TJ Jiskra JAROMĚŘ - FOTBAL

Menu

Tabulka střelců

Realizační tým

Tréninky - PODZIM 2010


ST. DOROST - SOUPISKA

Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11

jaromer
4.6.2011 Jiskra Jaroměř

Debakl v kostelci!

Krajský přebor, starší dorost, 27. kolo

SK Červený Kostelec – Jiskra Jaroměř 7:0 (3:0)

Branky: :(

Sestava Jaroměře: Krška – Vokál, Jirka, Velc (46. Ulrych), Plhal – Houžvička, Peša, Emlar, Šára – Kroka, Nosek (46. Horák A.)

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře:

První poločas jsme nebyli horším týmem, domácí jsme místy i přehrávali. Dostali jsme však velmi laciné góly z brejků.

Druhý poločas již nemá smysl komentovat, neboť jsme v něm absolutně odešli a odevzdali ho. Takhle se o body nehraje! Nezbývá nám, než jen dohrát sezónu se ctí.

Aktuální tabulka po 27. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
29. 5. 2011 Jiskra Jaroměř

V utkání jsme dvakrát vedli, přesto jsme odešli poraženi!

Krajský přebor, starší dorost, 26. kolo

Jiskra Jaroměř – SK Třebechcovice 3:5 (1:1)

Branky: Kroka 2, Šára

Sestava Jaroměře: Sodomka – Petira, Vokál, Emlar (75. Nosek), Plhal – Šára, Peša, Houžvička, Horák (55. Hekele) - Kroka, Ulrych (65. Starzinský)

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře: První poločas jsme odehráli velmi slušně a dokázali jsme vyrovnat vedení hostů.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem utkání vyhrát. To se nám dařilo pouze částečně. Dvakrát jsme vedli (2:1 a 3:2), ale přesto jsme odešli poraženi. Troufám si říct, že o výsledku utkání rozhodla hlavně fyzická převaha hostujícího týmu.

Děkuji všem hráčům za bojovný výkon v dnešním zápase, hlavně pak mladším dorostencům, kterých hrálo v utkání 5. Hostům k vítězství gratuluji.

Rozhodčí: Kubišta, Seidl

Žluté karty: 0:1

Diváků: 20

Aktuální tabulka po 26. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
23.5.2011 Jiskra Jaroměř

Neproměňování vyložených šancí a 2 penalty nás stálo minimálně bod!

Krajský přebor, starší dorost, 26. kolo

Kopidlno - Jiskra Jaroměř 3:0 (0:0)

Branky:

Sestava Jaroměře: Sodomka- Vokál, Emlar, Velc,(55.min Chadima J.), Chadima T,- Starzinský, Peša, Horák A., Hekele- Kroka, Nosek, (46.min Šára)

Šramar Jaroslav, trenér Jaroměře: Po bezbrankové první půlce, kde byl dostatek šancí na obou stranách, prodloužila poločasovou přestávku silná průtrž mračen, která našemu týmu nepomohla, a hned ze začátku druhého poločasu jsme inkasovali první branku. Poté se hra opět vyrovnala, až po další branku Kopidlna, kterou jsme dostali po faulu Chadima J., který za necelých deset minut fauloval opět uvnitř pokutového území, což znamenalo další penaltu, která byla zároveň posledním gólem v utkání. I přes náš závěrečný tlak se nám díky naší střelecké neschopnosti nepodařilo zkorigovat

Aktuální tabulka po 26. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
15. 5. 2011 Jiskra Jaroměř

Bojovný výkon na kvalitního soupeře nestačil!

Krajský přebor, starší dorost, 25. kolo

Jiskra Jaroměř – Nová Paka/Stará Paka 0:4 (0:2)

Branky:

Sestava Jaroměře: Sodomka M. – Petira, Vokál – C, Velc, Špaček – Plhal, Peša, Houžvička, Souček – Nosek (60. Sodomka T.), Kroka

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře: Bojujeme s nedostatkem a absencemi klíčových hráčů, což se projevilo bohužel i dnes. I přes tento fakt jsme, myslím podali velmi dobrý a bojovný výkon, za který se nemusí hráči stydět. Oproti předchozím dvěma zápasům kluci bojovali, dřeli a makali. První gól jsme dostali ve 25. minutě po obrovské chybě Houžvičky a špatného vyběhnutí gólmana. Druhý vstřelili hosté po pěkné kombinaci ze strany.

Druhý poločas se odvíjel v duchu toho prvního. Kvalitní tým hostů měl herně na vrch což korunoval dalšími dvěma góly. Nám se bohužel gól nepodařilo vstřelit, i když jsme nějaké šance rovněž měli. Hostům k zaslouženému vítězství gratuluji.

Aktuální tabulka po 25. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
7. 5. 2011 Jiskra Jaroměř

V deseti jsme na Chlumec nestačili!

