TJ Jiskra JAROMĚŘ - FOTBAL

Menu

Tabulka střelců
po 8. kole

MUŽI B - SOUPISKA

Trenér:
Vlastimil Horák

Vedoucí týmu:
Vojtěch Desenský

Brankáři:
Kejzlar Lukáš, Sodomka Martin

Obránci:
Vojtěch Desenský
Vlastimil Horák
Petr Jirků
Adam Plhal
Petr Vokál

Záložníci:
Jakub Emlar
Aleš Holeček
Dominik Peša
Aleš Starzinsky
Miroslav Jirka

Útočníci:
Ersin Ameti
Jaroslav Čapek
Martin Hodyc
Richard Šára
Jaroslav Šramar
Aleš Starzinský


Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
5.5.2012 Jiskra Jaroměř

Bez proměňování šancí se těžko zachráníme!

MUŽI "B", Okresní přebor o sestup 8. kolo
Jiskra Jaroměř "B" – Teplice nad Metují 2:3 (0:2)
Branky: 77. J. Horák (z pen.), 89. Ulrych

Sestava Jaroměře: Kořen – Vokál, Horák J., Brožek, Plhal - Jirků, Michálek, Holeček A., Rosuschan - Vít, Ameti (60. Horák A.)

Ve sváteční odpoledne jsme na domácím trávníku přivítali tým Teplice nad Metují a ve třetí minutě hosté ukázali, že to nebude jednoduchý zápas. Z pravé strany totiž teplický hráč našel před brankou svého spoluhráče a ten ranou pod břevno otevřel skóre 0:1. První jaroměřskou možnost měl Holeček, ale jeho rána z 25 metrů otřásla jen horní konstrukcí brány soupeře. V 15. minutě prošel z pravé strany do dobré pozice Michálek, ale brankář jeho pokus vyrazil na roh, aby na druhé straně z hranice šestnácky trefili hosté tyč. Ve 22. minutě pak Kořen zachraňuje před dotírajícím útočníkem. 30. minuta přinesla druhý gól, to na rohu velkého vápna Brožek nešikovně zastavuje hráče hostí a rozhodčí píská penaltu, kterou Bitner s přehledem proměnil 0:2. V 33. minutě si udělal výlet Michálek, zatáhl míč k brankové čáře, jeho centr přeletěl golmana, ale Vít trefil jen obránce hostí stojícího v bráně. Tentýž hráč měl pak další dvě možnosti na skórování, ale neuspěl, aby těsně před přestávkou ho napodobil Ameti, který sám před bránou dal vyniknout hostujícího brankáře.
Druhý poločas začínají Teplice střelou z 16 metrů, ale Kořen neměl problémy, na druhé straně se neprosadil Holeček. V 50. minutě Kořen chybuje v rozehrávce, ale svoje zaváhání napravuje dobrým zákrokem. V 54. minutě Ameti prodloužil míč na Rosuschana, ten před golmanem neuspěl, aby z následného rohu pálil tvrdě z 20 metrů Vokál, ovšem brankář Teplic byl svému týmu oporou. 62. minuta přinesla zmatek v obraně Teplic, holeček však trefuje boční síť, chvíli na to ukazuje své umění Kořen, který vyrazil u levé tyče střelu hostí. V 77. minutě po kombinaci Vít- J. Horák, se dostává do šestnácky posledně jmenovaný, v souboji s obráncem padá a rozhodčí nařizuje penaltu. Tu sám faulovaný proměňuje 1:2.Tentýž hráč má dobrou pozici ke střele v 82. minutě, ale nedůraznou střelu golman hostí chytá. V 86. minutě dostal přihrávku do běhu hostující hráč, šel sám na brankaře, ale míjí pravou tyč. To už domácí tým v zádu riskoval a hnal se za vyrovnáním, ovšem hosté z další akce využily zaváhání obrany, opět šel sám hráč na Kořena a po kličce pohodlně skóruje 1:3. Jaroměř však ještě zabojovala a v 89. minutě Ulrych za pomoci obránce dostal míč do sítě 2:3. Více však domácí nedokázali, a tak si hosté za bojovnost a nasazení odvážejí všechny body.

tp

jaromer
5.5.2012 Jiskra Jaroměř

Domácí remíza!

