TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu

Tréninky

Středa od 17:30 na UT
Pátek od 17:30 na UT


Střelci

MUŽI A - SOUPISKA

Trenér:
Michálek Václav

Vedoucí týmu:
Kopecký Jiří

Brankáři:
Kejzlar Lukáš 1984
Schejbal Jakub 1985

Obránci:
Beneš Jan 1971
Hrobský Jan 1984
Matějček Radek 1985
Matějček Petr 1984
Severýn Tomáš 1981
Riegr Aleš 1990
Rejchrt Lukáš 1990

Záložníci:
Böhm Lukáš 1988
Jirka Miroslav 1986
Kučera Jiří 1979
Michálek Jakub 1988
Michálek Martin 1986
Svoboda Daniel 1979
Tokár Ivan 1972
Valášek Zdeněk 1983

Útočníci:
Holeček Tomáš 1991
Horák Jakub 1985
Škoda Martin 1982
Valeš Jiří 1973

Sezóna: 2004/05 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
21.6.09 Jiskra Jaroměř

Jaroměř se s KP rozloučila výhrou!

Jiskra Jaroměř - SK Přepychy 3:1 (1:0)
Branka: Škoda 2, Valeš - Žid

Jaroměř: Kejzlar - Matějček Radek, Matějček Petr, Svoboda, Horák – Kučera (67. Holeček Tomáš), Michálek Martin, Tokar (74. Holeček Aleš), Böhm – Škoda, Horák

Přepychy: Kučera – Chválek, Kollár, Žid, Truhlář – Bendig, Petera, Rejchrt, Růžička (58. Šmída) – Rejzek (58. Sedlák), Židík

V 6. minutě poslal Tokar za obranu hostů Škodu, ten se snažil přehodit brankáře, ale Kučera stačil míč špičkami prstů zdvihnout nad břevno. Jaroměř měla o něco časteji míč na svých kopačkách a několikrát i vystřelila. Ve 40. minutě poslal Tokar oblouček do vápna na Valeše, ten si míč zpracoval na prsou a z otočky se trefil k tyči.
Ve 46. minutě šel po dlouhém pasu na branku Jaroměře Rezek. Brankář Kejzlar dobře vyběhl a šanci zmařil. Hosté zatlačili Jaroměř na její půlku a poslali několik nebezpečných míčů do vápna. V 56. minutě rozjel akci do otevřené obrany hostů Martin Michálek. Se Škodou a Valešem rozebrali obranu hostů a Škoda pak z malého vápna přidal druhý gól Jaroměře. V 77. minutě napálil Žid přímý kop z 35. metrů k jaroměřské tyči a Kejzlar byl na jeho bombu krátký. V 83. minutě poslal Martin Michálek do brejku Škodu a ten podél brankáře přidal svůj druhý gól. S dvougólovým náskokem již Jaroměř v klidu utkání dohrála.

Žluté karty: Kučera
Rozhodčí: Otava, Kazda, Novák, delegát Novák
mich

jaromer
14.6.09 Jiskra Jaroměř

Z Hradce bez bodů!

FC Nový Hradec Králové : Jiskra Jaroměř 4:1 (2:0)
Branka: Škoda z pen.

Jaroměř: Kejzlar – Rejchrt, Matějček Petr, Beneš, Matějček Radek – Kučera (56. Böhm), Michálek Martin, Svoboda (71. Horák), Michálek Jakub – Škoda, Valeš

FC Nový Hradec Králové: Petera- Král, Šulc, Šlégr, Urban (75. Vavřina) – Páter, Janč, Kyral, Seifert (63. Bergman) – Mráz (85. Jindra), Dvořáček

První ohrozili branku ve 12. minutě domácí. Brankář Kejzlar jen s obtížemi vytlačil nebezpečnou hlavičku nad. V 15. minutě si pustil Radek Matějček míč za sebe, toho využil domácí Mráz, zatáhl míč do vápna a přesnou střelou po zemi překonal Kejzlara. Jaroměř po obdržené brance nesložila zbraně a zatlačila domácí na jejich půlku. Ve 28. minutě dovedl Martin Michálek míč k vápnu, narazil si s Valešem, ale brankář Petera jeho střelu chytil. Petera vychytal i další jaroměřskou příležitost. Ve 31. minutě vyrazil střelu Rejchrta i následnou dorážku Jakuba Michálka. Ve 39. minutě špatně odkopl míč Beneš, domácí vyslali za obranu Seiferta a ten z 12 metrů zvýšil vedení Nového Hradce.
Naděje svitla Jaroměři čtyři minuty po změně stran. Jakub Michálek postupoval do otevřené obrany, přistrčil Škodovi a ten byl ve vápně faulován. Sám Škoda nařízenou penaltu proměnil. Jaroměř se tlačila do útoku a snažila se vyrovnat. V 66. minutě zahrávali domácí roh a Mráz hlavou usměrnil míč do sítě. V 67. minutě Valeš obešel brankáře Peteru, ale z malého vápna nedokázal míč dopravit do branky. V 73. minutě přesně zacentroval z pravého křídla domácí Mráz a Páter hlavou trefil přesně. V 86. minutě šel sám na branku Škoda, ale mířil do brankáře.
Domácí využili jaroměřský chyb v první půli, pohodlně získali náskok a klidnou hrou po přestávce si zajistili zasloužené vítězství. Dobrý výkon Jaroměře na zvrat v utkání nestačil.

Vlastimil Horák: „Přestože jsme si vypracovali stejně příležitostí jako domácí, bohužel jsme je neodkázali tak efektivně využít tak jako Nový Hradec. To byl základní rozdíl mezi oběma týmy.“

Žluté karty: Šulc, Mráz
Rozhodčí: Korec, Havlík, Valenta, delegát Andrejs
mich

jaromer
7.6.09 Jiskra Jaroměř

Vezeme body z Rychnova! Naděje žije!

Spartak Rychnov n. K. : Jiskra Jaroměř 2:5 (1:2)
Branky: 3x Škoda, Michálek, Kučera

Jaroměř: Kejzlar – Matějček Radek, Matějček Petr, Beneš, Rejchrt – Kučera (81. Tokar), Svoboda, Michálek Martin, Michálek Jakub (65. Böhm) – Škoda, Valeš (78. Horák)

Rychnov n. K.:Resl – Kánský, Ráliš, Bárnet, Brandejs - Pups (54. Homola), Šulc, Večerník (46. Zimmer), Nosek – Kubec, Richtera

První střelu zápasu vyslal po přiklepnutí Jakuba Michálka ve 3. minutě Martin Michálek, ale z 18 metrů mířil těsně vedle. V 6. minutě zahrál Beneš přímý kop z pravého křídla, brankář Resl špatně vyboxoval a Škoda ze skrumáže protlačil míč do branky. V 8. minutě pálil ze 16 metrů domácí Richtera, trefil ale jen dobře postaveného Kejzlara. Domácím se podařilo vyrovnat v 17. minutě. Brankář Kejzlar při vyběhnutí neudržel lehký míč a Brandejs pohodlně skóroval do odkryté branky. Ve 27. minutě přihrál z pravého křídla Škoda před branku Jakubovi Michálkovi. Ve skluzovém souboji byl však úspěšnější domácí Ráliš. Ve 32. minutě rozehrála Jaroměř slibnou akci po pravé straně. Valeš přihrál Kučerovi, ten poslal míč před branku a Škoda zblízka doklepl do sítě. Po vedoucí brance si Jaroměř vytvořila mírnou převahu, ale před koncem poločasu musela čelit domácímu náporu a několika centrům před její branku.
Na začátku druhé půle si domácí vytvořili tlak a zahrávali několik standardek. V 53. minutě po přímém kopu z pravé strany, nejvýše vyskočil Ráliš a hlavou vyrovnal. Minutu nato poslal Petr Matějček do brejku Kučeru a ten přes vybíhajícího Resla opět poslal Jaroměř do vedení. V 62. minutě byl po Valešově hlavičce sám před brankářem opět Kučera, tentokrát však mířil vedle. V 68. minutě zahrál Benéš přímý kop od půlicí čáry, Valeš hlavou prodloužil za obranu, Škoda obešel brankáře a poslal míč do prázdné branky. V 76. minutě ztratil míč domácí obránce, Martin Michálek šel sám na branku a obloučkem přehodil brankáře Resla. V 81. minutě šel i Škoda sám na branku, ale jeho oblouček Resl chytil. Konec zápasu dohrála Jaroměř v klidu a domácí do větší šance nepustila.

Vlastimil Horák: Jaroměř vsadila na obranou taktiku s brejkovými protiútoky, což se vyplatilo a dokázala jich polovinu využít. Navíc nesložila zbraně ani ve chvíli, kdy domácí dotahovali. Ke konci utkání už domácí přestali hrát a Jaroměř si už výsledek pohlídala.

Žluté karty: 1:0
Rozhodčí: Schmeiser, Suchomel, Ujec, delegát Přibyl
mich

jaromer
1.6.09 Jiskra Jaroměř

Krutá porážka s rezervou Náchoda-Deštného!!

Jiskra Jaroměř : FK Náchod-Deštné B 2:7 (1:1)
Branky: Škoda, Valeš

Jaroměř: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Horák (62. Křovák), Matějček Radek (46. Michálek Jakub) – Kučera, Michálek Martin, Böhm – Škoda, Valeš, Beneš (59. Tokar)

Náchod B:Volšík – Šťavik, Pohl, Kotal, Poláček - Martínek, Srkal, Umlauf, Šimon (72. Zelený) – Kořínek (76. Nejman), Cekulajevs

V realizačním týmu Jaroměře nahradil na postu trenéra Václava Michálka Vlastimil Horák a na postu asistenta Jiří Lebedinský.
V 10. minutě zahrával Hrobský přímý kop z levé strany. Valeš přetažený míč vrátil před branku na Škodu a ten z pěti metrů trefil jen brankáře hostí. Další šanci měl v 17. minutě domácí Beneš, který po Škodově centru hlavičkoval z deseti metrů vedle. Jaroměř si vytvořila územní převahu, ale i hosté z protiútoku několikrát ohrozili domácí branku. Ve 38. minutě se dostal k míči na levém křídle náchodský Srkal, zatáhl si míč do vápna a přesnou střelou překonal Schejbala. Ve 42. minutě vybojoval na brankové čáře hostů míč Škoda, přihrál Valešovi, ten si ho posunul na střed a z deseti metrů vyrovnal.
Pět minut po změně stran špatně rozehrávali Böhm s Hrobským, míč jim sebral Kořínek a na jeho střelu k tyči Schejbal nedosáhl. O deset minut později opět Kořínek překvapil Schejbala ze třiceti metrů. V 67. minutě se zranil Jaroměři Hrobský a protože už domácí třikrát vystřídali, dohrávali o deseti. O chvíli později ztratil míč při rozehrávce stoper Svoboda, Cekulajevs šel sám na branku, obešel brankáře a přidal čtvrtý gól hostů. Cekulajevs pak přidal další gól v 79. minutě, když se trefil pěkně z trestného kopu z 25 metrů přes zeď. Hosté byli při chuti a ohrožovali domácí branku. V 85. minutě přidal Nejman po přihrávce z levé strany šestý gól hostů. Hned o minutu později snížil po Kučerově přihrávce z pravého křídla nadvakrát Škoda. Poslední gól zápasu dal v 88. minutě po rychlém útoku a samostatné akci Nejman.
Chytře hrající hosté využili hrubých chyb v obraně domácích a zaslouženě zvítězili.

Žluté karty: Horák
Rozhodčí: Hlavsa, Pešava, Krotil – Koňák
mich

jaromer
23.5.09 Jiskra Jaroměř

Ve 14. minutě bylo rozhodnuto!!

