TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu


Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
6.6.08 Muži B - 25. kolo

Derby bez vítěze!!

Jiskra Jaroměř : Rasošky 2:2 (2:2)
Branky: Vavrek, vlastní

Sestava: Zachara – Koler (46. Špryňar), Novotný, Šramár, Chmel – Bujňák, M. Svoboda, Vavrek, L. Karel (46. Čekal) – Halbych, Vít (46. P. Kašpárek).

V sobotu naše béčko, ač ve změněné sestavě, hostilo poslední celek tabulky, tým Rasošek. Začátek utkání se odehrával především ve středu hřiště a moc pohledných akcí a soubojů nebylo k vidění. První větší šance zápasu byla na kopačkách Rasošek, kdy z lajny prošel míč obranou až do malého vápna, kde náš obránce atakovaný soupeřem nedokázal odkopnout z brankové čáry těžký balón a připsal si tak vlastní gól ve prospěch hostů. Odezva domácích byla rychlá. Z pěkné přímočaré akce po lajně centroval útočník Vít míč do malého vápna na nabíhajícího Halbycha. Hostující obránce pod tlakem dotírajícího útočníka poslal míč do sítě vlastní brány a vyrovnal tak stav utkání i výčet vlastních gólů na 1:1. Hra byla stála stejná, většina akcí končila u obránců nebo kdesi v autu za bránou a to s vyrovnanou vahou sil. Ve 30. minutě zahrávali hosté přímý volný kop z 20ti metrů, který směřoval doprostřed brány. Míč těsně před domácím gólmanem skočil, odrazil se od jeho náruče a dobíhající soupeř Benko byl rychlejší než domácí a dostal svůj tým do vedení, 2:1. Ve 40. minutě přišlo vyrovnání z kopaček domácího Vaverka, který prošel středem hřiště až do vápna a zakončil tak svůj výlet zadními řadami Rasošek posledním gólem zápasu na konečných 2:2. Po výměně stran se hrál stejný fotbal na obou stranách, míč často zbytečně plachtil vzduchem do míst nikoho. Nicméně se slibné šance objevily, ale s nedůraznou tečkou. Někteří domácí hráči, s častými připomínkami ke spoluhráčům, nezvládli psychicky konec, který vyvrcholil svévolným předčasným odchodem do kabin jednoho z hráčů. Tato tečka za zápasem pokazila celkový dojem z utkání a domácí tak drží sérii 5ti zápasů bez výhry. Jaroměřské béčko se drží celou jarní část na 8. příčce vybojovanou z konce podzimu a neposunulo se tak v tabulce dopředu. Ovšem naše celkové umístění může ještě ohrozit poslední kolo, kdy hostíme celek z Neděliště a dotírající Lokomotiva Hradec B se utká s lídrem tabulky Vysokou n. L.

jaromer
24.5.08 Muži B - 23. kolo

B tým doma opět nezvládl závěr!

Jiskra Jaroměř B : Vysoká 2:4 (1:1)
Branky: Horák J. /z pen./, Halbych

Sestava: Zachara – Severýn (46. Koller), Šramar, Hrobský, Svoboda M. – Valášek (46. Novotný), Jirka, Horák V., Karel L. – Halbych, Horák J. (46. Chmel)

