TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu

Tabulka střelců podzim-jaro 2010/11

Realizační tým

Tréninky - PODZIM 2010 - Fotbalový areál Růžovka


SOUPISKA HRÁČŮ ST. DOROST

Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11

jaromer
16.6.2010 Jiskra Jaroměř

V derby zvítězila Jaroměř!

Jiskra Jaroměř - Smiřice 6:2 (2:0)
Branky: 2 Panenka, Koval, Holeček A., Holeček T., Emlar

Sestava: Sodomka - Odvárka, Holeček A., Souček, Špaček - Ulrych, Peša, Andrle, Panenka - Koval, Holeček T.

Průběžně střídali: Krška, Emlar

Do „Růžovky“ přijeli na derby Smiřice, na které byli domácí hráči pořádně natěšeni a to také ukázali už od začátku zápasu měli více ze hry a pouštěli se do nebezpečných akcí, které neproměnili nebo skončili na hostujícím gólmanovi. Skóre otevřel v 27. minutě krásnou střelou z trestného kopu Holeček A., který vymetl hostujícímu brankáři pavučinku v rohu brány. Domácí tlak pokračoval a tak se v 37. minutě dostal k odraženému míči Emlar a vstřelil gól na 2:0. Do poločasu se už nic dalšího nestalo. Do druhého poločasu nastoupili s větší aktivitou hosté a hrozili rychlými brejky. Ovšem v 54. minutě jako za starých časů prokličkoval až na vápno „dědek“ Holeček T. a střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Hosté rychle odpověděli a po samostatné akci Korenčíka zakončil do prázdné branky Dyrc. Minutu na to se trefil skvěle hrající Koval a zvýšil skóre na 4:1 pro domácí. V 68. minutě hosté snižují a to je také z jejich strany vše pak už jen v 87. minutě zvyšuje domácí žák Panenka střelou do prázdné branky po akci Aleše Holečka. A v samém závěru ještě přidává svůj druhý gól Panenka neuvěřitelnou střelou (centrem) od rohového praporku! Poděkování patří celému týmu za skvělý výkon, ale vyzdvihnout je třeba skvělý a bojovný výkon Kovala a Andrleho, který si chvílemi s hostující obranou dělal co chtěl.

jaromer
13.6.2010 Jiskra Jaroměř

Dorost porazil Libáň!

Jiskra Jaroměř - Libáň 6:2 (1:1)
Branky: 2 Vokál, 2 Andrle, Desenský, Krška

Sestava: Sodomka - Odvárka, Holeček A., Souček, Vokál - Špaček, Peša, Andrle, Ulrych - Šára, Kubín

Průběžně střídali: Krška, Desenský, Emlar

Zápas s Libání začal vyrovnanou hrou, kdy hosté hrozili hlavně z brejků po chybách domácí obrany. Ovšem v 37. minutě se ve vápně nejlépe zorientoval Andrle a zblízka prostřelil gólmana hostí. V 45. minutě jsme dostali gól do šatny po chybě Součka. Do druhé půle se šlo za stavu 1:1 a se střídáním Desenského za Šáru. Hned po rozehrávce se míče chopil Andrle, který prokličkoval až na velké vápno hostí kde byl zfaulován. K trestnému kopu se postavil Vokál a krásnou střelou k tyči zvýšil na 2:1. O dvě minuty později se po kombinaci uprostřed hřiště dostal míč k Desenskému, který vběhl za domácí obranu a střelou ve vápně zvýšil na 3:1 (čímž se rozloučil s dorostem). V 55. minutě z rohu zvyšuje hlavou svým druhým gólem Vokál. O chvilku déle snižuje hostující tým z trestného kopu. To bylo už z hostující strany vše a poté se už trefovali jen domácí hráči. V 63. minutě se trefil Andrle a v 90. minutě po faulu na Andrleho kopal domácí brankář Krška penaltu a zkušeně proměnil.

jaromer
3.4.2010 Jiskra Jaroměř

Dorost nestačil na domácí!

