TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu

Sezóna: 2004/05 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
10.06.06 Muži A 26. kolo

Ačko porazilo Babí!!

Jiskra Jaroměř : Babí 3:1 (2:1)
Branka: Křovák, Kyška, Valeš

Schejbal – Valášek , Hofman, Matějček, Horák Jakub - Jirka, Michálek, Kyška, Kučera – Valeš, Křovák

Jaroměř začala aktivněji a už ve druhé minutě mohla skórovat. Po akci Michálka a Valeše trefil Křovák z malého vápna jen brankářovy nohy. V 9. minutě zacentroval od lajny Křovák a Valeš v pádu trefil hlavou k tyči. Jaroměř měla více ze hry, šance Kučery a Jirky ale gólem neskončily. Hosté ohrožovali domácí branku jen ze standardních situací. Ve 32. minutě hlavičkoval v dobré pozici hostující Flaška, ale míč skončil nad. Ve 36. minutě neudržel brankář Schejbal Kácovského přímý kop z 35 metrů a Goca zblízka dorazil. Ve 45. sebral Valeš míč váhajícím obráncům hostů, přistčil Křovákovi a ten zblízka překonal brankáře Krále.
Po změně stran se hosté snažili o zvrat v utkání, domácí využívali otevřenou obranu Babího k brejkům. V 65. minutě vyrazil zezadu Horák, narazil si s Valešem, šel sám na branku, ale trefil jen brankáře. Brankář Král zlikvidovál včasným vyběhnutím i Michálkův nájezd. Na druhé straně chytil brankář Schejbal v 69. minutě Flaškovu gólovku. V 85. minutě netrefil Goca z dobré pozice branku. V 87. minutě brankář Král jen vyrazil Křovákův přímý kop a Kyška pojistil vítězství Jaroměře.

jaromer
27.05.06 Muži A 24. kolo

Domácí remíza s Třebechovicemi!!

Jiskra Jaroměř : Třebechovice 2:2 (1:1)
Branka: Valeš, Michálek

Schejbal - Valášek , Hofman, Ježek, Horák Jakub - Jirka, Michálek, Kyška, Kučera (75. Böhm) - Valeš, Křovák

Hosté začali svižněji a vytvořili si od začátku mírnou převahu. Ve 12. minutě zahrál domácí Ježek ve vápně rukou a Tomáš Lukášek poslal Třebechovice do vedení. Jaroměř postupně vyrovnala hru. Ve 23. minutě poslal Křovák do šance Valeše, ale jeho střelu k tyči brankář hostů vystihl. Ve 38. hodil Křovák aut na Valeše, ten posunul míč na vápno a Michálek přesnou ranou k tyči vyrovnal.
Po změně stran začali opět lépe hosté. V 52. minutě dostal míč za obranu Jaroměře Milan Kouba II. a z levé strany poslal míč pod břevno. V 57. minutě unikl po levém křídle Křovák, od lajny přesně zacentroval a Valeš hlavou vyrovnal. Jaroměř si vytvořila dvě další gólovky, Křovák však dvakrát nedal. V 65. minutě zbytečně vyběhl brankář Schejbal a fauloval. Tomáš Lukášek se znovu postavil k penaltě, ale tentokrát Schejbal jeho střelu vyrazil. Hosté ke konci chtěli zvítězit, Jaroměř ale kontrolovala hru a hosty už do šance nepustila.

mich

jaromer
27.05.06 Muži A 24. kolo

Áčko otočilo zápas!!

Muži A ..... čti více
Solnice : Jiskra Jaroměř 1:4 (1:3)
Branka: Valeš, Křovák, Kyška, Valášek

Jaroměř: Kejzlar – Matějček Petr, Hofman, Ježek, Syrovátka - Jirka ( 70. Böhm), Michálek, Kyška, Valášek, – Valeš, Křovák

Jaroměř byla od začátku častěji u míče. V 6. minutě připravili Kyška s Valešem šanci Křovákovi, ale jeho střelu brankář Šumichrast vyrazil. Ve 12. minutě utekl po pravém křídle domácí Olejarz, poslal míč před branku a Ježek ve skluzu srazil míč do vlastní branky. Minutu nato se dostal k míči při závaru ve vápně domácích Valášek a vyrovnal. V 19. minutě poslal Valášek přímý kop z pravé strany do vápna, Valeš přeskočil brankáře a hlavou poslal Jaroměř do vedení. Ve 22. minutě prošel Kyškův přímý kop z pravé strany mezi nabíhajícími hráči až do sítě. Jaroměř kontrolovala hru, domácí se dostávali do útoku jen ojediněle.
Jaroměř měla více ze hry i po změně stran, domácí kazili přihrávky a nedokázali založit souvislou akci. V 87. minutě uzavřel skóre z přímého kopu z 22 metrů Křovák.
Jaroměři stačil průměrný výkon k výraznému vítězství nad trápící se Solnicí.

jaromer
21.05.06 Muži A 23. kolo

Malšovice po zásluze vítězně!!

