TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu

Realizační tým


Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11

jaromer
7.6.09 Jiskra Jaroměř

SD v Jičíně na kolenou!

SK Jičín : Jiskra Jaroměř 10:0 (2:0)
Branky: :(

Sestava:

jaromer
1.6.09 Jiskra Jaroměř

S Hořicemi jsme získali bodík!

Jiskra Jaroměř : Hořice 1:1 (0:0)
Branky: Rejchrt /z pk./

Sestava: Kořen - Desenský, Koval (60. Doležal), Jirka (46. Hanuš), Bujňák - Kašpárek (75. Sodomka), Rejchrt, Stránský, Rieger - Holeček T., Holeček A.

Starší dorostence čekal zápas s nevyzpytatelnými Hořicemi. Od úvodního hvizdu se hrálo na půlce hostů, ovšem zbrklá finální fáze našich hráčů měla za důsledek to, že jsme se nedostali do žádné vyložené gólové šance. Co je nám platná převaha a obrázek hry pomalu jak v házené, když se nedokážeme probít do koncovky.Druhý poločas jsme pokračovali ve stejném trendu, ovšem i hosté občas pěkně zazlobily, kdy nám nejtvětší starosti dělal hráč hostí Vávra (hrál po ročním zranění). Do vedení jsme šli z pokutového kopu, který proměnil kapitán Rejchrt. Vedení ovšem naši starší dorostenci neudrželi a po krásné střele z přímého kopu z 35ti metrů přímo do ,,šibenice" inkasovali 5 minut před koncem vyrovnávací gól.

Jiří Lebedinský

jaromer
27.5.09 Jiskra Jaroměř

Porážka v Červeném Kostelci!

Červený Kostelec : Jiskra Jaroměř 1:0 (1:0)
Branky:

Sestava: Sodomka - Desenský, Stránský, Holeček A., (55. Koval), Bujňák, - Soukup, Rejchrt, Holeček T., Hanuš, - Kašpárek, Doležal

V úvodu utkání si domácí vytvořili mírnou převahu kterou z úročili brankou v 11 min po střele z přímého kopu. Jaroměř se snažila o vyrovnání a po zbytek utkání byla i aktivnějším celkem. Herní převaha našeho družstva bohužel nevedla k brankovému efektu a když ani obrovské šance Stránského a po něm Rejchrta v posledních sekundách utkání neměnili skóre, radovali se domácí ze zisku tří bodů.

Ho.st.

jaromer
20.5.09 Jiskra Jaroměř

Překvapivé vítězství se silným soupeřem!

Jiskra Jaroměř : Broumov 4:1 (2:0)
Branky: Holeček T 2x, Doležal, Rejchrt

Sestava: Sodomka - Desenský, Stránský, Jirka, Bujňák, (60. Velc) - Koval, (18. Soukup), Rejchrt, Holeček T., Hanuš, (75. Peša) - Rieger, Doležal ( 46. Kašpárek)

Jaroměřští si po nejlepším výkoně v jarní části soutěže připsali tři body za vítězství. Domácím vyšel vstup do utkání a střelou Tomáše Holečka ve 13 min. šli do vedení. O dvě minuty později tentýž hráč vběhl s míčem do vápna a přihrávkou před prázdnou branku hostí vybídl ke skórování Doležala a ten zvýšil na 2:0.
Po změně stran v 51 min. Holeček po samostatné akci a přiklepnutí Hanuše korunoval třetí brankou v soupeřově síti svůj velmi dobrý výkon. Po této brance jaroměřští polevili a iniciativu přebrali hosté, svoji převahu nedokázali vyjádřit vstřelením branky. Školení z produktivity ukončil v 80 min Rejchrt brankou na 4:0. Hostů se podařilo zmírnit porážku v závěru utkání z pokutového kopu.

Hráč utkání: kdyby v 55. minutě nepřestal hrát tak Holeček Tomáš, dnes byl nejdůležitější tým a jeho výkon.

Ho.st.

jaromer
9.5.09 Jiskra Jaroměř

Z Vrchlabí poviné tři body!

Vrchlabí : Jaroměř 1:3 (0:1)
Branky: Doležal, Rejchrt, Riegr /z pen./

Sestava: Kořen - Desenský, (60 Velc), Jirka, ( 46 Koval), Rieger, Bujňák, - Soukup,Rejchrt, Holeček T., Hanuš, - Kašpárek, Doležal

Jaroměř s beznadějně posledním mužstvem soutěže hrála takřka po celý zápas vyrovnanou partii. Soupeře pustila i do vyložených brankových příležitostí a jen díky štěstí a dobře chytajícímu brankaři Kořenovi inkasovala pouze jedinkrát.
Postupem času přeci jen zvítězila větší disciplinovanost a odhodlání našeho mužstva vyhrát a dvěma brankami ze 62. a 66. min. jsme rozhodli o zisku povinných tří bodů.

Ho.st.

jaromer
3.5.09 Jiskra Jaroměř

Zápas rozdílných poločasů pro Cidlinu!

Jaroměř : Nový Bydžov B 0:1 (0:1)
Branky: :(

Sestava: Sodomka - Soukup (60. Velc), Koval (46. Jirka), Rieger, Bujňák, - Stránský, Rejchrt, Holeček T. (70. Vokál), Hanuš, - Kašpárek, Holeček A. (46. Doležal)
Jaroměřští dorostenci v prvním poločase velmi často chybovali v rozehrávce a tím se dostali pod velmi nepříjemný tlak soupeře, který vyústil ve vedoucí branku hostí v 33. min.
V druhém poločase byla Jaroměř jako vyměněným mužstvem, přidala na důrazu a bojovnosti, zpřesnila kombinaci a vytvořila si i vyložené brankové příležitosti. Vstřelení gólu je však stále neřešitelným problémem. V Jaroměři nám ( a to nejen v st. dorostu) chybí gólový hráč a tak stále pokračuje výprodej bodů.

