TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu


Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11

jaromer
24.6.07 Dorost - 30. kolo

Dorost se zachránil, nic víc nepředvedl!

Dorost

Jiskra Jaroměř : Třebechovice 0:1 (0:0)

Branka: :((

Jiskra Jaroměř : Solnice 5:1

Branka: ??

Police n. M. : Jiskra Jaroměř 1:0

Branka: :((

Jiskra Jaroměř : Předměřice 2:5

Branka: ??

jaromer
20.5. 07 Dorost 25. kolo

Dorost nepřekvapil! V poločase rozhodnuto.

Kostelec n. O. : Jaroměř 6:2 (4:1)
Branky: Rieger (z pen.), Karel

jaromer
20.5. 07 Dorost 23. a 24. kolo

Dorost zabral a porazil Vamberk!!

Jaroměř : Vamberk 2:1 (2:0)
Branky: Böhm, Rejchrt

MFK Úpa B : Jaroměř 3:2
Branky: Reiger z pen., Karel

jaromer
6.5.07 Dorost 22. kolo

Poviné vítězství!!

Jaroměř : Doudleby n. O. 5:0
Branky: Ruprich 2x, Karel, Rieger, Holeček T.

Napište si článek!!

jaromer
26.4 07 Dorost 20. a 21. kolo

Dorost pouze s bodem z Rychnova!!

Rychnov B : Jaroměř 1:1
Branky: Riegr

Č. Meziříčí : Jaroměř 3:1
Branky: ???

jaromer
26.4 07 Dorost 18. a 19. kolo

Dorostu chybí štěstíčko!!

Přepychy : Jaroměř 4:3 (3:2)
Branky: Ruprich 2x, Karel

Jaroměřský dorost v neděli 22.4 zajížděl na hřiště domacích z Přepych.Hned z ůvodu byla Jiskra lepší a po necelých 5. minutach otevřel skore zápasu po přihrávce Rupricha Karel. Uplynulo dalších 5. minut a Vilda Ruprich přidal další branku 0:2. Pak jakoby Jiskra zkameněla a hrálo se především na naší polovině. Trest přišel v podobě snížení na 1:2. Po dalším rohu mířil míč do naší branky znovu, ale Petr Holeček reflexivně zastavil míč rukou. Hlavní rozhodčí bezzaváhaní vytasil červenou kartu a nařidil penaltu. Pokutový kop, ale z klidem zneškodnil Patrik Zachara. Domací z Přepych si však zlepšili náladu, když se jejich hrač radoval z golu z 20 metru 2:2. Do poločasu Jiskra dostala ještě jeden gol a tak se šlo za stavu 2:3 z našeho pohledu do šaten. Po přestávce hosté vlétli na sveho soupeře a odměnou byl gól na 3:3, střelcem byl opět Vilda Ruprich. Jiskra se ani v 10 lidech nevzdávala a snažila se o vítězství avšak šťastnější domácí využili početní převahu a zvítězili 4:3.

Jaroměř : Černilov 1:1 (1:1)
Branky: Karel

jaromer
1.4.07 Dorost 17. kolo

Vydřená remíza!! Mělo se však vyhrát!!