Muži A ..... čti více
Jiskra Jaroměř : Malšovice 1:4 (1:2)
Branka: Valeš

Schejbal - Matějček Petr, Hofman, Čapek, Valášek - Jirka (79. Böhm), Michálek, Kyška, Kučera (75. Syrovátka) - Valeš, Křovák (80. Horák Jakub)

V úvodu si vytvořili mírnou převahu hosté a několikrát ohrozili domácí branku, skórovat ale mohli domácí. Na Kyškův centr zprava naběhl Valeš , ale jeho hlavička z pětí metrů skončila nad. Ve 20. minutě se Malšovice ujaly vedení, když se po kombinaci dostal ke střele Duha a zamířil přesně. Ve 28. minutě byl při průniku obranou hostů faulován Kučera a Valeš z přímého kopu z 18 metrů vyrovnal. Ve 40. minutě zahrávali hosté roh, nejvýše vyskočil malšovický Franc a hlavou poslal hosty do vedení. Ve 45. minutě trefil Valeš tyč, míč mohl dorazit Křovák, byl ale držen rukama a tak míč skončil nad.
Po změně stran Jaroměř přidala a začala útočit. V 60. minutě střílel vedle Křovák, v 65. hlavičkoval nad Kučera. V 67. minutě dostal dlouhý míč z obrany Kabeláč, přesprintoval jaroměřskou obranu a zvýšil vedení Malšovic. V 85. minutě založili hosté rychlý protiútok, do běhu dostal míč Duha a po úniku pojistil vítězství Malšovic.
Jaroměř převahu v druhé půli nedokázala vyjádřit brankami, hosté rozhodli utkání rychlými útoky do nejisté jaroměřské obrany a zaslouženě zvítězili.

jaromer
13.05.06 Muži A Pohár KFS - 1. kolo

Po penaltovém dramatu postupují Přepychy!!

Muži A ..... čti více
Jiskra Jaroměř : Přepychy 2:2 penalty 3:4
Branka: Valeš, Křovák

Kejzlar - Severýn (42. Karel), Hofman, Ježek, Čapek - Böhm, Michálek, Syrovátka, - Valeš, Křovák

Jaroměř se soupeře z vyšší třídy nezalekla a ujala se vedení. V 5. minutě prošel z pravého křídla do vápna Valeš, z brankové čáry našel Křováka a Jaroměř šla do vedení. Hosté brzy vyrovnali. V 9. minutě zahrávali přímý kop z pravé stany a odražený míč napálil do sítě Havel. Další Havlovu šanci zlikvidoval brankář Kejzlar. Ve 14. minutě odebral Valeš míč váhajícímu Šmídovi, obešel brankáře a dovedl míč do branky. V 31. minutě předložil míč do gólovky Havel Sršňovi, ale jeho slabou střelu Kejzlar vyrazil. V 33. minutě mířil Valeš po Křovákově příhře do tyče.
Po změně stran si hosté vytvořili mírnou převahu, obrana Jaroměře ale odolávala. V 63. minutě prošel sředem hřiště Kollár, přihrál za stopery Peterovi, ten ale minul branku. Jaroměř postupně vyrovnala hru, Michálek měl dvě slibné šance, ale gól dali hosté. V 78. minutě vyrovnal po přihrávce za obranu domácích Tomášek. V 87. minutě trefil Valeš jen břevno a tak se rozhodovalo penaltami. Hosté dali čtyři, domácí jen tři.
Jaroměř byla se třemi dorostenci v sestavě Přepychám důstojným soupeřem a k postupu do dalšího kola jí příliš nescházelo.

jaromer
13.05.06 Muži A 20. kolo

Po pěti výhrách přišla remíza!!

Opočno : Jiskra Jaroměř 1:1 (0:1)
Branka: vlastní

Jaroměř: Schejbal – Severýn, Hofman, Ježek , Matějček Petr - Jirka, Michálek, Kyška, Kučera – Valášek, Křovák

Už ve druhé minutě mohlli jít domácí do vedení. Po Hofmanově zaváhání musel zachraňovat před Jelenem Schejbal. V 5. minutě pronikl z pravého křídla jaroměřský Jirka poslal míč před branku a domácí Čuda napálil míč pod břevno vlastní branky. Domácí se nevzdali a postupně získali převahu. V 18. minutě přehráli jaroměřskou obranu , míč dostal na šestnáctce Bielik, trefil ale jen Schejbala. V 38. minutě zacentroval z pravé strany Lukeš, Krištof ale hlavou minul branku. Ve 43. minutě minutě šla Lukešova hlavička po pasu zezadu nad. Po změně stran mohl vyrovnat Jelen. Jeho střela z 20 metrů skončila na břevně. Domácí si vytvořili řadu šancí , většina střel však mířila mimo branku a zbytek zlikvidoval dobře chytající brankář Schejbal. Ve 90. minutě po centru z pravé strany prošel míč jaroměřskou obranou a Lukeš zblízka vyrovnal. Domácí měli po celý zápas převahu, v druhé půli se hrálo jen na jednu branku. Doplatili ale na špatnou koncovku a získali jen bod. Jaroměři citelně chyběl v útoku zraněný Valeš.

jaromer
07.05.06 Muži A 20. kolo

Pátá výhra v řadě!!


