TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu

Sezóna: 2004/05 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12

jaromer
23.6.07 TJ JISKRA JAROMĚŘ - MUŽI A

Fotbalová Jaroměř v 1. A třídě!!

Dlouhých devět let čekali příznivci fotbalu na chvíli, kdy se podaří do Jaroměře vrátit soutěž, odpovídající fotbalové tradici města. Před posledním kolem sezóny 2006-2007 předal v neděli 24.6.2007 JUDr. Lubomír Sedláček pohár vítězi I.B třídy skup. B a tím se nestal nikdo jiný, než celek TJ Jiskra Jaroměř!
Cesta za postupem do vyšší třídy však nebyla vůbec jednoduchá. Kdo se domníval, že po podzimní části je vše rozhodnuto, tak se mýlil. Nejdříve se jaroměřským hráčům podařilo zvýšit náskok z pěti bodů na osm, ale po dalších dvou kolech se vše ztenčilo na pouhé tři body! V závěru jarní části a tím i celé soutěže se však projevila buldočí vůle po vítězství právě u hráčů TJ Jiskra Jaroměř, kteří rozhodli o svém prvenství již před závěrečným kolem. V podzimní části byla klíčem k úspěchu hra a získané body na cizím hřišti, na jaře nedobytná domácí tvrz. Zatímco na hřišti soupeře se dařilo střídavě, v domácím prostředí jsme v jarní části soutěže neztratili ani jediný bod. Celkově jsme získali 57 bodů při skore 80:46 (18 výher, 3 x remis, 5 porážek). Atraktivní fotbal s velkým množstvím gólů přitahuje do ochozů diváky. Je třeba připomenout, že druhým nejlepším celkem v počtu nastřílených branek se stalo mužstvo Vamberka s pouhými 55 góly. Brankové hody byly někdy i za cenu otevřené obrany, ale které mužstvo bylo v jiné soutěži střelecky tak úspěšné? Dát v průměru více, než 3 góly na utkání je ojedinělý výsledek. Na střeleckém koncertu se podíleli tito hráči: Křovák 29, Valeš 25, Michálek a Beneš 7, Horák a Kučera 3, Kopecký a Jirka 2, Válek a Valášek po 1. Fotbal je kolektivní hra a tak je jistě správné vyjmenovat všechny hráče, kteří se o úspěch zasloužili: Schejbal, Fähnrich, Kejzlar, R.Matějček, P.Matějček, Severýn, Hofman, Jirka, Valášek, Michálek, Beneš, Kučera, Ježek, Syrovátka, Karel, Böhm, Kopecký, Valeš a Křovák. Úspěšným trenérem byl Václav Michálek a vedoucím mužstva Jiří Kopecký. Všem patří poděkování za skvělou reprezentaci města Jaroměře. K tomu je třeba ještě dodat, že jednu úspěšně překonanou složitou cestu mají hráči TJ Jiskra Jaroměř za sebou, ale na podzim je čeká další těžká zkouška. Trpkou zkušenost z vyšší soutěže získal vítěz minulého ročníku I.B třídy z Malšovic, který skončil v I.A třídě bez jediné výhry na posledním místě. Případné herní výpadky se ve vyšší třídě trestají mnohem tvrději. Proto je nutné se na zkušené soupeře co nejlépe připravit po všech stránkách.
Vzhledem k tomu, že se pod trenérským vedením Jiřího Lebedinského a Tomáše Čekala podařilo žákovskému družstvu postoupit do krajského přeboru, je třeba popřát oběma celkům mnoho úspěchů ve vyšších soutěžích a hlavně co nejvíce radosti ze hry pro sebe i přihlížející diváky.

Miroslav Martinovský

Napsáno pro: JAROMĚŘSKÝ A JOSEFOVSKÝ ZPRAVODAJ

jaromer
24.6.07 17:00 Muži A - 26. kolo

Dokonalý obrat - podařená korunovace!
Jiskra Jaroměř : Opočno 5:2 (3:2)

Branky: Kučera 2x, Beneš, Michálek, Křovák
Sestava: Schejbal - Severýn, Matějíček P., Horák, Matějček R. - Kučera (70. Jirka), Michálek, Beneš, Valášek - Křovák, Valeš

Hned v 1. minutě měl dobrou příležitost domácí Kučera. Jeho střelu z 10 metrů dokázal brankář Krulich vyrazit. V 8. minutě se ujali vedení hosté. Po centru do vápna Jaroměře v klidu skóroval nekrytý Lukeš. V 19. minutě zahrával přímý kop z 20 metrů opočenský Krištof a přes zeď rozvlnil Schejbalovu síť. Hostům se po dvou brankách začalo dařit a kontrolovali hru. Až ve 30. minutě přišla šance Jaroměře. Křovák si narazil s Valešem, ale ze slibné pozice trefil brankáře. Ve 38. minutě vysunul Beneš Kučeru, ten šel zprava sám na brankářa a po zemi snížil. Ve 40. minutě našel Kučera na penaltě Beneše a jeho střela skončila pod břevnem Krulichovy branky. Ve 44. prošel středem obrany hostů Michálek a přehodil vybíhajícího brankáře.
I druhou půli začalo lépe Opočno a zatlačilo Jaroměř do obrany. Gól ale dali domácí. V 58. minutě utekl po pravém křídle Kučera a jeho střela skončila v síti hostů. Jaroměř si vytvořila další šance. Dvakrát nedokázal ve vyložených šancích skórovat Valeš a Horákova střela po úniku skončila na tyči. V 88. minutě po Valešově přihrávce uzavřel skóre z 10 metrů Křovák.
Jaroměř po váhavém začátku dokázala otočit zápas, v útoku byla nebezpečnější a i když hráli hosté dobrý fotbal, odešli poraženi.

Žluté karty: Valášek, Michálek, Matějček Petr - Petr, Černík
Rozhodčí: Špáta, Vídeňský, Medlík, delegát Svoboda

mich

jaromer
9.6.07 17:00 Muži A - 24. kolo

V Růžovce propukly oslavy postupu!

Muži A ..... čti více!
Jiskra Jaroměř : Sokol Černíkovice 6:4 (5:2)

Branky: Valeš 3x, Křovák 3x
Sestava: Schejbal - Severýn, Matějíček P. (79. Ježek), Horák, Matějček R. - Kučera, Michálek, Beneš, Valášek (46. Jirka) - Křovák, Valeš

Áčko definitivně získalo primát v 1. B třídě sk. B, když si na domácím hřišti pohrálo s Černíkovicemi. Do 1. A třídy se tak vrací náš tým po dlouhých devíti letech!!! Fotografie z oslav a další zajímavosti čtětě brzy na tomto webu!!

Jaroměř začala s chutí. Ve 4. minutě pronikl do vápna hostů zleva Horák, přesně zacentroval a Valeš z voleje rozvlnil síť. V 6. minutě vyrobila černíkovická obrana hrubku, stopér přihrál Křovákovi a ten z vápna zamířil přesně k tyči. Ve 12. minutě poslal zprava Beneš centr a Valeš z 10 metrů přesnou hlavičkou skóroval. Ve 25. minutě založil akci Radek Matějček, přihrál Křovákovi a ten nadvakrát přidal čtvrtý gól. Ve 41. minutě si na Valáškův roh naskočil Valeš a hlavou zavěsil. Hosty povzbudil Hovorkův gól po rohovém kopu ve 43. minutě. Ve 45. minutě založily Černíkovice rychlý protiútok, Černý se dostal až před Schejbala a snížil.
Hned po změně stran utekl po levém křídle Michálek, přihrál před branku a i Křovák přidal svůj třetí gól. Jaroměř měla i další šance, ale dobře chytajícího brankáře Holoubka se jí nedařilo překonat. V 80. minutě po centru z levé strany trefil do odkryté branky hostující Hovorka. Jaroměř nepochopitelně přenechala iniciativu hostům. V 86. minutě potrestal váhající jaroměřskou obranu Černý a z 10 metrů překonal Schejbala.
Jaroměř rozhodla utkání výborným začátkem, za stavu 5:0 zvolnila a umožnila hostům odvrátit debakl.

