TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu

TABULKA STŘELCŮ

Sezóna: 2004/05 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
15.6.08 Muži A - 26. kolo

Střelecké manévry na závěr!!

Jiskra Jaroměř : Rudník 8:3 (5:2)
Branky: 3x Kučera, 3x Horák, Křovák, Michálek

Sestava: Schejbal - Matějček (46. Severýn), Beneš, Křovák, Hrobský (72. Rejchrt) - Böhm, Michálek, Svoboda, Ruprich (81. Reigr) - Horák, Kučera

Od 1. minuty měla Jaroměř více ze hry. Několikrát prošel do vápna Rudníku zprava Kučera, ale chybělo mu přesnější zakončení. Převaha Jaroměře vyústila v gól až v 16. minutě. Zleva nacentroval Horák a Kučera zblízka doklepl do branky. V 19. minutě uvolnil Böhm Kučeru, ten od brankové čáry našel ve vápně Horáka a Horák z otočky umístil míč k tyči. Další gól přidal ve 26. minutě po akci Böhma a Horáka přesnou střelou k tyči z vápna Michálek. Ve 32. minutě váhali jaroměřští stopeři s rozehrávkou, Křovákovi sebral míč Stránský a střelou z 10 metrů snížil. Hosté využili zaváhání jaroměřské obrany i ve 40. minutě. Víšek prošel do vápna a přesnou střelou překonal Schejbala. Jaroměři se vydařila akce ve 43. minutě, kdy opět po pravé straně rozebrali obranu Rudníku Michálek s Kučerou a Horák z brankové čáry doklepl do sítě.
Tři minuty po změně stran přesně zacentroval z levé strany Ruprich a Kučera z voleje přidal svůj třetí gól. Kučera mohl přidat i svůj čtvrtý úspěch, ale po chybě stopera hostů netrefil prázdnou branku. V 62. minutě zahrávali hosté přímý kop z 25 metrů a na Hylmarovu bombu brankář Schejbal nedosáhl. V 76. minutě po akci Beneše a Svobody se dostal sám před brankáře Horák a i on dal svůj třetí gól. V 86. minutě předložil míč Horák na malé vápno Křovákovi a ten uzavřel celkové skóre.

Jaroměř byla po celé utkání lepší, spoustu šancí ještě zahodila a jen váhavostí obrany umožnila hostům skórovat.

194 diváků
Rozhodčí: Kos, Hlaváč, Homolová, delegát Novák
mich

jaromer
6.6.08 Muži A - 25. kolo

Mise Libčany úspěšná! Ačko bod od přeboru!!

Libčany : Jiskra Jaroměř 0:3 (0:2)
Branky: 2x Kučera, Michálek

Sestava: Schejbal - Matějček, Beneš (80. Rieger), Křovák, Rejchrt - Böhm (71. Jirka), Michálek, Svoboda, Horák - Holeček (75. Karel), Kučera

Do první šance se dostala Jaroměř. Ve 4. minutě po rychlém útoku nejprve Holeček trefil brankáře a poté Kučera z dorážky mířil nad. I domácí se v úvodu dostali před branku Jaroměře. Jaroměř postupně ovládla hru a několikrát ohrozila domácího brankáře. Ve 21. minutě vypálil Horák, brankář Šejbl jen vyrazil, ale Holeček nedokázal dopravit míč do odkryté branky. Ve 30. minutě založil akci Michálek a po kombinaci Horáka s Holečkem přesně zakončil Kučera. Ve 42. minutě překvapili rozehrávkou přímého kopu Beneš s Michálkem domácí obranu a nekrytý Michálek umístil míč levačkou k tyči.
I po změně stran pokračovala převaha Jaroměře. V 58. minutě prošla Matějčkova přihrávka za obranu Libčan, Kučera šel sám na branku a zkušeně překonal brankáře. V 65. minutě trefil Horák po Böhmově přihrávce břevno. Ke konci se domácí pokusili alespoň snížit, ale jaroměřská obrana byla po celý zápas neprůchodná.
Jaroměř s dorostenci v sestavě podala dobrý výkon, nedala matně hrajícím domácím šanci a posílila naději na konečné třetí místo.

Žlutá karta: Svoboda
Rozhodčí: Kos, Jindáček, Veselík, delegát Wolf
mich

jaromer
1.6.08 Muži A - 24. kolo

Ačko na skvělé 3. příčce!!

Jiskra Jaroměř : Dvůr Králové n. L. 5:1 (2:0)
Branky: 2x Kučera, Böhm, Horák J., Valášek

Sestava: Schejbal - Severýn, Křovák, Beneš, Matějček - Valášek (78. Jirka), Michálek, Svoboda, Horák - Valeš (65. Böhm), Kučera

První půlhodinu hrála v horku obě mužstva spíše na obranu. Až ve 33. minutě vypálil domácí Horák a Kučera vyražený míč doklepl hlavou do branky. Další branku přidal Kučera opět hlavou po Valáškově centru v 40. minutě.
Po změně stran přidal další gól po Kučerově akci Valášek. Jaroměř přehrávala dvorskou obranu a přidala další gól po kombinaci Horáka, Kučery a Böhma. Další branka padla po rychlém rozehrání a akci Böhma, Jirky a Horáka. V závěru hosté snížili po střele Hrušky z přímého kopu a Schejbalově zaváhání.

Rozhodčí: Kubišta, Vojtěch, Krotil, delegát Doležal
221 diváků
mich

jaromer
24.5.08 Muži A - 23. kolo

Domácí trápení a 3. příčka o kus blíže!!

Jiskra Jaroměř : SK Miletín 1:0 (0:0)
Branky: Michálek

Sestava: Schejbal - Hrobský (33. Severýn), Křovák, Beneš, Matějček - Valášek (70.Böhm), Michálek, Svoboda, Horák - Valeš, Kučera

Jaroměř začala aktivně a první šanci si vytvořila v 8. minutě. Po Kučerově úniku a centru hlavičkoval Valeš, ale hostující brankář Kněžourek byl připraven. Jaroměř získala převahu, ale chyběla jí přesnost v zakončení. Ve 39. minutě trefil Valeš z dvanácti metrů brankáře a ve 41. minutě vyrazil hostující brankář Michálkovu střelu ze šestnáctky nad. Hosté se příliš do útoku nedostali a tak skončil poločas bez branek.
I po přestávce pokračoval tlak Jaroměře. V 50. minutě si vzal na půlce míč Michálek, prošel až do vápna a přesnou střelou k tyči vstřelil vedoucí gól Jaroměře. Po brance však domácí polevili a hosté se dostávali i k ohrožení jejich svatyně. V 70. minutě Miletín nebezpečně zaútočil a Beneš zachraňoval až na brankové čáře. V 86. minutě prošel až do vápna hostů Böhm, ale nedokázal přesně zakončit. V 87. min. šel sám na branku Miletína Kučera, ale také on v zakončení selhal.
Jaroměř byla do vedoucí branky lepším týmem, pak polevila, dala hostům šanci, ale ti ji nedokázali využít.

Žluté karty: Valeš

201 diváků
Rozhodčí: Šmolka, Liebisch, Příhoda - delegát Krenčík
mich

jaromer
17.5.08 Muži A - 22. kolo

Muži mohou stále doufat v postup ze 3. příčky!

Kosičky : Jiskra Jaroměř 1:3 (0:1)
Branky: 2x Horák J., Kučera

Sestava: Schejbal - Matějček, Beneš, Hrobský, Severýn (82. Rieger) - Valášek (65. Ruprich), Michálek, Svoboda, Horák - Valeš, Kučera (60. Böhm)

Prvních dvacet minut si žádné z mužstev slušnější akci nevytvořilo. Ve 25. min. střílel Michálek, domácí brankář byl však připraven. Ve 35. minutě mířil Horák po Valešově centru z voleje do boční sítě. Minutu na to Horák vše napravil a po Valešově uličce už trefil do branky. Zbytek první půle Jaroměř kontrolovala hru a soupeře k ničemu nepustila.
I na začátku druhé půle měla Jaroměř více ze hry. V 53. minutě mířil Kučera z dobré pozice nad. Chvíli poté prošel Michálek po pravé straně až k brankové čáře, přesně zacentroval a Kučera z voleje napálil míč do sitě. V 65. min. byl vyloučen domácí Tér a hosté dohrávali o deseti. V 78. min. podnikly Kosičky útok do otevřené obrany a Havlín střelou z šestnácti metrů snížil . Domácí se pokoušeli o zvrat, obrana Jaroměře ale odolala. V 74. minutě dostal Horák míč na malé vápno domácích, váhal a nakonec přestřelil. V 90. minutě šli do otevřené obrany domácích Böhm, Valeš a Horák a po kombinaci skóroval do odkryté branky Horák. V závěru trefil ještě Böhm břevno domácí branky.
Jaroměř byla lepším týmem a dlouho nepouštěla domácí ke své brance. Polevením v závěru utkání ale dala domácím krátkou naději na vyrovnání.