Jaroměř : Meziměstí 2:2 (1:2)
Branka: Karel, Riegr

V 19.kole k nám zavítal 2.celek tabulky z Meziměstí. Zápas jsme začli velice aktivně a vytvořili jsme si i nějaké šance. První nebezpečnou ránu vyslal Vilém Ruprich, ale bohužel těsně nad. Odměnou za náš tlak byl gól, který vsítil Martin Karel po přihrávce Lukáše Bohma. Potom jsme usnuli na vavřínech a hráč soupeře prokličkoval obranu a nahrál před prázdnou bránu, kde stál nepokrytý střelec soupeře Gajdoš 1:1. Inkasovali jsme i podruhé a skoro stejným způsobem 1:2. Potom se Lukáš Bohm dostal do vápna, kde byl faulován a kopala se penalta!!! Míč si postavil Lukáš Rejchrt, jenže při naší smůle zazvonila tyč. Končí 1. poločas a v kabině si říkame, že musíme více střílet jinak góly nedáme! Druhý poločas jsme načli jako ten první. Vyvinuli jsme na soupeře tlak, který jsme ale neuměli využít gólově. V 60.minutě Vilém Ruprich prošel středem, kde byl ale faulován a byla to docela slibná střelecká vzdálenost. Míč si postavil Aleš Rieger a skvěle tredil k pravá tyči hostujícího golmana 2:2. Potom náš tlak gradoval a Aleš Rieger mohl dát vítězný gól, když mu pěkný pas poslal Ruprich, Aleš minul! Hrálo se pořád u hostů,ale žádná střela se nezrodila. V 85. minutě si vzal slovo Martin Čenovský a střelu, která mířila pod břevno bravůrně vytáhl hostující golman. Utkání tak skončilo nerozhodně, ale to ještě nebylo vše po hvizdu se strhla potička, kterou marně uklidňoval rozhodčí.

jaromer
24.3.07 Dorost 16. kolo

Dorost absolvoval první mistrovské utkání!!

Smiřice : Jaroměř 2:1 (1:1)

Branka: Karel
Sestava: Zachara-Desenský,Holeček P.,Rosuschan,Rejchrt-Pečenka(45.Čapek),Ruprich(85.Novotný),Rieger(80.Jirka)-Holeček T.,Bohm,Karel

K prvnímu mistrovskému zápasu jsme vyrazili do nedalekých Smiřic. První poločas jsme začali velmi dobře a aktivně, což nám přineslo první branku. Potom se hra trošku vyrovnala a soupeř hrozil rychlými brejky. Před koncem první půle jsme inkasovali lacinný gól do šatny (což je už skoro naším zvykem)!!! Druhý poločas byl plný nepřestností na obou stranách. Několik šancí jsme spálili a tak přišel trest od soupeře, který šťastně vstřelil gól na 2:1.

jaromer
29.10.06 Dorost - 16. kolo

OSTUDA!

Dorost ..... NAPIŠTE ČLÁNEK
Solnice : Jiskra Jaroměř 6:0 (2:0)

jaromer
22.10.06 Dorost - 15. kolo

Domácí mizérie pokračuje!

Dorost ..... NAPIŠTE ČLÁNEK
Jiskra Jaroměř : Kostelec n. O. 1:3 (1:2)
Branky: Karel

jaromer
14.10.06 Dorost - 14. kolo

Dorost úspěšný ve Vamberku!

Dorost ..... NAPIŠTE SI ČLÁNEK
Vamberk : Jiskra Jaroměř 1:4 (0:1)

Branky: 2x Karel, Böhm, Čapek

jaromer
8.10.06 Dorost - 13. kolo

Dorost doma opět neudržel vedení!

Dorost ..... NAPIŠTE ČLÁNEK
Jiskra Jaroměř : MFK ÚPA C 1:2 (1:2)
Branky: Karel

jaromer
1.10.06 Dorost - 12. kolo

Dorost v Doudlebách nezaváhal!

Dorost ..... NAPIŠTE ČLÁNEK
Doudleby n. O. : Jiskra Jaroměř 1:3 (0:1)
Branky: 2x Ruprich, Karel

jaromer
24.09.06 Dorost - 11. kolo

Dorost porazil Přepychy!

Dorost ..... NAPIŠTE ČLÁNEK
Jiskra Jaroměř : České Meziříčí 2:3 (0:0)
Branky: Kašpárek, Ruprich

jaromer
18.09.06 Dorost - 10. kolo

Dorost porazil Přepychy!

Dorost ..... NAPIŠTE ČLÁNEK
Jiskra Jaroměř : Přepychy 4:2 (2:1)
Branky: Kašpárek, Holeček T., ??, ??

jaromer
3.09.06 Dorost - 7. kolo

Dorost opět vítězně!

Jiskra Jaroměř : Lhota p. L. 4:1 (1:1)
Branky: 3x Karel, Čapek J.

