TJ Jiskra JAROMĚŘ - FOTBAL

Menu

Tabulka střelců podzim-jaro 2010/11

Realizační tým

Tréninky - zima 2010 - Fotbalový areál Růžovka UT


SOUPISKA HRÁČŮ MLADŠÍ DOROST


Sezóna 2008/09 Sezóna 2010/11

jaromer
19.6.2011 Jiskra Jaroměř

Bez gólů se nevyhrává!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 34. kolo

Nové Město - Jaroměř 2:1 (1:0)

Branka: Krška

Soupiska: Vlk - Valčík, Kubín, Sodomka, Chadim T.- Chádim J., Hekele, Emlar, Houžvička- Horák, Krška střídal : Ulrych, Vymetálek, Kratochvíl, Müller, Zrůst

Nové Město jako domácí po předchozí dohodě z podzimu, kdy jsme hráli u nich jako domácí.

Trenéři Chmel, Valčík:
Na novém jaroměřském hřišti jsme dnes sehráli vyrovnaný souboj v posledním letošním zápasu. Mám ze zápasu dobrý pocit, jelikož kluci zápas odmakali. Chyběla nám koncovka a bez gólů se nevyhrává. Odehráli jsme v tomto roce spoustu zápasů o gól a tudíž jsme byli schopni držet krok i se zdatnějšími soupeři. Za letošní sezónu klukům děkujeme.

tomik

jaromer
12.6.2011 Jiskra Jaroměř

Domácí výhra!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 28. kolo

Jaroměř - Slavia HK 2:1 (1:1)

Branky: Ulrych 2

Soupiska: Vlk – Valčík, Kubín, Sodomka, Chadim Tomáš - Chadim Jakub, Hekele, Souček, Houžvička – Ulrych, Emlar – střídal Klíž, Kratochvíl, Vymetálek

Trenéři Chmel, Valčík:
Hned od počátku jsme zatlačili soupeře na jeho polovinu a po celou dobu zápasu jsme jen sčítali naše zahozené akce. Výsledek absolutně neodpovídál dění na hřišti. Celý zápas měla Jaroměř pod kontrolou a tak kaňkou bylo až minutu před koncem zasloužené vyloučení domácího hráče za nesmyslný faul, který nemá s fotbalem nic společného. Klukům musím dnes poděkovat za skvělý výkon.

Aktuální výsledky a tabulka po 28. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
21.5.2011 Jiskra Jaroměř

Za průtrže mračen prohra!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 28. kolo

Jičín - Jiskra Jaroměř 3 : 1 (1 : 1)

Branky: 4´ Vymetálek

Soupiska: Krška – Valčík, Emlar, Houžvička, Špaček, Sodomka, - Zrůst, Souček, Vymetálek – Ulrych, Valčík – střídal Hlavatý

Hned ve 4´ po rohu Součka se k propadlému balónu obranou domácích dostal Vymetálek a skóroval. 0:1. V 10´ po nakopnutí stehna šel střídal Souček. Později se ukázalo, že již nebude pokračovat v zápase, což velmi ovlivnilo sestavu Jaroměře. V 17´ se do dobrého pasu dostal Ulrych zvolil variantu samostatného zakončení , ale nakonec dobře zakročili obránci. Ve 30´ opět Ulrych možnost přelobovat golmana, ale minul. Ve 36´ se balón odrazil ke kapitánovi domácích a ten skvělým centrem našel nabíhajícího útočníka a ten se golově trefil. Brankař Jaroměře byl bez šance. 1. poločas 1:1.

Do 2. polačasu jsme nastupovali za průtrže mračen a bouřky. 20 minut se hrál nezajímavý fotbal, plný nepřesností způsobených nepříznivým počasím. V 64´se jala Jaroměř do útoku, který se snažil podpořit i obránce Jaroměře, ten však centroval pouze na kopačky domácích. Ti z protiútoku hned založili slibnou akci, která měla brankové zakončení. 2:1. V 69´ se obránci Jaroměře nedohodli ve vápně, zbytečně balón zadrbali a útočník Jičína po dvou ukazkových kličkách pohodlně zakončil za záda Kršky. 3:1. S tímto výsledkem se i dohrálo.

Trenér Chmel:
Dnes nám vyšel vstup do zápasu a byli jsme to právě mi kdo otevřel skóre. Bohužel se nám zranil a posléze odstoupil Souček, který je naším tvůrcem hry. Vesměs jsme dnes nepřijeli se silnou sestavou a to příjemněji jsem byl překvapen hrou svého mužstva. Za těžkého počasí a v poměrně svižném tempu se hrál výborný fotbal. Chtěl bych poděkovat klukům za předvedený fotbal a domácímu trenérovi za pomoc při zranění našeho hráče.

Aktuální výsledky a tabulka po 28. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
18.5.2011 Jiskra Jaroměř

Konečně doma 3 body!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, předehrávka 33. kolo,

Jiskra Jaroměř - Hořice 4 : 1 (0 : 1)

Branky: Zrůst, vlastní, Horák, Špaček

Soupiska: Krška – Valčík, Emlar, Houžvička, Sodomka - Zrůst, Hekele, Souček, Špaček – Ulrych, Kubín – střídal Hlavatý, Kratochvíl, Muller

8´ neubráněný útočník hostí z Hořic se ocitl s balónem, který se k němu odrazil sám před golmanem. 0:1. V 15´ Špačka výborně vysunul Souček a ten sám před golmanem přestřelil. I v dalším dění si postupně vytvořila stálý tlak Jaroměř. V 33´ opět Špaček v šanci ovšem šajtlí minul. Na dvakrát se pokoušel Houžvička prostřelit obranu, ovšem bez brankového úspěchu. V 37´ se ke střele volil Kubín avšak jen na roh. Ke konci poločasu jsme soupeře zatlačili jen na jeho polovinu, ale i přes to v poločase svítilo skóre 0:1.

Hned v úvodu jsme navázali na tlak, kterým jsme končili 1. poločas a tentokrát jsme byli úspěšní. Hráč Souček centroval z levé strany, to se do golového zakončení dostal nabíhající Zrůst. A vzápětí během půl minutky opět Souček z prava centroval balón a ten si nešťastně srazil do branky stoper hostí. Obrat během 41´ na 2:1. I v dalším dění měli převahu domácích, a ta vyústila v druhou brankovou trefu v druhém zapase Adama Horáka. V 67´ si balon vzal před vápnem Horák, po dvou kličkách se dostal do vápna a sám dělovkou zakončil. 3:1 a soupeř byl na kolenou. Ke konci jsme zahrávali hned dvě st. situace , které si vzal do své režie kapitán Emlar. První ještě nevyšla dle jeho představ, ale ta druhá šla přímo do golmana, který balón vyrazil jen přede sebe a zde dobíhali hned 3 hráči Jaroměře. Štastněji z toho vyšel Špaček, který doklepával špičkou do branky svým 1. jarním gólem. Nakonec si již Jaroměř nenechala vítězství ujít a s přehledem dohrála a zvítězila konečným skóre 4:1.