Jiskra Jaroměř : Nové Město 4:1 (2:0)
Branky: Křovák 3x, Kyška

Jaroměř: Schejbal – Matějček Petr, Hofman, Ježek, Severýn - Jirka, Michálek, Kyška, Kučera – Valeš, Křovák

Jaroměři vyšel začátek utkání. V 5. minutě využil po Jirkově centru Křovák zaváhání novoměstských stoperů a zblízka překonal brankáře Šrámka. Po rychlé brance hosté nerezignovali a tlačili se do útoku. Ve 22. minutě mohl vyrovnat Nožka, ale sám před Schejbalem trefil hlavou vedle. Na druhé straně promarnil vyloženou šanci po Křovákově přihrávce Valeš. Ve 40. minutě prošel středem obrany hostů Kyška, sám před brankou ale trefil jen nohy brankáře Šrámka. Ve 44. minutě postupoval z pravého křídla Michálek, přesně přihrál před branku Křovákovi a ten umístil míč k tyči. Po změně stran se hostům podařilo snížit. V 52. minutě zamířil po centru z levé strany Chmelík šajtlí do růžku domácí branky. V 69. minutě připravili Valeš s Michálkem šanci Kyškovi a ten ranou od tyče zvýšil vedení Jaroměře. V 75. minutě poslal Valeš hlavou za obranu hostů Kučeru, ten poslal míč před branku a Křovák doklepl do sítě. V 75. minutě zacentroval před branku Jaroměře Valášek, Nožka ale hlavou mířil do tyče. Jaroměř si vytvořila více brankových příležitostí, dokázala je i proměňovat, hostům se koncovka nedařila.

Rozhodčí: Dušek, Němeček a Kučera řídíli utkání s přehledem.

jaromer
04.05.06 Muži A 15. kolo

Ačko přehrálo i Vamberk!!

Muži A ..... čtěte více
Jiskra Jaroměř : Vamberk 2:1 (0:0)
Branky: Ježek, Kyška

Jaroměř: Schejbal - Matějček Radek, Hofman, Ježek, Severýn - Jirka, Michálek, Kyška, Kučera (73. Böhm) - Valeš, Křovák

Po klidné úvodní desetiminutovce vyslal první střelu nad hostující Dostál. Ve 20. minutě zabránil Křovákovi skórovat po Valešově hlavičce na brankové čáře Horák. Hosté se soustředili na obranu, Jaroměř si bez pohybu nedokázala připravit šance. Nebezpečný útok podnikl dvě minuty před půllí hostující Sedláček, ale Schejbal jeho slabou střelu bez obtíží chytil.
Po změně stran trefil Kučera ze 12 metrů jen tyč. V 52. minutě byl faulován Valeš, zkrácený roh poslal Kyška před branku a Ježek se v obtížné pozici hlavou trefil. Další gól přidal po akci Valeše a Kučery zblízka Kyška. Hosté hrál pasivně, Jaroměř se pomalé hře přizpůsobila. Rušno začalo být až 5 minut před koncem. Nejprve musel Schejbal vyrážet Mazúchovu střelu, poté Michálek v brejku trefil jen vybíhajícího brankáře Flekra. V 85. minutě namířil Dostál z přímého kopu za domácí zeď a snížil. Hosté se pokusili o tlak, ale do slibnější akce se nedostali.

jaromer
01.05.06 Muži A 14. kolo

Áčko se na vítězné vlně vzdaluje sestupu!!

Ohnišov : Jiskra Jaroměř 2:6 (0:2)
Branky: Valeš 2, Křovák 2, Kučera, Kyška

Schejbal - Čapek, Hofman, , Ježek , Matějček Petr - Jirka, Michálek, Kyška, Kučera (76. Severýn), - Valeš (80. Syrovátka), Křovák

Jaroměř začala aktivně a už ve 2. minutě tečoval Křovák Kučerovu střelu , ale trifil jen domácího brankáře. V 5. minutě unikl po pravém křídle Michálek, přesně nacentroval a Křovák hlavou rozvlnil síť. V 8. minutě sebral Valeš míč váhajícímu Peterovi a podél brankáře přidal druhý gól Jaroměře. Další Valešovu šanci po Kyškově centru vyrazil brankář Hronovský konečky prstů. Ve 22. minutě postupoval zleva sám na branku Kučera, ale trefil jen brankáře. Jaroměř byla nebezpečnější, vyložené šance neproměnili Křovák, Kučera, Kyška a Valeš.
Ve 47. minutě vybojoval na půlicí čáře míč Kučera, utekl všem a podél brankáře zvýšil vedení Jaroměře. V 55. minutě rozebrali domácí obranu Valeš, Křovák a Kučera a Valeš doklepl do prázdné branky. V 57. minutě domácí snížili, když první střelu brankář Schejbal vyrazil, ale na Haškovu dorážku už nedosáhl. V 60. minutě pronikl zprava do vápna domácích Valeš, Šedivý ho zadržel rukama a Kyška penaltu proměnil. V 65. minutě se rozběhli do odkryté domácí obrany Valeš s Křovákem a po pěkné kombinaci dorazil do odkryté branky Křovák. V 68. prošel z pravého křídla domácí Kárník a přesnou střelou trefil růžek Schejbalovy branky. Ke konci utkání Jaroměř kontrolovala hru, domácí rezignovali a dohrálo se v klidném tempu.

jaromer
30.04.06 Muži A 19. kolo

Áčko prodloužilo vítěznou sérii!!

