi vypjatém závěru jsme bodík udrželi a do finále nás dostane jedině zítřejší vítězství nad Angličany!!
Nyní vyrážíme na prohlídku centra Kodaně, kde se na místo návštěvy parku projedeme lodičkou.

Čtvrtek 23.7.
Po brzkém ranním vstávání a průtrži mračen jsme nastoupili k utkání s kvalitním fotbalovým soupeřem, který se rychle ujal vedení a nás čekal přetěžký boj o vítězství, které jedinné nás mohlo poslat do finále. Kluci bojovali jako lvi a vše se rychle začalo otáčet v náš prospěch. Vyhráli jsme 3:1 a soupeřem do finále nám byl ostatními výsledky určen přesilný Munmarsk.
Finále začalo ve 14:00 a celý zápas byl bojem o každý metr hřiště. V prvním poločase měl více ze hry náš soupeř a nastřelil břevno. Po obrátce jsme to byli my, kdo byl nebezpečnější. Ale dvakrát odkrytá branka Dinama nám ke vstřelení branky nestačila a tak se trefil krásnou ranou soupeř. Na jeho branku jsme již nestačili zareagovat a v závěru hraném s nejvyšším stupněm rizika jsme inkasovali podruhé a skončili ve výnikající konkurenci na druhém místě.
Celý turnaj odehráli tito BORCI: Petr Panenka, Jan Horák, Martin Kňourek, Filip Klíž, Marek Panenka, Daniel Valášek, Honza Chalupa, Michal Zrůst, Lukáš Vlk, Tomáš Dušánek, Martin Zapadlo, Tomáš Mertlík a Petr Toman.
Po finále jsme byli dekorováni na pódiu spolu s ostatními nejlepšími celky na turnaji. Všichni dostali stříbrné medaile a do klubovny jsme přivezli pěkný a cenný pohár.

MFK Úpa - se i přes nedobré výkony probojovala do semifinále, kde po třech červených kartách prohrála s ukrajinským soupeřem 0:1!!!

jaromer
19.12.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Trenéři na turnaji

Dne 13.12.2008 se uskuteènil ve Všestarech halový fotbalový turnaj (pořádal FK PROBLUZ), na který se poprvé přihlásilo i mužstvo trenérů našeho oddílu TJ Jiskra Jaroměř s prozaickým názvem, "Trenéři Jaroměř". Na turnaj jsme si jeli především bezstarostně zahrát a pobavit se což se urèitě splnilo. Byli jsme nalosování do skupiny spolu s týmy: MAMBO, Boca, SK Milani a Dohalice. Postupně jsme se střetli s týmy SK Milani - 1:1(Lebedinský), Dohalice - 3:2(Èekal 2x, Michálek M.), MAMBO - 0:2, Boca - 0:3. Těmito výsledky jsme obsadily ve skupině těsně 4. místo a nepostoupily tak bohužel do ètvrtfinále. V souboji o 7-8.místo jsme se střetli s týmem Vožbrundi. Tento zápas měl zcela jednoznaèný průběh a díky výsledku 5:0(Èekal 2x, Lebedinský, Chmel, Michálek M.) jsme vybojovali pěkné 7.místo. Turnaj byl pro nás výborně rozlosován, skoro žádná èekací doba, nikdo se nezranil a tak nezbývá než těšit se na příští roèník. Velký dík za organizaci tohoto týmu patří Martinu Michálkovi...

Pár perlièek na každého hráèe:
Èekal Tomáš: Nejlepší střelec týmů - dřel jak kůň. Jen ty cigarety kdyby nekouřil...o:)
Horák Jakub: Pustil krásný gól po zemi doprostřed branky z dobrých 25ti metrů od gólmana soupeře. Jinak však veliká opora
Chmel Tomáš: Šéftrenér přípravek bojoval jak lev. Pro gól by se snad i popral se svým kolegou v útoku Tomášem Èekalem....
Koler Petr: Dostal se do obrovské gólové šance. Namísto oèekávané pumelice však vypustil ,,tréninkovou" malou domů
Michálek Martin: Lídr týmů. Na jeho krásné ladné klièky byla radost hledět. Jen ho obèas někdo ,,spálil"
Michálek Václav: Hrál s obrovským přehledem jako zamlada. Nasadil asi 2x housle o DOST mladším klukům
Lebedinský Jiří: Jeho poslední gól proti Vožbrundům byl výstavní!. Cecila vyhodil přes celé hřiště rukou z branky vysoký míè, následoval volej ,,lebedy" který přehodil gólmana - gól.
Šramar Jaroslav: Po většinu turnaje nosil tašku s peněženkami a mobily - důležitá funkce