Krajský přebor, starší dorost, 24. kolo

Chlumec nad Cidlinou – Jiskra Jaroměř 7:1 (4:1)

Branka: Kroka

Sestava Jaroměře: Sodomka – Špaček, Vokál – C, Houžvička – Šára, Nosek, Peša, Velc, Starzinský – Kroka

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře: V důležitém zápase na půdě Chlumce nám chyběli z různých okolností stabilní hráči a opory staršího dorostu: Plhal, Petira, Jirka, Holeček. Do toho se nám křížil opět zápas s mladším dorostem, a tak jsme na toto utkání odjeli pouze v 10ti hráčích. Hráči, kteří hráli však i přesto nepodali špatný výkon a hráli myslím na hranici svých možností. Domácí nás však trestali z individuálních chyb, které jsme v zápase vyrobili.

Děkuji všem hráčům za bojovnost po celou dobu zápasu. Rovněž bych chtěl moc poděkovat hráčům mladšího dorostu (Špaček, Houžvička) a hlavně jejich trenérům za uvolnění, neboť možná i díky tomu prohráli svůj zápas v Třebechovicích :(. To by si někteří hráči staršího dorostu měli rychle uvědomit !!!

Aktuální tabulka po 24. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
1. 5. 2011 Jiskra Jaroměř

Parodie na fotbal v podání staršího dorostu!

Krajský přebor, starší dorost, 23. kolo

Jaroměř – Broumov 5:7 (3:4)

Branky: Kroka 3x, Ulrych 2x

Sestava Jaroměře: Krška – Souček, Emlar, Houžvička, Vokál – Plhal, Holeček – C(46. Starzinský), Peša – Kroka, Ulrych

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře: Proti soupeři, hrajícímu od začátku zápasu o 9ti lidech jsme předvedli parodii na fotbal a v utkání jsme byly na ručník. Zápas jsme si na lavičce doslova protrpěli, neboť to co naši hráči předváděli je neomluvitelné!!!

Rozhodčí: Ing. Petr Vítek
Diváků: 40
ŽK: 2:2
ČK: 1:0 (20. Emlar)

Aktuální tabulka po 23. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
24. 4. 2011 Jiskra Jaroměř

Kolaps staršího dorostu ve 2. poločase!

Krajský přebor, starší dorost, 22. kolo

Nové Město – Jaroměř 5:0 (0:0)

Branky: :(

Sestava Jaroměře: Sodomka – Petira, Jirka (63. Nosek), Velc (46. Emlar), Vokál – Peša, Šára (46. Horák), Holeček, Starzinský – Souček (28. Plhal), Kroka

Zdeněk Sodomka, trenér Jaroměře: První poločas byl vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Druhý poločas Nové Město 3x udeřilo během 10ti minut a rozhodlo tak o svém zaslouženém vítězství.

Rozhodčí: P. Vítek
Diváků: 40
ŽK: 0:3
ČK: 0:0
PK: 0:0

Aktuální tabulka po 22. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
17. 4. 2011 Jiskra Jaroměř

Bojovný výkon domácích proti favoritovy z Jičína !!!

Krajský přebor, starší dorost, 21. kolo

Jiskra Jaroměř - SK Jičín 3:0 (1:0)

Branky: Souček, Holeček, Ulrych

Sestava Jaroměře: Sodomka – Petira, Jirka, Emlar, Vokál – Peša, Houžvička (85. Nosek), Holeček – K., Plhal (50. Ulrych) – Kroka, Souček (70. Starzinský)

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře: Proti favoritovy z Jičína jsme začali výborně a ujali se hned v úvodu vedení. Do konce poločasu se hrál vyrovnaný a bojovný fotbal. Nutno ale uznat, že hosté měli více ze hry a větší šance, které ovšem neproměnili.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem hrát aktivně a vedení udržet. Jičín nás mačkal na naší polovině, ale gól se mu nepodařilo vstřelit ani z těch nejvyloženějších šancí. Potvrdilo se tak otřepané nedáš - dostaneš a po nádherné akci dvojice Kroka-Holeček druhý jmenovaný zvýšil naše vedení. Hosté pak ještě zvýšili obrátky, ale naše obrana pracovala velmi dobře. Po zmatcích v obraně hostů pak zpečetil 5.minut před koncem naše vítězství po dorážce Ulrych.

Hosté byly po většinu zápasu lepším týmem, měli veliké šance na vstřelení gólu, které však nedali. My jsme ale do zápasu dali srdíčko a díky tomu jsme zaslouženě zvítězili. Všem hráčům děkuji za předvedený a odmakaný výkon proti silnému Jičínu.

Rozhodčí: Martínek

Diváků: 40

ŽK: 0:0

ČK: 0:0

PK: 1:0 – neproměnil Kroka

Aktuální tabulka po 21. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer jaromer
9. 4. 2011 Jiskra Jaroměř

Jedenáctka statečných bojovala, ala nakonec odešla poražena!

Krajský přebor, starší dorost, 20. kolo

Slavia HK – Jaroměř 5:1(1:0)

Branka: Kroka

Sestava Jaroměře: Sodomka – Petira, Vokál, Velc, Plhal – Zrůst, Holeček, Kroka, Peša – Vymetálek, Šára

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře: Na zápas proti Hradecké Slavii jsme odjížděli vinou termínové kolize s Mladším dorostem pouze v 11ti lidech. Čekali jsme drtivý tlak od domácích, ale ten se nekonal. Slavie se sice ujala brzy vedení po trestném kopu, ale to bylo z její strany víceméně vše. Do konce poločasu si nevytvořila až na jednu výjimku žádnou větší šanci, naopak my jsme hrozili z nebezpečných brejků.