Trenér Chmel:
A zase ten začátek. Opět nám v zápase unikl začátek zápasu, ale s tím rozdílem, že dnes jsme se nepoložili a po celý zbytek zápasu jsme byli lepším týmem na hřišti. Do poloviny jsme se ještě gólově neprosadili, ale po poradě v kabině hráči dodrželi přesně své úlohy a tak jsme přesvědčivě a zaslouženě vyhráli. Obzvláště mám konečně radost ze zisku 3 bodů z domácí půdy.

Aktuální výsledky a tabulka po 28. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
14.5.2011 Jiskra Jaroměř

Dobře hrající Vrchlabí zaslouženě vyhrálo!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 27. kolo

Jiskra Jaroměř - Vrchlabí 0 : 8 (0 : 3)

Branky: :-(

Soupiska: Krška – Valčík, Kubín, Špaček, Sodomka - Chadim J., Hekele, Emlar K, Chadim T.– Ulrych, Souček – střídal Houžvička, Zrůst, Vymetálek,Hlavatý

Za krásného slunečného počasí jsme zajížděli na půdu v posledních zápasech nevyzpytatelných a dobře hrajících Třebechovic. K vážnější akci jsme se dostali až ve 14´, kdy si balón vzal na kopačku kapitán Souček, utekl s ním do vápna a snažil se o zakončení šajtlí. Bohužel golman Třebechovic jeho pokus vyrazil. Další gólovou šanci měl ještě v prvním poločase Ulrych, který sám před golmanem opět netrefil skulinku a nedal. 1. půle zatím smírně 0:0.

V druhém poločase se již skóre měnilo 3 minuty po začátku, kdy výborně centrovaný balon dorážel do brány špatně pokrytý útočník. Golman Krška byl bezmocný. A hned minutku na to ve 44´ si golman neporadil s lehce nakopnutým balónem přímo na branku. Míč mu skočil přesně pod jeho padající tělo. 2:0. Ve 49´ se blýskl svým skvělým průnikem po dobrém pasu Adam Horák, který měl v nohách již jeden zápas, byl při chuti, sám zatáhl balón před golman, výborně ho obstřelil, avšak balón šel pouze na tyč. V 55´ po pěkné kombinaci vybíhající golman Jaroměře míč minul a tak útočník, který dostal skvělý zpětný pas již pohodlně zakončoval do prázdné brány. V 68´ po zbytečném faulu ze zadu dostal Souček žlutou kartu. Závěr však patřil hostům, kteří se neuvěřitelně zvedli i za velmi nepříznivého stavu. V 70´ jsme zahrávali standartní situaci míč si postavil Chadim Tomáš a svým centrovaným balónem našel Horáka a ten se tentokrát nemýlil. 3:1. Hned za dvě minuty na to opět po standartce, kterou si postavil Souček dorážel několikrát odražený balón do branky Valčík. Jaroměř vyvinula velký závěrečný tlak, který již ale žádný gól nepřinesl. Konečné skóre 3:2.

Trenér Chmel:
V dnešním zápase nám nevyšel začátek, kdy jsme rychle prohrávali již v páté minutě 0:2 a v minutě 19 dokonce již 0:3. Takový vstup do zápasu by ovlivnil spoustu hráčů a tak ani my jsme nebyli vyjímkou. Nedokazali jsme se již vzchopit na obrat zápasu a tak i po zbytek zápasu diktovalo tempo Vrchlabí a my jsme jen přihlíželi dobře hrajícím hostům. Gratuluji Vrchlabí k předvedené hře a nám přeji rychle zapomenout a poučit se z chyb.

Aktuální výsledky a tabulka po 27. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
7.5.2011 Jiskra Jaroměř

Stíhací jízdu 3 brankového vedení jsme nedotáhli dokonce!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 26. kolo

Třebechovice - Jiskra Jaroměř 3 : 2 (0 : 0)

Branky: 43´,44´, 55´ - 70´ Horák , 72´ Valčík

Soupiska: Krška – Sodomka, Kubín, Hlavatý, Chadim T., - Zrůst, Souček, Vymetálek – Ulrych, Valčík, Chadima J. – střídal Horák

Za krásného slunečného počasí jsme zajížděli na půdu v posledních zápasech nevyzpytatelných a dobře hrajících Třebechovic. K vážnější akci jsme se dostali až ve 14´, kdy si balón vzal na kopačku kapitán Souček, utekl s ním do vápna a snažil se o zakončení šajtlí. Bohužel golman Třebechovic jeho pokus vyrazil. Další gólovou šanci měl ještě v prvním poločase Ulrych, který sám před golmanem opět netrefil skulinku a nedal. 1. půle zatím smírně 0:0.

V druhém poločase se již skóre měnilo 3 minuty po začátku, kdy výborně centrovaný balon dorážel do brány špatně pokrytý útočník. Golman Krška byl bezmocný. A hned minutku na to ve 44´ si golman neporadil s lehce nakopnutým balónem přímo na branku. Míč mu skočil přesně pod jeho padající tělo. 2:0. Ve 49´ se blýskl svým skvělým průnikem po dobrém pasu Adam Horák, který měl v nohách již jeden zápas, byl při chuti, sám zatáhl balón před golman, výborně ho obstřelil, avšak balón šel pouze na tyč. V 55´ po pěkné kombinaci vybíhající golman Jaroměře míč minul a tak útočník, který dostal skvělý zpětný pas již pohodlně zakončoval do prázdné brány. V 68´ po zbytečném faulu ze zadu dostal Souček žlutou kartu. Závěr však patřil hostům, kteří se neuvěřitelně zvedli i za velmi nepříznivého stavu. V 70´ jsme zahrávali standartní situaci míč si postavil Chadim Tomáš a svým centrovaným balónem našel Horáka a ten se tentokrát nemýlil. 3:1. Hned za dvě minuty na to opět po standartce, kterou si postavil Souček dorážel několikrát odražený balón do branky Valčík. Jaroměř vyvinula velký závěrečný tlak, který již ale žádný gól nepřinesl. Konečné skóre 3:2.

Trenéři Chmel, Valčík:
Dnešek byl velmi ovlivněn jak současně hraným zápasem staršího mladšího dorostu v jednom čase (2 hráči základu jeli se staršími kamarády), tak i na jeden zápas distancovaný stoper Emlar, a také v neposlední řadě zranění Hekeleho. I přes to jsme byli schopni s polovičním základním kádrem držet se soupeřem krok a především závěrečného tlaku, který málem připravil ukolébané domácí o vítězství. Hrál se pohledný fotbal a o to jde především. Za předvedený výkon svým svěřencům děkujeme.