Hráč utkání: Jirka M.
Ho.st.

jaromer
26.4.09 Jiskra Jaroměř

Debakl v Trutnově! MFK Úpa : Jaroměř 6:0 (3:0)
Branky: :(

Sestava: Sodomka - Rieger,(46 Brožek), Stránský, Jirka, Bujňák - Kašpárek M., Rejchrt, Holeček A. (35 Velc), Hanuš, - Holeček T. (75 Odvárka), Doležal
Jaroměř s domácími hrála vyrovnanou partii pouze do 15 min. kdy po hrubé chybě obránce inkasovala první branku.Od této chvíle měl důrazný domácí tým více ze hry, fotbalovostí nás přehrál zejména v záložní řadě a naše přetížená obrana měla pramalou šanci zabránit hráčům Úpy vstřelení dalších branek.
Našim nejvýraznějším jarním problémem je vstřelení branky, což názorně doložila i poslední minuta utkání kdy kapitán mužstva Rejchrt od poloviny hřiště nikým neatakován běžel sám na domácí branku a nedal !!!

Ho.st.

jaromer
20.4.09 Jiskra Jaroměř

Špatná koncovka = 0 bodů!

Jiskra Jaroměř : Týniště n. O. 1:2 (0:1)
Branka: Rejchrt /z pen/

Sestava: Suchý - Soukup, Stránský, Rieger, Bujňák, - Kašpárek M. (46 Koval), Rejchrt, Holeček A., Hanuš (58 Velc), - Holeček T., Doležal,(46 Jirka)

Jaroměř nedokázala využít svého úvodního dvaceti minutového tlaku, naopak hosté z první vážné příležitosti v 35 min. otevřeli skóre a dostali se do vedení 0:1.
V úvodu druhé poloviny utkání si domácí vytvořili dvě vyložené příležitosti, nejprve Rejchrt a v druhé Holeček T. nedokázali skórovat. Jaroměř měla územní převahu ale pykala za chyby a nedůslednost v obrané fázi. Hosté v 53 min. využili zaváhání domácí obrany a průnikem od rohového praporku zvýšili na 0:2.
Jaroměřští stihli pouze korigovat v 74 min. brankou Rejchrta z pokutového kopu.
Za slunného počasí naši hráči sice měli bojovnou vůli zvítězit, s fotbalovostí si bohužel moc netykali a vstřelení branky ze hry začíná být neřešitelným rébusem.

Hráč ut. Holeček T.
Ho.st.

jaromer
13.4.09 Jiskra Jaroměř

Ze Slavie bez bodu! Slavi HK : Jaroměř 3:0 (1:0)
Branky: :(

Sestava: Sodomka - Desenský, Stránský, Rieger, Bujňák - Soukup, (46 Kašpárek M. ), Rejchrt, Holeček A., Hanuš, ( 72 Jirka ), - Holeček T. , Doležal, (87. Odvárka )

Jaroměřští od 8 min. po své hrubé chybě prohrávali s prvním mužstvem tabulky 1:0. Domácí hráči si dokázali vytvořit větší tlak na naši branku, své úsilí nedokázali brankově vyjádřit.
V průběhu utkání jsme postupně vyrovnali hru a vytvořili si i několik velmi slibných gólových příležitostí. Vstřelení branky, a to nejen díky velmi dobrému brankaři domácího mužstva, se pro naše hráče stalo takřka nemožným úkolem.
Do kolen naše mužstvo nedostala ani velmi šťastná branka na 2:0 v 58 min.
I za tohoto nepříznivého stavu tým nepřestal bojovat a dokázal si vytvořit velmi slibné příležitosti.
Utkání v podstatě skončilo v 81 min kdy po ukázkové akci z pravé strany a výstavní střele Slávie zvýšila na konečných 3:0.
I přes tento velmi nepříznivý výsledek, mužstvo předvedlo velmi disciplinovaný a bojovný výkon. Jedinou kaňkou na kráse tak zůstává nevstřelení branky.

Ho.st.

jaromer
5.4.09 Jiskra Jaroměř

Důležité stratovní body! Jaroměř - Třebeš 3:2 (0:1)
Branky: Rieger, Holeček T., Rejchrt

Sestava: Sodomka - Desenský (75. Vokál), Stránský, Rieger, Bujňák - Soukup, Holeček A., Rejchrt C, Kašpárek (80. Velc) - Holeček T., Hanuš (65. Doležal)

Zápas starších dorostenců začal stejně jako zápas jejich mladších kolegů. Jaroměřští mladíci dostávají gól již v 1.minutě po chybě ve středu hřiště!!! Zbytek poločasu se odehrává spíše mezi vápny bez větších šancí. Zřejmě rozhodující okamžik celého zápasu přichází ve 30.minutě, kdy byl vyloučen za urážku rozhodčího hráč hostí. Jaroměř však této přesilovky do poločasu nedokázala využít a do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení hostů. Ve druhém poločase byl obraz hry stále stejný. Domácí se snažili dobývat branku hostí, kteří pozorně bránili pro ně do té doby příznivý výsledek. Vyrovnání se dočkala Jaroměř v 50.minutě, kdy se trefil hlavou Rieger. Hosté po tomto gólu odpadli a domácí dvěma dalšími brankami Holečka T. a Rejchrta v rozmezí 10ti minut rozhodli o konečné podobě výsleku. Zbytek zápasu se pak již jen dohrával a k vidění byl nezáživný fotbal plný nepřesnotí. Hosté ještě 5. minut před koncem zdramatizovali utkání, kdy se jim po ojedinělé akci podařilo snížit. Domácí Jaroměř si však vítězství pohlídala a i přes nevalný výkon si připsala důležité 3 "startovní" body.

jaromer
28.3.09 Jiskra Jaroměř

Tragický výkon před startem stačil na remízu! Jaroměř MD/SD : Chlumec n.C. 6:6 (2:3)
Branky: Sodomka 2x, Holeček A., Rieger, Holeček T., Kašpárek

Sestava 1. poločas: Suchý - Velc, Vokál, Peša, Brožek - Adam, Holeček, Sodomka, Kaválek - Adam, Odvárka

Sestava 2. poločas: Sodomka - Desenský, Vokál, Hanuš, Doležal - Rieger, Stránský, Holeček A., Kašpárek - Holeček T., Soukup
průběžně střídali: Brožek

Tragický výkon obou našich dorostů, který netřeba většího komentáře. 6 obdržených gólů je krásná vizitka před startem do jarní části sezóny. Nejlepším hráčem na hřišti ze všech byl jednoznačně brankář Sodomka Martin!!!