Druhý poločas začala Slavia aktivněji a výsledkem toho bylo zvýšení vedení na 3:0. Poté jsme vstřelili zasloužený gól a nadechovali se k náporu. Ten však utlumila další branka ze standardní situace. Zápas se pak již víceméně jen dohrával. V poslední minutě zahrávala Slavie další PK a vstřelila pátý gól.

I přes výsledkově vysokou prohru musím před všema klukama smeknout a pochválit je za předvedený výkon v dnešním zápase.

Aktuální tabulka po 20. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
3. 4. 2011 Jiskra Jaroměř

4 góly Kroky pomohli k výhře!

Krajský přebor, starší dorost, 19. kolo

Jaroměř – Stěžery 6:1

Branky: Kroka 4x, Holeček, Ulrych

Sestava Jaroměře: Sodomka – Plhal, Emlar, Vokál – Souček (46. Hekele), Peša, Holeček - C, Petira – Starzinský (46. Šára) , Kroka, Ulrych

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře: Do tohoto zápasu jsme šli s jednoznačným cílem získat ,,povinné“ 3 body, ale rozhodně to nebylo jednoduché jak vypadá výsledek. Uklidnil nás až první gól, který jsme ale vstřelili až ve 25.minutě. Od této doby jsme měli již utkání ve své moci a připsali si na své konto i další pěkné branky. Škoda jen zbytečného inkasovaného gólu v závěru, kdy všichni chtěli útočit. Dnes musím určitě pochválit za výkon a 4 vstřelené góly Radka Kroku a mladšího dorostence Kubu Emlara, který odehrál na postu stopera výborný zápas.

Rozhodčí: Korec

Diváků: 35

ŽK: 0:2

Aktuální tabulka po 19. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
26. 3. 2011 Jiskra Jaroměř

Dorost vybojoval 3 body!

KP SD, 18. kolo, Velichovky

Jaroměř – Dobruška 1:0 (0:0)

Branka: Kroka

Sestava Jaroměře: Sodomka – Plhal (70. Valčík), Houžvička, Emlar, Vokál – Souček (46. Špaček), Peša, Holeček - C, Kašpárek (5. Ulrych) – Šára (46. Starzinský), Kroka

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře: V důležitém zápase jsme nastoupily proti Dobrušce bez klíčového stopera Jirky a opět s řadou mladších dorostenců. Kluci hráli vlastně poprvé zápas na přírodní trávě a nutno říci, že to dělalo jak našemu týmu, tak hostům značné potíže. První poločas byl hodně o bojovnosti a byl rovněž plný nepřesností. Více ze hry jsme však měli určitě my.

Druhý poločas pokračoval v duchu toho prvního. My jsme však nastřelili 2 břevna, oproti tomu soupeř měl taky 2 veliké šance na vstřelení gólu. V 75. minutě jsme se ujali vedení chytrým gólem Kroky. Poté se hosté snažili o zvrat, ale naši hráči důležité body uhájily.

Veliký dík patří hráčům mladšího dorostu za výpomoc a jejich trenérům za jejich zapůjčení. Dále bych určitě vyzdvihl férový průběh celého utkání. Závěrem bych chtěl ještě popřát brzské uzdravení Martinu Kašpárkovi a hráči hostů, kteří museli ze zápasu odstoupit pro nezaviněné zranění kolene.

Aktuální tabulka po 18. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
20. 3. 2011 Jiskra Jaroměř

Dorost remizoval v Rychnově!

KP SD, 17. kolo, Rychnov nad Knežnou

Rychnov nad Kněžnou – Jaroměř 3:3 (1:3)

Branky: Hekele, Holeček, Horák

Sestava Jaroměře: Sodomka – Kašpárek (55. Ulrych), Jirka (75. Vymetálek), Houžvička, Vokál – Souček, Peša – K, Holeček, Hekele – Horák (60. Valčík), Kroka

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře:Na zápas do Rychnova jsme odjížděli značně nekompletní, doplnění o mladší dorostence a s respektem k domácím. To však nebylo nic proti problémům, které řešil domácí trenér p. Hejduk, neboť se mu na zápas sešlo pouze 10 lidí. I přesto byla hlavně fyzická a výšková převaha jednoznačně na straně domácích. První poločas jsme však zvládli velmi dobře, kdy jsme vstřelili pěkné 3 branky a zaslouženě vedli.

Do druhého poločasu jsme však nepochopitelně nastoupili tak, jako by se nemohlo nic stát a to se nám zle a zaslouženě vymstilo. Domácí dokonale využili své fyzické převahy a góly po nepochopitelných zmatcích v naší obraně dokázali 5. minut před koncem vyrovnat. Za přístup a výkon ve druhém poločase jsme si však vítězství ani nezasloužily. Domácím k zaslouženému bodu gratuluji. Závěrem si dovolím politovat domácího trenéra p. Hejduka, kterého si nesmírně vážím. Je smutné, že 5 hráčů dorostu mu ,,vzal“ na následný zápas A tým a že tento tým nebyl doplněn ani hráči MD, kterým byl jejich sobotní zápas odložen…..