7.kolo jsme začínali v domácím prostředí s Lhotou pod Libčany.
Vstup do zápasu se nám vydařil a vytvořili jsme si i vyložené příležitosti, které jsme ale neproměnili. Potom se hra vyrovnala a i soupeř párkrát zahrozil. V 35.minutě poslal Jiskru do vedení po hezke akci Martin Karel, jenže hned z rozehrávky soupeř nakopl vysoký míč k rohovému praporku odkud odcentroval do vápna, kde dokázal využít zmatku v naší obraně a srovnal na 1:1!
Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme přidat nějaké branky a uklidnit hru. To se nám v dařilo a zaslouženě jsme jsme opět přetáhli vedení po průniku Karla na naši stranu. Zbytek zápasu byl zápas v naší režii a pohledný průnik s ještě lepším zakončeni Jardy Čapka znamenal dvoubrankový náskok - 3:1. V závěru centroval Martin Kašpárek a zakončoval Martin Karel - 4:1. Pro Martina to byl první hattrick v této sezoně.
Za zmínku také stoji výborné zákroky soupeřova brankáře a taky povedenou premiéru Martina Čenovského za dorost.

jaromer
30.08.06 Dorost - 4. až 6. kolo

Dorost konečně zabral!!

Jiskra Jaroměř : Police n. M. 6:2 (4:1)
Branky: 3x Capek, Ruprich, Kapsarek P., Karel z pk.

Po třech prohrách jsme už chtěli bodovat a měli jsme šanci s Policí n.M. První poločas byl z naší strany velmi dobrý a výsledkem toho bylo naše vedení 2:0 po brankách Čapka a Rupricha. Potom naše obrana zaváhala a nechala soupeře snížit na 2:1. Zbytek poločasu byl opět v naši režii, zvýšili jsme náskok na 4:1, když se trefil opět Čapek a Kašpárek.
V druhém poločase se hra vyrovnala a soupeř nás donutil chybovat, výsledkem toho bylo jeho snížení na 4:2! Vedení jsme si v závěru nenechali sebrat, na 5:2 jsme zvýšili po přímém kopu Böhma, který trefil břevno a míč se odrazil do vápna a Vilém Ruprich měl na hlavě gol, ale soupeř ho zezadu postrčil a pískala se penalta!!! Penaltu se štěstím proměnil Martin Karel. Šestou branku přidal Jaroslav Čapek a završil tak hattrick.


Meziměstí : Jiskra Jaroměř 4:2 (3:0)
Branky: Ruprich, vlastní

Na pátý zápas jsme zajížděli na horkou půdu do Meziměstí. První poločas se nám vůbec nepovedl a prohráli jsme ho 3:0.
Drůhá půle byla z naší strany mnohem lepší a na hrišti jsme dominovali. Kontaktní branku dal Vilém Ruprich po samostatném průniku a náš tlak byl se zvyšoval! Jenže vše zmrazil brejk soupeře, který dal 4. gól a to už se těžko otáčí. Měli jsme spoustu šancí, ale přestřelili jsme bránu nebo trefili golmana, až těsně před koncem jsme snížili na konečných 4:2 brankou z rohového kopu, který si soupeři dali do vlastní brány.
Naše trápení tedy pokračuje: třetí prohra v řadě!


Jiskra Jaroměř : Smiřice 0:3 (0:2)

Náš dorost byl v úvodu jasně lepší a jen štěstí zachránilo Smiřice od inkasování branky. Od 30. minuty se však začala projevovat únava (po probděné noci) jaroměřských útočníků a soupeřova obranná řada měla více času na včasné a klidné rozehrání míčů. Smiřice se dostaly do poločasu do vedení a druhý poločas už byl jen formalitou.