Lebedinský Jiří

jaromer
16.3.09 Jiskra Jaroměř

S Kobylicemi těsné vítězství! Jaroměř : Kobylice 4:3 (2:2)
Branky: Rejchrt 2x, Kašpárek M. 2x

Sestava: Suchý - Desenský, Stránský, Koval, Bujňák - Kašpárek, Rejchrt, Holeček A., Rieger - Hanuš (46. Adam), Brožek (46. Sodomka)

Jedno z posledních přípravných utkání před sezónou jsme sehráli proti kvalitnímu a sympatickému soupeři z Kobylic. Celý zápas se odehrával ve férovém duchu a hrál se oboustraně pěkný fotbal. Po většinu zápasu jsme měli více ze hry a soupeř hrozil z rychlých protiútoku a standardek. Určitě je stále na čem pracovat, neboť 2 obdržené góly ze standardních situací a práce útočníků v tomto zápase nebyla ideální.

Lebedinský Jiří

jaromer
9.2.09 JISKRA JAROMĚŘ

Zimní příprava!

Nové Město n. M. : Jaroměř 1:3 (0:1)
Branky: Rieger, Holeček A., Holeček T.,

Sestava: Sodomka - Desenský, Koval, Stránský, Jirka, - Soukup, Rejchrt, Holeček A., Rieger, - Holeček T., Brožek, (Kašpárek, Adam)

Na zasněžené umělce Jaroměř přežila počáteční nápor domácích a po zbytek utkání byla lepším týmem.
Domácím se podařilo skórovat pouze z pokutového kopu. Pochvalu za výkon a přístup k utkání zaslouží celé mužstvo, velmi dobrý výkon podala záložní řada.

jaromer
31.1.09 JISKRA JAROMĚŘ

Zimní příprava!

Jaroměř - Třebeš 4:3 (2:2)
Branky: Kašpárek, Soukup, Hanuš, Rejchrt

Sestava: Suchý - Desenský, Vokál, Stránský, Jirka, - Kašpárek, Rejchrt, Holeček A., Soukup, - Holeček T., Hanuš,

V druhém přípravném utkání Jaroměř předvedla zlepšený, fotbalovější výkon a brankami Kašpárka, Soukupa, Hanuše a v závěru Rejchrta z trestného kopu zvítězila 4:3.
Ho.st.

TJ Dvůr Králové - Jiskra Jaroměř 0:5 (0:2)
Branky: :(

Soupeř Jaroměř předčil fotbalovostí, nasazením, herní disciplínou i myšlením. Jaroměř vyprodukovala obrovské množství neuvěřitelných chyb sama pak nedokázala vážněji ohrozit soupeřovu branku a tak porážka 0:5 je spíše mírnou na úvod přípravy však velmi cenou záležitostí.
Za přístup a výkon zaslouží ocenit Lukáš Rejchrt.

jaromer
8.11.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Zbabělci ze Smiřic!

Smiřice - Jiskra Jaroměř -:- (-:-)

Neodehráno pro nezpůsobylý terén.

Lebedinský: Zápas starších dorostenců nebyl z důvodu údajné neregulérní hrací plochy odehrán. Tomtu faktu však nevěří nikdo - ani Smiřičtí. Ano, terén to byl těžký, ale zcela určitě hratelný (žádná ani sebemenší kaluž, vytrhané drny apod.). Daleko horší terény jsou v Poříčí u Trutnova, Broumově, kde jsme v minulosti své zápasy ,,v pohodě" odehráli. Smutné na této věci je, že jediným a největším problémem byl totiž zdravotní stav domácího kádru staršího dorostu, kterému chyběli v tomto zápase 4 hráči sestavy. Komedie jaká se odehrála během tohoto vyjednávání funkcionáři Smiřic - rozhodčí se jen tak nevidí. Vážení Smiřičtí trenéři, myslíte si, že my jsme byly kompletní?Rozhodně ne! Kádr našich starších dorostenců čítá 7 lidí(někdo je téměř vždy zraněn). Zbytek doplňují celý podzim hráči mladšího dorostu - pravidelně na každý zápas jich chodí 6-7!!!. Stěžuje si někdo od nás, že nemáme lidi,nebo něco podobného? Je nám líto především našich hráčů(trenérů), kteří na zápas dorazily a těšily se na něj. Je nám rovněž líto hráčů mladšího dorostu Kovala a Čenovského, které jsme vystřídali po 40minutách zápasu mladšího dorostu, aby měli co nejvíce sil na utkání SD - díky Vám si tak defakto vůbec nezahráli. V neposlední řadě je nám líto Vás, neboť jestli takto děláte fotbal ve Smiřicích čeká Vás jistě skvělá budoucnost. Věříme že Vám přesunutí tohoto zápasu na jaro v něčem pomůže. My se na zápas nesmírně těšíme již teď. Těšte se taky.

jaromer
2.11.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Rychnov zlomily dvě penalty!!

Jiskra Jaroměř : Rychnov n. K. 2:1 (0:1)
Branky: Holeček T. /z pen./, Ruprich /z pen./

Sestava: Sodomka - Desenský, Koval, Rejchrt, Jirka - Rieger, Ruprich, Peša (25. Čenovský), Pečenka (65. Velc) - Hanuš (55. Holeček A.), Holeček T.