Žluté karty: Valášek, Severýn
Rozhodčí: Urbánek, Jehlička, Vojka, delegát Hulčík
mich

jaromer
11.5.08 Muži A - 21. kolo

Jiskra podlehla Novému Hradci!!

Jiskra Jaroměř : Nový Hradec Králové 1:2 (1:0)
Branky: Kučera

Sestava: Schejbal - Matějček R., Beneš, Hofman (81. Rieger), Hrobský - Valášek, Michálek, Svoboda, Horák - Valeš, Kučera (76. Jirka)

V zápase dvou rozdílných poločasů se ujala vedení hned v 1. minutě Jaroměř. Po přímém kopu hosté váhali s odkopem, Valášek poslal do šance Kučeru a ten trefil přesně k tyči. Jaroměř do konce první půle nepustila hosty do větší šance a mohla i zvýšit vedení.
Po změně stran hosté přidali a po sporném přímém kopu v 55. minutě Bitnarem vyrovnali. Hosté po brance získali převahu a vytvořili si další šance. V 71. minutě fauloval domácí brankář pronikajícího Bitnara a kopala se penalta. Sám Bitnar penaltu proměnil. V závěru utkání se Jaroměř snažila vyrovnat, ale hosté již vítězství udrželi.

Žluté karty: Valeš, Kučera, Schejbal
Rozhodčí: Hlaváč, Martínek, Veselík, delegát Hubička
190 diváků
mich

jaromer
3.5.08 Muži A - 20. kolo

Špatný výkon a první jarní porážka!!

Chlumec n. C. : Jiskra Jaroměř 3:0 (1:0)
Branky: :(

Sestava: Schejbal - Matějček R., Beneš (46. Jirka), Hrobský Severýn - Böhm, Michálek, Svoboda, Horák - Valeš, Valášek

Prvních dvacet minut se hrál nepřesný fotbal s minimem šancí na obou stranách. První příležitost ke skórování měl ve 28. minutě Valeš. Po Horákově centru hlavičkoval k tyči, ale domácí obránce zachraňoval ve skluzu na brankové čáře. Minutu nato hlavičkoval domácí Janda v gólové šanci do náruče brankáře Schejbala. Ve 35. minutě prošel přízemní centr domácích od brankové čáry malým vápnem Jaroměře a nekrytý Janda dorazil do branky.
Druhou půli Jaroměř zpřesnila hru, dařilo se jí držet míč, ale šanci si nedokázala připravit. Domácí bojovali a v 70. minutě zvýšili náskok. Po centru z pravé strany umístil nekrytý Černý hlavou míč k tyči. Po druhé brance Chlumec ovládl hru a nepouštěl Jaroměř ke své brance. V poslední minutě šel sám na branku Jaroměře Koliáš a brankář Schejbal ho fauloval. Janda z penalty uzavřel skóre na 3:0.
Jaroměř tentokrát nezopakovala kvalitní výkony z posledních zápasů a nedokázala se vyrovnat tvrdším a bojovnějším domácím.

Žluté karty: Svoboda, Schejbal
Rozhodčí: Lanta, Medlík, Pára

mich

jaromer
30.4.08 Muži A - 19. kolo

I v deseti jsme body udrželi!!

Vrchlabí : Jiskra Jaroměř 0:1 (0:1)
Branky: Horák

Sestava: Schejbal - Matějček R., Beneš, Rieger, Hrobský - Böhm, Michálek, Svoboda, Horák - Valeš, Valášek

Očekávaný úvodní nápor domácích nepřišel a tak začátek utkání vyzněl pro Jaroměř. V 6. minutě pálil z dobré pozice Svoboda, brankář Šulc byl však připraven. Domácí si vytvořili první šanci ve 20. minutě. Miloš Šulc si na vápně Jaroměře zpracoval dlouhý pas, ale sám před brankou mířil vedle. Ve 30. minutě zahrál Beneš špatnou malou domů, Sommer se dostál sám před Schejbala, ale minul branku. Další dvě střely domácího Pokorného zlikvidoval brankář Schejbal. Ve 25. minutě poslal Böhm přímý kop před branku domácích, brankáři Šulcovi míč proklouzl ve výskoku mezi rukama a Horák doklepl do opuštěné branky.
Domácím se nedařilo přehrávat dobře zformovanou Jaroměř a nedokázali ohrozit její branku.
Do druhého poločasu nastoupili domácí se snahou vyrovnat. Jaroměř pozorně bránila a v 56. minutě podnikla nebezpečný protiútok. Valeš zatáhl míč po pravém křídle, zacentroval na Valáška, ale hlavička skončila na tyči. V 58. minutě šel po druhé žluté pod sprchy jaroměřský Hrobský. Domácí proti deseti vystupňovali tlak. V 72. minutě hlavičkoval Sommer z 10 metrů do náruče dobře postaveného Schejbala. V 75. minutě byl vyloučen za oplácení domácí Ondřej Kraus, početní síly se vyrovnaly a Jaroměř se opět dostávala do útoku. V 85. minutě si zpracoval Böhmův přímý kop Valeš, překonal brankáře, ale domácí zachránila opět tyč. Závěrečný tlak domácích končil na dobré obraně Jaroměře, vysoké centry do vápna posbíral brankář Schejbal a tak se po závěrečném hvizdu radovala Jaroměř.
Domácí zahodili v začátku utkání několik šancí a proti dobře hrající Jaroměři se nedokázali prosadit ve středu hřiště, který ovládli Svoboda s Michálkem. V útoku se dařlilo držet míč Valešovi, obrana odolala a tak si Jaroměř připsala zasloužené vítězství.

Žluté karty: - Hrobský 2, Michálek, Horák
Červené karta: Hrobský

Rozhodčí: Liebisch (Hradec Králové), Hlavsa (Hradec Králové), Pešava (Třebechovice)

mich

jaromer
27.4.08 Muži A - 18. kolo

Penalta v závěru a 3 body doma!!

Jiskra Jaroměř : Kunčice 1:0 (0:0)
Branky: Křovák (z pen.)

Sestava: Schejbal - Matějček R., Beneš, Křovák, Hrobský - Böhm (45. Jirka), Michálek, Svoboda, Horák - Valeš, Kučera (82. Valášek)

Jaroměř si od první minuty vytvořila převahu. Ta však končila na dobře organizované obraně Kunčic. Jaroměř tlačila celý poločas, hosté se jen zřídka dostávali k vápnu Jaroměře.
V druhé půli převaha Jaroměře pokračovala. Kunčice několikrát podnikly nebezpečné protiútoky. Tlak Jaroměře se stupňoval, ale útočníci nedokázali přelstít obranný val hostů. V 84. minutě byl ve vápně faulován pronikající Valášek a k penaltě se postavil zkušený exekutor Křovák. Prudkou střelou nedal brankáři Vítkovi šanci.
Jaroměř se tentokrát nedokázala v útoku prosadit proti výborně bránícím hostům, a tak jí body zachránila až penalta.

Rozhodčí: Kos, Urbánek, Vojka, delegát Koňák
182 diváků
mich

jaromer
19.4.08 Muži A - 17. kolo

Jiskra veze body z Roudnice!!

Roudnice : Jiskra Jaroměř 3:5 (2:1)
Branky: 2x Kučera, Valeš, Michálek, Horák

Sestava: Schejbal - Matějček, Beneš, Hrobský, Severýn - Böhm (65. Jirka), Michálek, Svoboda, Horák - Valeš, Kučera

V první čtvrthodině měla Jaroměř více ze hry a její aktivní hra vyústila ve vedoucí gól. V 18. minutě zacentroval Valeš od brankové čáry a Kučera zblízka dorazil. Jaroměř dále útočila, ale skórovali domácí. Ve 25. minutě si zpracoval na vápně přihrávku zezadu neobsazený domácí Kučera a zamířil k tyči. Po vyrovnávací brance domácí přitvrdili a vyrovnali hru. Těsně před poločasem poslali domácí přímý kop do vápna Jaroměře a Röhrich ze zkrumáže dopravil míč do sítě.
Druhou půli začala Jaroměř dobře a vynutila si územní převahu. Domácí dvakrát zahrozili ze standardních situací, brankář Schejbal však Jaroměř podržel. Velkou šanci na vyrovnání měl v 58. minutě Svoboda. Gólovou přihrávku od Kučery ale trefil z osmi metrů do brankáře. V 62. minutě se dokázal svým důrazem prosadit mezi domácími stopery Valeš a podél vybíhajícího brankáře Menšla vyrovnal. V 70. minutě rozjel útok Michálek a přihrál do střelecké pozice Svobodovi. Svobodovu střelu z 18 metrů dokázal domácí brankář jen vyrazit a dobíhající Horák doklepl do sítě. V 74. minutě zahrávali domácí přímý kop po zbytečném faulu Beneše a Chalupa přes zeď vyrovnal. Obě mužstva se snažila získat vítězství, a tak se hrálo nahoru dolů. V 81. minutě vypálil z vápna Michálek a brankář byl na jeho umístěnou střelu krátký. V 90. minutě pojistil vítězství Jaroměře po Michálkově centru a chybě roudnického stopera zblízka Valeš.
Jaroměř působila fotbalověji, ale nedisciplinovanost v obranné činnosti jí vítězství zkomplikovaly.