Žluté karty: Horák - Trejtnar, Jůdl
Rozhodčí: Kött, Kalaš, Gereg, delegát Novák
mich

jaromer
9.6.07 17:00 Muži A - 24. kolo

POTVRZENO!! JAROMĚŘ SE STĚHUJE DO 1. A TŘÍDY!!

Sokol Dohalice : Jiskra Jaroměř 0:1 (0:0)

Branky: Valášek
Sestava: Kejzlar - Severýn, Matějíček P., Hofman (60. Valášek), Matějček R. - Kučera, Michálek, Jirka, Horák - Křovák (58. Beneš), Valeš

Trpělivá hra Jiskry na horké půdě v Dohalicích slavila úspěch! Hubené vítězství nás posouvá do 1. A třídy, kterou by nám mohla sebrat pouze ohromná schoda nešťastných náhod!
Naším cílem však určitě zůstává 1. příčka, k níž nám po zaváhání Ohnišova stačí zisk pouhých 2 bodů!

Po úvodní opatrné desetiminutovce si první šanci vytvořila Jaroměř. Horák pronikl z levé strany do vápna domácích a jeho střelu brankář Vaněk vyrazil. Po následujícím rohu, ač držen rukama, hlavičkoval nebezpečně Valeš. Zákrok dohalického obránce při průniku Michálka do vápna domácích se rozhodčí Roman bál odpískat. V 24. minutě opět pálil zleva Horák. Jaroměř byla více u míče, domácí měli několik vydařených protiútoků.
Po změně stran zahrozili domácí. Jaroš pálil z úhlu, ale netrefil branku. Na druhé straně se dobře uvolnil na domácím vápně Jirka, ale brankář jeho střelu z 12 metrů vystihl. V 68. minutě založil útok po levé straně Radek Matějček, Kučera posunul míč Valáškovi a ten svůj průnik zakončil křížnou střelou do sítě. V 75. minutě prošel zleva k brance aktivní Valášek, ale jeho přihrávka prošla po brankové čáře do autu. Domácí zmobilizovali síly a snažili se vyrovnat. Kulhánkovu šanci vyrazil brankář Kejzlar na roh. Několik dalších situací ve vápně Jaroměře zvládla jaroměřská obrana.
Jaroměř podala v Dohalicích zodpovědný výkon. V horku dokázala domácí přeběhat a nepustit je do větších šancí. Z několika šancí se jí podařilo dát důležitý vítězný gól.

Žluté karty: Kulhánek - Matějček Radek
Rozhodčí: Roman, Vít, Vídeňský, delegát Košťál

mich

jaromer
27.5.07 17:00 Muži A - 23. kolo

Křovákův hatrik nás přiblížil k A třídě!!

Jiskra Jaroměř : Kratonohy 3:2 (3:0)

Branky: 3x Křovák
Sestava: Schejbal - Severýn, Matějíček P., Hofman (55. Ježek), Matějček R. - Kučera, Michálek, Jirka, Horák - Křovák (65. Valášek), Valášek

"A" tým zvládl životní zápas a k postupu by mu mohl stačit zisk pouhých tří bodů!! Po nervozním úvodu se nám podařilo do přestávky 3x udeřit Křovákem a v druhém poločase jsme si vítězství i přes závěrečné zabrnkání na nervovou soustavu uhlídali.

Utkání začala obě mužstva ze zajištěné obrany, a tak se první půlhodinu hrálo převážně ve středu hřiště bez větších šancí. Ve 34. minutě utekl po levém křídle domácí Horák, jeho centr přiklepl Valeš hlavou Křovákovi a ten z malého vápna trefil k tyči. Ve 40. minutě vybojoval Michálek míč na vápně hostů, přistrčil Valešovi a jeho centr napálil Křovák z voleje do sítě. Ve 44. minutě zahrál Horák roh na první tyč Křovák hlavou dovršil hatrik.
Po změně stran se hosté tlačili do útoku, ale Jaroměř pozorně bránila. V 67. minutě se Vejrova střela otřela o břevno Schejbalovy branky. V 68. minutě uviděl druhou žlutou domácí Jirka a šel pod sprchy. Početní převaha Kratonoh trvala jen pět minut. V 73. minutě odstoupil kvůli zranění Vejr a protože hosté už třikrát střídali, hrálo se deset na deset. V 85. minutě se dostal sám před branku domácích Roman Štěpánek, ale brankář Schejbal jeho střelu i dorážku chytil. Roman Štěpánek se prosadil v 90. minutě a tentokrát jaroměřského brankáře zblízka překonal. V nastaveném čase ještě po rychlém protiútoku snížil střelou z vápna Vejprava.
Jaroměř podala kvalitní výkon, vypracovala si dobré šance a dokázala je i proměnit. Až na závěr zápasu se opírala o spolehlivou obranu a výborného Schejbala v brance.

Žluté karty: Jirka 2, Horák, Michálek – Vyleťal, Kopečný, Filip
Rozhodčí: Kolbaba, Kutřín, Bednář, delegát Židík

mich

jaromer
31.5.07 Muži A - Pohár KFS

Postup nehrozil!

Žďár nad Orlicí : Jiskra Jaroměř 2:0 (1:0)

Branky: :((
Sestava: Fähnrich - Kejzlar (46. Hofman), Ježek, Jirka, Severýn - Valášek, Böhm, Michálek, Ruprich - Tomáš Holeček , Křovák

V neúplné sestavě jsme si nedokázali poradit s bojovným a obětavým výkonem domácích.V první půli jsme neproměnili gólové šance a náš nápor ke konci zápasu domácí odrazili.

jaromer
27.5.07 17:00 Muži A - 23. kolo

Propadak na Babí - POSTUP V OHROŽENÍ!!

Muži A ..... čti více
Náchod-Babí : Jiskra Jaroměř 5:1 (1:1)

Branky: Křovák (z pen)
Sestava: Schejbal - Severýn, Ježek, Hofman, Matějček R. - Jirka, Michálek (53. Kučera), Beneš (70. Böhm), Horák - Křovák, Valášek

Utkání začalo náporem domácích. V 8. minutě postupoval zleva k brance Jaroměře Fidler a Matějček ho ve vápně fauloval. K penaltě se postavil Kácovský a bezpečně proměnil. Vstřelený gól domácí hráče povzbudil, ti získali převahu a ohrožovali nebezpečně jaroměřskou branku. Jedna šance skončila na tyči, další zlikvidoval brankář Schejbal. Ve 35. minutě byl při jednom z mála útoků Jaroměře faulován v pokutovém území Valášek a Křovák z penalty vyrovnal. I po vyrovnávací brance pokračoval tlak domácích.
Nástup do druhé půlky patřil opět domácím. Ve 48. minutě odkryla Jaroměř pravou stranu a po rychlém protiútoku a centru se trefil z malého vápna Flaška. V 50. minutě pronikl jaroměřskou obranou Goca a podél brankáře skóroval. Další gól přidal střelou z 18 metrů neatakovaný Fidler. V 55. minutě zvýšil opět střelou z 20 metrů opět nekrytý David. Domácí měli ještě další šance, ale gól už nedali.
Babí bylo po celý zápas lepším týmem. Jaroměř hořela v obraně a útok byl bez zraněného Valeše bezzubý.
Žluté karty: Flaška,Hejzlar, Goca, Ketter – Valášek, Jirka
Rozhodčí: Bárta, Hofman, Jansa
Mich

Ohnišov i Kratonohy vyhráli a dotáhli se na rozdíl tří bodů. Příští týden přivítáme v Růžovce právě Kratonohy a v utkání, které bude pro mnohé "životním", si nesmíme dovolit prohrát!!

jaromer
20.5.07 17:00 Muži A - 22. kolo

Ačko rozhodlo v prvním poločase!!

