TJ Jiskra JAROMĚŘ - FOTBAL

Menu

Tréninky
ÚT – 18:00-19:30
Růžovka
ČT/PÁ – 18:00-19:30
Růžovka

Střelci
po 26. kole

18 - Škoda
8 - Horák J.
7 - Kašajík
4 - Michálek
4 - Svatoš
4 - Skuček
3 - Rejchrt
4 - Hořínek
2 - Huňák
2 - Krejsa
2 - Kučera
2 - Svoboda
1 - Fišer
1 - Holeček A.
1 - Matějček P.

MUŽI A - SOUPISKA

Trenér:
Jaroslav Míchal

Vedoucí týmu:
Michálek Václav

Brankáři:
Schejbal Jakub

Obránci:
Hořínek Jaroslav
Hrobský Jan
Huňák Jan
Svoboda Daniel

Záložníci:
Böhm Lukáš
Fišer Pavel
Holeček Aleš
Jirka Miroslav st.
Kašajík Stanislav
Krejsa Michal
Kučera Jiří
Michálek Martin

Útočníci:
Horák Jakub
Svatoš Erik
Škoda Martin
Sezóna: 2004/05 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
18.6.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř přehrála Sobotku v deseti hráčích!

Fotbal, Votrok 1.A třída muži, 26. kolo

SK Sobotka - Jiskra Jaroměř 3:6 (2:2)

Branka: Rulc 2, Macoun - Kašajík 2, Hořínek, Huňák, Krejsa, Škoda

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Hořínek, Huňák – Kučera (51. Krejsa), Kašajík (83. Svatoš), Michálek, Böhm (15. Sodomka) – Škoda, Horák

Sestava Sobotky: Červený – Pavlíček, Halných, Bouda, Baše – Kubišta, Brixí (60. Bouda), Valenta (50. Cinkejs), Rulc – Macoun, Knobloch

Hned v 1. minutě měla šanci Jaroměř. Böhm zacentroval, Škoda střílel z 8 m, ale trefil brankáře. Ve 4. minutě šel domácí Kubišta sám na branku Jaroměře, z 12 metrů vystřelil, ale Schejbal jeho ránu vyrazil. V 7. minutě zahrával Huňák roh, v malém vápně se nejlépe zorientoval Hořínek a poslal tečovaný míč hlavou do sítě. Ve 12. minutě zachránilo jaroměřské po Macounově střele břevno. V 15. minutě dostal přihrávku za obranu Jaroměře Knobloch, šel sám na branku, Schejbal ho fauloval a viděl červenou. Rulc z penalty vyrovnal. Ve 26. minutě prošel do vápna domácích Michálek, předložil míč Kašajíkovi, ale jeho střela mířila do brankáře. O minutu později si oba akci zopakovali a tentokrát Kašajík mířil do sítě. Ve 31. minutě prošla kolmice domácích obranou Jaroměře a Rulc v souboji s brankářem Sodomkou dokázal poslat míč do branky. Ve 41. minutě po Kašajíkově přihrávce vypálil Horák z 18 metrů, mířil však do středu branky a brankář Červený jeho ránu chytil.

Po změně stran v 47. minutě nedokázal Svoboda na brankové čáře odvrátit slabou Macounovu střelu a míč skončil v Jaroměřské síti. V 53. minutě naservíroval Kučera míč zprava před branku a Škoda zblízka vyrovnal. V 56. minutě poslal Kašajík přihrávku za obranu Huňákovi a ten s přehledem obstřelil brankáře. V 67. minutě vypálil Michálek z 25 metrů a jeho bombu zastavilo břevno. V 73. minutě přihrál Kašajík Škodovi, ten mu míč vrátil do vápna a Kašajík umístěnou střelou skóroval. V 75. minutě přihrál Huňák na vápno Krejsovi a Krejsova přesná střela skončila u tyče domácí branky. V 77. nedokázal Michálek zblízka přehodit brankáře Červeného. V 87. minutě po úniku po levém křídle našel Škoda na vápně Svatoše, ale ten z dobré pozice trefil brankáře. V 88. minutě trefil Škoda ze 14 metrů tyč domácí branky.

Jaroměř byla v utkání lepším týmem, chybami v obraně v první půli nabídla domácím šanci, ale závěr už byl jednoznačný.

Žlutá karta: Hořínek

Žluté karty: Halbych 2, Pavlíček – Svoboda, Michálek, Škoda

Červená karta: Halbych - Schejbal
Rozhodčí: Gereg, Nývlt, Žerovnický, delegát Koňák

mich

jaromer
15.6.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř na Převyšov nestačila a ve finále poháru KFS EUROFIN obsadila 2. místo!

MUŽI "A", Finále poháru EUROFIN - KFS - Nový Bydžov

SK Převyšov - Jiskra Jaroměř 5:1 (2:0)

Branka: 23., 42., 55. Dvořák, 54. Schwarz, 68. vlastní - 89. Škoda

Sestava Jaroměře: Schejbal - Hrobský, Svoboda (70. Horák), Hořínek, Huňák – Kučera, Kašajík (46.Böhm), Michálek, Krejsa - Škoda, Svatoš

Sestava Převýšov: Petr – Brychta, Jarkovský, Kouřil, Semelka – Šorm, Hrabík, Breda, Dvořák – Kraus, (14. Krejčí), Schwarz

Po vyrovnané čtvrthodině získal Převýšov v poli převahu. Ve 23.minutě se po centru z levé strany prosadil ve vápně Jaroměře Dvořák a z 10 metrů umístil míč k tyči. Další Dvořákovu střelu z dobré pozice ve 28. minutě Schejbal vyrazil. Ve 40. minutě poslal Kašajík za obranu Převýšova Huňáka, ten zleva přehodil brankáře, ale převýšovský obránce dokázal míč z brankové čáry odkopnout. Ve 42. minutě po přímém kopu z levé strany se k odraženému míči dostal nekrytý Dvořák a zblízka přidal druhý gól Převýšova.

V 54. minutě chybovala Jaroměř v obraně, Schwarz šel sám na branku a dal. Další gól přidal po pěkné kombinaci do odkryté jaroměřské branky v 55. minutě Dvořák. V 68. minutě srazil přihrávku z křídla do vlastní branky Svoboda. V 76. minutě se dokázal proti obraně prosadit Horák, z vápna vystřelil a brankář Petr střelu doprostřed branky vyrazil. V 82. minutě chytil brankář Schejbal vyloženou šanci Dvořákovi. V 86. minutě nedokázal Horák dorazit Kučerovu přihrávku z pravé strany zblízka do branky. V 89. minutě prošel do vápna Böhm a byl faulován. Škoda z penalty snížil.

Vítěz krajského přeboru prokázal v zápase svoje kvality a zaslouženě zvítězil.

Žlutá karta: Hořínek
Diváků: 129
Rozhodčí: Medlík, Malý, Novotný

mich

jaromer
12.6.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř se neprosadila střelecky a v posledním domácím zápase prohrála!

Fotbal, Votrok 1.A třída muži, 25. kolo

Jiskra Jaroměř - Červený Kostelec 0:1 (0:1)

Branka: Bárta

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Hořínek,Huňák – Kučera, Kašajík, Michálek, Böhm (59. Krejsa) – Škoda, Svatoš (80. Horák)

Sestava Červený Kostelec: Macek – Janko, Bárta, Havlíček, Hlava David – Kováčik (87. Hundák), Vlček, Hypius (59. Sholz), Martínek (90. Koval) – Liška, Hlava Lukáš

Utkání začalo z obou stran v rychlém tempu. V 8. minutě vyrazil hostující brankář Macek nebezpečný Huňákův trestný kop z 18 metrů. V 15. minutě si zpracoval ve vápně Jaroměře míč Lukáš Hlava a z osmi metrů vystřelil. Brankář Schejbal stačil jeho střelu srazit na tyč. Ve 23. minutě prošel sám k vápnu domácí Michálek, jeho střelu z 16 metrů brankář Macek vyrazil. Ve 28. minutě vypálil z 25 metrů kostelecký Martínek, Schejbal jeho pokus vyškrábl na břevno. Deset minut před přestávkou si na roh Lukáše Hlavy naběhl k první tyči Bárta a hlavou usměrnil míč do jaroměřské branky.

Krátce po změně stran střílel hostující Liška z dobré pozice, Schejbal byl ale na místě. V 61. minutě přihrál Kašajík do šance Kučerovi, jeho střela z 12 metrů ale trefila jen nohy kosteleckého brankáře. Jaroměř se snažila útočit, ale pozorně hrající hosté ji ke své brance příliš nepouštěli. Až v závěru se Jaroměř dostala do vápna Kostelce, ale chybělo ji přesnější zakončení. Závěrečný nápor Jaroměře vyrovnání nepřinesl.

V rychlém, bojovném, vyrovnaném utkání dokázali hosté jednu z šancí proměnit a to jim zajistilo vítězství.

Žluté karty: Škoda - Bárta
Diváků: 129
Rozhodčí: Liebisch, Vlachynský, Miškář, delegát Školout

mich

jaromer
4.6.2011 Jiskra Jaroměř

Po divoké přestřelce vezeme 3 body!

Fotbal, Votrok 1.A třída muži, 24. kolo

Třebechovice - Jiskra Jaroměř 4:7 (0:4)

Branky: Kašajík 2, Michálek 2, Svoboda, Škoda, vlastní

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Hořínek, Huňák – Kučera (51. Krejsa), Kašajík (88. Fišer), Michálek, Böhm – Svatoš, Škoda (72. Horák)

Sestava Třebechovice: Kekelák (46. Szoke) – Zikl (46. Hruška), Krejčí, Horák Martin (46. Horák Aleš), Lukášek – Václavek, Bendig, Kyral, Bíl (62. Lochman) – Hanousek, Vích Michal

Začátek utkání patřil domácím. Vytvořili si několik slibných příležitostí, ale gól nedali. V 5. minutě šel proti třebechovické obraně Kašajík, z 23. metrů vypálil a na jeho střelu byl na mokrém terénu brankář Kekelák krátký. Jaroměř vyrovnala hru a ohrožovala domácí branku. Ve 22. minutě nahrál Škoda z levé strany zpátky Michálkovi a ten poslal míč z jedné z 12 metrů do šibenice. Domácí hráli pasivně a nedokázali založit plynulejší akci. Ve 30. minutě udržel Svatoš míč v šestnáctce Třebechovic a od brankové čáry přihrál Michálkovi. Michálkova střela z 8 metrů skončila v síti. Ve 43. minutě domácí špatně rozehráli, do otevřené obrany šli Kašajík se Svatošem a po Svatošově přihrávce zvýšil Kašajík střelou z 12 metrů vedení Jaroměře.

Po změně stran ve 47. minutě po pěkné kombinaci Jaroměře poslal Kučera prudkou přihrávku z pravého křídla před branku. Vracející se Krejčí poslal míč z malého vápna do vlastní branky. S pětibrankovým vedením Jaroměř polevila a toho domácí využili. V 51. minutě po přihrávce z levé strany překonal přesnou střelou z vápna Schejbala Kyral. V 56. minutě tečoval Bíl přihrávku z levé strany a míč skončil v jaroměřské brance. Domácí poslali několik nebezpečných míčů do vápna Jaroměře, ale brankář Schejbal je dokázal vyboxovat do bezpečí. V 58. minutě viděl po druhé žluté červenou domácí Lukášek. V 62. minutě poslal Svoboda nepřímý kop 30 metrů do šibenice třebechovické branky, brankář Szoke míč tečoval a gól platil. V 68. minutě zahodil vyloženou šanci po Krejsově přihrávce Škoda. Škoda nedal ani další gólovku v 69. minutě. V 70. minutě poslal Kašajík do vyložené šance Svatoše, ten sám před brankářem nezištně přihrál a Škoda se tentokrát trefil. V 77. minutě po rychlém útoku do otevřené jaroměřské obrany skóroval z vápna Kyral. V 83. minutě šel Václavek sám na Schejbala, udělal mu kličku a snížil. V 83. minutě chytil Schejbal Kyralův přímý kop přes zeď.

Na mokrém terénu byli hráči Jaroměře pohyblivější, dokázali si nahrávat a prosadili se proti nedůsledné třebechovické obraně. Výpadky v obraně Jaroměře v druhé půli umožnily domácím odvrátit ještě větší debakl.

Žluté karty: Lukášek 2, Krejčí, Hruška - Kašajík

Červená karta: Lukášek
Diváků:
Rozhodčí: Gereg, Janota, Lavrenčíková, delegát Galba

mich

jaromer jaromer
30.5.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř otočila zápas v čtyřmi góly v posledních 16ti minutách!

Fotbal, Votrok 1.A třída muži, 23. kolo

Jiskra Jaroměř – Jánské Lázně 4:2 (0:2)

Branky: 74., 80, 90, Škoda, 86. Krejsa - 38. Krudenc, 45. Kult

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Huňák – Kučera, Hořínek, Svatoš, Michálek, Böhm – Škoda, Horák (57. Krejsa)

Sestava Jánské Lázně: Bernasinski – Pelcl, Dvořák ml., Kábrt, Sapár – Nevařil, Dvořák st., Koblížek, Krudenc (89. Sameš) – Kult, Kuric

Jaroměř si vytvořila od začátku územní převahu. V 10. minutě vysunul Svoboda Horáka, ten zleva vypálil, ale brankář Bernasinski byl připraven. V 16. minutě nebezpečně vystřelil zprava po rychlém útoku hostující Kuric, Schejbal ale stačil jeho ránu vyrazit. V 19. minutě přihrál do dobré pozice Michálek Huňákovi, ten z 15 metrů netrefil míč přesně a střela skončila vedle. Ve 30. minutě vypálil Michálek po Horákově přiklepnutí z 18 metrů. Brankář hostí vytlačil míč nad. Další ránu vyrazil Bernasinski Škodovi ve 33. minutě O tři minuty později zachránilo Schejbala břevno. Ve 38. minutě po úniku a centru zprava poslal Kredenc hlavou míč do jaroměřské branky. Ve 41. minutě se otevřela jaroměřská obrana, sám na branku šel Kult, udělal Schejbalovi kličku a zvýšil vedení hostů. Po počáteční převaze se Jaroměř vytratila a hosté toho dokázali využít.