Aktuální výsledky a tabulka po 26. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
30.4 .2011 Jiskra Jaroměř

Nedaří se nám doma vyhrát!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 25. kolo

Jiskra Jaroměř – AFK Hronov-Police 2 : 2 (1 : 1)

Branky: 30´, 50´ Ulrych

Soupiska: Krška – Valčík, Emlar, Kubín, Chadim T., - Chadim J., Houžvička, Souček, Hekele – Ulrych, Vymetálek – střídal Sodomka

Trenéři Chmel, Valčík:
Dnešní výkon našich svěřenců nebyl v žádném případě hodný výhry. Hosté v poločase vystřídali několik hráčů za starší žáky a tak by se řeklo, že se nám bude hrát lépe. Opak byl pravdou. Zápas se nám nepodařil a tak jsme doma opět nevyhráli. Je třeba se z toho ponaučit a příště hrát lépe.

Aktuální výsledky a tabulka po 25. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
24.4 .2011 Jiskra Jaroměř

Další bod z venku!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 24. kolo

Chlumec nad Cidlinou - Jiskra Jaroměř 1 : 1 (1 : 1)

Branky: 3´ Ulrych

Soupiska: Krška – Valčík, Emlar, Kubín, Chadim T., - Zrůst, Hekele, Houžvička, Spaček, – Ulrych, Horák – střídal Souček, Sodomka, Chadim Jakub

Hned ve 3´ byla nařízena standartka proti domácím. Míč si postavil Emlar , golman jeho centrováný míč vyrazil, ale jen před sebe a dobíhající Ulrych měl snadnou pozici na zakončení. Dělovkou na 0:1. Ovšem již za dvě minuty na to zahrávali domací roh a po nevyběhnutí golmana Jaroměře hlavičkující hráč upravil skore na 1:1. Po úvodní přestřelce se hra zklidnila. Hrálo se převážně ve středové části. Před koncem poločasu mohl sám před brankářem skórovat, ale šance se zalekl a vystřelil jen do golmana. Poločas 1:1.

Velice pohledné utkání již nepřineslo v druhé půli žádnou změnu gólového skóre a tak se soupeři rozešli smírně 1:1.
ŽK: ---

Trenéři Chmel, Valčík:
Každý bod z venku je vždy super, bohužel jsme opět mohli i vyhrát, ale i tak spokojenost.

Aktuální výsledky a tabulka po 24. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
16.4 .2011 Jiskra Jaroměř

Další prohraný domácí zápas! Doma se nám nedaří!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 23. kolo

Jiskra Jaroměř - RMSK Cidlina Nový Bydžov "B" 2 : 3 (1 : 1)

Branky: 38´ Houžvička, 78´ Vymetálek

Soupiska: Krška – Valčík, Emlar, Chadim T., Kubín - Zrůst, Hekele, Houžvička, Souček – Ulrych, Špaček – střídal Chadim J., Vymetálek, Hlavatý

V 15´ neubráněný hráč odcentroval hostí a od stopera Emlara se nešťastně míč odrazil přímo do brány. 0:1. Po inkasovanébrance však měla mírnou převahu Jaroměř. Ve 20´ kombinovali spolu Špaček a Ulrych. Špaček nacentroval dobře před bránu a Ulrych hlavou pouze těsně minul. Ve 28´ opět po kombinační hře Špaček dělovkou přímo na golmana od něho se balón odrazil k Ulrychovi a ten z voleje opět mimo. Ve 30´ dobře střílel hráč Cidliny a míč znovu tečoval domácí, avšak tentokrát pouze do spojnice tyčí. V 38´ zahrávala Jaroměř standartní situaci balón se odrazil k Emlarovi, ten sklepl na Houžvičku a ten parádní trefou snížil na 1:1 do šatny.

Již v první minutě 2. poločasu Hekele sám zatáhl balón do vápna, přihrál Kubínovi a ten střílel nad. Ve 44´podržel balón na kopačkách Souček, ve vápně přihrál Ulrychovi a ten po fantastickém zákroku golmana Cidliny opět nedal. Golman se na balón natáhl a vytěsnil na roh. Ve 48´ po zbytečném faulu před vápnem, byla nařízena standartní situace por Cidlinu. Rozehrávající hráč namířil balón přímo do brány a padáček propadl přímo za záda domácího golmana Kršky. 1:2. Po golu domácí polevili. V 54´ skrumáž před bránou Jaroměře a následná střela Cidlina šla pouze mimo. V 64´ centrovaný míč opět do vápna Jaroměře, golman sice dobře odhadl míč, leč mu vyklouzl a situaci zachraňoval obránce odkopem. V 78´ po dalším zbytečném faulu před vápnem zahrávala standartní situaci Cidlina, rozehrávka šla opět přímo na golmana, ten pouze vyrazil přímo na nohu útočníka, který bez problému do prázdné proměnil po třetí. 1:3.

Na samém konci utkání se domací ještě zvedli k závěrečnému tlaku a tak v 79´ po faulu na Součka kopala Jaroměř standartku, všichni hráči domácích ve vápně a nakonec Vymetálek srazil odražený balón do branky. 2:3. Zbylé snažení již vyšlo naprázdno a změna skóre se již nekonala.
ŽK: ---

Trenéři Chmel, Valčík:
V dnešním těžkém zápase rozhodli standartní situace. Na jejich počet to bylo vcelku shodné, ale na proměněné vyhráli hosté 2:1. Vyrovnané utkání a pohledný fotbal. To bylo dnešní dorostenecké sobotní dopoledne v Jaroměři.

Aktuální výsledky a tabulka po 23. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
9.4 .2011 Jiskra Jaroměř

Cenný bod z horké červenokostelecké půdy!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 22. kolo

Červený Kostelec - Jiskra Jaroměř 1 : 1 (1 : 0)

Branky: 9´ Hofman – 62´ Emlar

Soupiska: Krška – Valčík, Emlar, Chadim T., Špaček - Chadim J., Hekele, Houžvička, Souček – Ulrych, Hlavatý – střídal Sodomka

Již v 9´ se lehce prosmýkl Valčíkovi šikovný útočník domácích Hofman a přesvědčivě zakončil na 1:0. Ten samý hráč se do vápna během dalších minut dostal ještě několikrát, ale již se k přesnímu zakončení nedostal. Jaroměř se v prvním poločase hledala a především krajní záložníci byli většinou pomalejší. Jaroměř si v úvodu vytvořila jen jednu vyloženě gólovou situaci, kdy Souček individuálně zatáhl balón až do malého vápna a zpětnou přihrávkou našel Hlavatého, který však z voleje levou nohou bránu netrefil. Po zbytek poločasu měl mírnou převahu Červený Kostelec.