Muži A ..... článek 1.5.
Dohalice : Jiskra Jaroměř 2:3 (1:0)
Branky: Valeš, Křovák Kyška

Schejbal - Matějček Radek (54. Matějček Petr), Hofman, Strakatý (72. Severýn), Ježek - Jirka, Michálek, Kyška, Kučera, - Valeš, Křovák

Po vyrovnané dvacetiminutovce se začali prosazovat hosté. Hofman prošel středem hřiště, narazil si na vápně s Valešem, ale nedokázal zakončit. Po Křovákově přihrávce trefil Kučera z levé strany jen brankáře Vaňka. Ve 40. minutě zahrávali domácí roh a nabíhající Košťál hlavou skóroval.
Ve 47. minutě prošel po levém křídle Michálek, od lajny přesně nacentroval na Valešovu nohu a bylo vyrovnáno. V 62. minutě zahrával Kyška přímý kop z 35 metrů a míč prošel mezi nabíhajícími hráči až do branky. V 72. minutě byl faulován na hranici velkého vápna domácí Leoš Miškář. Karel Miškář mířil z přímého kopu podél zdi do středu branky a vyrovnal. V 82. minutě byl faulován Michálek a Křovákův přímý kop z 25 metrů skončil po teči domácího obránce v síti. V 90. minutě mohl pojistit vítězství Jaroměře Michálek, ale po Valešově přihrávce trefil z 12 metrů jen brankáře. V nastaveném čase se domácí vrhli všemi hráči do útoku, ale Jaroměř si už vítěztví nenechala vzít.

Žluté karty: Marek, Miškář Karel - Strakatý, Valeš, Jirka

jaromer
23.04.06 Muži A 19. kolo

Konečně vítězství

Muži ..... čtěte více
Jaroměř : Velké poříčí 4:2 (2:2)
Branka: Valeš,Křovák 2X, Kyška

Jaroměř: Schejbal - Schejbal - Matějček R., Hofman , Strakatý, Ježek (75. Matějček P.), - Kučera (46. Pham), Kyška, Michálek, Jirka, - Valeš, Křovák

Utkání začala aktivněji Jaroměř. Už ve 3. minutě přehlavičkoval Valeš vybíhajícího brankáře Wihana, míč ale skončil vedle branky. V 5. minutě poslal centr z levého křídla před branku Kyška, Wihanovi míč podklouzl pod tělem a Valeš trefil odkrytou branku. V 6. minutě trefila střela hostů Kučerovu ruku a z nařízené penalty Donát vyrovnal. V 9. minutě pálil zleva Kučera a Křovák jeho střelu usměrnil do sítě. Hosté postupně vyrovnali hru a ve 35. minutě se jim podařilo vyrovnat. Donát ve skluzu dorazil do branky centr z pravého křídla.
Druhá půle začala tlakem Jaroměře, ale Poříčí brzo hru vyrovnalo. O výsledku utkání rozhodla 80. minuta, kdy hostující Stodola zbytečně fauloval Valeše a Kyška z penalty nezaváhal. Náporu hostů Jaroměř odolala a v 90. minutě přidal Křovák po Kyškově přímém kopu hlavou pojistný gól.

Žluté karty: Michálek, Kyška - Jílek, Závada 2, Lokvenc

jaromer
15.04.06 Muži A 18. kolo

Áčko sahalo po bodu

Muži ..... článek
Kratonohy : Jaroměř 2:1 (0:1)
Branka: Valeš

Jaroměř: Schejbal – Matějček Radek, Hofman, Strakatý, Ježek - Kučera (85. Severýn), Jirka, Michálek, Syrovátka – Valeš, Křovák (73. Horák Jakub)

Jaroměř začala aktivně, útočila a vytvořila si i první šanci. V 6. minutě nacentroval zprava Valeš, ale Syrovátkův volej mířil nad. Ve 13. minutě našel Kučerův centr Valeše, jeho hlavička od země skončila na břevně. Minutu nato zahrál domácí Vyleťal v souboji s Valešem ve vápně rukou a Valeš penaltu proměnil. Jaroměř kontrolovala hru, mohla i zvýšit vedení, ale Valešův přímý kop skončil těsně nad a Kučera nastřelil brankáře Pleskota.
Druhá půle začala šťastněji pro domácí. Po přímém kopu ze 40 metrů netrefil vybíhající brankář Schejbal míč a Vejr do prázdné branky vyrovnal. Ve 48. minutě mohla jít Jaroměř do vedení. Po přesném Valešově centru skončil Michálkův volej vedle. Domácí zpřesnili hru a dostávali se častěji k jaroměřské brance. V 67. minutě nevyšla Jaroměři ofsajdová past a Vejr postupoval sám na Schejbala a bombou trefil do šibenice. V 80. minutě vyrazil brankář Schejbal Vejpravovu střelu z 12 metrů nad. Jaroměř v závěru utkání zmobilizovala síly, útočila, ale vyrovnat se jí nepodařilo.
Žluté karty: Ježek, Strakatý

jaromer
08.04.06 Muži A 17. kolo

Neúspěšný vstup do druhé poloviny soutěžše!!

FC České Meziříčí : Jiskra Jaroměř 2:0 (0:0)
Branky: Hrubý, Prát

Schejbal - Matějček Radek, Hofman, Strakatý, Valášek - Jirka (82. Pham), Michálek, Kyška, Syrovátka - Valeš, Křovák