SK Jičín : Jiskra Jaroměř 6:0 (6:0)
Branky: :(

Jaroměř: Schejbal – Matějček Radek, Horák, Beneš (79. Křovák), Hrobský – Kučera, Michálek Martin, Tokar, Michálek Jakub – Škoda (53. Böhm), Valeš (70. Vít)

Jičín: Puš – Malý, Chvalina (67. Drusan), Macháček, Řeháček – Horčičko, Gaubman, Mikolášek, Hůlka (58. Votrubec) – Štěrba (58. Petrovický), Vacek

Ve 4. minutě vybojoval důrazný útočník domácích míč ve vápně Jaroměře, předložil ho Vackovi a ten zblízka skóroval. V 6. minutě mohla Jaroměř vyrovnat. Martin Michálek zacentroval na Škodu, ten však z 10 metrů mířil hlavou vedle. V 10. minutě se po rychlém protiútoku po pravé straně dostal míč ke Štěrbovi a ten z 12 metrů trefil k tyči. Ve 22. minutě ztratila míč Jaroměř při rozehrávce a po brejku mířil ze 14 metrů přesně Vacek. Ve 30. minutě přidal po individuální akci z pravé strany svůj třetí gól Vacek. Pátý gól domácích přidal opět Vacek střelou z 18 metrů. Ve 44. minutě rozebrali Vacek se Štěrbou otevřenou obranu Jaroměře a Štěrba obloučkem poslal míč za Schejbalova záda.
Po změně stran Jaroměř zlepšila obranou hru a nepouštěla spokojeného soupeře do vyložených šancí, ale branku příliš neohrožovala.
Domácí využili nedůrazné jaroměřské defenzívy, brzy utkání rozhodli a s chutí si zastříleli.

Žluté karty: Chvalina – Horák, Beneš

Rozhodčí: Průcha, Svoboda, Zloch – delegát Přibyl
mich

jaromer
17.5.09 Jiskra Jaroměř

Muži podlehli Doudlebám!!

Jiskra Jaroměř : Velešov Doudleby 0:2 (0:1)
Branky: :(

Jaroměř: Schejbal – Hrobský, Beneš, Matějček Petr, Matějček Radek – Kučera (55. Horák), Svoboda (64. Tokar), Michálek Martin, Michálek Jakub - Škoda, Valeš (69. Böhm)

Doudleby: Lasák – Mazura (46. Říčař), Siebert, Bursa, Ringel (65. Novotný) – Hofmann, Vydarený, Kráčmer (76. Sršeň), Kopsa– Schod, Krmaš

Při úvodním opatrném oťukávání z obou stran Jaroměř několikrát vystřelila na branku hostů, ale vše mířilo mimo. V 19. min. měli šanci hosté, po rohu ale hlavičkoval Bursa vedle. Ve 28. min. házeli hosté dlouhý aut do vápna, brankář Schejbal vyběhl, míč však netrefil a Bursa se hlavou trefil do odkryté branky. Jaroměř se proti pozorně bránícím Doudlebám nedokázala do poločasu brankově prosadit.
Po změně stran přidali hosté brzy další gól. Ve 47. min. se proti Benešovi prosadil doudlebský Kopsa a střelou z šestnácti metrů skóroval. Jaroměř vrhla všechny síly do útoku, zatlačila hosty před jejich šestnáctku, ale do konce utkání si už větší šanci vytvořit nedokázala.
Jaroměř nedokázala zopakovat výkon z minulých dvou utkání a proti chytře hrajícím hostům se nedokázala prosadit.

Žlutá karta: Bursa

Rozhodčí:Vaško, Suchomel, Lukášek (všichni tři KFS Pardubice), delegát Šolc
159 diváků
mich

jaromer
10.5.09 Jiskra Jaroměř

Důležité body z Černilova! Za týden doma DOUDLEBY!

FK Černilov - Jiskra Jaroměř 0:4 (0:1)
Branky: Škoda, Michálek J., Horák, Kučera

Jaroměř: Schejbal – Hrobský (53. Tokar), Matějček Petr, Beneš, Matějček Radek – Kučera , Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub – Škoda (80. Horák), Valeš (30. Böhm)

Černilov: Maryanduk – Zumr, Urban, Bělka (32. Hrubý), Schwarzer – Novák (54. Bezvoda), Tykva, Šmíd, Hušek (66. Jukl) – Tarantík, Hlína

Po z obou stran neurovnané desetiminutovce měla první šanci Jaroměř. Po centru z levé strany hlavičkoval Valeš, trefil brankáře a byl zároveň v ofsajdu. V 15. minutě nedokázali jaroměřští útočníci využít závar před černilovskou brankou. V 26. minutě vysunul Petr Matějček do křídla Škodu, ten z dvaceti metrů vystřelil a tečovaný míč skončil v brance. Ve 30. minutě musel pro zranění odstoupit Valeš. Ve 45. minutě utekl po levém křídle Škoda, přihrál Kučerovi a domácí Urban zastavil přihrávku rukou. K penaltě se postavil Svoboda, jenže míč nasměroval nad.
Po změně stran ve 47. min. unikl po pravém křídle Kučera a jeho přihrávku před branku usměrnil zblízka do sítě Jakub Michálek. Ten šel sám na branku i v 50. minutě, přehazoval brankáře, ale ten stačil tečovat na roh. Domácí se snažili útočit, ale Jaroměř zodpovědně bránila a hrála na brejky. V 60. minutě utekl po pravém křídle Škoda, nacentroval, ale Kučera pálil z voleje vedle. Domácí se snažili dostat do útoku, posílali dlouhé pasy, ale jaroměřská obrana pracovala spolehlivě. V 83. minutě chytil domácímu Juklovi šanci brankář Schejbal. Tlak domácích sílil, jenže v 85. minutě založila Jaroměř rychlý protiútok. Po přihrávkách Kučery a Tokara se míč dostal k Horákovi,ten si míč posunul na pravačku a přehodil brankáře Maranďyuka. Chvíli nato vybojoval míč na půlce Martin Michálek, zatáhl míč po levé straně a vyslal za obranu Kučeru. Ten pak sám před brankářem dopravil nadvakrát míč do sítě.
Jaroměř měla větší vůli po vítězství, dokázala domácí udržet na uzdě a z mnoha šancí vstřelila čtyři branky. Její vítězství bylo zasloužené.

Žluté karty: Urban – Jakub Michálek, Schejbal
Rozhodčí: Medlík, Otava, Zavřel – delegát Košťál
mich

jaromer
3.5.09 Jiskra Jaroměř

Broumov poslal Ačko do kolen v 90. minutě!

Jiskra Jaroměř : Slovan Broumov 1:1 (0:0)
Branky: Škoda
Jaroměř: Schejbal Schejbal – Hrobský, Matějček Petr, Beneš, Matějček Radek – Kučera (84. Böhm), Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub – Škoda (88. Horák), Valeš (74. Tokar)

Broumov: Martin – Panny, Harasevič, Střelec, Vejprava, Hanák (58.) – Schubert (84. Kuchta Vojtěch), Hušek (70.Skalický),Kuchta Pavel, Možný – Šorfa, Čihák

Jaroměř začala aktivně. V 10. minutě poslal Petr Matějček míč za obranu hostů Škodovi, ten zkusil obtížný volej, ale mířil nad. Ve 14. minutě se uvolnil na vápně Valeš, přihrál do gólové pozice Kučerovi, ten však míč netrefil, jak by chtěl. Jaroměř získala převahu. Ve 20. min. prodloužil Valeš hlavičku za obranu na Škodu, ten přehodil brankáře, ale i branku. I hosté se dostali do šance. Ve 23. min. po závaru před jaroměřskou brankou zaskočil za brankáře Martin Michálek. Ve 31. minutě na druhé straně zastavil míč směřující do branky ležící Harasevič. Vzápětí přihrál Škoda na vápno Valešovi, ten byl sám před brankářem, ale nedokázal vystřelit. Ve 45. minutě šel do otevřené obrany domácí Petr Matějček, nejprve byl zfaulován a výhodu nedokázal poté využít.
Po změně stran v 60. minutě poslal Martin Michálek do brejku Škodu, ten ale mířil vedle. V 54. minutě po kombinační akci trefil zprava těsně vedle Kučera. Jaroměřská převaha se stupňovala. V 65. minutě postupovala Jaroměř do odkryté obrany, Martin Michálek vysunul Kučeru, ten našel před brankou Škodu a jeho střela levačkou skončila u tyče broumovské branky. I po vstřelené brance pokračovali domácí v aktivní hře a nepouštěli hosty ke své brance. V 84. min. sebral střídající Tokár míč broumovskému brankáři, byl sám na vápně, ale zcela prázdnou branku minul. Minutu před koncem poslali hosté dlouhý míč před branku Jaroměře, obrana zaváhala a Šorfa v souboji se Schejbalem tečoval míč hlavou do sítě.
Jaroměř dokázala po celý zápas hosty přehrávat, měla i další vyložené šance, ale nedala. Hosté dokázali z ojedinělé akce zachránit bod.

Žluté karty: Svoboda - Hušek
Rozhodčí: Šmída, Korec, Havlík - delegát Bartoš
Diváků 160
mich

jaromer
24.4.09 Jiskra Jaroměř

Z Police bez bodu a o dvě příčky níže!

Spartak Police n. M. : Jiskra Jaroměř 2:0 (1:0)
Branky: :(
Jaroměř: Schejbal – Hrobský, Matějček Petr, Beneš, Matějček Radek – Kučera (62. Horák), Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub – Škoda, Valeš

Police n. M.: Kučera – Hauschke (60.Hečko), Šnábl, Paulů, Kollert – Seidlman, Švorčík, Doubek, Valtera – Hájek (87. Pataki), Martinec (66. Hauk)

Očekávaný úvodní nástup Police nepřišel a Jaroměř udržovala s domácími vyrovnanou hru. V 17. minutě zahrávali domácí přímý kop z půlicí čáry a Hájek zády k brance usměrnil hlavou míč k tyči Schejbalovy branky. Minutu nato hlavičkoval Švorčík po centru zprava vedle. Ve 20. minutě vystřelil Jakub Michálek, brankář Kučera jeho střelu vyrazil ke Škodovi, ale ten zblízka minul odkrytou branku. Do konce poločasu obě mužstva párkrát ohrozila soupeřovu branku, ale gól nepadl.
Po změně stran v 53. minutě postupoval z pravé strany domácí Hájek na branku Jaroměře, z úhlu vystřelil, ale brankář Schejbal jeho ránu vystihl. V 68. minutě zahrávali domácí roh, míč se dostal na malé vápno a ležící Švorčík ho dokázal prostrčit do sítě. Jaroměř se v závěru utkání snažila útočit, ale její tlak postrádal sílu.
V poli vyrovnané utkání rozhodli domácí větším důrazem v pokutovém území.

Žluté karty: Kollert, Martinec, Doubek - Svoboda

Rozhodčí: Hlaváč, Horský, Rada, delegát Fuchs
mich

jaromer
11.4.09 Jiskra Jaroměř

ŠKODA TREFIL VELEDŮLEŽITÉ TŘI BODY!