Žluté karty: Mikan, Vlasák, Jarkovský, Zvolánek - Michálek, Kučera, Svoboda

Rozhodčí: Mlíkovský (Trutnov), Šmída(Trutnov), Fikejz ( Pilníkov), delegát Vencl ( Lázně Bělohrad)
mich

jaromer
13.4.08 Muži A - 16. kolo

L. Bělohrad poraženy, za týden do Roudnice!

Jiskra Jaroměř : L. Bělohrad 3:0 (1:0)
Branky: Křovák /z pen./, Kučera, Valeš

Sestava: Schejbal - Matějček Radek, Křovák, Beneš, Hrobský - Jirka (46. Böhm), Michálek, Svoboda, Horák - Valeš, Kučera (88. Valášek)

Ve vyrovnané úvodní čtvrthodině obě mužstva vyslala po jednu nebezpečnoé střele na branku soupeře. Ve 21. minutě nebezpečně střílel z 18 metrů nekrytý bělohradský Chlubna, brankář Schejbal však jeho gólovku vyrazil. Ve 32. minutě vyslal domácí Jirka do brejku Kučeru, ten ale sám před brankářem mířil vedle. Ve 40. minutě hlavičkoval Valeš po Kučerově centru do rukou dobře postaveného brankáře Čížka. Ve 40. minutě zahrál Velich ve vápně hostů nešťastně rukou a Křovák nařízenou penaltu proměnil.
Po změně stran nastoupili hosté se snahou vyrovnat a tlačili se před branku domácích. Jaroměř pozorně bránila, postupně vyrovnala hru a dostávala se do útoku. V 70. minutě pronikl do vápna hostů zleva Horák a poslal míč před branku. Bělohradský Černý chtěl odvrátit, ale v plném běhu nastřeli míč do tyče vlastní branky. V 78. minutě zahrál Křovák od půlicí čáry přímý kop na Valeše, ten hlavou poslal míč před branku a Kučera z malého vápna doklepl do branky. V 81. minutě byl po druhé žluté vyloučen domácí Horák a hosté vrhli všechny síly do útoku. Otevřené obrany Bělohradu využila Jaroměř v 86. minutě. Svoboda s Kučerou připravili gólovku Valešovi a ten podél vybíhajícího brankáře potvrdil vítězství domácích.
Jaroměř podala kvalitní výkon ve všech řadách a dokázala potrestat chyby hostů.

Žluté karty: Horák 2 - Loner, Čížek, Černý
Rozhodčí: Pešava, Šmolka, Vojtěch, delegát Dostálek
Diváků: 200

mich

jaromer
6.4.08 Muži A - 15. kolo

Bod z Police nakonec zklamáním!

Spartak Police n. M. : Jiskra Jaroměř 1:1 (0:0)
Branky: Michálek

Sestava: Schejbal – Matějček, Hofman, Křovák (47. Beneš), Hrobský - Jirka, Michálek, Svoboda, Horák (80. Böhm) – Valeš, Kučera (89. Valášek)

Domácí začali náporem, ten ale končil na kompaktní jaroměřské obraně. Ve 20. minutě zahrávala Police nepřímý kop ve vápně Jaroměře, míč dorazil na brankové čáře do branky Švorčík, ale rozhodčí Pánek odmával ofsajd. Jaroměř vyrovnala hru a začala se prosazovat i v útoku. Gólovou šanci měl před koncem poločasu Valeš, ale obtížný míč nedokázal na malém vápně zpracovat.
Po změně stran se Jaroměři dařilo kontrolovat střed hřiště a nepouštěla domácí útočníky do blízkosti branky. V 64. postupoval proti polické obraně Michálek, narazil si s Kučerou a přes vybíhajícího brankáře skóroval. V posledních deseti minutách vrhli domácí všechny síly do útoku a v 87. minutě se jim podařilo vyrovnat. Přihrávka z pravého křídla prošla malým vápnem a Martinec zblízka doklepl do branky.
Jaroměř předvedla na hřišti vedoucího mužstva kvalitní výkon a už sahala po vítězství. Zaváháním v závěru utkání umožnila domácím zachránit bod.

Žluté karty: Matějček, Hrobský, Jirka, Horák, Severýn, Michálek, Svoboda

Rozhodčí: Kubišta (Kosičky), Pánek (Nechanice), Votruba (Hradec Králové), delegát Mazura (Doudleby)
mich

Report na webu Spatraku .... ČTI ZDE!! ...

jaromer
30.3.08 Muži A - Přátelsky

Spousta šancí, žádne branky!

Jiskra Jaroměř : Nové Město n. M. 1:2 (0:0)
Branky: Křovák

Sestava: Kejzlar - Matějček R., Křovák, Hofman, Severýn - Jirka, Michálek, Svoboda D., Hrobský - Valeš, Böhm

Namísto mistrovského utkání ve Vrchlabí si Ačko pozvalo na umělou trávu do Nového Bydžova tým Nového Města.
V prvním poločase jsme soupeře přitlačili na jeho polovinu, ale přes spoustu šancí se nám nepodařilo skórovat.
V druhém dějství soupeř přeskupil řady a ujal se dvoubrankového vedení. V závěru jsme alespóň korigovali na 1:2.

jaromer
16.3.08 Muži A - Přátelsky

Muži Velichovek také s osmičkou!

Jiskra Jaroměř : Velichovky 8:0 (3:0)
Branky: 2x Kučera, 2x Michálek, 2x Valeš, Horák, Křovák,

Sestava: Schejbal - Matějček, Křovák, Hofman, Severýn - Horák, Svoboda, Michálek, Böhm - Kučera, Valeš; Střídal: Jirka

Ačko sehrálo první přípravné utkání na přírodní trávě s týmem ze sousedních Velichovek. Hned od začátku zápasu jsme byli lepším týmem a Velichovky nakonec odjížděli s debaklem 8:0.
Mistrovské zápasy se již blíží! Za 14 dní zajíždíme do Vrchlabí a o týden později hrajeme také venku a to v Polici nad Metují.
Poslední přípravný zápas před ostrým startem nás čeká příští neděli v Růžovce od 14:00 s týmem Babí-Náchod.

jaromer
10.3.08 Muži A - Zlatý pohár 08

Poslední zápasy Zlatého poháru 2008!

Jiskra Jaroměř : Trutnov 1:3 (0:3)
Branka: Valeš

Sestava: Kejzlar - Matějček R. (46. Severýn), Horák (46. Křovák), Hofman, Hrobský - Böhm, Jirka, Svoboda D., Valášek - Valeš, Křovák (46. Horák)

Svého soupeře jsme hlavně v prvním poločase přestříleli, ale efektivita soupeře, který proměnil snad všechny své šance, znamenala naši prohru.

Nový Bydžov : Jaroměř 3:4 (2:1)
Branka: 3x Valeš, Křovák

Sestava: Schejbal - Matějček, Křovák, Rejchrt, Hrobský - Jirka, Svoboda, Michálek, Bohm - Kučera, Valeš

Domácí tým hrál v první půli ve spíše rezervní sestavě, ale dokázal svému kreativnímu soupeři utéci až na 3:1. O přestávce šli ze hřiště Pilař a Kazda, které nahradili mladší dorostenci Malina a Tlustý, hřiště opustil i Podolník a poté Pánek, za které přišli další mladší dorostenci Labík a Václavík. V silně omlazené sestavě už v závěru domácí tým nedokázal uhlídat zejména pravou stranu Jaroměře, odkud přišly všechny finální přihrávky na čistý hat-trick kanonýra Valeše, který stav 1:3 otočil na 4:3. Za stavu 2:1 trefil Průcha z TK břevno.

jaromer
24.2.08 Muži A - Zlatý pohár 08

Bramboračka v druhém poločase!