Žlunice - Jiskra Jaroměř 5:1 (2:0)
Branky: Nosek

Sestava: Sodomka - Desenský, Koval, Houžvička, Kaválek - Starzinský, Holeček A., Peša, Souček - Holeček T., Kašpárek

Průběžně střídali: Nosek, Ulrych, Hekele, Odvárka, Šára

Utkání, ve kterém měli domácí jasně navrch a zaslouženě vyhráli. Stínem zápasu bylo vyloučení hostujícího Tomáše Holečka a domácí pomezní, který nevěděl co znamená offside.

jaromer
1.11.09 Jiskra Jaroměř

Dorost stále na špici tabulky!

Jiskra Jaroměř - MFK Úpa "B" 3:0 (1:0)
Branky: Kašpárek,Koval,Odvárka

Sestava: Sodomka - Desenský,Souček,Jirka,Vokál-Holeček,Peša,Ruprich,Ulrych-Koval,Kašpárek; střídali: Hekele,Nosek,Odvárka,Šára,Starzinsky

Do Růžové ulice zavítal soupeř z Trutnova a to slibovalo kvalitní zápas. Naši dorostenci chtěli pokračovat ve vítězné sérii a to se jim i díky štěstí podařilo. Od prvních minut utkání jsou hráči domácích aktivnější, bojovnější a jen díky střelecké nemohoucnosti se vývoj skóre drží až do 43.minuty na stavu 0:0. Ve 43. minutě využívá Martin Kašpárek krásné prostrčení do ulice od Aldyho Holečka a křižnou střelou dává první branku domácího družstva.
Do druhého poločasu vstupujeme dále aktivně, ale vynikající brankář hostů Hrubý nás stále drží na skóre 1:0. Změna v náš prospěch přichází až v 70.minutě, kdy Pája Koval svým důrazem zvyšuje na 2:0.V této chvíli již hosté hrají v 10.ti hráčích, kdy pro zranění odstoupil hráč Poznar Zdeněk a hosté neměli na střídání žádného hráče. I nadále se tlačíme před branku hostů a v 75.minutě po přihrávce Aldyho Holečka střílí naši branku Mára Odvárka. V těchto minutách se do naší obrany, která po vystřídání ztratila koncentraci dostávají i hráči hostí hlavně agilní Rozum Filip ovšem ani jedna z jeho střel nemíří na branku Martina Sodomky. Do konce zápasu stojí za zmíněnou střela Aleše Holečka do horního rohu branky hostů, ale skvělým zákrokem ji opět likviduje brankář Hrubý.

T.Čekal trenér: Vydřené a vybojované tři body. Ikdyž nám to soupeř ulehčil tím ,že přijel jen s 11ti hráči a pro zranění musel dohrávat v 10ti. Musím ovšem pochválit celé družstvo za dobrý přístup k zápasu a za bojovnost. Jen někteří náhradníci by měli pochopit, že i 15.minut strávených na hřišti se “MUSÍ“ odehrát na 100%.!!

jaromer
24.10.09 Jiskra Jaroměř

Vítězné derby se Smiřicemi!

Smiřice - Jiskra Jaroměř 0:2 (0:1)
Branky: Nosek,Souček

Sestava: Sodomka – Desenský,Vokál,Jirka,Velc – Holeček A.,Ruprich,Peša,Souček – Hekele,Koval; střídali: Houžvička,Nosek,Kaválek,Ulrych,Starzinsky