Začátek druhé půle patřil Jaroměři. V 53. minutě hlavičkoval Škoda po Hrobského centru v pádu vedle. V 58. minutě zacentroval Hrobský a Svatošova hlavička šla mimo branku. V 59. minutě uvolnil Michálek do gólové šance Škodu, ale ten z 10 metů v pádu poslal míč vedle. V 60. minutě pálil Škoda po Hořínkově centru vedle. V 74. minutě prošel do vápna hostů Böhm, přistrčil Škodovi, a ten poslal míč z 12 metrů od tyče do sítě. V 80. min prošel do vápna Michálek, jeho střela se odrazila ke Škodovi, ten si míč dobře připravil a z 10 metrů vyrovnal. V 85. minutě chytil Schejbal vyloženou šanci Kuricovi. V 86. minutě prošel zprava do vápna hostů Krejsa, postupoval až k brance a odražený míč sám doklepl do sítě. V nastaveném čase zahrávali hosté přímý kop do vápna Jaroměře. Schejbal míč vyboxoval, Michálek proběhl celým hřištěm, šel sám na branku a nezištně přihrál Škodovi. Ten doklepl do prázdné branky.

Nervózní Jaroměř si v závěru první půle zkomplikovala situaci, ale ve druhém poločase dokázala zápas otočit.

Žluté karty: Nevařil
Diváků: 127
Rozhodčí: Vaníček L., Kubišta , Seidl

mich

jaromer jaromer
15.5.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř přišla o 3 body v závěru utkání a pokračuje v sérii remíz!

Fotbal, Votrok 1.A třída , muži, 22. kolo

FC Vrchlabí - Jiskra Jaroměř 1:1 (0:1)

Branky: 90+ Mejsnar - 36. Michálek

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Huňák - Kučera, Kašajík, Hořínek, Michálek, Fišer (84. Krejsa) – Svatoš (89: Horák), Škoda

Sestava Vrchlabí: Šulc – Fink, Mejsnar, Zajíc, Kolář – Panýr, Pleva, Šulc Miloš, Pokorný (83. Gier) – Vejnar, Kraus Pavel

V začátku utkání měli více ze hry domácí a několikrát ohrozili jaroměřskou branku. Po dvaceti minutách se Jaroměř z tlaku vymanila, dostala se k domácí brance a kopala dva rohy. Jaroměř postupně získala převahu. Ve 33. minutě vystřelil ze šestnáctky hostující Michálek , ale mířil do brankáře. O tři minuty později vytlačil domácí brankář Šulc Kašajíkovu střelu z 18 metrů na roh. Následující roh se odrazil k Michálkovi a jeho střela z 18 metrů prošla do sítě.

Po změně stran domácí přidali a získali převahu. Odražený míč po rohovém kopu napálil Pleva, ale jeho bomba skončila těsně vedle. V 73. minutě viděl druhou žlutou hostující Kašajík a šel pod sprchy. V 80. minutě váhala Jaroměř s rozehrávkou, k míči se dostal Šulc a z dvaceti metrů vypálil těsně vedle. Chvíli na to nastřelil Šulc břevno. V 81. minutě unikl po pravé straně jaroměřský Svatoš, našel před brankou Huňáka, ale jeho dorážka skončila těsně vedle. V závěru utkání domácí vrhli vše do útoku. V 87. minutě poslal Hrobský do otevřené domácí obrany Škodu a ten zprava našel před brankou Svatoše. Jeho střela z jedné ale trefila jen brankáře. V nastaveném čase si na dlouhý míč do vápna naběhl domácí Mejsnar a hlavou usměrnil míč do branky.

Jaroměř dlouho sahala po vítězství. Bojujícím domácím se ale nakonec přece jen podařilo prolomit oslabenou jaroměřskou obranu a v nastaveném čase vyrovnali.

Žluté karty: Mejsnar, Vejnar – Michálek, Kašajík 2
Červená karta: Kašajík
Rozhodčí: Hrabík,Vaníček L., Kubišta, delegát Fuchs

mich

jaromer jaromer
17.5.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř postouipla do finále krajského poháru EUROFIN a zajistila si účast v předkole ČESKÉHO POHÁRU!

Fotbal, Eurofin pohár KFS, muži semifinále

Slavoj Předměřice - Jiskra Jaroměř 2 : 3 (pen. 4:5) (0:1)

Branky: 24. Jaroš, 26. Šimerda - 34. a 60. Svatoš

Sestava Jaroměře: Schejbal - Hrobský, Svoboda, Huňák – Böhm, Michálek, Hořínek, Škoda, Krejsa - Svatoš, Horák

Sestava Předměřic: Jaška - Vyleťal, Voborník, Šmarda, Hronek, Magyar, Stanner, Jaroš (84. Kašpar), Strakatý, Pekáč (86. Pavliš), Šimerda

Utkání začalo opatrnou hrou obou mužstev a 20 minut se hrálo převážně ve středu hřiště. Ve 24. minutě přihrál domácí Strakatý za obranu Jarošovi a ten přesnou střelou z 12 metrů z pravé strany skóroval. Chvíli nato měli domácí další gólovku . Šimerda dostal zpětnou přihrávku od brankové čáry na penaltu, ale přestřelil. Ve 26. minutě si ve vápně zpracoval míč nedůsledně pokrytý Šimerda a z 12 metrů nedal Schejbalovi šanci. Ve 34. minutě poslal z levého křídla Krejsa centr do vápna a Svatoš hlavou snížil. Ve 42. minutě hlavičkovalŠimerda po Hronkově centru těsně vedle. Ve 43. minutě zahrával Škoda přímý kop z levé strany a jeho nebezpečná rána šla těsně nad.

V začátku druhé půle si Jaroměř vytvořila v poli mírnou převahu. V 59. minutě nezachytil domácí Jaroš Škodovu přihrávku na Svatoše. Svatoššel sám na brankáře Jašku a proměnil. V 70. minutě si předměřický Šimerda dobře zpracoval dlouhý pas na šestnáctce Jaroměře a vypálil. Schejbal jeho nebezpečnou střelu nohou vyrazil. Domácí chtěli vyhrát a tlačili se do útoku. V koncovce jim ale chyběla přesnost. V 87. minutě pronikl do vápna Předměřic Michálek a byl sražen. Rozhodčí Orel se penaltu zapískat neodvážil. V řádné hrací době se nerozhodlo, a tak se dostalo na penalty.

Za Jaroměř proměnili Huňák, Svoboda,Škoda, Michálek a Svatoš. Za domácí dali Šmarda, Hronek a Šimerda, třetí kop neproměnil Pavliš.

Jaroměř tentokrát nepodala výkon jako v posledních zápasech, dokázala ale dotáhnout dvoubrankovou ztrátu a v penaltách nezaváhala. Ve finále jičeká 8. června v Novém Bydžově vítěz druhého seminále Převýšov. Vzhledem k tomu, že Převýšov postoupí do divize, bude Jaroměři v případě prohry ve finále hrát předkolo Českého poháru .

Žluté karty:: Stanner, Strakatý, Hronek, Šimerda - Michálek
Rozhodčí: Orel, Liebisch, Vojtěch



mich

jaromer jaromer
15.5.2011 Jiskra Jaroměř

Souboj o krále jara neměl vítěze!

Fotbal, Votrok 1.A třída , muži, 21. kolo

Jiskra Jaroměř - TJ Dvůr Králové "B" 2:2 (0:1)

Branky: 65. Škoda, 80. Svatoš – 40. Hůlka, 69. Němeček

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Hořínek, Huňák – Fišer (79. Böhm), Michálek, Kašajík (86. Horák), Krejsa – Svatoš, Škoda

Sestava Dvora Králové "B": Tomek – Picha, Doseděl, Hruška, Volf – Ruprich, Blažek, Hůlka, Čenovský – Němeček, Marks

Po vyrovnané čtvrt hodině se dostala Jaroměř do několika šancí. V 18. minutě po Svatošově hlavičce odkopávali hosté z brankové čáry. Jaroměř měla v poli mírnou převahu, přes zformovanou obranu hostů se ale nedokázala prosadit. Ve 38. minutě po rohu hostů a závaru před brankou Jaroměře stříleli hosté těsně vedle. Pět minut před přestávkou zaútočili hosté do otevřené obrany a Hůlka střelou z 20 metrů překonal Schejbala. Ačkoliv vyzněla první půle v poli lépe pro Jaroměř, do šaten šli spokojenější hosté.

Krátce po změně stran zahrávala Jaroměř roh, odražený míč pálil ze šestnáctky Škoda, ale trefil jen spoluhráče Hořínka. V 56. minutě po kombinaci s Kašajíkem poslal Škoda prudkou přihrávku před branku. V souboji na první tyči se prosadil Svatoš, ale míč skončil těsně vedle. V 65. minutě se po dlouhém míči do vápna hostů dostal ke střele Škoda a z vápna posla míč do branky. Jenže o čtyři minuty později si hostující Němeček dobře připravil míč na vápně Jaroměře a přesnou střelou překonal Schejbala. V 80. minutě našel střídající Böhm na vápně Svatoše, ten si dobře pokryl míč a přesnou střelou k tyči vyrovnal. V 85. minutě střílel po zaváhání jaroměřské obrany Němeček, ale jeho rána skončila na tyči.

Jaroměř si proti silnému soupeři vytvořila více šancí, jenže kvalitní soupeř dokázal méně šancí lépe využít. Pohledné a rychlé utkání tak skončilo pro obě mužstva přijatelnou remízou.

Žluté karty: : Škoda- Picha 2, Němeček
Červená karta: Picha
Rozhodčí: Novotný Matěj, Hrabík, Pešava, delegát Hubička
Diváků: 89

mich

jaromer jaromer
7.5.2011 Jiskra Jaroměř

Rozjetá Jaroměř veze ze Slávie 3 body!

Fotbal, Votrok 1.A třída , muži, 20. kolo

Slavia Hradec Králové - Jiskra Jaroměř 2 : 3 (1 : 2)

Branky: 30. Lán, 90. Krempa - 3. Svatoš, 40. Kašajík, 84. Škoda

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Hořínek, Huňák - Fišer, Kašajík, Michálek, Krejsa – Svatoš, Škoda (88. Böhm)

Sestava Slavia: Votruba – Špaček, Šolc, Krempa, Jaroš – Horák (73. Kašpar), Linhart, Podrazil (63. Hutla), Veselý (46. Klicnar) – Erber (69. Brázda), Lán

V začátku utkání měli sice více ze hry domácí, ale do vedení šla Jaroměř. Ve 3.minutě rozjel útok Michálek, přihrál do křídla Škodovi a ten poslal míč před branku Slavie. Svatoš využil zaváhání obránců a brankáře a poslal míč z 12 metrů do šibenice. Ve 20. minutě fauloval před vápnem Hrobský a Lán po přihrávce trefil růžek Schejbalovy branky. Ve 32. minutě pronikl Krejsa zleva do šestnáctky domácích a od lajny poslal míč před branku, ale brankář Votruba jeho přihrávku zachytil. Ve 36. minutě vypálil z vápna Kašajík . Brankář Votruba jeho bombu k tyči jen s obtížemi vyrazil. Ve 40. minutě pronikl po Kašajíkově přihrávce do vápna Huňák a Krempa ho zezadu fauloval. Kašajík penaltu bezpečně proměnil.

Po změně stran ve 48. minutě se Kašajík prokličkoval k brance domácích, připravil si střeleckou pozici, ale z 12 metrů střílel těsně vedle. V 56. minutě chyboval brankář Votruba, když poslal rozehrávku na Kašajíka. Votruba svou chybu v zápětí napravil a chytil Kašajíkovu přihrávku na Škodu před odkrytou branku. V 58. minutě prošel zleva do šestnáctky Michálek, ale jeho přihrávka nenašla před brankou adresáta. V 60. minutě kopal zprava roh Huňák, mič poskakoval v malém vápně domácích a Svatoš zblízka trefil brankáře Votrubu. Domácí se snažili útočit, ale naráželi na zformovanou obranu Jaroměře. Ta využívala odkryté obrany Slavie k nebezpečným brejkům. V 79. minutě chytil brankář Schejbal Krempovu střelu z 8 metrů. Ke konci utkání domácí vystupňovali tlak. V 84. minutě zatáhl míč k vápnu Kašajík, přihrál do gólové pozice Škodovi  a ten ze 14 metrů obstřelil přesnou střelou Votrubu a zvýšil vedení Jaroměře. V 87. minutě  ještě nastřelil Škoda po Svatošově přihrávce z 25 metrů břevno. V 90. minutě fauloval ve vápně Svoboda pronikajícího Lána a Krempa z penalty snížil.

V líbivém utkání podala Jaroměř velmi dobrý kolektivní výkon, vypracovala si hodně šancí a soupeře z čela tabulky zaslouženě porazila.

Žluté karty: Špaček, Erber, Krempa - Hrobský

Rozhodčí: Vaníček L., Orel, Arnošt, delegát Vašata

mich

jaromer jaromer
4.5.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř hladce vyhrála s Doudlebami a postupuje do semifinále poháru KFS EUROFIN! !