Jiskra Jaroměř : Červený Kostelec 1:0 (0:0)
Branky: Škoda
Jaroměř: Schejbal – Matějček Radek, Matějček Petr, Beneš, Hrobský– Kučera (83. Tokar), Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub – Škoda (85. Horák), Valeš (90. Böhm)

Červený Kostelec: Bohuška – Fišer, Liška, Bárta, Louda – Hála, Škoda David, Kalaš, Kitler (58. Škoda Jan) – Janko, Kuchta

Prvních třicet minut se hrálo mezi oběma šestnáctkami. Hosté spoléhali na dlouhé pasy a jaroměřská kombinační hra na kosteleckou obranu neplatila. Ke konci poločasu získal Kostelec mírnou územní převahu, ale poločas se dohrál bez vyložených šancí.
Do druhé půle nastoupila aktivněji Jaroměř a vynutila si převahu. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky. V 56. minutě vyrazil brankář Schejbal Liškovu hlavičku a podařilo se mu zlikvidovat i následnou dorážku. Na druhé straně chytil Bohuška Valešovu střelu ze čtrnácti metrů. V 62. minutě skončila Valešova hlavička po centru Jakuba Michálka vedle. O tři minuty později poslal Martin Michálek do křídla Hrobského, jeho přihrávku prodloužil Kučera na Škodu a ten prostřelil brankáře Bohušku. Ve zbytku utkání se Kostelec snažil útočit, ale Jaroměř zodpovědnou hrou dovedla utkání do vítězného konce.
Jaroměři se nedařilo tak, jak by si představovala. Vyložené šance hostů vychytal brankář Schejbal. Jaroměř dlouho nedokázala prolomit kosteleckou obranu a zásluhou jedné proměněné šance nakonec zvítězila.

Žluté karty: Škoda, Tokar – Kitler, Bárta, Kuchta Rozhodčí: Vít, Otava, Novák M., delegát Svoboda

Diváků: 212
mich

POZÁPASOVÝ ROZHOVOR: Kuba Schejbal

Druhý vyhraný zápas a druhé čisté konto na jaře, jaké jsou pocity?
Pocity jsou dobrý, tři body jsou výborný, celý mančaft dobře bránil a v závěru jsme měli štěstí.

Před zápasem jsme měli nůž na krku, 15. příčka vypadala už hrozivě. Jaká atmosféra panovala v kabině?
Na to že jsme byli až na patnácté příčce tak v kabině byla dobrá nálada, nepřipouštěli jsme si nic jiného než vítězství.

V zápase si předvedl pár těžkých zákroků, která situace byla pro tebe nejtěžší?
Nejtěžší byly dobře zahrávané rohové kopy soupeře a ostatní standartní situace, při nich máme problémy s bráněním.

Za týden nás čeká další existenční zápas v Polici n. M. Jak tam dopadneme?
V Polici to bude horké, ale když předvedeme ještě lepší výkon než dnes tak si můžeme odvést i bod, který bude pro nás cenný, ale jeden gól nám na to stačit nebude.

Budeš se na nějakého hráče z Police speciálně soustředit?
Ne, soustředím se sám na sebe.

Co bys po dnešním utkání vzkázal fanouškům?
Fanouškům bych vzkázal, že by měli fandit ve větším počtu, ale děkujem za počet ve kterým přišli nás podpořit a zveme je na další zápas s Broumovem.

jaromer
11.4.09 Jiskra Jaroměř

Z Trutnova s "šestkou"!

FK Trutnov : Jiskra Jaroměř 6:0 (2:0)
Branky: :(
Jaroměř:Schejbal – Matějček Radek, Matějček Petr, Beneš, Hrobský – Böhm, Michálek Martin, Tokar, Michálek Jakub – Škoda (61. Horák), Valeš (67. Jirka)
Trutnov:Šťastný (59. Kamitz Miloš) – Kejzlar, Kozák, Makovský Petr, Syrovátka (63. Ficner) – Přívratský, Groer, Marks, Kamitz Michal (59. Makovský Jiří) – Hejna, Holubec

První nebezpečnou střelu vyslal na branku ve 2. minutě jaroměřský Škoda. Domácí v první dvacetiminutovce nedokázali prolomit jaroměřskou obranu a jejich první střela ve 20. minutě mířila vedle. Ve 28. minutě se dostal do odkryté obrany domácí Hejna, Schejbal proti němu vyběhl a Hejna mu s přehledem poslal míč do branky. Ve 38. minutě vystřelil z dálky Groše, Schejbal míč vyrazil a hlavička dobíhajícího Přívratského skončila v síti.
Dvě minuty po změně stran přidali domácí další gól. Po centru z levé strany poslal hlavou míč do odkryté branky Hejna. V 53. minutě se opřel do míče z dálky Groer a trefil šibenici. V 63. minutě poslal Beneš malou domů, jeho úmysl vystihl Hejna a pohodlně přidal svůj třetí gól. V 76. minutě se jaroměřská obrana vysunula, po ztrátě míče prošel domácí Holubec do vápna a přesnou střelou skóroval.
Domácí byli lepším mužstvem a zaslouženě zvítězili. Na výši porážky se však výrazně podepsaly jaroměřské hrubé chyby.

Žluté karty: Marks, Holubec
Rozhodčí: Hlavsa, Orel, Zloch, delegát Wolf
257 diváků
mich

POZÁPASOVÝ ROZHOVOR: Jirkovi Kučerovi odpovídal Honza Hrobksý

Jak se ti Honzo dnes v Trutnově hrálo?
Výsledek každý zná, tak asi podle toho.

Co říkáš na hřiště (pozn. redakce: hrálo se na umělé trávě) a počasí?
Hřiště bylo kvalitní a počasí bylo vedro. Oba týmy měli stejné podmínky.

Myslíš, že byl Trutnov až tak vynikající?
20 minut jsme hráli co jsme měli a poté nás přehráli ve všech řadách.

Mohla obrana za nějaký gól?
Chyby jsme udělali, ale rozhodně to nebylo jen o obraně. Měl by přece bránit celý manšaft!

Jak to vidíš příští týden?
Nejtěžší zápasy máme za sebou. Nyní se teprve ukáže, jestli toto mužstvo má na to hrát krajský přebor.

Děkuji ti za odpovědi a přeji mnoho úspěchů.
Děkuji a věřím, že se manšaftu začne výsledkově dařit.

jaromer
6.4.09 Jiskra Jaroměř

Domácí debakl s Olympií!

Jiskra Jaroměř : Olympia HK 0:7 (0:3)
Branky: :(
Jaroměř: Schejbal - Matějček R., Beneš, Matějček P., Hrobský - Kučera (28. Tokár I.), Michálek M., Svoboda, Michálek J. - Škoda, Valeš (72. Horák)
Olympia:Mašek – Motyčka (67. Kubelka), Dujsík, Lesák, Huňák – Tér, Haken, Kašajík, Havrda, Hejzlar (73. Václavek) – Hůlka

Jaroměř se nenechala zaskočit první střelou hostů, která se otřela o břevno Schejbalovy branky a vypracovala si ve 4. minutě gólovku. Po Škodově centru zleva střílel z deseti metrů z voleje Martin Michálek, ale mířil jen do dobře postaveného brankáře Maška. V 15. minutě odvrátila jaroměřská obrana míč na hostujícího Hakena a ten z pětadvaceti metrů poslal míč Schejbalovi do šibenice. Minutu poté se hosté prosadili po pravém křídle a přihrávku před branku usměrnil zblízka Hejzlar. Ve 43. minutě poslal Kašajík míč z levé strany na jaroměřskou branku a Hejzlarova teč skončila za zády překvapeného Schejbala. Těsně před koncem poločasu Schejbal chytil Hůlkovu střelu z gólové pozice.
Na začátku druhé půle převzala Jaroměř na deset minut iniciativu, ale narážela na kompaktní obranu hostů. Ti zahrávali v 62. minutě z levé strany přímý kop a Tér hlavou z osmi metrů uklidil míč za Schejbalova záda počtvrté. O čtvrt hodiny později se vysunula jaroměřská obrana, Kašajík toho využil, našel před brankou volného Havrdu, který zblízka nezaváhal. V 80. minutě byl ve vápně sražen Javůrek a Dujsík si s penaltou již věděl rady. Poslední branka padla v 82. min., když se Kašajík trefil z osmnácti metrů.
Jaroměř se proti kvalitním hostům nedokázala prosadit, ale tolik gólů by při zodpovědné hře nemusela dostat.

Žluté karty: Svoboda
Rozhodčí: Medlík, Otava, Kazda, delegát Vašata
234 diváků
mich

jaromer
28.3.09 Jiskra Jaroměř

Důležité a zasloužené tři body ze Lhoty p. L.!!!

Lhota pod Libčany - Jiskra Jaroměř 0:1 (0:0)
Branky: Škoda

Jaroměř: Schejbal – Matějček Radek, Matějček Petr, Beneš, Hrobský – Böhm (46. Tokar), Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub – Valeš, Škoda (80. Horák)

Lhota p. Libčany: Fiedler – Vach (70. Zikl), Jirman, Vacek, Kubát – Jansa, Karotek, Šmarda, Bednář Zdeněk (62. Tužil) – Barbarič, Bednář Vladimír

Jaroměř v začátku utkání při náporu domácích odvrátila několik rohů a postupně vyrovnala hru. Několikrát i nebezpečně vystřelila na domácího brankáře. Ve 26. minutě gólman Fiedler jen s obtížemi vyrazil střelu Jakuba Michálka. Ten měl gólovou šanci i ve 30. minutě, kdy jeho střelu do odkryté branky stačil domácí obránce srazit nad. Ke konci půle zatlačila Jaroměř domácí před jejich branku, ale gól i z dobrých šancí nedala.
Po změně stran pokračovala Jaroměř v aktivní hře. V 50. minutě hlavičkoval po rohu Petr Matějček a brankář jeho střelu jen reflexivně vyrazil. V 57. minutě napálil odražený míč na branku ze 30 metrů Tokár. Dorážku Valeše ještě brankář Fiedler vyrazil, ale Škoda míč vrátil do sítě. V 65. minutě zaváhala jaroměřská obrana, Zdeněk Bednář se ocitl sám na vápně, ale mířil vedle. Domácí postupně vyrovnali hru. V 80. min. se po rychlém protiútoku dostal ke střele střídající Horák, ale z 16 metrů trefil jen brankáře. V 86. minutě zahrávali domácí přímý kop a Valeš nejprve vyhlavičkoval z brankové čáry a následnou střelu do šibenice vyškrábl Schejbal. V nastaveném čase už Jaroměř vítězství udržela.
Jaroměř byla téměř celé utkání lepším týmem a z několika gólovek dokázala jednu proměnit. Celé mužstvo zaslouží pochvalu za bojovnost a vůli jít za vítězstvím.

Žluté karty: Bednář Zdeněk, Bednář Vladimír, Vach, Barbarič – Svoboda, Horák
Rozhodčí: Novák, Malý, Špáta, delegát Mazura
mich

POZÁPASOVÝ ROZHOVOR S DANIELEM SVOBODOU:

Tři body ze Lhoty a odskočení posledním dvou týmům. Jak zápas vypadal z tvého pohledu?
Byli jsme si vědomi důležitosti tohoto utkání a podle toho jsme k tomu přistoupili. Mohli jsme rozhodnout už v prvním poločase, ale jsme rádi, že se nám to podařilo alespoň v tom druhém.

Spousta šancí zůstala opět nevyužita, to by mohlo příště mrzet.
To je náš dlouhodobý problém, kvůli kterému jsme přišli o spoustu důležitých bodů. Musíme zapracovat na koncovce a doufat, že to bude příště lepší.

Danieli, v druhém poločase si se moc nevracel, chyběla fyzička?
Nemyslím si, že chyběla fyzička, šetřil jsem se na Olympii.