Jiskra Jaroměř : Chlumec n. C. 5:5 (4:2)
Branka: Kučera, 2x Křovák /1x z pen./, Svoboda, Beneš

Sestava: - Matějček R., Horák, Hofman, Severýn - Kučera (46. Böhm), Beneš (46. Michálek), Svoboda D., Jirka - Valeš (50. Kučera), Křovák (46. Valášek)

Jiskra začala velice dobře a od prvních minut soupeře jasně přehrávala, brzké vedení 2:0 bylo zasloužené. Nicméně jsme se tímto úspěšným vstupem do zápasu nechali ukolébat a ze hry se vytratila jednoduchá kombinace. Chlumec vyrovnal na 2:2 a měl i další šance. Do poločasu jsme však stihli 2x udeřit a vedli jsme 4:2.
Z druhého poločasu se záhy stala bramboračka, díl viny na tom měl rozhočí, soupeř a v neposlední řadě my. Nechali jsme se dostat pod tlak a místo na fotbal jsme se soustředili na hádání se s rozhodčím.

jaromer
17.2.08 Muži A - Zlatý pohár 08

Spousta neproměněných šancí a remíza!

Jiskra Jaroměř : Předměřice 2:2 (0:2)
Branka: Beneš, Valeš

Sestava: Kejzlar - Matějček R. (46. Severýn), Horák, Hofman, Hrobský - Valášek (46. Böhm), Beneš, Michálek (46. Svoboda D.), Svoboda D. (46. Michálek) - Valeš, Křovák

Od úvodního hvizdu se hrálo vyrovnané utkání. Soupeř dvakrát využil zaváhání naší obrany a rychle se ujal vedení 2:0. S postupujícím časem jsme převzali otěže zápasu do vlastních rukou a od 30. minuty zcela ovládli hru.
V druhém poločase soupeř útočil pouze se dvěma hráči a urputně bránil svůj náskok. Ten se nám přes nespočet šancí podařilo vyrovnat až v 85. minutě a i přes další příležitosti v závěru jsme si na své konto připsali pouze bodík za remízu.

jaromer
8.2.08 Muži A - Zlatý pohár 08

Mohutný závěr položil Kunčice!

Jiskra Jaroměř : Kunčice 6:2 (1:2)
Branky: 3x Valeš, Křovák, Michálek, Svoboda D. /z pen./

Sestava: Schejbal - Hrobský (46. Ruprich), Horák, Hofman (46. Hrobský), Matějček - Böhm, Michálek, Svoboda D., Jirka - Křovák, Valeš

Ačku se v pátek podařilo konečně bodovat na Zlatém poháru v Chudonicích! Do tabulky jsme si připsali hned plný počet bodů, který jsme hlavně v druhém poločase podpořili kvalitním výkonem.
Soupeř šel do vedení již v první minutě. Po vyrovnaném průběhu úvodní části hry skončil poločas 1:2 ve prospěch Kunčic.
Ve druhém poločase byla na hřišti jasným pánem Jiskra a konto soupeře zatížila pěti brankami.

Článek jistě bude i na stránkách Bystřanu Kunčice.... ZDE

jaromer
8.2.08 Muži A - Zlatý pohár 08

Laciná branka a krutá porážka!

Jiskra Jaroměř : Dvůr Králové n. L. 1:5 (0:2)
Branka: Michálek

Sestava: Kejzlar - Severýn (46. Matějček R.), Horák, Hofman (60. Jirků), Hrobský - Valášek (46. Böhm), Svoboda D., Beneš, Michálek - Valeš, Křovák (60. Ruprich)

Na umělé trávě v Chudonicích jsme předvedli zlepšený výkon, ale na divizního soupeře ze sousedního Dvora Králové nad Labem to nestačilo.
Soupeř měl hned od začátku mírnou herní převahu, kterou se mu však dlouho nedařilo dotáhnout do úspěšného zakončení. Skóre tak otevřel až ve 30. minutě kdy se prosadil po rohovém kopu.
Do druhého poločasu jsme šli za stavu 0:2 a v 54. minutě Michálek snížením na 1:2 vykřesal jiskřičku naděje na lepší výsledek. Zkušený soupeř však přidal na plynu a třemi brankami rozhodl o vysokém vítězství.

ČTI TAKÉ: komentář k zápasu na stránkách TJ Dvůr Králové n. L.

jaromer
3.2.08 Muži A - Připrava

Po dlouhé době střelci s nulou!

Jiskra Jaroměř : Nová Paka 0:2 (0:1)
Branky: :(

Sestava 1. poločas: Schejbal - Severýn, Horák, Hofman, Matějček R. - Jirka, Beneš, Michálek, Kučera - Valeš, Křovák
Sestava 2. poločas: Kejzlar - Hrobský, Horák, Hofman, Matějček R. - Böhm, Svoboda D., Beneš (65. Michálek), Jirka - Valeš, Křovák (65. Kučera, 80. Křovák)

Na umělé trávě v Jičíně se hrál vyrovnaný fotbal, vedení se soupeř ujal v závěru prvního poločasu z pokutového kopu po zbytečném faulu Matějčka. V druhém poločase jsme meli mnohem více ze hry, Nová Paka však hrozila z protiútoků! Druhou branku pak tým z krajského přeboru přidal v 60. minutě po několika hrubých chybách v zadních řadách Jiskry.

jaromer
30.1.08 Muži A - Zlatý pohár 08

Další debakl s divizním soupeřem!

Jiskra Jaroměř : Převýšov 3:8 (?:?)
Branky: 2x Křovák, Valeš

Sestava 1. poločas: Kejzlar - Severýn, Horák, Hofman, Hrobský - Kučera, Svoboda D., Beneš, Michálek - Valeš, Křovák
Sestava 2. poločas: Schejbal - Hrobský, Hofman, Riegr, Jirků - Böhm, Svoboda D., Michálek, Horák - Valeš (75. Kučera), Křovák

O tom, že divizním soupeřům nemůžeme konkurovat jsme se přesvedčili opět tuto středu, kdy nás rozebral silný Převýšov.

jaromer
29.1.08 Muži A - Zlatý pohár 08

Divizní celek nad naše síly!

Jiskra Jaroměř : Týniště n. O. 3:6 (1:4)
Branky: 2x Valášek, Beneš

Sestava 1. poločas: Kejzlar - Valášek, Horák, Hofman, Hrobský - Jirka, Svoboda D., Beneš, Michálek - Valeš, Křovák
Sestava 2. poločas: Kejzlar - Hrobský, Horák, Riegr, Jirka - Böhm, Svoboda D., Beneš, Michálek - Valeš, Valášek

Divizní celek z Týniště rozhodl o svém vítězství již v úvodu prvního poločasu. V druhém poločase se hra vyrovnala, ale soupeř si výsledek pohlídal.

jaromer
20.1.08 Muži A - Zlatý pohár 08

Prohra na úvod přípravy!

Nový Bydžov /junioři/ : Jaroměř 6:3 (1:2)
Branky: 2x Křovák /1x z pen./, Beneš

Sestava 1. poločas: Schejbal - Severýn, Horák, Hofman, Hrobský - Jirka, Svoboda D., Beneš, Michálek - Valeš, Křovák
Sestava 2. poločas: Schejbal - Matějček R., Horák, Hofman (55. Hrobský), Hrobský (55. Šramar) - Jirka, Svoboda D., Michálek, Böhm - Valeš, Křovák

Ačko vstoupilo do Zlatého poháru, který se hraje na umělé trávě v Chudonicích /u Nového Bydžova/, vysokou porážkou od juniorky Nového Bydžova.
V prvních minutách byli domácí jasně lepší a svého tlaku využili při rohovém kopu k jednobrankovému vedení. Po úvodní brance se hra vyrovnala a Jiskra otočila penaltou, po faulu na Dandu Svobodu a přesně mířenou střelou Beneše na poločasových 2:1.
Hned v 46. minutě pak přidal křižnou střelou 3. branku Křovák. To však bylo z útočného snažení Jaroměře vše. Posílená sestava domácích pak dokonale ovládla hru, začala střílet branky a skóre se zastavilo až na hrozivých 3:6.

Do příští neděle se musí obraná činnost celého týmu zlepšit, neboť nás čeká divizní soupeř z Týniště.

jaromer
20.11.07 Muži A - PODZIM 2007

Střed tabulky v I.A třídě!