MUŽI "B", Okresní přebor o sestup 8. kolo
TJ Jiskra Jaroměř "B" – Mezilesí 1:1 (1:0)
Branky: 7. Ahmeti – 77. Holý

Sestava Jaroměře: Kořen – Jirků, Vokál, Hrobský /46. Rejchrt/ - Plhal Seifrt / 55. Emlar/ Jirka, Holeček A. , Horák A./75. Peša/- Ameti , Ulrych

V sobotu jsme přivítali soupeře z Mezilesí a v 7. minutě prostčil míč do vápna M. Jirka, naběhnutý Ulrych poslal míč po zemi před bránu, kde Ersin Ameti neměl problém dorazit míč do brány 1:0. Ve 20. minutě zahrával na pravé straně standartku Hrobský a Ameti hlavou jen těsně minul pravou tyč. Hosté se pak dostali do šestnácky, ale Kořen výtečným zákrokem vyrazil na roh, po kterém hosté rozvlnili pouze boční síť. Ve 34. minutě upřel domacím penaltu pan rozhodčí, aby chvíli na to po rohu volný Ameti trefil z blízka jen nohy brankáře Mezilesí. V 38. minutě byl při chuti P. Jirků, který z 18 metrů protáhl golmana hostí, který vyrazil střelu na roh. A ke konci poločasu se dostal Ameti do blízkosti brány hostí, ale jeho pokus zblokoval skluzem obránce.

Ve 2. poločase ztěžoval hru silný déšt a hostům z Mezilesí jako by pomohl. Ale skóre mohl navíšit aktivní Ameti, který běžel v 65. minutě sám na golmana, ten souboj vyhrál a vyrazil na roh. Na druhé straně rychlím útokem se dostali hosté až do šestnácky Jaroměře, kde trefují břevno, aby po chvíli střela z 30 metrů prolétla metr od pravé tyče jaroměřské brány. Na druhé straně mohli jít tři jaroměřští na jednoho obránce, ale nikdo nedokázal zakončit akci, hosté zahrozili centrem z levé strany a hlavička útočníka hostí jen o milimetry minula pravý horní roh Kořenovi brány. V 77. minutě Mezilesí zahrávalo roh a Jaroměři opět pomohlo břevno, ovšem nikdo nedokázal dostat míč do bezpečí a tak z následných centrů mezileský Holý sám před bránou hlavou vyrovnává na 1:1. Hosté pak mají šanci jít do vedení v 81. minutě, ale z přímého kopu z hranice šestnácky trefují pouze zeď. A tak se v zápase, kde druhý poločas ovlivnil silný déšť, rozešli soupeři smírně 1:1.

tp

jaromer
29.4.2012 Jiskra Jaroměř

Zasloužené body z venku!

MUŽI "B", Okresní přebor o sestup 1. kolo
Stárkov - TJ Jiskra Jaroměř "B" 1:3 (0:2)
Branky: 75. Martin Houštěk – 2. Ulrych, 20. Seifert, 80. Ulrych

Sestava Jaroměře: Kořen - Plhal, Vokál, Matějíček P., Matějíček R - Jirků, Jirka, Emlar, Seifert - Ulrych, Ameti / 46. Čapek J. 82. Chmel /

V horké a slunečné sobotě jsme zavítali do Stárkova, kde nás čekal souboj zatím posledního s předposledním. A už ve druhé minutě nás uklidnil Ulrych, který využil zaváhání stopera Stárkova, šel sám na brankáře a po zemi k tyči mu nedal šanci 0:1. V 5. minutě mohlo být veseleji, ale Seifert z šestnáctky minul o kousek levou tyč. V 15. minutě se dral do šance Míra Jirka, ale obránci byly úspěšní, aby se na druhé straně osmělili domácí a poprvé zahrozili střelou z 20 metrů, se kterou neměl Kořen problémy. M. Jirka pak našel ve 20. minutě rozběhnutého Seiferta, který si počínal v souboji s brankařem nekompromisně 0:2. 23. minuta aktivní Ulrych připravuje šanci pro M. Jirku, golman vyráží na roh, v zápětí Péťa Jirků sám před brankou trefuje jen nohy vyběhnutého golmana.