Horák, Lebedinský(Trenéři Jaroměře): Od začátku zápasu se hrál v Jaroměři opatrný fotbal z obou stran, kdy se hosté snažily o pozornou defenzívu a rychlé protiútoky. Jeden takový jim vyšel ve 33.minutě, kdy si dal po zmatcích ve vápně domácích Rieger vlastní gól - 0:1.Domácí hráči působily v prvním poločase velmi ospalým dojmem a ke kloudné akci se do konce poločasu nedostali, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hosty. Do druhého poločasu nastoupily domácí jako vyměnění a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí vyrovnávací gól. Velmi těžký terén jim však zhatil nejednu gólovou šanci domácích, kdy útočníkům míč vždy v rozhodující chvíli uskočil. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali v 69.minutě, kdy byl faulován ve vápně hostí Čenovský a nařízenou penaltu proměnil Holeček T. - 1:1. Tlak domácích sílil a výsledkem tohoto velikého tlaku byl další penaltový zákrok, kdy Holeček T. obešel i gólmana hostí, kterému tak nezbylo nic jiného než ho faulovat. Nabídnutou penaltu proměnil s přehledem Ruprich - 2:1. Vítězství domácích bylo naprosto zasloužené, neboť hosté se za celý zápas nedostali do žádné gólové šance a pouze úporně bránili. Domácí hráči zaslouží za vůli po vítězství a výkon hlavně v 2. poločase pochvalu.

Hráč utkání: Koval Pavel

jaromer
26.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Starší dorost si připisuje skvělé tři body

Nové Město - Jiskra Jaroměř 1:4 (0:3)
Branky: 2x Holeček T., Čenovský, Ruprich

Sestava: Sodomka - Desenský, Rieger, Rejchrt, Jirka (55. Holeček A.) - Kašpárek, Ruprich, Pečenka - Hanuš, Čenovský, Holeček T.

Horák, Lebedinský(Trenéři Jaroměře): V utkání se sousedem v tabulce chtěla Jaroměř po dlouhé době vyhrát a pomoci ji k tomu měl i ,,uzdravený" Tomáš Holeček. Do zápasu vstupují hosté výborně a již ve 4.minutě střílí po pěkné kombinaci vedoucí gól Martin Čenovský - 0:1. Po vstřeleném gólu Jaroměř trpělivě brání a domácí hrají do plných. Ve 23.minutě se prodral do zakončení aktivní Tomáš Holeček a zvyšuje vedení Jaroměře - 0:2. Domácí jsou vývojem zápasu zaskočeni a zřejmě klíčový moment zápasu přijde těsně před přestávkou v rozmezí mezi 30-40minutou. Domácím se nepodaří využít 3 obrovské šance na vstřelení gólu, které jim zmařil neskutečnými a obětavými zákroky Martin Sodomka. Hned po těchto šancích domácích postupoval v 35.minutě z rychlého brejku sám na branku domácích opět Tomáš Holeček,ale svou šanci neproměnil. To se mu povedlo hned ve 38. minutě, kdy zaskočil svým důrazným napadáním domácí obranu a pohodlně skóroval do prázdné branky - 0:3 a ukázal tak jak moc je pro tým důležitým hráčem. Druhý poločas začali domácí lépe a hned ve 47.minutě využili zaváhání a liknavosti hostující obrany ke snížení - 1:3. Jaroměř se po tomto gólu otřepala a vývoj zápasu víceméně kontrolovala. Zaskočení domácí tento průběh zápasu neunesli a do hry začali vkládat hodně nefotbalové zákroky a chování. Hra se díky tomuto faktu a nutno říci že i za přispění velmi nepřesného liknavého rozhodčího změnila v nechutnou podívanou, která vyvrcholila v 60.minutě hromadnou potyčkou po které se 2 hráči pakovali pod sprchy. Po této potyčce se zápas spíše jen dohrával a na obou stranách bylo ještě pár šancí ke vstřelení gólu, které však střelci obou týmu nevyužili. Definitivní podobu výsledku tak dal v poslední minutě technickou střelou Ruprich - 1:4. Jaroměř si za svůj výkon vítězství zasloužila, trpelivě a důsledně bránila a dokázala po dlouhé době proměnit i své šance.

ČK: 1 (Kašpárek M.)

Hráč utkání: Sodomka Martin

jaromer
19.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Domácí debakl staršího dorostu!

Jiskra Jaroměř - Jičín 0:6 (0:2)
Branky: :(

Sestava:Sodomka - Desenský, Koval, Rejchrt, Rieger - Hanuš, Ruprich, Čenovský, Pečenka (60. Velc) - Doležal (46. Jirka), Holeček A. (50. Kašpárek)

Hosté z Jičína byli od prvních minut utkání aktivnější a měli více ze hry. Ve 33. minutě se ujali vedení brankou z pokutového kopu. Jaroměřští dorostenci nedokázali udržet míč na soupeřově polovině hřiště, přetížená obrana se dopustila několika hrubých chyb což soupeř potrestal ve 37 min gólem na 2:0.
Ve druhém poločase se hra více vyrovnala. Jaroměřští hráči nedokázali vsítit branku ani z těch nejvyloženějších pozic, a tak hosté z Jičína krutě trestali. Skóre utkání tak v devadesáté minutě narostlo na hrozivých 0:6.
Velmi dobré a produktivní mužstvo Jičína bylo nad Jaroměřské síly.

Hráč zápasu: Lukáš Rejchrt

jaromer
11.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

V Hořicích bez bodu, ale teké bez červené karty!

Hořice : Jiskra Jaroměř 2:1 (1:1)
Branky: Rejchrt

Sestava:Sodomka - Desenský, Koval, Rejchrt, Rieger - Hanuš (46. Kašpárek M.), Ruprich, Pečenka (46. Vokál) – Doležal (65. Velc), Čenovský (46. Jirka), Holeček A.

Na velmi dobrém hřišti v Hořicích jsme během první půle vyprodukovali velké množství chyb. Pouze díky nemohoucnosti domácích jsme inkasovali pouze jedinkrát a to ve 22 min. Na tuto branku jsme dokázali odpovědět o tři minuty později Lukášem Rejchrtem. Největším problémem v tomto utkání pro náš tým byla záložní řada byl to asi její nejhorší výkon během podzimu.
V druhé půli se naše hra mírně zlepšila a zdálo se že je otázkou času kdy vstřelíme vedoucí gól. Bohužel jsme v 67 min z trestného přímého kopu inkasovali druhou branku. Tento moment měl na některé hráče katastrofální psychický dopad a to neblaze ovlivnilo i zbytek utkání, které jsme dohráli v zoufalé křeči.
Z Hořic odjel starší dorost bez bodu, mohlo být ale i hůře s pěti obdrženými žlutými kartami nás od vyloučení dělil pouze vlásek.