Po vyrovnané úvodní čtvrthodině dvakrát neúspěšně zakončoval jaroměřský Křovák. Domácí nepotrestali zaváhání jaroměřské obrany a pouze sledovali, jak volný míč prochází malým vápnem Jaroměře. Ve 30. minutě poslal Valeš Kyšku za domácí stopery, ale Kyška trefil dobře vybíhajícího brankáře Fryntu. Další šanci si žádné mužstvo nevytvořilo, a tak skončila první půle bez gólů.
I druhá půle se hrála převážně ve středu hřiště. V 52. minutě netrefil Valeš hlavou přesně Michálkův centr. V 80. minutě se srazil vybíhající Schejbal s Valáškem a Hrubý pohodlně dorazil míč do branky. V 85. minutě neudržel Schejbal střelu domácích a do prázdné branky pojistil vítězství domácích Prát.
Ve vyrovnaném utkání měli hosté více šancí, ale po chybách nechali všechny body domácím.
Rozhodčí: Jarkovský, Hrabík Tomáš, Horský

jaromer
5.11.05 Muži A 13. kolo

Ostuda v Hronově

Hronov - Jaroměř 1:0 (0:0)
Branka: Puraš Petr

Jaroměř: Schejbal – Ježek, Hofman, Strakatý, Křovák – Valášek (69. Michálek), Jirka, Kyška, Horák Jakub – Valeš, Kučera (80. Severýn)

Hned první akce Jaroměře mohla skončit gólem. Horák našel dlouhým pasem Valeše, tomu ale míč ve výborné pozici uskočil. V 8. minutě vyslal Kyška Kučeru, ale jeho střela ze 14 metrů trefila brankáře. Domácí zaútočili ve 20. min do otevřené jaroměřské obrany, Petr Pureš však mířil do brankáře Schejbala. Ve 25. minutě vytáhl s námahou brankář Lokvenc Valešovu střelu z 25. metrů. Největší šanci zápasu zahodil jaroměřský Kučera ve 30. minutě. Horákův centr sklepl Valeš hlavou na malé vápno a nabíhající Kučera přestřelil. Chvíli nato obhodil domácí Petr Puraš vybíhajícího brankáře Schejbala, míč ale skončil těsně vedle branky. Jaroměř měla i další šance. Valeš hlavičkoval do brankáře a Kyška pálil vedle.
I po změně stran měla Jaroměř více ze hry, pokračovala ale v zahazování šancí. Domácí se dostávali jen zřídka před branku hostů, ale jeden z mála útoků proměnili v branku. V 82. minutě se dostal k míči na vápně Jaroměře Martin Puraš a přesně zamířil do sítě.
Převaha v poli a lepší fotbalový projev Jaroměře byl Jaroměř bez proměňování šancí k ničemu. Domácí se radovali ze šťastně získaných bodů.

Rozhodčí: Votruba Janeček, Vaníček
23 diváků

mich

jaromer
30.10.05 Muži A 12. kolo

Třebechovice přejeli Ačko

Třebechovice - Jaroměř 5:1 (3:1)
Branky: Kouba Milan ml. 2, Kouba Milan st., Rumpík, Veverka - Kyška

Schejbal - Matějček, Hofman, Strakatý, Křovák (46. Valášek) - Jirka (70. Severýn), Kyška, Ježek, Michálek - Valeš, Kučera (75. Horák Jakub)

Po úvodním náporu domácích se překvapivě ujala vedení Jaroměř. V 8. minutě prošel z levého křídla do vápna domácích Kučera, jeho přihrávku před branku zachytil domácí obránce rukou a Kyška penaltu proměnil. V 11. minutě couvala jaroměřská obrana před Milanem Koubou ml. a ten přesnou střelou z 16 metrů vyrovnal. Domácí šli do vedení v 16. minutě, kdy po závaru před jaroměřskou brankou dorazil Milan Kouba st. míč do sítě. V 38. minutě zahrávali domácí roh a nekrytý Rumpík pohodlně z 5 metrů hlavičkoval do branky.
Po změně stran přidali domácí nejisté Jaroměři další góly. V 50. minutě po rohovém kopu trefil Milan Kouba ml. odražený míč z 25 metrů přesně k tyči. V 64. minutě nevyšla Jaroměři ofsajdová past a Veverka nadvakrát dopravil míč za Schejbalova záda.
Domácí byli celý zápas důraznější, přehráli pasivně hrající Jaroměř a po zásluze výrazně zvítězili.

Rozhodčí: Hrabík Tomáš, Hrabík Petr, Jarkovský
29 diváků

mich

jaromer
23.10.05 Muži A 12. kolo

Konečně vítězství

Jaroměř - Solnice 2:0 (1:0)
Branky: Kučera, Valeš

Schejbal - Matějček, Strakatý, Hofman, Křovák - Jirka, Kyška, Ježek, Michálek - Valeš, Kučera

Solnice začala otevřeně a několikrát v úvodu utkání ohrozila domácí branku. Jaroměř si vytvořila slibnou šanci v 15. minutě , ale po Kyškově centru hlavičkoval Valeš nad. Jaroměř si postupně vytvořila převahu a měla i slibné šance. Michálek pálil z levé stran do brankáře Endlera a Valeš mířil z 8 metrů nad. I hosté mohli skórovat, ale Schodovi ukopl míč v poslední chvíli Hofman. Ve 42. minutě vystihl přihrávku solnických obránců Kučera, obešel i brankáře a poslal míč do prázdné branky.
V začátku druhé půle se hrálo převážně ve středu hřiště, ale domácí postupně získali převahu. V 60. minutě mířil domácí Ježek v dobré pozici nad. Chvíli poté srazil brankář Schejbal míč k nohám Rychterovi, ale Rychterovu střelu zblízka chytil. V 71. minutě neviděl rozhodčí Hušek ruku solnického obránce ve vápně. Jaroměř tlačila, Michálek trefil v 70. minutě jen brankáře a další gólovku spálil Jirka. V 83. minutě utekl po levém křídle Michálek, přesným centrem našel Valeše a ten zkušeně umístil míč k tyči solnické branky.
Jaroměř si vytvořila více šancí, přehrála hosty zejména v druhé půli a konečně získala doma všechny body.