Aktuální tabulka po 17. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
7.11.2010 Jiskra Jaroměř

Neproměněné šance znamenali prohru s 2. týmem KP!

KP SD, 14. kolo, 7.11.2010

Jiskra Jaroměř – Sokol Třebeš 0:3 (0:2)

Branky: 17. Brzický, 44. Černý, 80. Kotík

Sestava Jaroměře: Sodomka – Houžvička, Vokál, Emlar, Brožek K – Kubín, Nosek, Holeček (60. Velc), Peša – Šára, Ulrych

Sestav Třebše: Kašpar - Pásler, Pe.Mizerík, Vlach, Kotík - Černý, Heglas, Majer, Kincl – Pa.Mizerík, Brzický, střídali Brousil, Berger, Vacek, Heřman

Rozhodčí: Jehlička, Kos, laik

Žluté karty: 0:0

Diváků: 22

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře:
Do 15.minuty jsme měli 3 obrovské šance, které jsme ovšem neproměnili, a tak přišel zasloužený trest v podobě vedoucího gólu hostů. Poté jsme nastřelili ještě břevno Vokálem, ovšem těsně před koncem poločasu jsme inkasovali druhý gól. Druhý poločas se odehrál již v režii hráčů Třebše, kteří však dokázali skórovat již jen jednou. Naše nemohoucnost vstřelit gól vyvrcholila v 85.minutě kdy jsme nebyli schopni skórovat ani po samostatném úniku Ulrycha. Vítězství hostů je zasloužené a tímto jim k němu gratuluji. Sezóna tak pro nás neskončila dobře. V zimní části sezóny se musím zmobilizovat a co nejlépe se připravit na jarní odvety.

Pavol Mizerík, trenér Třebše:
„Domácí tým nás překvapil aktivní hrou a kdyby v úvodu utkání vedl 2:0, nebylo by to překvapení. Z našeho prvního vážného protiútoku jsme skórovali a ujali se vedení 0:1. Poté měla Jaroměř další 100% gólovku. V těchto fázích utkání nás podržel výborný gólman Kašpar. Postupem času jsme převzali otěže utkání a v poklidu ho dovedli k vítězství. Děkujeme klukům za výborné výkony v průběhu celého podzimu a jsme velice spokojeni s druhým místem v krajském přeboru staršího dorostu.“

Aktuální tabulka po 14. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
31.10.2010 Jiskra Jaroměř

Domácí porážka s Kostelcem!

KP SD, 13. kolo, 31.10.2010

Jiskra Jaroměř – Červený Kostelec 0:3 (0:1)

Branky: :(

Sestava Jaroměře: Sodomka – Plhal, Vokál, Emlar, Brožek K – Peša, Holeček (46. Hekele), Ulrych, Houžvička – Šára (60. Valčík), Starzinský

Rozhodčí: Chudoba, Beránek, laik

Žluté karty: 1:2

Diváků: 22

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře:
Chybí nám kvalita, máme už 6 zápasů obrovské problémy se sestavou kvůli zraněním a dalším okolnostem. V dnešním zápase hrálo 5 mladších dorostenců, a Ti, i když bojují a hrají dobře na fyzicky vyspělé soupeře to bohužel v této soutěži nestačí. Zápas byl herně vyrovnaný, ovšem hosté byly důraznější v koncovce. Nezbývá nám než tuto sezónu dohrát, v zimě se zmobilizovat a připravit na jarní odvety.

Aktuální tabulka po 13. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
24.10.2010 Jiskra Jaroměř

Výborně rozehraný zápas a nadějné vedení starší dorost bohužel neudržel!

KP SD, 12. kolo,

SK Třebechovice - Jiskra Jaroměř 3:1 (0:1)

Branka: Holeček

Sestava Jaroměře: Sodomka – Vokál (80. Zrůst), Jikra, Houžvička, Brožek – Souček (55. Velc), Peša, Petira, Plhal (70. Šára) – Holeček, Odvárka – K

Červená karta: Jirka

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře:
První poločas jsme byly lepším týmem a zaslouženě se dostali do vedení. Druhý poločas byl vyrovnaný, bohužel domácí otočili zápas po 2. standardních situacích. Závěr pak poznamenala naprosto zaslouženě obdržená červená karta pro našeho hráče Jirku. Celkově to nebyl vůbec pohledný zápas.

Aktuální tabulka po 12. kole KP SD 2010/2011 zde

mm

jaromer
20.10.2010 Jiskra Jaroměř

Dorost vyfasoval druhou ,,desítku" řadě!

KP SD, 12. kolo,

Jiskra Jaroměř – FKM Úpa 4:10 (1:6)

Branka: Odvárka 4x – Kozaňák 6x, ????