Žluté karty: Ruprich, Rieger, Desenský, Pečenka, Rejchrt

Hráč utkání: Rejchrt Lukáš
Horák st.

jaromer
6.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Dorost otočil zápas a v tabulce stoupá!!

Jiskra Jaroměř : Červený Kostelec 2:1(0:1)
Branky: Ruprich, Kašpárek M.

Soupeř z Červeného Kostelce nepřijel do Jaroměře prohrát a tomu po celé utkání přizpůsoboval taktiku. Domácí chtěli vyhrát víc a po probuzení v druhém poločase to nakonec i dokázali.
Jaroměř začala lépe, vynutila si územní převahu, nedokázala ji však gólově ozdobit. Do vedení tak šli hosté ve 37 min tečovanou střelou z dvaceti metrů, 1:0.
Po poločasové přestávce domácí přidali na důrazu a bojovnosti. Jako živá voda zapůsobila na tým vyrovnávací branka Vildy Rupricha, který doklepl do sítě přesný Rejchrtův centr v 61 min. Tato chvíle dostala domácí tým do znatelné psychické i herní výhody kterou korunovala obětavá hlavička Martina Kašpárka na vítězných 2:1.
Z vyrovnaného utkání Jaroměř po zlepšeném výkonu v druhém poločase dokázala vytěžit tři body a Kostelec domu poslala s prázdnou.

Hráč utkání: Doležal Lukáš
Horák st.

jaromer
27.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Dorost přivezl z Broumova krutého "bůra"!

Broumov : Jiskra Jaroměř 5:0 (3:0)
Branky: :(

Sestava: Sodomka - Desenský, Koval (60. Vokál), Rejchrt, Rieger - Pečenka, Čenovský (65. Doležal), Ruprich, Bujňák (45. Holeček A.) - Holeček T. (70. Kašpárek M.), Hanuš

Lebedinský, Čekal(Trenéři Jaroměře): Na zápas do Broumova odjížděl tým bez hlavního trenéra Horáka Vlastimila. Na hráčích však byla vidět před zápasem velká odhodlanost poprat se tu o co nejlepší výsledek. Zápas začíná oboustraně ve vysokém tempu s náznaky šancích na obou stranách, které si však obě obrany pohlídali. Jeden z klíčových momentů zápasu přišel hned v 8.minutě. Martin Čenovský se postavil k rozehrání přímého kopu, ten zalétl bez jakékoliv teče našeho či domácícho hráče do branky domácích a rozhodčí zapískal gól a ukázal k půlící čáře. V tom se však zvedl nepochopitelně a k údivu všech praporek pomezního a hlavní rozhodčí na tento popud odpískal ofsajd. Nepravdivost tohoto posouzení nám po zápase potvrdili bohužel i samotní domácí hráči....! Tento fakt naše hráče nepoložil a hned minutu nato máme 2 obrovské šance ke skórování. Vašek Hanuš svou krásnou hlavičkou, ani Tomáš Holeček svým samostatným nájezdem domácího brankáře nepřekonají. Za zmínku stojí určitě i to, že gólman domácích předvedl při těchto situacích opravdu zázračné zákroky v obou případech a ukázal se jako velmi platná posila domácích z divizního Náchoda. Po těchto našich gólových šancích se dostali ke slovu domácí a během 20ti minut nám vstřelil hráč Kuchta hattrick a prakticky tak rozhodl o vítězi utkání. První z velmi přísné a podivně nařízené penalty, druhý ranou z 30ti metrů a třetí z přímého kopu dokonce ze 40ti metrů. Druhý poločas jsme jsme zahájili náporem a zatlačili domácí k jejich vápnu. Kalich hořkosti jsme si však vypili až do dna, neboť v 64.minutě předvedl další neuvěřitelný zákrok gólman domácích a chytil Ruprichovi penaltu. Tento fakt poslal naše hráče definitivně do kolen a na zvrat již nebyly hlavně psychické síly. Zápas se pak již jen prakticky dohrával a domácí nám v posledních 10ti minutách vstřelili ještě další 2 góly. První po hrubé chybě Rejchrta a jeho kličce v roli posledního hráče. Druhý dalším přímým kopem z 35ti metrů, kdy nás nepodržel gólman Sodomka. Zápas tak končí naoko velkým debaklem, ale nutno říci, že obraz hry v žádném případě neodpovídá výši výsledku, který vyzněl jednoznačně pro domácí. Stínem zápasu jsou zranění Bujňáka, Čenovského a Holečka T., kdy minimálně Bujňák ,,vyfasoval" výron v kotníku....

ŽK: Bujňák, Rieger, Holeček T.

Hráč utkání: Desenský Vojtěch

Autor: Lebedinský Jiří

jaromer
21.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Vrchlabí odjelo s prázdnou!

Jiskra Jaroměř : Vrchlabí 4:0 (3:0)
Branky: Holeček Tomáš 2x, Ruprich Vilém 2x

Sestava: Sodomka – Desenský (77 Kašpárek P.), Koval, Rejchrt, Rieger, - Hanuš , Ruprich, Pečenka, - Holeček T., Čenovský,(50 Jirka), Holeček A.

Letos poprvé jsme na domácím trávníku přivítali papírově slabší tým. Soupeř podobně jako Jaroměř doplnil starší dorost hráči z mladšího družstva. Domácí do utkání vstoupili skvěle. V páté minutě Tomáš Holeček chladnokrevně zakončil svůj průnik a dostal tým do vedení 1:0. O dvě minuty později byl tentýž hráč faulován v pokutovém území a Ruprich z nařízené penalty zvýšil na 2:0. Počáteční vývoj utkání předurčoval hosty k pěknému debaklu, ti nerezignovali, vyrovnali hru a vytvořili si i velmi nebezpečné šance. Jaroměř nedokázala uklidnit hru, podržet míč a soupeře přehrát. Částečné uklidnění přinesla 37 minuta, Ruprich zachytil míč a svůj dvacetimetrový sprint zakončil brankou na 3:0. Po obrátce Jaroměř mírně přidala, zlepšila hru ve středu pole a vynutila si výraznější převahu. Toto úsilí nedokázala bohužel podpořit i vstřelením další branky. Domácí hráči se několikrát ocitli v těch nejvyloženějších příležitostech, jaké si jen fotbalista může přát, totálně však propadli v koncovce. Slabá náplast na střeleckou bídu přišla, až v 88 minutě kdy Tomáš Holeček proměnil svůj šestý únik a završil skóre na 4:0. V herně nedobrém utkání na nezvykle nekvalitní Jaroměřské trávě domácí dorostenci vydolovali povinné tři body. Kaňkou utkání bylo vyloučení brankaře hostí za kritiku rozhodčího.