I na začátku druhého poločasu se více do hry dostával domácí. Jako by mávnutím proutku se Jaroměř zvedla a rázem se hra otočila a pravděpodobně to mohla být opět akce Součka, který si nenechal vzít balón a tudíž musel následovat faul. V 62´ tedy po faulu na Součka se míče ujal kapitán hostí Emlar a zahrával standartní situaci z cca 30 metrů. Kopl vysoký točený balón přímo na bránu a golman Jirásek si s balónem pod břevno neporadil a tak se skóre vyrovnalo. 1:1. Od té doby se hra otočila a více ze hry měla rázem Jaroměř. Hned v 67´ se dobrém napadání a po neshodě golmana domácích s obráncem se dostal k balónu a sám před brankou levou noho pouze těsně mimo. Zdánlivě pohodový fotbal domácích se pro ně stal velmi náročnou hrou o výsledek. V 73´ opět po dobré práci jaroměřských útočníků musel zahrát golman domácích rukou mimo vápno a rozhodčí Halama měl ihned vytáhnout červenou kartu, ale k podivu všech vytáhl jen kartu žlutou, což o sléze vysvětlil cituji “ přerušil slibně se vyvíjející akci a proto jsem volil žlutou kartu“, což tedy měla automaticky pro golmana červená karta. Bohužel. K trestnému kopu se jal opět Emlar, ale z bližší vzdálonosti se mu již překonat golmana nepodařilo.

Po zbytek zápasu měli jasnou převahu hráči Jaroměře a domácí se pouze snažili dostat balón dlouhým nákopem co nejdále od branky.
ŽK: 3 x Červený Kostelec

Trenéři Chmel, Valčík:
Dnes jsme měli komplikaci v podobě překrytí se zápasů staršího a mladšího dorostu, kdy starší dorost zajížděl na Slavii HK. Tudíž jsme museli oželet některé hráče, ale i tak s jedním zraněným hráčem jsme se dokazali vyrovnat dobrému soupeři a v závěru si vytvořit dokonce tlak. Klukům bychom chtěli poděkovat za bojovný výkon a pogratulovat k vydřenému bodu.

Aktuální výsledky a tabulka po 22. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
1.4 .2011 Jiskra Jaroměř

V 1. domácím jarním zápase jsme nebodovali!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 21. kolo

Jiskra Jaroměř – Dobruška 1 : 2 (0 : 0)

Branky: 52´ Ulrych

Sestava Jaroměře: Krška - Valčík, Emlar, Chadim Tomáš, Špaček, Souček, Houžvička, Hekele, Zrůst, Ulrych, Kubín - střídal Sodomka, Vymetálek

V prvním poločase gólové šance na obou stranách na soupeřově straně obzvláště po hned několika zbytečných faulech před vápnem. D šaten se odcházelo smírně 0:0.

Druhá půle již přinesla přeci jen větší nasazení od obou stran. Hosté tlaku využili hned v úvodu, kdy ve 43´ přišel jednoduchý centr a dva obranci nebyli schopni ubránit hlavičkujícího utočníka, který svou hlavičkou trefil nejprve tyč, od které se míč odrazil za záda golmana Jaroměře. Od té chvíle se hrálo nahoru dolu, diváci si museli přijít na své a to i ve 48´, kdy se ujal balónu Houžvička a střelou ze 30 metrů nastřelil břevno od kterého se balón odrazil vysoko nad vápno a tak hned dva jaroměřští útočníci se snažili dorazit míč do brány, první se ale střetl s golmanem, druhému se i podařilo vsítit branku, ale branka nebyla uznána pro udajný faul na golmana, který po výskoku špatně dopadl a vyrazil si dech. V 52´ se už těšili i domácí, kdy se jim povedla podařena kombinace. Hekele podržel míč před vápnem a exeletně vysunul Ulrycha a ten obstřelil golmana, který se za balónem už jen ohlédl. 1:1. V 64´ však po dalším zbytečném faulu rozehrávali hosté standartní situaci ze 30 metrů a opět po nedůrazu obrany se jim hlavou podařilo podruhé skórovat. Do konce poločasu se hrálo ve vysokém tempu, ale ani jedné straně se již nepodařilo skórovat.

Konec zápasu poznamenalo nevhodné sportovní chování jednoho z hráčů Dobruška a následně celé lavičky hostí. Po situaci, kdy ležel pro údajné zranění hráč Dobrušky rozhodčí správně přerušil hru. Po ujistění se, že hráč je v pořádku, pokynul rozhodčí k rozehrávce a hráč Dobrušky, který balón rozehrával nakopl míč přímo na bránu domácích, balon se špatně odrazil a golman jen tak tak vyrazil balon na roh. Neuvěřitelně un fair. Reakce trenéra a hráčů na lavičce hostí byla také neuvěřitelná. Místo toho, aby trenér hráče alespoň okřikl, jako to např. udělal i rozhodčí smál se tomu společně s hráči.
ŽK: 18´ Souček

Trenéři Chmel, Valčík:
Dnes jsme byli spokojeni s výkonem svých svěřenců. Bylo tam nasazení, akce, šance, odhodlání. Soupeř to dnes u nás neměl jednoduché. I přes to se nám nepodařilo vyhrát. Jsme rádi, že se do hry zapojili také nový hráči, poměrně úspěšně a tak spokojenost. Byl to fotbal, z kterého přihlížející fanoušci, rodiče mohli mít radost. Snad jen kaňka, která počernila chování fair play ze strany Dobrušky stojí za zmínku. Těmto situacím by se mělo předcházet, toto do fotbalu nepatří.

Aktuální výsledky 21. kola KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
27.3.2011 Jiskra Jaroměř

První utkání na jaře a hned 3 body!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 20. kolo

N. Paka/St. Paka - Jiskra Jaroměř 0 : 1 (0 : 0)

Branky: Ulrych

Soupiska: Krška – Valčík, Kubín, Chadim T., Emlar - Hekele, Houžvička, Souček, Špaček – Ulrych, Horák Adam – střídal Zrůst, Hlavatý, Vymetálek, Chadim Jakub, Sodomka

V úvodních minutách velmi vlahé tempo. 15´ se balón propadl až k Horakovi, ten však minul. Ve 24´ Hekele šel po faulu na Součka na penaltu, ovšem vysoký golman domácích nemusel zasahovat, jelikož Hekele branku přestřelil. Zbytek poločasu nepřinesl větších šancí.