A když jsme u té Olympie, tvoje předpověď?
Pokud nenastoupí Cecila ani na minutu tak bysme mohli nějaký bodík urvat. :))

Tak tedy tvůj přesný tip na výsledek?
Připíšeme si bod za remízu 1:1, ve velice pěkném utkání a z penalty vyrovná nějakej pan Svoboda.

Moc Díky za rozhovor a ať ti vyjde tvoje předpověď tak jako Jirkovi Kučerovi.
Já ti taky děkuji Cecilo a chtěl bych pozvat diváky, aby nás v neděli přišli podpořit.

21.3.09 Jiskra Jaroměř

Pozápasový rozhovor s Jirkou Kučerou:

Jirko, jak se ti hrálo proti druhému celku krajského přeboru?
Bylo to hlavně o bránění, do útoku jsem se mnoho nedostal.

Co terén? Takhle brzo jsme v Jaroměři dlouho nezačínali.
Terén mohl být horší, dalo se na tom hrát. Je vidět, že správce hřiště odvedl dobře svoji práci.

Někteří diváci určitě čekali, že v Růžovce budou svědky překvapení kola, proč se to nepodařilo?.
I ty nejvetší šance jsme neproměnili.

Takže?
Takže, když nedáme šance, tak nemůžeme překvapit.

To byl soupeřův brankář doopravdy tak nepřekonatelný?
Soupeřův brankář měl prostě štěstí a chytil nemožné, ten náš brankář bohužel takové štěstí neměl.

Příští týden zajíždíme do Lhoty pod Libčany, tvůj tip na výsledek?
Přál bych si vítězství, bod nic neřeší a prohrát nechceme. V týdnu dobře potrénujeme, vypilujeme zakončení a přidáme v defenzivní i ofenzivní činnosti.

Moc ti Jirko děkuji za rozhovor a přeji mnoho mnoho bodů v příštích zápasech.
Dík. Rádo se stalo a přeji si, aby to vzali všichni zodpovědně, aby prostě tam to srdíčko nechali.

ČLÁNEK NÍŽE

jaromer
21.3.09 Jiskra Jaroměř

Kučera: "No tak tři body jsme ztratili, nemohoucnost."

Jiskra Jaroměř - Nová Paka 0:3 (0:1)
Branky: :o(

Sestava Jaroměře: Schejbal - Matějček R., Matějček P., Beneš, Hrobský - Kučera (65. Böhm), Svoboda (80. Tokár I.), Michálek M., Michálek J. - Škoda (83. Horák J.), Valeš

Sestava Nové Paky: Balatka – Jisl (83. Čokina), Ptáček, Musil, Mačí – Keszeg, Kubíček, Rozsévač, Král (60. Mindl) – Bažík, Počta (70. Nýdrle)

Ve 4. minutě si domácí obránci špatně přihráli, míč jim sebral na pravém křídle Keszeg , od rohového praporku poslal míč na branku a ten skončil překvapivě za Schejbalovými zády. Jaroměř zahrozila ve 21. minutě. Martin Michálek postupoval k vápnu soupeře, z 20 metrů vypálil a brankář Balatka jeho pokus s námahou vytlačil nad. Po následujícím rohovém kopu vrátil míč před branku Valeš, ale míč prošel malým vápnem hostů až do autu. Ve 26. minutě založili hosté rychlý protiútok. Král poslal centr zleva před branku, ale Počtovu dorážku Schejbal vystihl.
Ve druhé půli zatlačila Jaroměř hosty na jejich půlku. V 56. minutě poslal Martin Michálek míč před branku, ale Valeš z malého vápna mířil do brankáře. V 60. minutě trefil Jakub Michálek hlavou po Škodově rohu tyč. V 70. minutě se hosté prosadili po levém křídle. Prudký centr před branku poslal ve skluzu míč do sítě Nýdrle. V 88. minutě přehráli hosté otevřenou obranu Jaroměře a Nýdrle z 12 metrů pojistil hostům vítězství.
Jaroměř sehrála s favorizovanou Novou Pakou vyrovnané utkání, měla i gólové šance. Zkušení hosté dokázali využít nejistou jaroměřskou obranu a trestali chyby.

Žluté karty: Beneš, Matějček R. – Král, Bažík

Rozhodčí: Orel, Šmolka, Svoboda – delegát Moník
170 diváků
mich

fotky z utkání

jaromer
12.3.09 Jiskra Jaroměř

Pokračující neporazitelnost se Skalicí!

Jiskra Jaroměř - Jiskra Česká Skalice 3:3 (0:1)
Branky: Beneš, Tokár, Michálek J.

Sestava: Schejbal - Matějček R., Beneš, Rejchrt, Hrobský - Böhm, Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub - Škoda, Valeš; Střídali: Křovák, Horák, Jirka, Tokar

Prvních dvacet minut patřilo hostům. Získali územní převahu a nepouštěli Jaroměř před vlastní branku. Hosté se několikrát dostali před branku domácích, ale gól nedali. I Jaroměř měla slibnou šanci. Ve 24. minutě hlavičkoval Valeš ve slibné pozici vedle.Ve 29. minutě zahrávali hosté roh a Chmelíkův kop skončil po několika tečích v domácí síti.
Po změně stran přidali hosté další gól. V 52. minutě šel Voráček z levé strany sám na branku a podél vybíhajícího Schejbala skóroval. Minutu nato se po Škodově přihrávce trefil z vápna Tokar. V 58. minutě založil útok Beneš. Narazil si s Valešem, dostal se za obranu hostů a umístil míč k tyči. V 77. minutě vrátil Valeš přetažený centr před branku, ale Jakub Michálek z malého vápna trefil z voleje brankáře Kasabova. V 84. minutě se po přihrávce z levého křídla dostal míč na malé vápno Jaroměře a Voráček ve skluzu poslal míč do sítě. Domácí vyrovnali v 88. minutě, kdy po Valešově centru zblízka poslal míč do sítě Jakub Michálek.
Na kvalitním, i když menším hřišti, sehrála obě mužstva vyrovnané utkání a před úvodním kolem jarního krajského přeboru si prověřila svoje síly.

Václav Michálek

jaromer
8.3.09 JISKRA JAROMĚŘ

Zimní příprava!

Jiskra Jaroměř - Lokomotiva HK 9:0 (3:0)
Branky: Valeš 3, Michálek Martin, Kučera, Svoboda z pen., Horák, Škoda, Michálek Jakub

Jaroměř:
Schejbal (46. Kejzlar) - Jirka , Beneš, Matějček Petr, Hrobský - Böhm, Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub - Škoda, Valeš
Střídali: Křovák, Horák, Kučera, Tokar
Rozhodčí: Pavel Tokar

V 8. minutě zacentroval z levého křídla Škoda a Valeš z malého vápna hlavou trefil. Ve 23. minutě prošel Martin Michálek od půlky až k vápnu a přesnou střelou poslal míč do šibenice. Va 30. minutě po kombinaci Jirka a Škody uklidil míč Valeš z 10 metrů k tyči. Ve 47. minutě poslal střelu na branku hostů Jirka, obránce odvrátil míč ke Kučerovi ten trefil do odkryté branky. V 50. minutě přidal další gól z penalty za ruku Svoboda. V 53. minutě přehráli obranu hostů Tokar s Jakubem Michálkem a Valeš hlavou přidal svů třetí gól. V 60. minutě přesně přihrál z pravého křídla před branku Kučera a Horák zblízka doklepl do sítě. V 65. minutě skóroval ranou z 20 metrů Škoda. V 82. minutě si Jakub Michálek narazil se Škodou, šel sám na branku a přehodil brankáře. Jaroměř přehrála soupeře ve všech řadách a na menším tréninkovém hřišti se jí i dařilo dávat góly.
Václav Michálek

Vrchlabí - Jiskra Jaroměř 1:2 (0:0)
Branky: Tokár, Horák

Jaroměř:
Kejzlar - Matějček Radek, Beneš, Matějček Petr, Stránský - Michálek Martin, Tokar, Svoboda, Böhm - Horák, Valeš

Jaroměř od začátku v poli Vrchlabí přehrávala a byla častěji u míče. Ve 20. minutě se dostal na malé vápno Valeš, ale váhal se střelou. Ve 30. minutě po pěkné kombinaci obešel Tokar i brankáře, ale prázdnou branku z úhlu netrefil. Před přestávkou mohlo skórovat po zavahání jaroměřské obrany Vrchlabí.

Po změně stran pokračovala převaha Jaroměře, chyběly však gólové šance. V 53. minutě trefil nekrytý vrchlabský útočník hlavou břevno. V 60. minutě zacentroval zprava Valeš. Horákova hlavička z výhodné pozice však mířila vedle. V 65. minutě zahrával Tokar přímý kop z 20 metrů a jeho přesná střela přes zeď skončila v síti. Minutu nato Vrchlabí po centru zblízka vyrovnalo. Za další minutu chyboval vrchlabský brankář. Míč vyhodil na vápno k Horákovi a ten mu ho poslal do branky. Zbytek utkání se odehrál bez větších šancí a tak si Jaroměř připsala vítězství, které jí zajistilo 2. místo v Krkonošské zimní lize.

Červený Kostelce - Jiskra Jaroměř 0:6 (0:3)
Branky: Škoda 3, Beneš 2, Valeš

Jaroměř:
Schejbal (46. Kejzlar) - Hrobský, Beneš, Matějček Petr, Matějček Radek - Kučera, Tokar, Michálek Martin, Horák - Valeš, Škoda
střídali: Jirka, Valášek

První gólovka Jaroměře přišla v 5. minutě. Tokar si před odkrytou brankou přehazoval míč na pravačku a šanci propásl. Další vyloženou příležitost zmařil po Škodově centru a Valešově hlavičce kostelecký brankář. Ve 23. minutě si narazili Beneš, Kučera a Tokar, Beneš se dostal za obranu a poslal míč do šibenice. Ve 35. minutě zacentroval z levého křídla Kučera a Valeš z voleje trefil do sítě. V 38. minutě byl ve vápně faulován Valeš a Beneš penaltu proměnil. I po změně stran pokračovala Jaroměř v aktivní hře. V 60. minutě šel sám na branku Kučera, udělal brankáři kličku a ten ho srazil. K penaltě se postavi opět Beneš, ale nedal. Kostelecký obránce však vběhl předčasně do vápna a rozhodčí nechal kop opakovat. Škoda tentokrát proměnil. V 70. minutě poslal Valeš do brejku Škodu, ten šel sám na branku a s přehledem zakončil k tyči. V 85. minutě poslal Valášek dlouhý pas do vápna a Škodův volej proklouzl brankáři za záda. Jaroměř po celý zápas lépe kombinovala a až na malé výpadky v obraně nedala soupeři šanci.
Václav Michálek

Broumov - Jiskra Jaroměř 0:0
Branky:

Jaroměř:
Schejbal - Matějček R., Matějček P., Rejchrt (46. Rieger), Hrobský (46. Stránksý) - Bohm, Svoboda D., Michálek M., Michálek J. - Valášek (46. Jirka), Valeš

V začátku utkání měl mírnou převahu Broumov, ale větší šanci si nedokázal proti pozorné defenzivě Jaroměře vytvořit. Jaroměř postupně hru vyrovnala a měla i dvě gólovky. Martin Michálek ani Valeš však nedokázali zblízka své šance dokončit. V druhé půli měla Jaroměř více ze hry. Od 70. minuty hrál Broumov kvůli zranění v deseti. Do vyložených šancí se dostali Jakub Michálek 2x, Valeš 2x, Radek Matějček a Böhm, ale všíchni své příležitosti zahodili. Na druhé straně mohl i Broumov po závaru před Schejbalovou brankou skórovat, ale Jaroměř se štěstím odvrátila.
Václav Michálek