Jaroměř B hostila suverénního lídra tabulky Vysokou n. L. Bylo slunné počasí a trávník byl skvěle připraven, to vše slibovalo pěkný fotbal. Od úvodního hvizdu se bylo na co koukat, domácí, nabuzeni debaklem z posledního vzájemného klání, nedali kousek prostoru hostům k jejich režii hry a Jaroměř se dostala do gólových šancí, které ale nedokázali správně využít. Hra se přelévala z jedné půlky do druhé, ovšem více měli ze hry domácí. V polovině prvního poločasu, chytře znejistil Horák při výkopu hostujícího gólmana, který poslal míč přímo na Horákova záda. Míč se odrazil před útočníka, který šel sám na bránu a vynutil si tak faul brankáře. Z následující penalty dostal domácí do vedení! Hra měla stejný děj, domácí neproměňovali tutovky, což se jim vymstilo. 5 minut před koncem první půle hosté vybojovali míč ve středu hřiště, centr směřoval do levého křídla, kde osamocený hráč poslal míč před bránu a zmatená obrana si nedokázala poradit s míčem dříve jak útočící Rejmont, který lehce vyrovnal. Do druhého dějství byli vystřídáni 3 hráči A týmu, ale domácí nepolevili. Po pěkné akci z kraje poločasu, kterou pohodlně zakončil Halbych z malého vápna, se dostalo jaroměřské béčko do vedení. Lídr tabulky nechtěl dopustit překvapení a nenechal na sebe dlouho čekat. Hostující Rejmont svým druhým gólem zápasu srovnal stav hlavou po rohovém kopu. Hra se dostala pod kontrolu Vysoké n. L. a domácí s bezzubým útočením spíše odvraceli šance hostů. To se ukázalo jako rozhodující a vyplynul z toho podobný gól z rohu a to tentokrát nohou Fajstla. Závěrečnou tečku za zápasem udělal Černý, který po přetaženém centru na zadní tyč dal hlavou branku na konečných 2:4.
Svoboda Martin

jaromer
17.5.08 Muži B - 22. kolo

Béčko na jaře poprvé padlo!

Jeníkovice : Jiskra Jaroměř B 5:2 (3:0)
Branky: Horák V., Novotný

Sestava: Zachara – Koler, V. Horák, Šramár, Špryňar – Karel, Böhm, Svoboda, Novotný – Halných, Kašpárek

V sobotu za dusného počasí se naše béčko utkalo s domácími Jeníkovicemi. Domácí byli v tabulce o příčku výše a Jaroměř měla jasnej cíl, odvést tři body. Ale od počátku zápasu byl míč více na kopačkách domácích, kteří byli lépe organizovaní. Domácí hráli dobře odzadu a díky jaroměřské nedůslednosti předních řad ve středu hřiště dokázali hostující béčko přečíslit. Z toho pramenily první 2 góly. Jaroměř měla také slibné šance, ale nedokázali je zužitkovat. Ve 30. minutě po dobré akci zakončoval Böhm střelou na branku, kterou zastavil domácí stoper brankářským způsobem, ovšem sudí neposoudil zákrok jako nedovolený a Jaroměř tak přišla o jasnou penaltu. Do konce poločasu domácí zvýšili na 3:0. Po výměně stran a průtrži mračen se herní projev Jaroměře o 100% zlepšil, měli více ze hry, lépe přistupovali k hráčům a zatlačili hru na půli soupeře. Šancí bylo spoustu a pramenil z toho první gól Martina Novotného po souhře u lajny, stav 3:1. Úsilí hostů nepolevilo, zmatení hosté začali více faulovat u vápna a přišel přímý kop z 20ti metrů, ke kterému se postavil výborně hrající Vlasta Horák a svou excelentní střelou přes zeď k tyči stáhl náskok na 3:2. Děj měl stále stejný scénář více ve prospěch hostů, které dostal do kolen pokus domácího stopéra tečovaný jaroměřským obráncem. Svůj náskok domácí zvýšili na 4:2 a po několika minutách hosté zkusili více otevřít zadní řady, čehož domácí využili a konečný výsledek byl 5:2. Po nestabilním výkonu skončila jaroměřská neporazitelnost a poprvé odešli ze hřiště bez jediného bodu.
Svoboda Martin

jaromer
10.5.08 Muži B - 21. kolo

Neporazitelnost trvá!

Jiskra Jaroměř B : Třebeš B 1:1 (0:0)
Branky: Svoboda M.