Sestava Jaroměře: Emlar – Plhal (70. Šára), Jirka, Houžvička (46. Velc), Vokál C – Souček (55. Sodomka), Holeček, Peša, Petira (60. Nosek) – Kubín (46. Koval), Odvárka

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře:
Co říci k výsledku? Jednoznačná blamáž. Někteří hráči absolutně neodvedli to, na co mají a zápas odchodili, nebo se jim nepovedl. Na druhou stranu je potřeba říci, že hosté byli lepším a fotbalovějším týmem. Navíc dali víceméně všechny své šance, když se prosazovali především z dálky, kdy trefili 3x šibenici naší branky a další 4 góly přidali po perfektně kopnutých TK. Pochvalu za dnešní výkon zaslouží snad jen neúnavný Dominik Peša a střelec 4 gólů Marek Odvárka.

Rozhodčí: Buchta, lajk, lajk

mm

jaromer
17.10.2010 Jiskra Jaroměř

Debakl neúplných dorostenců!

KP SD, 11. kolo, 17.10.2010

Jiskra Jaroměř – Kopidlno 2 : 10 (1 : 5)

Branky: Ulrych 2

Sestava Jaroměře: Emlar – Vokál, Souček, Velc, Plhal – Šára, Peša, Houžvička, Ulrych – Koval (15. Hekele), Kubín

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře:
Dnešní zápas se sousedem v tabulce se mi hodnotí bohužel velmi těžko. Z různých důvodů nám dnes chyběla z našeho už tak velmi úzkého kádru více jak polovina důležitých hráčů: (Holeček, Jirka, Sodomka, Petira, Odvárka, Nosek). Navíc již v 15.minutě se zranila další opora Koval, a v té chvíli bylo na hřišti již 6 mladších dorostenců včetně gólmana. I přesto se kluci snažili a bojovali. Dovolím si říct, že jsme místy hosty kombinačně i přehrávali, ale hloupými chybami jsme vždy hosty posadily do sedla a lehce jim darovali gól. Hosté se představili v dobrém světle a o jejich vítězství rozhodla především fyzická vyspělost, která se v tomto zápase naplno projevila. Hráčům mladšího dorostu děkuji za absolvování tohoto zápasu.

Aktuální tabulka po 11. kole KP SD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
9.10.2010 Jiskra Jaroměř

Po neuznaných gólech na obou stranách zasloužená remíza!

Fotbal, KP SD, 10. kolo, 9.10.2010

FK Nová Paka – TJ Jiskra Jaroměř. 0 : 0 (0 : 0)

Branky: :-(

Sestava Jaroměře: Sodomka – Plhal, Jirka, Nosek (70. Velc), Vokál – Šára, Holeček, Peša, Odvárka – Koval, Petira, trenér Lebedínský

Jiří Lebedínský, trenér Jaroměře: „První poločas nenabídl moc pohledný fotbal a gólových šancí bylo od obou týmů jen minimum. Nám se však podařilo i přesto vstřelit gól Kovalem v 10.minutě. Ten však ,,zhatil“ domácí lajnový rozhodčí pro domnělý ofsajd.

Druhý poločas jsme byly o poznání aktivnější a domácí jsme zatlačili a byly lepším týmem. Vytvářeli jsme si velmi dobré příležitosti, ovšem gól ne a ne vstřelit. Domácí však v 70.minutě hru vyrovnali a od této doby to byl fotbal nahoru dolů. My jsme nedotáhli do zdárného konce 3 nadějné brejky (Koval, Holeček). Domácí měli taky šance, nastřelili tyč a rovněž dali gól. Ten však nebyl stejně jako v našem případě kvůli ofsajdu uznán.

Vzhledem k průběhu zápasu a šancím obou týmů je remízový výsledek zřejmě spravedlivým výsledkem.

Aktuální tabulka po 10. kole KP SD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
3.10.2010 Jiskra Jaroměř

Po nevýrazném výkonu jsme Chlumec porazili a získali cenné 3 body!

Fotbal, KP SD, 9. kolo, 3.10.2010

Jiskra Jaroměř – FK Chlumec n.C. 2 : 1 (1:0)

Branky: Koval, Holeček

Sestava Jaroměře: Sodomka – Odvárka (70.Ulrych), Jirka, Houžvička, Brožek – Plhal (40. Souček), Peša, Holeček, Vokál – Nosek (60. Šára), Koval, trenér Lebedínský

Jiří Lebedínský, trenér Jaroměře: „Dnešní vítězství mě samozřejmě těší, ale cesta k němu byla velmi trnitá a kostrbatá. První poločas se hrál oboustranně neurovnaný a nepěkný fotbal s minimem šancí na obou stranách. My jsme se ujali vedení ve 30.minutě po brejku Kovala.

Druhý poločas jsme navýšili své vedení, kdy se přímo z rohu trefil Holeček. Poté jsme však velmi lacino inkasovali po hrubé chybě gólmana Sodomky a hosty jsme tak dostali lehce do hry. Konec zápasu se pak odehrál ve velkém tempu a s šancemi na obou stranách, ale na našem vítězství se již nic nezměnilo.“

Rozhodčí:Krotil - Svoboda, laik

Žluté karty 0:1

Červené karty: 0:0

20 diváků

Aktuální tabulka po 9. kole KP SD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
26.9.2010 Jiskra Jaroměř

Špatný výkon našich hráčů, snadná prohra.