Dvůr Králové B - Jiskra Jaroměř 1:2 (0:0)
Branky: Valeš, Michálek Jakub

Jaroměř:
Kejzlar - Hrobský, Rejchrt, Matějček Petr, Matějček Radek - Böhm, Tokar, Michálek Jakub, Valášek - Valeš, Horák
střídali: Jirka, Rieger

Obě mužstva hrála ze zajištěné obrany a tak příliš brankových příležitostí nebylo. Valášek šel sám na branku, ale neproměnil. V druhé půli našel po pěkné akci Böhm přesným centrem Valešovu hlavu a Jaroměř vedla. Dvůr vyrovnal po zbrklém Kejzlarově vyhození, ztrátě míče a následném faulu z penalty.V 75. minutě zahrál Tokár přetažený přímý kop, Valeš vrátil míč před branku a Jakub Michálek hlavou doklepl zblízka do sítě. Osm minut před koncem nebyli hráči soupeře spokojeni s výroky rozhodčího, dostali několik červených a odešli ze hřiště.
mich

SK Hradec Králové dorost B - Jiskra Jaroměř 4:2 (2:0)
Branky: Valeš, Tokář Ivan

Jaroměř:
Schejbal, (Kejzlar) - Hrobský, Jirka, (Horák J.), Matějíček P., Matějíček R., - Bohm, Michálek M., Tokár, Michálek J., - Valeš, Škoda, (Valášek)

V úvodu utkání se Jaroměř velmi špatně vyrovnávala s agresivním napadáním a dobrou kombinační hrou lépe rozcvičeného domácího celku a tak v 18 min. po nedůrazné práci obrany prohrávala již 2:0. Od poloviny prvního poločasu se hra více vyrovnala a ve 46. min. Valeš snížil na 2:1. Jaroměř v úvodu druhého dějství byla aktivnější, hrálo se více na polovině domácího mužstva bohužel bez brankového efektu. V 80. min. tým SK odskočil opět na dvoubrankové vedení. Z následujícího protiůtoku střelou z šestnácti metrů na 3:2 snížil Tokár. Při závěrečné snaze našich hráčů o vyrovnáni soupeř využil chybné rozehrávky a z brejku upravil na konečných 4:2.
Ho.st.

Česká Skalice - Jiskra Jaroměř 1:2 (1:1)
Branky: Kučera, Škoda

Jaroměř:
Schejbal (46. Kejzlar) – Matějček Radek, Jirka, Matějček Petr, Hrobský – Kučera, Tokár Ivan, Michálek Martin, Michálek Jakub - Škoda, Valeš (průběžně střídali Bohm a Valášek)

Ve vyrovnaném utkání Jaroměř vyprodukovala mnoho herních chyb, přesto si dokázala vytvořit výce vyložených brankových příležitostí než soupeř. Ke gólovému efekte vedla pouze vlastní branka Skalice po centru Kučery z 8. min. na 1:0 a asi nejsvětlejší okamžík Martina Škody v 78. min. a jeho střela z poza velkého vápna na konečných 2:1.
Ho.st.

FK Trutnov "B" - Jiskra Jaroměř 1:7 (1:2)
Branky: Michálek Jakub 4x, Horák, Valeš, Valášek

Jaroměř:
Kejzlar - Hrobský, Rejchr, Jirka, Matějček Radek - Michálek Jakub, Tokár Ivan, Michálek Martin (46. Valášek), Böhm - Valeš, Horák (75. Michálek M.)

Zodpovědnou hrou si Jaroměř vytvořila několik šancí, ale dala jen dvě. Domácím se před koncem první půle podařilo snížit. Po změně stran naráželi domácí na jaroměřský obranný val. Po pohledných akcích Jaroměř přehrála otevřenou obranu domácích a ke konci utkání už byli domácí na kolenou.
mich

FK Trutnov "A" - Jiskra Jaroměř 7:3 (4:2)
Branky: Valeš 2x, Škoda

Jaroměř:
) Schejbal (46. Kejzlar) - Hrobský, Beneš, Jirka, Matějček Radek - Kučera, Michálek Martin, Michálek Jakub, Böhm (46. Tokar) - Valeš, Škoda

Domácím patřil začátek, vedli už 4:0. Jaroměř do poločasu snížila. Po změně stran dotáhla až na 4:3 a mohla i vyrovnat. Chybami v obraně a nekoncentrovanou hrou si nechala nastřílet další góly.
mich

jaromer
10.1.09 TJ JISKRA JAROMĚŘ

KRKONOŠSKÁ ZIMNÍ LIGA

Muži A se zúčastní 1. ročníku Krkonošské zimní ligy, ve skupině se utkají s týmy:
FK Trutnov "A", TJ Jiskra Česká Skalice, Slovan Broumov, FC Vrchlabí,
FK Trutnov "B", TJ Dvůr Králové B, Červený Kostelec


Rozpis zápasů:
17.1.2009 - 8:00 FK Trutnov A - Jaroměř
24.1.2009 - 9:40 FK Trutnov B - Jaroměř
31.1.2009 - 11:20 Česká Skalice - Jaroměř
7.2.2009 - 9:40 Dvůr Králové B - Jaroměř
14.2.2009 - 14:40 Broumov - Jaroměř
21.2.2009 - 9:40 Červený Kostelec - Jaroměř
28.2.2009 - 11:20 Vrchlabí - Jaroměř

jaromer
8.11.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Ze Skalice "pouze" bod

Česká Skalice - Jiskra Jaroměř 1:1 (0:0)
Branky: 52. Valeš – 14. Svoboda

Jaroměř:
Schejbal – Matějček Radek, Matějček Petr, Beneš, Hrobský – Michálek Jakub, Michálek Martin, Svoboda, Horák (70. Valášek) – Škoda, Kučera

Česká Skalice: Jakl – Kálmán, Goll, Kožený, Chmelík (66. Franců) – Zítko, Srkal, Voráček, Vít (42. Suchánek) – Valeš, Hašek (80. Koutník)

Úvodních sedm minut dokázala Jaroměř držet míč a dostávala se i ke skalické brance. Domácí se poté dlouhými pasy a několika standardními situacemi natlačili před jaroměřskou branku. Ve 14. minutě podnikla Jaroměř útok do otevřené obrany, Škoda pronikl do vápna, míč se odrazil ke Svobodovi, ten si míč dobře připravil a přesnou střelou z pravé strany poslal Jaroměř do vedení. Ve 32. minutě šel po přihrávce Jakuba Michálka sám na branku Škoda. Brankář Jakl jeho oblouček vyrazil a následnou Škodovu střelu vyhlavičkoval z brankové čáry Goll. Ve 45. minutě zastavil Zítko Kučerův centr rukou a rozhodčí Staněk odpustil domácím jasnou penaltu. Po změně stran se domácím podařilo v 52. minutě vyrovnat. Obránce Kálmán zatáhl míč, zacentroval a centr prošel až na druhou stranu k Chmelíkovi. Ten poslal míč zpět před branku a Valeš využil váhání jaroměřské obrany a vyrovnal. V 72. minutě obešel Kučera domácího stopera, šel sám na branku, ale trefil brankáře Jakla. V závěru utkání měla Jaroměř více šancí na vstřelení vítězné branky, ale žádnou nedokázala dotáhnout do konce. Jaroměř dokázala domácí přehrávat a kdyby dokázala proměnit více šancí mohla si odvézt všechny body.

Žluté karty: Goll, Srkal, Chmelík – Svoboda, Beneš
Rozhodčí: Staněk, Kubišta, Svoboda
mich

jaromer
2.11.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Áčko poskočilo o 3 místa!

Jiskra Jaroměř - FC Spartak Rychnov n. K. 2:1 (1:0)
Branky: Škoda, Michálek J.

Jaroměř:
Schejbal – Matějček Radek, Matějček Petr, Beneš, Hrobský – Michálek Jakub, Michálek Martin (90. Severýn), Svoboda, Horák (65. Böhm) – Škoda, Kučera (70. Valášek)

Rychnov n. K.: Rydlo – Netuka, Kubec, Kánský, Schod – Pups, Bárnet, Brandejs (85. Káda), Homola – Nosek (74. Tlapák), Dvořák

Po vyrovnaném začátku zahrávala Jaroměř ve 14. minutě přímý kop a střelu Jakuba Michálka k tyči brankář Rydlo jen špičkami prstů vyrazil. Hosté se dostali do šance ve 24. minutě Dvořáček mohl přehodit z 18 metrů Schejbala, ale mířil nad. Ve 28. minutě zacentroval Kučera, ale následná střela Škody mířila vedle. Ve 38. min. se rozběhl proti obraně Martin Michálek, poslal do gólové pozice Škodu a ten podél vybíhajícího brankáře usměrnil míč do sítě. Druhou půli začali hosté náporem a ve 47. minutě vyrovnal střelou z dálky Pups. V 55. minutě vyhlavičkoval míč z brankové čáry Radek Matějček. Jaroměř se postupně vymanila ze sevření hostů a snažila se útočit. Hosté obětavě bránili a několikrát ohrozili domácí branku. Útočná snaha domácích vyústila ve vítězný gól v 87. minutě. Míč poslaný za obranu hostů doběhl Jakub Michálek a přes vybíhajícího Rydla skóroval. V závěru už Jaroměř nápor hostů odrazila. Jaroměř bojovala až do konce utkání a v závěru přišel i vítězný gól.

Žluté karty: Škoda - Brandejs
Rozhodčí: Hlavsa, Dusík Svoboda – delegát Bartoš
Diváci: 106
mich

jaromer
19.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Áčko spadlo až na dno tabulky!

FK Náchod-Deštné B : TJ Jiskra Jaroměř 6:3 (3:0)
Branky: 2x Škoda, Michálek J.

Jaroměř:
Schejbal – Severýn, Hrobský, Matějček Petr, Matějček Radek – Böhm, Svoboda, Michálek Martin (31.Horák), Michálek Jakub – Škoda, Kučera (52. Křovák)

FK Náchod-Deštné B : Swaczyna – Šťavík, Pohl (83. Folda), Zelený, Gross (78. Miller) - Jirman, Nejman (69. Hauschke) Kudrna, Šimon – Čech

Domácí se ujali vedení už v 7. minutě. Po levé straně unikl Malý, poslal prudký centr před branku a ve skluzovém souboji se mič odrazil od Jakuba Michálka do vlastní branky. Další gól přidal po špatné rozehrávce jaroměřské obrany do odkryté branky Šťavík. Domácí byli aktivnější a nepouštěli Jaroměř do souvislejší akce. Až ve 35. minutě poslal Jakub Michálek za obranu Kučeru, ten šel sám na brankáře, ale mířil vedle branky. Ve 38. minutě překonal nekrytý Gross střelou z 18 metrů brankáře Schejbala.
Po změně stran se dostal do slibné šance z pravé strany Škoda, mířil však vedle. V 50. postupoval po levé straně domácí Malý, všiml si špatně postaveného Schejbala a poslal mu míč obloučkem za záda. V 62. minutě by zbytečně faulován ve vápně domácí útočník a Pohl penaltu proměnil. V 68. minutě střílel z levé strany Horák, brankář jeho střelu vyrazil a Jakub Michálek dorazil do sítě. V 72. minutě se individuálně prosadil ve vápně domácích Škoda a jeho střela levačkou skončila v šibenici. V 78. minutě poslali domácí centr z pravé strany před branku, Šimon byl rychlejší než obránci a zblízka doklepl do sítě. Ke konci zápasu se do slibných šancí ještě dostali Horák a Jakub Michálek. V nastaveném čase se ještě trefil z 16. metrů do domácí sítě Škoda.
Jaroměř se dokázala domácím vyrovnat až po šedesáti minutách hry, kdy už ale prohrávala o pět gólů. Tři branky v síti soupeře v závěru sotva zmírní celkově špatný dojem z předvedeného výkonu.