Jiskra Jaroměř : Hronov 5:0 (4:0)

Branky: Beneš 2x, Michálek, Křovák, Kučera
Sestava: Schejbal - Severýn, Matějček Petr, Hofman, Matějček Radek - Horák, Michálek, Beneš, Kučera - Valeš (27. Jirka), Křovák (63. Valášek)

První šanci si vytvořili domácí. Ve 4. minutě nacentroval zprava Valeš, Horák hlavičkoval, ale z 10 metrů mířil nad. V 11. minutě utekl po levém křídle Horák, přetažený centr vrátil Valeš před branku a Beneš prostřelil hronovské obránce i s brankářem. V 17. minutě se Benešův roh odrazil od břevna a Kučera pohotově doklepl do sítě. Ve 22. minutě příhrál Valeš do gólové pozice Kučerovi, ten nezištně posunul Křovákovi a od něho putoval míč do prázdné branky. Ve 30. minutě se rozběhl od půlicí čáry Michálek, obešel všechny obránce a sám před brankářem Mackem nezaváhal. Jaroměř ovládala hru a jen zřídka pouštěla hosty na vlastní půlku.
Po změně stran se Hronov věnoval hlavně obraně. Jaroměř nechtěla bezhlavě útočit, spokojila se s výrazným vedením a šetřila síly. V 90. minutě stanovil závěrečné skóre Beneš přesným obloučkem přes zeď.
Domácí byli po celý zápas lepší, Hronov jen bránil, aby nedostal ještě více gólů.

Žluté karty: Bašta, Vít Michal
Rozhodčí: Gorol, Otava, Styblík, delegát Přibyl
mich

jaromer
12.5.07 17:00 Muži A - 21. kolo

Ačko koncertovalo v Meziříčí!!

Muži A ..... čti více
České Meziříčí : Jiskra Jaroměř 1:6 (1:3)

Branky: Křovák 2, Michálek 2, Valeš, Horák
Sestava: Schejbal - Severýn, Matějček Petr, Hofman, Matějček Radek - Horák (75. Jirka), Michálek, Beneš, Kučera (82. Ježek) - Valeš, Křovák

Po opatrném začátku z obou stran poprvé udeřila v 7. minutě Jaroměř. Křovák poslal Beneše do otevřené obrany domácích, Beneš byl v pokutovém uzemí faulován a Křovák penaltu proměnil. Ve 23. minutě prošel středem domácí obrany Michálek a ranou po zemi prostřelil brankáře Fryntu. Domácím vyšel útok ve 27. minutě. Do odkryté obrany Jaroměře se řítil Hrubý a Severýn ho zastavil až faulem ve vápně. Kyška z penalty snížil. Ve 37. minutě uvolnil Valeš Horáka, ten z levé strany vypálil a brankáař Frynta jen konečky prstů vyrazil. Minutu nato poslal Radek Matějček přesný pas na Kučeru, Kučera naservíroval z pravého křídla míč na malé vápno Valešovi a ten lehce doklepl do branky. Ke konci poločasu zahrozili domácí. Ve 42. minutě skončila Hrubého střela z dálky na jaroměřském břevně a chvíli poté pálil rovněž Hrubý z levé strany do tyče.
Druhou půli začala Jaroměř odzadu a podnikala protiútoky do otevřené domácí obrany. Ve 47. minutě postupoval z levé strany na domácí branku Horák, ale brankář Frynta jeho ránu vyrazil. V 69. minutě podržel míč v útoku Valeš, ideálně posunul Horákovi a ten tentokrát z levé strany trefil do sítě. V 72. minutě unikl po pravém křídle Horák, poslal míč před branku a Křovák v gólové šanci trefil nejprve brankáře a potom obránce domácích. V 73. minutě se uvolnil na levém křídle Beneš, přetáhl centr na Valeše, ten hlavou vrátil míč před branku a Křovák pohodlně dorazil. V 85. minutě postupoval od půlicí čáry na branku Michálek, byl ve vápně faulován a sám penaltu proměnil. V závěru utkání již domácí nestačili, Jaroměř měla další šance, ale gól už nepadl.
Jaroměř zejména v druhé půli domácí přehrávala a k dobré hře přidala i branky.

Žluté karty: Krajňák, Kubíček - Severýn, Křovák
Rozhodčí: Luňák, Hrabík Petr, Hrabík Tomáš
mich

jaromer
8.5.07 Muži A - 14. kolo

Z Častolovic s prázdnou! Náskok se krátí!

Častolovice : Jiskra Jaroměř 3:1 (1:1)

Branka: Křovák

Sestava: Schejbal – Severýn, Matějček Petr, Hofman, Matějček Radek - Jirka, Michálek, Beneš, Kučera (65. Horák) – Valeš, Křovák

Jaroměř odrazila úvodní pětiminutový nápor domácích a postupně vyrovnala hru. V 15. minutě měl slibnou příležitost Kučera, ale brankář Jedlička včas vyběhl a Kučerovu šanci zlikvidoval. V 18. minutě získal Beneš odražený míč, posunul ho Křovákovi a ten z 12 metrů zamířil do sítě. Jaroměř získala mírnou převahu, ale gól daly Častolovice. V 33. minutě po nenápadném centru hlavičkoval Lux a jeho oblouček skončil u tyče Schejbalovy branky.
Nástup do druhé půle vyšel domácím. V 46. minutě si domácí Marek posunul míč na levačku a křížnou střelou po zemi překonal Schejbala. Jaroměří rychlá branka otřásla a nechala se zatlačit do defenzívy. Po deseti minutách začala útočit a vynutila si územní převahu. V 80. minutě poslal Horák přesný roh na Valeše. Ten však z jedné mířil nad. Jaroměř vsadila vše na útok a snažila se vyrovnat. V 82. minutě vyrazil do otevřené jaroměřské obrany domácí Hašek a prudkou střelou z vápna pojistil domácím vítězství.

Žluté karty: Pinkas – Jirka, Severýn, Horák, Valeš
Rozhodčí: Pára, Zloch, Martínek
mich

jaromer
5.5.07 Muži A - 19. kolo

Ačko veze bod i v deseti!!

Muži A ..... více info v neděli
Nové Město n. M. : Jiskra Jaroměř 2:2 (1:1)

Branka: Valeš, Horák
Sestava: Schejbal - Severýn, Hofman, Matějíček P., Matějíček R. - Jirka, Michálek, Beneš, Kučera - Křovák (70. Horák), Valeš

Jiskra začala v Novém Městě n. M. aktivně a za svým cílem neprohrát vykročila již v 15. minutě, kdy ofsajdové pasti unikl Valeš a s přehledem zakončil 1:0. Na vyrovnání se dlouho nečekalo, a po zmatcích na našem vápně uklidili domácí přesnou střelou z vápna k tyči míč do branky. Důležitý moment přišel ve 26. minutě, kdy Matějíček Radek udeřil v nepřerušené hře soupeře loktem a musel se pakovat do sprch. Jiskra musela přeskupit řady a i tak se hrál poměrně oboustranný fotbal.
Po obráce již byli domácí lepším týmem, avšak brankové příležitosti si nevytvořili. Po velkém boji se nám podařilo hru vyrovnat a dokonce jsme měli i blíže k vedoucí brance, ale Nové Město se nevzdávalo a v 87. minutě se po rohu ujalo vedení!! Zápas však vyvrcholil o pět minutek později, v čase 90+2 totiž rozhodčí pustili sporné ofsajdové postavení Valeše, který nacentroval na Horáka a ten hlavou trefil remízu 2:2.