Žluté karty: Valeš - Palaščák
Rozhodčí: Hušek, Valenta, Vaníček L.
59 diváků

mich

jaromer
15.10.05 Muži A 11. kolo

Dno se opět přiblížilo!

Malšovice - Jaroměř 3:1 (2:1)
Branky: Kabeláč, Sapižák, Duha - Kučera

Schejbal - Matějček, Ježek, Strakatý, Křovák - Kučera, Kyška, Michálek (46. Jirka), Severýn (72. Horák Jakub) - Runštuk, Valeš

Už ve 2. minutě se překvapivě ujala vedení Jaroměř. Valeš vybojoval míč, přihrál za obranu Kučerovi a ten z pravé strany trefil přesně. Domácí si po obdržené brance vytvořili mírnou převahu a podařilo se jim v 15. minutě po závaru v jaroměřském vápně vyrovnat. Jaroměř mohla jít do vedení, ale Severýn sám před brankou trefil jen nohy brankáře Drábka. Před koncem půle využili domácí nedůslednosti jaroměřské obrany a Sapižák bombou z vápna prostřelil Schejbala.
Po změně stran mohli domácí zvýšit vedení, ale Kabeláč po průniku středem minul branku. V 72. minutě prošel pasivní obranou malšovický Duha a z pravé strany zamířil po zemi do sítě. V 85. minutě byl za oplácení vyloučen Runštuk. V konci utkání byla sice aktivnější Jaroměř, ale domácí hráli pozorně a zaslouženě zvítězili.

Žluté karty : Kloubec Petr, Kloubec Jiří, Sapižák
Červená karta: Runštuk
Rozhodčí: Vaníček L., Šmolka Marian, Dujsík Jiří
90 diváků

mich

jaromer
9.10.05 Muži A 10. kolo

Po neproměněné penaltě branky až v závěru!

Jaroměř - Opočno 1:1 (0:0)
Branky: Horák Jakub - Lukeš Petr

Jaroměř: Schejbal - Matějček, Strakatý, Hofman, Ježek - Kučera, Kyška, Michálek, Severýn (76. Horák Jakub) - Valeš, Runštuk

Od začátku utkání se hrálo v režii domácích. Šance Valeše a Runštuka ale skončily u brankáře Kofandy. Hosté ohrozili branku domácích jen po několika rohových kopech. Po neplodné převaze Jaroměře skončila první půle bez branek.
Po přestávce pokračovala převaha Jaroměře. V 62. minutě byl faulován ve vápně hostů Valeš, k penaltě se postavil Kyška, ale mířil vedle. Hosté nebezpečně zaútočili v 69. minutě, kdy Střelu Petra Lukeše z levé strany brankář Schejbal vyrazil na roh. Jaroměř dále zaměstnávala opočenskou obranu, gól ale nepřicházel. V 79. minutě váhali domácí Horák s Michálkem s rozehrávkou, k míči se dostal Petr Lukeš, postupoval sám na branku a přesně trefil k tyči. V závěru utkání Jaroměř ještě vystupňovala tlak a po Ježkově autu a Runštukově hlavičce dorazil míč do sítě Horák.
Jaroměř přes stálou převahu nedokázala proměnit dobré šance ani penaltu a musela zachraňovat alespoň bod.

Žluté karty: Kyška, Hofman - Schejbal, Havelský, Lukeš Petr
Rozhodčí: Příhoda, Seifert, Janeček, delegát Kováčik
90 diváků

mich

jaromer
2.10.05 Muži A 9. kolo

Muži A na kolenou!

Nové Město n. M. - Jaroměř 2:1 (1:0)
Branka: Strakatý

Jaroměř: Schejbal - Jirka, Ježek, Strakatý, Matějček - Valášek (75. Horák J.), Michálek, Kyška, Kučera - Runštuk, Valeš

Do utkání hraného na nedobrém terénu vstoupili lépe domácí, kteří v 16. minutě otevřeli skóre z ojedinělého rychlého protiútoku.
Ačko se však nevzdávalo a snažilo se o vyrovnání, v osmi lidech bránící soupeř náš však do velkých příležitostí nepouštěl.
Druhý poločas začal náporem domácích, který se soupeři podařilo využít a rozhodnou tak o svém vítězství. Jiskra pouze korigovala, když se sám proti brankáři prosadil Petr Strakatý.

jaromer
25.9.05 Muži A 8. kolo

Černá série pokračuje!

Jaroměř - Dohalice 0:1 (0:1))

Hosté se hned první střelou ujali vedení. V 6. minutě si pohodlně připravil míč Marek a z 25 metrů trefil k tyči domácí branky. Jaroměř byla častěji u míče, ohrožovala branků hostů, ale gól nepřicházel. Největší šanci měl domácí Ježek ve 40. minutě, ale jeho hlavička z 8 metrů mířila nad.
I po změně stran pokračovala převaha Jaroměře. V 50. minutě přehodil Valeš vybíhajícího brankáře Silbera, ale míč skončil těsně nad břevnem. Další Valešova střela šla z dobré pozice opět nad. Ke konci utkání se hrálo většinou před šestnáctkou hostů, Jaroměř si ale nedokázala poradit s obětavě bránícími hosty a tak si Dohalice za bojovný výkon odvezly všechny body.