Žluté karty: 2:1
Rozhodčí: Mařatka, Huřťák, Dytrt, delegát Šimek
mich

jaromer
19.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Áčko vybojovalo bod!

TJ Jiskra Jaroměř - Jičín 2:2 (1:2)
Branky: Svoboda z pen., Škoda – Horčičko, vlastní

Jaroměř:
Schejbal – Matějček Radek, Matějček Petr, Beneš (28. Severýn), Hrobský – Michálek Jakub, Michálek Martin, Svoboda, Horák (54. Böhm) – Škoda, Kučera (82. Valášek)

Jičín: Puš – Malý, Chvalina, Macháček, Vejvoda (72. Řeháček) – Horčičko, Gaubman, Samko, Mikolášek (78. Berger) – Michálek Lukáš (83. Vích), Vacek

Už v 1. minutě měli domácí vyloženou šanci. Kučera poslal míč z pravé strany před branku, Škodův volej z deseti metrů šel ale nad. V 10. minutě ztratil domácí Beneš míč při rozehrávce, jičínský Vacek šel sám do otevřené obrany, přihrál před branku a Horčička doklepl do sítě. V 15. minutě Škodův přímý kop z dvaceti metrů brankář Puš jen s obtížemi vyrazil. V 18. minutě poslali hosté centr z levé strany před branku a Horákova obranná hlavička skončila ve vlastní síti. Ve 36. minutě poslal Svoboda pas na Jakuba Michálka, ten šel sám na branku a byl faulován. K penaltě se postavil Svoboda a přesnou střelou k tyči snížil.
Pět minut po změně stran zahrával hostující Samko přímý kop přes zeď a Schejbala zachránilo břevno. V 56. minutě zatáhl míč po pravé straně Jakub Michálek, přihrál do vápna Škodovi, ten si přehodil míč na levačku a trefil do sítě. V 60. minutě po závaru před jaroměřskou brankou odkopával z brankové čáry Svoboda. V 75. minutě hlavičkoval Jakub Michálek po Severýnově pasu vedle. V závěru utkání se obě mužstva snažila dát vítězný gól, ale skóre se už neměnilo. Jaroměř musela obětavým výkonem napravovat chyby v obraně v začátku utkání. Po vyrovnání měla i šance na vítězství, ale nakonec byla spokojená i s remízou.

Rozhodčí: Orel, Staněk, Kolman – delegát Doležal
137 diváků
mich

jaromer
11.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Debakl v Doudlebách!!

Velešov Doudleby n. O. : TJ Jiskra Jaroměř 4:1 (2:1)
Branky: Horák

Jaroměř:
Schejbal – Severýn, Hrobský, Hrobský, Matějček Radek – Böhm (67. Valášek), Michálek Jakub, Michálek Martin(76. Jirka), Horák – Škoda, Kučera

Doudleby: Lasák – Siebert, Hofmann, Bursa, Chára – Scholze, Kráčmer Jan, Kráčmer Matěj (46. Krenčík), Novotný – Schod, Krmaš (46. Sršeň)

Začátek utkání se vydařil domácím. V 5. minutě zatáhl míč středem Schod neatakován z 20 metrů napřáhl ke střele a trefil přesně k tyči. I Jaroměř několikrát ohrozila domácí branku. Nebezpečně stříleli Böhm, Škoda a Martin Michálek. Ve 30. minutě mířil Horák z vápna vedle. Ve 38. zahrál Škoda přímý kop od rohového praporku, míč se dostal k Horákovi a ten ho ze šestnáctky poslal do sítě. Ve 44. poslali domácí přímý kop do vápna Jaroměře a od nabíhajícího Kráčmera se míč odrazil do sítě.
Po změně měla první šanci Jaroměř. V 50. minutě hlavičkoval po centru Petra Matějčka Jakub Michálek nad. V 64. minutě poslali domácí dlouhý aut do vápna Jaroměře a Sršeň přidal hlavou třetí gól Doudleb. Minutu poté šel sám na jaroměřskou branku Novotný, ale Schejbal jeho gólovou zlikvidoval. V 67. minutě po dalším přímém kopu Doudleb doklepl míč pohodlně do sítě Hofmann. S tříbrankovým vedením si domácí v klidu zahráli, a Jaroměř do konce utkání už do větší šance nepustili.
Jaroměř se nedokázala vypořádat se standardkami mířícímí do jejího vápna, ve hře dopředu chyběla potřebná přesnost i důraz. Na domácí ve druhé půli nestačila.

Žluté karty: 2:3
Rozhodčí: Staněk, Dusík, Svoboda, delegát Koňák
mich

jaromer
6.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Černilov odváží tři body!!

TJ Jiskra Jaroměř : Černilov 1:2 (0:1)
Branky: Horák

Jaroměř:
Schejbal – Matějček Radek, Rieger (78. Rejchrt), Beneš, Hrobský - Jirka, Michálek Martin, Svoboda, Horák – Škoda, Kučera

Černilov: Maryanduk – Zumr, Matějka, Šlégr, Urban – Bezvoda (65. Novák), Tykva, Šmíd, Hrubý – Jelen (65. Suchov), Plášil

Ve 4. minutě zahrával Černilov dlouhý míč z autu před branku domácích a po pohotové střele zvonila Jaroměři branková konstrukce. O chvíli později poslal domácí Škoda z levé strany míč na zadní tyč, tam si naběhl Jirka, ale jeho pokus hlavou šel nad. Po čtvrthodině hry poslal Horák oblouček za obranu Černilova, Kučera však nedokázal překonat dobře vybíhajícího brankáře hostí. Ve 20. minutě vysunul Beneš Škodu, ten šel sám na brankáře, ale svou šanci promarnil. Ve 36. minutě nedokázala jaroměřská obrana odkopnout míč, ten se dostal k Matějkovi, jehož volej z otočky skončil za zády jaroměřského gólmana. Za tohoto stavu také odcházela obě mužstva do kabin.
Druhý poločas zatlačila Jaroměř hosty na jejich polovinu, ale zhuštěnou obranou se nemohla dostat. V 65. minutě zahrávali hosté roh a nekrytý Hrubý z deseti metrů s pomocí tyče upravil na 0:2. Deset minut před koncem poslal Hrobský přímý kop před branku Černilova a Horákova teč skončila v síti. Jaroměř se snažila získat bod, ale Černilov už si taktickou hrou výsledek pohlídal.

Žluté karty: 3:4
Rozhodčí: Poláček Libor, Štěpánek Pavel, Gála Jaroslav – delegát Wolf Zbyněk

160 diváků

jaromer
28.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Porážka v Broumově!

Slovan Broumov : TJ Jiskra Jaroměř 2:0 (1:0)
Branky: Hanzlík, Panny

Sestava Broumova:
Fajstl – Panny, Hušek, Vejprava, Hanák (58. Harasevič) – Štejnar, Kuchta, Růžička, Možný – Šorfa (80. Čihák), Hanzlík (68. Histschfel)

Sestava Jaroměře:
Schejbal – Severýn (70. Křovák), Matějček Petr, Rieger, Matějček Radek – Kučera, Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub (65. Böhm) – Škoda, Horák

První střelu v utkání vyslal v 5. minutě na branku domácích Škoda, z voleje ale mířil z 25 metrů nad. Domácí v první čtvrthodině poslali před jaroměřskou branku dva nebezpečné rohy. Jaroměři se dařilo nepouštět domácí před vlastní branku. Po půlhodině si domácí vytvořili převahu. Ve 33. minutě zahrávali přímý kop od rohového praporku, brankář Schejbal míč vyrazil a po zmatku před brankou dorazil míč do sítě Hanzlík. Chvíli nato Šorfa přehazoval vybíhajícího Schejbala a přehodil i branku. Do konce poločasu už Jaroměř domácí do větší šance nepustila.
Po změně stran se Broumov natlačil na polovinu Jaroměře. V 51. minutě zahráli domácí roh, míč poskakoval v malém vápně a Pannymu se ho podařilo protlačit do branky. V 55. minutě vyrazil domácí brankář s obtížemi přímý kop Jakuba Michálka k tyči. V 58. minutě nedokázal sám před brankářem přesně zakončit Kučera. Jaroměř se snažila útočit, ale narážela na zformovanou a důraznou obranu. Ke konci utkání si domácí vytvořili další šance. V 70. minutě pálil Růžička těsně vedle a chvíli poté nedokázal z deseti metrů zakončit Hitschfel. Závěr utkání již domácí kontrolovali a snaha Jaroměře útočit končila na obraně domácích.
Domácí byli jak v útoku, tak v obraně důraznější. Jaroměř se v útoku nedokázala prosadit.


Žluté karty: Matějček Radek, Michálek Jakub

Rozhodčí: Orel, Hlavsa, Kubišta, delegát Moník
mich

jaromer
24.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Pohárová ostuda mužů!

SK Jánské Lázně : TJ Jiskra Jaroměř 7:2 (3:1)
Branky: Horák, Michálek M. /z pen./

Sestava:
Kejzlar – Severýn, Beneš (24. Rieger), Müller, Matějček Radek – Jirka, Michálek Martin, Svoboda (46. Čenovský), Böhm – Holeček Tomáš (46. Ruprich), Horák

Do vedení se domácí dostali už v 8. minutě. Po rohu a závaru před jaroměřskou brankou se míč odrazil od vlastního hráče do branky. Jaroměři se podařilo vyrovnat v 16. minutě. Po Svobodově přihrávce našel Böhm na penaltě volného Horáka a ten dokázal trefit míč k tyči. Ve 30. minutě rozehráli domácí šikovně nepřímý kop z 16 metrů a nekrytý Kašpar doklepl míč do sítě. Ve 39. minutě prošel domácí Kult středem jaroměřské obrany a pohodlně přidal třetí gól.
Hned po změně stran nechala jaroměřská obrana na vápně volného Hejnu a ten zkušeně poslal míč k tyči. Další gól přidal po faulu brankáře Kejzlara z penalty Romančák. V 70. minutě prošel Michálek obranou domácích, byl brankářem faulován a penaltu sám proměnil. V 83. minutě nechala obrana Jaroměře na velkém vápně Hejnu, ten si v klidu zpracoval míč a poslal ho do sítě. V poslední minutě postupoval z pravé strany domácí Brát, s míčem doběhl až k brance a uzavřel skóre.
V zápase téměř nehrála jaroměřská obrana. Nechávala hráčům domácích spoustu času a před vlastní brankou postrádala přehled a důraz. Při přechodu z obrany si nedokázala Jaroměř přesně přihrát a většina míčů končila na kopačkách soupeře. V pohodě hrající Janské Lázně byly tentokrát nad síly jaroměřského družstva.

Rozhodčí: Moník, Gereg, Lavrenčíková
mich

jaromer
21.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Áčko neudrželo vedení!