Osm kol před koncem se tedy náš náskok zmenšil na 6 bodů jelikož Ohnišov doma porazil Hronov. Další veledůležitý zápas nás čeká již v úterý 8. května na hřišti Častolovic, které však na jaře uhráli pouhé 3 body

jaromer
29.4.07 Muži A - 18. kolo

V Růžovce jako u VERDŮNU!!

Jiskra Jaroměř B : Teplice n. M. 7:1 (3:0)

Branka: Valeš 4, Jirka, Křovák , Beneš – Kalaš Dušan

Sestava: Schejbal – Severýn, Matějček Petr, Hofman, Matějček Radek - Jirka (77. Horák), Michálek, Beneš, Kučera – Valeš, Křovák

Od počátku utkání byla častěji u míče Jaroměř. První nebezpečnou střelu vypálil v 9. minutě Křovák, ale mířil těsně vedle. Ve 12. minutě uvolnil Michálek Jirku, ten šel sám na branku, obešel brankáře a dal první gól. Hosté mohli vyrovnat v 17. minutě. Po přímém kopu z pravé strany hlavičkoval sám před brankou Lorenc, ale mířil nad. Ve 20. minutě po Benešově rohu a závaru před teplickou brankou protlačil míč do síě Křovák. Ve 22. minutě přihrál po pěkné kombinaci Křovák z levého křídla na malé vápno Valešovi a ten umístil míč do branky. Jaroměř měla i další gólovky, ale do půle již žádný gól nepřidala.
Hned po změně stran prošel po pravé straně Michálek, předložil míč Valešovi a ten ho zblízka pohodlně doklepl do prázdné branky. V 52. minutě fauloval domácí Jirka ve vápně Fichtnera a Dušan Kalaš z penalty snížil. V 58. po Benešově rohu přeskočil Valeš obránce i brankáře a hlavou dovršil čistý hattrick. V 63. minutě naběhl na Kučerův přímý kop Valeš a z voleje přidal svůj čtvrtý gól. V 74. minutě rozebrali Valeš z Benešem obranu hostů a Beneš zblízka uzavřel skóre. V závěru utkání se hosté několikrát dostali před jaroměřskou branku. Z dálky vystřelil Lorenc, ale trefil jen tyč.
Jaroměř byla po celý zápas lepší, dala brzo góly a bez větší námahy výrazně zvítězila.

Žlutá karta: Novotný
Rozhodčí: Vojka, Jehlička, Němeček, delegát Šimek

mich

jaromer
22.4 07 Muži A 17. kolo

Ačko nevyužilo "mečbol"!!

Ohnišov : Jaroměř 4:3 (2:1)
Branky: Valeš, Horák, Křovák (z pen.)

Sestava:Schejbal - Severýn, Matějček Petr, Hofman, Matějček Radek - Jirka, Michálek, Beneš, Kučera (60. Horák) – Valeš, Křovák

Úvod utkání patřil domácím. V 6. minutě zahrávali roh, brankář Schejbal míč minul a Effenberk ramenem poslal míč do branky. V 8. minutě trefil Valeš z 20 metrů břevno, k odraženému míči se dostal Michálek, ale tísněn nedokázal přesně zakončit. Jaroměř se snažila útočit, na malém hřišti ale narážela na zhuštěnou obranu domácích. Ve 26. minutě založili domácí jeden z mála útoků v první půli a po centru zleva hlavičkoval v pádu nekrytý Nejman do jaroměřské branky. Ve 40. minutě unikl po levém křídle Michálek, zpětnou přihrávkou našel Kučeru, ale ten odkrytou branku přestřelil.
V druhé půli získala Jaroměř územní převahu. V 60. minutě zahrával Beneš roh a střídající Horák při svém prvním kontaktu s míčem vyrovnal. V 72. minutě nedokázala jaroměřská obrana odkopnout již získaný míč a Petera ze zkrumáže dotlačil míč do sítě. V 78. minutě naběhl na přímý kop Mašanský a neatakován poslal míč hlavou do sítě. V 84. minutě zahrál domácí Fiedler ve vápně rukou a Křovák z penalty posílil jaroměřské naděje. Jaroměř se snažila o vyrovnání, ale domácí důraznou obranou vítězství udrželi.
Jaroměři nebyla územní převaha nic platná a ani tři vstřelené góly nestačily napravit nedůslednou hru v obraně.

Žluté karty: Mašanský, Nejman – Valeš, Severýn, Schejbal
Rozhodčí: Janeček, Arnošt, Orel

mich

jaromer
15.4 07 Muži A 16. kolo

Utrápené, ale zasloužené vítězství!!

Jaroměř : Vamberk 4:3 (1:1)
Branky: Křovák 2, Valeš, Beneš

Sestava: Schejbal - Severýn, Matějček Petr, Hofman, Matějček Radek - Jirka (80. Syrovátka), Michálek, Beneš, Kučera (65. Horák) - Valeš, Křovák

I po tomto víkendu máme osmibodový náskok na čele 1. třídy sk. B Královehradeckého kraje, S Vamberkem jsme prodloužili úspěšnou sérii, když jsme v šestém zápase v řadě zvítězili a v osmém utkání nepoznali chuť porážky.

Jaroměř měla od začátku více ze hry, ale do vedení šli překvapivě hosté. V 10. minutě zahrál Potužník roh a míč prošel shlukem hráčů až do branky. I po obdržené brance byla časteji u míče Jaroměř. Ve 23. minutě poslal z levé strany Kučera míč před branku Křovákovi, ale ten mířil nad. Hosté pozorně bránili a jaroměřské útoky končily na vápně hostů. Ve 33. minutě střílel zleva Křovák, brankář Vídeňský byl na místě. Ve 37. minutě prošel středem hřiště Michálek, prohodil míč za obranu Kučerovi a jeho přesnou přihrávku doklepl zblízka do branky Křovák.
Po změně stran pokračoval tlak domácích. V 55. minutě postupoval proti obraně hostů Michálek, vysunul na levém křídle Křováka a jeho přesný centr umístil Valeš hlavou do branky. V 70. minutě pronikl do otevřené obrany Vamberka Beneš, obešel stopera, posadil si brankáře a obloučkem zvýšil vedení Jaroměře. V 73. minutě po akci Beneše a Křováka mířil Valeš těsně vedle. V 75. minutě fauloval v rohu velkého vápna Radek Matějček Potužníka a Potužník nařízenou penaltu proměnil. V 80. minutě přiťukl Valeš míč Benešovi, ten šel sám na branku, přihrál Křovákovi a ten doklepl míč do odkryté branky. V 83. minutě vypálil z 25 metrů vamberecký Šponar a trefil růžek Schejbalovy branky. V závěru utkání domácí kontrolovali hru, a i když se jim zápas příliš nevydařil, po zásluze zvítězili.

Žluté karty: Valeš, Horák - Šponar, Baculák
Rozhodčí: Vít, Novák, Andrejs, delegát Vašata
mich

jaromer
7.4 07 Muži A 15. kolo

Skvělý vstup do jara!! 8 bodů náskok na čele!!

Velké Poříčí : Jaroměř 1:2 (1:0)
Branky: Křovák, Valeš

Sestava: Schejbal - Severýn, Matějček P., Hofman, Matějček R. - Kučera (46. Horák Jakub), Michálek, Beneš, Jirka - Valeš, Křovák (88. Syrovátka)

Ačko otočilo utkání ve Velkém Poříčí a díky strátám Častolovic /doma s Hronovem 1:3/ a Ohnišova /v Novém Městě také 1:3/ máme 8 bodů náskok na čele 1.B třídy sk. B!! Podrobnosti zítra!!