Hráč utkání: Sodomka Martin

Autor: Horák Vlastimil

fotky z utkání zde

jaromer
13.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Bod z Bydžova se počítá, škoda červené karty!

Nový Bydžov B : Jiskra Jaroměř 1:1 (0:1)
Branky: Holeček T.

Sestava: Sodomka - Desenský, Koval, Rejchrt, Rieger - Kašpárek M. (46 Rozsuschan), Ruprich, Pečenka - Holeček T., Jirka (68 Velc) Holeček A.

K utkání do Bydžova jsme dorazili v zoufalém počtu šesti starších dorostenců. Tato skutečnost, hřiště na poli, větrné počasí a soupeř okupující čelní místo v soutěži nás zrovna nepasovalo do role favorita utkání.
Po úvodním bezzubém náporu domácích a malé reorganizaci naší obrany se naše hra uklidnila a začali jsme domácí tým strašit nebezpečnými brejky. Vytvořili jsme si i několik situací volajících po vstřelení branky. Na druhé straně jsme velmi dobře bránili, a až na jednu výjimku, nepustili soupeře do vážné šance.Úvodní trefu do domácí sítě jsme načasovali skvěle. Ve 43 min. Tomáš Holeček ze strany prokličkoval do pokutového území a vymetl růžek soupeřovy branky.
Druhé dějství začalo podle očekávání náporem Bydžovské rezervy, Jaroměřští hráči úspěšně bránili a několikrát tým podržel i brankař Martin Sodomka. Domácí tým ve své ofenzivní snaze trochu zapomínal na naše útočníky, ti se tak několikrát dostali sami před brankaře domácího týmu. Žádnou z nabídnutých příležitostí však nevyužili, a zřejmě urazili fotbalového boha. V 82 min. přišel trest, domácí od půlky nakopli míč za naši obranu a ten, k údivu všech, skončil v síti. Do konce zápasu se stav skóre již nezměnil a nám tedy patří trochu nečekaný, vydřený, ale zasloužený bod.
Černou kaňkou našeho výkonu v utkání se v jeho závěru stali tři zbytečné žluté karty a v nastaveném čase i karta červená.
Na závěr chci poblahopřát šesti starším za bojovný výkon a těm mladším, co nám moc pomohli, poděkovat a složit poklonu za dvě velmi těžká utkání během čtyřech hodin.

Žluté karty Jaroměř: Holeček T, Ruprich, Rieger.
Červená karta: Holeček T.

Hráč utkání: Vilém Ruprich

Autor: Horák Vlastimil

jaromer
7.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Disciplýna slavila úspěch, frajírci odjíždějí s prázdnou!

Jiskra Jaroměř : MFK Úpa 2:1 (1:0)
Branky: Pečenka, Kašpárek M.

Sestava:Sodomka - Desenský, Koval, Rejchrt, Rieger, - Bujňák , Ruprich, Pečenka,(76. Novotný) - Holeček T., (70. Kašpárek M.), Čenovský, Holeček A.

Na domácím trávníku nás čekal kvalitní a ambiciózní tým Úpy. Hrálo se za příjemného fotbalového počasí a podle předvídatelného scénáře. Hosté přijeli vyhrát a od úvodních minut se převážně hrálo na polovině domácího týmu.
Jaroměř zodpovědně a trpělivě bránila, nepustila soupeře do vážnější gólové příležitosti. Sama se pokoušela o rychlé protiútoky a vytvořila si i brankové příležitosti. Ve 27 min po akci Tomáše Holečka a dorážce Pečenky se domácí dostali do vedení 1:0. Hostující tým stále nenacházel recept na překonání pozorné domácí obrany a s přibývajícími minutami ochaboval i jeho tlak a přibývalo nepřesností.
Do druhého poločasu Jaroměř nastupovala s jednobrankovým vedením a soupeř s potřebou vstřelit gól. Domácí stále precizně bránili a hrozili rychlými brejky. Atmosféra vypjatého utkání vygradovala v 65 min. Hostující hráči neunesli výrok hlavního rozhodčího a za vulgární výroky na jeho adresu dva z nich předčasně opustili hřiště. Ani takto oslabena však nesložila Úpa zbraně a stále byla velmi nebezpečným týmem. Na škodu pro tento tým opět přišla nedisciplinovanost v jeho řadách a za velmi nesportovní chování i třetí vyloučení hráče. Domácí proti oslabenému týmu dokázali v 77 min. svůj náskok brankou Martina Kašpárka navýšit na 2:0. Uklidněni tímto vedením zápas v 81 min i zdramatizovali a vlastní brankou uzavřeli konečný účet utkání na 2:1.
Celé mužstvo zaslouží pochvalu za kolektivní, bojovný a ukázněný výkon korunovaný prvním krajským vítězstvím a třemi body.

Hráč utkání: Libor Pečenka

Autor: Horák Vlastimil

jaromer
1.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Domácím jsme vítězství darovali!

Týniště n. O. : Jiskra Jaroměř 4:3 (1:1)
Branky: 3x Holeček T.