Žluté karty: Kyška, Ježek - Myškář L., Marek, Pišl Petr, Dušek
Rozhodčí: Špáta, Kolumpek, Vít Petr ml. 95 diváků.

jaromer
17.9.05 Muži A 7. kolo

Z Poříčí bez bodů!

Velké Poříčí - Jaroměř 3:1 (2:0)
Branka: Ježek

Schejbal – Ježek, Strakatý, Hofman, Matějček – Severýn (58. Válek), Kyška, Michálek, Valášek – Runštuk (68. Kučera), Valeš

Očekávaný nápor domácích nepřišel a více ze hry měla v prvních minutách Jaroměř. V 6. minutě hlavičkoval Valeš po Kyškově rohu do tyče. V 8. minutě byl faulován v jaroměřském vápně Závada a sám penaltu proměnil. Závada přidal po individuální akci ve vápně hostů i druhý gól. V 33. minutě mířil Valeš přesně přes zeď, ale na brankové čáře zaskočil za brankáře Mucha. Domácí mohli přidat další branku, když ve 41. minutě prošel středem Prokop, přehodil brankáře, ale i branku.
Po změně stran získala Jaroměř mírnou převahu, gólově se ale prosadila až 60. minutě, kdy se po Kučerově přiťuknutí trefil z vápna Ježek. Jaroměř tlačila, obranu domácích však nemohla překonat. V nastaveném čase byl faulován Valeš, rozhodčí nechal pokračovat ve hře, domácí Šnajdr napálil míč od půlicí čáry co nejdál od vlastní branky, míč přeletěl na penaltě stojícího Schejbala a skončil v síti.
Jaroměř v první půli nestačila na důraznější domácí a mírně zlepšený výkon po změně stran na otočení stavu nestačil.
Diváků ??, ŽK 3:1 ČK 0:0.

jaromer
11.9.05 Muži A 6. kolo

Ačko ztratilo bod v 90. minutě!

Jaroměř - Kratonohy 2:3 (1:1)
Branky: Valeš, Valášek - Mikolanda 3

Schejbal - Matějček, Hofman Strakatý, Ježek (83. Válek) - Kučera (65. Severýn), Kyška, Michálek, Valášek - Valeš, Runštuk ( 78. Horák)

Po zahřívací čtvrthodině měl první příležitost domácí Kučera, dobře unikl obraně hostů, ale z 14 metrů trefil brankáře. V 17. minutě našel Ježkův centr Valeše a jeho hlavička poslala domácí do vedení. Snaha hostů o vyrovnání končila na zformované jaroměřské obraně. Až ve 36. minutě se trefil chvíli nekrytý Mikolanda bombou z 20 metrů do sítě domácích. Jaroměř byla v útoku nebezpečnější, zvýšit mohl do otevřené branky Kyška, ale odražený míč trefil z voleje z 20 metrů vedle.
Hned po změně stran mířil Valeš po Kyškově centru z voleje nad. V 50. minutě zahrával Mikolanda přímý kop z levé strany a přesnou střelou překvapil brankáře Schejbala. V 53. minutě prošel středem hřiště Valášek a přesnou ranou z 18 metrů vyrovnal. Jaroměř zatlačila hosty před jejich šestnáctku, ohrožovala branku a sahala po vítěztví. V 90. minutě sice Jaroměř zastavila útok hostů, po malé domů však odkopl brankář Schejbal míč do středu hřiště na Mikolandu a ten mu ho vrátil do branky.
Jaroměř měla v utkání více šancí a mohla zvítězit Hosté využili chyb v domácí obraně a odvezli si tři šťastné body.

ŽK 2:4, ČK 0:0, Rozhodčí: Kejzlar, Martinec, Králíček, DIVÁKŮ 141!!!

jaromer
4.9.05 Muži A 5. kolo

Áčko na 2. příčce tabulky!

Jaroměř - České Meziříčí 3:0 (1:0)
Branky: Kyška, Michálek, Runštuk

Jaroměř: Matějček, Hofman (46. Severýn), Strakatý, Ježek - Kučera, Kyška, Michálek, Horák Jakub (83. Böhm) - Valeš, Runštuk

Po úvodní opatrné desetiminutovce hlavičkoval po Kyškově centru Ježek nad. Jaroměř získala územní převahu, v dobré pozici byl po Runštukově přihrávce za obranu Kučera, ale trefil jen brankáře. V další slibné šanci trefil Horák opět brankáře Fryntu. Ve 30. minutě si zpracoval ve vápně hostů míč Kyška našel si místo ke střele a přesně trefil do růžku Fryntovy branky. Ke konci první půle hosté vyrovnali hru, větší šance si ale nevypracovali.
Ve 48. minutě chytil Jindřich Kubíček rukama pronikajícího Kučeru a uviděl červenou. V 51. minutě poslal Strakatý dlouhý pas za obranu hostů, Runštuk přehodil brankáře,ale hosty zachránilo břevno. Hosté se i v deseti tlačili do útoku, Jaroměř podnikala rychlé brejky. Michálek mířil po úniku z levého křídla vedle a Valešovu hlavičku zastavilo břevno. V 77. minutě založil akci Runštuk, přihrál Horákovi, ten poslal míč do gólové šance Michálkovi a jeho střela podél brankáře skončila v síti. Minutu nato vyslal Michálek za obranu hostů Runštuka, ten obešel brankáře a přidal třetí gól domácích.
Jaroměř tentokrát nechybovala v obraně, měla oporu v brankáři Schejbalovi, dala důležitý první gól a potrestala nedisciplinovanost hostů dalšími brankami.