Domácí se ujali vedení už ve 14. minutě. Po závaru ve vápně Jaroměře byl faulován Závada a sám penaltu proměnil. Jaroměř si v první půli nedokázala poradit z důrazně hrajícím Poříčím a větší gólové šance si nepřipravila.
Po změně stran oživil jaroměřskou hru střídající Horák a Jaroměř začala útočit. Horák se v 70. minutě prosadil na levé straně, poslal míč před branku na nabíhajícího Beneše a ten byl v gólové pozici faulován. K penaltě se postavil Křovák a vyrovnal. Zdálo se, že utkání skončí dělbou bodů, ale v 87. minutě se Jaroměři vydařila ukázková akce. Michálek postupoval proti obraně domácích, poslal míč za obranu na nabíhajícího Horáka, ten z levého křidla přesně našel Valešovu hlavu a Jaroměř šla do vedení. V závěru vrhli domácí všechny síly do útoku. Zahrávali několik přímých kopů a rohů, ale Jaroměř vítězství uhájila.

Žluté karty : Hána, Závada, Samko, Šnajdr - Jirka, Severýn, Beneš
Rozhodčí: Jindáček, Kos, Vítek

mich

jaromer
1.4 07 Muži A - přátelsky

Vítězná generálka!!

Jaroměř : Roudnice 4:3 (3:2)
Branky: ??

Sestava: Schejbal - Severýn, Matějček P., Hofman, Matějček R. - Kučera, Michálek, Beneš, Jirka - Valeš, Křovák

O svém vítězství Ačko rozhodlo již v prvním poločase, když se dostalo do dvoubrankového vedeni, ktere si pak již uhlidalo.

jaromer
24.3.07 Muži A - přátelsky

Smrtící vstup do drhého poločasu!!

Jičín : Jaroměř 1:5 (1:1)
Branky: 2x Křovák, 2x Valeš, Horák

Sestava: Schejbal - Svoboda, Matějček P., Hofman, Matějček R. - Kučera, Michálek, Jirka, Horák - Valeš, Křovák

V prvním poločase šli domácí do vedení z pokutového kopu, do přestávky se nám podařilo vyrovnat.
O výsledku utkání pak rozhodl vstup do druhého poločasu, během pěti minut jsme vstřelili dve branky a mohli přidat i další. Zbytek utkání se spíše dohrával.

jaromer
17.2.07 Muži A - přátelsky

Na Áčko nestačil ani ambiciozní Černilov!!

Černilov - Jaroměř 2:3 (1:2)
Branky: Jirka, Beneš, Válek

Sestava:Schejbal - Válek (46. Severýn), Hofman, Ježek, Matějček Radek - Valášek (46. Böhm), Jirka, Beneš, Syrovátka - Valeš, Kučera

Fotografie z utkání zde.......

jaromer
13.2.07 Muži A AP TOUR CUP

Další vítězství, tentokrát to odnesly Hořice!

Vysledkovy servis zde.......

jaromer
15.1.07 Muži A AP TOUR CUP

1. UTKÁNÍ V ROCE 2007 VÍTĚZNÉ!!

Muži ..... čti více
Nový Bydžov - Jaroměř 1:2 (0:2)
Branky: Michálek, Jirka

Sestava: Schejbal (46. Fähnrich) - Válek, Matějček Petr (46. Ježek), Hofman, Matějček Radek - Jirka, Beneš (46. Karel), Michálek, Böhm (46. Syrovátka) - Křovák, Valeš

Hráno v rámci zimní turnaj v Novém Bydžově, Chodonicích.

V sobotu 13.ledna a v neděli 14.ledna pokračoval kompletním kolem AP-TOUR-CUP 2007, jeden z turnajů zimní ligy na umělé trávě v Novém Bydžově-Chudonicích. První dvě nedělní utkání výrazně ovlivnil silný vítr, který hodně ztěžoval hru. V sobotu získal své první body do turnaje Dvůr Králové B, který zdolal těsně Kunčice. Kunčice měly sice chvílemi i opticky více ze hry, ale kanonýru Doležalovi prozatím chudonická umělka neseděla a dokonce neproměnil ani pokutový kop.
V prvním nedělním zápase porazila nejprve překvapivě Jiskra Jaroměř domácí tým, na kterém se výrazně podepsala únava z předchozího čtyřdenního programu a který nastoupil ve velmi různě strukturovaných poločasových sestavách včetně hráčů B-týmu a dorostenců Hermanna a Bendiga. Velmi dobře hrající jaroměřští fotbalisté využili domácí matné první půle a jejich dvoubrankový náskok už domácí nebyli schopni zlikvidovat i přes určité zlepšení ve druhé části. Stínem utkání byla zranění Chlubny a Pánka, kteří strávili na hrací ploše pouhých 15 minut, rovněž zranění nepustila na hřiště vůbec Hrušku, Tomeše a P.Průchu.
Do turnaje vstoupili ve své premiéře i domácí starší dorostenci. Hosté z Hořic však přijeli až na tři zástupce áčka převážně z hráči béčka a s dorostenci, takže domácí junioři měli poměrně snadnou úlohu. Střeleckou smůlu měl zejména Jezbera, který trefil třikrát tyč, nádherný gól se podařil Václavu Jilemnickému.
Asi nejlepší úroveň mělo závěrečné utkání neděle, tedy derby mezi Chlumcem a Kosičkami. Hrál se velmi důrazný a ostrý zápas, oba týmy sázely hodně na ofenzívu. Kosičky zvládly lépe první půli a vytěžily vedoucí branku z penalty, Chlumec byl lepší v druhé části hry a zaslouženě vyrovnal Jandou. Turnaj bude pokračovat i následující víkend třemi zápasy, odloženo bylo střetnutí Nový Bydžov A - Kunčice.

jaromer
13.11.06 MUŽI A - hodnocení

Podzim fotbalové B. třídy mužů!!

Skončila podzimní část I.B třídy dospělých 2006/2007. Fotbalisté Jiskry Jaroměř A mohou být s průběžným výsledkem spokojeni, protože se lépe umístit ani nemohli. První příčka se ziskem 29 bodů ( 9-2-2 ) při skore 34:18 je vynikající, ale k postupu do I.A třídy vede ještě dlouhá a trnitá cesta.
Začátek sezóny přitom hráčům Jiskry vůbec nevyšel. I když více brankových příležitostí bylo na straně jaroměřských hráčů, z těsné výhry 0:1 se radovali hosté z Častolovic. Stejným poměrem branek se však podařilo vyhrát ve 2.kole po vyrovnané hře v Opočně. V dalších kolech se zdařilo doma po prohraném poločase otočit nepříznivý vývoj utkání s Velkým Poříčím s konečným výsledkem 3:1 a vyhrát ve Vamberku těsně 3:2 gólem několik minut před koncem utkání. Potom přišla zbytečná ztráta bodů v domácím prostředí s Ohnišovem výsledkem 1:1. V 6 .kole se však v dramatickém utkání povedlo vyhrát v Teplicích 3:2 a to znamenalo posun na 2. místo v tabulce. Nečekaná sprcha doma s dobře hrajícím celkem Nového Města v poměru 1:4 byla druhou a poslední porážkou podzimní části. Ve zbylých šesti kolech se podařilo dosáhnout skvělé bilance: 5 výher a 1 nerozhodný výsledek. Po vítězství 5:2 v domácím prostředí s Českým Meziříčím byl zapsán bezbrankový smír v Hronově – 0:0. V 10.kole se doma v souboji s nebezpečným celkem Babí rozhodlo až v závěrečné půlhodině o hladké výhře 3:0. Střelecký den měl Křovák, autor všech vstřelených branek. Snad nejlepší herní projev poslední doby předvedli hráči Jiskry Jaroměř v Kratonohách. Silný celek domácích porazili přesvědčivě 4:1 a branka Valeše z trestného kopu by uspěla i v televizní soutěži o gól měsíce. Poločas snů se vydařil v domácím prostředí se zkušeným celkem Dohalic.Vedení 5:0 však stálo mnoho sil (za čtvrt hodiny byl poměr rohových kopů 7:0) a tak konečný výsledek byl „jen“ 6:1. Také v Černíkovicích padlo sedm branek s výsledkem 4:3 pro Jaroměř. Předehrávané první jarní kolo bylo pro špatné počasí zrušeno a tak pětibodový náskok před mužstvy Častolovic a Ohnišova zůstává do jarních odvet nezměněn. Velice zajímavá statistika vychází při srovnání poločasů. První poločas jaroměřští hráči 5x vyhráli, 4x remizovali a 4x prohráli při skore 16:11. Druhý poločas je výrazně lepší: 6-6-1 při poměru branek 18:7. Z toho by se dalo usoudit, že hráči mají dobrou fyzickou kondici. Nebo je v tom taktika nejdříve soupeře „ukolébat“a potom zaskočit? Zajímavá je i statistika utkání doma-venku. V domácím prostředí není nijak výjimečná (4výhry, 1 remis, 2 porážky při brankovém poměru 19:10), na hřišti soupeře skvělá ( 5-1-0 při skore 15:8 ). Na závěr ještě střelci branek: Valeš 13, Křovák 12, Michálek 3, Beneš a Kopecký 2, Jirka a Válek 1. Gólů nastříleli jaroměřští hráči již tradičně ze všech mužstev nejvíce.