Sestava:Kořen - Desenský, Rieger,(56. Koval), Rejchrt, Novotný, - Pečenka (66. Holeček A.), Bujňák (79. Doležal), Ruprich, - Holeček T., Kašpárek P. (58. Čenovský), Vavrek

Na trávníku v Týništi n. O. jsme poprvé v této sezóně mohli nastoupit v kompletním složení staršího dorostu, plány nám ovšem překazilo zranění brankaře Vancla.
Do utkání jsme vstoupili aktivně a vytvořili si i několik slibných příležitostí bohužel bez gólového efektu. Lekci z produktivity nám uštědřili domácí, když dokázali využít hned první zaváhání naši obrany a ve 25 min. otevřeli skóre.Obraz hry se i nadále neměnil, Jaroměř útočila a zahazovala vypracované příležitosti, Týniště občas vyrazilo do protiútoku. Výjimku nabídla pouze 34 min. a vyrovnávací trefa Tomáše Holečka. Do šaten jsme tedy odcházeli za nerozhodného stavu 1:1.
V úvodních minutách druhého dějství jsme se bohužel dopustili chyb a velmi lacino nabídli domácím dvoubrankové vedení. Mužstvo však nepoložil ani tento, krajně nepříznivý stav a dalšími dvěmi trefami Tomáše Holečka (v 56 a 66 min.) brankový účet vyrovnalo. O osudu utkání se rozhodlo v 75 min., kdy jsme nedokázali proměnit pokutový kop a dostat soupeře do kolen. Naopak oživlý domácí tým nás přitlačil k našemu pokutovému území a v 77 min. vstřelil vítěznou branku, na kterou jsme již nestačili odpovědět.
I když jsme nepodali špatný výkon, odjíždíme z Týniště bez bodů, vzhledem k výkonu soupeře je třeba si přiznat, že jsme je spíše ztratili. Na velké zamyšlení jsou i čtyři inkasované góly v naši síti.
Na závěr chci pogratulovat Tomášovi Holečkovi k předvedenému výkonu a dosaženému hattricku.

Hráč utkání: Holeček T.
Žluté karty: Holeček T.
Horák s.

jaromer
24.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Supr bod se Slavií Hradec!

Jiskra Jaroměř : Slavia HK 0:0
Branky: :) ČK: 70. Rejchrt /Jaroměř/

Sestava: Vancl - Desenský, Koval, Rejchrt, Rieger - Pečenka (50. Kašpárek M.), Ruprich, Čenovský (70. Holeček A.), Bujňák - Vavrek, Holeček T.(55 . Kašpárek P.)

Horák st., Lebedinský: Hosté se netajili před zápasem postupovými ambicemi a ty hned v první minutě zápasu potvrdily, kdy se dostal do slibné šance ve vápně útočník hostí. Po této šanci Slavie však přišli již jen gólové šance našeho týmu, ovšem ani 3 samostatné nájezdy na branku soupeře(Holeček T., Vavrek) nám nestačili k tomu, abychom překonali výborného brankáře hostí. Hráči Slavie se v prvním poločase dostali ještě do jedné slibné šance těsně před koncem, ale nevyužili ji. Druhý poločas byl již plně v režii hostů, kteří měli po celý jeho průběh převahu. Ta vygradovala v 70.minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen kapitán domácích Rejchrt.Od tohoto vyloučení byly hosté jednoznačně lepším týmem a na branku domácích se valil jeden útok za druhým. Šance Slavie však vždy na poslední chvíli stačila obrana Jaroměře s vypětím všech sil odvrátit do bezpečí. Vzhledem ke gólovým šancím obou týmů je však remíza spravedlivým výsledkem pro oba týmy. Mimořádnou pochvalu za perfektní výkon a nasazení zaslouží hráči mladšího dorostu Martin Čenovský a Pavel Koval, kteří odehráli 2 utkání po sobě.

jaromer
16.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Starší dorost má první bod v Krajském přeboru

Sokol Třebeš : Jiskra Jaroměř 3:3 (2:2)
Branky: Holeček T., Rejchrt, Ruprich

Sestava: Vancl - Desenský, Koval (55. Holeček A.), Rejchrt, Rosuschan (35. Jirka) - Pečenka (64. Kašpárek M.), Ruprich, Čenovský, Bujňák - Vavrek (90. Dyrc), Holeček T.

Trenéři Horák st., Lebedinský: Zápas jsme začali perfektně a hned ve 4.minutě jsme se dostali do vedení 0:1, kdy se hlavou trefil kapitán Rejchrt. Náš obrovský tlak pokračuje a domácí přikováme na 15.minut k jejich vápnu. Co je to však platné, když nedokážeme proměnit žádnou z našich gólových šancí(Bujňák, Ruprich, Holeček T.) . Asi po 15ti minutách se domácí dostanou na naší polovinu a vyrovnávají z rychlého brejku po chybě krajního obránce na 1:1. Tento gól naše hráče nepoložil a dále jsme daleko lepším a aktivnějším týmem. Proto je jako rána z čistého nebe druhý gól v naší síti, když se po rohovém kopu trefily domácí - 2:1. Tento gól nás rozhodil a na naší hře je to znát. Ještěže si vzal slovo ve 40.minutě Tomáš Holeček a při výborném napadání domácích stoperů jim sebral míč a vyrovnal chladnokrevně na 2:2. Do kabin tak odcházíme se smíšenými pocity, neboť poločasový stav 2:2 v žádném případě nekorespondoval s děním na hřišti, což potvrdily i domácí trenéři a diváci. Výsledek mohl být klidně 1:5 v náš prospěch, bohužel se tak nestalo...Do druhého poločasu nastupujeme s cílem dotáhnout utkání do vítězného konce, ovšem hra se nám vůbec nedaří a lepším týmem jsou domácí. Vůbec nám nefunguje záloha a útočníci se téměř nedostávají do hry. Výsledkem tohoto dění na hřišti je tak třetí gól domácích, který padl po naší obrovské chybě ve vápně, kde místo odkopu volíme kličku, kterou domácí útočník vystihne a zvyšuje vedení na 3:2. V tuto chvíli vrháme všechny síly do útoku a zaslouženého vyrovnání se dočkáme v 75.minutě, kdy se k údivu všech krásně trefuje přímo z rohového kopu Ruprich - 3:3. Do konce zápasu se již nic převratného nestane s vyjímkou naší standardní situace z hranice vápna v poslední minutě, kterou jsme ovšem nevyužily. Vzhledem k průběhu zápasu a drtivé převaze v prvním poločase je bod pro naše hráče určitě zklamáním, ale i bod ze hřiště soupeře se počítá. Příští neděli nás čeká doma zatím vedoucí tým KP SD, a to tradičně silná Slavia HK.

jaromer
10.8.08 Dorost

Neslaný, nemastný výkon dorostenců!!