V 12. kole 1.A třídy zajížděli naši dorostenci k sousedskému derby do nedalekých Smiřic. Družstvo Smiřic je nevyzpitatelné a proto jsme měli z tohoto utkání určité obavy a nechtěli jsme tento zápas podcenit, ale naopak si přivést tři body. Tomuto faktu napovídala i zahajující sestava, která se až na jednu výjimku shodovala s minulým kolem.
Od začátku tohoto zápasu jsme aktivnější a již v první minutě jsme se mohli dostat do vedení, ale vyloženou šanci nedáváme. Družstvo domácích je celý první poločas pod naším tlakem a golman Sodomka nemá žádnou práci. Po neproměněných šancích (Nosek, Vokál, Holeček, Koval) nás dostává do vedení ve 42.minutě Igor Nosek, který využívá stříleného centru od Vildy Rupricha. Ke konci 1.poločasu ovšem v rozehrávce chybuje M. Jirka a špatným odkopem posílá do vyložené šance hráče domácích J. Rybu, ale ten tuto nabídku trestuhodně zahodil!
Po poločasovém vystřídání (Vilda Ruprich musel odjet k zápasu s „A“ mužstvem, Vildo díky za super poločas a pomoc) se hra opticky vyrovnává, ale větší klid našim klukům dává v 57.minutě Jirka Souček, který po skvělé nahrávce od Aleše Holečka zvyšuje na 0 : 2!!!!!
Stinným okamžikem tohoto utkání bylo zranění našeho obránce Patrika Velce,který utrpěl po srážce s hráčem domácích (Korenčíkem) zlomeninu pravé nohy ( zlomený bérec) a v současné době je v nemocnici v Hradci Králové, kde se podrobil operaci. Všichni držíme Patrikovi palce ať se brzo uzdraví a opět mezi nás zavítá.

T.Čekal trenér: Škoda že jsme nevyužili ty NEJ vyloženější šance, ale na druhou stranu musím poděkovat celému družstvu za bojovnost a touhu vyhrát.

jaromer
18.10.09 Jiskra Jaroměř

Vysoká výhra nad Kobylicemi

Jiskra Jaroměř - Kobylice 7:0 (5:0)
Branky: Vokál 2,Kašpárek,Koval,Desenský,Peša,Nosek

Sestava: Sodomka – Desenský,Vokál,Jirka,Velc – Souček,Peša,Ruprich,Holeček A. - Kašpárek,Koval; střídali: Kaválek,Hekele,Šára,Nosek,Starzinsky

V neděli hostili naši dorostenci v šlágru kola 2.z tabulky 1.A tříty družstvo Kobylic. Z tohoto utkání jsme měli jisté obavy, protože družstvo hostů se v posledních pěti kolech prezentovalo dobrými výsledky a pětkrát v řadě vyhrálo. Z důvodu deště a podmáčení hlavního hřiště jsme toto utkání odehráli na náhradním hřišti. Tomuto faktu jsme podřídili i taktiku a to se nám vyplatilo.
Od prvních minut zápasu jsme aktivnější, důraznější a to hosty zcela zaskočilo. Z této naší kvalitní hry jsme po pěkných akcích vstřelili pět branek a to rozhodlo o dalším vývoji zápasu.
Po poločasovém vystřídání nebyla již naše hra tak kvalitní, ale hosty nepouštíme do hry a sami přidáváme další dvě branky.

T.Čekal trenér: Před tímto zápasem se mi těžce spalo ,ale kluci mi předvedli,že fotbal hrát umí a v tomto zápase hlavně chtěli.Za toto je musím všechny pochválit,byl to jejich nej výkon v této soutěži
Kluci DÍKY!!!!!!!

jaromer
21.9.09 Jiskra Jaroměř

Antifotbal v Robousech!

Robousy - Jiskra Jaroměř 0:1 (0:0)
Branky: Vokál

Sestava: Sodomka- Velc, Jirka, Vokál, Desenský- Houžvička, Ulrych, Holeček A., Peša- Kašpárek, Souček; střídali: Hekele, Kaválek

Tento týden zajížděl dorost na půdu papírově slabších Robous s ambicemi získání tří bodů. Zápas začal větší aktivitou hostů, kteří si vytvořili mnoho šancí (dvě tyče Holečka, sólo Desenského, jedovatá střela Kašpárka a další) ovšem nedokázali dát ani jeden gól a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:0. Do druhého poločasu přicházel náš tým s větší snahou dát gól (hra na tři obránce). Ovšem opět přicházeli nepřesnosti a špatné zakončení. Domácí hrozili jen z „brejků“ domácího hráče s číslem 2, který s brankářem byl jediný kdo držel domácí ve hře. Naštěstí se k odraženému míči z rohu dostal Vokál, který nekompromisní ranou k tyči poslal náš tým do vedení. Po té pokračovala řada neproměněných šancí a tak si náš tým odvezl tři body za výhru 0:1.

jaromer
15.9.09 Jiskra Jaroměř

Opožděné články dorostu!