ŽK: 3:6; ČK: Kubíček Jindřich, Slezák (oba ČM); Diváků 100.

jaromer
27.8.05 Muži A 4. kolo

Branky až po přestávce

Vamberk - Jaroměř 0:2 (0:0)
Branky: Valášek, Valeš

Jaroměř: Kejzlar - Ježek, Strakatý, Hofman, Matějček - Kučera (78. Severýn), Kyška, Michálek, Valášek (72. Jakub Horák) - Runštuk, Valeš

První šance si vytvořila obě mužstva až po dvaceti minutách opatrné a nepřesné hry. Střela domácích skončila vedle a Valášek trefil z dobré pozice domácího brankáře. Ve 25. minutě trefil po samostatné akci Valeš tyč. Jaroměř postupně převzala iniciativu, gól se jí ale do půli vstřelit nepodařilo.
Po změně stran domácí vyrovnali hru, do vedení šli ale hosté. V 53. minutě po Kyškově rohu a Valáškově hlavičce skončil míč v síti domácích. V 68. minutě postupoval sám na branku domácích Runštuk, Kubias ho zadržel rukama a Valeš z přímého kopu přes zeď trefil přesně. Po druhé brance Jaroměř kontrolovala hru, domácí se sice snažili útočit, ale v deseti se nedokázali prosadit.
Diváků 30, ŽK Valášek, ČK 1:0 (Kubias).

jaromer
21.8.05 Muži A 3. kolo

Jaroměř : Ohnišov 4:3 (2:1)
Branky: Valeš 2, Runštuk, Kučera - Moravec 2, Zrzavý

Jaroměř: Schejbal - Matějček, Hofman, Strakatý, Válek - Kučera (75. Severýn), Kyška, Michálek, Valášek- Valeš, Runštuk (70. Horák)

Po úvodní, z obou stran opatrné desetiminutovce poslal hostující Balek vysoký míč do vápna Jaroměře a Moravec usměrnil míč do branky. Jaroměř brzy vyrovnala. Ve 20. minutě našel Kyška Valešovu hlavu a po souboji s brankářem skončil míč v síti. Ve 25. minutě poslal Runštuk do pravého křídla Michálka a jeho přesný centr trefil opět Valeš hlavou do Čejchanovy branky. Jaroměři se dařilo, mohla přidat i další góly, ale ani Hofman po narážečce s Valešem sám před brankou nedal.
Po změně stran šel po Michálkově přihrávce sám na branku Runštuk, obešel i brankáře, ale z úhlu levačkou netrefil. Hosté si postupně vytvořili převahu a po rychlém útoku nadvakrát vyrovnal Zrzavý. V 61. minutě se uvolnil na pravé straně Kučera, z lajny poslal míč před branku a Runštuk zblízka prostřelil brankáře. Další gól přidal po závaru před brankou Ohnišova přesnou střelou Kučera. Hosté vystupňovali tlak a po rohu v 75. minutě Moravec zblízka hlavou snížil. Závěr utkání se odehrál před vápnem domácích, ale obrana Jaroměře odolala.
Diváků 72, ŽK Runštuk, Horák Severýn, ČK 0:0.

jaromer
14.8.05 Muži A 2. kolo

SK Babí-Náchod : Jiskra Jaroměř 3:1 (0:0)
Branky: Goca, Kácovský, Fidler – Valeš

Schejbal (67. Kejzlar) – Severýn, Strakatý, Hofman, Matějček – Kučera, Kyška, Michálek, Válek – Runštuk (59. Horák), Valeš

Jaroměř začala útočně a hned v začátku utkání měla slibné šance, ale Kučera, Valeš ani Michálek je neproměnili. Ve 26. minutě zahrávali hosté roh, k míčí se dostal nekrytý Bašta a obloučkem trefil míč do jaroměřské branky. Domácím se podařilo brzy vyrovnat. Ve 32. minutě předložil Kučera míč ke střele Valešovi a jeho přesná střela skončila u tyče v hronovské brance. Ve 33. minutě minul brankář Schejbal Severýnovu zbytečnou malou domů a hosté opět vedli. Ve 41. minutě poslal Kyška z pravé strany přímý kop na nabíhajícího Valáška a ten zblízka hlavou vyrovnal.
Po změně stran pokračovala převaha Jaroměře, do vedení šli ale opět hosté. V 52. minutě se dobře zorientoval ve vápně Jaroměře Klabník a umístil míč do Schejbalovy sítě. V 55. byl ve vápně faulován Valeš a Kyška penaltu s přehledem proměnil. V 55. minutě vybojoval míč ve středu hřiště Michálek, Runštuk s Valešem rozebrali otevřenou obranu hostů a Valeš poslal domácí poprvé do vedení. Hosté mohli po Valáškově faulu z penalty vyrovnat, ale Rubešovu střelu brankář Schejbal vystihl. V 64. minutě unikl po pravé straně Michálek, jeho centr přesně našel Valeše a ten přidal zblízka hlavou svůj třetí gól. Hosté se snažili útočit a otevřeli obranu. Toho využili již v klidu hrající domácí a přesnými střelami Kyšky a Michálka si zajistili výrazné vítězství.
Diváků 86, ŽK 0:1, ČK 0:0.