TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu

Tréninky

Úterý od 18:00
Středa od 18:00
Pátek od 18:00

Střelci

MUŽI A - SOUPISKA

Trenér:
Jiří Skuček

Vedoucí týmu:
Michálek Václav

Brankáři:
???
???
???

Obránci:
???
???
???
???
???
???
???

Záložníci:
???
???
???
???
???
???
???
???

Útočníci:
???
???
???
???
???


Sezóna: 2004/05 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
12.6.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 25. kolo, 12.6.2010

Jaroměř zachránila A třídu!

Jiskra Jaroměř - Dobruška 4:2 (0:2)
Branky: Rejchrt 2, Křovák, Beneš – Jirásek 2

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Svoboda, Hořínek, Křovák, Hrobský – Kučera, Kašajík, Tokar Ivan (82. Tokár Pavel), Škoda (59. Matějček Petr) – Valeš (46. Rejchrt), Beneš

Sestava Dobruška: Malý – Jarkovský, Horák, Effenberk (46. Eimann), Šotola – Macek (47. Jančara), Alt, Danč, Dostál – Jirásek, Hájek

První šanci v zápase měli hned v úvodu hosté. Ve vápně se dostal ke střele Jirásek, ale trefil tyč. V 7. minutě střílel po Tokarově přihrávce z 14 metrů Kašajík, ale jeho rána jen lízla břevno. Domácím svazovala nohy důležitost zápasu a jejich hře chyběla potřebná přesnost. Hosté hráli v klidu. Ve 21. minutě hlavičkoval po Benešově centru z pravého křídla Valeš nad. Ve 29. minutě pot rychlém útoku hostů stačil Křovák zblokovat Altovu střelu z gólové pozice. Následující roh brankář Kejzlar vyrazil, míč se dostal k Jiráskovi a ten ho z pravé strany poslal do branky. Ve 31. minutě fauloval ve vápně Křovák, Hájkova penalta ale skončila těsně vedle branky. Ve 34. minutě si špatně zpracoval míč brankář Kejzlar, nabídnutou šanci ale Dostál zahodil. Ve 40. minutě se po rychlém útoku dostal sám před Kejzlara Jirásek a s přehledem skóroval.

Po změně stran si v 53. minutě dobře zpracoval míč Kašajík, prošel do vápna a vypálil. Jeho ránu stačil obránce tečovat na břevno. Škoda po závaru dotlačil míč do sítě, ale rozhodčí viděli ofsajd. V 56. minutě zahrával Hájek přímý kop z 25. metrů. Jeho nebezpečná střela jen těsně minula domácí branku. V 59. minutě pronikl do vápna hostů z pravé strany Rejchrt a střelou od tyče snížil. Po vstřelené brance se Jaroměř chytila a vytvořila si převahu. V 52. minutě šel zleva na branku Dobrušky Beneš, jeho nepříliš tvrdou střelu brankář Malý pohodlně chytil. V 63. minutě přihrál Kašajík Křovákovi a jeho přesná střela po zemi znamenala vyrovnání. V 66. minutě pronikl Kašajík zleva do vápna hostů, přihrál na malé vápno a Beneš zblízka doklepl do odkryté branky. V 76. minutě unikl po pravém křídle Rejchrt, šel na branku a podél brankáře zvýšil vedení Jaroměře. V 85. minutě chytil brankář Kejzlar Hájkovu bombu z voleje z 16 metrů.

Jaroměř se po útlumu v první půli dokázala po přestávce zmobilizovat, podařilo se jí utkání otočit a získat velmi důležité body.

Trenér Chalupa,Lebedinský:
Doslova v existenčním zápase jsme odehráli strašidelný 1. poločas, kdy hráče svazovala nervozita, nebyly si schopni přihrát, natož něco kloudného vymyslet. Hosté nás potrestali dvěma góly a další šance zůstaly nevyužity. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a z první vážné šance se nám konečně podařilo skórovat. To hráče povzbudilo a v rychlém sledu jsme přidali další 2 branky a otočili tak vývoj zápasu. Hosté měli rovněž šance, ovšem trestný kop Hájka olízl břevno naší branky a jeho ukázkový volej z hranice penalty zneškodnil bravurním zákrokem gólman Kejzlar. V závěru jsme pak přidali definitivní pojistku a vítězstvím 4:2 se tak udrželi v soutěži.

Žluté karty: Škoda, Kašajík - Effenberk

Rozhodčí: Malý, Hron, Novák, delegát Novák

Diváci: 80

Konečná tabulka 1.A třída, muži zde

mich

jaromer
6.6.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 24. kolo, 30.5.2010

Hrálo se na plný plyn, střílelo se, ale i tak tří body muži nevezou!!!

Lázně Bělohrad - Jiskra Jaroměř 1:1 (1:1)
Branky:20. Suchánek – 37. Beneš

Sestava Bělohrad:Čížek – Fink, Hartl, Černý, Dytrych – Šrám (74. Loner), Nezbeda, Blažek (78. Marek), Jezbera Lukáš (59. Jezbera Daniel), Suchánek, Rychecký

Sestava Jaroměře: Kejzlar – Kučera, Hořínek, Křovák, Hrobský – Škoda, Kašajík, Tokar Ivan, Valášek (46. Matějček Petr) - Valeš (87. Andrle), Beneš

V úvodu utkání měli více ze hry domácí a kopali několik rohů. Jaroměř se po pěti minutách dokázala z náporu vymanit a vyrovnala hru. V 16. minutě se po Benešově přihrávce dostal do vápna domácích Kašajík. Místo střely zvolil přihrávku, tu ale domácí obránce zachytil. Ve 20. minutě se uvolnil na levé straně domácí Suchánek a přesným obloučkem poslal Kejzlarovi z 20 metrů míč do sítě. Ve 32. minutě po závaru ve vápně domácích střílel z 12 metrů Škoda, ale mířil nad. Ve 37. minutě po kombinaci Beneše a Kašajíka střílel z jedné Tokar, padající brankář však stačil nohou vyrazit. Ve 38. minutě vrátil přetažený roh před branku Valeš a nabíhající Beneš nekompromisně vyrovnal .

Po změn stran ve 47. minutě hlavičkoval po Kašajíkově centru Valeš vedle. V 51. minutě zahrál Beneš přímý kop od půlící čáry, Valeš tečoval, ale míč skončil na tyči. V 55. minutě postupoval po Valešově narážečce zprava na branku Beneš, jeho pokus však brankář Čížek zlikvidoval.. O chvíli později po Škodově přihrávce zprava střílel z penalty Valeš, domácí obránce ale dokázal míč ve skluzu zablokovat. V 63. minutě prodloužil hlavičkou Valeš za obranu Benešovi, ten ale trefil jen brankářovy nohy. V 65. minutě postupoval sám na branku Kašajík, domácí obránce ho ještě stačil faulem zastavit. V 69. minutě po rohu domácích zachránila Jaroměřské nejprve tyč a následující hlavička šla nad. V nervózním závěru už branka nepadla.

Jaroměř byla v zápase lepším týmem, dokázala si vytvořit spoustu šancí, proto je pro ní bod v tomto zápase ztrátou.

Trenér Chalupa,Lebedinský:
Na veledůležité utkání jsme zajížděli na horkou půdu do Bělohradu, který za celou sezónu doma ještě neprohrál. Do utkání jsme nastupovali bez Svobody, Böhma, Rejchrta, Holečka a Jirky. I přes tyto absence jsme ale chtěli resp. Museli naplno bodovat. Veliký úvodní tlak domácích jsme přečkali a paradoxně v době, kdy jsme začali být lepší jsme inkasovali z první vážné šance domácích. To nás nepoložilo a po zbytek prvního poločasu jsme měli na gólové šance navrch. Výsledkem toho bylo zasloužené vyrovnání Benešem a další tři 100% šance, které však zůstali nevyužity (Kašajík, Tokar, Škoda). Druhý poločas jsme odehráli v neskutečném tempu a domácí jsme 35.mimut mačkali doslova jako citrón. Na domácí branku se valil jeden útok za druhým a především naše záložní řada činila domácím veliké problémy. Co je to ale platné, když jsme nevyužili pět 100% šancí ke vstřelení gólu (Beneš, Valeš, Kašajík, Škoda…). Nutno však objektivně podotknout, že výpady domácích byly velmi nebezpečné a 2x jsme měli štěstí i my při jejich šancích. Závěr utkání byl již rozkouskovaný a velmi neurovnaný k čemuž přispěl i hlavní sudí Šmolka, kterému se toto utkání vůbec nepovedlo. Hráčům děkujeme za výborný přístup k utkání škoda jen nevyužitých šancí. Vzhledem k průběhu utkání jsme dnes 2 body jednoznačně ztratili !!! Nezbývá nám než příští víkend porazit doma Dobrušku v zápase o všechno !!!

Žluté karty: Šrám, Černý, Nezbeda, Suchánek - Hořínek

Červené karty:

Rozhodčí:Šmolka, Kubišta, Svoboda - delegát Školoud

Diváci:

Aktuální tabulka po 24. kolem 1.A třída, muži zde

mich

jaromer
30.5.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 23. kolo, 30.5.2010

I přes vysoké vedení 3:0 se nám opět nepodařilo vyhrát!!!

Jiskra Jaroměř - FK Kostelec nad Orlicí 4:5 (4:2)
Branky:Škoda 2, Valeš, Beneš – Řehák 2, Klapal, Šrámek Lukáš, Šrámek Jakub

Sestava Jaroměře: Schejbal – Kučera (73. Holeček Tomáš), Hořínek, Křovák, Hrobský – Škoda, Kašajík, Tokar Ivan, Rejchrt (69. Jirka) – Valeš, Beneš

Sestava FK Kostelec nad Orlicí:Dušek – Jiroušek, Hodač, Klapal, Merta – Mlynář, Řehák, Kvasnička (37. Kozel), Šrámek Lukáš – Pinkas (57.Mitana, 78. Šrámek Jakub), Švandrlík

V 6. minutě vysunul do křídla Kašajík Beneše, ten zacentroval na Valeše, ale jeho hlavičku brankář chytil. Jaroměř si v úvodu utkání vytvořila mírnou převahu. Ve 20. minutě sklepl Valeš centr do vápna Škodovi a ten přesnou střelou z šestnáctky poslal Jaroměř do vedení. Minutu na to vyděsil střelou do břevna ze 30 metrů brankáře Schejbala kostelecký Pinkas. Ve 22. minutě se Škoda odhodlal ke střele z 25 metrů a brankář Hušek na jeho ránu po zemi k tyči nedosáhl. Ve 31. minutě rozebrali Kašajík s Benešem obranu hostů a Valeš z 10 metrů doklepl do odkryté branky. Ve 37. minutě po rohovém kopu a závaru před brankou Jaroměře snížil zblízka Klapal. Ve 41. minutě po rychlém protiútoku přidal druhý gól hostů střelou z 25 metrů Řehák. O minutu později udržel míč ve vápně hostů Tokar, přihrál na penaltu Benešovi a ten se trefil do sítě.

Ve druhé půli se Jaroměři tolik nedařilo zaměstnávat obranu hostů a hra se vyrovnala. V 64. minutě nedosáhl Schejbal na přesnou střelu Lukáše Šrámka ze dvaceti metrů. V 69. minutě vyrovnal dělovkou ze 30 metrů pod břevno kostelecký Řehák. Čtvrt hodiny před koncem poslal Kašajík do brejku Holečka, ale jeho střela skončila vedle. V 77. minutě se uvolnil jaroměřský Jirka, ale z 18 metrů mířil nad. V 81. minutě po nedorozumění jaroměřské obrany šel Jakub Šrámek sám na branku, přehodil Schejbala a poslal hosty do vedení. Tentýž hráč měl další velkou šanci i o chvíli později, tentokrát ale jeho pokus Schejbal vyrazil.

Jaroměř dobře začala a vytvořila si slibný náskok. Hosté dokázali ve druhé půli několika střelami z dálky zápas otočit.

Trenér Lebedinský:
V existenčním utkání jsme vedli již 3:0 ve 30.minutě. Po poločase byl stav 4:2 pro nás. Hráči však 2. poločas naprosto nezvládli, odchodili ho a bojovný soupeř střelami z dálky rozhodl utkání ve svůj prospěch. Zklamal mě výkon, bojovnost a přístup všech hráčů. Takto se o záchranu nehraje !!! Nezbývá než se pokusit o nemožné a bodovat v posledních 2 zápasech, kdy nás čeká venku Bělohrad a doma Dobruška.

Žluté karty: Křovák, Šrámek Lukáš

Červené karty:

Rozhodčí:Vojtěch, Hlavsa, Krotil, delegát Školout

Diváci:112

Aktuální tabulka po 23. kolem 1.A třída, muži zde

mich

jaromer
23.5.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 22. kolo, 23.5.2010

Body s Chlumcem jsme nenávratně pryč!

Jiskra Jaroměř - FK Chlumec nad Cidlinou 1:4 (0:2)
Branky:Rejchrt - ???

Sestava Jaroměře: Schejbal – Kučera (62. Tokar Ivan), Hořínek, Křovák, Hrobský – Škoda, Svoboda, Kašajík, Rejchrt – Valeš (70. Andrle), Beneš

Sestava FK Chlumec nad Cidlinou:Černohlávek Petr – Volný, Pitterle, Beneš, Drahorád (64. Janda) – Jelínek, Janovský (59. Hermann), Vopátek, Miške – Černohlávek Jan (90. Myška), Koliáš

V 9. minutě unikl po pravém křídle Škoda a předložil míč na penaltu Valešovi. Zákrok chlumeckého stopera zezadu na hranici pravidel však Valešovu šanci zmařil. V 18. minutě zahrávala Jaroměř roh, Křováka držel v souboji chlumecký obránce rukama, ale rozhodčí Čejchan nepískl. Ve 22. minutě střílel po Kašajíkově přihrávce ze slibné pozice Rejchrt, ale trefil brankáře. O chvíli později váhal s rozehrávkou Svoboda, Vopátek mu sebral míč a střelou z 25 metrů do růžku skóroval. Ve 32. minutě hlavičkoval po Škodově rohu Valeš v gólové pozici nad. Ve 40. minutě se po závaru před jaroměřskou brankou odrazil míč od Černohlávka do sítě. Jaroměř měla první půli více šancí, do šaten však šli s náskokem hosté.