I 2. poločas se nehrál dobrý fotbal, za zmínku stojí snad jen samostatný průnik Houžvičky, který ovšem skončil pouze na boční síti. 15´ před koncem se po vysunutí dostal sám před golmana Ulrych a těsně podél něho šajlí přesně k tyči. 0:1. Zbytek zápasu jako by hosté ožili, ale gól se jim již vstřelit nepodařilo.

Aktuální výsledky a tabulka po 20. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
13.11.2010 Jiskra Jaroměř

Poslední příděl letošních bodů jsme získali naplno !

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, dohrávka 15. kolo

MFK Nové Město nad Metují - Jiskra Jaroměř 3 : 4 (1 : 2)

Branky: 15´ Chadim Tomáš, 26´ Souček, Emlar, Ulrych

Již v 6´ vstřílí domácí první branku utkání, kdy centr našel vysokého hráče ve vápně apo souboji s golmanem, který balón minul vstříli hlavou na 1:0. V 15´ se k nařízenému přímému kopu po faulu na Emlara před vápnem domácích postavil Chadim Tomáš a nekompromisně banánkem srovnal na 1:1. Ve 26´ si po samostatné akci zatáhl do vápna balón střídající Souček a levou nohou gólem do víka potvrzuje dnes dobře střelecky naladěné jaroměřské borce. Stav 1:2 vydržel až do poločasu.

Hned v úvodu druhého dějství domácí ve 44´ opět hlavou z rohu po nedůrazu vracející zálohy srovnávají na 2:2. Ve 48´ opět přebírá taktovku Jaroměř a po skvělém přistrčením Houžvičky vstřílí Ulrych špičkou podél golmana. 2:3. V šedesáté minutě ještě Kuba Emlar branku balónem jen olízl, ale v 63´ se dostal k odraženému míči z vápna a bodlem opět pod víko zvyšuje již na 2:4. Ke konci zápasu se hrálo spíše na půlce Jaroměře, kdy si domácí domácí vyvynuli slušný tlak a celé to vyvrcholilo golem v 70´, kdy opět z rohu po skrumáži se balón nešťastně odrazil k novoměstskému hráči ve vápně a ten se nemýlil.

Ve vyloženě vyhecovaném konci, v závěrečném tlaku domácích a po fyzicky náročné druhé puli, ale již gól nepadl a tak se po závěrečném hvizdu rozhodčího z vítězství zaslouženě radovali hosté z Jaroměře.

Trenéři Chmel, Valčík:
Věděli jsme, že to dnes nebude se sousedem v tabulce jednoduché. Dnes jsme kladli důraz na jednotlivce, kteří se nám odměnili skvělým posledním podzimním výkonem. Hosté měli dnes několik možnosti zakončit do prázdné brány, ale štěstí dnes stálo na naší straně a tak je vidět, že občas je i to štěstí potřeba. Kluci si poslední možné podzimní body zaslouží a tak se přes zimu budeme hřát na 13 příčce.

Aktuální tabulka po 18. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
6.11.2010 Jiskra Jaroměř

Drama do poslední minuty vedlo k dalšímu bodu!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 18. kolo

Jiskra Jaroměř - FKM Úpa 3 : 3 (1 : 2)

Branky: 26´ Špaček, 61´ Hekele, 80´ Emlar – 14´, 24´, 74´

Sestava Jaroměře: Vlk – Hekele, Kubín, Houžvička, Hekele – Valčík, Emlar, Chadima J., Chadima T., Kubín Ulrych, střídal : Klíž, Dočár, Krška, Zrůst

První čtvrthodinka nepřinesla nijak pohledný fotbal, vypadalo to spíše, že se oba soupeři oťukávají. Až 14´ minuta přinesla první vstřelený gól do branky domácích. Na další gól se čekalo až do 24´, kdy se opět trefil soupeř, ale na tento gól Jaroměř dokázala odpovědět hned z následujícího rohu v 26´. Emlar si postavil balón na roh a nádherným nákopem našel přímo hlavu Špačka a ten se nemýlil.

Za stavu 1:2 se odcházelo poprvé do kabin.

Do druhého poločasu se Jaroměř vrhla s odhodláním vstřelit co nejdříve vyrovnávající gól a k tomu ještě další góly přidat. Napomoci jí měl i stav kádru hostujícího mužstva. Hosté přijeli pouze v 11 a k tomu se jim ještě jeden hráč před poločasem zranil a tak sice do druhé půle nastoupil, ale nepobyl na hřišti dlouho. I za hry na deset soupeřů však měla Jaroměř se vstřelením branky značné potíže, kdy soupeři jako by vůbec jeden hráč nechyběl. Gólová šance přišla až 61´, kdy branku vsítil Hekele. Srovnáno 2:2. Ještě v sedmdesáté minutě mohli domácí zvýšit své brankové skóre a jít do vedení, ale Ulrych na rozhozenou obranu včetně golmana nevyzrál a nártem z malého vápna netrefil prázdnou bránu. Soupeř dle známého rčení nedáš dostaneš zareagoval a přes nesrovnanou obranu domácích vstřílí vedoucí branku na 2:3. Již to vypadalo, že Jaroměř opět odejde bez bodu, ale v úplném závěru byl nařízen rohový kop a k němu se opět postavil Emlar a neuvěřitelnou trefou přeloboval obranu a zmrazil i golmana hostí a přímo z rohu srovnává skóre na 3:3. Hned po kopnutém rohu rozhodčí ukončil utkání a tak jsme se dnes rozešli smírně 3:3.

Trenéři Chmel, Valčík:
Dnes jsme měli vyhrát. Hosté v deseti a ještě bez svých nemocných opor, to šlo uhrát. Kluci, i přes vstřelený gól do naší branky před koncem nesložili zbraně a hráli až do úplného konce a to se jim vyplatilo. Vždy je učíme hrát až dokonce i za nepřínivého stavu a zde to přineslo své ovoce. Bod se nám na jáře bude určitě hodit a obzvláště, když jsme na hřišti Úpy prohráli vysoko 8:0. Soupeři dnes posíláme obdiv, že i v deseti dokázali hrát dobrý fotbal. Trochu je škoda, že v Úpě nefunguje doplnění hráčů ze starších žáků, příjde mi to velmi zvlaštní, když tam Ti kluci i tak jsou a nechtějí nastoupit.