Fotbal, Eurofin pohár KFS, muži 4. kolo

Jiskra Jaroměř – Velešov Doudleby 4 : 1 (3 : 0)

Branky: 14. Kašajík, 21. a 24. Svatoš, 75. Vít – 89. Lyer

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Hořínek, Huňák – Kučera (4. Krejsa), Kašajík (70. Vít), Michálek, Fišer (45. Böhm) – Škoda, Svatoš

Sestava Doudleb: Lasák - Kráčmer, Urban, Schod Zdeněk, (46. Lyer), Krmaš – Mazura, Říčař, Vydarený, Jarotek – Schod Radek, Lysa (46. Mareš, 75. Čapek)

Hned v 1. minutě šel po Škodově přihrávce sám na branku Svatoš, ale nedokázal zblízka překonat brankáře Lasáka. Ve 14. minutě postupoval proti doudlebské obraně Kašajík, prošel až do vápna a střelou ze 14 metrů poslal míč k tyči. Ve 21. minutě zacentroval od rohového praporku Huňák, Lasákovi ve výskoku míč vypadl a Svatoš mu ho poslal zblízka do sítě. Ve 24. minutě poslal Kašajík za obranu Svatoše a ten ze šestnáctky levačkou zavěsil. Ve 36. minutě unikl po levém křídle Krejsa a zacentroval. Prudký centr nedokázal Svatoš hlavou správně trefit. Ve 45. minutě zachraňoval brankář Lasák po Huňákově centru a Svatošově hlavičce s obtížemi na brankové čáře.

Po změně stran v 50. minutě vyrazil Schejbal přímý kop Radka Schoda přes zeď z 25 metrů. V 55. minutě poslal Svoboda přihrávku dopředu na Kašajíka, ten viděl brankáře venku z branky, ale oblouček skončil těsně nad. V 75. minutě udržel Škoda míč ve vápně Doudleb, našel před brankou Víta a jeho střela zblízka skončila v brance. V závěru utkání se hosté několikrát dostali k jaroměřské brance. Schejbal dvě šance zlikvidoval, ale na tečovanou střelu Lyera v 89. minutě nestačil.

Jaroměř v první půli nedala hostům šanci, vytvořila si po pohledné hře náskok a ten v druhé půli pohodlně udržela a postoupila do semifinále krajského poháru.

Žluté karty: Škoda - Kráčmer

Rozhodčí: Vítek Pavel, Hofman, Čerchan

mich

jaromer jaromer
1.5.2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř zvládla další zápas a připsala si důležité body!

Fotbal, Votrok 1.A třída, muži, 19. kolo

Jiskra Jaroměř - FK Černilov 3:0 (2:0)

Branky: 22. Huňák, 39. Kašajík, 71. Škoda

Sestava Jaroměře: Sodomka – Hrobský, Svoboda, Hořínek, Huňák – Kučera (90. Ameti), Michálek, Kašajík, Fišer – Svatoš, Škoda

Sestava Černilova: Michalička (49. Hodek) – Šrámek (46. Čapek), Krejčí, Hrubý, Schwarzer – Zumr, Hušek, Hlína (72. Mindek), Dvořák – Razska, Štěnička (46. Zemek)

Utkání začalo náporem Jaroměře. Kopala několik rohů a při jednom z nich trefil Huňák tyč. I po úvodním tlaku měla Jaroměř více ze hry. V 18. minutě brankář Michalička jen s obtížemi vyrazil Kašajíkovu bombu z 18 metrů. Ve 20. min si připravil míč ke střele na pravé straně Škoda a jeho oblouček levačkou skončil na tyči. Ve 22. minutě pronikl do obrany Černilova Kučera a byl faulován. Huňák poslal přímý kop z 18 metrů umístěnou ranou do sítě. Ve 28. minutě mohla Jaroměř přidat další gól. Při závaru v černilovském vápně létal míč nad brankovou čarou, nikdo ho ale nedokázal dopravit do sítě. Vzápětí na druhé straně zahrávali hosté přímý kop z 25 metrů a Huškova střela olízla spojnici břevna a tyče. Ve 32. minutě skončila Svatošova střela těsně vedle. Ve 39. minutě prošel otevřenou obranou Černilova Kašajík a poslal míč do šibenice.

V úvodu druhé půle měl dvě šance Škoda. Ve 46. minutě střílel z vápna vedle a v 50. minutě hlavičkoval po Svatošově centru nad. Hosté získali v poli mírnou převahu, ale chyběla jim potřebná přesnost. V 71. minutě prošel do vápna hostů Kašajík, obránce ho sice zastavil, ale odražený míč poslal Škoda z 12 metrů do branky. V závěru utkání hosté útočili a snažili se snížit, ale Jaroměř už nechybovala.

V tvrdém utkání byla Jaroměř bojovnější a dařilo se jí lépe kombinovat. Dokázala si šance vytvořit i proměnit je.

Žluté karty: Hořínek, Škoda, Svoboda – Krejčí, Schwarzer, Hrubý

Rozhodčí: Krotil, Vítek Petr, Hájek, delegát Židík

Diváků: 124

mich

jaromer
23.4.2011 Jiskra Jaroměř jaromer

Jaroměř vyhrála potřetí v řadě a poskočila na 11. místo!

Fotbal, Votrok 1.A třída, muži, 18. kolo

Spartak Opočno - Jiskra Jaroměř 0:4 (0:2)
Branky: 13. Fišer, 39. Kučera, 68. Škoda, 86. Škoda

Sestava Opočna: Klofanda – Jelen Vladimír, Petr, Polák (42. Lukášek), Školník (30. Škrabal) – Friml, Přibyl Tomáš (78. Nožka), Musil, Přibyl Ondřej (46.Krištof) – Reichl

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Hořínek, Huňák - Kučera (76. Matějček Radek), Kašajík ( 72. Sodomka), Michálek, Fišer – Svatoš, Škoda (86. Ameti)

Jaroměř se ujala vedení už v 10. minutě. Michálek vyvezl míč z hloubi pole, přihrál do křídla Kučerovi a ten z pravé strany zacentroval. Škodovu hlavičku ještě brankář Klofanda vyrazil, ale na Fišerovu dorážku už nestačil. Ve 12. minutě zacentroval Hrobský na Svatoše, ale jeho hlavička skončila nad. V 17. minutě vyrazil brankář Schejbal Musilovu hlavičku po rohovém kopu nad. Ve 27. minutě poslal Michálek do křídla Kučeru, ten zacentroval a Huňákova prudká hlavička z 14 metrů skončila nad. Ve 30. minutě spadl na hranici jaroměřského pokutového území při střetu s Kašajíkem hráč domácích a rozhodčí Havlík na pokyn asistenta Korce odpískal penaltu. Schejbal střelu Lukáše Jelena vyrazil. Ve 39. minutě založila Jaroměř rychlý útok. Po levé straně zatáhl míč Fišer, našel na vápně Kučeru a Kučerova přesná střela levačkou skončila u tyče v síti. Jaroměř byla v první půli fotbalovější, vydařilo se jí několik pěkných akcí a dvě dokázala proměnit.

Po změně stran fauloval hrubě Reichl Svatoše, viděl druhou žlutou a Opočno šlo do deseti. V 57. minutě poslal Michálek do šance Škodu, ten však nedokázal zleva překonat dobře vybíhajícího Klofandu. V 60. minutě prostrčil Škoda míč za opočenskou obranu na Huňáka, Huňák přehodil z 25 metrů Klofandu, ale s ním i branku. Chvíli nato poslal zprava Kučera centr na Svatoše. Svatošova hlavička ale šla daleko mimo branku. Hra Jaroměře v poli postrádala přesnost, ale oslabení domácí toho nedokázali využít. V 67. minutě chytil Schejbal střelu Tomáše Přibyla z levé strany. V 68. minutě Škoda přehodil špatně vybíhajícího brankáře Klofandu a uklidnil spouhráče třetím gólem. V 72. minutě vyběhl za vápno Schejbal, fauloval a viděl červenou. Do branky nastoupil Sodomka a hned chytil nepříjemný přímý kop. V 85. minutě prošel obranou Opočna Michálek, zleva nacentroval a Škoda poslal míč z voleje do branky.

Jaroměř potvrdila svoji dobrou jarní formu. Domácí zahodili svoji šanci neproměněnou penaltou a pak už si Jaroměř nenechala vítězství vzít.

Žluté karty: Rejchl 2, Krištof Dušan, Jelen Lukáš – Schejbal, Svatoš , Škoda

Červené karty: Rejchl - Schejbal

Penalty 1:0

Rozhodčí: Havlík, Žerovnický, Korec, delegát Bajer

Diváků: 180

mich

jaromer jaromer
17. 4. 2011 Jiskra Jaroměř

Zvládne áčko i další zápas s Roudnicí?

Fotbal, Votrok 1.A třída, muži, 17. kolo

Jiskra Jaroměř - Roudnice 5:1 (3:0)
Branky: Škoda 3, Kašajík, Hořínek

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský , Svoboda, Hořínek, Huňák (55. Böhm) - Kučera, Michálek, Kašajík, Fišer (46. Krejsa) – Škoda, (80. Holeček Aleš), Svatoš

Sestava Roudnice: Žák – Krejcar Jakub, Benák, Mikan, Bednář Zdeněk – Krejcar Tomáš, Schmidt (55. Koblížek Jakub), Rajnoch, Krejcar Jan (46.Linhart) – Kmoníček, Bednář Vladimír (66. Vlasák, 83. Pajgrt)

Na nerovném terénu se hrál bojovný, běhavý fotbal, ale žádné mužstvo si nedokázalo vytvořit větší šanci. Ve 21. minutě byl po druhé žluté vyloučen roudnický Zdeněk Bednář. Proti deseti si Jaroměř dokázala vytvořit převahu. Ve 29. minutě nedotáhl do konce slibnou akci Kašajík. Ve 36. minutě přihrál Kašajík za obranu Huňákovi, ten od brankové čáry našel Škodu, a ten zblízka doklepl do sítě. Ve 40. minutě přihrál Škoda na vápno Svatošovi, ten prostrčil míč za stopery a nabíhající Kašajík umístil míč k tyči. Ve 44. minutě posla Schejbal dlouhý výkop, roudnický brankář Žák na vápně míč špatně vyrazil a Škoda mu ho přes hlavu poslal do sítě. Ve 45. minutě chytil Schejbal Schmidtův přímý kop přes zeď.

Hned po změně stran poslal Kučera míč zprava před branku, ale Škoda z dobré pozice mířil vedle. Ve 47. minutě po Huňákově rohu skóroval hlavou Hořínek. V 51. minutě trefil Škoda po Kašajíkově přihrávce umístěnou střelou tyč. Po hodině hry poslal dlouhou přihrávku Kučera na Škodu, ten viděl brankáře Žáka na vápně a obloukem mu poslal míč z 35 metrů do sítě. V 68. minutě vyběhl na dlouhý pas brankář Schejbal, srazil se v souboji na vápně s Tomášem Krejcarem a míč skončil v jaroměřské brance. V závěru Jaroměř polevila a pustila několikrát hosty ke své brance.

Hosté dokázali držet s Jaroměří krok jen do vyloučení. V deseti na s chutí hrající Jaroměř nestačili.

Žluté karty: Svoboda, Fišer – Bednář Zdeněk 2, Kmoníček, Krejcar Jan

Červená karta:Bednář Zdeněk

Rozhodčí: Erlebach, Martínek, Kout, Doležal

Diváci: 109

mich

jaromer jaromer
10. 4. 2011 Jiskra Jaroměř

Jaroměř zvládla důležitý zápas a připsalo si 3 body

Fotbal, Votrok 1.A třída, muži, 16. kolo

Jiskra Jaroměř - FC Kostelec nad Orlicí
Branky:

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský (80. Krejsa), Svoboda, Hořínek, Huňák - Kučera, Michálek, Kašajík, Fišer (87. Böhm) – Škoda, Svatoš (89. Holeček Aleš)

Sestava Kostelce: Dušek (28. Matoušek) – Polák, Šrámek Lukáš, Chochola, Klapal – Mlynář, Řehák, Kvasnička, Šrámek Jakub - Švandrlík, Tichý

První šanci v utkání měla Jaroměř. V 5. minutě zahrával Kašajík přímý kop z levé strany od pomezní čáry a brankář Dušek jeho pokus s potížemi vyrazil. Jaroměř si na tvrdém, hrbolatém hřišti dokázala vytvořit převahu. Ve 21. minutě si na Fišerův přetažený centr naběhl Kučera, z úhlu však mířil těsně vedle. Ve 28. minutě pronikl do vápna zleva Michálek, od brankové čáry přihrál na malé vápno a Svatoš doklepl do sítě. Ve 45. minutě měli šanci i hosté. Tichý prodloužil hlavou míč za jaroměřské stopery a Jakub Šrámek střílel sám z vápna. Schejbal ale jeho oblouček vyrazil nad.

Začátek druhé půle patřil hostům, kteří se několikrát dostali k jaroměřské brance. Hra Jaroměře postrádala přesnost a přihrávky nenacházely adresáta. V 58. minutě vyslal Michálek do levého křídla Škodu, ten předložil míč před branku Fišerovi, ale ten ze 14 metrů mířil vedle. Hosté tlačili, ale jaroměřská obrana držela. V 66. minutě hlavičkoval kostelecký Švandrlík po přetaženém centru do tyče. V 74. minutě zacentroval Huňák, Škoda poslal míč z jedné na Svatoše a ten zblízka skóroval. V 76. min. prošel od rohového praporku do vápna zprava Michálek, našel Hořínka a jeho volej skončil v síti. Dvě vstřelené branky jaroměřské uklidnily a ti již v klidu utkání dohráli.

Jaroměř i přes výpadek v začátku druhého poločasu dokázala hosty přehrát a zaslouženě zvítězila.

Žluté karty: Huňák, Michálek – Řehák, Šrámek Jakub, Klapal

Rozhodčí: Svoboda, Šíma, Havlík, delegát Hubička

Diváci: 124

mich

jaromer jaromer
2. 4. 2011 Jiskra Jaroměř

Silný soupeř neměl dlouho vítězství jisté!