Ve 46. min prošel do vápna hostů Kašajík, přihrál na malé vápno Rejchrtovi a ten zblízka trefil do sítě. V 62. minutě chytil brankář Černohlávek Valešovu hlavičku k tyči. V 66. minutě se dostal k míči ve vápně Jaroměře Koliáš a přesným obloučkem poslal míč do šibenice. V 78. minutě odhodil Svoboda chlumeckého hráče, který bránil v rozehrání přímého kopu a viděl červenou. Deset minut před koncem chytil chlumecký brankář Benešův volej. V 88. minutě zahrávali hosté přímý kop ze dvaceti metrů a odražený míč usměrnil do branky Kopecký.

Jaroměř měla více ze hry, na šance sice vyhrála, ale na góly zvítězili hosté.

Trenér Lebedinský:
V důležitém utkání k nám přijel soupeř, který rozhodně svým herním projevem a kvalitou nepatří tam kde se momentálně nachází. Toto utkání jsme však i přes množství šancí prohráli. Hosté vytěžili z minima šancí 4 góly. My z mnoha šancí bohužel jediný, a to byl rozdíl, který toto utkání rozhodl. Málokdy kritizuji rozhodčí, ale v dnešním zápase nás jednoznačně sudí Čejchan poškodil, neboť nám nepískl 2 jasné penalty v prvním poločase a i další posuzování bylo prostě ,,podivné“.

Žluté karty:Kašajík, Hořínek – Drahorád, Volný, Koliáš, Miške, Jelínek

Červené karty:Svoboda

Rozhodčí:Čejchan, Kalaš,Pavlů, delegát Mudruňka

Diváci:109

Aktuální tabulka po 22. kolem 1.A třída, muži zde

mich

jaromer
15.5.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 21. kolo, 15.5.2010

Touha obou mužstev vyhrát přinesla remízu!

SK Třebechovice - Jiskra Jaroměř 2:2 (0:2)
Branky: Dvořáček, Vích Michal – Rejchrt, Škoda

Sestava SK Třebechovice: Maryanďuk – Zachatriáš, Horák Martin, Krejčí, Horák Aleš – Hruška (83. Vích David), Lukášek, Bendig, Schuler (80. Bíl) – Vích Michal, Dvořáček

Sestava Jaroměře: Schejbal – Kučera (77. Tokar Ivan), Hořínek, Křovák, Hrobský – Rejchrt, Kašajík, Svoboda, Škoda (71. Jirka), Valeš, Beneš

Jaroměř začala nebojácně. Ve 2. minutě odebral rozehrávajícím domácím míč Valeš, zkusil přehodit brankáře, ale míč skončil nad. V 6. minutě vysunul Beneš Rejchrta, ten vyhrál souboj s váhajícím Krejčím, šel sám na brankáře a s přehledem poslal míč k tyči. V 14. minutě střílel po Kašajíkově přihrávce z úhlu Beneš, brankář Maryanďuk však byl připraven. Jaroměři se dařila kombinace, ovládla střed hřiště a zatlačila domácí na jejich půlku. V 19. minutě rozehrál přímý kop Valeš, Beneš z pravé strany zacentroval a Škodova hlavička skončila v třebechovické brance. Ve 23. minutě prošel otevřenou obranou Jaroměře Dvořáček a postupoval sám na branku. Brankář Schejbal jeho nájezd nohou vyrazil. Schejbal zlikvidoval chvíli nato i další Dvořáčkův brejk.

Jaroměř měla v prvním poločase výraznou převahu. Šance domácích zlikvidoval Schejbal.

Do druhé půle nastoupili domácí aktivně a v 54. minutě vyrovnali. Dvořáček si ve vápně pokryl míč a z 12 metrů mířil přesně k tyči. V 58. minutě domácí několika přihrávkami rozebrali jaroměřskou obranu a Michal Vích poslal míč z vápna do odkryté branky. Gólové šance měla i Jaroměř. Rejchrt unikl po levém křídle, vypálil, ale brankář Maryanďuk vyrazil. Rejchrtova další šance skončila na tyči. Obě mužstva chtěla vyhrát a tak se hrál dramatický a bojovný fotbal s šancemi na obou stranách. Ke konci zápasu získala Jaroměř převahu. V 90. minutě brankář Maryanďuk zázračně vyrazil Valešovu hlavičku z malého vápna.

V utkání dvou rozdílných poločasů nedokázala Jaroměř svou převahu v první půli vyjádřit vyšším vedením. Zlepšená hra v druhé půli přinesla domácím už nečekanou remízu.

Trenér Lebedinský:
Na zápas do Třebechovic jsme jeli s vědomím, že domácí 5x v řadě neprohráli a na jejich hřišti to bude těžký zápas. Zároveň jsme ale věřili v naše schopnosti, neboť se nám poslední zápasy konečně herně a výsledkově rovněž vydařili. První poločas jsme odehráli v neskutečném tempu a nasazení. Domácí jsme jednoznačně přehrávali a naprosto jsme ovládli hru. Zaslouženě jsme vstřelili 2 góly a další šance zůstaly nevyužity. Nutno říci, že nás 2x podržel brankář Schejbal, který zlikvidoval 2 brejky domácích v podání Dvořáčka. Druhý poločas jsme začali dobře, ale od 55. do 80.minuty jsme naprosto vypadly ze hry a vyměnění domácí zaslouženě vyrovnali. Posledních 10.minut jsme opět zabrali, ale vítězný gól jsme i přes obrovské šance (Rejchrt, Beneš, Valeš) nevstřelili. Pomyslnou korunu v zahazování šancí deklarovala poslední sekunda zápasu, kdy osamocený Jirka Valeš hlavičkoval ze 2 metrů a gólman Maryanďuk předvedl naprosto famózní zákrok a jeho 1000% šanci chytil. Vzhledem k průběhu zápasu jsme dnes jednoznačně 2 body ztratily, ale bod ze hřiště soupeře nakonec bereme. Nyní nás čekají 2 klíčové domácí zápasy se silným Chlumcem a poté s Kostelcem nad Orlicí. Fanoušci přijďte nás povzbudit !

Žluté karty:???

Červené karty: ???

Rozhodčí: ???

Diváci:???

Aktuální tabulka po 21. kolem 1.A třída, muži zde

mich

jaromer
9.5.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 20. kolo, 9.5.2010

Opadla krize a začíná se hrát pořádný fotbal!

Jiskra Jaroměř - Sokol Roudnice 6:1 (3:0)
Branky:Kašajík 2, Valeš 2, Škoda, Beneš

Sestava Jaroměře: Schejbal – Kučera, Hořínek, Křovák, Hrobský – Škoda (60. Böhm), Svoboda, Kašajík, Rejchrt (53. Tokar Ivan) – Valeš (70. Tokar Pavel), Beneš

Sestava Sokol Roudnice:Jarkovský – Mrštík (46. Koudelka), Mikan, Matějka, Urban (46. Kejcar Jan) – Koblížek Jakub, Vlasák, Koblížek Jan, Krejcar Jakub – Bednář (46. Vlnas), Moníček

Už v 6. minutě po Schejbalově výkopu prodloužil Beneš hlavou míč za obranu hostů, Kašajík šel sám na branku a s přehledem skóroval. Ve 27. minutě si narazil Kašajík s Benešem a ze 14 metrů poslal míč přesnou střelou k tyči. Ve 30. minutě nacentroval Škoda z levého křídla přesně na Valešovu hlavu, a ten se trefil přesně pod břevno. Ve 36. minutě šel do otevřené obrany hostů Kašajík, předložil míč do gólovky Rejchrtovi, ale ten těsně minul branku. Na druhé straně zachránilo brankáře Schejbala po Bednářově hlavičce břevno.

Ve 49. minutě poslal Beneš do levého křídla Rejchrta, ten prudce zacentroval a Škoda napálil míč z voleje do sítě. V 62. minutě zahrával Křovák přímý kop od půlící čáry na branku, míč se odrazil k Valešovi a ten ho poslal do sítě. V 75. minutě se po rychlém protiútoku dostal do šance roudnický Moníček, ale z vápna nedokázal důrazněji zakončit. V 76. minutě dostal přihrávku z levého křídla před branku Jakub Koblížek, ale dokázal z malého vápna překopnout domácí branku. V 77. minutě snížil přesnou střelou z 18 metrů Krejcar. V 79. minutě vyrazil brankář Schejbal Moníčkovu střelu z 12 metrů. V 80. minutě Kašajík nacentroval, Ivan Tokar tečoval, jenže míč skončil těsně vedle. V 81. minutě po kombinaci Svobody s Kašajíkem přehodil brankáře hostů Beneš a uzavřel tak skóre.

Jaroměř se dokázala zejména v první půli prosadit v útoku, vytvořila si dost šancí a dala góly. I hosté si ke konci zápasu dokázali vytvořit několik šancí.

Trenér Lebedinský:
Dnes jsme předvedli jeden z nejlepších výkonů co jsem u týmu. Hráči hráli s obrovskou chutí, nasazením a především první poločas měl z naší strany vysokou kvalitu. Všichni hráči makali jako tým a výsledkem toho byly krásné góly po pěkných fotbalových akcích. Myslím si, že dnes i velmi náročnému fanouškovi nejednou zaplesalo srdíčko. Věřím, že jsme tímto již definitivně schodili ,,deku", která na nás bohužel z kraje jara ležela a že budeme v těchto výkonech již jen pokračovat ! Závěrem bych pochválil tým hostů, který zde snad jako jediný tým chtěl hrát fotbal a hrál otevřenou hru za jakéhokoliv stavu.

Žluté karty:---

Červené karty: ---

Rozhodčí: Hron, Stejskal, Medlík, delegát Vencl

Diváci:106

Aktuální tabulka po 20. kolem 1.A třída, muži zde

mich

jaromer
1.5.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 19. kolo, 25.4.2010

Cenné body z Trutnova!

FK Trutnov B - Jiskra Jaroměř 2:4 (1:1)
Branky:Valkoun, Finger – Kašajík 3, Valeš

Sestava Jaroměře: Schejbal – Kučera, Hořínek, Křovák, Hrobský – Kašajík, Svoboda, Beneš, Jirka (46. Böhm) – Škoda (74. Valášek), Valeš

Sestava FK Trutnov B:Hrubý – Petr, Valkoun, Mucudis, Vít – Vomočil, Groer, Jůzl, Finger, Kostadinovský – Makovský Jiří

Jaroměř si od začátku utkání vytvořila převahu, do vedení šli ale domácí. Ve 4. minutě po autovém vhazování poslal nekrytý Valkoun z 18 metrů přesnou střelu k tyči. V 8. minutě střílel po Kašajíkově centru Škoda, ale trefil brankáře. V 10. minutě hlavičkoval Valeš po Škodově rohu těsně nad. V 16. minutě vybojoval míč při rozehrávce domácích Beneš, poslal za otevřenou obranu Kašajíka a ten podél brankáře vyrovnal. Ve 30. minutě po Benešově rohu hlavičkoval Valeš do růžku, brankář Hrubý však stačil vytlačit míč na roh. Jaroměř měla celou první půli více ze hry, domácí se jen zřídka dostávali před jaroměřskou branku.

Po změně stran v 53. minutě si pokryl míč na vápně Trutnova Kašajík, připravil si dobrou pozici ke střele a umístil míč k tyči. V 58. minutě založil útok Hrobský, narazil si s Benešem a z pravého křídla našel na penaltě Valeše. Ten si míč zpracoval a nekompromisně ho poslal do sítě. V 70. minutě poslal Křovák Schejbalovi těžkou malou domů, Schejbal v souboji s Vomočilem fauloval a Finger penaltu proměnil. Jaroměř ohrožovala domácí branku, nedokázala však dobré šance proměnit. V 78. minutě chytil Schejbal nebezpečně tečovaný přímý kop domácích. V 79. minutě přihrál Böhm do vápna Valešovi, ten ale z gólové pozice přihrál Benešovi do ofsajdu. V 82. minutě poslal Hrobský do křídla Kašajíka, ten poslal míč ideálně před branku, ale Valášek dokázal z malého vápna přestřelit. V 84. minutě poslal Böhm do šance Beneše, jeho nedůraznou střelu z dobré pozice brankář domácích vyrazil. V závěru utkání se domácí natlačili do útoku. Otevřené obrany využila Jaroměř. V 89. minutě po kombinaci Böhma s Valešem šel sám na branku Kašajík, pohrál si z brankářem Hrubým a pojistil vítězství Jaroměře.

Jaroměř dokázala domácí přehrát, vytvořila si dost šancí a zaslouženě zvítězila.

Trenér Lebedinský:
Jsem rád, že jsme toto důležité utkání zvládly a zvítězily. Po celý zápas jsme byly lepším týmem a naše vítězství mohlo být daleko vyšší, ovšem náš krátkodobý herní výpadek za stavu 3:1 pro nás nás málem přišel velmi draho!!! Dnes chválím za výkon a přístup k zápasu celý tým, ovšem vyzdvihl bych dnes jistého Schejbala v brance, dopředu velmi dobře hrajícího Beneše a střelecky disponovaného Standu Kašajíka, který se konečně v našem dresu trefil, a to hned 3x.

Žluté karty:Valkoun, Finger – Valeš, Schejbal, Valášek

Červené karty: ---

Rozhodčí: Pešava, Bednář, Jindáček - delegát Koňák

Aktuální tabulka po 19. kolem 1.A třída, muži zde

mich

jaromer
25.4.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 18. kolo, 25.4.2010

Jiskra Jaroměř - Jiskra Hořice 1 : 2 ( 0 : 0 )
Branky:63. Beneš – 65. Hudek, 85. Kramule

Sestava Jaroměře: Schejbal – Kučera, Hořínek,Rejchrt, Hrobský – Kašajík, Beneš, Svoboda, Jirka – Tokar Ivan (46. Škoda), Holeček Aleš (60. Böhm)

Sestava Hořic:Žižka – Lacina, Richtera, Kočí, Kramule – Kulhánek Viktor, Melaga, Pour (87. Macák), Nečesaný – Nálevka (20. Stuchlík, 90. Kulhánek Jindřich)

Po počátečním mírném náporu Jaroměře se po pěti minutách hra vyrovnala. Ve 29. minutě zlikvidoval brankář Schejbal Nečesaného střelu z deseti metrů. Jaroměř měla mírně více ze hry, chyběla ji však přesnost v přihrávkách, a tak se do šancí nedokázala dostat. Ve 45. minutě nebezpečně vypálil z přímého kopu ze 30 metrů Svoboda, brankář Žižka ale k tyči dosáhl.