Sestava: Zachara – Matějček, Šramár, Koler, Severýn(65. Chmel) – Valášek (45. Novotný), Jirka, Svoboda, Karel – Bujňák, Kašpárek(60. Špryňar)

Za slunného počasí se v Jaroměři utkali dva soupeři, kteří drží v jarní části velice dobré výsledky, což měl být příslib dobrého fotbalu. Ale od první minutu se děj odehrával především na půli hřiště a moc pohledných akcí nebylo k vidění. O poločase se týmy rozešli za stavu 0:0 s mírnou územní převahou hostujících. V druhém poločase se provedli malé změny, hra měla podobný scénář, ale byli k vidění i větší šance. První branka přišla v 78. minutě, kdy Karel našel uličkou mezi obránci Svobodu, ten šel sám na brankáře a střelou vzduchem k tyči dostal domácí do vedení. Hosté na sebe nenechali dlouho čekat a v 81. minutě předvedli přímočarou akci až do vápna, kde si hosté dokázali lépe poradit s míčem ve skrumáži hráčů a vyrovnali. Týmy se po předvedené hře právem rozešli s jedním bodem a domácí, ač opět s remízou, tak zůstávají stále neporaženi.
Svoboda Martin

jaromer
5.5.08 Muži B - 20. kolo

Béčko neporazitelné!!

Malšova Lhota B : Jiskra Jaroměř B 2:2 (1:2)
Branky: Karel M., Halbych /z pen./

Sestava: Zachara - Bujňák, Šramar (46.Koller), Svoboda, Špryňar (Karel L.) - Valášek (46.Novotný), Böhm, Jirka, Halbych - Karel M., Michálek

Béčko stále bez prohry, ale remíza není spokojenost!!!Béčko se nechalo uspokojit gólem hned po 10 sekundách hry a hru podřídilo soupeři a nedokázalo proměnit spoustu vyložených šancí...

jaromer
26.4.08 Muži B - 18. kolo

Domácí vítězství! Neporazitelnost trvá!

Jiskra Jaroměř B : Nový HK B 2:0 (1:0)
Branky: Holeček T., Kašpárek P.

Sestava: Kejzlar - Severýn, Svoboda M., Koller, Chmel - Karel L., Jirka M., Holeček T., Bujňák - Valášek, Kašpárek (60. Šramar)

Zodpověným výkonem B tým přehrál favorizovaného soupeře z Nového Hradec B a zařídil tak spokojený odjezd Lukáši Kejzlarovi do nového angažmá někam ke Švédskému Malme. :-))) Lukáši hodně štěstí.

jaromer
20.4.08 Muži B - 17. kolo

Béčko kopec ve Velichovkách nedobylo!!

Velichovky B : Jiskra Jaroměř B 1:1 (1:1)
Branky: Halbych

Sestava: Kejzlar - Šramar (65. Kašpárek), Rieger, Hrobský, Svoboda - Bujňák, Jirka, Michálek, Valášek - Bohm (46. Karel), Halbych

Béčko již od 3. minuty prohrávalo brankou z pokutového kopu. Přestože byla Jiskra celý zápas jasně lepší a svého soupeře přehrávala ve všech herních činnostech, tak si po brance Halbycha z Velichovek odváží pouze bod.

jaromer
12.4.08 Muži B - 16. kolo

Dohalická rezerva srovnala v závěru!!

Jiskra Jaroměř B : Dohalice B 1:1 (1:0)
Branky: Bujňák

Sestava: Zachara - Severýn, Šramar, Horák V. (14. Chmel), Špryňar (80. Kašpárek P.)- Halbych (25. Karel L.), Svoboda, Böhm, Bujňák, - Valášek, Škrvna

Utkání ovlivila dvě brzká střídání domácích. V prvním poločase byla lepší naše rezerva, která se po zásluze ujala vedení. Do druhého poločasu vstoupil lépe záložní tým Dohalic, který si vybojoval územní převahu a v 88. minutě i vyrovnání.

jaromer
6.4.08 Muži B - 15. kolo

Béčko vyhrálo na Lokomotivě!!