Fotbal, Votrok 1.A třída, muži, 15. kolo

SK Libčany - Jiskra Jaroměř 3 : 1 ( 1 : 0 )
Branka: 44. Tušic, 56. Rensa, 87. Jelínek – 49. Michálek

Sestava Libčany Tošovský – Wild, Kocián, Rensa, Tušic – Jedlička, Ujec, Černý, Pospíšil (67. Novotný) – Semerád (87. Neppl), Bína (49. Jelínek)

Sestava Jaroměře: Schejbal - Hrobský, Svoboda, Hořínek, Huňák – Kučera (84. Holeček Aleš), Michálek, Kašajík, Krejsa (46. Fišer) – Škoda, Svatoš

První slibnou šanci měla Jaroměř. Ve 4. minutě si Škoda přehodil obránce Libčan, ze 14 metrů vypálil, ale mířil do brankáře Tošovského. Jaroměř nepustila domácí do očekávaného náporu a tak se hrálo převážně ve středu hřiště. Hra obou mužstev postrádala přesnost a tak se spíše bojovalo než hrálo. Ve 22. minutě chytil brankář Schejbal Tušicův přímý kop z 20 metrů. Ve 24. minutě postupoval při rychlém útoku zleva k brance Škoda, jeho přihrávka před branku na volného Svatoše adresáta nenašla. Ve 29. minutě hlavičkoval po rohovém kopu libčanský Ujec nad. Ke konci poločasu získali domácí převahu. Ve 38. minutě zachytil Michálek ve vápně dvakrát nebezpečnou střelu domácích. Ve 44. minutě zahrával Tušic přímý kop ze 30 metrů a Schejbal na jeho střelu k tyči nedosáhl.

Po změně stran v 49. minutě atakoval Svatoš libčanské obránce, míč se dostal ke Škodovi a ten ho poslal na vápno. Kašajík přihrávku pustil Michálkovi a jeho střela skončila v síti u tyče domácí branky. V 56. minutě zahrávali domácí roh, mič prošel až do malého vápna k Rensovi a ten ho nohou poslal pod břevno. Jaroměř se nechtěla smířit s porážkou a útočila.V 69. minutě pálil z pravé strany Škoda, domácí hráč srazil jeho střelu na roh. Jaroměř si v závěru zápasu dokázala vytvořit převahu. Byli to však domácí, kteří dokázali skórovat. V 87. minutě se Jelínek dostal k míči na vápně a přesnou střelou k tyči pojistil vítězství Libčan.

Jaroměř sehrála v Libčanech velmi dobré utkání. Silný soupeř neměl dlouho vítězství jisté, dokázal využít drobných zaváhaní jaroměřské defenzívy a radoval se z vítězství .

Žluté karty: Černý, Koblížek – Krejsa, Kašajík, Svoboda, Škoda

Rozhodčí: Urbánek, Filip, Šmolka

mich

jaromer
26. 3. 2011 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání!

Přípravné utkání - Velichovky

Velichovky - Jiskra Jaroměř 1:7 (1:4)
Branka: 32. Křovák – 4. Michálek, 34. Huňák, 43. Škoda, 45. Škoda, 46. Fišer, 53. Svoboda, 89. Ameti

Sestava Velichovek: Hasník – Kašpar, Rieger, Křovák, Karban – Novotný, Böhm, Šolc (74. Šubrt Jaroslav), Jelínek – Bělina Martin, Valeš

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Hořínek, Svoboda, Huňák – Kučera (53. Böhm), Kašajík (53.Jirka), Michálek, Fišer, - Svatoš, Škoda (64. Ameti

K poslednímu přáteláku před zahájením mistrovských soutěží nastoupila Jaroměř pod vedením nového trenéra Jaroslava Míchala. Už ve 4. minutě šla Jaroměř do vedení. Po Huňákově rohu se odražený míč dostal k Michálkovi a jeho střela z 18 metrů prošla houfem hráčů až do sítě. Jaroměř měla více ze hry, obranu domácích se jí však nedařilo prolomit. Ve. 32. minutě zahrával Křovák přímý kop z 22 metrů a na jeho umístěnou střelu brankář Schejbal nedosáhl. Ve 34. minutě po rychlém útoku zacentroval zleva Huňák, Kašajík z vápna hlavou přehodil brankáře, ale míč skončil nad brankou. Ve 34. minutě poslal Škoda přesnou přihrávku z pravého křídla před branku a Huňák z 10 metrů skóroval. V 43. překonala Jaroměř ofsajdovou past domácích, Michálek poslal za obranu Škodu a ten sám před brankářem nezaváhal. Ve 45. minutě poslal odražený mič po Huňákově rohu Škoda z jedné do sítě.

Ve 46. minutě poslal Škoda centr zprava za obranu Velichovek, na míč naběhl Fišer a z voleje trefil k tyči. V 53. minutě po autovém vhazování posunul Svoboda míč na vápno Kašajíkovi a jeho umístěná střela skončila u tyče v síti. V 74. minutě sebral Valeš míč Hořínkovi, vystřelil, Schejbal však dokázal jeho ránu vytlačit nad. V 89. postupoval proti obraně Velichovek Michálek, přihrál Ametimu a ten šel sám na branku. Udělal kličku brankářovi a z úhlu poslal levačkou míč do branky.

mich

jaromer
18. 3. 2011 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání

Fotbal přátelsky, muži, 17.3.2011, na trávě ve Velké Jesenici

Jiskra Jaroměř – FK Trutnov 3:4 (1: 2)
Branka: 33. Svatoš, 57. a 75. Škoda – 18. Holubec, 28. a 53. Kamitz, 76. Přívratský

Sestava Jaroměře: Schejbal – Rejchrt (46.Hrobský), Hořínek, Svoboda, Huňák – Kučera, Holeček (46. Böhm), Fišer, Krejsa - Škoda, Svatoš

Sestava Trutnov: Švejdar – Přívratský, Doležal, Kejzlar, Kulhánek – Doubic, Kozák, Marks, Kamitz – Holubec, Hejna

První příležitost v zápase měla v 8. minutě Jaroměř. Po kombinaci střílel z 12 metrů Svatoš, ale z těžké pozice trefil brankáře. V 18. minutě si trutnovští několikrát narazili před vápnem Jaroměře a připravili šanci Holubcovi. Ten z 14 metrů poslal míč k tyči. Ve 28. minutě uklouzl při odvracení dlouhého pasu Hořínek, Trutnov šel do přečíslení a po několika přihrávkách zvýšil z levé strany nekrytý Kamitz. Ve 33. minutě poslal Škoda přihrávku z pravého křídla před branku a Svatoš ve skluzu skóroval.

Po změně stran v 53. minutě prošel po rychlém útoku zleva do šestnáctky Kamitz a přehodil vybíhajícího Schejbala. V 57. minutě se po zaváhání trutnovských obránců dostal k míči Škoda a střelou ze šestnáctky snížil. Jaroměř vstřelená branka povzbudila a získala v poli převahu. Brankář Schejbal zlikvidoval několik tvrdých střel trutnovských útočníků. V 75. minutě vybojoval na pravé straně míč Svatoš, přehrál před branku a Škoda patou vyrovnal. Minutu nato Trutnov rychle zaútočil a přihrávku zleva doklepl z malého vápna Přívratský. V závěru zápasu mohla Jaroměř vyrovnat. Škoda se v dobré pozici na vápně neodvážil vystřelit levačkou a o míč přišel.

Jaroměř sehrála s divizním soupeřem dobrý zápas, Trutnov dokázal lépe využít brankové příležitosti.

mich, tomik

jaromer
5.3.2011 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání!

Přípravné utkání - UT Nové Město

Jiskra Jaroměř - Dobruška 4:1 (2:1)

Branky: 19. Kašajík, 42. Michálek, 62. Kučera, 81. Huňák - 33. Hašek

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Fišer, Svoboda, Huňák - Krejsa, Kašajík, Michálek, Kučera, Svatoš, Škoda - střídali Böhm, Hořínek, Jirka, Rejchrt

Po vyrovnaném začátku a šanci na každé straně šla v 19. minutě do vedení Jaroměř. Kašajík poslal chytrou přihrávkou do levého křídla Svatoše, ten mu vrátil míč před branku a Kašajík se z 10 metrů trefil k tyči. Dobruška vyrovnala ve 33. minutě. Kolmou přihrávku mezi jaroměřské stopery si dobře pokryl Hašek a ze šestnáctky vyrovnal. Ve 43. minutě poslal Kašajík zprava od brankové čáry zpátky Michálkovi a ten poslal z 6 metrů míč do sítě.

Po změně stran založila v 62. minutě Jaroměř rychlý útok, Michálek vysunul Krejsu a ten šel zprava sám na branku. Před brankářem přihrál Kučerovi a Kučera dorazil míč do prázdné branky. V závěru utkání se Dobruška snažila útočit, ale neměla už dostatek sil k překonání jaroměřské obrany. V 81. minutě po rychlém protiútoku pronikl do vápna Dobrušky Böhm, udělal si kličku a byl faulován. Huňák penaltu proměnil.

Jaroměř sehrála se soupeřem z vyšší třídy v poli vyrovnané utkání, vypracovala si lepší šance než soupeř, dokázala je i proměnit a zaslouženě zvítězila.

mich

jaromer
27.2.2011 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání!

Fotbal, Krkonošská Tipsport liga, muži, 7. kolo

Jiskra Jaroměř - Mladé Buky 9:1 (4:0)

Branky: Svatoš 3, Škoda 3, Kašajík 2, Kučera – 70. Mikolajczyk

Sestava Jaroměře: Schejbal – Hrobský, Matějček Petr, Svoboda, Huňák - Kučera, Hořínek, Kašajík, Böhm – Škoda, Svatoš
střídal Fišer

Od začátku utkání měla Jaroměř převahu. V 18. minutě se po kombinačním útoku a Kašajílkově přihrávce dostal za obranu Buků Svatoš a z 12 metrů umístil míč k tyči. V 24. minutě našel Huňák dlouhým pasem Škodu, Škoda šel sám na branku a proměnil. Další gól přidal po rychlém útoku a Svatošově přihrávce zprava ranou z 20 metrů Kašajík. V 39. minutě přihrál Böhm na vápně Škodovi a ten z jedné poslal míč do sítě.

Po změně stran prošel v 50. minutě přes tři obránce do šestnáctky Kašajík, nezištně přihrál Kučerovi a ten trefil do odkryté branky. V 52. minutě zahrávala Jaroměř nepřímý kop z 15 metrů a odražený míč doklepl do branky Svatoš. V 65. minutě vybojoval Kučera míč ve vápně soupeře, Svatoš posunul Škodovi a ten zblízka přidal svůj třetí gól. V 70. minutě využil soupeř zaváhání jaroměřské obrany, do šance se dostal Mikolajczyk a z 12 metrů prostřeli Schejbala. V 75. minutě překonala Jaroměř soupeřovu ofsajdovou past a po Kučerově přihrávce doklepl do prázdné branky Kašajík. V 78. poslal Petr Matějček dlouhý pas do vápna a Svatoš hlavičkou do šibenice uzavřel skóre.

Jaroměř si proti slabšímu soupeři dokázala připravit hodně šancí a dařilo se jí i šance proměňovat.

mich

jaromer
20.2.2011 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání!

Fotbal, Krkonošská Tipsport liga, muži, 6. kolo

Jiskra Jaroměř - Jánské Lázně 1 : 1 (0:1)

Branky: 50. Fišer – 16. Demuth

Sestava Jaroměře: Kejzlar (46.Schejbal) – Hrobský (65. Vít), Fišer, Hořínek, Huňák - Krejsa , Rejchrt, Michálek, Böhm (46.Jirka), Svatoš, Kučera

Od začátku utkání měla Jaroměř více ze hry. Janské Lázně se dostaly k brance Jaroměře až v 16. minutě. Po faulu zahrávali přímý kop a odražený míč doklepl do branky Demuth. I po obdržené brance měla Jaroměř převahu. Ve 34. minutě skončila Svatošova hlavička na tyči.

V 50. minutě narazil Kučera na vápně Fišerovi a Fišerova přesná střela k tyči skončila v síti. V 57. minutě poslal z levého křídla Huňák přihrávku před branku, Kučera ale v gólové pozici mířil nad. V 70. minutě byli po potyčce vyloučeni Michálek, Jirka a dva hráči Janských Lázní. Jaroměř dále útočila, ale vítězný gól nedokázala vstřelit.

mich

jaromer
13.2.2011 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání!

Fotbal, Krkonošská Tipsport liga, muži, 5. kolo

Jiskra Jaroměř - Červený Kostelec 2 : 1 (0:0)

Branky: 63., 75. Škoda – 58. Hála

Sestava Jaroměře: Schejbal – Rejchrt (46. Hrobský), Svoboda, Hořínek, Huňák - Kučera (60. Škoda), Michálek, Fišer, Krejsa – Škoda (46.Jirka), Svatoš

Ve vyrovnané první půli obě mužstva párkrát ohrozila branku soupeře, oba brankáři se ale nenechali překvapit.

V 58. minutě se Kostelec ujal vedení. Po rychlém útoku po pravé straně a přihrávce před branku skóroval Hála. V 63. minutě vybojoval míč na půlce Svatoš, poslal Škodu mezi obránce a Škodova přesná střela k tyči skončila v síti. Po vyrovnávací brance získala Jaroměř převahu. V 75. minutě využil Škoda nedorozumění kosteleckých obránců s brankářem a z vápna poslal míč do branky.

mich

jaromer
6.2.2011 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání!

Fotbal, Krkonošská Tipsport liga, muži, 4. kolo, 6.2.2011

Jiskra Jaroměř - Horní Staré Město 2 : 1 (1:0)

Branky: 44. Michálek, 76. Škoda – 53. Kulda

Sestava Jaroměře: Schejbal - Hrobský, Svoboda, Huňák - Kučera (65. Ameti), Michálek, Jirka (46. Hořínek), Krejsa (76. Vít) - Škoda, Svatoš, Holeček Tomáš (46. Böhm)

Po úvodní desetiminutovce měla Jaroměř více ze hry, ale proti zhuštěné obraně soupeře se dlouho nedokázala prosadit. Ve 42. minutě hlavičkoval Svatoš, jeho oblouček však skončil na břevně. Ve 44. minutě si na vápně připravil míč Michálek a jeho střela levačkou k tyči skončila v síti.