Sychravá neděle 4. listopadu 2007 byla posledním kolem ( předehrávaným prvním jarním) podzimní části I.A třídy dospělých. Celek Jiskry Jaroměř obsadil slušné 7.místo se ziskem 20 bodů (6-2-6) při skore 31:37. Je třeba uznat, že je to nad očekávání dobrý průběžný výsledek, protože jaroměřští hráči jsou nováčky soutěže. Nic na tom nemění ani poslední dvě kola na domácím hřišti, kdy se vůbec nedařilo. Hráči Jiskry pokračovali v tradici minulých let a vstřelili jen o dva góly méně, než střelecky nejúspěšnější Nový Hradec. Je však třeba také říct, že více branek obdržel jen poslední Rudník.
Ale pěkně od začátku. V prvním utkání nás vyškolila Police n. M., která po podzimní části v tabulce kraluje. Potom jsme však překvapili v Bělohradě a rázem se vše jevilo optimističtěji. Nedůstojná porážka v Trutnově s B- mužstvem však byla rychlým vystřízlivěním a náprava se dostavila hned v následujícím utkání doma s Roudnicí. Nedisciplinované hosty jsme v závěru rozstříleli. V Kunčicích žádný gól nepadl, ale v dalším kole doma s Chlumcem to bylo značně lepší a tak si hráči Jiskry připsali v zajímavém utkání tři body. Neuvěřitelná přestřelka se udála na Novém Hradci. Minutu před koncem utkání jsme vedli 6:5 a dali pravděpodobně regulérní další gól. Rozhodčí ho však neuznal a v nastaveném čase domácí hráči vyrovnali na konečných 6:6.V dalším kole jsme doma vedli s celkem Kosiček již o tři branky, ale nakonec jsme byli rádi za těsnou výhru. V Miletíně jsme si brzy po zahájení nechali vstřelit gól a jak se později ukázalo, byl bohužel jediný. Výbornou hru jsme předvedli ve Dvoře Králové s B- mužstvem. Dokázali jsme si vytvořit mnoho brankových příležitostí, ale prohráli gólem v poslední minutě. Funkcionáři soupeře sice uznali, že jsme byli lepší, ovšem počítá se výsledek. V dalším kole se naskytl k zhlédnutí neuvěřitelný scénář. Hosté z Libčan působili fotbalovějším dojmem, zahazovali v prvním poločase jednu gólovou příležitost za druhou a nakonec odešli poraženi rozdílem třídy. Potom jsme sehráli důležité utkání v Rudníku. Domácí hráči dlouho drželi jednobrankové vedení, ale závěr byl již zcela v režii hráčů Jiskry. Poslední dvě utkání na domácím hřišti s Vrchlabím a Trutnovem B patří do kategorie nepovedených. V první půli jsme vždy neproměnili gólové příležitosti a po přestávce nás soupeř převálcoval.
Největším nedostatkem je samozřejmě velké množství obdržených gólů. Problém je nejen v tom, že hráči brání vzduch místo protihráčů, ale i v neurovnaném obranném systému. Co s tím - to je jistě nesnadný úkol pro trenéra Václava Michálka. Paradoxem je skutečnost, že v I.třídě dorostenců mají hráči Jiskry Jaroměř suverénně nejlepší obranu z obou skupin, když obdrželi pouhých 12 gólů. Určitě by pomohlo také to, kdyby se hráči po obdržené brance dokázali povzbudit. Výčitky vedou k oslabení koncentrace na hru a tak často následuje další rychlý gól v naší síti. Dobrá disciplína znamená často více, než fotbalové umění. Řekové to na posledním evropském šampionátu jasně dokázali.
Na závěr ještě střelci branek: Valeš 9, Horák 8, Křovák 8, Beneš 4, Kučera 2 Čtyři výborní střelci a pak nic - to už se dlouho nestalo. Přeji hráčům Jiskry v jarní části nejméně tak úspěšnou sezónu, jakou měli na podzim a jejich příznivcům potěšení z předváděné hry.

V Jaroměři 19.11.2007
Miroslav Martinovský

jaromer
4.11.07 Muži A - 14. kolo

Nevydařené zakončení podzimu!

Jiskra Jaroměř : Trutnov B 0:3 (0:1)
Branky: :((

Sestava: Schejbal -Severýn, Jirka, Hofman, Hrobský - Kučera, Michálek, Beneš (85. Ruprich), Horák (32. Valášek) - Valeš, Křovák (80. Böhm)

Domácí se dostali do první šance ve 12. minutě. Valeš vystihl přihrávku trutnovských obránců, přihrál před branku, ale Kučera z úhlu nedokázal trefit branku. Do vedení šli v 18. minutě hosté. Centr z levého křídla srazil do vlastní branky Jirka. Jaroměř mohla vyrovnat ve 34. minutě. Po prudkém rohu Hrobského hlavičkoval Valášek vedle. Ve 39. minutě pálil z pravého křídla nebezpečně trutnovský Brejcha, mířil ale vedle.
Po změně stran se hosté soustředili na obranu. Jaroměř měla sice více ze hry, do šance se ale nedokázala dostat. V 70. minutě mířil Beneš po rohu z voleje vedle. V 75. minutě vyrazil brankář Schejbal střelu z dálky, k míči doběhl první hostující Prokop a dorazil do branky. V 76. minutě se odrazila střela od jaroměřské tyče k Ficnerovi a ten ze 16 metrů vrátil míč do sítě.
Jaroměř se proti dobře bránícím hostům nedokázala v útoku prosadit. Když se ke konci pokoušela vyrovnat, chybovala v obraně a nechala hosty rozhodnout.

Žluté karty: Beneš - Prokop, Jaďuď
Rozhodčí: Tryzna, Králíček, Vašíček - delegát Dostálek
95 diváků
mich

jaromer
28.9.07 Muži A - 13. kolo

Ačko nezvládlo 2. poločas!

Jiskra Jaroměř : Vrchlabí 0:4 (0:0)
Branky: :((

Sestava: Schejbal - Severýn, Jirka, Hofman, Hrobský - Valášek (60. Böhm), Michálek, Beneš, Horák - Valeš, Křovák (78. Ruprich)

Po opatrném začátku mohli jít do vedení domácí. Horákův centr vyrazil brankář Šulc za vápno, Michálek z jedné vypálil, ale míč trefil na malém vápně Křováka. Ve 24. minutě po narážečce s Valešem trefil Beneš z 10 metrů brankářovy nohy. Ve 32. měli po rychlém protiútoku šanci hosté. Pavel Kraus ale z 10 metrů zamířil do Schejbalových rukou. Ve 40. minutě postupoval z levého křídla na branku domácí Horák, rozhodl se pro střelu, ta ale skončila nad.
Začátek druhé půle vyšel lépe hostům. V 50. minutě zahrávali roh, na bližší tyč naběhl Pavel Kraus a z voleje zavěsil pod břevno. V 60. minutě se po centru odrazil míč k Pavlu Krausovi a ten ho napálil z 12 metrů do sítě. V 64. minutě proklouzla nepříliš prudká střela Pavla Krause Schejbalovi za záda. Jaroměř se v závěru utkání snažila útočit, ale v pohodě hrající hosté ji do větší šance nepustili. V nastaveném čase využili zaváhání jaroměřské obrany a Pokorným přidali čtvrtý gól.
Jaroměř promarnila šance v začátku utkání, po změně stran několikrát chybovala v obraně a odevzdala vítězství chytře hrajícím hostům.

Žluté karty: Michálek, Hrobský - Plecháč
Rozhodčí: Staněk, Liebisch, Příhoda - delegát Svoboda
109 diváků

jaromer
20.9.07 Muži A - 12. kolo

I přes herní bídu vezeme 3 body!

Rudník : Jiskra Jaroměř 1:3 (1:0)
Branky: 2x Horák, Beneš

Sestava: Schejbal - Svoboda, Horák, Hofman, Severýn - Kučera, Michálek, Jirka, Kopecký - Beneš, Křovák

První větší šanci si vytvořili domácí. Po nakrátko rozehraném rohu trefil Štemberka břevno. Domácí se tlačili do útoku a ve 28. minutě šli do vedení. Nekrytý Víšek si ve vápně Jaroměře dobře zpracoval míč a z šesti metrů překonal Schejbala. Jaroměř mohla brzy vyrovnat. Ve 30. minutě vysunul Michálek Křováka, ten šel sám na branku, ale poslal míč do tyče. Domácí i hosté si do poločasu vytvořili několik šancí, ale žádnou nedokázali proměnit.
Do druhé půlky nastoupila Jaroměř aktivně a ve 48. minutě vyrovnala. Kučera přihrál z pravého křídla před branku Benešovi a ten z deseti metrů poslal míč do šibenice. V 53. minutě střílel Kučera v gólové pozici nad. Jaroměř zatlačila Rudník do obrany a kopala několik rohů. V 62. minutě šel sám na branku Beneš, ale nedokázal obelstít brankáře Rodra. V 72. minutě trefil Michálek po Benešově přihrávce jen brankářovy nohy. V 74. poslal Křovák přetažený centr na Horáka a ten obloučkem poslal míč hlavou do sítě. Sám na branku šel i Kopecký, ale trefil jen brankáře. V 83. minutě sebral Horák míč domácím obráncům a přesnou střelou trefil z vápna k tyči. Domácí se po třetí brance smířili s porážkou a tak se v klidu dohrálo.
Jaroměř se v první půli přizpůsobila hře domácích a prohrávala. Po změně stran začala běhat, přehrávala domácí ve všech řadách a po zásluze zvítězila.