Lokomotiva HK B : Jiskra Jaroměř B 1:2 (1:1)
Branky: 2x Škrvna

Sestava: Kejzlar - Chmel, Šramar, Horák V., Špryňar (50.Kubásek)- Karel L., Svoboda, Bujňák, Halbych - Pečenka (46. Rosuschan), Škrvna

Po téměř dvouleté pauze se do týmu vrátil Vlasta Horák a klid, který vnesl na naše kopačky se nakonec ukázal jako rozhodující. B tým získal zasloužené 3 body.
Jaroslav Šramar

jaromer
29.3.08 Muži B - 26. kolo

Béčko dohnalo dvoubrankové manko!!

Hoříněves : Jiskra Jaroměř 3:3 (2:1)
Branky: Novotný, Horák J., Svoboda M.

Sestava: Schejbal - Chmel (46. Špriňar), Šramar, Matějček P., Koller (46. Karel L.) - Svoboda, Horák J., Jirka I., Novotný - Halbych, Škvrna (46. Kubásek T.)

Béčko v prvním jarním zápase rychle prohrávalo 0:2 a bylo zralé na ručník. Poté ale přeskupilo řady a závěr poločasu byl v naší režii. Druhé dějství již bylo nahoru dolu a Martin Svoboda vyrovnal deset minut před koncem. Dělba bodů je po předvedené hře rozhodně zasloužená.

jaromer
3.11.07 Muži B - 13. - 14. KOLO

Závěr podzimu v naší režii!!


Jiskra Jaroměř : Cerekvice 1:0 (0:0)
Branky: Čekal
Sestava: Kejzlar - Karel Ladislav (55. Kudláček, 65.Chmel), Šramar(46.Jirka Petr), Holeček Tomáš, Lášek - Halbych, Svoboda, Jirka Miroslav, Valášek - Čekal, Karel Martin

Béčko urvalo výhru až v mastavení!!!Tým předvedl pohledný fotbal, ale nedařilo se skórovat když už to vypadalo na remízu krásně zakončil Tomáš Čekal!!!

Jiskra Jaroměř B : Hoříněves 5:2 (2:0)
Branky: 2x Valeš, 2x Halbych, Svoboda
Sestava: Kejzlar - Koller, Šramar, Rejchrt (46. Novotný Martin), Špryňar - Lášek, Jirka Miroslav, Svoboda, Holeček Tomáš - Valeš (46. Kudláček), Halbych

Na vyhře 5:2 měli velkou zásluhu zéjmena posila z A týmu Jiří Valeš a rychlík Petr Halbych kteří se oba blískli 2trefami...Jednu branku zaznamenal také Martin Svoboda.Naše hra v prvním poločase byla velmi pohledna a vytěžili jsme z toho náskok 3:0při odchodu do kabin.Štěstí jsme měli i za stavu 1:0 kdy Lukáš Kejzlar chytil hostům penaltu!!! Po návratu z kabin se tým vrátil jako vyměněný a chyboval jak v rozehrávce tak i v útoku...Ale Béčko si už výhru vzít nedalo.

jaromer
20.10.07 Muži B - 12. KOLO

Splácané béčko nestačilo na Neděliště!!

Muži B ... čti více

Neděliště : Jiskra Jaroměř 7:0 (3:0)

Béčko utržilo další debakl! Tým předvedl velmi nevyrovnaný výkon a to se také ukazalo na výsledku...7:0...

jaromer
13.10.07 Muži B - 8. - 11. KOLO

Béčko vyhrálo v Rasoškách!!