V 52. minutě stačil brankář soupeře vyrazit Škodovu hlavičku. V 55. minut prošel dlouhý pas do vápna Jaroměře a Kulda napálil míč do branky. Jaroměř zatlačila soupeře na jeho půlku, ale větší šanci si nedokázala připravit. V 75. minutě poslal Huňák dlouhý centr do vápna, Böhm z 12 metrů vystřelil, ale mířil do brankáře. V 76. minutě vystřelil z 25 metrů Škoda a jeho střela prošla pod brankářovým tělem do branky. V poslední minutě vyškrábl Schejbal nebezpečnou hlavičku soupeře.

Jaroměř byla lepším týmem. Z převahy si ale nedokázala vytvořit více šancí.

mich

jaromer
29.1.2011 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání!

Fotbal, Krkonošská Tipsport liga, muži, 3. kolo, 29.1.2011

Jiskra Jaroměř – Spartak Police n. M. 1:0 (1:0)

Branky: 51. Kašajík

Sestava Jaroměře: Schejbal - Hrobský, Svoboda, Jirka, Huňák - Krejsa, Michálek, Kašajík, Böhm - Kučera, Svatoš

Průběžně střídali: Ameti, Holeček Aleš, Hořínek, Rejchrt

Po vyrovnaném začátku, získala Jaroměř ke konci první půle převahu, v útoku ji však chyběla přesnost a tak si šanci nedokázala připravit.

Po změně stran Jaroměř zpřesnila hru. V 50. minutě po Kašajíkově přihrávce poslal Krejsa z pravého křídla míč před branku, ale Svatoš nedokázal zakončit. V 51. minutě poslal Svoboda kolmici Kašajíkovi mezi polické stopery a Kašajík přesnou střelou z vápna poslal Jaroměř do vedení. Jaroměř měla po vedoucím gólu více ze hry. Několik šancí si vytvořila i Police, brankář Schejbal však se nenechal překvapit a vše zlikvidoval. V 72. minutě střílel ze šestnáctky Ameti, jeho střela postrádala potřebnou prudkost polický brankář ji stačil vyrazit.

Jaroměř byla téměř celý zápas v poli lepším týmem a zaslouženě zvítězila.

mich

jaromer
22.1.2011 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání!

Fotbal, Krkonošská Tipsport liga, muži, 2. kolo, 22.1.2011

Jiskra Jaroměř – Dvůr Králové B 3:5 (2:2)

Branky: 38. Svatoš, 39. Škoda, 58. Rejchrt - 9., 31. Urban, 51., 53. Kořínek, 83. Bělina

Sestava Jaroměře: Kejzlar - Kučera, Svoboda, Fišer, Rejchrt - Krejsa, Michálek, Kašajík, Holeček Aleš - Škoda Svatoš

Průběžně střídali: Holeček Tomáš, Jirka

19. minutě upadl při souboji se Svobodou ve vápně Jaroměře Kořínek a nařízenou penatu proměnil Urban. Ve 32. minutě prošel z levé strany do jaroměřského vápna Urban a přesnou střelou k tyči skóroval. Ve 38. minutě využila Jaroměř špatné rozehrávky dvorského brankáře. Michálek přihrál do vápna Škodovi, ten předložil míč před branku a Svatoš zblízka snížil. Ve 39. minutě vyslal Fišer do křídla Krejsu, jeho přihrávka zprava našla před brankou Škodu a ten vyrovnal.

Po změně stran v 51. minutě prošla přihrávka z levého křídla jaroměřským malým vápnem a nekrytý Kořínek pohodlně překonal Kejzlara. V 53. minutě šel při rychlém protiútoku do otevřené obrany Jaroměře Kořínek a přesnou střelou z 12 metrů zvýšil vedení Dvora. V 58. minutě zahrál Aleš Holeček roh, a Rejchrt z otočky snížil. V 69. minutě prošel zprava k brance Rejchrt a od lajny přihrál zpět Fišerovi. Jeho střela z 8 metrů mířila nad. Jaroměř si ke konci utkání vytvořila tlak, ale gól nedala. V 83. minutě neudržel brankář Kejzlar míč a Bělina pohodlně doklepl do branky.

Jaroměř sehrála se Dvorem vyrovnané utkání, Dvůr proměnil téměř všechny své šance.

mich

jaromer
16.1.2011 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání!

Fotbal, Krkonošská Tipsport liga, muži, 1. kolo, 16.1.2011

Jiskra Jaroměř – Slovan Broumov 1:2 (0:1)

Branky: 70. Škoda – 5. Koryta, 55. Štejnar

Sestava Jaroměře: Klofanda - Matějček Radek, Svoboda, Vít, Rejchrt - Böhm, Michálek, Fišer, Holeček Aleš - Škoda – Holeček Tomáš

Průběžně střídali: Matějček Petr, Jirka, Ahmeti

Broumov si o začátku vynutil územní převahu. V 5. minutě po průniku do otevřeného středu jaroměřské obrany skóroval Kotyza. Po čtvrthodině se Jaroměř z tlaku vymanila, vyrovnala hru, ale branku Broumova nedokázala ohrozit.

Po změně stran v 55. minutě pronikl broumovský útočník zprava po brankové čáře do vápna Jaroměře, poslal přihrávku před branku a Štajner zblízka zvýšil vedení Broumova. V 75. minutě založila Jaroměř v rychlý útok. Tomáš Holeček předložil z pravého křídla míč na vápno Škodovi a ten se trefil k tyči. Jaroměř získala územní převahu, ale do větší šance se nedostala. Až minutu před koncem mohl vyrovnat Ameti, ale z malého vápna trefil jen brankáře.

mich

jaromer
7.11.2010 Jiskra Jaroměř

Jaroměř vedení opět neudržela!

Fotbal, Votrok 1.A třída , muži, 14. kolo, 31.10.2010

Jiskra Jaroměř – Hořice 1:2 (0:0)

Branky: 46. Škoda – 68. Kramule, 86. Lacina

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Matějček Radek, Hořínek, Hrobský, Kučera – Jirka, Böhm (82. Horák Vlastimil), Michálek, Rejchrt (62. Holeček Aleš) – Škoda, Skuček (76. Matějček Petr)

Sestava Hořic: Žižka – Ruml, Rychtera, Lacina, Kulhánek (75. Dvořák) – Michálek Dominik (46. Hudek, 90. Stuchlík), Palm, Trejbal (46.Vávra), Nečesaný - Kramule, Rubeš

V 9. minutě měli velkou šanci hosté. Mezi jaroměřskými stopery se dostal ke skákavému míči Rubeš, přehodil Kejzlara, ale minul branku. První půl hodina se hrála ve středu hřiště bez vyložených šancí. Ve 34. minutě vysunul Michálek Skučka, ten přehodil vybíhající brankáře Žižku, ale míč skončil vedle. Ve 43. minutě hlavičkoval po Böhmově centru Rejchrt a hosty zachránilo břevno.

Po změně stran ve 46. minutě přihrál Skuček do vápna Jirkovi, ten se uvolnil, posunul míč Škodovi a jeho střela skončila v síti. Ve 49. minutě zahrozili hosté. Po rychlém útoku střílel zprava Hudek, Kejzlar jeho střelu vyrazil. Hořice si postupně vytvořily v poli převahu. V 67. minutě se po rychlém útoku a centru zleva trefil hlavou z deseti metrů Kramule. Další hlavičku chytil Nečesanému brankář Kejzlar. Jaroměř postupně vyrovnala hru. V 70. minutě pronikl do vápna Škoda a vypálil, brankář Žižka jeho bombu vyrazil. V 73. minutě po kombinaci s Jirkou střílel Michálek ze 14 metrů těsně vedle. Jaroměř se v závěru natlačila do útoku. V 86. minutě pálil Hořínek z dvaceti metrů nad. V 86. minutě zahrávali hosté přímý kop z levé strany a Nečesaného centr poslal hlavou do sítě Lacina.

Jaroměř sehrála další nešťastný zápas. Po slušném výkonu byla blízko vítězství, ale body si nakonec se štěstím odvezly Hořice.

Rozhodčí: Ježek, Kos, Jehlička, delegát Přibyl

Žluté karty: Škoda, Hořínek, Matějček Radek, Jirka - Rubeš

Diváků: 24

mich

jaromer
31.10.2010 Jiskra Jaroměř

Jaroměř přišla o 3 body v závěru utkání!

Fotbal, Votrok 1.A třída , muži, 13. kolo, 31.10.2010

Jiskra Jaroměř – Sobotka 1:1 (1:0)

Branky: 44. Skuček – 88. Cinkejs

Sestava Jaroměře: Schejbal – Matějček Petr, Hořínek, Hrobský, Kučera – Holeček Aleš (57. Valášek), Böhm (60. Jirka), Michálek, Rejchrt (72. Matějček Petr) – Škoda, Skuček

Sestava Sobotky: Červený – Baše, Bouda, Kohout, Halbych – Gabriel, Rulc, Valenta (68. Cinkej), Nývlt – Macoun (82. Chrpa), Pavlíček

V začátku utkání měla Jaroměř ve středu hřiště převahu, větší šanci si však nedokázala připravit. Ve 32. minutě poslal Michálek do šance Rejchrta, ten však nedokázal zakončit. Vzápětí vypálil z dálky hostující Růt a jeho třela skončila na břevně. Ve 43. minutě vyslal Michálek Škodu, a ten byl ve vápně faulován. Skuček nařízenou penaltu proměnil.

Po změně stran v 54. minutě šli Škoda se Skučkem do otevřené obrany hostů, Škodovu šanci zmařil před odkrytou brankou jen skluz obránce hostů. V 63. minutě pálil Škoda z dvaceti metrů nad. Hosté bojovali a tlačili se na polovinu Jaroměře. V 74. minutě šla Jaroměř do otevřené obrany Sobotky. Skučkova střela se odrazila k Jirkovi, ale ten v gólové pozici trefil brankáře. V závěru utkání vrhli hosté všechny síly do útoku. V 88. minutě si na centr z pravé strany naskočil Fikejz a hlavou se trefil do šibenice.

Jaroměř byla blízko vítězství, hosté neměli téměř žádnou vyloženou šanci a odvážejí si šťastný bod

Rozhodčí: Gereg, Chudoba, Beránek – delegát Bartoš

Žluté karty: Škoda, Skuček, Kučera, Michálek – Rulc, Pavlíček

Diváků: 38

mich

jaromer
24.10.2010 Jiskra Jaroměř

Smolná série trvá!

Fotbal, Votrok 1.A třída , muži, 12. kolo

Červený Kostelec - Jiskra Jaroměř 3:1 (2 : 0)

Branka: 17. Liška, 38., 79. Vít – 69. Horák

Červenýho Kostelce: Macek – Bárta, Liška, Havlíček, Hlava – Kovačík, Hypius, (84. Ryba), Škoda Jan, Janko – Hála (67. Vejman), Vít (94. Čáp)

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Kučera (77. Vít), Hořínek, P. Matějček, Hrobský – Jirka (46. Škoda), Michálek, Böhm, A. Holeček (46. R. Matějček) – Skuček, Horák.

V začátku utkání si domácí vytvořili převahu a několikrát ohrozili jaroměřskou branku. V 16. min. poslal Havlíček přímý kop do vápna Jaroměře a Liška usměrnil míč do sítě – 1:0. Ve 24. min. se dostal po kombinaci s Michálkem ke střele Horák, ale jeho pokus neměl potřebnou přesnost ani sílu. Ve 32. min. vyrazil brankář Macek Skučkovu střelu z 20 metrů. Vzápětí byl faulován při rohovém kopu hostující Skuček, Michálkovu penaltu ale kostelecký brankář Macek vyrazil. Ve 34. min. mířil Michálek v dobré pozici nad. O chvíli později tečoval domácí Vít střelu z dvacet metrů a míč skončil v jaroměřské síti – 2:0. Ve 43. min. postupoval po Holečkově přihrávce jaroměřský Jirka sám na branku domácích., Jan Škoda ho fauloval a viděl červenou kartu. Přímý kop z dvaceti metrů poslal Böhm těsně vedle.

Po změně stran vsadila Jaroměř vše na útok. Domácí šli v 51. min. do otevřené obrany, ale slibnou šanci zahodili. Převaha Jaroměře proti deseti domácím pokračovala. V 68. min. vyrazil brankář Macek Škodův přímý kop přes zeď. Vzápětí poslal Škoda za obranu Horáka a ten obloučkem snížil – 2:1. V 70. mim. olízla Hořínkova hlavička tyč. V 79. min. založili domácí rychlý útok a po centru zprava doklepl do odkryté brány Vít – 3:1. V 84. min. šel sám na branku Jaroměře Kovačík, ale sám před Kejzlarem mířil vedle. V 88. min. byl po druhé žluté kartě vyloučen jaroměřský Horák.

Svůj nápor ve druhé půli využila Jaroměř jen k jednomu gólu, domácí si navíc před koncem vítězství pojistili třetím gólem.

Žluté karty:

Červené karty: 1:1

mich

jaromer
17.10.2010 Jiskra Jaroměř

Neproměněná penalta na 2:2 nás stála přinejmenším remízu!

Fotbal, Votrok 1.A třída , muži, 11. kolo, 17.10.2010

Jiskra Jaroměř – SK Třebechovice 1 : 3 (0 : 2)

Branky: Holeček Aleš – Vích Michal 2, Bendig

Sestava Jaroměře: Schejbal – Matějček Petr, Horák Vlastimil, Hořínek, Hrobský – Kučera (23. Ruprich), Böhm (73. Vít), Michálek, Holeček Aleš  – Škoda (46. Valášek),  Horák Jakub

Sestava Třebechovice: Marandyuk – Horák Aleš, Krejčí, Horák Martin (46. Zikl), Vích David – Bíl (29. Lochman), Sláma, Bendig, Lukášek – Filip, Vích Michal (90. Zachariáš)

Po opatrném začátku se po čtvrt hodině osmělila Jaroměř do útoku, gól však dali hosté. V 16. minutě zacentroval zleva Filip, Michal Vích si míč pohodlně zpracoval a z dvanácti metrů překonal Schejbala. Ve 27. minutě se po autu prosadil z levé strany opět Michal Vích a ranou z šestnáctky upravil na 0:2. Jaroměř se i za nepříznivého stavu tlačila do útoku, šanci si ale nevytvořila. Po změně stran, ve 47. minutě, zacentroval zleva Ruprich, Horák sklepl míč Holečkovi a ten střelou z dvanácti metrů snížil. O minutu později pronikl do vápna hostů Valášek a brankář Marandyuk ho fauloval. Penaltu Jakub Horák napálil vysoko nad. I po neproměněné penaltě Jaroměř tlačila a hosté podnikali protiútoky do otevřené obrany. V 66. minutě vyrazil Schejbal skákavou střelu k Filipovi, ten ale svoji šanci promarnil. V 73. minutě prošel středem jaroměřské obrany Bendig, šel sám na branku a poslal míč k tyči. V závěru se Jaroměř nastěhovala na půlku Třebechovic. V 87. minutě vyrazil brankář Maryanďuk Ruprichovu střelu z osmi metrů. Závěrečný nápor už branku Jaroměři nepřinesl.