V Jaroměři 8.11.2006

Miroslav Martinovský

Převzato od: JAROMĚŘSKÝ A JOSEFOVSKÝ ZPRAVODAJ

jaromer
30.10.06 Muži A - 13. kolo

5 BODŮ NÁSKOK NA ČELE 1. B TŘÍDY!!

Muži ..... čti více
Černíkovice : Jiskra Jaroměř 3:4 (0:1)
Branky: Michálek 2,Válek, Valeš

Sestava: Schejbal - Matějček Radek, Matějček Petr, Hofman, Severýn - Kopecký, Michálek, Beneš, Válek - Valeš, Křovák (80. Jirka)

Hned v 1. minutě mohli jít do vedení domácí. Čepelka unikl po pravém křídle, ale brankář Schejbal jeho střelu i dorážku vyrazil. Jaroměř odolala úvodnímu náporu domácích, ve 12. minutě kopala roh a Válek u bližší tyče usměrnil hlavou míč do branky. Černíkovice měli po celý první poločas více ze hry, střelecky se jim však nedařilo.
Po změně stran unikl po pravém křídle domácí Čepelka, prošel až do vápna a přesnou střelou po zemi vyrovnal. Ve 47. minutě se ve vápně domácích uvolnil Valeš, jeho střelu brankář Dvořák jen vyrazil a Michálek hlavou dorazil míč do branky. Domácí tlačili, Jaroměř využívala rychlých protiútoků. V 74. minutě poslal Valeš dlouhý pas mezi domácí stopery, Michálek postupoval sám na branku a podél brankáře umístil míč do sítě. V 76. minutě zacentroval z levé strany Válek a Valeš u zadní tyče z obtížné pozice dorazil ve skluzu míč do branky. Zdálo se být rozhodnto, ale Jaroměř si v závěru zkomplikovala situaci. V 87. minutě byl u rohového praporku faulován Severýn, rozhodčí nepískl a po přihrávce snížil z 10 metrů nekrytý Černý. Domácí ožili a opět nekrytý Černý skóroval z voleje po centru zprava. V konci utkání už Jaroměř držela míč a nepustila domácí do další šance.
Domácí měli téměř celé utkání převahu. Jaroměř si však vytvořila lepší šance, využila je a nebýt výpadku v závěru mohla zvítězit i výrazněji.

Žluté karty: Holoubek - Jirka
Rozhodčí: Chrudimský, Schmeiser, Kamenický

jaromer
22.10.06 Muži A - 12. kolo

Soupeř rozebrán již před přestávkou!

Muži ..... čti více
Jiskra Jaroměř : Dohalice 6:1 (5:0)
Branky: Křovák 2, Michálek, Valeš, Kopecký, Beneš

Sestava: Schejbal - Matějček Radek, Matějček Petr, Hofman, Severýn - Kopecký (70. Valášek), Michálek, Beneš (74.Jirka), Válek (74. Horák) - Valeš, Křovák

Úvodní nápor Jaroměře vyústil už ve 4. minutě ve vedoucí branku. Válek zacentroval od brankové čáry a Křovák zblízka dorazil hlavou. Ve 14. minutě zatáhl Michálek míč do vápna, Valeš a Beneš se snažili dopravit míč do sítě a až Michálek ve skluzu přidal druhý gól Jaroměře. Ve 23. minutě poslal Michálek za obranu Dohalic Kopeckého, ten z pravého křídla našel Valešovu hlavu a Jaroměř vedla 3:0. K konci první půle se Dohalice několikrát dostaly před branku domácích, ale Myškářovy hlavičky mířily vedle. V 38. minutě vysunul Valeš Kopeckého a jeho oblouček z pravého křídla skončil v brance. Minutu nato prošel středem dohalické obrany Beneš a přes vybíhajícího brankáře Silbera skóroval.
V druhém poločase kontrolovala Jaroměř hru a nepouštěla hosty do šancí. Vytvořila si i několik gólovek. V 85. minutě přihrál Valeš na šestnáctce Křovákovi a Křovák zamířil přesně k tyči. V nastaveném čase vystihl dohalický Kulhánek krátkou malou domů a přes vybíhajícího Schejbala dal čestný úspěch hostů.
Jaroměř byla po celé utkání lepší a o výsledku rozhodla hned v první půlhodině.

ŽK: Horák - Tichý, Čížek, Zvoníček, Pišl Petr
Rozhodčí: Frydrych, Rožnovský, Kalaš
108 diváků
mich

jaromer
14.10.06 Muži A - 11. kolo

Rozjeté Kratonohy zastavil Jirka Valeš!

Muži ..... čti více
Kratonohy : Jiskra Jaroměř 1:4 (1:3)

Branky: 3x Valeš, Křovák

Sestava: Schejbal - Matějček Radek, Matějček Petr, Hofman, Severýn - Kopecký, Michálek, Beneš, Válek - Valeš, Křovák

Úvod zápasu patřil Jaroměři. Válkova střela ve 2. minutě těsně minula branku domácích a na Benešovu přihrávku po brankové čáře Křovák nedosáhl. Ve 24. minutě byl u vápna domácích faulován Valeš a sám z přímého kopu trefil růžek Dvořákovy branky. Domácí mohli vyrovnat ve 35. minutě. Po přímém kopu Kopečného netrefil hlavou branku Vejr. Vyrovnání se domácí dočkali ve 41. minutě. Jaroměřská obrana váhala s odkopem ze šestnáctky a Beran skluzem dorazil míč do branky. Ve 43. minutě kopal Válek roh, Křovák naběhl k bližší tyči a nohou trefil do sítě. V poslední minutě první půle poslal Severýn přímý kop z půlky k brance domácích a Valeš hlavou usměrnil míč do branky.
Začátek druhého poločasu patřil opět Jaroměři, která několikrát ohrozila branku domácích. Domácí se snažili o zvrat a vytvořili si mírnou převahu. V 70. minutě trefil domácí Jakubec z přímého kopu břevno Schejbalovy branky. V 75. minutě založila Jaroměř rychlý protiútok. Beneš poslal do křídla Kopeckého, ten přesně zacentroval a Valeš hlavou přidal svůj třetí gól. Domácí se pokusili o závěrečný nápor, Jaroměř ale dobře bránila a nepustila Kratonohy do větší šance.
Jaroměři patřil po celé utkání střed hřiště, dobře bránila a nedovolila domácím prosadit se v útoku.

Žluté karty: Vyleťal - Beneš, Michálek
Rozhodčí: Kučera, Filip, Lanta
mich

jaromer
8.10.06 Muži A - 10. kolo

Áčko zabralo až v závěru!