Aktuální tabulka po 18. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
16.10.2010 Jiskra Jaroměř

Špatný výkon domácích hráčů vedl k vysoké prohře!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 11. kolo

Jiskra Jaroměř - SK Jičín 1 : 7 (0 : 3)

Branky: Ulrych

Sestava Jaroměře: Emlar – Valčík, Souček, Špaček,Houžvička, Sodomka - Chadim Jakub, Hekele, Ulrych, Chadim Tomáš – Kubín – střídal : Klíž, Dočár, Zrůst

Z počátku vyrovnaná hra byla narušena prvním gólem hostí v 18´ , kdy po strkanici ve vápně nákopem z rohu hosté vstřílejí hlavou na 1:0. Na tento gól se Jaroměř ještě zmohla na odpověď, kdy ve 22´ vystrčil přihrávkou střídající Dočár Kubína, ale jeho dělovku golman vyrazil na rohový kop. Ve 30´ nedůrazně pokryl střed hřiště jaroměřský předstoper a toho náležitě využil stoper domácích a ze 40 metrů skóroval trefou do růžku jaroměřské branky. Ještě ve 39´ se trefil tentýž hráč, kdy rozehrával standartní situaci z půlky hřiště, jeho centrovaný balón domácí golman Emlar minul a míč spadl potřetí do branky Jaroměře.

Poločas 0 : 3.

Po změně stran začali lépe opět hosté a měli na hřišti převahu. V 56´ vše vyvrcholilo dalším gólem po zdařilé kombinační hře a hned o 3 minuty později opět vypuštěný souboj ve středu hřiště a znovu gól z velké vzdálenosti. Stav utkání v 59´ 0:5. V 72´ po výkopu od branky Jičína balón propadl hned čtyřem jaroměřským hráčům a tak se míče chopil Jičín a opět po kombinační hře proměňuje již na 0:6. První gól domácích padl po rozehrání standartní situace Jaroměře ,kdy Souček prostřelil zeď a balón se odrazil přímo k Ulrychovi a ten s přehledem zakončuje. V 77´ byl nařízen pokutový kup Jičína po faulu domácího Sodomky. Náhradní golman Emlar však penaltu od golmana Jičína chytil. I tak ale hosté zahrávali v poslední minutě rohový kop a dobře nacvičenou kombinací vstřílejí svou poslední branku. Konečné skóre 1:7.

Trenér Chmel, trenér :
Dnes jsem byl velmi zklamaný výkonem svých svěřenců. S porovnáním s minulým zápasem ve Vrchlabí, kdy jsme také sice prohráli i když nejtěsnějším možným výsledkem, ale hráli jsme s nasazením a s radostí ze hry, dnes to opravdu nebylo dobré. Obzvláště se dnes nedařilo obraně a to bylo v kombinaci s dobrou kombinační hrou Jičína pro nás rozhodující. Dnes jsme určitě nehráli dobře a tak zaslouženě vyhrál Jičín. Za předvedený fotbalový výkon Jičínu gratuluji.

Žluté karty: Jičín 2x

Aktuální tabulka po 11. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
2.10.2010 Jiskra Jaroměř

Důležitá výhra s Třebechovicemi! Střelecké hody!

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 9. kolo

Jiskra Jaroměř – SK Třebechovice pod Orebem 5 : 0 (1 : 0)

Branky: Ulrych 2, Kubín, Souček 2

Sestava Jaroměře: Krška – Sodomka, Souček, Zrůst, Hekele, Chadim J., Houžvička, Špaček, Chadim T., Ulrych, Kubín , střídali Dočár, Müller, Valčík

Z počátku měla Jaroměř více ze hry, několik průniků do vápna však neproměnila v gól. Ve 30 minutě proměnil nařízenou penaltu Ulrych 1:0. Ve 33 minutě se po skvělé kombinaci útočníků dostal do zakončení Houžvička, ale nastřelil pouze břevno. V zápětí protiútok Třebechovic zlikvidoval dobře postavený gólman Krška. Poločas 1:0.

Ve 46 minutě se po rohu míč několikrát odrazil od bránících hráčů až se objevil před Valčíkem, který však Třebechovickou bránu přestřelil vysoko nad. O minutu později si po faulu na polovině hřiště postavil balón Souček a centrovaná střela zapadla do brány hostí. 2:0. Poté následovaly další střely Dočára a kapitána Jaroměře Hekeleho a však skončily nad. V 53 minutě se podruhé prosadil i čerstvě střídající Urlych 3:0. V 55 minutě si Jaroměřští útočníci zakombinovali a po skvělé přihrávce Urlycha přesně zakončil Kubín 4:0. V 68 minutě opět Urlych bodlem mířil nad. V 79 minutě po faulu si opět míč postavil Souček a skvělou střelou k tyči zakončil střelecké hody Jaroměře. Konečné skóre 5:0.

Aktuální tabulka po 9. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
25.9.2010 Jiskra Jaroměř

První výhra na hřisti soupeře. Velmi důležité 3 body!

Krajský přebor - mladší dorost – 8. kolo

Hronov/Police nad Metují - Jiskra Jaroměř 1 : 3 (0:3)

Branky: Ulrych 2, Emlar z p.p.

Sestava Jaroměře: Krška – Valčík, Souček, Zrůst, Hekele – Chadim J., Emlar, Špaček, Chadim T. – Ulrych, Kubín , střídali Klíž, Judi, Müller

Hned od počátku dnešního utkání jsme měli více ze hry. Soupeři i přes to nabídli možnost skórovat jako první a to hned 2x , kdy Pepa Krška špatně odhadl situaci a 2x se mu podařila ta samá hrubka, že balón z levé strany podklouzl za jeho záda, ale toho soupeř nevyužil. Od té doby bylo na hřišti už jen jen jedno mužstvo a to Jaroměř. V 24´ jsme se prosadili zásluhou Ulrycha na 1:0. Hned na to ve 27´ se opět trefil Ulrych a to překvapivou střelou do prostřed soupeřovi branky. Ve 30´ odpískal rozhodčí po faulu na Špačka ve vápně pokutový kop. Toho se ujal kapitán Kuba Emlar a s jistotou proměnil přesně do pravého horního rohu. Tím byl zápas rozhodnutý. V 1. půli se skóre již neměnilo a tak jsme odcházeli spokojeni do kabin. V druhé půli jsme hráli již pohodový fotbal a tak se soupeř jen s těží prosazoval před naší brankou. Nakonec se mu skórovat podařilo i když nutno říci po faulu na brankaře. Domácí zahrávali rohový kop a golman již měl balón v rukavicích, když mu útočník hlavou narazil do rukavic, Krška balón neudržel a ten sklouzl do naší svatyně. I přes velké protesty rozhodčí nepochopitelně gól uznal. Dle mého dnešní zápas velmi ovlinil výkon sudího, který svými spornými a nejistými výroky poškozoval obě strany. Na tom jsme se shodli i s trenérem domácích. I tak jsme poprvé na půdě soupeře konečně získali 3 body. Klukům výhru opravdu přeji a plně si jí zasloužili. Kluci za trenérstvo děkuji.

Aktuální tabulka po 8. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
19.9.2010 Jiskra Jaroměř

Druhé víkendové utkání bylo nad naše síli!