Jaroměř byla zejména ve druhé půli častěji na půlce hostů,  góly ale dát nedokázala. Hosté naopak dokázali využít nabídnuté šance a odvezli si všechny body.

Rozhodčí: Praus, Filip, Kos –  delegát Spurný

Žluté karty: Ruprich, Hrobský – Maryandyuk, Krejčí, Vích David

Červené karty: 0:0

56 diváků

Aktuální tabulka po 11. kole Votrok 1.A třídy 2010/2011 zde

mich

jaromer
13.10.2010 Jiskra Jaroměř

Pohár sehrála Jaroměř rozdílem třídy!

Fotbal, Eurofin pohár KFS, muži 3. kolo,  13.10.2010

Jiskra Jaroměř – FC Nový Hradec Králové      6 : 2 ( 3 : 0 )

Branky: 30. Horák Jakub, 38. vlastní, 43., 64., 65. Skuček, 68. Ruprich – 65., 67. Hejhálek

Sestava Jaroměře: Schejbal (46. Kejzlar) – Kučera (46. Rejchrt), Horák Vlastimil, Hořínek, Hrobský – Holeček Aleš (46. Jirka), Böhm,  Michálek, Ruprich (84. Jirka)  – Skuček, Horák Jakub (60. Vít)

Sestava FC Nový Hradec Králové : Sedláček – Vavřina (55. Páter), Horyna, Baďura, Karmín – Jindra, Špiclem, Holubář, Čtvrtečka – Kyral ( 60. Lášek), Podlipný (46. Hejhálek)

Na začátku utkání měla častěji míč na kopačkách Jaroměř. První šanci měli ale hosté. Ve 12. minutě hlavičkoval v souboji s brankářem Schejbalem Čtvrtečka, míč však skončil nad brankou. V 16. minutě hlavičkoval po Holečkově centru Skuček, jeho nepříliš prudkou hlavičku stačil brankář Sedláček míč vyrazit. Ve 30. minutě poslal Holeček míč z pravého křídla před branku a střela Jakuba Horáka skončila po teči obránce v síti. Ve 33. minutě přiklepl ve vápně Michálek míč Böhmovi, ale jeho střela placírkou skončila těsně vedle. Ve 38. minutě odkopával míč od brankové čáry Podlipný a jeho odkop se od spoluhráče odrazil do branky. Ve 40. minutě          si na Ruprichův roh naběhl Skuček a hlavou poslal míč pod břevno.

Po změně stran začali lépe hosté získali mírnou převahu. Šanci si však vypracovala Jaroměř. Po rohu z pravé strany hlavičkoval Skuček, brankář jeho střelu vyrazil. V 64. minutě zacentroval zprava Vít a  Skuček poslal hlavou míč dosítě. V 65. minutě sebral Skuček míč obráncům a pěknou střelou překonal Sedláčka. Hned nato zaútočili hosté do odkryté obrany Jaroměře a Hejhálek střelou ze 16 metrů snížil. Hejhálek prošel v 67. minutě středem obrany a poslal míč k tyči. Brzy poté přihrál Böhm Ruprichovi a jeho přesná střela skončila pod břevnem. Závěr utkání se odehrál v režii Jaroměře, ale žádná šance už gólem neskončila.

Jaroměř dokázala soupeře z vyšší soutěže přehrát a po zásluze zvítězila.

Rozhodčí:Franěk, Hofman, Buchta

20 diváků

mich

jaromer
3.10.2010 Jiskra Jaroměř

I přes více ze hry Jaroměř prohrála v Jánkách!!!

Fotbal, Votrok 1.A třída , muži, 10. kolo, 9.10.2010

SK Janské Lázně - Jiskra Jaroměř                    3 : 1   ( 0 : 0 )

Branky: 60. Koblížek, 74. a 82. Kult – 70. Škoda

Sestava SK Janské Lázně: Bernasinski – Romančák, Dvořák ml., Kábrt, Sapár – Makovský (86. Dvořák st.), Horák (78.Kašpar), Koblížek, Nevařil (84. Krudenc) – Kult, Kuric

Sestava Jaroměře: Schejbal – Matějček Radek, Matějček Petr, Hořínek, Hrobský – Rejchrt (60. Böhm),  Michálek, Škoda (83.Valášek), Ruprich (74. Jirka)  – Skuček, Horák,

Po vyrovnaném začátku se začala prosazovat Jaroměř. V 10. minutě vybojoval míč Skuček a poslal do brejku Škodu. Ten šel sám na branku, ale trefil jen brankářovy nohy. V 15. minutě střílel po Horákově přihrávce z 18 metrů Michálek, mířil však nad. V 17. minutě centroval z pravé strany domácí Koblížek. Tečovaný centr musel brankář Schejbal vyrazit nad branku. Ve 22. minutě pálil z dobré pozice jaroměřský Horák, brankář Bernasinski stačil jeho střelu vytlačit nad. Ve 24. minutě vyhrál hlavičku ve vápně domácích Skuček, Horák střílel přes hlavu, ale míč skončil na břevně. Jaroměřská převaha pokračovala. Ve 42. minutě vyrazil domácí brankář Skučkovu hlavičku nad a chvíli poté střílel z voleje Hořínek do brankáře.

V začátku druhé půle pokračovala jaroměřská převaha, ale větší šance nepřicházely. Domácí postupně vyrovnali hru. V 59. minutě kopali domácí po Rejchrtově faulu ve vápně penaltu a Koblížek proměnil. V 70. minutě překličkoval Michálek domácí obranu  a vysunul Škodu. Ten sám před brankářem nezaváhal a vyrovnal. V 73. minutě  brankář Bernasinski jen vyrazil Horákův přímý kop, k míči se dostal Škoda, ale nedokázal zblízka skórovat. V 74. minutě po chybě jaroměřské obrany  postupoval sám na brankáře Schejbala domácí Kult a poslal domácí do vedení. V 82. minutě uzavřel skóre z přímého kopu přes zeď opět Kult.

Jaroměř nedokázala zúročit dlouhou převahu, nedala góly a v závěru polevila. Domácí toho dokázali využít a získali své první vítězství.   

Rozhodčí:Hrabík, Staněk, Hájek – delegát Svoboda

Žluté karty: Kult, Koblížek – Škoda, Ruprich, Skuček, Hořínek

Aktuální tabulka po 10. kole Votrok 1.A třídy 2010/2011 zde

mich

jaromer
3.10.2010 Jiskra Jaroměř

Neuvěřitelný obrat z 0:2 na vítězných 4:2. Skvělý fotbal!

Fotbal, Votrok 1.A třída , muži, 9. kolo, 3.10.2010

Jiskra Jaroměř – FC Vrchlabí 4 : 2 (2:2)

Branky: 42. Horák, 44. Matějček Petr, 46. Škoda, 80. Hořínek – 8. Šulc, 32. Panýr

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Kučera (Matějček Radek), Matějček Petr, Hořínek, Hrobský - Valášek (Rejchrt), Michálek, Škoda( Jirka), Ruprich (Böhm) – Horák, Skuček

Sestava Vrchlabí: Šulc – Fink, Kraus, Mejsnar, Kolář (57. Plecháč) – Panýr, Sommer, Lastomirský, Zajíc – Vejnar (83. Gier), Janda

Hosté se ujali vedení už v 8. minutě. Vrchlabský brankář Šulc vykopl dlouhý míč až na branku domácích a brankáři Kejzlarovi balón proklouzl mezi rukama do sítě. Po laciném gólu se Jaroměři nedařilo držet míč a nedokázala se dostat do útoku. Ve 32. minutě dostal vrchlabský Panýr přihrávku za obranu Jaroměře a přesnou střelou z pravé strany překonal Kejzlara. První střelu domácích vyslal ve 35. min Skuček, ale z 25 metrů mířil vedle. Ve 42. našel přesnou přihrávkou Michálek na vápně hostů Horáka a ten a přesnou střelou k tyči snížil. Ve 43. minutě zahrál od půlící čáry Petr Matějček přímý kop na branku hostů, brankář Šulc lehký míč podběhl a ten skončil v síti.

Hned po změně stran vystřelil ze šestnáctky Škoda a  vrchlabský brankář na přesnou ránu k tyč nedosáhl. Po vedení získala Jaroměř územní převahu. V 80. minutě po rohovém kopu Böhma se důrazem prosadil ve vápně Hořínek a z 10 metrů poslal míč do branky.

Jaroměř dokázala přes špatný začátek bojovat a dokázala utkání otočit.

Rozhodčí:Vojtěch, Staněk, Krotil, delegát Židík

Žluté karty: 0:2 Zajíc, Janda

Červené karty: 0:0

59 diváků

Aktuální tabulka po 9. kole Votrok 1.A třídy 2010/2011 zde

mich

jaromer
26.9.2010 Jiskra Jaroměř

Dvůr nebyl nad naše síly, ale i přes to jsme prohráli!

Votrok 1. A třída– 8. kolo

Dvůr Králové B - Jiskra Jaroměř  3 : 1 (2:0)

Branky: 8. Němeček, 30. Kořínek, 89. Podolník – 57. Horák 

Sestava Dvůr Králové B: Ulrych – Picha, Rejl, Podolník, Blažek – Kilevník, Novotný, Urban (18. Čenovský), Řežábek -  Kořínek, Něměček (78. Samler)

Sestava Jaroměře: Schejbal – Kučera (72. Matějček Radek), Matějček Petr, Hořínek, Hrobský – Valášek (62. Böhm),  Michálek, Ruprich, Rejchrt,  – Horák, Škoda

V začátku utkání měla překvapivě více ze hry Jaroměř. Byli to ale domácí, kteří šli v 9. minutě do vedení. Řežábek se prosadil po levé straně, prošel do vápna  a přihrál před branku. Němeček z osmi metrů pohodlně skóroval. Ve 14. minutě zacentroval zprava Kilevník, v gólové pozici hlavičkoval Řežábek, ale Schejbal vyrazil. Po půl hodině hry zacentroval z pravého křídla Picha a Kořínek hlavou překonal brankáře Schejbala. Ve 39. minutě napřáhl z pětadvaceti metrů jaroměřský Michálek a jeho bomba skončila těsně vedle. Ve 43. minutě hlavičkoval po Ruprichově přímém kopu Rejchrt a brankář Ulrych jen s obtížemi vyrazil nad. Ve 45. minutě šel po Horákově přihrávce Škoda sám na domácí branku, zvolil střelu ale minul. Na druhé straně mohli domácí hned z protiútoku zvýšit, šanci ale promarnili.

Po změně stran v 57. minutě se Jaroměři vydařil postupný útok, Horák se dostal za obranu a umístil míč k tyči.  V 65. minutě zablokoval Petr Matějček střelu Kořínka z gólové pozice. Jaroměř se tlačila do útoku a získala převahu. V 86. minutě střílel z 16 metrů domácí Kilevník, jeho slabou střelu však Schejbal chytil. V 89. minutě šel po rychlém protiútoku sám na branku Jaroměře Řežábek, Schejbal ho fauloval a viděl červenou. Podolník následně z penalty uzavřel skóre na 3:1.

Jaroměř sehrála s domácími vyrovnaný zápas a při troše štěstí mohla získat i bod.

Rozhodčí:Šmolka, Staněk, Koutník

Žluté karty: 1:1 Řežábek – Hořínek

Červené karty: 0:1 Schejbal

Aktuální tabulka po 8. kole Votrok 1.A třídy 2010/2011 zde

mich

jaromer
19.9.2010 Jiskra Jaroměř

Vítězství na dosah, ale remízový bod je spravedlivý !

Votrok 1. A třída– 7. kolo

Jiskra Jaroměř – FC Slavia Hradec Králové 3:3 (1:1)

Branky: 19. Horák, 65. Skuček, 84. Horák – 13. Pakosta, 53. Hutla, 67. Hutla

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Kučera, Matějíček P., Hořínek, Hrobský – Holeček A. (60. Matějíček R.), Michálek, Škoda (73. Böhm), Ruprich – Skuček, Horák J. – K

Sestava Slavia: Votruba – Špaček, Čejchan, Šolc, Klicnar (63. Erber) – Pakosta (84. Pakosta), Lán - K, Veselý, Jaroš - Linhart, Hutla (76. Sobotka)

Úvod zápasu začali hosté zostra a hned ve 2.minutě napřáhl ke své první dělovce hostující kapitán Vosáhlo a trefil břevno Kejzlarovy branky. Ve 10.minutě se uvolnil šikovný Hutla a vystřelil, gólman Kejzlar byl na místě. Ve 13.minutě již udeřilo, když středem hřiště prošel Lán, přihrál Pakostovi a ten překonal Kejzlara – 0:1. V 19.minutě se uvolnil na vápně Horák a střelou k tyči vyrovnal – 1:1. Ve 28. minutě se na vápně nebezpečně uvolnil Škoda a jen těsně minul hostující branku. Ve 39. minutě zahrozili hosté, když Veselý trefil břevno. Poslední velkou šanci v 1. poločase měl domácí Horák, když si narazil se Skučkem, jeho střela však byla na poslední chvíli zblokována.