Pět minut po změně stran vyslal z přímého kopu další bombu Svoboda, brankář Žižka jen špičkami prstů vytlačil míč nad. V 54. minutě po Holečkově přihrávce přehazoval Kašajík hořického brankáře, ten ale dokázal na brankové čáře míč dostihnout. V 63. minutě poslal Böhm z přímého kopu od půlící čáry dlouhý pas do vápna a Beneš hlavou usměrnil míč do sítě. Hosté brzy vyrovnali. V 65. minutě získal odražený míč hořický Hudek a přesnou ranou k tyči z 16 metrů překonal Schejbala. O dvě minuty později zázračně vytlačil brankář Žižka Škodovu střelu na tyč. Ke konci utkání zatlačila Jaroměř hosty na jejich půlku a snažila se rozhodnout. Na druhé straně v 82. min poslal hořický Melaga přímý kop z třiceti metrů do břevna. V 85. minutě šli hosté do otevřené obrany Jaroměře, Pour přihrál Kramulemu, ten obešel Schejbala a rozhodl o vítězství hostů.

Jaroměř nedokázala překonat dobře bránící hosty, ti z mála šancí dokázali vytěžit vítězství.

Trenér Lebedinský:
I přesto, že jsme měli v prvním poločase mírně herně navrch nedokázali jsme si vypracovat vážnější gólovou šanci. Po změně stran jsme přitlačili a dočkali se zaslouženého vedení. To nám ovšem dlouho nevydrželo a soupeř vzápětí vyrovnal. Poté jsme se snažili o zvrácení stavu, nastřelili jsme tyčku a měli i další šance. Krutý trest přišel 5.minut před koncem, když hosté udeřili z brejku do naší rozhozené obrany a vstřelili vítězný gól. Na týmu leží deka, nevěří si, nejsme schopni si přihrát, natož dát gól. Situace je vážná, nám nezbývá nic jiného než bojovat !

Žluté karty:Hořínek – Richtera, Kočí

Červené karty: ---

Rozhodčí: Praus, Průša, Kudláček – delegát Mazura

Diváci:159 diváků

Aktuální tabulka po 18. kolem 1.A třída, muži zde

mich

jaromer
18.4.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 17. kolo, 1.4.2010

Sokol Kratonohy - Jiskra Jaroměř 3 : 2 ( 3 : 2 )
Branky:1., 45. Kříž, 34. Nun – 35. Beneš, 42. Holeček Aleš

Sestava Kratonohy: Vaněk – Štěpánek Jiří, Šikl, Král (46. Tomášek), Štěpánek Roman (46. Beran) – Hamák, Franc, Samek, Sadílek (68. Červenka) – Kříž, Nun

Sestava Jaroměře:Schejbal – Kučera (58. Rejchrt), Hořínek, Křovák, Hrobský – Kašajík, Svoboda, Beneš, Holeček Aleš (73. Jirka) – Škoda, Valeš (65. Tokar Ivan)

Domáci šli hned v první minutě do vedení. Křovákův nevydařený odkop zachytil Kříž a přes vybíhajícího Schejbala skóroval. Jaroměř byla i po obdržené brance častěji u míče. Ve 27. minutě unikal středem domácí Hamák, Křovák ho zezadu fauloval a viděl červenou. Ve 34. minutě se po centru z levé strany trefil domácí Nun z 20 metrů do šibenice. Hned nato snížil po Valešově hlavičce zblízka Beneš. Ve 42. minutě špatně rozehrál domácí stoper Šikl a Holeček přesnou střelou z 20 metrů vyrovnal. Ve 44. minutě se dostal do dobré šance Valeš, na malém vápně váhal se střelou a přišel o míč. Ve 45. minutě zahrávali domácí přímý kop a Křížova střela skončila v růžku jaroměřské branky.

Po změně stran v 52. minutě postupoval z úhlu na branku Škoda, místo přihrávky volnému Kašajíkovi zvolil střelu a trefil brankáře. V 61. minutě si na vápně Jaroměře dobře zpracoval míč Nun, uvolnil se, ale těsně minul branku. V 66. minutě vyhrál Valeš hlavičku v šestnáctce Kratonoh, sám před odkrytou brankou se ocitl Škoda, ale netrefil míč. Škoda promarnil i další gólovku po Tokarově přihrávce. V 85. minutě šla Jaroměř do rychlého útoku, Kašajík postupoval z levé strany k brance, vypálil, ale mířil těsně nad. Jaroměř se v závěru vrhla do útoku, domácí však už vítězství udrželi.

Jaroměř i v deseti sehrála s domácími nejméně vyrovnané utkání a kdyby proměnila vyložené šance mohla si odvést bod i více.

Trenér Lebedinský:
Zápas se pro nás nevyvíjel vůbec dobře, když jsme po hrubé chybě stopera prohrávali již ve 20.sekundě!!! 0:1. Další pohroma přišla za stavu 0:2, kdy jsme přišli o vyloučeného Křováka. Tento stav však náš tým nezlomil – ba naopak. Byly jsme jednoznačně lepším týmem a zaslouženě jsme vyrovnali stav po gólech Beneše a Holečka. Bohužel jsme hned vzápětí ,,do šatny“ inkasovali z přísně nařízeného TK z těsné blízkosti vápna. Druhý poločas jsme odehráli ve velkém tempu a nasazení. Výsledkem toho byly nejméně 4 vyložené 100% šance ze kterých jsme bohužel nedokázali vstřelit kýžený gól. Dnes jsme si za výkon a nasazení nezasloužili bod, ale 3, a to i i přesto, že jsme hráli třičtvrtě zápasu v 10ti. Bohužel nemáme ani jeden – takový je fotbal, o to více nás však porážka v Kratonohách mrzí. Hráče musím za dnešní předvedený výkon pochválit, neboť nechali na hřišti vše. Nyní nás čekají doma Hořice, kde musíme bezpodmínečně naplno bodovat.

Žluté karty:Samek - Kašajík, Hrobský, Svoboda

Červené karty: Křovák

Rozhodčí: Kos, Veselíl, Jehlička, delegát Šolc

Aktuální tabulka po 17. kolem 1.A třída, muži zde

mich

jaromer
14.4.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 26. kolo, 14.4.2010

FC Vrchlabí - Jiskra Jaroměř 0 : 4 ( 0 : 2 )
Branky: 35. Beneš, 42. Holeček Aleš, 71. a 79. Škoda (vlastní + z penalty)

Sestava Vrchlabí:Šulc Michal – Votoček (46. Janoch), Janda, Zajíc Jan, Fink – Horák, Zajíc Antonín (67. Nejedlý), Sommer, Pokorný (61. Panýr) – Zarebski, Kraus Ondřej

Sestava Jaroměře:Schejbal - Kučera (80. Tokár Pavel), Hořínek, Křovák, Hrobský - Jirka, Svoboda (69. Desenský), Beneš, Kašajík (85. Vít) - Škoda, Holeček Aleš

Začátek utkání byl z obou stran neurovnaný, hrálo se převážně ve středu hřiště. Ve 12. minutě šel po Kašajíkově přihrávce sám na branku domácích Jirka, rozhodl se ke střele, ale minul branku. Jaroměř si postupně vytvořila mírnou převahu ve středu hřiště. Ve 28. minutě zahrával domácí Sommer přímý kop z 18 metrů, jeho technická střela se otřela o tyč a skončila vedle. Ve 34. minutě poslal Holeček za stopery Beneše a ten překonal vybíhajícího brankáře. Ve 42. minutě zahrál Hrobský prudký přímý kop z levé strany, Holeček hlavičkoval z úhlu na branku a brankářovi Šulcovi proklouzl míč do sítě

S dvoubrankovým vedením se Jaroměř ve druhé půli uklidnila a zpřesnila kombinaci. Získala i převahu. V 60. minutě pronikl do otevřené obrany po levém křídle domácí Kraus, poslal zpětnou přihrávku na vápno, ale Zajícovu nedůraznou střelu Schejbal chytil. V 71. minutě šel po Kašajíkově přihrávce zleva do vápna hostující Škoda a jeho prudký centr skončil s pomocí domácího obránce v síti. V 79. minutě byl ve vápně faulován Škoda a sám penaltu proměnil.

Jaroměři se zápas vydařil a nad nevýraznými domácími snadno zvítězila.

Trenér Lebedinský:
V tomto zápase podal celý tým velmi dobrý výkon, ovšem vítězství se nerodilo lehce. Již ve 13.minutě jsme nedali naší oblíbenou disciplínu – samostatný nájezd (Jirka). Poté jsme ve 20.minutě přežili standardu domácích z vápna, která se otřela o tyč. Od této chvíle jsme však domácí až do konce zápasu přehrávali a zaslouženě zvítězili. Těší mě udržená nula vzadu a rovněž pak 4 vstřelené góly na hřišti soupeře. Nutno však konstatovat, že nás nevýrazné Vrchlabí moc neprověřilo a v sobotu v Kratonohách, které se netají postupovými ambicemi to bude úplně o něčem jiném. Málokdy vyzdvihuji jednotlivce, ale dnes musím pochválit až na pár drobných vyjímek celou obrannou čtveřici, v záloze Standu Kašajíka a v útoku pak neúnavného Aleše Holečka.

Žluté karty: ---

Červené karty: ---

Rozhodčí: Liebisch, Kubišta, Seidl – delegát Koňák

Aktuální tabulka před 17. kolem (s předehrávkou 26.kola) 1.A třída, muži zde

mich

jaromer
12.4.2010 Jiskra Jaroměř

Fotbal, 1.A třída, muži, 16. kolo, 11.4.2010

Jiskra Jaroměř - Červený Kostelec 0:1 (0:1)
Branky: 11. Zelený

Sestava Jaroměře:Schejbal – Kučera, Hořínek,Křovák, Beneš – Hrobský, Kašajík, Svoboda, Jirka – Tokar Ivan, Holeček Aleš

Sestava Č. Kostelec: Macek – Bárta, Škoda Jan, Liška, Louda (81. Vejrek) – Janko (87. Hála), Kulda (72. Čáp), Škoda Petr (57. Vít), Vlček, Kocián - Zelený

Ve 12. minutě poslali hosté lehký centr do vápna Jaroměře. Brankáři Schejbalovi míč vypadl a Zelený snadno skóroval. Jaroměř měla ve středu hřiště více ze hry, do šancí se ale nedostávala. Až ve 25. minutě vystřelil z 20 metrů Beneš, jeho střela však minula branku. Ve 27. minutě hlavičkoval po Benešově centru Křovák, brankář Macek ale k tyči dosáhl. Macek vyrazil i Svobodovu ránu k tyči v 28. minutě. Na druhé straně hlavičkoval Louda po přímém kopu vedle. Jaroměř se ke konci poločasu nastěhovala na půlku Kostelce, ale větší šanci si nevytvořila.

I v druhé půli pokračovala převaha Jaroměře. Příležitost ke skórování měli i hosté. V 62. minutě zkusil Zelený přehodit brankáře Schejbala, ten však jeho úmysl vystihl. V 63. minutě poslal Holeček za obranu hostů Kašajíka, ten přehodil brankáře, ale míč skončil na břevně. V 76. minutě viděl po druhé žluté kostelecký Vít i červenou. Hosté mohli i v deseti zvýšit po nedorozumění Hrobského se Schejbalem. V nastavení viděl i domácí Ivan Tokar po druhé žluté červenou.

Jaroměř si přes trvalou převahu ve středu hřiště nedokázala připravit gólové šance. Hosté si za dobrou obrannou hru odvezli šťastné vítězství.

Trenér Lebedinský:
Tento veledůležitý zápas jsme bohužel nezvládli a připsali si další domácí prohru s trpkou příchutí, kdy jsme inkasovali opět po hrubé chybě našeho gólmana. Poté jsme soupeře v poli přehrávali, ovšem vše bylo velmi statické a nebyly jsme schopni vstřelit gól. Když už se nám to povedlo tak nebyl uznán pro sporný offside. Nyní zajíždíme 2x ven, a to ve středu k dohrávce na horkou půdu do Vrchlabí, v sobotu pak do ambiciózních Kratonoh. Situace začíná být velmi vážná, to si musí hráči uvědomit!

Žluté karty:Svoboda, Jirka, Kašajík, Hrobský, Tokar Ivan 2 – Janko, Čáp, Vít 2

Červené karty: Tokar Ivan – Vít

Rozhodčí: Vojtěch, Šmolka, Hájek – delegát Wolf

140 diváků

jaromer
3.4.2010 Jiskra Jaroměř

Debakl v Libčanech!
SK Libčany - Jiskra Jaroměř 5:0 (2:0)
Branky: 9. 57. 61. Svatoš, 27. Pospíšil, 60. Bína

Sestava Jaroměře: Schejbal - Hořínek, Svoboda, Křovák, Rejchrt - Böhm (58. Tokar Ivan), Kašajík, Beneš, Jirka - Škoda (75. Vít), Kučera (65. Holeček Aleš)

Sestava Libčan: Tošovský - Kocián (67. Pavelka), Černý, Wild, Tušic - Krejza, Zahradník (75. Svoboda), Semerád, Pospíšil - Bína (60. Neppl), Svatoš (62. Adlaf)

Už ve 2. minutě měly Libčany gólovku. Svatoš prošel středem obrany a šel sám na branku. Brankář Schejbal jeho střelu z 12 metrů vyrazil. V 9. minutě postupoval Svatoš po levém křídle, z úhlu vystřelil a jeho nepříliš prudká střela skončila v síti. Jaroměř nedokázala udržet míč a přenechala iniciativu domácím. Ve 27. minutě zahrával Pospíšil roh, Schejbal míč špatně zasáhl a po Hořínkově teči skončil míč v brance Jaroměře. Zbytek první půle se dohrál v režii domácích, Jaroměř branku Libčan neohrozila.

Do druhé půle nastoupila Jaroměř aktivněji. V 52. minutě zacentroval z pravého křídla Kučera, Škodovi při zakončení však chyběl důraz. V 57. minutě šli domácí do otevřené obrany Jaroměře, Bína přihrál Svatošovi a ten pohodlně skóroval. V 60. minutě zvýšil po samostatné akci střelou z 20 metrů Bína. V 61. minutě prošel středem Svatoš a z vápna poslal míč k tyči. V 69. mohl po Benešově přihrávce za obranu snížit Kašajík, ale těsně minul. V 79. minutě zahodil vyloženou šanci domácí Adlaf. V 79. minutě pronikl do vápna domácích Beneš, Černý ho zezadu srazil a viděl červenou. Penaltu zahrával Svoboda, ale mířil vedle.Jaroměř se kromě deseti minut po změně stran nedokázala domácím vyrovnat. Ti si připsali pohodlné vítězství.