KP Starší dorost – 8. kolo

Slovan Broumov - TJ Jiskra Jaroměř 2:1 (2:0)

Branky: Šára

Sestava Jaroměře: Sodomka - Plhal (80. Velc) , Jirka, Nosek (46. Kubín), Brožek - Vokál, Peša, Odvárka, Souček - Holeček A., Šára (60. Hekele)

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře: V dnešním zápase jsme chtěli vzhledem k postavení obou týmů v tabulce naplno bodovat. Podali jsme však tragický výkon a zaslouženě prohráli. Více problémů než soupeř nám dělal těžký terén a následný pohyb na něm. V zápase jsme měli sice herně navrch, ale nedokázali jsme zachovat klid ve finální fázi, natož pak vystřelit na branku domácích. Pochvalu za výkon v dnešním zápase zaslouží pouze stoper Míra Jirka.

Aktuální tabulka po 8. kole KP St. dorost 2010/2011 zde

tomik

jaromer
19.9.2010 Jiskra Jaroměř

Starší dorost na vítězství nedosáh!

KP SD – 7. kolo

Jiskra Jaroměř – MFK Nové Město nad Metují 3:4 (0:2)

Branky: Plhal, Andrle, Koval

Sestava Jaroměře: Krška – Plhal, Jirka – K, Nosek, Vokál – Šára, Andrle, Emlar (70. Holeček), Odvárka – Koval, Kubín (50. Valčík)

Do utkání jsme vstoupili i přesto vcelku dobře a drželi hosty daleko na dostřel od naší branky. Ve 25. minutě z ničeho nic udeřilo, to když odražený míč na vápně trefil krásně z voleje hostující útočník – 0:1. Ve 32. minutě si šikovně obhodil stopera hostí Koval a postupoval sám na branku. Tuto vyloženou šanci však bohužel nevyužil. Udeřilo tak na druhé straně, když po chybě našich stoperů postupoval na Kršku hostující hráč a nemýlil se – 0:2. Těsně před odchodem do šaten spálil další vyloženou šanci Vokál, který po krásném centru Emlara z malého vápna trestuhodně přestřelil branku.

Druhý poločas jsme začali zhurta a v 54. minutě snížil hlavou po rohovém kopu Andrle – 1:2.Hned v 57.minutě bylo vyrovnáno, když odražený míč trefil Plhal a vyrovnal – 2:2. Hosté se však nevzdali a v 64.minutě po závaru v naší obraně vstřelili gól – 2:3. Poté měl v 75. obrovskou příležitost Valčík, ovšem z malého vápna bohužel úplně prázdnou branku netrefil. I přes tuto obrovskou šanci jsme se dál tlačili do útoku, ovšem hosté nás ztrestali z ojedinělého brejku – 2:4.

Hosté mě herně malinko zklamali, neboť jsem od tohoto týmu čekal před zápasem daleko více. O to více mě mrzí dnešní absence v kádru a naše neproměněné vyložené šance. Velmi dobrý výkon podal v dnešním zápase náš gólman z mladšího dorostu Pepa Krška. Stejně tak děkuji i dalším hráčům mladšího dorostu za jejich výpomoc a trenérům za jejich uvolnění.

Lebedinský Jiří, trenér Jaroměře:V dnešním zápase nám opět chyběli některé opory našeho týmu (Sodomka, Peša, Kašpárek) a z důvodu potřeby našeho ,,A“ týmu nebyl v utkání k dispozici na velkou část zápasu Holeček.

Žluté karty: 0:0

Diváci: 20

Aktuální tabulka po 7. kole KP SD 2010/2011 zde

tomik

jaromer
13.9.2010 Jiskra Jaroměř

Starší dorostenci vedení neudrželi!

STARŠÍ DOROST - Krajský přebor, 6. kolo

SK Jičín - Jiskra Jaroměř 4:2 (0:1)

Branky: 13. Andrle, 47. Kašpárek

Sestava Jaroměře: Sodomka – Vokál, Jirka, Souček, Plhal (66. Šára) – Kašpárek (65. Ulrych), Holeček A., Houžvička, Peša – Andrle, Kubín (50. Nosek)