Tým ,,trenéři Jaroměř" vzorně reprezentovali tito hráèi:
Brankář: Horák Jakub
Obrana: Michálek Martin, Michálek Václav, Koler Petr, Šramar Jaroslav
Útok: Èekal Tomáš, Lebedinský Jiří, Chmel Tomáš

fotka trenérů Jiskra Jaroměř“ BORDER= fotka trenérů Jiskra Jaroměř“ BORDER=

Autor èlánku: Jiří Lebedinský

jaromer
20.7.08 14:30 DENMARK SOCCER FESTIVAL

Jiskra Jaroměř v DÁNSKÉ KODANI

1. den
Výprava 46 účastníků zájezdu na Dánský fotbalový festival během cesty rychle dohnala mírné zpoždění, které jsme nabrali při odjezdu.
Cesta proběhala hladce, jenom Tomše Čekala st. polil občan Pšoncka a majitel kiosku u dálnice močkou. Bambuča si teda bude navždy pamatovat, že na záhony se nemočí!!
Velkým zážitkem pro všechny byla cesta na trajektu, kterým jsme v 6:00 ráno vyrazili z Německa směr Dánsko /nejzelenějším námořníkem byl Franta Valčík/. Do dějiště turnaje jsme dorazili jako jedna z prvních výprav v 10:30. Nedělní večer vyplnilo karaoke.

2. den
V pondělí jsme vstali v 7 hodin ráno a plni očekávání vyrazili do cetra fotbalového svátku. Po snídani jsme za deštivého a větrného počasí odehráli první zápasy. Po kratším volnu všichni členové výpravy fandili staršímu týmu proti "optickému" favoritovi turnaje - Skied (NOR). Závěr dne vyplnil trenérský večírek (žranice a zýpas místní ligy, který rozhodl Libor Sionko na nádherném Národním stadionu) a hráčská diskotéka (přímo v centru turnaje - kupodivu se naše děti neztratili a i přes neznalost cizích jazyků se Švédkami domluvili).

3. den
Časně vstávání ještě před šestou hodinou nesli všichni velice těžce, ale přežili jsme to. Každý tým odehrál jedno soutěžní utkání a žáci navíc jeden přátelák. Odpoledne vyrazilo 25 dobrodruhů do zábavního parku Bakken, ze kterého jsme si přivezli nezapomenutelné zážitky.
POZOR POZOR POZOR! Zápas s Brazilci byl kontumován!! Zítra hrajeme o 2. místo ve skupině!!

4. den
Po dopoledních zápasech jsme nalazeni na vítězné vlně očekávali souboj o finále s Přerovem, který bohužel pro naše barvy nedopadl dobře. Žáci se stihli vykoupat v 19-ti stupňovém moři. Večerního zájezdu na zápas Brondby IF : Juventus Turýn se zúčastnilo 39 zájezdníků, kteří si úžasnou fotbalovou atmosféru a Pavla Nedvěda na hřišti dokonale vychutnali.

TURNAJOVĚ TELEVIZE NA INTERNETU

STÁNKY TURNAJE

VÝSLEDKY ONLINE

TJ Jiskra Jaroměř na turnaji v Kodani:

Ročníky 92 ... čti více e

Ročníky 95 … čti více

jaromer
8.6.07 TJ JISKRA JAROMĚŘ - Muži A

DALŠÍ TĚŽKÝ ZÁPAS: JEDEME DO DOHALIC

Již tuto sobotu můžeme slavit jistotu postupu. K té nám pomůže vítězství v Dohalicích.
S Dohalicemi máme ve vzájemných zápasech aktivní bilanci: 3x jsme s nimi vyhráli a 2x prohráli, ani jednou jsme se s nimi nerozešli smírně při celkovém skóre 13:10.
TJ Sokol Dohalice nasbíral v této sezóně 36 bodů za pomoci aktivního poměru branek 50:43.

Sobota 9. června 2007 - 17:00 - TJ SOKOL DOHALICE : TJ JISKRA JAROMĚŘ
Rozhodčí: HR Roman, AR1 Vít, AR2 Vídeňský - DS Košťál

Přijeďtě podpořit svůj tým v cestě do 1. A třídy!!


Zbývající zápasy:
Jaroměř: v Dohalice, d Černíkovice, d Opočno
Ohnišov: v Častolovice, d Opočno, d Vamberk
Kratonohy: d Čes. Meziříčí, v Hronov, d Nové Město

V případě našeho vítězství a zaváhání Miletíná můžeme již tuto sobotu slavit jistotu postupu!!

jaromer
31.5.07 17:00 TJ JISKRA JAROMĚŘ

UTKÁNÍ SEZÓNY JE ZDE!! PŘIJEDOU KRATONOHY

V neděli od 17:00 se stane hřiště v Růžové ulici nejsledovanějším v kraji! V přímém souboji o postupové příčky do 1. A třídy se zde představí naše Ačko proti Kratonohám.
Jiskru trápí několik otazníků! Po kolapsu na Babí je hlavním cílem vyléčit opory týmu a bohužel start nejednoho hráče je stále ohrožen!
Sršni z Kratonoh nasbírali v dosavadním průběhu soutěže 42 bodů za pomoci aktivního skóre 49:27 a na soupeřových hřištích si připsali jedinou porážku a třikrát se se soupeřem rozešli smírně.

O postupujících týmech z 1. B tříd rozhodne však více faktorů. Jedním z nejdůležitějších je situace v Divizi C, kterou z našeho kraje hrají 4 celky a pokud z ní žádný z těchto "našich" reprezentatnů nespadne do nižší soutěže, tak můžeme kalkulovat i s postupem z druhého místa!! V ohrožení jsou zde pouze Předměřice, které tři kola před koncem mají na záchranu náskok 3 bodů!