Trenér Lebedinský: Co říci k výsledku?Podali jsme tragický výkon, a to ve všech řadách. Domácí si udělali ze zápasu exhibici. Více k tomu nemám co říci.

Žluté karty: Černý, Neppl - Svoboda, Jirka, Schejbal

Červené karty: Černý

Rozhodčí: Gereg, Korec, Staněk, delegát Vašata

jaromer
28.3.2010 Jiskra Jaroměř

Áčko vstoupilo do sezóny porážkou

Jiskra Jaroměř - Dvůr Králové B 2:4 (1:3)
Branky: 42. Beneš, 83. Rejchrt – 15. Hruška, 28. 33. Novotný, 49. Urban

Jaroměř: Schejbal – Hořínek, Svoboda, Křovák, Rejchrt – Kučera, Kašajík, Beneš, Jirka (64. Böhm) – Škoda (64. Tokar Ivan), Valeš

Dvůr Králové B: Daniel – Bednář, Hruška, Macek, Bentner – Bartoníček (69. Marks), Urban, Novotný, Jukl (46. Pitro) - Otradovský Martin (89. Klust), Řehák (46. Němeček)

V úvodu utkání se Jaroměř natlačila na půlku hostů. Ve 3. minutě hlavičkoval po Benešově rohu Valeš. Další šanci měl po narážečce s Benešem v 6. min. Kašajík, ale brankář Daniel proti němu dobře vyběhl. V 7. minutě nastřelil Beneš z vápna břevno. I hosté ohrozili domácí branku. Ve 13. minutě hlavičkoval těsně nad Řehák. V 15. minutě šli hosté do otevřené obrany a Křovák musel faulovat. Z přímého kopu poslal Hruška míč přes zeď do sítě . Ve 28. min. založili hosté rychlý útok po levém křídle a přihrávku před branku doklepl s pomocí tyče Novotný. Ve 34. minutě střílel z přímého kopu z 25 metrů Křovák, jeho ránu brankář Daniel vyrazil. Ve 36. minutě zahrávali hosté rohový kop a Novotný hlavou zvýšil na 0:3. Ve 42. minutě založil útok Jaroměře Jirka, Kašajík poslal přihrávku do vápna Benešovi a ten z pomocí obránce přehodil brankáře Daniela . Ve 44. minutě po Kašajíkově přihrávce mířil z vyložené pozice Kučera nad.

Ve 49. min. postupovali dvorští Urban a Otradovský sami na branku a Urban pohodlně skóroval. Po hodině hry založili slibný útok Kašajík s Benešem, Beneš zleva obstřelil brankáře, ale Macek stačil ještě na brankové čáre zachránit. V 79. minutě viděl dvorský Bednář červenou za faul na Kašajíka. Ke konci utkání se Jaroměř nastěhovala před vápno hostů. V 80. min se po kombinaci Tokara s Kašajíkem trefil z vápna k tyči Rejchrt.

Jaroměř byla sice častěji u míče, proti chytře hrajícím hostům se však nestačila v útoku prosadit. Hosté využili rychlých protiútoků k překonání nejisté jaroměřské obrany a zaslouženě si odvezli všechny body.

Žluté karty: Křovák, Svoboda – Bednář, Macek

Červená karta: Bednář
Rozhodčí: Pešava, Šmolka, Krotil, delegát Svoboda
Diváků: 90
mich

jaromer
21.3.2010 Jiskra Jaroměř

Vyrovnané utkání s mírnou převahou!

Jaroměř ,,A" – Roudnice nad Labem 5:2(1:0)
Branky: 1. Böhm, 67. Kašajík, 69., 83. Valeš, 81. Rejchrt - 75., 90. Krejcar

Sestava 1.poločas: Schejbal - Rejchrt, Křovák, Svoboda, Hořínek - Kučera, Kašajik, Beneš, Böhm - Valeš, Tokar I.

Sestava 2.poločas: Schejbal - Kučera (62. Rejchrt), Křovák (67. Tokar I.), Svoboda, Hořínek - Böhm, Kašajík, Beneš, Jirka - Valeš, Škoda

Poslední přípravný zápas před sezónou jsme sehráli se soupeřem z Roudnice. Utkání se hrálo na našem tréninkovém hřišti menších rozměrů a na velmi těžkém terénu. Mnoho fotbalové krásy tak nenabídlo a oboustranně byl k vidění spíše bojovný fotbal plný nepřesností na obou stranách. Náš tým byl i přesto lepší a zaslouženě zvítězil, ovšem výkon týmu optimální určitě nebyl.

jaromer
16.3.2010 Jiskra Jaroměř

Aktuální podrobná zpráva - TJ Jiskra Jaroměř fotbal MUŽI "A"

Jarní část sezóny 2009/2010 klepe nezadržitelně na dveře, a proto si Vám dovolujeme přiblížit a zpřehlednit situaci v našem ,,A“ týmu dospělých o zimní přestávce. Tak jako je tomu v každém přestupním období tak i v letošní zimní přestávce byl ,,pohyb“ v našem ,,A“ týmu poměrně veliký. I přesto jsme absolvovali kvalitní zimní přípravu, kdy jsme trénovali 3x týdně. Jednalo se o tradiční výběhy a tréninky na naší potažmo Novoměstské umělé trávě. Zúčastnily jsme se Krkonošské zimní ligy a sehráli i řadu dalších přípravných utkání s kvalitními týmy z Krajského přeboru. Toto vše bylo vyplněno účastí všech našich hráčů v Jaroměřské FAIN LIZE firem 2010(Dlouhodobý 5ti kolový halový turnaj). Tým rovněž absolvoval ,,premiérové“ soustředění na horách v Janských lázních, kde se v chatě Jiřince sešla skvělá parta 15ti lidí, a toto soustředění jednoznačně splnilo svůj účel.

Přehled našich PÚ:

SK Sparta Úpice – 5:1 (Kučera 2x, Nožka, Beneš, Tokar)
Česká Skalice – 1:6 (Kučera)
Trutnov ,,B“ - 5:3
Doudleby nad Orlicí – 2:4 (Nožka, Svoboda)
SK Janské Lázně – 2:2
Dvůr Králové SD – 1:3 (Hrobský)
Rudník – 2:3 (Nožka, Jirka)
SK Horní staré Město – (Valeš 2x, Jirka, Kučera, Hořínek)
Jaroměř ,,B“ - FKM Úpa SD – 0:5
Přepychy – 3:2 (Valeš 2x, Škoda)
Lokomotiva HK – 4:7 (Böhm, Jirka, Kučera)
Česká Skalice – 2:4 (Škoda, Kašajík)

Složení realizačního týmu:

Trenér –
Lebedinský Jiří
Hrající asistent trenéra – Škoda Martin
Vedoucí mužstva – Michálek Václav

Příchody:

Kašajík Stanislav – hostování do 30.6.2010 – FC Olympia Hradec Králové
Křovák Luboš – konec hostování v TJ Velichovky
Valeš Jiří - konec hostování v TJ Velichovky
Škoda Martin – návrat po dlouhé nemoci

Odchody:

Ruprich Vilém – hostování do 30.6.2010 - TJ Dvůr Králové SD
Horák Jakub – hostování do 30.6.2010 - Jiskra Česká Skalice
Michálek Martin - hostování do 30.6.2010 - Jiskra Česká Skalice
Nožka Lukáš – předčasné ukončení hostování – MFK Nové Město nad Metují

Hráčský kádr ,,A“ týmu je následující:

Brankáři:
Schejbal Jakub, Kejzlar Lukáš

Obránci: Hořínek Jaroslav, Křovák Luboš, Svoboda Daniel, Hrobský Jan, Rejchrt Lukáš

Záložníci: Beneš Jan, Kašajík Stanislav, Böhm Lukáš, Jirka Miroslav, Kučera Jiří,

Útočníci: Škoda Martin, Valeš Jiří, Tokar Ivan

Kádr týmu pak bude pravidelně doplňován hráči ,,B“ týmu a dorostu.

Lebedinský Jiří

tomik

jaromer
15.3.2010 Jiskra Jaroměř

Dobré utkání s uznáním od soupeře

MUŽI A - neděle
TJ Jiskra Česká Skalice : TJ Jiskra Jaroměř 4:2 (2:0)
Branky: Škoda, Kašajík

Sestava:Kejzlar – Hořínek, Křovák (62. Kučera), Svoboda, Hrobský – Kučera (60. Böhm), Kašajík, Beneš, Jirka – Valeš, Škoda (60. Tokar I.)

V posledním přípravném utkání před sezónou jsme se utkali s notně posíleným týmem České Skalice. S tímto soupeřem jsme se utkali již v úvodu zimní přípravy a prohráli vysoko 1:6. Zápas začal zostra a prvních 10.minut bylo z naší strany velmi dobrých, ovšem velké šance Valeše ani Škody se neujaly. Po těchto našich šancích nás Skalice bohužel začala přehrávat a byla po zbytek poločasu lepším týmem. Dobře se pohybovala a kombinovala. Převaha Skalice vyvrcholila v polovině poločasu, kdy během 5ti minut dostal 2x hráč Skalice Kořínek mnoho prostoru a vstřelil nám 2 branky. Za tohoto stavu pak skončil poločas.

Druhý poločas nastoupilo za náš tým jiné mužstvo. Převzali jsme otěže zápasu a na branku Skalice se valil jeden útok za druhým. Hráči vlétli na soupeře s nadšením a nasazením. Dobře jsme se pohybovali a donutili soupeře k chybám. V 55.minutě se nám podařilo zaslouženě snížit Standou Kašajíkem. Hned 5.minut nato se prosadil ,,staronový“ ostrostřelec Martin Škoda a bylo vyrovnáno! Paradoxně v době našeho největšího tlaku se dostala Skalice snad poprvé na naší polovinu a nevinný centr do vápna ,,foukl“ vítr do pravého růžku Kejzlarovy branky. Tento gól nás však nesložil, naopak nás nabudil. Měli jsme 3 obrovské šance na vyrovnání(Böhm, Kučera, Hrobský), ovšem brankář Skalice byl proti, a nebo naši střelci selhali!Neproměnění těchto šancí se nám vymstilo, to když se soupeř dostal v 75.minutě znovu výjimečně na naši polovinu a po chybě při bránění jsme dostali zřejmě rozhodující gól celého zápasu. I po tomto gólu jsme hráli aktivně a výsledkem toho byly další velké šance včetně břevna nastřeleného Tokarem.

Lebedinský Jiří – trenér: V dnešním zápase rozdílných poločasů nezvítězil lepší, ale šťastnější celek. Hráči podali, hlavně pak ve 2. poločase výborný výkon. Pokud odehrajeme s takovýmto nasazením a přístupem všechny zápasy v A.třídě věřím, že to bude vydařené jaro. České Skalici k vítězství gratuluji a přeji ji ve zbytku sezony záchranu v soutěži, neboť má momentálně velmi kvalitní tým.

odkaz na článek o utkání na stránkách Českoskalického fotbalu

tomik

jaromer
7.3.2010 Jiskra Jaroměř

Prohra s ,,Lokádou"

MUŽI A - neděle
Jiskra Jaroměř ,,A-B“ – Lokomotiva HK 4:7 (3:1)!
Branky: Böhm, Jirka, Kučera

Sestava: Kejzlar – Hořínek, Horák V., Tokar, P. Jirků – Jirka st., Svoboda, Tokar I., Böhm – Holeček A., Kučera

Ve 2. poločase střídali: Nožka, Vít

V kombinované sestavě jsme nastoupili proti tradičnímu soupeři v přípravě – Lokomotivě HK. První poločas byl z naší strany výborný, plný pohybu, pěkných kombinačních akcí, které jsme dokázali i proměnit. Druhý poločas byl však naprostým propadákem, kdy se celá hra úplně rozpadla a nakonec se z jasného zápasu zrodil debakl !!

jaromer
6.3.2010 Jiskra Jaroměř

Nevýrazný zápas s nepříjemným koncem

MUŽI A - sobota
SK Přepychy – Jiskra Jaroměř ,,A" 2:3 (0:2)
Branky: Valeš 2x, Škoda

Sestava: Schejbal – Hořínek, Křovák, Svoboda, Beneš – Jirka st, Kašajík, Tokar I., Rejchrt (20.Böhm) – Valeš, Škoda

Ve 2. poločase střídali: Desenský, Jirka ml.

V jednom z posledních PÚ před sezónou jsme zajížděli na půdu jednoho z předních týmů KP. Zápas se hrál na malém hřišti s těžkým terénem, který znemožňoval jakoukoliv složitější práci s míčem. Celý první poločas jsme i přes tento fakt měli výraznou převahu a hrálo se pouze na polovině domácích. Výsledkem naší převahy však byly pouze 2 góly, když jsme ještě řadu jasných gólových šancí trestuhodně nevyužili. Druhý poločas z naší strany již tak kvalitní nebyl a umožnili jsme domácím dostat se do hry.V závěru se po úmyslném a likvidačním faulu na Martina Škodu strhla nepěkná strkanice do které se zapojili skoro všichni hráči na hřišti. Z následné standardní situace jsme vstřelily zasloužený vítězný gól a hned poté hlavní sudí zápas raději ukončil.

jaromer
28.2.10 Jiskra Jaroměř

Jiskra vítězně

SK Horní Staré Město - Jiskra Jaroměř 3:5 (2:2)
Branky: Valeš 2x, Jirka, Kučera, Hořínek
Sestava 1. poločas:Schejbal - Desenský, Svoboda, Hořínek, Beneš - Jirka, Kašajík, Rejchrt, Hrobský - Valeš, Kučera
Sestava 2. poločas:Kejzlar - Desenský, Svoboda, Rejchrt, Beneš - Böhm, Tokar I., Kašajík, Hrobský (55. Jirka) - Valeš, Kučera (80. Hořínek)

V jednom z posledních zápasů Krkonošské ligy jsme se střetli s kvalitním a pohyblivím soupeřem. Naše vítězství je zasloužené, ovšem opět jsme se nevyvarovali hrubých individuálních chyb, které nám vždy zkomplikují život a kazí výsledek.

jaromer
20.2.10 Jiskra Jaroměř

Prohra s Rudníkem!