Trenér Lebedinský Jiří:Na utkání do Jičína jsme odjížděli bez zraněného Kovala a absentérů Odvárky a Brožka s respektem, ale s vůlí uspět. To se nám dařilo velkou část zápasu. Ve 13.minutě kopal roh Holeček a Andrle na první tyči překvapil gólmana šikovnou tečí. 0:1. Domácí měli herně mírně navrch, ale my jsme vyráželi do nebezpečných brejků. Ani jeden z týmů však žádnou šanci nevyužil, a tak jsme si do kabin nesli možná trochu překvapivé leč naprosto zasloužené vedení 0:1!.
Do 2. poločasu jsme nastupovali s touhou udržet co nejdéle naše vedení. To se nám dařilo a dokonce jsme hned na jeho začátku vstřelili druhý gól, když se z dorážky prosadil Kašpárek - 0:2!! Hráči však byly bohužel až v přílišné euforii a z následné rozehry domácí lacino snižují. Střelou z 35 metrů se kterou si bohužel gólman Sodomka nedokázal poradit 1:2. V 55. minutě kopali domácí roh a gólman Sodomka předvedl bohužel jeden ze svých ,,nepochopitelných“ zákroků, kdy si srazil nepříliš prudký roh rukama do vlastní sítě - 2:2. Deset minut nato jsou v krátkém sledu faulováni díky velmi důrazné hře Jičína naši 2 hráči (Plhal, Kašpárek), a tak jsme nuceni střídat. Tento fakt se bohužel projevil hned vzápětí, když domácí strhli vedení na svou stranu z odražené střely - 3:2. Čtvrtou branku pak přidali po hlavičce domácího kapitána v 75.minutě - 4:2.
Z utkání mám bohužel velmi smíšené pocity. Odehráli jsme v Jičíně výborných 55 minut, měli jsme tu dnes minimálně na bod. Vezeme si však domů prohru 4:2 a 3 vážně zraněné hráče (Kašpárek – koleno, Plhal – nárt, Nosek – vyhozené rameno), kterým tímto přeji brzké uzdravení a návrat na trávník.

Rozhodčí:

ČK: 87. Houžvička

Diváků:

tomik

jaromer
6.9.2010 Jiskra Jaroměř

Starší dorostenci prohráli s prvním !

STARŠÍ DOROST - Krajský přebor, 5. kolo

Jiskra Jaroměř - Slavia HK 0:5 (0:3)

Branky: :-(

Sestava Jaroměře: Sodomka - Vokál, Jirka, Holeček (55. Hekele), Plhal - Kašpárek, Andrle, Peša, Odvárka - Šára (50. Špaček), Koval

Trenér Lebedinský Jiří:V dnešním zápase jsme si na favorita věřili a začali zápas dobře a aktivně. Hosté se však z ojedinělé akce dostali ve 20.minutě do vedení. Do konce poločasu jsme byly Slavii vyrovnaným soupeřem a několikrát se dostali na dostřel hostující branky. Slavia však paradoxně v době našeho největšího tlaku udeřila podruhé. My jsme těsně před poločasem neproměnili bohužel jasnou gólovou šanci v podání Šáry. Druhý poločas byl již však bohužel jasnou záležitostí hostí a Ti si tak připsali zasloužené vítězství. Za zmínku stojí určitě vynikajicí výkon, který v dnešním zápase odvedl hlavní rozhodčí - pan Žerovnický David z Trutnova.

Rozhodčí: Žerovnický David, laik, laik

ŽK: Jirka - Brázda, Pham

Diváků: 35

tomik

jaromer
28.8.2010 4.kolo KP Jiskra Jaroměř

Další dílčí úspěch staršího dorostu!

Sokol Stěžery - Jiskra Jaroměř 0:4 (0:3)
Branky: Odvárka 2x, Holeček A., Nosek

Sestava Jaroměře: Sodomka - Plhal, Jirka, Vokál, Brožek - Šára, Holeček A. (46. Kubín) , Peša, Odvárka - Nosek (75. Emlar), Koval (55. Špaček)

Trenér Jiří Lebedinský: V dnešním zápase jsme zaslouženě zvítězili. Měli jsme ze zápasu sice trochu obavy, ale ty se nenaplnily. Domácí zlobili především díky 2-3 hráčům. To jsme eliminovali a připsali si tak důležité body. Minusem na tomto utkání je obrovské množství neproměněných jednoznačných gólových šancí (Koval, Šára, Nosek, Holeček, Špaček....). Domácí zazlobili až v závěru, kdy jsme prostřídali a nebylo již víceméně o co hrát. Za zmínku stojí to, že Martin Sodomka chytil před koncem penaltu domácích. Naším nejlepším hráčem byl dnes určitě neúnavný Dominik Peša.

jaromer
21.8.2010 3.kolo KP Jiskra Jaroměř

První výhra staršího dorostu!

Dobruška - Jiskra Jaroměř 1:4 (0:1)
Branky: 20. Koval, 82.Holeček, 86. Holeček, 90. Koval

Sestava Jaroměře: Sodomka - Souček (15. Vokál), Jirka, Houžvička, Brožek (70. Nosek) - Kašpárek, Holeček, Peša, Šára (50. Odvárka) - Koval, Plhal

Trenér Jiří Lebedinský: Začátek prvního poločasu byl vyrovnaný a dokonce jsme se v něm ujali vedení. Ke konci poločasu nám však začali docházet síly a domácí tým nám několikrát zle pozlobil. Nástup do druhého poločasu měli domácí výborný a hned v jeho 2.minutě vyrovnali. Od té doby bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, a to Dobruška. Náš tým odpadl naprosto fyzicky a víceméně jsme jen čekali na ,,ránu z milosti". Ta však od domácích nepřišla, a tak po vysunutí Holečka do útoku 10minut před koncem jsme vstřelili vítězný gól po jeho samostatné akci. Domácí po této naší branci přestali úplně hrát a inkasovali ještě 2 góly. Kdyby dnešní zápas skončil vítězstvím 8:1 pro domácí, nikdo by se nemohl divit, ale na kdyby se nehraje, a tak si odvážíme z Dobrušky cenné 3 body, neboť domácí se představili ve výborném světle. Dnes nás podržel výborně chytající Martin Sodomka.

jaromer
15.8.2010 Jiskra Jaroměř

Rozhodl úvod utkání!