V samotných B třídách je pak situace ještě zamotanější! Je velice pravděpodobné, že toto utkání hodně napoví o postupujících týmech, pro nás by bylo jisto jistě nejlepší zvítězit a získat tak na 3. příčku náskok 6 bodů právě na Kratonohy a navíc výhodu lepších vzájemných utkání! A tím pádem i potřebu získání pouhých 3 bodů ve zbylích 3 kolech /v případě záchrany Předměřic a možnosti postupu z 2. místa/, nebo získ alespoň o dva body menší nežli Ohnišov /tím pádem vyšího celkového počtu bodů nežli Ohnišov, kvůli horšímu vzájemnému zápasu, v případě sestupu Předměřic do KP/!

Další zajímavé srovnání nabízí minitabulka tří postupem "ohrožených" celků:

Ohnišov . . . 4 6:7 5
Jaroměř . . . 3 8:6 4
Kratonohy . . 3 4:5 4

Dosavadní výsledky: Jaroměř : Kratonohy (?:?), 4:1; Jaroměř : Ohnišov 1:1, 3:4; Ohnišov : Kratonohy 0:2, 1:1
/druhý výsledek v řadě je výsledek na venkovním hřišti - Př: naše vítězství v Kratonohách 4:1/.

Z této tabulky je zřejmé, že pokud bychom při rovnosti bodů u těchto tří celků po 26. kole chtěli postoupit, tak nám k první příčce stačí v nedělním utkání remíza.


TJ JISKRA JAROMĚŘ tímto zve všechny fotbalové nadšence a příznivce do Růžovky!!

Neděle 3. června 2007 - 17:00 - TJ JISKRA JAROMĚŘ - TJ SOKOL KRATONOHY
Rozhodčí: Kolbaba, Kutřín, Bednář R. /všichni KFS Pardubice/

Přijďtě podpořit svůj tým v cestě do 1. A třídy!!


Zbývající zápasy:
Jaroměř: d Kratonohy, v Dohalice, d Černíkovice, d Opočno
Ohnišov: d Černíkovice, v Častolovice, d Opočno, d Vamberk
Kratonohy: v Jaroměř, d Čes. Meziříčí, v Hronov, d Nové Město

jaromer
30.5.07 17:00 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Jiskra Jaroměř zakládá Mladší žáky "B"!!

Po mladší přípravce "B", kterou nasledovalo na jaře i "Céčko" se od nového soutěžního ročníku 2007/08 přidá do družiny záložních týmů i Béčko mladších žáků!! Nový tým, který převezme trio začínajících trenérů: Michálek, Šramar a Svoboda, by mělo poskytnout dostatek prostoru pro fotbalisty ročníků 95, 96 a stejně tak by mělo "zaškolovat" hráče starší přípravky na velkém hřišti.

Fotbalový oddíl TJ Jiskra Jaroměř příjímá trvale nové členy do svých družstev mládeže. Chlapci narození v letech 1993 - 1996 se mohou hlásit v středu a v pátek, chlapci ročníku 1997 - 2003 v úterý nebo ve čtvrtek vždy po 16. hodině na stadionu v Růžové ulici.

jaromer
11.4.07 fotbaljaromer.ic.cz

Staň se autorem!!

Víš-li o nějakém tématu, o kterém toho hodndě víš a které se týká našeho oddílu? Tak o něm napiš článek!!
Kdokoliv z Vás čtenářů, kdo napíše pravdivý a slušný článek, který by mohl zajímat fanoušky, hráče či činovníky TJ Jiskry Jaroměř zde dostane prostor!!

Více info na hhokk@centrum.cz popř. icq: 290199549

jaromer
26.06.06 Žáci - TECHTEX CUP 2006

5. místo z Hostinného!!

Techtex cup 2006 .... celý článek
Turnaj v Hostinném jsme si jeli užít a také pokusit se vybojovat medailové umístění.
Chceteli se dozvědět více klikněte na odkaz.

FOTOGALERIE!! (Made by Kaválci)

jaromer
27.6.05 TECHTEX CUP

Naši STARŠÍ ŽÁCI (v hojném počtu doplněni o své mladší kamarády) zakončili o tomto víkendu svou sezónu 2004/2005 v Hostinném na 18. ročníku Memoriálu A. Plecháče (TECHTEX CZECH CUP 2005). Odjezd byl naplánován na pátek 24.6. 16:00 (sraz 15:30). Všichni přijeli včas, jenom Martin Kašpárek (Kabát) se samozřejmě opozdil o „slabou“ půlhodinku. Ještě před vyjetím byla rozdána klubová trička a bundy, hlavně z triček měli kluci radost a při návratu na nich bylo dost dobře poznat, že je ze sebe dva dny nesundali.

(Celý článek / Autor: Jakub Horák, 150 NOVÝCH FOTEK)

jaromer
3. listopadu 2004 - EURO 2004

EURO 2004
- Fotografie z Eura 2004