TJ Avon Rudník - TJ Jiskra Jaroměř 3:2 (1:1)
Branky: Nožka, Jirka
Sestava 1. poločas:Kejzlar - Čapek, Beneš, Hořínek, Jirků - Böhm, Svoboda, Tokar I. (20. Kašajík), Rejchrt - Nožka, Vít
Sestava 2. poločas:Kejzlar (60. Buchta) - Rejchrt, Beneš, Hořínek, Hrobský - Jirka (70. Krista), Svoboda, Kašajík, Böhm - Škoda, Tokar I.

Na zápas dorazila drtivá většina týmu z náročného soustředění v Janských lázních což se na výkonu některých hráčů určitě projevilo a sehrálo svou roli. Nicméně ani to neomlouvá fakt, že jsme prohráli se soupeřem, kterého bychom měli určitě porazit. Je však nutno podotknout, že se Rudník představil ve velmi dobrém světle a sehrál velmi dobrou partii. Samotný zápas pak ukázal i spoustu věcí a situací, které by se určtiě neměli opakovat.

jaromer
7.2.10 Jiskra Jaroměř

Zasloužená prohra a nešťastné zranění

Dvůr Králové SD - Jiskra Jaroměř 3:1(0:0)
Branky: Hrobský
Sestava:Schejbal - Desenský, Rejchrt, Hořínek, Hrobský - Böhm, Tokar I., Svoboda, Jirka - Kučera, Vít
Průběžně střídali: Holeček T., Holeček A., Ersin

Jsou dny a zápasy ve kterých nejde vůbec nic. Tento byl jeho zářným příkladem. Se snaživým a kvalitním soupeřem jsme prohráli zalouženě, neboť on dal do zápasu daleko více bojovnosti a iniciativy. Věřím, že si z tohoto zápasu vezmou všichni hráči ponaučení, stejně tak to udělám já. Říká se, že se nejlépe odráží ode dna.... Stínem utkání bylo zranění Dandy Svobody, kterému všichni přejeme brzské uzdravení...

jaromer
31.1.10 Jiskra Jaroměř

Vyrovnaná hra s Doudlebami!

Jiskra Jaroměř : TJ Velešov Doudleby n.Orlicí 2:4 (0:1)
Branky: Nožka, Svoboda
Sestava:Kejzlar - Desenský, Svoboda, Rejchrt, Hrobský - Jirka, Hořínek, Tokar I., Böhm - Holeček T., Nožka
Průběžně střídali: Holeček A., Tokar P.

V dalším ze série přípravných zápasů jsme se utkali se čtvrtým týmem Krajského přeboru - Doudlebami nad Orlicí. Velice kvalitní soupeř měl po celý první poločas územní převahu, ovšem na malém hřišti bylo vyložených šancí poskromnu. Doudleby však přece jen udeřily a ujaly se zaslouženého vedení. Druhý poločas se obraz hry změnil a u míče byl po celý druhý poločas častěji náš tým. Co je však platná herní převaha, když jsme soupeři nabídli po neskutečných hrubkách našich hráčů(Kejzlar, Hrobský, Rejchrt) 3 laciné góly z brejků. Hráče musím pochválit za výkon především ve druhém poločase, ovšem s kaňkou v samém závěru, kdy jsme zbytečně a nepochopitelně debatovali s rozhodčím !!!!

jaromer
16.1.10 Jiskra Jaroměř

Ačko vstoupilo do zimní ligy vítězně!!

Jiskra Jaroměř : SK Sparta Úpice 5:1 (1:1)
Branky: Kučera 2x, Nožka, Beneš, Tokár
Sestava:Schejbal - Rieger, Hořínek, Beneš, Hrobský - Rejchrt, Böhm, Svoboda, Jirka st. - Kučera, Tokar I.
Průběžně střídali: Desenský, Jirků, Nožka, Holeček T.

Od začátku zápasu jsme měli utkání plně ve své moci a jen naše neschopnost vstřelit branku umožňila soupeři být po naší hrubé chybě při autovém vhazování u našeho rohového praporku pořád ve hře. Ve druhém poločase jsme pak přidali a výsledkem toho bylo zasloužené vítězství vesměs po pěkných brankách. Hráčům děkuji za přístup k utkání. Nato, že to byl první zápas po dlouhé pauze to nebylo tak špatné.

jaromer
1.11.09 Jiskra Jaroměř

Muži A opět nevstřelili ani branku!

Jiskra Jaroměř – Vrchlabí 0:1 (0:1)
Branky: 33. Šulc Michal

Jaroměř: Schejbal – Matějček Radek, Beneš, Hořínek, Rejchrt (46. Böhm) – Hrobský, Michálek, Svoboda (70. Otradovský), Ruprich (77. Nožka) - Tokar Ivan, Horák (53. Valášek)

Vrchlabí: Šulc Michal – Fink, Zajíc Jan, Pleva, Kolář – Zajíc Antonín, Šulc Miloš, Pokorný, Horák – Kraus Pavel, Sommer (87. Kraus Ondřej)

Od začátku utkání byla častěji u míče Jaroměř. Několikrát vystřelila, ale vážněji branku hostů neohrozila. Ve 28. minutě hlavičkoval po Benešově rohu Hořínek těsně vedle. O pět minut později pronikl středem jaroměřské obrany Miloš Šulc a brankář Schejbal ho fauloval. K penaltě se postavil brankář Michal Šulc a proměnil. Po vedoucí brance hráli hosté v klidu a do přestávky nepustili jaroměřské do větší šance.
Hned v počátku druhé půle zahrozili hosté. Po rychlém protiútoku trefili z levé strany tyč domácí branky. V 55. minutě po akci Tokara a Beneše střílel z 18 metrů Böhm těsně vedle. Jaroměř se tlačila dopředu a hrálo se převážně na půli hostů. Ti ale chytrou obrannou hrou nepouštěli Jaroměř do šancí. Ani závěrečný nápor domácích už skóre nezměnil. Domácí se přes velkou převahu v poli nedokázali prosadit před brankou hostů a ti si za jeden vydařený útok odvážejí všechny body.

Trenér Lebedinský:

Žluté karty: Matějček, Schejbal Beneš – Horák, Šulc Miloš, Fink
Rozhodčí: Krotil, Hlavsa, Vlachynský – delegát Vašata
Diváků: 67
mich

jaromer
25.10.09 Jiskra Jaroměř

Debakl v Dobrušce!

Dobruška - Jiskra Jaroměř 5:0 (3:0)
Branky: 19., 30., 80. Ulich, 40. Hájek, 47. Alt

Dobruška: Šrámek – Jarkovský, Horák, Filip – Mikušík, Alt, Zrzavý (65. Macek), Zilvar - Dostál, Ulich, Hájek

Jaroměř: Schejbal – Rejchrt, Svoboda, Hořínek, Hrobský – Valášek (35. Horák), Michálek, Beneš, Böhm (59. Ruprich) – Kučera, Tokar Ivan (72. Otradovský)

Po úvodním mírném náporu domácích zahrozila Jaroměř. Po centru Kučery z pravého křídla střílel z voleje Michálek, ale trefil brankáře. Minutu poté zmařil brankář Schejbal včasným vyběhnutím šanci Zilvarovi. V 10. minutě zapomněla jaroměřská obrana na Hájka, ale ten z pravé strany trefil tyč. V 19. minutě si na centr z pravé strany naskočil Ulich a poslal Dobrušku do vedení. Po vstřelené brance tlak domácích zesílil. Ve 25. minutě chytil Schejbal Hájkovu hlavičku z 12 metrů. Ve stejné minutě vyrazil domácí brankář Šrámek Tokarovu střelu z 20 metrů k tyči. Ve 30. minutě zahrával Ulich přímý kop z 25 metrů a přes zeď poslal míč do sítě. Ve 40. minutě zaútočili domácí do otevřené obrany Jaroměře a po přihrávce Ulicha z pravého křídla doklepl zblízka do branky Hájek.
Hned po změně stran rozebrali domácí útočníci jaroměřskou obranu, Alt se dostál sám před branku a v klidu skóroval. Ve 48. minutě se prosadila i Jaroměř. Beneš zacentroval, Kučera poslal hlavou míč Horákovi, ten však z jedné pálil nad. Se čtyřbrankovým vedením hráli domácí v pohodě a nepouštěli Jaroměř ke své brance. V 78. minutě vyrazil Schejbal Mikušíkovu střelu z 18. metrů. V 85. minutě hodili domácí dlouhý aut z pravé strany a míč prošel až před branku. Tam se nejlépe zorientoval Ulich zblízka přidal svůj třetí gól.
Dobruška byla po celý zápas ve všech řadách aktivnější a rychlejší a nedala Jaroměři šanci.

Trenér Lebedinský: Do Dobrušky jsme jeli s vědomím, že nás čeká jeden z nejlepších týmů A-třídy což se bezezbytku potvrdilo. Domácí disponují kvalitním týmem a hráči ve všech řadách. Útok ,,Ulich-Hájek" určitě patří k ozdobám 1.A třídy. Od začátku zápasu byli domácí lepším týmem, my jsme měli jedinou gólovou šanci v prvním poločase již v 5.minutě, kdy Michálek z malého vápna trefil pouze gólmana. Kdoví jak by se utkání vyvíjelo,kdybychom tuto šanci proměnili...Od této naší šance však bylo na hřišti pouze jedno mužstvo - a to domácí Dobruška(Ulich-Hájek), která nám do poločasu ,,nasázela" 3 góly. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivně, ovšem nevyužili jsme další šanci, kdy Horák zblízka přestřelil a hned z protiútoku jsme dostali 4.gól, který zápas definitivně rozhodl. Utkání se po této 4. brance již jen dohrávalo. Střetli jsme se jednoznačně s nejkvalitnějším týmem v dosavadním průběhu podzimu, což ale v žádném případě neomlouvá náš špatný výkon ze kterého se musíme ponaučit a napravit poslední dva nepovedené výsledky v dalších zápasech doma, kdy hrajeme s Vrchlabím a Dvorem Králové ,,B" . Domácím k vysokému a zaslouženému vítězství gratuluji.

Žluté karty: Dostál – Svoboda, Horák, Beneš, Ruprich
Rozhodčí: Svoboda, Hrabík, Vaníček L. - delegát Andrejs
mich

jaromer
19.10.09 Jiskra Jaroměř

Áčko prohrálo s lídrem tabulky!

Jiskra Jaroměř – FK Lázně Bělohrad-Pecka 1:3 (0:2)
Branky: 68. Valášek – 2. Marek, 25., 77. Suchánek

Jaroměř: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Hořínek, Rejchrt (70. Nožka) – Kučera (62. Tokar Ivan), Michálek, Beneš, Ruprich - Horák, Otradovský (62. Valášek)

FK Lázně Bělohrad-Pecka: Čížek – Marek, Velich, Černý, Blažek – Šrám, Nezbeda, Loner, Jezbera Lukáš (81. Hartl) – Suchánek (88. Jezbera Daniel), Rychecký (46. Ditrich)

Hosté začali lépe a od začátku se natlačili na polovinu Jaroměře. Už ve 2. minutě si zpracoval ve vápně Jaroměře míč Marek a v souboji se Schejbalem poslal míč do sítě. Jaroměř se vymanila ze sevření a dostávala se před branku hostí. V 11. minutě střílel z dvaceti metrů vedle Svoboda. O chvíli poději hlavičkoval Horák v gólové pozici nad. Šanci měli i hosté. Ve 24. minutě střílel Rychecký po rychlém protiútoku vedle. Vzápětí dostal Suchánek míč mezi jaroměřské stopery a překonal vybíhajícího Schejbala. Ve 32. minutě zahrávala Jaroměř roh a po skrumáži vyrazil brankář Čížek Horákovu střelu jen nohou. Ve 39. minutě po Ruprichově rohu poslal Horák hlavou míč do sítě, ale rozhodčí Průcha viděl jeho faul a gól neuznal.
Po změně stran se Jaroměř natlačila na soupeřovu půlku, vytvořila si šance, ale Otradovský ani Ruprich je nedokázali proměnit. Tlak Jaroměře vyústil v 68. minutě v branku. Valáškův centr zprava skončil po teči obránce v síti. V 71. minutě se hosté dostali do ojedinělého protiútoku, na branku šel sám Suchánek a překonal vybíhajícího Schejbala. Tlak Jaroměře pokračoval. V 88. minutě střílel Beneš, brankář jen s obtížemi vyrazil. V závěru utkání už hosté vítězství ubránili.
Jaroměř až na začátek utkání dokázala hosty přehrávat, ale chybami v obraně umožnila soupeři snadno skórovat.

Trenér Lebedinský: Zápas s lídrem tabulky se mi hodnotí velice těžce. Nechytili jsme úvod zápasu a již ve 2.minutě jsme po zmatcích v obraně prohrávali 0:1.Z otřesného a chaotického úvodu jsme se oklepali až po 10ti minutách hry.Od této chvíle jsme hosty na těžkém terénu přehrávali měli i šance, ovšem nevyužili jsme žádnou včetně neuznaného gólu Horáka. Hosté pak udeřily v době našeho největšího tlaku ještě jednou,kdy po dalším nedorozumění naší nejisté obrany zvýšili na 0:2.Druhý poločas jsme hráli pouze na polovině soupeře, měli místy až drtivý tlak a dočkali se zaslouženého snížení střídajicím Valáškem. Paradoxně v době našeho největšího a tlaku jsme po další hrubé individuální chybě v obraně prohrávali 1:3. Do konce zápasu jsme se snažili s výsledkem něco udělat, ovšem nebyli jsme schopni dát gól ani z těch nejvyloženějších šancí. Dnes nám bohužel vůbec nezahrála obrana, a tak si produktivní hosté odváží z Jaroměře všechny 3 body.

Žluté karty: žádné
Rozhodčí: Průcha, Kubišta, Seidl – delegát Skalický
Diváků: 149
mich

jaromer
11.10.09 Jiskra Jaroměř

Za bojovný výkon jsme si odvezli tři body!