Jiskra Jaroměř : Smiřice 1:5 (0:2)
Branky: Vavrek
Sestava: Vancl - Desenský, Rieger, Rejchrt, Koval (70.Vokál) - Pečenka (50. Bujňák), Čenovský, Holeček A. (60. Doležal), Ruprich - Holeček T., Vavrek

Trenéři - Horák Vl., Lebedinský: V Růžové ulici v Jaroměři se hrál od úvodního do konečného hvizdu velice svižný a pěkný fotbal plný nasazení a osobních souboujů od obou týmů. Úvodních 15.minut patřilo našemu týmu, kdy jsme si vypracovali 2 velice slibné gólové šance, ovšem neproměnili jsme je. Poté převzali otěže zápasu hosté a po našich 2 chybách se dostali do poločasového vedení 0:2. Druhý poločas jsme chtěli hrát ještě aktivněji a pokusit se o zvrat, ovšem naší další chybu hosté znovu potrestali - 0:3. Zbytek zápasu se pak spíše jen dohrával a hosté přidali ještě další 2 branky. V samotném závěru jsme pak vstřelili alespoň zasloužený čestný gól. Fyzická vyspělost hostů, hrubé chyby našich hráčů a neproměňování našich gólových šancí mělo za následek naší vysokou prohru s velice kvalitním soupeřem, který se bude pohybovat jistě hodně vysoko v tabulce krajského přeboru letošní sezóny.

jaromer
6.8.08 Příprava

Dorost v generálce otočil zápas a zvítězil!!

Náchod-Deštné MD A : Jiskra Jaroměř 1:2 (1:0)
Branky: Vavrek, Ruprich
Sestava: Vancl - Desenský, Rejchrt, Rieger, Vokál (Rosuschan) - Pečenka (Kašpárek), Ruprich, Čenovský, Kroka (Doležal) - Holeček A. (Holeček T.), Vavrek

Horák st., Lebedinský: K poslednímu přípravnému zápasu před sezónou jsme zajížděli na půdu divizního mladšího dorostu Náchoda. Zápas se hrál na doslova katastrofálním terénu, který znemožňoval téměř jakýkoliv pokus o fotbal. Domácí začali zápas daleko lépe a po sérii rohových kopů se ujali zaslouženě vedení 1:0. Do konce poločasu jsme hru pomalu vyrovnávali a bylo jen otázkou času, kdy se gólově prosadíme. Do druhého poločasu jsme nastoupili daleko aktivněji a během 10ti minut jsme otočili vývoj zápasu, kdy se nejprve trefil z voleje Vavrek 1:1. Vítězný gól vstřelil ze 40ti metrů z přímého kopu nádhernou střelou Ruprich 1:2. Vítězství jsme již do konce zápasu uhlídali a připsali si tak vítěznou generálku na nedělní důležitý a velice těžký mistrovský domácí zápas se silnými Smiřicemi.

jaromer
2.8.08 Příprava

Nervózní utkání v naší režii

Jiskra Jaroměř : Sokol Třebeš 4:2 (2:0)
Branky: Kašpárek P. 2x, Ruprich, Rejchrt
Sestava: Sodomka - Desenský, Kova(Kroka)l, Rieger, Rosuschan(Vokál) - Pečenka, Rejchrt, Holeček A.(Čenovský), Ruprich - Holeček T., Kašpárek P.

Horák st., Lebedinský: Utkání hrané místy až za hranicí tvrdosti jsme dovedli zaslouženě do vítězného konce, kdy jsme dokázali lépe potrestat okénka v obraně soupeře.

jaromer
27.7.08 Příprava

Pro domácí milostivý výsledek!!

České Meziříčí : Jiskra Jaroměř 1:4 (0:1)
Branky: Vavrek, Holeček T., Čenovský, Ruprich

Sestava: Vancl - Desenský, Rieger, Hažer, Novotný - Kroka, Čenovský, Rejchrt, Ruprich - Kašpárek P., Vavrek
Průběžně střídali: Holeček T., Pečenka

Horák st., Lebedinský: Zápas hraný za velkého vedra jsme dovedli zaslouženě do vítězného konce. Po celý zápas jsme byly lepším týmem a pouze neproměňování vyložených šancí nás připravilo o výraznější vítězství.

jaromer
17.7.08 Dorost - příprava

Na divizní Dvůr byl starší dorost krátký!!

TJ Jiskra Jaroměř : TJ Dvůr Králové nad Labem 1:3 (0:3)
Branky: Čenovský

Sestava: Sodomka - Desenský, Rejchrt, Hažer, Bujňák - Soukup, Čenovský, Novotný, Ruprich - Vavrek, Holeček T.; Střídali: Holeček A., Kašpárek P., Pečenka, Binar, Doležal

Horák V., Lebedinský: V tomto utkání na nás čekal velmi kvalitní a hlavně sehraný soupeř. My jsme do zápasu nastupovaly s mnoha novými a staronovými tvářemi v sestavě, a tak jsme chtěli hráče hlavně poznat a vyzkoušet na různých postech. První poločas byl plný nepřesností z naší strany a Dvůr nás jednoznačně přehrával. Jeho rychlé a jednoduché akce dělali našemu celému týmu problémy a tak výsledkem toho byly 3 góly v naší síti do poločasu. Do 2.poločasu jsme nastoupily s cílem vstřelit alespoň gól a odevzdat na hřišti daleko lepší výkon než v poločase prvním. To se nám myslím povedlo a výsledkem toho byla naprosto vyrovnaná druhá půle, kdy jsme měli ze hry možná i více než hosté. Snížit se povedlo hned po poločase Martinu Čenovskému. V 65.minutě měl ještě obrovskou šanci zdramatizovat zápas Tomáš Holeček, ovšem trestuhodně přestřelil z malého vápna prázdnou branku....I přes tento fakt si všichni hráči zaslouží pochvalu za výkon a přístup v utkání - převážně pak za 2.poločas. Věříme, že toto zlepšení a hra ve 2.poločase je povzvudí k ještě větší chuti trénovat a odevzdávat na trénincích a v zápasech maximum.....