2. poločas začínáme slibnou standartní situací, ale trefujeme pouze zeď, aby v 58. minutě netrefil domácí útočník u pravé tyče centrovaný míč. V těchto fázích přestáváme hrát a aktivnější jsou domácí, což je naše bolest posledních zápasů. V 63. mnutě musel opustit šestnáctku Kája Kořen a odkopnout míč před dotírajícím útočníkem, na druhé straně pálí Emlar a odražený míč posíla Ulrych vysoko nad bránu. V 70. minutě byl úspěšný jaroměřský brankář, který za pomoci obrany zneškodnil průnik domácích, ale v 75. minutě si vzal na půlce hřiště míč domácí Houštěk, nikým neatakovaný prošel až k naší brance, kde z úhlu přehodil vyběhnutého golmana a zdramatizoval utkání 1:2. Klid však přinesla 80. minuta, kde P. Jirků doběhl na levé straně míč, z první ho poslal po zemi před bránu, kde na Romana Ulrycha zívala prázdná brána 1:3. V poslední minutě se ještě blýskl efektním zákrokem Kája Kořen, který umístěnou střelu výtáhl na roh. V prvním poločase jsme byly jasně lepší, v druhém domací agresivnější a vyrovnaly hru, ale fotbalovost byla na naší straně.

tp

jaromer
31.3.2012 Jiskra Jaroměř

Béčko vedení neudrželo!

MUŽI "B", Okresní přebor o sestup 1. kolo
Heřmánkovice - TJ Jiskra Jaroměř "B" 3:2 (0:2)
Branky: Holeček A., Ahmeti

Sestava Jaroměře: Kejzlar - Rosuschan, Brožek, Vokál, Plhal (76 Čapek J.)- Jirků,Holeček A., Jirka, Horák A. (85 Lukášek)- Ameti, Vít

Zažili jsme čtyři roční období a představení pomezního !!! Ale od začátku. Po příjezdu do Heřmánkovic, za deště jsme zjistili, že tu 45 min před utkáním teprve začínají lajnovat podmáčené a bahnité hřiště. Velké vápno končilo asi 2 metry od pomezní lajny. Délka hřiště není problém pro naše brankáře překopnout až za bránu !! Rohy se kopají jen z místa, protože už lezete do kopce, proto házené auty tam byli více nebezpečné než rohy. Prvních 20 minut bylo pro náš tým spíše seznamující sprostředím a jak se hraje na dětském hřišti Ve 23 minutě ve středu hřiště si spracoval míč Tomáš Vítu potáhl ho do prava k lajně a odcentroval do vápna kde hlavou na dvakrát skoruje Aleš Holeček 0-1 Ve 25 min. zahrozili domácí k přímého kopu orazítkovali tyč.Ve 41 min Holeček poslal do běhu Ametiho a ten tváří tvář brankářovi dává na 2 - 0. 45 min mohlo být hotovo v chumlu míč propadl k Ametimu ten dává branku , ale stál v osaidu. Ve druhém poločese po dešti se sněhem vysvitlo slunéčko. A začaly se dít věci na hřišti!!! Od 50 min. se zvedl vítr proti naší brance a ještě soupeř to měl z kopce . My jsme se nemohli dosta vůbec do hry a první trest přišel v 55 min nakonutý balon na branku spracovává soupeř po levé straně vniká do vápna otírá se o Vokála a padá - penalta !!!Kejzlar vystihl směr ai když si na něho sáhl končí v bráně1 - 2. Už zase prší a víc fouká 61 min stejná situace nakopnutý balon hráč běží za ním proti náš brankář sbírá ho ve skluzu na zemi, domácí hráč přeskakuje Kejzlara alá Pilař křikne au a rozhodčí píská penalu a vytahuje žlutou kartu. Domácí vyrovnávají na 2 -2 . potom přišla sněhová vánice která trvala 10 min a nic moc nebylo vidět takže koho trefil balon tak ho zase někam kopl. A přichází neuvěřitelná 88 min opět nakopnutý balon na bránu, obranu signalizuje nejméně 2 metrový ofsait, nikdo nehraje, ale pomezní dává pokyn hraj a tak si to domácí peláší sám na branku a nedává našemu brankáři šanci. jsem šoku!!! díváme se po sobě s domácím trenérem a i na hlavního a krotíme hlavou - ten běží k pomeznímu debatuje a bohužel ukazuje na prostředek 3 -2 pro domácí . Domácí diváci jsou v laufu, ale raduje se jen půlka domácího domácích hráčů . V 92 min jsme měli poslední šanci na vyrovnání kdy nám rozhodčí pískl faul z 19 metrů, ale míč skončil jen na zdi domácích . Musím všechny pochválit za bojovnost ale hlavně že UDRŽELI NERVY !!!! na uzdě . doma jim předvedeme co je fotbal