Kostelec nad Orlicí – Jiskra Jaroměř 1:2 (1:2)
Branky: 30. Řehák – 9. Beneš, 43. Horák

Kostelec nad Orlicí: Matoušek – Jiroušek, Hodač, Řehák, Mitana (80. Šrámek Jakub) – Bolehovský, (8. Šrámek Lukáš), Klapal, Kvasnička (60. Pinkas), Mlynář – Švandrlík, Karnas (76. Vilímek)

Jaroměř: Schejbal – Matějček, Svoboda, Hořínek, Hrobský – Kučera, Michálek, Beneš, Böhm (46. Ruprich) – Horák (80. Rejchrt ), Otradovský Tomáš (56.Tokar Ivan)

Hned v první minutě zaskřípala rozehrávka jaroměřské obrany a ke střele se dostal domácí Karnas. Naštěstí pro Jaroměř mířil z vápna vedle. V 5. minutě zahrávali domácí přímý kop. Míč tečovaný Hodačem stačil brankář Schejbal vyrazit. Po úvodním náporu domácích se v 9. minutě dostala do útoku i Jaroměř. Hrobský našel na šestnáctce Beneše a jeho střela skončila po teči obránce v síti. Ve 14. minutě hlavičkoval Horák po Otradovského centru do brankáře. Jaroměř získala převahu a zahrávala několik rohů. Gól však dali domácí. Ve 30. minutě se opřel do míče stopér Řehák a na jeho střelu ze 40 metrů Schejbal nedosáhl. Po vyrovnávací brance se domácí natlačili před jaroměřské vápno. Ve 43. minutě zaútočila Jaroměř. Kučera z pravého křídla zacentroval, přetažený míč vrátil Michálek hlavou před branku a Horák se z voleje trefil.
Po změně stran si Jaroměř vytvořila další gólovku. V 53. minutě se po akci Horáka a Beneše dostal ke střele z 12 metrů Kučera, ale mířil vedle. Domáci poté převzali iniciativu, tlačili, ale do gólové šance se nedokázali dostat. V 87. minutě vyrazil Schejbal nebezpečnou střelu Hodače z 20 metrů. V nastaveném čase zaútočila Jaroměř do otevřené obrany domácích. Michálek přihrál Rejchrtovi před odkrytou branku, ale Rejchrt z vyložené šance mířil vedle.
V zápase si obě mužstva dokázala vynutit převahu, Jaroměř si však vytvořila více šancí a dvě proměnila.

Trenér Lebedinský: Dnešního vítězství si hodně cením, neboť bylo podloženo kvalitním, bojovným a disciplinovaným výkonem celého týmu. Nechytili jsme úvod zápasu, proto nás domácí v úvodní desetiminutovce přehrávali. Poté jsme byli po zbytek poločasu lepším týmem a dostali jsme se zaslouženě do vedení po pěkných kombinačních akcích. Druhý poločas jsme trpělivě bránili jednobrankový náskok a vyráželi do rychlých protiútoků. Domácí tým hrozil především nakopávanými balóny se kterými si však naše spolehlivá obrana v čele se Svobodou dokázala poradit. Jediné co mi kazí radost z dnešního zápasu je naše neschopnost soupeře dorazit rozhodujícím gólem na který jsme měli dnes dvě 100% šance!. Tato ,,bolest" nás trápí od začátku sezóny a stála nás již spoustu bodů, to si musí hráči uvědomit. Nyní jsou před námi 2 zápasy s týmy před námi na které s musíme kvalitně připravit a již se na ně všichni těšíme - přijďte nás podpořit !

Žluté karty: Kvasnička - Hořínek
Rozhodčí: Liebisch, Dujsík, Zloch

jaromer
03.10.09 Jiskra Jaroměř

Chlumec přetlačil naše áčko!

Chlumec nad Cidlinou – Jiskra Jaroměř 1 : 0 (0:0)
Branky: 76. Hermann

Chlumec: Černohlávek Petr – Volný, Černohlávek Jan, Pitterle, Beneš – Hermann, Rusín (59. Suchochleb), Kopecký, Jelínek – Svoboda, Koliáš (62. Janda)

Jaroměř: Schejbal – Rejchrt, Svoboda, Hořínek, Hrobský – Kučera (78. Holeček Aleš), Michálek, Beneš, Ruprich (56. Böhm) – Tokar Ivan (46. Horák), Otradovský Tomáš (82. Jirka ml.)

První šanci v zápase měl v 7. minutě jaroměřský Beneš. Po narážečce s Tokarem se dostal sám před branku, přehodil vybíhajícího brankáře, míč však skončil těsně vedle. Jaroměř byla aktivnější a byla ve středu hřiště častěji u míče. Ve 23. minutě střílel po Otradovského přihrávce Kučera z pravé strany do brankáře. Ve 25. minutě nedokázal Otradovský po Kučerově centru v dobré pozici zakončit. Domácí postupně vyrovnali hru. Ve 32. minutě pálil z voleje Rusín, brankář Schejbal však jeho ránu vyrazil.
Do druhé půlky nastoupil aktivněji Chlumec a zatlačil Jaroměř před její branku. Ve 42. minutě rozebrali domácí jaroměřskou obranu a Rejchrt musel odvracet z brankové čáry. Domácí zahrávali několik rohů, obrana Jaroměře s brankářem Schejbalem ale odolala. V 61. minutě se prosadil v jaroměřském vápně domácí Koliáš, obešel i Schejbala, ale poslal míč do tyče. V 65. minutě chytil Schejbal Hermannovu střelu z vápna. V 69. minutě si na Kučerův kolmý pas naběhl Horák, vyhrál vzdušný souboj s brankářem a doklepl míč do sítě. Pomezní Staněk však viděl ofsajd a gól neplatil. V 76. minutě vyběhl na dlouhý míč brankář Schejbal, přihrávku podběhl a Hermann pohodlně skóroval. Ve zbytku utkání se snažila Jaroměř o vyrovnání, větší šanci si ale vytvořit nedokázala.

Trenér Lebedinský: Na utkání do Chlumce jsme odjížděli s vědomím, že nás čeká strašně těžké utkání na velikém hřišti, které nás bude stát hodně sil, a to se nakonec do puntíku potvrdilo. Úvod zápasu a jeho průběh patřil do 30.minuty nám. Měli jsme více ze hry, dobře se pohybovali a kombinovali. Naši největší šanci nedal bohužel Beneš, který postupoval sám na brankáře domácích, ovšem jeho lob skončil těsně vedle domácí branky. Ke konci prvního poločasu se dostávali do hry i domácí, ovšem bez vyložených šancí. Druhý poločas byl pak již pouze v režii domácích, kteří nás svým důrazem a pohybem zatlačili před naší branku. Je škoda, že jsme dostali hloupý a zbytečný gól po obrovské chybě Schejbala,který nás jinak v zápase 3x výborně podržel. Dnes nám bohužel nezahrál střed zálohy, ale i zbytek týmu nepodal takový výkon jaký je v jejich možnostech. Domácím k vítězství gratuluji, za svou snahu a bojovnost si ho zasloužili. Nezbývá nám nic jiného než na tento zápas zapomenout a připravit se na další veledůležité zápasy,které nás teď čekají. Ještě nikdy jsem se nevyjadřoval k výkonu rozhodčích, ovšem v dnešním zápase mě jejich výkon a posuzování velmi zklamalo.

Žluté karty: Beneš, Rusín, Jelínek - Tokar, Svoboda, Horák, Hrobský
Rozhodčí: Vojtěch, Staněk, Krotil, delegát Doležal

jaromer
27.9.09 Jiskra Jaroměř

Třebechovice odjeli s prázdnou!

Jiskra Jaroměř – SK Třebechovice 4 : 1 (2:0)
Branky: 11. Beneš, 18. Hořínek, 48. Tokar, 63. Ruprich – 77. Placák

Jaroměř: Schejbal – Hrobský, Svoboda, Rejchrt, Horák (59. Matějček Radek) – Böhm, Michálek, Beneš, Ruprich (80. Holeček Aleš) - Hořínek (88. Jirka ml.), Tokar (73. Vít)

Třebechovice: Beránek – Zachariáš, Vaněk, Vích Michal, Hruška (74. Kyral) – Horák (54. Polák), Lukášek, Tomáš, Vích David, Schuller (64. Kouba) – Patka, Placák

Po neurovnané desetiminutovce šla v 11. minutě do vedení Jaroměř. Tokar převzal ve vápně aut, otočil se a od lajny poslal míč před branku. Micháĺkovu střelu brankář Beránek vyrazil, ale Benešova dorážka skočila v síti. V 18. minutě si Michálek narazil s Ruprichem, prošel zleva do vápna, přesně přihrál Hořínkovi a ten z deseti metrů poslal míč za brankářova záda. Jaroměř měla v první půli více ze hry. Ve 40. min. pálil těsně nad Michálek a ve 42. minutě rovněž nad Böhm.
Počátek druhé půle vyšel lépe Jaroměři. Ve 48. minutě po narážečce s Benešem poslal Tokar míč obloučkem z 18 metrů za Beránkova záda. V 63. minutě poslal Michálek přetažený centr na Tokara, ten míč poslal před branku a z deseti metrů se trefil přesně Ruprich. Jaroměř kontrolovala utkání a měla více ze hry, přesto se dočkali i hosté. V 77. min. prošli do otevřené obrany Jaroměře a Pacák přes vybíhajícího Schejbala snížil.

Trenér Lebedinský: Dnes jsme sehráli kvalitní a pohledné utkání ve kterém jsme zaslouženě zvítězili. Soupeře jsme nepouštěli do žádných gólových šancí a sami jsme vstřelili 4 pěkné branky a spoustu dalších gólových šancí jsme ještě nevyužili. Chválím celý tým za předvedený výkon a nasazení v dnešním zápase. Tento zápas je však již za námi a již se soustředíme a těšíme na další těžké zápasy,které jsou nyní před námi.

Žluté karty: Vích Michal
Rozhodčí: Vojka, Jehlička, Rada, delegát Bajer
Diváků: 174
mich

jaromer
19.9.09 Jiskra Jaroměř

Ačko znovu selhalo v závěru!

MUŽI A - čti více - 7. kolo
Roudnice - Jiskra Jaroměř 2:2 (0:1)
Branky: Böhm, Svoboda (z pen.)

Jaroměř: Schejbal – Matějček Radek, Rejchrt, Svoboda, Horák – Böhm (67. Valášek), Michálek, Beneš, Ruprich – Kučera, Vít (49.Nožka)

Roudnice: Menšl – Mikan, Vlnas, Urban, Klapka – Koblížek Jakub, (46. Kejcar Jakub), Pajgrt (62. Mrštík Lukáš), Koblížek Jan, Krejcar Jan – Hůlka, Bednář

První nebezpečný útok založila Jaroměř v 5. minutě. Michálek vysunul do křídla Kučeru, ten poslal od lajny míč před branku, domácí obránce však stačil odvrátit na roh. Ve 20. minutě střílel Kučera po akci Michálka a Víta ze slibné pozice vedle. Domácí vystřelili na branku ve 27. minutě. Pajgrtovu střelu z dvaceti metrů Schejbal chytil. Ve 30. minutě si vzal na půlce míč Böhm, narazil si s Benešem a z vápna poslal míč k tyči. Ve 35. minutě po spolupráci s Kučerou poslal z pravého křídla prudký míč před branku Ruprich. Vít jeho centr poslal zblízka nad. Ve 38. minutě prošel z pravé strany do vápna Jaroměře Vlnas, ze 14 metrů však poslal míč do Schejbalových rukou.
Tři minuty po změně stran po závaru ve vápně Roudnice trefil Ruprich břevno. Domácí se tlačili do útoku a odkryli obranu. V 57. minutě zatáhl míč po pravém křídle Kučera, poslal míč do vápna Benešovi a ten byl faulován. Svoboda nařízenou penaltu proměnil. V 61. zahrávali domácí roh a Mikan hlavičkou z osmi metrů snížil. V 70. minutě skončil Kučerův oblouček na břevně domácí branky. Roudnice vrhla všechny síly do útoku, větší šanci si však nedokázala připravit. Jaroměř šla v 80. minutě do otevřené obrany, Nožka však z vápna mířil nad. V 88. minutě po Kučerově hlavičce minul Nožka prázdnou branku. V 90. minutě rozehráli domácí přímý kop a Hůlka prostřelil z 25 metrů chumel hráčů a vyrovnal.

Trenér Lebedinský:
V Roudnici jsme sehráli dobrý zápas, který nás stál hodně sil. Je jen škoda, že jsme proti kvalitnímu týmu domácích nedokázali udržet dvoubrankový náskok, který jsme si zaslouženě v průběhu zápasu vypracovali. Dnes jsme přišli o vítězství jen díky dvěma standardním situacím domácích a naší neschopnosti vstřelit gól a pojistit tak naše vítězství i z těch nejvyloženějších šancí.

Žluté karty: Urban, Koblížek Jan – Ruprich, Schejbal, Nožka, Schejbal, Michálek
Rozhodčí: Kött, Zavřel, Lavrenčíková, delegát Vašata
mich

jaromer
13.9.09 Jiskra Jaroměř

Kanonáda s Trutnovem! Dlouho nebyl slabší soupeř!

Jiskra Jaroměř - Trutnov B 7:0 (2:0)
Branky: Beneš, Kučera 2, Horák 2, Michálek, Ruprich

Jaroměř: Schejbal – Matějček Radek (66. Jirka), Svoboda, Rejchrt (46. Böhm), Hrobský – Nožka (76. Kašpárek), Michálek, Beneš, Ruprich - Kučera, Vít (46. Horák)

Trutnov B:Kamitz Miloš – Kužel, Valko, Brhel, Vyhnánek – Vomočil (73. Marvan), Skořepa, Jakoubek, Kracík – Kamitz David (55. Doležal), Prokop

Úvod utkání patřil Jaroměři. Ve 4. minutě zatáhl míč po levé straně Michálek, narazil si s Kučerou a předložil míč na šestnáctku Benešovi. Ten z jedné trefil levačkou do šibenice. Ve 13. minutě rozehrál Svoboda přímý kop na Kučeru, ten se prosadil po pravém křídle a zacentroval. Ruprich jeho centr poslal z voleje pod břevno. Jaroměř měla více ze hry, hosté se jen zřídka dostávali ke Schejbalově brance. Ve 23. minutě se po špatném rozehrání Jaroměře dostal ke střele Prokop, ale z vápna přestřelil. Jaroměř nedokázala využít převahy ke zvýšení skóre. Ve 41. minutě trefil sám před brankou Beneš brankáře a Kučerova dorážka mířila vedle.
V 52. minutě se rozběhl proti trutnovské obraně Michálek, narazil si s Benešem a z deseti metrů umístil míč k tyči. V 53. minutě poslal Michálek míč za obranu Horákovi a ten sám před brankou nezaváhal. Další gólovku neproměnil v 54. minutě sám před brankářem Beneš. V 70. minutě po závaru v trutnovském vápně poslal míč do sítě Kučera. Kučera přidal další gól po Benešově rohu v 79. minutě. V 86. minutě vysunul Böhm Beneše, ten sám před brankou nezištně přihrál a Horák doklepl do odkryté branky. Jaroměř po celý zápas přehrávala soupeře a zaslouženě si vylepšila skóre.