TJ Jiskra Jaroměř - Police 2:2 (1:0)
Branky: Škoda, Michálek M. - Kuchta 2

Jaroměř
:Schejbal – Severýn, Matějček Petr, Beneš, Matějček Radek – Kučera (87. Böhm), Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub – Škoda, Horák

Police
:Kučera – Hečko (67. Hanzl), Šnábl, Pášma, Kollert – Michálek Jan (37. Seidlman), Švorčík, Čermák, Pavlů – Kuchta, Martinec

Po vyrovnané a z obou stran neurovnané čtvrthodině šla do vedení Jaroměř. V 16. minutě Schejbal vykopl dlouhý míč, ten se několikrát odrazil od polických obránců ke Škodovi a ten podél brankáře umístil míč do sítě. Po vstřelené brance si Jaroměř vynutila mírnou převahu. Ve 31. minutě hlavičkoval Jakub Michálek po Škodově rohu vedle. Šanci měli i hosté, ve 41. minutě střílel polický Kuchta z otočky nad. Do druhé půle nastoupila aktivněji Police a zatlačila Jaroměř na její polovinu. V 54. minutě sebral Martin Michálek míč polickým obráncům, prošel do vápna a přesnou střelou z deseti metrů zvýšil vedení Jaroměře. V 68. minutě nedokázal polický Kuchta v dobré pozici přesně trefit centrovaný míč. Na druhé straně chybělo důraznější zakončení v 71. minutě Horákovi. O chvíli později nejvýše vyskočil Kuchta a přesnou hlavičkou z dvanácti metrů snížil. V 78. minutě poslal Škoda do slibné šanci Svobodu, ten však z dvanácti metrů mířil do boční sítě. V 83. minutě hlavičkoval hostující Pášma po přímém kopu vedle. V nastaveném čase házeli hosté aut a po skrumáži se podařilo Kuchtovi dotlačit míč do sítě a vyrovnat.

Žluté karty: 6:5
Rozhodčí: Samko, Vancl, Vítek Petr
197 diváků

fotky z utkání zde

jaromer
14.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

AKTUÁLNĚ: BOD ZACHRÁNĚN V NASTAVENÍ!

Červený Kostelec : TJ Jiskra Jaroměř 1:1 (0:0)
Branky: Škoda

Jaroměř:
Schejbal - Hrobský, Beneš, Matějček P., Severýn - Kučera (50. Böhm), Svoboda D., Michálek M., Michálek J. - Horák, Škoda

Červený Kostelec: Bohuška – Ryba, Škoda Jan, Liška, Bárta – Kitler, Vejrak, Škoda David, Kulda – Korec,Matha

První příležitost měli v 5. minutě domácí. Liška hlavičkoval z 10 metrů, ale Schejbala nepřekvapil. Na druhé straně hlavičkoval ve 14. minutě z podobné pozice Škoda vedle. Ve 22. minutě vystrašil domácího brankáře Bohušku střelou z dálky do růžku Beneš. Ve 26. minutě šel z levého křídla sám na branku domácí Matha, trefil ale jen nohy vybíhajícího Schejbala. Oběma mužstvům chyběla v útoku potřebná přesnost a tak poločas skončil bez branek.
Po změně stran, v 50. minutě udělala jaroměřská obrana několik drobných chyb po sobě, domácí se dostali až před Schejbala a po závaru dopravil míč do sítě Korec. Po obdržené brance Jaroměř nerezignovala a snažila se útočit, ale v 69. minutě musela odvracet z vlastní brankové čáry. V 70. minutě vystřelil těsně vedle Martin Michálek, V 72. minutě mířil v gólové pozici z 12 metrů vedle Beneš. V 82. diskutoval Hrobský s nepřesným rozhodčím Vackem, viděl nejprve žlutou a pak červenou kartu. V nastaveném čase poslal Beneš přímý kop do vápna domácích a Škoda usměrnil míč do branky.
Ve vyrovnaném utkání se žádnému mužstvu nepodařilo proměnit více než jednu šanci a utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

Žluté karty: Liška - Severýn ,Hrobský, Schejbal
Červená karta: Hrobský
Rozhodčí: Vacek, Diringer, Kadlec /Liberecko/- Wolf

jaromer
10.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Z Přepych bez bodů!

SK /Přepychy - TJ Jiskra Jaroměř 2:1 (0:0)
Branka: Michálek Jakub

SK Přepychy: Krunčík – Kupka, Kollár, Žid, Lukeš – Tláskal, (66. Růžička), Bendig, Rejzek, Šmída – Chválek, Javůrek

Jaroměř: Schejbal - Severýn, Matějček Petr, Beneš, Hrobský – Kučera (80. Jirka), Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub – Škoda, Horák

Od začátku byla fotbalovější Jaroměř. Dařilo se jí i na malém hřišti kombinovat a několikrát se pokusila vystřelit. Domácí spoléhali na dlouhé pasy. V 17. minutě musel před domácím Chválkem zachraňoval Schejbal. Ten zmařil i dobrou šanci Javůrkovi. Jaroměř se sice tlačila k domácí brance, s pozornou obranou Přepych si však nedokázala poradit. V závěru poločasu se domácí natlačili před branku Jaroměře, ta však závar odvrátila. Po změně stran, v 52. minutě, zahrávali domácí roh, na míč si naběhl Žid a hlavou poslal Přepychy do vedení . Domácí zopakovali podobnou situaci i za dvě minuty, tentokrát centr zleva usměrnil do sítě Jaroměře Tláskal. Vzápětí však zaúřadovali Michálkovi v dresu Jaroměře. Martin přihrál Jakubovi a ten poslal míč z dvaceti metrů šajtlí přesně za Krunčíkova záda. Jaroměř se snažila útočit, domácí ale zahustili obranu a do šance už hosty nepustili. Jaroměř na malém hřišti nedokázala prorazit soustředěnou obranu Přepych, v útoku hrála nepřesně a bez důrazu. Domácí rozhodli utkání dvěma důraznými hlavičkami.

Žluté karty: Javůrek – Hrobský, Svoboda, Horák, Martin Michálek
Rozhodčí: Hlavsa, Haleš, Liebisch, delegát Fuchs
mich

jaromer
7.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Domácí sahali po bodu!

TJ Jiskra Jaroměř - FK Trutnov 2:3 (0:0)
Branky: Škoda, Svoboda z pen.

Jaroměř: Schejbal - Severýn, Beneš, Matějček P., Hrobský - Jirka, Svoboda, Michálek M. (63. Valeš), Michálek J. - Horák (72. Böhm), Škoda

FK Trutnov: Šťastný – Kejzlar, Kozák, Makovský, Syrovátka (52. Ficner) – Mařas, Groer (32. Skořepa), Kuneš, Rejchal – Holubec (77. Machalík), Kamitz

Jaroměř začala nebojácně. První střelu vyslal na hostující branku Škoda, ale mířil nad. Další nebezpečnou střelu poslal na branku hostů z třiceti metrů ve 14. minutě Hrobský. Ve 37. minutě unikl po levém křídle Horák, zacentroval, ale Škodovu ránu brankář vyrazil. Jaroměř byla po celou první půli aktivnější, hosté výraznější šanci neměli. Deset minut po změně stran měli domácí další šanci. Po levé straně unikl Škoda, jeho centr ale Horák poslal mimo. Na druhé straně vzápětí pálil Pejchal, domácí gólman jeho pokus vyrazil nad. V 64. minutě si na centr zleva naběhl hostující Kejzlar a hlavou trefil do sítě. V 69. minutě hlavičkoval na druhé straně vedle Škoda. V 73. minutě podnikli hosté útok do otevřené obrany Jaroměře, Holubec šel sám na brankáře a trefil přesně k tyči. V 76. minutě si nerozuměl vracející se Severýn s brankářem a Holubec pohodlně uklidil míč do prázdné branky. V 78. minutě poslal Svoboda za obranu Škodu a ten přes vybíhajícího brankáře snížil. V 89. minutě pronikl po Benešově přihrávce do vápna Škoda, byl faulován a Svoboda z penalty uzavřel skóre.

Žluté karty: Horák, Hrobský – Pejchal, Kamitz
Rozhodčí: Hlaváč, Filip, Urbánek
mich

jaromer
31.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Ačko vydrželo bohužel jen poločas!

FC Olympia HK : TJ Jiskra Jaroměř 4:0 (0:0)
Branky: :(

Jaroměř: Schejbal - Severýn, Beneš, Matějček P., Hrobský - Kučera, Svoboda (12. Jirka), Michálek M., Michálek J. - Horák (58. Karel M.), Škoda

FC Olympia HK: Vacho – Motyčka, Dujsík, Lesák, Huňák – Haken (70. Melaga), Hůlka, Havrda (30. Hejzlar), Kubelka – Dvořáček, Eimer

Od první minuty si domácí vynutili očekávanou územní převahu. Jaroměř ale do větších šancí domácí nepouštěla a dokonce se několikrát dostala do rychlých protiútoků. Ve 30. min. střílel Horák a domácí brankář Vacho jeho pokus jen vyrazil. Domácí si proti dobře bránící Jaroměři nedokázali do konce první půle vytvořit slibnější šanci.
Hned na začátku druhé půle mohli jít domácí do vedení, na brankové čáře ale zaskočil Hrobský. V 54. min. zahrávali domácí roh a po několika odrazech doklepl míč do sítě Hejzlar. Po hodině hry unikl po pravém křídle domácí Hůlka, zacentroval a Petr Matějček ve skluzu srazil míč do vlastní sítě. V 66. min. šel sám na branku Jaroměře Dvořáček a s přehledem skóroval. V 79. min. využil Hůlka špatného postavení brankáře Schejbala a obloučkem poslal míč z pětadvaceti metrů do sítě. V závěru utkání nenašel rozhodčí Malý odvahu odpískat pokutový kop za sražení hostujícího Jakuba Michálka ve vápně Olympie. Jakub Michálek mohl přece jen v 90. min. snížit, ale Škodův centr nedokázal usměrnit do branky.

Žluté karty: žádné
Rozhodčí: Malý, Šmída, Gereg, delegát Prokop
mich

jaromer
24.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Ačko dalo gól až z penalty v závěru!

TJ Jiskra Jaroměř : Lhota p. L. 1:1 (0:1)
Branky: Svoboda /z pen./

Jaroměř: Schejbal - Severýn, Beneš, Matějček P., Hrobský - Kučera, Svoboda, Michálek M., Michálek J. - Horák (63. Bohm), Škoda

Lhota p. Libčany: Fiedler – Vacek, Jirman, Barbarič, Hronek – Kubát, Bitomský, Jedlička, Bednář – Pražák, Jansa

První šanci měla v 9. min. Jaroměř. Po Škodově centru a Horákově prodloužení se dostal ke střele z dvanácti metrů Jakub Michálek, brankář Fiedler ale výborným zákrokem vyrazil. Po další hezké akci Jaroměře trefil Škoda tyč. Přes převahu Jaroměře se ujali vedení hosté, když přímý kop z dálky usměrnil do domácí sítě Jirman. Ve 38. minutě střílel po Škodově přihrávce z voleje Horák, brankář Fiedler však vyškrábl míč nad břevno.
Od začátku druhé půle přitlačila Jaroměř hosty před jejich vápno. Ve 47. minutě vyrazil s obtížemi Škodovu střelu brankář hostů. Tlak Jaroměře sílil a hrálo se pouze na půli hostů. V 88. minutě byl ve vápně faulován Kučera a Svoboda z penalty vyrovnal na 1:1. Závěrečný nápor Jaroměře a série rohů již gól nepřinesly.
Převaha po celý zápas a několik gólových šancí Jaroměře na vítězství nestačila. Hosté se jen párkrát dostali k jaroměřské brance a odvezli si šťastný bod.

Žluté karty: Beneš – Kubát, Bednář, Jansa, Jedlička, Barbarič
Rozhodčí: Šmída, Mlíkovský , Dostál - Hulčík
mich

jaromer
16.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

S Novým Hradcem puze bod!