tp

jaromer
25.3.2012 Jiskra Jaroměř

První jarní 3 body zůstaly doma!

MUŽI "B", Okresní přebor o sestup 1. kolo
TJ Jiskra Jaroměř "B" – Jiskra Veba Machov 3:1 (1:0)
Branky: Böhm, Ameti, Horák A. – Čech R.

Sestava Jaroměře: Kořen – Plhal, Rejchrt, Vokál-C, Rosuschan – Böhm (55. Horák A.), Holeček, Ruprich, Jirků (46. Seifert) – Vít (80. Lukášek), Ameti (75. Čapek V.)

Trenér Tomáš Paleček: Rozhodl začátek poločasů. Hned v první minutě vystřelil z poza vápna z otočky Vít, míč skončil na tyči, a pak se odrazil k Böhmovi, který z voleje uklidil míč do sítě – 1:0. Do 20 min jsme byli lepším týmem . Potom se hra více než vyrovnala a hosté měli více ze hry .
Ve 47. min Ameti zvýšil naše vedení, kdy po chybě brankáře který nezkrotil na šestnátce míč pod sebou pohodlně zvyšuje na 2-0. Na 3-0 zvyšoval v 60 min. A. Horák kdy po krásné akci a výborném centru Rosuschana ze strany se zjevil sám před brankářem a nedal mu šanci. V 68. minutě se radovali z gólu i hosté, kdy po trestném kopu míč propadl ve vápně do chumlu hráčů, a tam se zorientoval nejlépe hráč hostů a snížil na 3 -1. Od té doby jsme až do konce kontrolovali průběh zápasu a došli jsme si pro první tři jarní body. Hráčům děkuji za předvedený výkon.

tp

jaromer
1.10.2011 Jiskra Jaroměř

Bengo po 6ti kolech bodovalo!

MUŽI "B", Okresní přebor JIH 8. kolo
Jaroměř "B" - Mezilesí 2:2 (1:2)
Branky: Šára, Vokál

Sestava Jaroměře: Sodomka - Jirků, Horák V., Jirka, Ameti - Vokál, Svoboda, Peša (46. Emlar), Šára - Hodyc (74. Čapek J.), Vít (46. Houžvička)

Jaroměř se dostala do vedení, které snadno ztratila ještě v průběhu prvního dějství. Druhý poločas se nesl ve znamení snahy domácích o zvrat a vítězství. Tato snaha však přinesla pouze vyrovnání Peti Vokála, který se trefil neskutečnou ranou z 30ti metrů do šibenice soupeřovi branky. Jeho rána byla jednou z nejkrásnějších, které kdy byly v Růžovce kdy k vidění!

ŽK: Gorol Zdeněk, Jula Bano, Beneš Jan - Míra Jirka

jaromer
28.9.2011 Jiskra Jaroměř

Z Hronova bez bodů!