Trenér Lebedinský:
S vysokým vítězstvím jsem samozřejmě spokojen, ovšem s nasazením a zaujetím některých našich hráčů v určitých fázích zápasu nikoliv. Soupeře jsme měli a mohli porazit daleko vyšším rozdílem. I přes tento fakt jsme však ,,povinnost“ splnili, dali 7 pěkných gólů, neinkasovali a hlavně získali 3 body. Nyní se již budeme usilovně připravovat na příští zápas ve kterém zajíždíme na horkou půdu do Roudnice, kde chceme uspět.

Žluté karty: Kamitz David, Prokop oba TU
Rozhodčí:Pešava, Kiezler, Krucký, delegát Bartoš
138 diváků
mich

jaromer
7.9.09 Jiskra Jaroměř

Áčko v deseti otočilo ztracený zápas!

Jiskra Hořice - Jiskra Jaroměř 2:3 (1:0)
Branky: 2x Horák J., Hrobský

Jaroměř: Schejbal – Matějček Radek (38. Böhm), Hořínek, Svoboda, Hrobský – Michálek, Rejchrt (80. Čapek), Beneš, Ruprich – Kučera (69. Horák), Vít (56.Nožka )

Hořice:Žižka – Žáček (53. Neppl), Košťál (73. Urban), Kočí, Pospíšil – Nečesaný (69. Vávra), Havlena, Lacina, (83. Vondra), Dvořák – Pour, Nálevka

V úvodní desetiminutovce byla mírně aktivnější Jaroměř, ale první šanci měli domácí. V 11. minutě špatně rozehrál Radek Matějček na domácího Pospíšila, ten poslal míč obloukem na branku a Jaroměřské zachránilo břevno. Ve 20. minutě se jaroměřská obrana rozestoupila a Nálevka šel sám na branku. Hořínek ho zezadu ve vápně fauloval a šel pod sprchy. Následnou penaltu Dvořák proměnil. Pět minut před pauzou po kombinaci Beneše střílel z gólové pozice Vít, ale brankář Žižka vyrazil. Ve 45. minutě zahrával Beneš přímý kop a jeho střelu do růžku vyrazil Žižka jen špičkami prstů.
Do druhé půle nastoupila Jaroměř se snahou vyrovnat a tlačila se do útoku. Ve 49. minutě šli domácí do otevřené obrany a Schejbal musel vyrážet Nálevkovu střelu. V 58. minutě pálil Michálek z dvaceti metrů nad. O chvíli později se postupným útokem dostal ke střele z pravé strany Rejchrt, ale trefil jen brankáře. V 70. minutě vyrazil brankář Žižka Hrobského střelu po narážečce s Benešem jen na tyč. O pět minut později šel domácí Košťál do otevřené obrany Jaroměře a přesnou střelou z vápna zvýšil vedení domácích. Jaroměř vrhla všechny síly do útoku. V 84. minutě poslal míč Beneš za obranu Horákovi a ten z pravého křídla snížil. O dvě minuty později uvolnil Beneš Hrobského a ten sám před brankářem nezaváhal a vyrovnal. V nastaveném čase opět Beneš poslal Horáka mezi domácí stopery a Horák ranou z deseti metrů zajistil Jaroměři vítězství.

Trenér Lebedinský:
Hrát od 30.minuty o 10ti, prohrávat 0:2 ještě v 83.minutě a nakonec zvítězit v Hořicích 3:2 je něco neskutečného. Před svými hráči smekám a gratuluji jim k dnešnímu výkonu.Všichni bojovali po celý zápas jako lvi a jako jeden tým. Odměnou je pak pro nás pro všechny vítězství 3:2, které jsme si za předvedený výkon po celý zápas jednoznačně zasloužili. Zůstáváme však nohama pevně na zemi a nadále platí,že půjdeme dál zápas od zápasu. Nerad bych vyzdvihoval v tomto zápase jednotlivce,neboť všichni zaslouží absolutorium,ale dnes odehrál další ze svých velkých zápasů Honza Beneš, v brance nás skvěle podržel při brejcích domácích Kuba Schejbal a nesmím zapomenout pochválit i střeleckou pohotovost střídajícícho Kubi Horáka.

Žluté karty: Nečesaný, Kočí – Ruprich, Hrobský
Červené karty: Hořínek
Rozhodčí: Krotil, Hlavsa, Liebisch, delegát Hubička
mich

jaromer
30.8.09 Jiskra Jaroměř

Áčko přišlo v posledních minutách o 2 body!

Jiskra Jaroměř – Sokol Kratonohy 3:3 (2:1)
Branky: Beneš, Svoboda, Nožka – Štěpánek Roman 2, Franc

Jaroměř: Kejzlar – Matějček Radek, Svoboda, Hořínek, Hrobský – Ruprich (64. Michálek), Rejchrt, Beneš (80. Holeček Aleš), Horák (46. Böhm) - Kučera, Valášek (46. Nožka)

Kratonohy:Vaněk – Král, Včelák, Březina, Kopečný – Štěpánek Jiří (65. Veverka), Hamák, Mikolanda, Štěpánek Roman – Nun (86. Sadílek), Tomášek (65. Franc)

V 6. minutě se dostal sám před brankáře Kejzlara hostující Mikolanda, přehodil jej a Kejzlar ho fauloval. Nařízenou penaltu Roman Štěpánek proměnil. V 10. minutě domácí vyrovnali. Hostující brankář Vaněk vyběhl daleko za vápno, odkopl míč na Beneše a ten mu ho z půlky hřiště poslal do sítě. Ve 12. minutě vyrazil brankář Vaněk jen špičkami prstů Ruprichův přímý kop z dvaceti metrů na tyč. V 18. minutě byl při přebírání míče ve vápně faulován Kučera a Svoboda poslal penaltu k tyči. Po vedoucí brance získala Jaroměř převahu, ale gólovou šanci si nedokázala vytvořit. Ve 38. minutě se prosadil proti jaroměřským stoperům Nun, ale jeho zakončení postrádalo důraz.
Po změně stran hosté přidali a byli častěji na půli Jaroměře. V 52. minutě se po Nožkově akci dostal před branku Kratonoh Beneš, ale v souboji s obráncem mířil nad. Jaroměř vyrovnala hru, v útoku jí však chyběla potřebná přesnost, a tak se hrálo převážně ve středu hřiště. V 75. min. poslal Michálek do křídla Kučeru, ten zacentroval před branku a odražený míč dorazil do sítě Nožka. V 82. minutě pálil z dálky Svoboda a brankář Vaněk jen vyrazil. V 89. minutě nedokázala Jaroměř vyvézt míč z obrany, z pravého křídla zacentroval hostující Hamák a nekrytý Franc hlavou zblízka snížil. V 90. minutě zahrávali hosté přímý kop z 25 metrů, Kejzlar Štěpánkovu střelu vyrazil na tyč, po odrazu skončil míč za čarou a hosté si odvezli šťastný bod.

Trenér Lebedinský:
V 88.minutě zápasu vedeme 3:1,máme ho jasně pod kontrolou a nakonec remizujeme 3:3! Co k tomu víc říct?Hráči totálně selhali v samotném závěru utkání a individuálními chybami darovali soupeři naprosto zbytečně bod. Do 88. minuty jsem byl spokojen jak s předvedenou hrou, tak s výkonem drtivé většiny hráčů. Nezbývá nám než se z těchto chyb už jednou provždy poučit a vybojovat ztracené body v příštím zápase v Hořicích !!! Kdybych měl dnes někoho i přes zkrat v závěru utkání vyzvednout tak určitě Beneše už jen za krásný gól alá Štohanzl(Boleslav-Bohemians) a novice v našem dresu Hořínka, zdatně jim sekundoval kapitán Kučera a Svoboda.

Žluté karty: Rejchrt, Kučera – Nun, Včelák, Kopečný
Rozhodčí: Praus, Hlaváč, Kudláček, delegát Koňák
178 diváků
mich

jaromer
23.8.09 Jiskra Jaroměř

Střelci vzbuďte se!!!

Červený Kostelec - Jiskra Jaroměř 2:0 (0:0)
Branky:

Jaroměř: Schejbal – Matějček Radek, Hořínek, Svoboda, Hrobský – Kučera, Rejchrt, Beneš, Ruprich – Horák (81. Jirka st.), Nožka (55. Holeček Tomáš, 58. Valášek)

Č. Kostelec: Balcar – Vlček (46. Kulda), Liška, Macek (85. Hypius), Louda – Hála (36. Šimon), Zelený, Škoda David, Škoda Jan, Kováčik – Křesťan (87. Zajíc)

Do první šance se dostal v 17. minutě Ruprich. Po několika pěkných přihrávkách postupoval zleva k brance, z vápna vystřelil, ale mířil nad. Jaroměř dokázala držet míč na svých kopačkách, dobře kombinovala a získala převahu. Ve 28. minutě poslal míč po Hrobského dlouhém pasu Beneš z levé strany vedle. Ke konci poločasu převzali iniciativu domácí. Ve 40. minutě hodil dlouhý aut před branku Šimon a Schejbal musel zachraňovat před Křesťanem. Hned nato vystihl malou domů domácích Nožka, šel zleva sám k brance, ale poslal míč brankářovi do náručí.
Po změně stran v 56. minutě vystihl Křesťan Matějčkovu malou domů, šel sám na brankáře a Svoboda ho musel faulovat. Liškovu penaltu Schejbal vystihl. Chycená penalta jaroměřské povzbudila a ti se několikrát dostali do slibných šancí. V 65. minutě zahrával domácí Jan Škoda přímý kop z 35 metrů a Schejbal na jeho ránu do šibenice nedosáhl. V 73. minutě odvracel domácí obránce po Ruprichově rohu a Kučerově dorážce hlavou z brankové čáry. V závěru utkání se Jaroměř vrhla do útoku, kopala několik rohů, ale gól nedala. V nastaveném čase šli domácí do otevřené obrany Jaroměře a Šimon z 20 metrů překonal Schejbala.

Trenér Lebedinský:
První poločas jsme odehráli ve vysokém tempu a po celý jeho průběh jsme domácí přehrávali,ovšem nevyužili jsme ani jednu ze tří vyložených příležitostí ke skórování. Druhý poločas byl spíše taktickou bitvou, kterou vyhráli domácí ke kterým se přiklonilo i veliké štěstí a dvěma krásnýmy góly vymetly postupně obě šibenice naší branky. Našim hráčům i přes prohru děkuji za předvedený výkon, domácím ke šťastnému vítězství gratuluji.

Žluté karty: Hrobský, Svoboda
Rozhodčí: Hofman, Vancl, Bárta D.
mich

jaromer
13.8.09 Jiskra Jaroměř

Áčko první domácí zápas zvládlo!

Jiskra Jaroměř - Libčany 2:1 (1:0)
Branky: Böhm, Holeček T.

Jaroměř: Schejbal – Matějček Radek, Rejchrt, Beneš, Hrobský – Ruprich (46. Nožka), Svoboda, Michálek (65. Holeček Tomáš), Böhm – Horák (85. Čapek), Kučera (80. Jirka)

Libčany: Tošovský – Wild, Schejbal, Tušic, Brzek (37. Pavelka) – Savočka, Černý, Semerád, Zahradník – Svatoš (61. Adlaf), Bína

První čtvrt hodinu se obě mužstva oťukávala a hrálo se ve středu hřiště. V 17. min. vybojoval domácí Rejchrt míč, posunul ho do střelecké pozice Horákovi, ten však z dvanácti metrů trefil jen nohy brankáře Tošovského. Ve 37. minutě založila Jaroměř postupný útok, z pětadvaceti metrů vystřelil Böhm a jeho rána skončila pod břevnem překvapeného brankáře. Hosté mohli vyrovnat ve 43. minutě. Po špatné rozehrávce jaroměřské obrany se dostal ke střele z 16 metrů Černý, ale Schejbal míč vyrazil. Chvíli na to šel po přihrávce za obranu sám na branku Bína, ale trefil jen domácího gólmana.
Po změně stran začali lépe hosté. V 50. minutě zahrávali přímý kop z dvaceti metrů a po Tušilově střele zachránilo Schejbala břevno. Libčany získaly územní převahu a v 53. min. vyrovnaly. Tušic se opřel levačkou do míče a začínalo se znovu. O deset minut později vypálil z dálky Černý a Schejbal jen s obtížemi jeho umístěnou střelu vyrazil. V 69. minutě zahrávala Jaroměř roh a Böhmův falšovaný míč skončil na tyči. O pět minut později prošel Tomáš Holeček obranou hostů, dal stoperovi jesle a poslal míč pod břevno. V 81. min. měl velkou šanci střídající Jirka, ale z deseti metrů mířil po zemi těsně vedle. Pět minut před koncem šel Böhm zleva na branku, míč však poslal gólmanovi do náruče. Zbytek zápasu se už dohrál bez větších šancí.

Trenér Lebedinský:
V úmorném vedru jsme sehráli s kvalitním soupeřem z Libčan těžký zápas. První poločas byla hra hodně opatrná, ale myslím si,že jsme šli zaslouženě do vedení. Druhý poločas nás hosté po celou jeho úvodní polovinu přehrávali a výsledkem toho bylo jejich zasloužené vyrovnání. Jsem rád, že jsme nakonec strhli vítězství na svou stranu premiérovým gólem Holečka T. v "A" mužích. V samotném závěru to již bylo klasické nahoru-dolu, kdy obě mužstva mohla ještě skórovat. Všem hráčům děkuji a gratuluji, že to v takovém vedru vydrželi až do konce.

Rozhodčí: Urbánek, Bednář st., Veselík
142 diváků
mich

jaromer
13.8.09 Jiskra Jaroměř

Nevyužité šance a vyřazení z poháru!