Krajský přebor - mladší dorost – dohrávka 2. kolo

FC Rychnov nad Kněžnou - Jiskra Jaroměř 4 : 0 (3:0)

Branky: :-(

Sestava Jaroměře: Krška – Valčík, Kubín, Souček, Sodomka – Chadim, Zrůst, Emlar, Hekele – Ulrych,Špaček , střídali Klíž, Dočár

Dnes jsme jeli na dohrávku do Rychnova, kde se ozvalo už pěkně sychravé ráno. Velké hřiště pod tribunami nám po včerejším namáhavém zápasu moc nepřidalo. Hostě kontrolovali průběh prvního poločasu. Možná to bylo způsobené i jejím včerejším volným losem, kdy hráči odpočívali a tak mohli naplno hrát. Naši kluci i přes to, že se nám včera zranil Špaček (natáhlý lýtkový sval) a Houžvička dostal stop na dva zápasy SD, na střídání na lavičce byli dva starší žáčci nebyli na hřišti jen do počtu, ale dlouhodobě se trápíme s útočnou činností. Soupeř do předu uměl a tak netrvalo dlouho a po několika nepodařených únicích se v desáté minutě ujali vedení. Bohužel ani dnes se nám nepodařilo zareagovat na vstřelený gól a stejně jako včera jsme inkasovali velmi krátce po sobě. Hned v 15´ se trefil další rychnovský hráč. Ve 24´ završil úspěšnou patnáctiminutovku domácí Řehák na 3:0. Do půle se již skóre neměnilo, ale kluci si již v půli sáhli na dno svých sil. Druhá půle byla ze strany domácích uvolněnější a my jsme dostali více prostoru. Toho jsme ovšem nedokazali využít a tak udeřil ještě jednou soupeř . V 55´ se skóre uzavřelo na konečných 4:0. Druhá půle byla paradoxně mnohem lepší než ta první, a tak kluci i přes jeden zápas v nohou navíc bojovali a každý centimetr. Neschopnost prosadit se v útočné fázi dokladuje i první a jediná střela na branku soupeře, která přišla až 2 minuty před koncem.:-(. Někteří kluci ještě odjížděli z Rychnova předčasně na zápas staršího dorostu a jelikož se jednalo již o třetí víkendový zápas nezbývá, než jim složit poklonu a srdečně za reprezentaci našeho oddílu poděkovat.

Žluté karty:

Aktuální tabulka po 7. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
18.9.2010 Jiskra Jaroměř

S Chlumcem jsme sehráli vyrovnanou partii!

Krajský přebor - mladší dorost - 7. kolo

Jiskra Jaroměř – FK Chlumec nad Cidlinou 0 : 2 (0:0)

Branky: :-(

Sestava Jaroměře: Krška – Valčík, Kubín, Souček, Sodomka – Chadim, Emlar, Špaček, Hekele – Ulrych, Dočár , střídali Klíž, Zrůst

Po celou dobu utkání se hrál vyrovnaný fotbal o čmž hovoří i skóre v půli . Vše se rozhodlo až v posledních deseti minutách. V 71´ padl do naší sítě první a v 75´ druhý gól. Bohužel jsme na první gól nestačili zareagovat a po silném tlaku inkasovali ještě druhý gól.

Žluté karty: Kubín

Aktuální tabulka po 7. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
11.9.2010 Jiskra Jaroměř

Další prohra v řadě, ale dnes se hrál dobrý fotbal!

Krajský přebor - mladší dorost - 6. kolo

Nový Bydžov „B“ - Jiskra Jaroměř 3 : 0 (1:0)

Branky: :-(

Sestava Jaroměře: Krška – Špaček, Kubín, Houžvička, Hekele – Sodomka, Emlar, Souček, Ulrych – Valčík, Chadim Jakub

Hned v úvodu utkání jsme opět nezvládly vstup do zápasu a v začínající druhé minutě jsme z rohu inkasovali gól hlavou. Po té se hra vyrovnala a hrál se pohledný fotbal. Do půle se skóre neměnilo. Polovina 1:0.

Do druhé půle jsme šli s odhodláním srovnat skóre a to se nám i v 54´ povedlo, ale pomezní sudí byl proti regulernosti gólu, odmával ofsajd. To poznamenalo další vývoj utkání a tak netrvalo dlouho a inkasovali jsme druhou branku, kdy po chybě obránce si utočník míč zpracoval a trefil se přesně po zemi k tyči a golman Krška na balón nedosáhl. Do konce utkání jsme dostali ještě jeden gól. Skóre 3:0 neodpovídalo vývoji na hřišti, kdy se hrál opravdu vyrovnaný fotbal. Neuznaný gól pro rádoby ofsajd určitě ovlivnil celý konečný výsledek.

Žluté karty: ---

Aktuální tabulka po 6. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
4.9.2010 Jiskra Jaroměř

I přes rychlé vedení jsme opět prohráli o parník....

MLADŠÍ DOROST - Krajský přebor, 5. kolo

Jiskra Jaroměř : Červený Kostelec 1:6 (1:3)

Branky: Špaček

Sestava Jaroměře: Krška – Valčík, Souček, Emlar, Sodomka – Chadim Jakub, Hekele, Houžvička, Špaček – Ulrych, Kubín

Hned v úvodu utkání jsme využili chybu hostí a snadno dali první gól utkání. 1´ Špaček. To byla ovšem asi jediná světlá chvilka ze strany domácích. Po té jsme již chyby vyráběli my a soupeř jich využíval. Už v 16´ srovnal na 1:1 a během další desetiminutovky přdal další dva góly. Po první půli ještě žila určitá možnost přiblížit se k soupeři, ale kluci si vůbec nevěřili a ani v druhé půli se nic nedařilo. Nerad bych to sváděl na nějakou krizi, ale v posledních dvou zápasech jsme dostali obdrželi 14 branek a to je opravdu moc. Kluci z Kostelce si s námi už v druhé půli dělali co chtěli a tak přidali ještě 3 branky a zaslouženě po skvělém výkonu vyhráli 1:6.

Jelikož je to již druhá významná prohra přijdou v týmu změny a v dalších zápasech se budeme soustředit především na obrannou činnost. Klukům věřím a vím, že jsou dobře připraveni, takže jsou schopni se se změna mi rychle vyrovnat a začnou zase hrát svůj fotbal, vždyť každý zápas začíná 0:0.