jaromer
16.08.06 Dorost - 2. a 3. kolo

Na Předměřice byl dorost krátký


Předměřice : Jiskra Jaroměř 1:0

3.kolo netradičně ve středu začínáme v Předměřicích,který minulý rok hrál Krajský přebor.Nic o tomto týmu nevíme a ani nevíme co od něj máme čekat.V prvních minutách jsme měli velkou převahu a náznaky šanci.V 5. minutě se nešťastně zranil Tomáš Holeček,kterého nahradil Lukáš Bohm.Střelba!To byl náš hlavní cíl,který jsme ale nedodržovali až na jednu vyjimku Lukáše Bohma který z dálky prověřil brankáře soupeře.V dalších náznacích šancí jsme měli smůlu v koncovce.V 30.minutě si vzal balon Lukáš Bohm a prokličkoval se až k brankáři,jenže nastřelil jen brankářovi nohy.Poločas 0:0!Druhý poločas z naší strany byl uplně odlišný od toho prvního,vůbec jsme neobsazovali hráče a jen nakopávali balony a neuměli jsme podržet balon.Tento poločas se vlatně hral na naší půlce jen ve vyjimkách jsme se dostali před branku soupeřekteré jsme stejně nevyužili.Tak přišel trest z rohového kopu který náš brankář vyboxoval a nas záložník odhlavičkoval do středu hriště,který hned nakopl soupeř do vápna v kterém byl závar a k balonu se dostal hráč,který snad celý zápas nebyl vidět a zařídil Předměřicím 3 body.Z tohoto golu jsme se nestačili vzpamatovat a tak jsme prohráli rozdilem jednoho golu.Zajímavostí zápasu bylo,že rozhodčí udělil našemu týmu 5 žlutých a nesmyslných karet a soupeřovi 3 žluté karty.Tento zápas jsme si prohráli svou nedisciplínou a všichni víme že tohle není naše hra!Doufám že další zápas se nám vydaří!

Třebechovice : Jiskra Jaroměř 2:5

Na další zápas jsme zajížděli na půdu Třebechovic pod Orebem.Začátek pápasu nám vyšel dobře a vytěžili jsme z toho pěknou akci, z které se prosadil Lukáš Bohm. Asi po 15. minutách se pomalý balon dostal až k našemu brankáři, který nebyl nikým atakován, ale nahrál soupeřovi, který této situace využil, 1:1. Po další hezké akci, po které nahrával Martin Karel, Jaroslavu Čapkovi do běhu, se náš útočník nemýlil. O další gol do soupeřovi sítě se postaral Lukáš Bohm, který se prosadil po levé straně hřiště. Poločas 1:3 pro náš prospěch! Druhý poločas byl vyrovnanější než první a v některých chvílích nás soupeř tlačil. Po dalším průniku se prosadil Čapek, který zvýšil už na 1:4!! Když vypadalo, že se zápas dohraje bez problémů, tak naše obrana udělala nehoráznou hrubku, při které náš hráč chtěl otočit hru na levou stranu, ale špatně to provedl a naservíroval soupeři balon na velké vápno a soupeř krásnou a tvrdou ranou trefil naše břevno, od kterého se míč odrazil za brankovou čáru, 2:4 a začalo drama. Naštěstí vše uklidnil průnikem náš pravý záložník, Tomáš Holeček a po pěkném průniku zakončil na 2:5. Konec zápasu se odehrál na středu hřiště a nic se už nestalo. Vezeme tak 3 body z venku a potvrdili sme naše domácí vítězství.

Made by Vilda Ruprich

jaromer
06.08.06 Dorost - 1. kolo

Dorost přejel béčko Rychnova

Jiskra Jaroměř : Rychnov n. K. B 5:0 (3:0)

Začátek zápasu se nám velice vyvedl a výsledkem toho byl náš náskok 3:0 během 15.minut.Tento stav jsme udrželi až do konce poločasu a soupeře jsme k ničemu nepustili.Druhy poločas byl z naší strany jeste lepsi než první, přidali jsme ješté 2 branky po hezkých akcích a plno jiných šancí jsme jestě neproměnili.Soupeř zahrozil jen jednou a to hezkou střelou, která mířila do levého růžku branky našeho brankáře, ale náš brankář TOMÁŠ GALGÁNEK skvělým reflexem vyrazil. Jsme spokojeni s výsledkem utkaní a s předvedeným výkonem našich hráčů.

Vilda Ruprich

jaromer
14.7.05 Dorost - příprava


Příprava dorostu začíná ve středu 19. července od 17:30 v Růžovce.