Předměřice - Jiskra Jaroměř 2:2 (3:2 na penalty)
Branky: 3. Voborník, 35. Kabeláč – 14. Horák, 30. Ruprich

Sestava: Schejbal – Rejchrt, Svoboda, Čapek, Hrobský – Ruprich (46. Jirků), Böhm, Michálek Martin, Horák – Nožka, Kučera (20. Holeček Tomáš)

Domácí se ujali vedení už ve 4. minutě. Po ztrátě míče ve středu hřiště prošel Voborník středem jaroměřské obrany, postupoval sám na branku, udělal Schejbalovi kličku a zasunul do branky. Ve 14. minutě využil Horák zaváhání domácích obránců a obloučkem přes brankáře vyrovnal. Ve 30. minutě našel Böhm přesnou přihrávkou Rupricha mezi stopery a Ruprich z 12 metrů uklidil míč k tyči. Ve 35. minutě šli domácí do otevřené obrany Jaroměře a po zpětné přihrávce vyrovnal z 10 metrů Kabeláč.
Po změně stran byla více u míče Jaroměř a tlačila se k předměřické brance. Domácí podnikli v 56. minutě protiútok do odkryté obrany, z 14 metrů střílel Kabeláč, Schejbal však správně vyběhl a jeho střelu zblokoval. V 69. minutě poslal Horák přesný centr na Čapka, ale ten z gólové pozice hlavou netrefil branku. V 84. minutě zahrávali domácí roh a Hronek trefil hlavou tyč. V 88. minutě musel brankář Schejbal faulovat ve vápně domácího útočníka. Hlavatého penaltu pak vystihl.
Po uplynutí řádné hrací doby nebylo rozhodnuto, a tak se kopaly penalty. Domácí dali čtyři a Jaroměř jen dvě a z postupu do dalšího kola se radovaly Předměřice.

Trenér Lebedinský:
Pohárový zápas v Předměřicích se dá hodnotit jedním slovem - ,,tragedie". Špatný výkon většiny týmu, složité řešení gólových situací a neaktivita hráčů nás stály vítězství v tomto zápase ve kterém bychom měli za ,,normálních" okolností jasně dominovat.

Žluté karty: Horák, Michálek, Čapek, Rejchrt, Hrobský, Schejbal
Rozhodčí: Orel, Šmolka, Bačo
mich

jaromer
8.8.09 Jiskra Jaroměř

I přes spoustu šancí ve Dvoře BEZ BODU!

Dvůr Králové B - Jiskra Jaroměř 1:0 (0:0)
Branky: :(

Jaroměř: Kejzlar - Matějček R., Svoboda, Hořínek, Hrobský - Michálek (80. Valášek), Beneš, Rejchrt (60. Holeček A.), Böhm - Nožka (68. Holeček T.), Horák

Dvůr B: Ulrych – Bednář, Bentner, Hruška, Mohet – Blažek, Urban, Novotný (85. Hanuš), Šturma - Otradovský Tomáš (71. Stránský), Řehák

První čtvrthodinu hrála obě mužstva opatrně. Poté se domácí odvážili více útočit a toho využila Jaroměř. V 18. minutě poslal Beneš do brejku Nožku, ten postupoval sám na brankáře Ulrycha, ale mířil jen do brankářových nohou. Další vyloženou šanci měl po Michálkově přihrávce Rejchrt. Ve 22. minutě se mu rozevřela domácí obrana, Rejchrt však z 12 metrů mířil do brankáře. Ve 27. minutě vybojoval Horák míč v souboji s obráncem Bednářem, z levého křídla vypálil . Dobře postavený brankář Ulrych si s jeho střelou poradil. Domácí vystřelili na branku Jaroměře až ve 30. minutě. Urbanovu střelu z 25 metrů brankář Kejzlar kryl. Ve 34. minutě nebezpečně vystřelil Tomáš Otradovský. Kejzlar jeho oblouček do šibenice vyrazil na roh. V první půli dokázala Jaroměř domácí přehrát, ale vyložené šance nedokázala proměnit.
Hned po změně stran poslal Beneš za obranu Dvora Horáka, ten sám před brankou mířil do tyče. Na druhé straně střílel po běžeckém souboji se Svobodou nebezpečně Otradovský a Kejzlar jeho ránu vyrazil. Ve 49. minutě poslal Beneš do vyložené šance Nožku, ten však opět z 10 metrů trefil brankářovy nohy. V 62. minutě pískl rozhodčí Pešava po souboji Svobody s Otradovským penaltu a Urban ji proměnil. Domácí se po vedoucím gólu chytili a nepouštěli Jaroměř před svoji branku. V závěru se Jaroměř snažila útočit. V 83. minutě střílel těsně vedle Böhm a v 88. minutě rovněž vedle Beneš. V závěru utkání se Jaroměř pokusila o nápor, ale domácí ji do větší šance nepustili.
Trenér Jaroměře Lebedinský Jiří:
Zápas, ve kterém jdou naši útočníci šestkrát uplně sami na brankáře a prohrajete brankou z přísné penalty se hodnotí velice těžko. Svým hráčům nemám krom výše uvedeného co vytknout. Již ve středu hrajeme pohár v Předměřicích a za týden přijedou silné Libčany. Nezbývá než se na tato utkání dobře připravit a zkusit napravit naše zaváhání z utkání ve Dvoře.

Žluté karty: Novotný, Hanuš, Blažek – Svoboda, Matějček
Rozhodčí: Pešava, Zavřel, Vojtěch, delegát Hubička
240 diváků
mich

Článek na webu Dvora Králové n. L.

jaromer
2.8.09 Jiskra Jaroměř

Změny v kádru A týmu!

Jakožto v každém přestupním období dochází v kádru našeho Ačka k různým změnám tak i tentokrát jsme svědky hned několika změn.

Po několika letech se mimo jiné stal definitivně hráčem Jaroměře Lukáš Kejzlar (konec hostování -> přestup z Rasošek), dále bylo prodlouženo hostování M. Jirkovi a J. Kučerovi (také z Rasošek).

Příchody:
Hořínek Jaroslav - TJ Velichovky (hostování do 31.12.2009)
Nožka Lukáš - MFK Nové Město nad Metují (hostování do 30.6.2010)
Rejchrt Lukáš - (z dorostu)
Čapek Václav, Vít Tomáš (přeřazení z B-týmu)

Odchody:
Michálek Jakub - (ukončeno hostování z FCHK)
Tokar Ivan - (ukončeno hostování z SK Smiřice)
Rieger Aleš - (ukončeno hostování z TJ Velichovky)
Matějček Petr - (dlouhodobý pracovní pobyt v zahraničí)
Křovák Luboš - TJ Velichovky (hostování do 31.12.2009)

jaromer
2.8.09 Jiskra Jaroměř

Ačko čekají v 1. kole poháru Předměřice!

Dohalice - Jiskra Jaroměř 2:2 (2:3 na penalty)
Branky: 15. Kulhánek, 36. Marek – 28. Horák z pen., 32. Vít

Sestava: Sodomka – Matějček Radek, Beneš, Hrobský, Hořínek – Böhm, Michálek Martin, Rejchrt (70. Čapek), Horák – Nožka, Vít (46. Jirka)

Jaroměř měla od začátku více ze hry, ale před branku domácích se nedostávala. Až ve 12. minutě pálil po odraženém rohu z 20 metrů Böhm a brankář Jahelka jen s obtížemi vyrazil. V 15. minutě zaváhala jaroměřská obrana, sám na branku šel domácí Kulhánek a překonal brankáře Sodomku. Ve 20. minutě odpískal rozhodčí Rada penaltu za faul na Horáka. Jeho asistent Kout však s verdiktem nesouhlasil a hlavní penaltu odvolal. Ve 28. minutě byl faulován ve vápně domácích Nožka a Horák penaltu proměnil. Ve 32. minutě poslal Horák centr od postranní čáry do vápna a Vít z voleje usměrnil míč do branky. Domácí vyrovnali ve 36. minutě. Po rohovém kopu doklepl míč do sítě na zadní tyči Marek. V 39. minutě nechala jaroměřská obrana po závaru ve vápně dvakrát domácí vystřelit, ale brankář Sodomka byl na místě. Ve 42. minutě pálil těsně nad Beneš.
Po změně stran šel v 51. minutě sám na branku Böhm, domácí Tichý ho podržel rukama a šel ven. Jaroměř si proti deseti nedokázala vytvořit větší šanci. V 67. minutě poslal Böhm odražený míč z 20 metrů těsně vedle. V závěru se Jaroměř natlačila před branku domácích, dohalická obrana však odolala a šlo se na penalty. Horák první dal, domácí Jaroš také. Ve druhé sérii Hrobský i Košťál proměnili. Třetí kop proměnil Beneš, v brance Jaroměře vyměnil Sodomku Horák a Tomáši Novákovi penaltu chytil.
Trenér Lebedinský: V obrovském vedru jsme sehráli na Dohalickém ,,poli" nepříliš povedený zápas. Rozlehlé a tvrdé hřiště neumožňovalo hrát příliš pohledný fotbal. Po celý zápas jsme však měli více ze hry, ovšem nepřesnosti v rozehrávce a finální fázi byly z naší strany až moc velké, a tak se pozorně bránící domácí tým probránil až k pokutovým kopům. V těch jsme tentokrát měli více štěstí a na penalty nakonec postoupily do prvního kola poháru KFS, kde nás čeká tým Předměřic.


Dobruška - Jiskra Jaroměř 4:3 (3:0)
Branky: Beneš, Kučera, Nožka

Sestava: Schejbal – Desenský, Hořínek, Beneš, Hrobský (60. Vít) – Kučera, Michálek, Vít (46. Rejchrt), Horák – Nožka, Valeš (35. Böhm)

Tragický výkon celého týmu v prvním poločase byl k jeho konci doslova na ručník. Obrovské individuální chyby zapříčinily lehké 3-brankové vedení domácích. Druhý poločas jsme začali o mnoho lépe a hned na jeho začátku jsme skórovali Kučerou. Po další hrubé individuální chybě naší obrany domácí opět zvýšili na hrozivý rozdíl 3 gólů. Posledních 30minut zápasu však bylo naprosto v naší režii a domácí nevěděli, kde jim hlava stojí. Po snížení Nožkou a kontaktním gólu Beneše jsme měli ještě další 3 vyložené šance na vstřelení branky včetně neproměněné penalty Benešem.

jaromer
26.7.09 Jiskra Jaroměř

Přípravný zápas!

Jiskra Jaroměř - Broumov 1:2 (2:0)
Branky: 68. Horák - 32. Šubrt, 42. Pohl

Sestava: Kejzlar - Hořínek (46.Čapek), Svoboda, Beneš (46. Matějček Petr) , Matějček Radek - Nožka, (54. Jirka), Rejchrt, Michálek (46. Beneš) , Böhm (46. Horák) - Valeš,Vít

Po celý první poločas měl Broumov územní převahu, lépe a rychleji kombinoval. Do dvoubrankového vedení se dostal díky dvěma perfektně zahraným standardním situacím a nedůslednému bránění domácích hráčů. Druhý poločas přinesl vyrovnanější průběh hry a obzvláště v jeho závěru byla domácí Jiskra lepším týmem a snížila Horákem na rozdíl jediného gólu. Kýženeného vyrovnávacího gólu se však i přes další šance nedočkala, a tak se zrodilo zřejmě zasloužené vítězství hostů v poměru 1:2.

jaromer
21.7.09 Jiskra Jaroměř

Těžký soupeř v přípravě a dobrý výsledek!

Olympia HK - Jiskra Jaroměř 4:4 (3:2)
Branky: vlastní, Tokar, Böhm, Valášek

Sestava: Schejbal - Hořínek, Svoboda, Rejchrt, Hrobský - Kučera, Michálek, Tokar, Böhm - Nožka (46. Valášek) , Vít (80. Ersin)

jaromer
19.7.09 Jiskra Jaroměř

Ačko porazilo Smiřice!

Jiskra Jaroměř - Smiřice 3:2 (2:1)
Branky:23. Rejchrt, 25. Rejrchrt (pen.), 65. Nožka - 3. Koutník, 71. Šubjak

Sestava: Schejbal (46. Kejzlar) - Matějček Radek, Hrobský, Hořínek, Jirků (46. Rieger) - Kučera, Michálek (71. Vít), Rejchrt, Rieger (46. Böhm) - Vít (46., Valášek), Nožka (83. Jirků)

jaromer
11.7.09 Jiskra Jaroměř

Přípravný turnaj v Roudnici!

Jiskra Jaroměř - Lhota pod Libčany 2:3 na pen. (1:0)
Branka: Horák, Tokár

Sestava:Kejzlar - Hořínek (36. Valášek), Beneš, Křovák (36. čapek), Hrobský - Holeček Aleš (36. Jirka), Michálek Martin, Tokar, Horák (36. Böhm) - Valeš, Nožka (36. Pazdziora)

Utkání se hrálo na krásném trávníku v Roudnici 2x35minut. Do utkání nastoupil široký kádr včetně 3 nových hráčů, kteří jsou v našem týmu na zkoušku. Naopak chyběli z ,,jarního" kádru Svoboda, Matějček P, Matějček R., Michálek J., Škoda, Kučera. Po celý zápas jsme měli velkou herní převahu, předváděli jsme hezký kombinační fotbal, ovšem neproměnili jsme i ty nejvyloženější šance(Křovák, Nožka, Holeček A., Horák), a tak soupeř skóroval 2x z brejkové situace po našich hrubých chybách. Penalty již byla loterie, kterou jsme bohužel nezvládli.

Jaroměř - Libčany 0:2 (0:1)
Branka:

Sestava:Kejzlar - Hořínek, Beneš (65. Böhm), Křovák (36. Horák), Hrobský - Nožka, Tokar, Holeček Aleš (36. Michálek Martin), Böhm (36. Jirka) - Pazdziora (60. Holeček Aleš), Horák (36. Valášek)

V tomto utkání působila řada hráčů již unaveným dojmem a výkon týmu nebyl optimální. I přesto jsme byli aktivnějším týmem, měli míč více na kopačkách, ovšem v útočné fázi jsme byli skoro neškodní a hráli jsme hodně komplikovaně. Hra byla hodně neurovnaná z obou stran a za stavu 0:2 v náš neprospěch se utkání již jen dohrávalo.

Tento turnaj určitě splnil svůj účel, neboť svou příležitost dostali hráči širšího kádru a hráči, kteří jsou u nás na zkoušce. Negativem je však určitě přístup některých hráčů ze kterého je nutné vyvodit důsledky! Asi největší pochvalu za výkon a nasazení zaslouží mladší dorostenec Aleš Holeček, který i přesto, že měl ranní turnaj v malé kopané v nohách hrál velmi aktivně a dobře. Byl tak po právu zvolen nejlepším hráčem našeho týmu na tomto turnaji.