Druhý poločas začal náporem domácích. Ve 47.minutě postupoval z úhlu na hostující branku Ruprich, trefil ovšem pouze boční síť. V 52. minutě se na levé straně uvolnil opět Ruprich, přihrál před branku Holečkovi, ten byl ale na poslední chvíli od míče odstaven. Udeřilo tak na druhé straně, když se v 53. minutě prosadil hlavou Hutla – 1:2. V 62.minutě centroval centroval Ruprich a Kučera hlavou těsně přestřelil. V 65.minutě již udeřilo, to když se Skuček prosadil přes hostujícího obránce a se štěstím vyrovnal – 2:2. Z vyrovnání se však domácí neradovali dlouho. V 67. minutě se po pěkné kombinační akci prosadil opět Hutla – 2:3. V 74. minutě centroval z pravé strany Kučera a Horákova hlavička jen o kousek minula hostující branku. V 83.minutě se uvolnil Skuček, vystřelil, ale gólman Votruba jeho střelu vyrazil. V 84.minutě už udeřilo. Böhm zahrával rohový kop a našel přesně hlavu Horáka, který svým 2. gólem v zápase jako správný kapitán vyrovnal na konečných 3:3.

Lebedinský Jiří, vedoucí týmu:V dnešním zápase byl k vidění svižný a kvalitní fotbal, kdy náš tým vždy dotahoval vedení hostů. Remíza je dle mého názoru spravedlivým vyjádřením sil na hřišti. Do rámce tohoto utkání přispěl i velmi kvalitní výkon všech 3 rozhodčích dnešního zápasu.

Rozhodčí:Kos Kristian, Horský Leonard, Veselík Jan, DS: Skalický Aleš.

Žluté karty: 0:1 Čejchan

Diváci: 105

Aktuální tabulka po 7. kole Votrok 1.A třídy 2010/2011 zde

tomik

jaromer
12.9.2010 Jiskra Jaroměř

Další debakl áčka v Černilově!

VOTROK 1. A třída muži - 6. kolo

Černilov - Jaroměř 6:2 (2:0)

Branky: Placák 2x, Filip 2x, Petrásek, Fišer – Horák J. 2x (1 z pk.)

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Kučera (35. Matějíček R.), Svoboda, Hořínek (71. Matějíček P.), Hrobský – Valášek, Michálek, Ruprich, Rejchrt (46. Holeček A.) – Škoda, Horák J.

Sestava Černilova:

Úvod utkání patřil Černilovu, který diktoval tempo hry. Ve 4.minutě po hlavičce Jana Hrubého zázračně zachránil brankář Kejzlar. Ve 13.minutě už udeřilo, výborně zahraný trestný kop Placákem tečoval těsně před Kejzlarem Petrásek 1:0. Od 20.minuty se hra mírně vyrovnala a vyloženou šanci spálil ve 34.minutě Rejchrt, který postupoval sám na gólmana Duška, ale nedal. Potvrdilo se tak otřepané pravidlo nedáš – dostaneš. Ve 39.minutě zahrávali domácí další trestný kop, gólman Kejzlar vyrazil před sebe, kde dorážel do prázdné branky nikým neatakovaný Fišer 2:0.
Do 2. poločasu vstoupila aktivněji Jaroměř a v 60.minutě po sérii šancí a břevně Svobody byl faulován ve vápně Horák a sám penaltu proměnil 2:1. V této době byla Jiskra lepším týmem a diktovala tempo hry. To však platilo pouze chvíli, neboť v 67 minutě se dostal do otevřené obrany lehce Placák a zvýšil na 3:1 pro domácí. V 75.minutě uklouzl při bránění Matějíček Radek a po samostatném nájezdu zvýšil na 4:1 domácí Filip. V 82. minutě vykřesal jiskřičku naděje pro Jaroměř znovu aktivní Horák, který snížil hlavou na 4:2. Domácí to však nezaskočilo a ihned z rozehrávky po další hrubé chybě obrany vstřelil další gól domácích opět Filip 5:2. Poslední gól v tomto utkání padl v nastavení, kdy se z trestného kopu trefil Placák a gólman Kejzlar se musel hodně červenat.

Lebedinský Jiří, vedoucí týmu Jaroměře: Po rozpačitém úvodu, kdy jsme dostali 2 góly ze standardních situacích jsme měli 2 velmi dobré příležitostí na vstřelení gólu. To se však do poločasu nepovedlo. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, zaslouženě snížili z penalty a nadechovali se k obratu. Utkání však zlomil třetí gól, poté se naše hra úplně rozpadla a tým dostal další 3 góly. Výkon a hlavně přístup některých hráčů je k zamyšlení.

Žluté karty: 2:3

Rozhodčí: ?

jaromer
6.9.2010 Jiskra Jaroměř

Áčko konečně zvítězilo a odrazilo se ze dna tabulky!

VOTROK 1. A třída muži - 5. kolo
Jaroměř : Opočno 3:1 (1:1)
Branky: Horák, Rejchrt, Skuček

Sestava Jaroměře: Kejzlar - Kučera, Svoboda, Hořínek, Hrobský - Valášek (70. Holeček Aleš), Michálek, Ruprich – Horák (90. Matějček Radek), Skuček, Škoda (35. Rejchrt)

Sestava Opočna: Klofanda (88. Krulich) – Jelen Vladimír, Petr, Praus (66. Gabriel), Černík – Škrabal, Musil, Reichl, Přibyl Tomáš (75. Přibyl Ondřej) – Krištof, Nožka (54. Jelen Lukáš)

Už v 1. minutě zatáhl Skuček míč zprava do vápna, našel od brankové čáry Horáka a ten z jedné poslal míč do sítě. V 10. minutě střílel po Hrobského přímém kopu z deseti metrů Horák, ale mířil do brankáře. O sedm minut později zaváhala jaroměřská obrana a Musil přesnou ranou z 25 metrů vyrovnal. Ve 24. min. prošel míč z pravého křídla před branku Jaroměře, ale nikdo z hostujících útočníků nedokázal šanci využít. Ve 36. min. střílel Rejchrt po Horákově přihrávce zleva těsně vedle. Ve 38. min. vysunul Skuček Horáka, jeho střelu brankář Klofanda vyrazil na tyč. Jaroměř měla v první půli více ze hry, gólově soupeři ale odskočit nedokázala.
Po změně stran, v 56. minutě, vyrazil Kejzlar míč před vápno a následnou střelu hostů musel zastavit před brankovou čárou Svoboda. V 59. minutě se po centru zprava dostal ke střele Rejchrt, z dobré pozice ale minul branku. V 65. minutě poslal Svoboda za obranu hostů Horáka, ale ten obtížný míč nedokázal přesně trefit. Jaroměř se tlačila do útoku. V 71. minutě byl faulován Skuček, rozhodčí ponechal výhodu a Rejchrt strhl vedení na stranu Jaroměře. O chvíli později zachraňoval na druhé straně na brankové čáře po Reichlově akci Hrobský. V závěru utkání se střídaly útoky na obou stranách. V nataveném čase utekl po pravém křídle Holeček, přihrál před branku a Skuček z deseti metrů trefil do sítě.
Jaroměř se po sérii neúspěšných utkání dokázala zmobilizovat, bojovala a vydřela potřebné vítězství.

Žluté karty:Rejchrt, Horák - Klofanda
Rozhodčí: Havlík, Žerovnický, Janeček

146 diváků
mich

jaromer
28.8.2010 Jiskra Jaroměř

Áčko venku nebodovalo!

VOTROK 1. A třída muži - 4. kolo

Roudnice - Jaroměř 5:1 (2:0)

Branky: Krejcar Jan 3, Koblížek Jan 2 - Škoda

Sestava Jaroměře: Schejbal - Matějček Radek (55. Holeček Aleš), Matějček Petr, Horák Vlastimil (83. Tokár Pavel), Hrobský - Valášek, Michálek, Svoboda (63. Holeček Tomáš), Rejchrt (63. Jirků) – Škoda, Hořínek

Sestava Roudnice: Žák – Koudelka, Rajnoch, Mikan, Bednář Zdeněk – Koblížek Jakub (68. Vlasák), Vlnas, Linhart, Krejcar Jakub (46. Koblížek Jan) – Krejcar Jan (85. Kmoníček), Bednář Vladimír (85. Vlasák)

V úvodu utkání si Roudnice vytvořila převahu, Jaroměř ji však odrazila. V 15. minutě prošel po Michálkově přihrávce středem roudnické obrany Valášek a z vápna vypálil. Brankář Žák jen s obtížemi nohou vyrazil. Po následujícím rohu střílel Hořínek z voleje těsně vedle. V 18. minutě se po zaváhání jaroměřské obrany odrazil míč k Janu Krejcarovi a ten přesnou střelou z 15 metrů k tyči skóroval. Ve 24. minutě nastřelili domácí břevno. Ve 35. minutě prošel jaroměřskou obranou Vladimír Bednář, udělal Schejbalovi kličku, ale z úhlu minul branku. Ve 39. minutě vybojoval Škoda míč na pravém křídle a přihrál před branku. Rejchrt v souboji mířil těsně vedle. Ve 42. minutě nechala jaroměřská obrana nekrytého Jana Krejcara, ten si pohodlně připravil míč a přesnou střelou z vápna překonal Schejbala.

Po změně stran zahrával v 59. minutě přímý kop z 20 metrů Zdeněk Bednář, brankář Schejbal jeho střelu vyrazil a Jan Koblížek poslal míč do sítě. V 73. minutě ztratila Jaroměř v útoku míč, domácí zaútočili do otevřené obrany a Jan Koblížek střelou k tyči zvýšil vedení domácích. V 75. minutě získal na pravé straně míč Michálek, poslal přihrávku před branku a Škoda zblízka doklepl do branky. V 76. minutě stačil Schejbal vytlačit střelu Jana Krejcara z gólové pozice na břevno. Pátý gól domácích přidal v 85. minutě střelou z 20 metrů Jan Krejcar.

Jaroměř se v utkání nedokázala prosadit v útoku a nedůsledným bráněním pouštěla domácí do šancí. Ti toho využili a po zásluze zvítězili.

Žluté karty: Koblížek Jakub, Bednář Vladimír

Rozhodčí: Hron, Medlík, Janata

mich

jaromer
21.8.2010 Jiskra Jaroměř

Áčko opět připravila o body nedisciplinovanost!

VOTROK 1. A třída muži - 3. kolo

Kostelec - Jaroměř 4:4 (3:3)

Branky: Šrámek Jakub 2, Tichý 2 - Skuček, Rejchrt, Svoboda z pen., Škoda

Sestava Jaroměře: Schejbal - Kučera, Svoboda, Hrobský - Holeček Aleš (46.Rejchrt), Matějček Petr (65. Vít), Michálek, Andrle – Hořínek - Škoda (77. Matějček Radek), Skuček,

Sestava Kostelce n. O.: Hodač Petr – Mitana (46. Polák), Řehák, Klepal, Šrámek Lukáš – Švandrlík, Tichý, Kvasnička (75. Hodač Jindřich), Kozel (46. Mlynář) – Pinkas, Šrámek Jakub

Ve 2. minutě minul brankář Schejbal při odkopu míč a Jakub Šrámek pohodlně poslal domácí do vedení. Jaroměř vyrovnala ve 13. minutě. Po rychlém protiútoku a kombinaci Škody se Skučkem vyrovnal Skuček střelou z šestnáctky. V 16. minutě zaútočili domácí po pravém křídle, míč se dostal do vápna na neobsazeného Jakuba Šrámka a ten z 10 metrů nedal Schejbalovi šanci. V 17. minutě atakoval ve vápně Jaroměře Valášek Lukáše Šrámka, rozhodčí Svoboda pískl penaltu a Tichý ji proměnil. Ve 20. minutě udržel Skuček míč ve vápně domácích, od brankové čáry přihrál před branku a Rejchrt ve skluzu snížil. V 32. minutě mířil Svoboda z přímého kopu z 30 metrů do šibenice, brankář Hodač však stačil jeho bombu vyrazit. Ve 35. minutě postupoval z levé strany na branku Kostelce Škoda, byl v pokutovém území faulován a Svoboda z penalty vyrovnal. Ve 40. minutě střílel po Skučkově přihrávce Škoda z dobré pozice z voleje nad.

Po změně stran si Jaroměř vytvořila mírnou územní převahu. V 56. minutě po rozehrání Petra Matějčka prošel Michálek středem hřiště až k vápnu domácích, předložil míč ke střele Škodovi a ten po zemi překonal domácího brankáře. Domácí po obdržené brance přidali a začali útočit. V 70. minutě byl po druhé žluté vyloučen jaroměřský Ruprich. V 76. minutě domácí vyrovnali. Tichý si narazil míč a střelou k tyči vyrovnal. V dramatickém závěru se obě mužstva snažila vstřelit vítěznou branku. V 90. minutě se brankář Schejbal nenechal překvapit Švandrlíkovým obloučkem.

Jaroměř měla v Kostelci na výhru, ale doplatila na lacině inkasované góly.

Žluté karty: Řehák, Tichý, Pinkas, Klepal – Valášek, Škoda, Ruprich 2, Hrobský, Kučera, Michálek

Červená karta: Ruprich

Rozhodčí: Svoboda, Hrabík, Vaníček L., delegát Přibyl

mich

jaromer
18.8.2010 Jiskra Jaroměř

Jaroměř v deseti remízu neubránila!