Žluté karty: Hylmar - Křovák
Rozhodčí: Hrabík, Šmolka, Zeman - delegát Bartoš
mich

jaromer
14.9.07 Muži A - 11. kolo

Křovákovo střelecké galapředstavení!

Jiskra Jaroměř : Libčany 3:0 (1:0)
Branky: 3x Křovák

Sestava: Schejbal - Svoboda, Horák, Hofman, Severýn - Kučera, Michálek, Jirka - Beneš, Křovák (90. Ruprich)

V první půli si obě mužstva vytvořila několik slibných šancí ,ale útočníkům chyběla přesnost při zakončení. V 28. minutě dobře vyběhl domácí brankář Schejbal a zmařil Kutovu gólovku. Ke konci poločasu si Libčany vytvořily mírnou převahu, udeřila však Jaroměř. Ve 40. minutě si ve vápně hostů zpracoval Jirkovu přihrávku Křovák a z otočky poslal míč pod břevno. Jaroměř mohla ještě do půle zvýšit, ale Kučera nedokázal Horákův centr z dobré pozice usměrnit do sítě.
Po změně stran se hosté natlačili před jaroměřskou branku. Svoboda odkopával z brankové čáry a Schejbal vyrazil Adlaufovu střelu. Jaroměř podnikla ve 49. minutě protiútok a Tušic fauloval ve vápně Křováka. K penaltě se postavil sám Křovák a prudkou ranou zvýšil vedení domácích. V 67. minutě šel po druhé žluté pod sprchy domácí Kopecký. Libčany si v početní převaze vytvořily tlak, ten ale dlouho netrval. V 72. minutě byl po druhé žluté vyloučen libčanský Tichý a v 78. minutě ho následoval jeho spoluhráč Kuta. Hosté ztratili útočnou sílu a toho využila Jaroměř. V 82. minutě prošel z levého křídla Jirka , sám před brankářem naservíroval míč Křovákovi a ten završil svůj hatrik. Zbytek zápasu již Jaroměř nepustila hosty do šance a udržela vítězství.
Hosté v začátku utkání zahodili několik šancí a pustili Jaroměř do vedení. V druhé půli nedokázali využít početní převahu, nechali se vyloučit a v závěru neměli sílu na zvrat.

Žluté karty: Kopecký 2, Severýn, Jirka Beneš - Kuta 2, Tichý 2, Mareček, Adlauf, Zimmermann, Schejbal, Tušic
Rozhodčí: Kolumpek, Styblík, Špáta - delegát Novák
118 diváků
mich

jaromer
7.9.07 Muži A - 10. KOLO

Rozhodl roh v 90. minutě!

Dvůr Králové B : Jiskra Jaroměř 3:2 (2:1)
Branky: Valeš, Křovák

Sestava: Schejbal - Severýn, Matějček Radek (80. Jirka), Hofman, Hrobský - Kučera (80. Böhm), Michálek, Beneš, Horák - Valeš, Křovák

Utkání začalo pětiminutovým náporem domácích, ten ale končil u jaroměřského vápna. Jaroměř si poté vytvořila dobré šance, ale Kučerovu hlavičku a Benešovu střelu brankář domácich chytil. V 7. minutě poslal Valeš ve vyložené šanci míč z deseti metrů vedle. Další slibnou příležitost nedokázal v 16. minutě přesně zakončit Horák. Jaroměř byla v útoku nebezpečnější a zaměstnávala domácího brankáře Vočku. Ve 28. minutě poslal Beneš míč mezi stopery, Valeš šel sám na branku a pod padajícím brankářem skóroval. Domácím se podařilo vyrovnat ve 34. minutě. Na centr z pravé strany vyskočil Klazar a jeho hlavička k tyči proklouzla Schejbalovi do sítě. Ve 43. minutě poslal domácí Šturma přimý kop z levé strany do vápna a míč prošel mezi hráči až do branky.
Po změně stran mohla Jaroměř vyrovnat. Ve 47. minutě šel po Benešově přihrávce zleva na branku Horák, střílel ale jen do brankáře. Ten v 50. minutě chytil i Benešův volej. V 57. minutě zachraňoval před domácím Otradovským Schejbal. V 68. minutě prošel středem hřiště Michálek, vystřelil a brankář jeho ránu vyrazil. Po závaru ve vápně domácích se míč dostal k Horákovi, ale ten z pěti metrů dokázal přestřelit odkrytou branku. Jaroměř útočila a v 66. minutě vyrovnala. Kombinací prošla do vápna, Valeš byl faulován a ponechanou výhodu využil Křovák. Jaroměř tlačila, dobře hrající Beneš podporoval útok a zdálo se, že si Jaroměř odveze více než bod. Domácí podnikali nebezpečné protiútoky, ty ale likvidoval brankář Schejbal. V 90. minutě zahrávali domácí roh a ze zkrumáže dotlačil míč do sítě domácí Hruška.
Jaroměř měla většinu zápasu více ze hry, nedokázala však proměnit ani vyložené šance a v nešťastném závěru nechala body domácím.

Žluté karty: Záruba, Šturma - Hrobský
Rozhodčí: Šmolka, Fajfr, Staněk - delegát Hummler
mich

jaromer
29.9.07 Muži A - 9. KOLO

A tým podlehl Miletínu!

Miletín : Jiskra Jaroměř 1:0 (1:0)
Branky: :((

Sestava: Schejbal - Severýn, Matějček Radek, Hofman, Hrobský - Valášek, Michálek (77. Svoboda), Jirka, Horák - Valeš, Křovák

Začátek utkání vyšel lépe domácím. V 11. minutě zahrávali roh a neatakovaný Urban z malého vápna hlavičkoval do branky. Jaroměř mohla brzy vyrovnat. Ve 13. minutě prošel z levé strany do vápna domácích Michálek, zpětnou přihrávkou našel v gólové pozici Křováka, ale jeho střela z jedné skončila nad. Ke konci první půle si domácí vytvořili mírnou převahu. Nebezpečnou Bělinovu střelu k tyči vyrazil v 38. minutě brankář Schejbal.
Hned po změně stran mohli domácí zvýšit . Míč putující po brankové čáře, ale nikdo nedokázal doklepnout do sítě. Jaroměř srovnala hru a mohla i vyrovnat. V 67. minutě postupoval z lévého křídla na branku Horák, jeho přihrávka ale nenašla Valeše před odkrytou brankou. V 75. minutě chytil brankář Schejbal gólovku domácímu Bělinovi. Jaroměř se pokusila o závěrečný nápor, ale ten už vyšel naprázdno.
Jaroměř se tentokrát nedokázala prosadit v útoku a tak vyrovnané utkání rozhodla jedna proměněná šance domácích.

Žluté karty: Urban, Bělina - Hrobský
Rozhodčí: Liebisch, Staněk, Svoboda - delegát Vancl
mich

jaromer
23.9.07 Muži A - 8. KOLO

Neporazitelnost trvá PĚT kol!

Jiskra Jaroměř Kosičky 3:2 (1:0)
Branky: 2x Horák /1x z pen/, Valeš

Sestava: Schejbal - Severýn, Matějček Radek, Hofman, Hrobský - Kučera (90. Svoboda) Michálek, Jirka, Horák - Valeš, Křovák (75. Böhm, 90. Riegel)

Po z obou stran opatrném začátku se hrálo dvacet minut bez vyložených gólových šancí. Až ve 22. minutě napřáhl z 25 metrů Horák a brankář Tomek byl na jeho přesnou střelu k tyči krátký. Hosté si sice vypracovali mírnou územní převahu, ale naráželi na kompaktní obranu domácích.
Druhá půle začala lépe pro Jaroměř. V 52. minutě hodil aut Horák Křovákovi a jeho centr poslal Valeš hlavou od tyče do branky. Další Valešova hlavička po Horákově centru skončila vedle. V 62. minutě chytil hostující brankář Tomek další Valešovu hlavičku. V 74. minutě sebral aktivní Michálek míč hostujícímu obránci , šel sám na branku a byl ve vápně faulován. K penaltě se postavil Horák, bombou prostřelil kosičského brankáře a druhou brankou oslavil své 22. narozeniny. Zdálo se, že je rozhodnuto, ale hosté se nevzdávali. V 79. minutě poslal odražený míč za Schejbalova záda Samek. Kosičky gól povzbudil a v 88. minutě přidali další gól. Po Schejbalově nevydařeném vyběhnutí dorazil míč do jaroměřské branky Donát. Hosté vrhli všechny síly do útoku, ale Jaroměř si už vítězství nenechala vzít.
Jaroměř si kvalitní výkon p okazila chybami v závěru utkání, ale zasloužené tři body si nenechala vzít.