TJ Jiskra Jaroměř : FC Nový Hradec Králové 1:1 (0:1)
Branka: Horák

Jaroměř: Schejbal - Valášek (35. Severýn), Beneš, Matějček P., Hrobský - Kučera (70. Bohm), Svoboda, Michálek M., Michálek J. - Horák, Škoda

Nový Hradec Králové: Petera- Radoňský, Vlček, Šulc, Urban – Páter, Placák (90. Bonhard), Olšák, Seifert – Kolář, Matějus

Jaroměř začala aktivně a od začátku měla častěji míč na svých kopačkách. V 9. min. vysunul Svoboda za obranu hostů Horáka, ale ten ve vyložené šanci mířil vedle. Na druhé straně dobrým vyběhnutím zhatil Matějusovi šanci brankář Schejbal. Hosté vyrovnali hru a tak se hrálo převážně ve středu hřiště. Ve 33. min. rozehráli hosté přímý kop do vápna a Olšák usměrnil míč hlavou do sítě. Hosté taktickou hrou do poločasu vedení udrželi.
Jaroměři vyšel nástup do druhé půle. Martin Michálek přihrál do křídla Kučerovi, ten zacentroval a Horák z malého vápna trefil do sítě. V 52. min. zahrozili hosté. Matějus přihrál míč Kolárovi, a ten o centimetry minul branku. Jaroměř se snažila útočit, hosté hráli pozorně a do šance ji nepustili. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou.

Žluté karty: Michálek Martin – Placák, Seifert, Matějus
Rozhodčí: Horský, Martínek, Hlaváč - Školoud
mich

jaromer
16.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Muži vstali z mrtvých, ale na vítězství to nestačilo

1. FK Nová Paka : TJ Jiskra Jaroměř 2:1 (2:0)
Branky: Michálek J.

Jaroměř: Schejbal - Valášek, Matějček Petr, Beneš, Hrobský – Kučera, Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub – Škoda, Horák

Nová Paka: Balatka – Kubíček, Midl, Ptáček, Mačí – Tabaka, Rozsévač, Čokina (63. Feri), Král (72.Fišar) – Počta, Bažík

Domácím patřil začátek zápasu a už v 5. minutě se ujali vedení. Míč si před vápnem připravil Rozséval a přesným obloučkem trefil růžek Schejbalovy branky. Domácí povzbuzeni vedoucím gólem získali převahu. Jaroměř nedokázala udržet míč na svých kopačkách a za půlku se dostávala jen zřídka. Ve 12. minutě skončila Bažíkova střela na břevně jaroměřské branky. Ve 14. minutě šel domácí Bažík sám na brankáře Schejbala a v klidu přidal druhou branku. Domácí si vytvořili i další šance, ale ani z vyložených pozic nedokázali skórovat. Po třiceti minutách se Jaroměř vymanila z novopackého sevření a dostala se i do útoku. Ve 38. minutě utekl po pravém křídle Kučera, zacentroval, ale Horák na polovysoký centr nedosáhl.
Druhá půle začala lépe pro Jaroměř. V 50. minutě zacentroval z pravé strany Škoda a Jakub Michálek přesnou hlavičkou snížil. Jaroměři se dařilo držet míč na svých kopačkách a postupně si vytvořila převahu a zatlačila Novou Paku do obrany. Největší šanci na vyrovnání měla Jaroměř v 81. minutě. Škoda pronikl do vápna domácích, byl podražen, ale rozhodčí zákrok neposoudil jako nedovolený. V závěru tlak Jaroměře ještě zesílil, ale domácí už vítězství udrželi.

Žluté karty: Počta, Mačí – Horák, Škoda, Valášek

Rozhodčí: Průcha Jaromír, Průcha Petr, Hrabík Tomáš – delegát Prokop Pavel
mich

jaromer
13.8.08 Muži A - rozhovor

Rozhovor s Kubou Michálkem!!

K prvnímu rozhovoru této sezóny jsme si pozvali Jakuba Michálka – nováčka v kádru našich mužů, který v loňském roce hájil barvy Lhoty p. L. a je kmenovým hráčem FC Hradec Králové.

Dobrý den Jakube, Jiskra má za sebou úspěšný vstup do Krajského přeboru - nejvyšší soutěže Královéhradeckého kraje. Jaký význam má pro tým toto vítězství, které jste vybojovali nad týmem ze sousední České Skalice?
Dobrý den. Pro tým má toto vítězství jistě velký význam, protože dobrý vstup do sezóny je velmi důležitý. Pro hodně kluků z týmu to byl první start v krajském přeboru, a tak doufám, že tohle vítězství jim pomůže nabrat sebevědomí a že budou hrát ve stejné pohodě jako minulou sezónu.

Ty jsi odehrál první mistrovský zápas za Jaroměř a navíc jsi svou vítěznou brankou korunoval skvělý výkon, za který ses dostal do sestavy kola. Jaké v tobě převládají pocity?
Pocity jsou samozřejmě kladné. Do sestavy kola se člověk nedostane pokaždé. Můj výkon byl standardní, pouze jsem měl štěstí, že mi Kuba Horák přihrál a přede mnou již stál jen hostující brankář.

A co poplatky do týmové kasy? Máš vše zaplaceno?
Poplatky jsou k novému hráči v týmu dost kruté! Zápisné, první gól, svátek, vše se hodnotí a vše se musí platit. Když se pak dozvím cílovou částku, tak se mi do placení moc nechce. Zaplaceno proto ještě nemám, ale brzy jednoho Františka Palackého odevzdat budu muset.

Ale zpět k zápasu, v čem byl klíč k úspěchu?
Proti většině soupeřů, kteří nás v krajském přeboru čekají, je klíč k úspěchu v obraně. Když budeme dobře bránit, můžeme přehrát kteréhokoli soupeře. Navíc máme dobré brejkové útočníky. Škoda jen že to v prvním zápase nepotvrdili!

Co divácká kulisa? Přeci jen před 500 diváky se nehraje každý den.
Diváci byli úžasní a myslím, že před větším publikem jsem ještě nehrál. Doufám, že přijdou i příště.

Jaké jsou cíle našich mužů v této sezóně a na jaké příčce by si ty rád viděl Jiskru Jaroměř po 30. kole?
Myslím, že naše ambice jsou prosté, jakákoli nesestupová příčka bude jistě vítaná. Když bychom skončili na lepší než 10. pozici, považoval bych to za vydařenou sezónu.

jaromer
10.8.08 Muži, dorost

Muži porazili Skalici před 467 diváky!!

Jiskra Jaroměř : Česká Skalice 1:0 (1:0)
Branky: Michálek Jakub
Jaroměř: Schejbal - Matějček Radek (46. Valášek), Matějček Petr, Beneš, Hrobský – Kučera (69. Böhm), Michálek Martin, Svoboda, Michálek Jakub – Škoda, Horák

Česká Skalice: Kasabov – Kálmán, Goll, Kožený, Rýdlo - Koutník, (46. Zákravský), Srkal, Sedláček (46. Hašek), Chmelík ( 75. Verner) – Voráček, Suchánek

Po úvodním z obou stran opatrném a neurovnaném začátku se do první šance dostala Jaroměř. V 8. minutě pronikl z levé strany do vápna hostů Jakub Michálek, ale nedokázal svou příležitost dotáhnout do konce. V 16. minutě vysunul Jakub Michálek Škodu za obranu hostů, brankář Kasabov vyběhl až za pokutové území a míč odkopl. Jaroměř hrála aktivně a častěji ohrožovala českoskalickou branku. Ve 24. minutě vysunul Svoboda Škodu, ten si přehodil stopera Golla, míč se dostal k Jakubovi Michálkovi a jeho střelu brankář Kasabov chytil. Ve 28. minutě se centr z pravého křídla odrazil od tyče jaroměřské branky, Sedláček dorážel, ale brankář Schejbal dokázal na brankové čáře míč chytit. Ve 40. minutě rozjela Jaroměř rychlý útok. Míč putoval po kopačkách Škody, Svobody a Horáka k Jakubovi Michálkovi a ten doklepl míč do odkryté branky.
Po změně stran hosté přidali a snažili se útočit. Jaroměř se soustředila na obranu a nepouštěla hosty do větších šancí. V 60. minutě sebral Svoboda míč rozehrávajícímu Zákravskému, postupoval k brance, z 20 metrů ale pálil nad. Hosté si vytvořili územní převahu, ohrožovali Schejbalovu branku, ale gólovou šanci si nedokázali vytvořit. V 75. minutě šel sám na brankáře Kasabova Svoboda, při střetu z brankáře upadl. Rozhodčí Staněk jeho pád posoudil jako nahraný, dal Svobodovi žlutou kartu a protože to byla Svobodova druhá, šel pod sprchy. Hosté útočili, Jaroměř využívala otevřené obrany k protiútokům. V 80. minutě šel sám na branku Škoda, ale nedokázal přesně zakončit. Hosté proti deseti vystupňovali tlak, dostávali se ke Schejbalově brance, vyloženou šanci si ale připravit nedokázali. V závěru hosté posílali dlouhé míče dopředu, Jaroměř ale obětavou obranou hrou přežila i šestiminutové nastavení a připsala si tři body.
Jaroměř v první půli hosty přehrávala a její aktivní hra vyústila ve vedoucí branku. Po změně stran si dobrou obranou hrou celého mužstva nenechala dát gól a se spolehlivým Schejbalem v brance odolala i v deseti náporu hostů.

Žluté karty: Svoboda 2 – Goll, Rýdlo, Srkal, Kožený
Červená karta: Svoboda

Rozhodčí: Staněk, Pešava, Kolman, delegát Moník
mich

jaromer
2.8.08 Příprava

Muži vedli, ale dvizní Převýšov zápas otočil!!

Převýšov : Jiskra Jaroměř 3:1 (1:1)
Branka: Horák J.
Sestava: Schejbal - Matějček R., Beneš (80. Jirků), Matějček P., Hrobský - Jirků (46. Severýn), Michálek M., Svoboda, Michálek J. - Škoda, Horák

V prvním poločase se nám dařilo dobře přistupovat k soupeři a díky brance Horáka, který se trefil po centru Škody dokonce jít do vedení. Soupeř srovnal krok těsně před poločasem, když už nám pomalu docházeli síly.
Převýšov do druhého dějství prostřídal polovinu hráčů a díky jejich neurovnané hře jsme byli lepším týmem. Bohužel jsme narozdíl od soupeře své šance nevyužili a Převýšov se dostal do dvoubrankového vedení, které kontroloval a jen díky neproduktivitě svých útočníků utkání skončilo 3:1.

jaromer
17.7.6.08 TJ Jiskra Jaroměř

Muži A: příchody - odchody !!

Příprava našeho A-týmu je v plném proudu a naši fanoušci se mohou těšit hned na několik změn v kádru:

Přišli:
Škoda Martin - přestup z Černilova
Svoboda Daniel - přestup z České Skalice
Michálek Jakub - hostování z FC Hradec Králové
Jirků Petr, Karel Martin - oba z dorostu

Odešli:
Křovák Luboš - hostování České Meziříčí

O dalších změnách v kádru Vás budu včas informovat, na příchodu by ještě mohla být jedna posila do obrany. Kolonka odchodů se také brzy zaplní.

jaromer
1.7.08 TJ Jiskra Jaroměř - Muži A

MUŽI ZAHÁJÍ DOMA SE SKALICÍ!!

Nový soutěžní ročník se kvapem blíží a naši muži již znají svého prvního soupeře!

Krajský přebor 2008/09 - 1. kolo - neděle 10. 8. 2008 17:00

TJ Jiskra Jaroměř : TJ Jiskra Česká Skalice
v Růžovce!!!

Přijďte i vy podpořit náš tým v cestě za vítězstvím! Všichni jste srdečně zváni!