MUŽI "B", Okresní přebor JIH 6. kolo
AFK Hronov : Jiskra Jaroměř "B" 5:2 (3:1)
Branky: Horák V. 2x

Sestava Jaroměře: Schejbal - Jirků, Horák V., Jirka, Vokál - Halbych, Michálek, Peša, Šára - Hodyc, Böhm

Jiskra byla ve středu pole lepším týmem, ale nevypracovala si dostatek příležitostí, které by smazaly hrubé chyby, které nasekala v obraně.¨

jaromer
23.9.2011 Jiskra Jaroměř

Prohra v Mezilesí!

MUŽI "B", Okresní přebor JIH 7. kolo
Mezilesí : Jiskra Jaroměř "B" 2:0 (0:0)
Branky:

Sestava Jaroměře: ?

jaromer
10.9.2011 Jiskra Jaroměř

V derby úspěšnější Rasošky!

MUŽI "B", Okresní přebor JIH 5. kolo
Rasošky - Jiskra Jaroměř "B" 6:3 (4:2)
Branky: 36. a 62. Beneš Jan, 39. vlastní, 42. Ivan Tokar, 45. + 2 Roman Kašajik, 59. Jula Bano, 13. Míra Jirka, 20. + 73. Šára Richard

Sestava Jaroměře:

Na začátku utkání se oba dva týmu oťukávaly, a tak se čekalo na úvodní chybu. Tu vyrobili domácí a tak v 13. minutě šli hosté do vedení. Netrvalo dlouho, a za 7 minut na to přidali hosté druhou branku. S domácími hráči to vypadalo zle a čekal se i debakl. Jenže od 36. minuty prvního poločasu jako by domácí pokropila živá voda a začali se dít věci. V 36. minutě skóroval po asi třetí spálené šanci domácí Beneš a Rasošky snížily na 1:2. Ihned na to mohli opět kapitulovat, Huňáka překonal hostující hráč, ale brance zabránila tyč. Hra se opět ihned přesunula na druhou stranu a navíc došlo i na vyrovnání, když hostující si hráč vstřelil vlastní gól 2:2. Domácím to ale nestačilo, po nádherné přihrávce Pavla Tokára na svého bratra Ivana, zůstali hráči hostí pouze stát s rukama nad hlavou, ale asistent rozhodčího měl jiný názor, a tak si Ivan Tokár mohl vyzkoušet tzv. hokejové trestné střílení a to proměnil 3:2. Domácí ale měli stejně málo a po nádherném obratu během 11 minut skóroval v 2. minutě nastaveného času Kašajík po krásném centru Kulanga. Tím skončil první poločas.

Druhý poločas si už Rasošky zkušeně pohlídaly a po brankách Beneše a Bana Juliuse zvýšily náskok na 6:2. V závěru snížil svým druhým gólem v zápase na konečných 3:6 z pohledu hostí Šára Richard.

ŽK: Gorol Zdeněk, Jula Bano, Beneš Jan - Míra Jirka

Rozhodčí: Bárta

Diváci: 135

zdroj Rasošky - Pavel Havrda

jaromer
14.9.2011 Jiskra Jaroměř

Béčko podlehlo palebné síle Velkého Poříčí!

MUŽI "B", Okresní přebor JIH 4. kolo
Jiskra Jaroměř "B" - Velké Poříčí 1:4 (1:3)
Branky: Horák J.

Sestava Jaroměře: Sodomka - Plhal (76. Čapek J.), Horák Vl., Huňák (46. Vokál), Jirků - Jirka, Vít, Peša, Emlar - Horák J. (31. Ameti), Šára

Bengo se sice ujalo v utkání vedení, ale hosté prokázali svoji sílu v útoku a dokázali výsledek zvrátit na svojí stranu.

jaromer
28.8.2011 Jiskra Jaroměř

Bengo doma nestačilo na Hronov!