VOTROK 1. A třída muži - 1. kolo

Hořice - Jaroměř 2:1 (1:0)

Branka: Rejchrt

Sestava Jaroměře: Schejbal - Kučera, Svoboda, Hrobský - Holeček Aleš (46.Rejchrt), Matějček Petr (65. Vít), Michálek, Andrle – Hořínek - Škoda (77. Matějček Radek), Skuček,

Sestava Hořic: Žižka – Rubeš, Kočí, Richtera, Kulhánek – Kramule (90.+ Dvořák), Palm, Pour, Nečesaný – Vávra (46. Hudek), Nálevka (70. Žáček)

Lépe začala Jaroměř. V 5. minutě vypálil z 18 metrů Hořínek, míč se odrazil ke Skučkovi, ten z dobré pozice mířil nad. V 8. minutě se po akci Michálka a Hrobského dostal ke střele Škoda. Ten z 16 metrů přestřelil. Ve 14. minutě zahodil vyloženou šanci Škoda. Neatakován mířil ze 14 metrů do šibenice, ale minul branku. Šanci měli i domácí. V 17. minutě střílel z pravé strany Kramule, Schejbal jeho ránu chytil. Ve 22. minutě se dostal ke skákavému míči v útoku Pour a přes vybíhajího Schejbala poslal obloučkem míč do branky. Domácí vedoucí branka uklidnila a několikrát do konce poločasu ohrozili jaroměřskou branku.
Po změně stran se podařilo Jaroměři brzy vyrovnat. V 53. minutě vyvezl z obrany míč Andrle, před vápnem přihrál Rejchrtovi a Rejchrt umístěnou střelou do růžku domácí branky vyrovnal. V 60. minutě zacentroval Skuček z pravého křídla a Hrobský z voleje z 18 metrů pálil vedle. V 64. minutě hlavičkoval Pour po rohu z malého vápna vedle. V 69. minutě překonal Pour z přímého kopu z 20 metrů Schejbala, rozhodčí Urbánek však gól neuznal, protože Nečesaný stál před Schejbalem v ofsajdu. Minutu nato zachránilo Jaroměř po střele z 20 metrů břevno. V 75. minutě byl za strčení do soupeře vyloučen Andrle. Jaroměř se i v deseti dokázala úspěšně bránit a dostala se i k domácí brance. V nastaveném čase zahrávali domácí přímý kop a po závaru před jaroměřskou brankou dotlačil míč do sítě Palm.
Jaroměř v dobrém začátku nedala góly, domácí vycítili šanci, šli do vedení a v závěru dali šťastný vítězný gól.

Žluté karty: Palm, Nečesaný, Kočí, Pour, Hudek – Schejbal, Hrobský, Michálek
Červená karta: Andrle

Rozhodčí: Ježek, Urbánek, Jindáček, Bednář ml.

mich

jaromer
15.8.2010 Jiskra Jaroměř

Áčko po chybách podlehlo Libčanám!

VOTROK 1. A třída muži - 2. kolo

Jaroměř - Libčany 0:3 (0:2)

Branky: :(

Sestava Jaroměře: Schejbal - Kučera, Svoboda, Hrobský - Andrle (81. Matějček Radek), Hořínek, (66. Matějček Petr), Michálek, Ruprich – Škoda (72. Jirka), Skuček, Valášek (66.Rejchrt)

Sestava Libčan: Tošovský – Kocián, Rensa, Wild, Tušic (85. Schejbal) – Krejsa, Černý, Jelínek, (74. Svatoš), Pospíšil – Semerád, Bína (87. Vodička)

První šanci měli hosté. Ve 3. minutě se na vápně Jaroměře otočil Jelínek, vypálil, ale Schejbal byl pozorný. V 19. minutě zahrál Ruprich přímý kop z levé strany, teč Skučka šla ale jen do rukou hostujícího brankáře. Ve 39. minutě se prosadil po pravém křídle Michálek, poslal centr před branku, ale Škodova střela šla vedle. Ve 41. minutě zaútočili hosté do otevřené obrany a po přihrávce z pravého křídla skóroval z dvanácti metrů nekrytý Semerád. Další rychlý útok Libčan středem hřiště do otevřené obrany Jaroměře skončil po Jelínkově střele z šestnáctky druhým gólem hostů.
Po změně stran se sice Jaroměř snažila útočit , ale narážela na zformovanou obranu Libčan. V 56. minutě poslali hosté dlouhý míč od půlící čáry k brance Jaroměře, Schejbal vyběhl jen napůl a Bína mu hlavou obloučkem poslal míč do sítě.
Jaroměř se proti kvalitnímu soupeři nedokázala prosadit v útoku. Libčany využily několika zaváhání jaroměřské defenzivy a po zásluze zvítězili.

Žluté karty: Svoboda, Ruprich, Rejchrt – Tušic, Pospíšil

Diváci: 120

Rozhodčí: Ježek, Filip, Bednář, delegát Galba

mich

jaromer
11.8.2010 Jiskra Jaroměř

Jaroměř otočila zápas a zajistila si postup!

MUŽI "A" 2. kolo poháru KFS EUROFIN

Jaroměř - Broumov 2:1 (2:1)

Branky: Skuček, Valášek - Růžička

Sestava Jaroměře: Schejbal – Kučera (70. R. Matějček), Hořínek, Svoboda, Hrobský – Andrle, Michálek, Ruprich – A. Holeček (5. Valášek), Skuček (51.Rejchrt), Škoda (60. Jirka)

Sestava Broumova: Strazzer – Michálek (58. Schubert), Harasevič, Strelec, Jirout (43. Panny) – Štejnar (46. Hanzlík), Růžička, Mucha, Šimon – Možný (46. Hovorka), Kotyza.

Už ve 3. min. pronikl do vápna hostů Ruprich a od brankové čáry poslal míč do malého vápna. Tam ale nikdo z jaroměřských hráčů nebyl. V 9. min. ztratil při rozehrávce ve vlastním vápně míč Svoboda, ale hosté nedokázali nabídnutou šanci využít. Ve 14. min. založil útok Hrobský a poslal do vápna Škodu. Škoda z vyložené pozice trefil brankáře. Vzápětí střílel po kombinaci z pravé strany Valášek, ale z 15 metrů minul branku. Na druhé straně centroval z pravé strany Kotyza a Šimonovu nedůraznou hlavičku z gólové pozice Schejbal chytil. V 17. min, vypálil z 25 metrů Růžička a Schejbal byl na jeho střelu do šibenice krátký – 0:1. Ve 32. min. vysunul Ruprich Skučka, ten se prosadil v souboji se Strelcem a podél brankáře vyrovnal – 1:1. Pět minut před přestávkou neudržel broumovský brankář Strazzer po rohu míč, z voleje pálil Skuček, ale trefil břevno. Vzápětí zacentroval zprava domácí Hořínek, Skuček vrátil přetažený míč před branku a Valášek ve skluzu dorazil do sítě – 2:1.

Také po změně stran se bylo nač dívat. V 53. min. zmařil Andrleho šanci brankář Strazzer. V 65. min. zahrával Broumov přímý kop a tečovaný míč šel těsně nad jaroměřskou branku. V 78. min. střílel domácí Andrle z levé strany těsně vedle. Broumov se nechtěl smířit s porážkou a tlačil se do útoku. V závěru utkání tlak hostů zesílil, Jaroměř musela jen bránit, ale gól nedostala a v Poháru KFS EUROFIN se může těšit na třetí kolo.

Rozhodčí:

mich

jaromer
31.7.2010 Jiskra Jaroměř

Áčko si poradilo s Úpicí a přivítá Broumov

MUŽI "A" 1. kolo poháru KFS EUROFIN

SK Sparta Úpice - Jaroměř 1:4 (0:2)

Branky: Horák J. 2x, Jirka st., Andrle

Sestava Jaroměře: Schejbal - Matějček R. (46. Jirka ml.), Horák Vl., Matějček P., Hrobský - Jirka st., Ruprich, Michálek, Andrle - Valášek, Horák (21. Ameti, 80. Tokár P.)

Po z obou stran opatrném začátku se ujala v 17. minutě vedení Jaroměř. Jirka st. zacentroval z pravého křídla a Jakub Horák poslal z 10 metrů z voleje míč do šibenice. Ve 23. minutě šel z pravé strany sám na domácí branku Jirka st., ale zblízka trefil brankáře. Minutu nato opět Jirka st. utekl po pravém křídle, našel před brankou Jakuba Horáka a ten zblízka skóroval. V 38. minutě šel sám na úpickou branku Ameti, jeho kličku však brankář Erben vystihl.

V úvodu druhé půlky si domácí vytvořili převahu a několikrát ohrozili jaroměřskou branku. V 59. minutě prošel zprava do vápna domácích Michálek a poslal míč po zemi před branku. Po několika odrazech se zblízka trefil do sítě Jirka st.. V 73. minutě vypálil z 20 metrů domácí Peterka a Schejbal na přesnou střelu k tyči nedosáhl. V 78. minutě šel po rychlém protiútoku sám na branku Jirka st., ale překonat brankáře nedokázal. V 85. minutě sebral Andrle míč úpickým obráncům, šel od půlicí čary sám na branku a po zemi trefil k tyči. V 87. minutě chytil Schejbal Fingerovu hlavičku z 10 metrů.

Jaroměř bez několika hráčů základní sestavy podala zodpovědný výkon a zaslouženě postoupila do druhého kola.

video z utkání (vyšší kvalita), video z utkání (nižší kvalita)

Rozhodčí: Havlík, Beránek, Valenta

mich

jaromer
24.7.2010 Jiskra Jaroměř

Přípravná utkání


Oslabená sestava na Smiřice nestačila!

Jaroměř - SK Smiřice 2:6 (0:3)

Branky: Michálek z pen., Tokár P.

Sestava Jaroměře: Sodomka - Jirka ml., Svoboda, Tokár P. - Ruprich (15. Vokál), .Jirka st., Michálek, Jirků - Škoda (46. Čapek J.), Bohm, Valášek




Vyrovnaný zápas a zasloužená remíza!

TJ Jiskra Česká Skalice - Jiskra Jaroměř 2:2 (0:1)

Branky: Škoda, Ameti

Sestava Jaroměře: Schejbal - Kučera (46. Jirků), Matějček P., Rejchrt - Ruprich (46. Ameti), Böhm, Michálek, Jirka st. - Skuček (60. Ruprich), Holeček, Škoda

K dalšímu ze série přípravných zápasů jsme zajížděli na hřiště České Skalice.V prvním poločase jsme byli lepším týmem a ujali se zaslouženého vedení po pěkné individuální akci Škody. Ve druhém jsme již tak aktivní nebyli a výsledkem toho bylo otočení stavu na 2:1 pro domácí. Zasloužené remízy jsme se dočkali 10.minut před koncem, kdy se trefil Ersin Ameti!.



Divizní Trutnov nad naše síly!

FK Trutnov - Jiskra Jaroměř 4:0 (0:1)

Branky:

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Kučera, Matějček P., Rejchrt – Holeček A., Michálek, Ruprich, Andrle – Valášek, Škoda, Skuček

Průběžně střídali: Jirka st., Böhm, Desenský

V dalším utkání hraném hned následující den po těžkém zápase v Dobrušce jsme nastoupili na umělé trávě v Trutnově proti domácímu diviznímu týmu. Ten se sešel dle našich informací až na jednu výjimku poprvé v přípravě v úplně kompletní sestavě a byl nám výborným soupeřem. Na umělé trávě předváděl po celý zápas výborný fotbal v rychlosti a nasazení a jen díky štěstí a Kejzlarovi v brance jsme nedostali více gólů. Pro naše hráče byl tento zápas výbornou konfrontací a přípravou.



S torzem týmu bojovný výkon!

Dobruška - Jiskra Jaroměř 5:0 (4:0)

Branky:

Sestava Jaroměře:Kejzlar – Tokar P., Svoboda, Hrobský – Ruprich, Michálek, Matějček P., Böhm – Holeček A., Valášek, Andrle

Průběžně střídal: Sodomka

Na zápas do Dobrušky jsme odjížděli ve zdecimované sestavě, ovšem i přesto podal tým vzhledem k těmto okolnostem v určitých fázích zápasu velmi dobrý výkon za který zaslouží především poděkování. Zápas byl rozdělen vzhledem k teplu na 4 čtvrtiny po 22ti minutách. V té první nás domácí jasně přehráli. Další 2 však již prostřídali a na kvalitě hry to bylo znát. Ke konci zápasu už oba týmy ,,mlely“ z posledního, i přesto se však domácí dočkali dalšího gólu, když se krásně do ,,víka“ trefil domácí hráč Mikušík. Připomeňme jen, že nám v tomto zápase chyběli z různých důvodů (Matějček R., Škoda, Kučera, Rejchrt, Skuček ml.) a ve stavu zraněných jsou stále (Horák, Kašajík, Hořínek, Jirka, Vít).


jaromer
12.7.2010 Jiskra Jaroměř

Pouťový turnaj Roudnice nad Labem 10.7.2010

Pouťový turnaj

Sokol Kratonohy – Jiskra Jaroměř 3:2 na penalty (2:1)
Branky: Ruprich, Skuček

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Kučera, Svoboda, Hrobský – Böhm, Michálek, Matějček P., Ruprich – Škoda, Holeček A., Skuček

Průběžně střídali: Rejchrt, Jirků, Ersin

Zápas velmi dobré úrovně, kdy jsme měli po celý zápas herně navrch a měli spoustu šancí ke vstřelení dalších gólů rozhodly bohužel následné pokutové kopy na které se nám dlouhodobě nedaří.

Roudnice n.L. – Jiskra Jaroměř 5:1 (1:0)
Branky: Holeček A.

Sestava Jaroměře:Kejzlar – Kučera, Svoboda, Hrobský – Rejchrt, Matějček P., Böhm, Jirků – Skuček, Škoda, Ersin

Průběžně střídali: Michálek, Ruprich, Holeček A.

Do tohoto zápasu jsme nastoupili víceméně bezprostředně po prohraném prvním zápase. V úmorném vedru jsme však stačili fyzicky pouze první poločas. Druhý byl pro nás již velmi obtížný a výsledkem toho je nepěkný debakl.

Zajímavostí tohoto turnaje je jistě i fakt, že nejlepším gólmanem tohoto turnaje byl po zásluze vyhlášen náš Lukáš Kejzlar

jaromer
7.7.2010 Jiskra Jaroměř

Letní příprava MUŽŮ "A"

Příprava našich ,,A" mužů na novou sezónu se nezadržitelně blíží, a tak přinášíme našim fanouškům program přípravných zápasů.


Příprava muži "A" léto 2010 čti více!