Muži ..... čti více
Jiskra Jaroměř : Babí - Náchod 3:0 (0:0)

Branky: Křovák 2x, Valeš

Sestava:Schejbal - Severýn, Matějček Petr, Hofman, Matějček Radek - Jirka (65. Horák), Michálek, Beneš, Válek - Valeš, Křovák

Utkání začalo tlakem Jaroměře. Jirkovu šanci v 10. minutě zmařil včasným vyběhnutím brankář Malík. Ve 27. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Křovák těsně vedle. První půle se dohrála za stálé převahy Jaroměře, hosté dobře bránili a tak se Jaroměři skórovat nepodařilo.
Po změně stran si hosté vypracovali několik gólovek. V 60. minutě museli jaroměřští obránci odvracet z brankové čáry. Po tlaku hostů opět ovládla hru Jaroměř a v 70. minutě šla do vedení, když Křovák ve skluzu z 10 metrů prostřelil brankáře hostů. V 78. minutě špatně rozehrál brankář Malík a Křovák mu míč poslal do opuštěné branky. V 87. minutě po rychlém protiútoku rozebrali Křovák s Valešem obranu hostů, Valeš obešel bránkáře a zasunul do prázdné branky. V závěru mohl přidat další gól Beneš, ale jeho šanci vychytal brankář Malík.

Rozhodčí: Poláček, Čech, Nekvinda /rozhodčí delegováni Krajským fotbalovým svazem - Pardubice/
100 diváků
mich

jaromer
30.09.06 Muži A - 9. kolo

Bezzubý útok Hronov moc neprověřil!

Hronov : Jiskra Jaroměř 0:0

Sestava: Schejbal - Severýn, Matějček Petr, Hofman, Matějček Radek - Kopecký, Michálek, Beneš, Valášek (75. Kučera) - Valeš, Křovák (87. Horák)

Áčko jelo na půdu Hronova s cílem udržet si druhou příčku v tabulce a pokud možno tak naplno bodovat.
Hned od prvních minut jsme se tlačili do útoku, ale naše nejistá hra v obraně dala domácím šanci dostat se do hry. Ve zbytku prvního poločasu se hrál neurovnaný fotbal. Největší šanci měli domácí, prázdnou bránu však netrefili a tak poločas skončil bez branek.
Ve druhém poločase pak bylo k vidění pouze fotbalové utrpení a tak se body zaslouženě dělili.

jaromer
30.09.06 Muži A - 9. kolo

Bezzubý útok Hronov moc neprověřil!

Muži ..... čti více
Jiskra Jaroměř : České Meziříčí 5:2 (2:1)

Sestava:Schejbal - Severýn, Matějček Petr, Hofman, Matějček Radek - Kopecký, Michálek, Beneš, Valášek (75. Kučera) - Valeš, Křovák (87. Horák)

jaromer
24.09.06 Muži A - 8. kolo

Áčku konečně zabralo i doma

Jiskra Jaroměř : České Meziříčí 5:2 (2:1)

Sestava:Fähnrich - Severýn, Matějček Petr, Hofman, Matějček Radek - Michálek, Jirka, Beneš, Valášek (89. Horák) - Valeš, Křovák

Hned v počátku utkání se ujali vedení hosté. Po úniku z pravého křídla vystřelil Kozák a míč se od brankáře Fähnricha odrazil do branky. Domácí měli i po obdržené brance častěji míč na kopačkách a mohli ve 20. minutě vyrovnat. Valášek postupoval zleva na branku, ale trefil jen brankáře. Ve 24. minutě se se dostal k odraženému míči Beneš a z 12 metrů vyrovnal. Ve 27. minutě Beneš zacentroval a Křovák hlavou přehodil brankáře Fryntu. Ve 43. minutě pálil Křovák po závaru před brankou hostů nad.
Hned po změně stran mířil ve slibné pozici hostující Kupka nad. Na druhé straně střílel po Valešově přiklepnutí Jirka vedle. V 60. minutě prošel Beneš zprava do vápna hostů, byl faulován a Křovák penaltu proměnil. V 68. minutě hlavičkoval meziříčský Kozák po rohu vedle. V 75. minutě rozjel útok domácí Severýn, Valeš předložil míč před branku Křovákovi a a ten zblízka přidal svůj třetí gól. V 76. minutě se odrazil míč od jaroměřského brankáře ke Krajňákovi a ten trefil od tyče do branky. V 84. minutě zahrál Křovák přímý kop do vápna a Valeš zblízka doklepl míč do sítě. V závěru utkání domácí kontrolovali hru, mohli přidat další góly, ale skóre už se nezměnilo.
Jaroměř byla zejména v útoku lepším mužstvem, nedůslednou obranou umožnila dát hostům dvě branky, ale nakonec zaslouženě výrazně zvítězila.

Rozhodčí: Sehnoutka, Kubišta, Luňák
120 diváků
mich

jaromer
18.09.06 Muži A - 7. kolo

Áčku se doma nedaří

Muži ..... čti více
Jiskra Jaroměř : MFK Nové Město 1:4 (0:2)

Sestava:Schejbal - Matějček Petr (80. Horák Jakub), Hofman, Ježek (38. Severýn), Matějček Radek - Kopecký, Michálek, Jirka, Beneš - Valeš, Křovák (46. Valášek)

Branka: Valeš

Hosté se ujali vedení už v 6. minutě, když míč prošel po rohu malým vápnem Jaroměře a Praus v pohodě hlavou skóroval. Ve 13. minutě střílel Michálek po Valešově přiklepnutí těsně vedle. Ve 28. minutě se Kopeckého centr odrazil od břevna, ale Křovák v běhu nedokázal dorazit. Ve 33. minutě domácí stopeři zaváhali, Joneš postupoval na branku a střelou z 16 metrů zvýšil.
V 53. minutě zahrál Beneš roh na zadní tyč a Valeš hlavou snížil. V 55. minutě zahrávali hosté přímý kop z pravé strany a Praus ve skluzu umístil míč k tyči. V 57. minutě fauloval ve vápně domácích Petr Matějček a Macháček penaltu proměnil. V 75. minutě se rozhodčí Lán neodvážil písknout penaltu za ruku novoměstského obránce.
Nové Město bylo ve všech řadách fotbalovější a nad nedůraznou Jaroměří zaslouženě zvítězilo.

Žluté karty: Praus, Joneš (oba NM)
Rozhodčí: Lán, Hlavsa, Votruba
100 diváků
mich

jaromer
3.09.06 Muži A - 5. kolo

Áčku stačil bod k 1. příčce

Jiskra Jaroměř : Ohnišov 1:1 (1:1)
Branka: Jirka

Sestava:Schejbal - Matějček Petr, Hofman, Ježek, Matějček Radek (46. Valášek) - Kopecký, Michálek, Jirka, Severýn - Valeš, Křovák (77. Křovák)

Po vyrovnané první čtvrthodině přišel ohnišovský centr z pravého křídla. Míč prošel po zemi malým vápnem Jaroměře a Petera ho dorazil do sítě. Ve 20. minutě se dostal po Valešově hlavičce k míči Michálek, ale z voleje trefil jen tyč. Ve 23. minutě napálil Jirka skákavý míč z 25 metrů, brankář Baše střelu podcenil a ta skončila u tyče v síti. V další slibné šanci trefil Kopecký z 10 metrů jen brankářovy nohy. Ve 30. minutě zachraňovala Jaroměř po závaru na brankové čáře.
Druhá půle se začala hrou převážně ve středu hřiště bez větších šancí. V 80. minutě založili hosté rychlý protiútok a Kárník šel sám na branku. Brankář Schejbal včasným vyběhnutím jeho šanci zmařil. Jaroměř ke konci tlačila, ale šance přišla až v 88. minutě. Po rychle vhozeném autu byl sám před brankářem Valeš, přihrál Michálkoví, ten ale váhal se střelou a šanci promarnil.
Jaroměř se nedokázala více prosadit v útoku, měla málo šancí a tak si spokojení hosté odvezli z vyrovnaného utkání bod.