Rasošky : Jiskra Jaroměř 0:2 (0:1)
Branky: 2x Čekal
Sestava: Kejzlar - Špriňar, Šramar, Horák J. (46. Holeček P.), Karel L. - Lášek, Jirka, Böhm, Svoboda - Čekal, Škrvna
Náš záložní tým vstoupil do derby proti Rasoškám dobře a soupeře zatlačil na jeho polovinu. Z tlaku jsme vytěžili vedoucí branku Tomáše Čekala. Druhý poločas již tak pohodový nebyl a z rozhárané hry pramenili i zbytečné karty do našich řad. Ta nejzbytečnější byla bohužel červené barvy pro Lukáše Böhma, který tak přišel o zítřejší zápas A-mužstva. Vítězství nakonec zpečetil do prázdné branky MUŽ ZÁPASU - Tomáš (Bamboucha) Čekal.

Jiskra Jaroměř B : Smiřice B 5:3 (3:0)
Branky: 2x Böhm L., Karel L., Jirka M. /z pen./, Novotný Martin
Po dloůhé šňůře prohraných zápasů B-tým bodoval. Béčko nastoupilo do zápasu se Smiřicemi B s jediným cilem a to vyhrát a co se také povedlo. Především díky skvěle hrající obraně ve složení Šramar, Matějček, Koller, Holeček Petr. Nesmíme také zapomenout na záložní a utočné řady, které také odvedli dobrý kus práce. A nesmíme ani zapomenout na KRÁSNÝ gol posily z Áčka Radka Matějčka, ale jen tento gol měl jednu vadu na kráse že byl VLASTNÍ;-) Ale jinak Ráďo a Míro děkujem.
Jaroslav Šramar

Vysoká n. L. : Jiskra Jaroměř B 10:1
Branky: Škvrna

Jiskra Jaroměř B : Jeníkovice 2:3
Branky: 2x Svoboda M.

jaromer
21.9.07 Muži B - 4. - 7. KOLO

Rozhodnuto do poločasu, opět bez bodu!!

Cerekvice : Jiskra Jaroměř 6:0 (1:0)
Branky: :((

Nový HK B : Jiskra Jaroměř B 3:1 (3:0)
Branky: Valášek

Jiskra Jaroměř : Malšova Lhota B 2:0 (2:0)
Branky: Böhm, Jirka

Třebeš B : Jiskra Jaroměř B 3:1 (1:1)
Branky: Hrobský

jaromer
25.8.07 Muži B - 2. - 3. KOLO

Rozhodnuto do poločasu, opět bez bodu!!

Jiskra Jaroměř : Velichovky B 1:2 (1:2)
Branky: Morávek
Sestava: Kejzlar - Karel L., Šramar, Riegr, Špriňar - Böhm, Jirka, Škrvna - Morávek (46. Koller), Horák (40. Novotný), Kudláček

Bojovné utkání, které rozhodli hosté již v prvním poločase.


Dohalice B : Jiskra Jaroměř B 5:2 (2:0)
Branky: Karel 2x
Sestava: Zachara - Špriňar, Šramar, Bujňák, Karel L. - Rieger, Škvrna (46. Jirka M. II), Rejchrt, Drahorád - Halbych, Karel M.

Jednoznačna zaležitost domacich.

jaromer
11.8.07 Muži B - 1. KOLO

Béčko nestačilo na Lokádu!!

Jiskra Jaroměř : Lokomotiva HK B 0:2 (0:1)

Branky: :((
Sestava: Kejzlar - Miroslav Jirka II (46. Trunec), Šramar, Holeček, Desenský - Kopecký, Miroslav Jirka I, Svoboda, Rosuschan - Kudláček, Karel L. (46. Mušák)

Již ze sestavy je zřejmé, že síla našeho záložního týmu se přes léto rozhodně nezvýšila. Mladý tým však podal bojovný výkon a převážná většina dorostenců nezklamala! První branka padla po přímém volném kopu v prvním poločase.
Do druhého poločasu Jiskra vstoupila aktivněji a byla lepším týmem, ale nedáš a dostaneš a tak utknání skončilo zaslouženou výhrou slabých hostů z Lokomotivy HK B.