Jiskra Jaroměř - Kopidlno 2:1 (1:1)
Branky: Velc, Ruprich /z pk./

Sestava: Sodomka - Desenský, Jirka, Vokál, Velc - Peša, Ruprich, Ulrych, Kašpárek - Holeček, Souček

Do utkání vstupuje naše družstvo opatrně a po vzájemném oťukávání kdy se hraje hlavně ve středu hřiště se hosté ve 21.minutě dostávají do vedení po dobře rozehraném rohovém kopu. Poté domácí hráči zpřesnili hru a začínají si vypracovávat golové šance,využívají až tu ve 33.minutě,kdy byl po průniku do pokutového území falouvám Aleš Holeček a Vilém Ruprich s přehledem proměnuje pokutový kop.Tímto výsledkem končí i první poločas. Druhý poločas je takové to „Nahoru -dolu“ hra se přelévá sem a tam.Domácí hráči v 60.minutě využívají zaváhání hostů,kdy po faulu a dobře zahraném trestném kopu se štěstím zvyšuje P.Velc na konečných 2 :1 pro domácí.
Ke konci zápasu družstvo hostí přeskupilo sestavu s úmyslem dosáhnout vyrovnávací branky to se jim ovšen díky dobře zvládnuté obraně nepodařilo.

jaromer
Jiskra Jaroměř



Úpice - Jiskra Jaroměř 1:1 (1:0)
Branky: Nosek

Sestava: Sodomka - Jirka, Vokál, Velc, Desenský - Hekele, Peša, Holeček, Kaválek - Kašpárek, Ulrych

Jaroměřští dorostenci pokračovali i v dalším kole v nepřesvědčivém výkonu,kterému u některých jedinců chyběl zápal,bojovnost a agresivita a nepřesnost.Po vyrovnaném začátku prvního poločasu se ve 26.minutě osmělili domácí hráči a střelou z dobrých 30.metrů nachytal střelec Úpice našeho brankáře Sodomku na švestkách a střelou k tyči poslal domácí do vedení. Do konce prvního poločasu měla Jaroměř možnost srovnat stav utkání ale 2krát Ulrych a Kašpárek svoje šance neproměnili.Ve druhém poločase byla Jaroměř aktivnější a po náhrávce Kašpárka dává Nosek do odkryté branky na 1 :1.Do konce již domácí ani hosté neproměnují svoje šance a tak v 90.minutě je konečný stav 1:1.

jaromer
Jiskra Jaroměř



Jiskra Jaroměř - Sobotka 8:0 (4:0)
Branky: Holeček Aleš 2x, Ruprich 2x, Ulrych 2x, Desenský, Nosek

Sestava: Sodomka - Jirka, Vokál, Desenský, Velc - Kašpárek, Kavílek, Ulrych, Ruprich - Holeček, Souček Střídající: Panenka, Hekele, Peša, Odvárka

K zápasu hraného netradičně ve čtvrtek přistoupilo mužstvo domácích zodpovědně a aktivně a již v 9.minutě po dobře rozehranén trestném kopu Alešem Holečkem se ujalo vedení.
I nadále jsme ativní a zaskočené hosty trestáme do poločasu dalšími brankami.Odevzdaní hosté během celého utkání neohrozili branku domácích a naopak domácí hráči přidali ve druhém poločase další branky po přečíslení obrany hostí.Zasloužené tři body proto zůstávají v Růžovce a za to musím všem hráčům poděkovat.

Jiskra Jaroměř - Žlunice 6:0 (2:0)
Branky: :(

jaromer
29.8.09 Jiskra Jaroměř

Stoprocentní středa pro naši mládež!