Žluté karty: Matějček Radek, Michálek, Křovák - Nejman, Šedivý
Rozhodčí: Styblík, Malý, Hofman
140 diváků
mich

jaromer
27.08.06 Muži A - 4. kolo

Áčko otočilo zápas ve Vamberku

Vamberk : Jiskra Jaroměř 2:3 (2:1)

Sestava:Schejbal - Matějček Petr, Hofman, Ježek, Severýn - Kopecký, Michálek, Jirka, Kučera (40. Horák) - Valeš, Křovák (90. Matějíček R.)
Branky: Potužník 2 - Valeš 2, Křovák

Utkání začalo lépe pro Jaroměř. První Kučerův centr ještě Valeše nenašel, rohový kop ve 4. minutě už Valeš poslal hlavou do sítě. Jaroměři se dařilo držet míč a měla hru ve své režii. V 18. minutě však přesně zamířil z 20 metrů domácí Potužník a Vamberk ožil. Hrála se vyrovnaná hra bez větších šancí. Ve 40. minutě vyslal Potužník nepříliš nebezpečnou střelu z 30 metrů a brankářovi Schejbalovi míč proklouzl do sítě.
V druhé půli byla častěji u míče Jaroměř a vytvořila si mírnou převahu. V 64. minutě zasáhl Kopeckého centr domácí Baculák rukou a Křovák z penalty vyrovnal. V 82. minutě stačil domácí obránce zblokovat Křovákovu střelu z výhodné pozice. V 87. minutě byl faulován jaroměřský Jirka a Valešův přímýž kop skončil po odrazu ode zdi v domácí síti. Vamberk vrhl všechny síly do útoku, ale neuspěl. V nastaveném čase ještě zahodil vyloženou šanci jaroměřský Horák.
Jaroměři se kromě první desetiminutovky nedařilo, ale bojovala a vydřela vítězství.

Žluté karty: Mudruňka, Přilkryl, Baculák, Langer - Michálek
Rozhodčí: Kalaš, Rožnovský, Hlaváč
mich

jaromer
20.08.06 Muži A - 3. kolo

Áčko potvrdilo body z Opočna

Muži ..... čti více
Jiskra Jaroměř : Velké Poříčí 3:1 (0:1)

Sestava:Schejbal - Matějček Petr, Hofman, Ježek, Severýn (85. Horák) - Kopecký, Michálek, Jirka, Kučera (80. Syrovátka) - Valeš, Křovák

Hostům se vydařila hned první útočná akce. Ve 3. minutě zacentroval z pravé strany Lucovič a Závada přesnou hlavičkou trefil do sítě. Jaroměř měla více ze hry, narážela však na zhuštěnou obranu hostů. Vyrovnat mohl v 41. minutě Křovák, ale jeho hlavička mířila nad. Ve 45. minutě pálil Kučera z běhu v dobré pozici vedle.
Ve 48. minutě rozebrali Michálek s Kučerou obranu hostů a Křovák z malého vápna doklepl míč do branky. V 58. minutě udržel míč ve vápně Valeš, byl faulován a Křovák penaltu proměnil. V 68. byl opět faulován pronikající Valeš a Křovák přidal z penalty svůj třetí gól. Hosté se po obdržených brankách snažili útočit, do vyložených šancí je ale domácí nepustili.
Jaroměř měla po celé utkání více ze hry, včas prolomila obranný val hostů a po zásluze zvítězila.
Žluté karty: Závada, Prokop, Šnajdr, Lucovič, Jílek, Wihan, Šimek, Mucha ( všichni VP )
Rozhodčí: Zloch, Liebisch, Zavřel
120 diváků
mich

jaromer
12.08.06 Muži A - 2. kolo

Ačko veze tři body z Opočna

Opočno : Jiskra Jaroměř 0:1 (0:1)
Branky: Valeš

Sestava: Schejbal - Matějček Petr, Hofman, Ježek, Severýn - Kopecký, Michálek, Jirka, Kučera - Valeš, Křovák

První šanci si vytvořila v 8. minutě Jaroměř. Po Kopeckého centru hlavičkoval v pádu Valeš vedle. V 15. minutě zachraňoval brankář Schejbal před domácím Lukášem Jelenem. Ve 25. minutě postupoval sám na branku domácích Kučera, ale uspěchaná střela skončila vedle. Ve 35. minutě poslal Matějček přímý kop od půlicí čáry do vápna a Valešova hlavička proklouzla brankáři Krulichovi mezi rukama do sítě. Ve 43. minutě trefil Křovák ve vyložené šanci jen brankářovy nohy.
Po vyrovnané dvacetiminutovce si domácí vynutili mírnou převahu a zahrávali několik rohů. Jaroměř využívala otevřené obrany domácích k protiútokům. V 68. minutě mohl zvýšit vedení Jaroměře s chutí hrající Kopecký, ale po Valešově hlavičce střílel vedle. Snaha domácích o vyrovnání končila u dobře bránící Jaroměře.
Jaroměř hrála chytřeji, měla hlavně v první půli více šancí a po změně stran taktickou hrou vítězství udržela. Domácí si přes převahu v konci utkání nedokázali připravit vyložené gólové šance.

mich

jaromer
06.08.06 Muži A - 1. kolo

Muži A nevstřelili branku a prohráli

Jiskra Jaroměř : Častolovice 0:1 (0:1)

Sestava: Schejbal - Matějíček Petr, Ježek, Hofman, Matějíček Radek (46. Křovák) - Kopecký, Jirka, Michálek, Valášek - Valeš, Kučera (80. Horák)

Na mokrém terénu začala obě mužstva opatrně a tak se prvních dvacet minut hrálo převážně ve středu hřiště. První ohrozil branku v 21. minutě domácí Kučera, ale jeho střelu z 16 metrů brankář Jedlička vyrazil. V 34. minutě poslal Valeš do křídla Kučeru a ten poslal míč před branku. Kopeckého střela zblízka ale skončila u častolovického brankáře. Jaroměř získala převahu, hosté posílali dlouhé míče na dobře hlavičkujícího Marka. Ve 38. minutě minul po Kopeckého centru Valeš v pádu hlavou branku. Hosté měli slibnou šanci v 39. minutě. Suchý se dobře uvolnil, střílel ze 16 metrů, ale mířil vedle. Ve 40. minutě napálil Slanina míč z 30 metrů a jeho bomba skončila v růžku domácí branky.
Po změně stran měla Jaroměř více ze hry. Valešova hlavička po rohu skončila nad, Kučera střílel po úniku z pravé strany vedle. V 60. minutě byl vyloučen po 2. žluté Suchý. Jaroměř útočila a v 63. minutě mohla vyrovnat. Kučera ale hlavičkoval před prázdnou brankou vedle. Tlaku domácích hosté odolali a vítězství ubránili.
Jaroměř doplatila na neproměňování šancí, Častolovice dobře bránily a vydařenou střelou sebraly domácím všechny body.

Žluté karty: Matějček Petr, Valášek, Ježek - Suchý 2, Marek, Lut
Červená karta: Suchý
Rozhodčí: Špáta, Gorol, Štětař
72 diváků
mich

jaromer
14.07.06 Muži A - Příprava

Ačko zahájilo přípravu!!

Muži A zahájili přípravu na nový ročník. První kolo je čeká v neděli 6.8. před domácím publikem proti Častalovicím.
Áčko má v plánu tři přípravné zápasy: 19.7. v Třebechovicích, 22.7. doma s Dvorem Králové B a 29.7. doma s Trutnovem B - vždy od 17:00.