Žluté karty: Severýn, Kučera, Michálek, Horák - Zalabák
Rozhodčí: Jehlička, Kos, Tryzna - delegát Koňák
206 diváků
mich

jaromer
15.9.07 Muži A - 7. KOLO

Ačko ztratilo vedení v posledni minutě!

Nový HK : Jiskra Jaroměř 6:6 (2:5)
Branky: 2x Křovák, 2x Valeš, 2x Kučera

Sestava: Schejbal – Matějček Radek, Matějček Petr, Hofman, Hrobský – Kučera, Michálek, Jirka, Horák - Valeš, Křovák

Domácí začali náporem, ale vedení se ujala Jaroměř. V 5. minutě sebral Valeš míč stoperovi domácích, šel sám na branku, byl brankářem Peterou sražen a Křovák penaltu proměnil. Ve 22. minutě mohl vyrovnat domácí Šulc, ale z 10 metrů mířil do brankáře. Chvíli nato skončila Hlavička Krejčího na břevně. Ve 25. minutě zahrával Křovák přímý kop od rohového praporku a zatočil míč do sítě. Ve 29. minutě postupoval středem hřiště domácí Šulc, měl dost času, a jeho střela se od tyče odrazila do branky. Ve 32. minutě netrefil vybíhající Schejbal mič a Bitnar poslal obloučkem míč do sítě. Ve 38. minutě poslal při rychlém protiútoku Horák za obranu domácích Valeše a ten přes vybíhajícího brankáře opět poslal Jaroměř do vedení. Ve 40. minutě hodil Horák aut do vápna hostů, Valeš prošel mezi obránci až k brance, posadil si brankáře a pohodlně poslal míč do sítě. Ve 42. minutě si na Horákův centr z levého křidla naběhl Kučera a z malého vápna doklepl do branky.
Po změně stran si domácí vytvořili tlak. V 60. minutě zaváhala jaroměřská obrana s odkopem a Šulc chybu potrestal střelou z 12 metrů k tyči. V 65. minutě snížil po centru z pravé strany hlavou Šlégr. V 70. minutě udržel míč v útoku Valeš, uvolnil Kučeru a ten obhodil vybíhajícího brankáře. V 78. minutě zůstal po souboji v malém vápně ležet brankář Schejbal a domácí Šulc snížil. Domácí vrhli všechny síly do útoku a snažili se vyrovnat. V 90. minutě neuznal rozhodčí Kott Jaroměři gól pro sporný ofsajd. V nastaveném čase se domácím podařilo zúročit převahu a Bitnar po závaru vyrovnal.
Domácí měli po většinu zápasu více ze hry a v druhé půli si vytvořili trvalý tlak. Jaroměř dokázala těžit z protiútoků a její útočníci proměnili co se dalo.

Žluté karty: Petera, Šulc Samek, Krejčí - Schejbal, Horák, Hrobský
Rozhodčí: Kott, Šiling, Gereg - delegát Dostálek
mich

jaromer
9.9.07 Muži A - 6. KOLO

Ačko porazilo Chlumec a je páté!!

Jiskra Jaroměř : Chlumec n. C. 3:2 (2:1)
Branky: Valeš, Horák, Křovák

Sestava: Schejbal – Matějček Petr, Matějček Radek, Hofman, Hrobský – Kučera (68. Kopecký) Michálek, Beneš, Horák (89. Valášek) - Valeš, Křovák (86. Jirka)

Začátek utkání se lépe vydařil hostům. V 5. minutě prošel centr z levého křídla k nekrytému Jandovi a ten z 10 metrů umístil míč k tyči. Jaroměř vyrovnala v 15. minutě. Po Kučerově centru trefil nízký míč hlavou Valeš. Ve 28. minutě přihrál Křovák před branku, ale brankář Černohlávek Valešovu gólovku chytil. Ve 41. minutě vybojoval u postranní čáry míč Horák, Beneš přihrál Křovákovi a jeho střela skončila v růžku chlumecké branky.
V 65. minutě nevyšla hostům ofsajdová past, Křovák poslal míč před odkrytou branku, ale obránce Černohlávek skluzem Horákovi míč vypíchl. V 66. minutě po rohu a závaru před brankou hostů protlačil míč do sítě Horák. V 78. minutě se po Horákově přihrávce dostal sám před branku Valeš, ale trefil brankáře. V 84. minutě byl vyloučen domácí Beneš a Jaroměř dohrávala v deseti. Hosté se vrhli do útoku, ale skórovat mohli domácí. Dva brejky do otevřené obrany se jim ale nepodařilo dotáhnout. V nastaveném čase byl ve vápně domácích faulován útočník hostů a Janda z penalty snížil.
Jaroměř podala dobrý výkon ve všech řadách, po nevydařeném začátku si dokázala vytvořit i proměnit šance a po zásluze vyhrála.

Žluté karty: Valeš, Horák, Michálek – Miške, Jelínek, Volný, Černohlávek Jan
Červená karta: Beneš Jan
Rozhodčí: Urbánek, Němeček, Kučera, delegát Dlab
186 diváků
mich

jaromer
1.9.07 Muži A - 5. KOLO

V Kunčicí bez branek!!

Kunčice : Jiskra Jaroměř 0:0

Sestava: Schejbal – Matějček Radek, Matějček Petr, Hofman, Hrobský – Kučera (75. Böhm), Michálek, Beneš, Horák - Křovák (80. Valášek), Valeš

Po opatrné prní čtvrthodině si vytvořili první šanci domácí. Po centru z pravého křídla mířil Doležalův volej nad. I Jaroměř několikrát ohrozila domácí branku, ale střely Horáka a Kučery neměly potřebnou přesnost. Ve 35. minutě zlikvidoval brankář Schejbal střelu Lukáše Bárty zblízka.
Po změně stran hlavičkoval Valeš po Benešově přímém kopu nad. Obě mužstva hrála se zajištěnou obranou, Jaroměř se opírala o spolehlivého Schejbala v brance a tak utkání skončilo bezbrankovou remízou.
Na malém hřišti se Jaroměř nedokázala prosadit kombinační hrou, v obraně ale nechybovala a uhrála spravedlivou remízu.

Žluté karty: Vítek, Majer, Turek, Podzimek, Bárta Radek - Michálek, Valeš
Rozhodčí: Lanta, Novák M., Haleš – delegát Dostálek
mich

jaromer
26.8.07 Muži A - 4. KOLO

Divoký zápas se šťastným koncem!!

Muži A ... čti více
Jiskra Jaroměř : Roudnice 6:2 (1:0)

Branka: Valeš 3x, Horák 2x, Beneš
Sestava: Schejbal – Severýn, Matějček Petr, Matějček Radek, Hrobský – Kučera (84. Jirka), Michálek, Beneš, Kopecký - Horák, Valeš

Po vyrovnané dvacetiminutovce se Jaroměř začala tlačit do útoku. Horák střílel nad, Kučerovu gólovku vyškrábl brankář Jarkovský. Na druhé straně zlikvidoval Jakubcovu šanci brankář Schejbal. Ve 27. minutě vyrazil Schejbal přímý kop před Pittharda, ten ale přestřelil. Ve 32. minutě utekl po pravém křídle Kučera, nacentroval a Valešova hlavička skončila v síti.
Hned po změně stran hosté vyrovnali. Po špatném odkopu Jaroměře postupoval z levého křídla na branku Bína a z úhlu překonal Schejbala. V 57. minutě odkopávali po závaru roudničtí z brankové čáry. V 67. minutě postupoval z obrany nekrytý Röhrich a technickou střelou poslal hosty do vedení. V 67. minutě udržel Valeš míč na malém vápně hostů, přistrčil Horákovi a ten umístil míč přesně k tyči. V 75. minutě zacentroval z pravé strany Horák a Valeš poslal hlavou míč pod padajícím brankářem do sítě. V 78. minutě byl ve vápně faulován Valeš a Beneš penaltu proměnil. Hosté protestovali a po druhých žlutých šli pod sprchy brankář Jarkovský a Pajgrt. Po chvíli je následoval i Chalupa. V 85. minutě zatáhl míč po levé straně Kopecký, přesně nacentroval a Valeš zblízka hlavou dovršil hatrik. I u domácích nedohrál po dvou žlutých Severýn. V nastaveném čase sebral Horák míč váhajícímu Bínovi, šel sám na branku a nedal brankáři Čápovi šanci.
Utkání bylo dlouho vyrovnané. Jaroměř bojovností získala vedení a proti osmi hostům si i zlepšila skóre.