Jiskra Jaroměř - FC Spartak Rychnov nad Kněžnou 1:3 (0:2)
Branky: Kašpárek z pen.

Rozhodčí: Bednář František ml., Filip Miroslav, Bednář František

Diváci: 30

Sestava Jaroměře: Sodomka – Kubín, Souček, Houžvička, Odvárka (60. Nosek) – Kašpárek, Peša, Ulrych, Hekele (50. Emlar) – Plhal (55. Šára), Sodomka T. (30. Jirka)

Sestava Rychnova:Junek Lukáš, Bystrický Filip, Rýdl Lukáš, Šverák David, Kopecký Ondřej, Stieber Ondřej, Brandejs Michal, Mazura Matěj, Počtýnský Jiří, Volný Lukáš – K, Sikora Michal (Pavlů Miroslav, Zachoval Matouš, Dvorský Radek, Serbusek Daniel)

Trenér Jaroměře - Jiří Lebedinský: V dnešním zápase jsme měli opět obrovské problémy se sestavou, kdy nám chybělo 7 lidí z kádru staršího dorostu. Vypomoci nám tak museli hráči mladšího a ti se určitě neztratili. I přesto, že jsme hráče upozorňovali na nástup hostů nechali jsme je po laciných chybách vstřelit 2 rychlé góly. Poté se hra mírně vyrovnala a při troše štěstí jsme mohli do poločasu vstřelit i kontaktní gól. Druhý poločas jsme čekali nástup hostů, který se však nekonal. Hra byla poté taková rozháraná, ale s naší obrovskou aktivitou před kterou musím před kluky semknout. Při troše štěstí jsme mohli klidně vstřelit nejenom 1.gól. I přes prohru musím všem hráčům poděkovat za výkon v dnešním zápase.

Trenér Rychnova - Jaroslav Hejduk: Nám vyšel úvod utkání, kdy jsme se do 15.minuty dostali do vedení 2:0. Místo toho, aby jsme utkání s přehledem kontrolovali a navýšili stav utkání, přišel z naší strany nepochopitelný útlum, kdy jsme domácí v podstatě dostali zpátky do utkání. Předvedená hra byla pro nás zklamání, na druhou stranu musíme ocenit bojovnost a obětavost domácí omlazené sestavy.

jaromer
8.8.2010 Jiskra Jaroměř

Dorost na domácí Třebeš nestačil

Sokol Třebeš – Jiskra Jaroměř 5:0 (2:0)
Branky: :(

Sestava Jaroměře: Sodomka M. – Odvárka, Holeček A.(65. Sodomka T.), Brožek – Kašpárek, Souček (75. Nosek), Peša, Andrle – Ulrych, Koval (50. Houžvička), Hekele

Trenér Lebedinský: Na první mistrovský zápas krajského přeboru staršího dorostu jsme zajížděli na horkou půdu Třebše. Domácí disponují velmi kvalitním kádrem a na hřišti to bylo znát. Od začátku zápasu nás jasně přehrávali snad jen s výjimkou prvním 30ti minut, kdy jsme ještě stačili fyzicky. To bylo dáno i tím, že jsme ke konci zápasu dohrávali spíše s mladším než starším dorostem. Vítězství domácích je naprosto zasloužené, naši hráči si musí uvědomit, že bez tréninku to v této soutěži prostě nejde! Pochvalu za dnešní výkon zaslouží Andrle, Peša a navrátilec Brožek. Ostatní zůstali daleko za očekáváním….

jaromer
2.7.2010 Jiskra Jaroměř

Přípravný zápas dorostu

Jiskra Jaroměř - Dvůr Králové nad Labem 1:1 (0:0)
Branky: Odvárka - Horák Adam

Sestava Jaroměře:Krška – Valčík, Jirka, Souček, Vokál – Špaček, Houžvička, Holeček, Hekele – Odvárka, Kubín

Průběžně střídali: Brožek, Šára, Emlar

Dnes jsme sehráli přípravný zápas s divizním královedvorským mladším dorostem. Náš tým byl složen ze staršího a mladšího dorostu. Od začátku do půle se nehrál příliš pohledný fotbal. Oba útoky se do vápna soupeře dostávali jen zřídka. Po půli však lépe na trávník nastoupili domácí Jaroměř. Hned ve 43´ dobře našel na stoperu hrající Souček útočníka Odvárku a ten jemnou tečí za plného běhu skóroval. Domácí však neudrželi svůj náskok dlouho. Za pět minut se po chybě našeho stopera sám před brankou prosadil z Jaroměře ve Dvoře hostující Adam Horák a pohodlně poslal balón za Krškovi záda. Po zbytek zápasu se hra přelévalana obě strany a za zmínku stojí snad jen výborná Šárova přihrávka skrz královedvorské vápno přímo na Vokála, který se však z voleje do odkryté branky netrefil. Zápas skončil zaslouženě 1:1.

Trenéři Chmel, Valčík, Šramar