MUŽI "B", Okresní přebor 3. kolo
Jiskra Jaroměř "B" - AFK Hronov 2:7 (0:3)
Branky: Horák V., Böhm

Sestava Jaroměře: Sodomka - Jirků, Rosuschan, Horák, Plhal (46. Vokál) - Emlar, Vít, Peša, Jirka (46. Böhm) - Hodyc (76. Starzinsky), Šára (46. Ahmeti)

Bengo svým tragickým výkonem soupeři cestu za třemi body hodně ulehčilo. Hronov překvapil kvalitou ve všech řadách.

jaromer
22.8.2011 Jiskra Jaroměř

Bengo srazila branka v samotném závěru!

MUŽI "B", Okresní přebor 2. kolo, neděle 10:00
Červený Kostelec "B" - Jiskra Jaroměř "B" 1:0 (0:0)
Branky:

Sestava Jaroměře: Sodomka - Plhal, Horák Vl., Houžvička, Jirků - Jirka, Holeček, Peša, Emlar - Hodyc, Šára (85. Starzinsky)

Již od úvodních minut se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém se do lepších příležitostí dostávali hráči Červeného Kostelce. Jiskra zahrozila v prvním poločase hlavně Jirkou, který pronikl po pravé straně, ale branku bohužel v dobré pozici netrefil.
Druhé dějství přineslo šance na obou stranách a postupem času těch vyložených přibývalo. Největší šanci si naše Béčko vytvořilo v 76. minutě, kdy hlavní sudí přehlédl signalizaci svého asistenta a neodpískal faul pro domácí. Z této chyby se snažil profitovat Holeček, který společně se Šárou a Hodycem postupoval proti jedinému obránci domácích. Velkou tutovku ale Aleš zazdil nepřesnou přihrávkou. Od 80. minuty pak zjevně docházeli naší juniorce síly a tak to byli hráči domácího celku, kteří se tlačili do útoku. Varováním pro naše obrané řady bylo břevno z 82. minuty, ze kterého jsme se nepoučili a tak po nedůsledném bránění následujícího útoku domácích již bylo zle a Červený Kostelec vedl 1:0. Vedení si již domácí vzít nenechali.

Bengo i přes porážku nezklamalo a po celý zápas se snažilo o pohlednou kombinační hru. Kámenem úrazu se pro naši rezervu tentokrát stala absence hned šestice hráčů. V příštím utkání nás čeká ambiciózní tým Hronova, se kterým se utkáme před domácím publikem v neděli 28. srpna od 17:00.

jaromer
14.8.2011 Jiskra Jaroměř

Béčko přejelo Jesenici v druhém poločase!

MUŽI "B", 1. kolo Okresní přebor - jih

Jiskra Jaroměř "B" : Velká Jesenice 4:0 (0:0)
Branky: 2x Ameti, Hodyc, Horák Vlasta

Sestava: Kejzlar - Rosuschan, Horák Vl., Hořínek, Plhal - Jirka (72. Šramar), Holeček, Peša (34. Vít), Rejchrt - Hodyc (60. Emlar), Šára (46. Ameti)

První mistrovské utkání naše Bengo zvládlo mistrně.

Od úvodních minut však měli na vrch hosté, kteří využívali nesehranosti naší obrané řady a hrubých chyb, které se tu a tam naskytly. Domácí zahrozili až ve 20. minutě, kdy Vlasta Horák zkoušel obstřelit hostujícího brankáře z 25ti pěti metrů. První poločas celkově mnoho fotbalové krásy nepřinesl a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Do začátku poločasu druhého Jiskra vlétla s chutí po vítězství, kterou demonstroval Hodyc již ve 47. minutě úvodní brankou zápasu. Bengo se touto brankou uklidnilo, z kopaček spadla nervozita a hosté se až do konce utkání pouze bránili. Po samostatných únicích přidal dvě pěkné branky Ameti Ersin a v samotném závěru pečetil vysoké vítězství naší rezervy nestárnoucí Vlasta Horák.

První kolo tedy ukázalo, že v naší "juniorce" je veliký potenciál. V příštím kole zajíždíme na hřiště rezervy Červeného Kostelce.