Žluté karty:
Severýn 2, Matějček Petr – Lerch, Jakubec Pitthard, Koudelka, Jarkovský Milan 2, Chalupa 2, Žoček, Pajgrt 2

Červené karty:
Severýn – Jarkovský Milan, Chalupa, Pajgrt

Rozhodčí: Šiling, Mlíkovský, Dostál, delegát Přibyl
185 diváků
mich

jaromer
22.8.07 Muži A - 3. KOLO

Z Trutnova s ostudou!!

Trutnov B : Jiskra Jaroměř 8:1 (2:0)

Branka: Horák
Sestava: Schejbal – Severýn, Matějček Petr, Matějček Radek, Hrobský – Kučera (65. Kopecký), Michálek, Beneš (80. Böhm) , Horák– Valeš, Křovák (74. Jirka)

Domácí se ujali vedení už v 6. minutě. Přímý kop se odrazil ode zdi k Makovskému a ten prostřelil míč do sítě. V 31. minutě poslal brankář Šťastný dlouhý pas do útoku, jaroměřskou ofsajdovou past přelstil Prokop, šel sám na branku a překonal Schejbala. Jaroměř se nedokázala prosadit v útoku a musela bránit.
Druhou půli rozehráli domácí dlouhým pasem, Jaroměř špatně odkopla, toho využil Prokop a přidal třetí gól. V 66. minutě rozebrali trutnovští útočníci jaroměřskou obranu a nekrytý Michal Kamitz se z 10 metrů trefil. V 68. minutě si Brhel narazil míč a z vápna zamířil k tyči. Brhel přidal v 73. minutě další gól střelou z dálky. Jaroměř byla v rozkladu a nechala domácího Prokopa završit hatrik. Čestný gól Jaroměře dal po Jirkově úniku po pravém křídle zblízka Horák. Poslední gól zápasu dal po narážečce v 90. minutě Michal Kamitz.
Jaroměř se nedokázala vyrovnat rychlejším a důraznějším domácím, hrála nepřesně a téměř celý zápas bránila. Děravá defenzíva umožnila domácím uspořádat střelecké hody.

Žluté karty: Michálek, Horák
Rozhodčí: Kubišta, Pánek, T. Novotný
mich

jaromer
19.8.07 Muži A - 2. KOLO

ŠOK! VEZEME BODY Z BĚLOHRADU!!

Lázně Bělohrad : Jiskra Jaroměř 1:3 (0:1)

Branka: Beneš, Valeš, Křovák
Sestava: Schejbal – Severýn, Matějček Petr, Matějček Radek, Hrobský, - Jirka, Michálek, Beneš, Horák (90. Kopecký) – Valeš, Křovák

První šanci si vytvořili v 6. minutě domácí. Lukáš Jezbera se na šestnáctce uvolnil, vypálil a Schejbal jeho střelu vyrazil nad. Dvacetiminutový nápor domácích Jaroměř odrazila a vyrovnala hru. V 41. minutě nebezpečně vystřelil z levé strany domácí Rychecký, ale rozvlnil jen boční síť. Ve 42. minutě si Valeš narazil s Benešem a přesnou střelou z 18 metrů trefil k tyči.
Po změně stran se domácí natlačili před jaroměřskou branku. Zahrávali čtyři rohy po sobě , ale Jaroměř odolala. V 53. minutě prošla přihrávka domácích z levé strany před branku Jaroměře, Lukáš Jezbera ale ve skluzu minul branku. V 58. minutě byl za zákrok na Valeše v přerušené hře vyloučen domácí Fink. V 60. minutě střílel Křovák po Valešově přihrávce vedle. V 63. minutě dostal Rychecký míč zprava na malé vápno, ale z jedné poslal míč nad. V 64. minutě vystřelil z 20 metrů Michálek a Beneš změnil směr jeho střely za záda brankáře Čížka. V 81. minutě nechala jaroměřská obrana projít Rycheckého zleva až na vápno jeho střela skončila v síti. V 82. utekl po levém křídle Horák, poslal míč před branku Valešovi, ten však v pádu nedokázal dorazit do branky. V 85. minutě založila Jaroměř rychlý útok, Beneš poslal za obranu Křováka a ten sám před brankářem nezaváhal. Další brejk zakončil nepřesně Horák. Domácí se snažili útočit, ale v deseti na jaroměřskou obranu nestačili.
Jaroměř ve vyrovnaném utkání lépe využila své šance ke vstřelení gólů. Domácí zahodili dvě vyložené gólovky a v deseti už záverečný nápor postrádal důraz.

Žluté karty: Fink, Loner, Rychecký, Jezbera Daniel – Matějček Radek, Valeš, Horák
Červená karta: Fink
Rozhodčí: Staněk, Novotný Z., Orel, delegát Hummler
mich

Web - TJ Lázně Bělohrad ...

jaromer
12.8.07 Muži A - 1. KOLO

Ačko na vyzrálejší Polici nestačilo!!

Jiskra Jaroměř : Spartak Police n. M. 1:4 (0:1)

Branka: Beneš
Sestava: Schejbal – Severýn (76. Kopecký), Matějček Petr, Matějček Radek, Hrobský, - Kučera (82. Jirka), Michálek, Beneš,Horák – Valeš, Křovák

Domácí hráli s hosty vyrovnanou partii. Police se ujala vedení hlavičkou Švorčíka. Domácí vyrovnali hned po změně stran, kdy po Horákově centru a Kučerově přihrávce vyrovnal Beneš. Zkušenější hosté využili svých šancí a šli do vedení v 53. minutě po rohu Haukem a v 56. minutě po brejku Patakym. Pataky byl v 70. minutě po druhé žluté vyloučen. Domácí získali proti deseti hostům převahu a snažili se o zvrat, gól ale nepřišel. O konečném skóre rozhodl po útoku do otevřené obrany polický Pavlů.
Hosté dokázali lépe zužitkovat své šance. Jaroměř se proti kompaktní obraně hostů nedokázala více gólově prosadit.

Žluté karty: Hrobský, Severýn – Pataky 2, Švorčík, Martinec
Rozhodčí: Kazda, Novák Michal, Styblík, delegát Doležal
mich

Web - TJ SPARTAK POLICE ...

jaromer
5.8.07 Muži A - Příprava

Pohodová generálka!!

Muži A ...
Jiskra Jaroměř : České Meziříčí 3:0 (2:0)

Branky: Křovák 3x
Sestava: Schejbal (46. Kejzlar) - Hrobský, Matějček P., Matějček R., Severýn - Horák, Michálek, Jirka, Kučera - Křovák, Valeš

Jiskra držela soupeře po celý zápas pod tlakem a pouze štěstí zachránilo Meziřičí od většího rance.

jaromer
28.7.07 Muži A - Příprava

Broumov otočil šesti brankami zápas!!

Muži A ...
Jiskra Jaroměř : Broumov 2:6 (2:2)

Branky: Valeš 2x
Sestava: Schejbal (46. Kejzlar) - Hrobský, Matějček P., Horák, Severýn - Valášek (46. Böhm), Michálek, Jirka, Kučera - Křovák, Valeš

Jaroměři patřil začátek utkání a ve 25. minutě už vedla 2:0. Zkušenější hosté do přestávky vyrovnali a po změně stran využili chyb jaroměřské obrany a po zásluze zvítězili.

jaromer
23.6.07 TJ JISKRA JAROMĚŘ - los 2007/8

"A" tým začne sezonu doma s Policí n. M!!

Nový ročník 2007/08 je již nalosován!

Muži A vstoupí do 1. A třídy okresním derby s Policí nad Metují, která bude v novém ročníku obhajovat šestou příčku. Po tomto utkání se představíme dvakrát venku! A to v Lázních Bělohrad a v Trutnově s tamnějším záložním týmem.

Neděle 12. srpna 2007 17:00 - TJ Jiskra Jaroměř : TJ Spartak Police n. M.