ŽK: Houžvička

Aktuální tabulka po 5. kole KP MD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
31.8.2010 Jiskra Jaroměř

KP MD dohrávka 1.kolo 2010/2011

FKM Upa - Jiskra Jaroměř 8:0 (3:0)
Branky::-((((((((

Sestava Jaroměře:Krška – Valčík, Souček, Špaček, Sodomka - Hekele, Emlar, Houžvička, Horák J. – Kubín, Ulrych – střídal : Klíž, Müller, Vlk

Trenér Chmel, Valčík
“Rychle zapomenout jinak no comments. „

ŽK
Ulrych, Houžvička

Aktuální tabulka po 4. kole KP MD 2010/2011 zde

jaromer
28.8.2010 Jiskra Jaroměř

KP MD 4.kolo 2010/2011

Dobruška - Jiskra Jaroměř 4:1 (0:1)
Branky:Špaček

Sestava Jaroměře:Krška – Valčík, Kubín, Houžvička, Sodomka - Hekele, Emlar, Ulrych, Horák J. – Špaček, Souček – střídal : Klíž, Müller, Vlk

V úvodu utkání jsme se snažili tvořit hru a měli jsme více balón na svých kopačkách. Vše to i potvrdil první vstřelený gól , který vsítil ve 30 minutě Špaček. Tak to vypadalo i po celý první poločas, i když soupeř také nebyl bezzubý. Do půle se nás ještě soupeře dařilo udržet, ale v závěru jsme střídali Houžvičku a Sodomku a to byl hřebíček do rakve naší sestavě. Už tak uzký kádr přišel o tvůrce hry a o obránce. Nahradit jsme je museli staršími žáčky.

Po změně stran už úřadovali domácí, kdy hned ve 45 minutě vyrovnali na 1:1 a po neproměněné naší jasné gólové šance hned nadvakrát do prázdné brany ještě zvýšili na 2:1 ve 49 minutě. Hra se přelévala ze strany na stranu, měli jsme dvakrát šanci skórovat po rohu a hlavičkách Valčíka, ovšem obě hlavičky skončili nad brankou soupeře. Po sporně neuznaném ofsajdu ještě navýšila Dobruška debakl Jaroměře na 3:1 a kluci pak propadali v každém souboji. V 55 minutě po faulu před vápnem dostal Kubín žlutou kartu. Dobruška se vezla na vítězné vlně a ještě v 65 minutě vstřelila svůj čtvrtý gól do sítě Jaroměře.

Trenér Chmel
“Jaroměř dnes poznamenala hlavně zranění Houžvičky a Sodomky , kteří museli střídat a také zranění Ulrycha a Součka, kteří sice střídat nemuseli, ale na jejich výkonu to nepřidalo. S deseti hráči MD a s ještě tímto handycapem jsme nepředvedli žádný oslnivý výkon. I tak si ale nadále nevedeme úplně nejhůř. Dvě výhry a dvě prohry ve čtyřech zápasech a +1 +-bod je vyrovnaná bilance. Je to jen důkaz toho, že góly dávat umíme a když ještě zlepšíme obranu můžeme stoupat v tabulce výš. „

ŽK
Kubín

Aktuální tabulka po 4. kole KP MD 2010/2011 zde

jaromer
25.8.2010 Jiskra Jaroměř

KP MD dohrávka 16.kolo 2010/2011

Sokol Hořice - Jiskra Jaroměř 1:0 (1:0)
Branky::-(

Sestava Jaroměře:Krška – Valčík, Souček, Houžvička, Sodomka - Hekele, Emlar, Špaček, Horák J. – Kubín, Ulrych – střídal : Klíž, Kratochvíl, Vlk

Hořice se dnes prezentovali velice sympatickým dojmem a Jaroměř jim byla více než vyrovnaným. Nedokazali jsme však na půdě soupeře odpovědět na gól z první půle.

ŽK


Aktuální tabulka po 4. kole KP MD 2010/2011 zde

jaromer
21.8.2010 Jiskra Jaroměř

KP MD 3.kolo 2010/2011

Jiskra Jaroměř - Stará/Nová Paka 5:3 (5:1)
Branky:Kubín 3, Hekele, Ulrych

Sestava Jaroměře:Krška – Valčík, Souček, Emlar, Sodomka - Hekele, Houžvička, Špaček, Klíž – Kubín, Ulrych – střídal : Vlk, Müller, Horák J.

Dnes celý zápas rozhodlo dění od 22 do 35 minuty, kdy jsme vstřeli za sebou hned 5 branek, z toho 3 Kuba Kubín a soupeř šel do kolen. V druhé půli jsme již bránili výsledek a klukům se již moc hrát nechtělo. Zaslouženě jsme vyhráli po výkonu v prvním poločase.

ŽK
Emlar, Ulrych

Aktuální tabulka po 4. kole KP MD 2010/2011 zde

jaromer
18.8.2010 Jiskra Jaroměř

KP MD dohrávka 17.kolo 2010/2011

Jiskra Jaroměř - Broumov 5:2 (3:2)
Branky: Souček 2, Hekele, Ulrych, Emlar

Sestava Jaroměře:Krška – Valčík, Souček, Kubín, Sodomka - Hekele, Houžvička, Emlar, Klíž – Špaček, Ulrych – střídal : Vlk, Horák J.

Po prvním obdrženém gólu v sezóně jsme se dokázali skvěle zvednout a odpovědět na 1:1. Soupeř však přidal branku a my jsme opět byli schopni odpovědět na 2:2 a ještě do poločasu přidal branku Hekele. V druhé půli jsme byli na hřišti jen my a zaslouženě vyhráli po dvou dalších vstřelených gólech.

ŽK
Emlar, Ulrych

Aktuální tabulka po 4. kole KP MD 2010/2011 zde

jaromer
2.7.2010 Jiskra Jaroměř

Přípravný zápas dorostu

Jiskra Jaroměř - Dvůr Králové nad Labem 1:1 (0:0)
Branky: Odvárka - Horák Adam

Sestava Jaroměře:Krška – Valčík, Jirka, Souček, Vokál – Špaček, Houžvička, Holeček, Hekele – Odvárka, Kubín

Průběžně střídali: Brožek, Šára, Emlar

Dnes jsme sehráli přípravný zápas s divizním královedvorským mladším dorostem. Náš tým byl složen ze staršího a mladšího dorostu. Od začátku do půle se nehrál příliš pohledný fotbal. Oba útoky se do vápna soupeře dostávali jen zřídka. Po půli však lépe na trávník nastoupili domácí Jaroměř. Hned ve 43´ dobře našel na stoperu hrající Souček útočníka Odvárku a ten jemnou tečí za plného běhu skóroval. Domácí však neudrželi svůj náskok dlouho. Za pět minut se po chybě našeho stopera sám před brankou prosadil z Jaroměře ve Dvoře hostující Adam Horák a pohodlně poslal balón za Krškovi záda. Po zbytek zápasu se hra přelévalana obě strany a za zmínku stojí snad jen výborná Šárova přihrávka skrz královedvorské vápno přímo na Vokála, který se však z voleje do odkryté branky netrefil. Zápas skončil zaslouženě 1:1.

Trenéři Chmel, Valčík, Šramar