Lánov - Jiskra Jaroměř 2:6 (0:2)
Branky: 2x Ruprich, 2x Holeček A., 2x Koval

Sestava: Sodomka - Desenský, Jirka, Koval, Vokál - Kašpárek, Ruprich, Kaválek, Souček - Holeček, Starzinsky; Střídal Ulrych

Po sobotním prohraném zápase zajížděl ve středu náš dorost do neznámého Lánova s úkolem odčinit prohru z Nové Paky.V oslabené sestavě a pouze s 12-ti hráči naši dorostenci vstoupili do zápasu aktivně a již v 7.min. po rohu Aleše Holečka vstřelil gól Vilda Ruprich.Kluci celý první poločas předváděli slušný fotbal a domácí nepustili do žádné šance.Ve 13.min. po skvěle rozehraném nepřímém kopu Vildou Ruprichem zvyšuje křižnou střelou Aleš Holeček na 2:0.Další naše vyložené šance v prvním poločase však zůstávají nevyužité, a proto je poločasový výsledek 2:0.Do druhého poločasu vstupuje Jaroměř na hřiště jako vyměněná,nedaří se nám podržet míč,nepřesně rozehráváme. Z toho pramení naše chyby a domácí toho v 50.min. využívají a první střelou zápasu na našeho brankáře snižují na 1:2.Tento fakt povzbuzuje domácí hráče a v 65.min. pochybě naší obrany srovnávají stav utkání na 2:2.V 67.minutě udeřil domácí hráč v přerušené hře Vildu Rupricha do zad a dostává zaslouženě červenou kartu.Po vyloučení domácího hráče se jaroměřští dostávají opět do hry a v 70.min. prostřelil Aleš Holeček z trestného kopu vše, co mu stálo v cestě(trhá i síťdomácí branky) a zvyšuje na 2:3.Tento gol domácí úplně položil a jaroměřští dorostenci toho využívají ke vstřelení další branky,kterou krásným lobem dává Pavel Koval v 75.minutě.Konec zápasu dohráváme opět aktivně a po průniku Pavla Kovala střílí Vilém Ruprich do odkryté branky gól a zvyšuje na 2:5.V 88.min. proniká Martin Kašpárek po pravé straně a přesnou nahrávkou hledá Pavla Kovala ,krerý střílí branku na konečných 2:6.
Trenér Tomáš Čekal: Po slušně odehranén prvním poločase si naši hráči mysleli, že nám spadne vítězství do kapsy samo!!Hráli bez zájmu,chybovali, hlavně v obraně a domácí zápas zdramatizovali. Po vyloučení domácího hráče kluci opět zabrali a výsledkem toho byli čtyři krásné branky.Naši hráči musí pochopit, že nám v této soutěži nedá nikdo nic zadarmo a musejí se vyvarovat hrubých chyb v rozehrávce a hlavně v obraně. Zarazila mě kvalita hřiště a délka trávy(bylo to snad 8cm), na kterém se odehrávají mistrovská utkání v Lánově!!!!!

Nová Paka - Jiskra Jaroměř 4:1 (0:0)
Branky: ?

Libáň - Jiskra Jaroměř 2:11 (?:?)
Branky: ?

jaromer
17.8.09 Jiskra Jaroměř

Dorost utrpěl vítězství!

Jiskra Jaroměř - Stěžery 3:1 (0:0)
Branky: Koval 2x, Kašpárek

Sestava: Sodomka- Vokál, Koval, Jirka, Velc- Souček, Peša, Holeček A., Kaválek- Holeček T., Hekele Průběžně střídali Houžvička, Krška, Nosek, Kašpárek, Starzinský, Desenský

Po rozháraném prvním poločase, který skončil po nule na obou stranách šli dorostenci s odhodláním dát hned rychlý gól, ale to jsem jim nepodařilo a inkasovali! Dorostenci nesložili své zbraně a zabrali a vyrovnali brankou Kašpárka kdy po samostatné akci zakončil střelou k tyči, další gól přidal centrem, který skončil v bráně Koval a na konečných 3:1 zvyšoval po centru opět Koval.

jaromer
12.8.09 Jiskra Jaroměř

Změny v kádru dorostu!

Tou největší změnou pro sezónu 2009/2010 je bohužel vzhledem k malému počtu hráčů "dobrovolné" odstoupení z Krajského přeboru SD a MD. Tým našich dorostenců tak bude v této sezóně hrát Krajskou soutěž SD sk. A.

Kádr dorostu doznal v tomto přestupním období nebývale mnoha změn.

Dorost povede trojice trenérů Tomáš Čekal, Tokár Pavel, Šramar Jaroslav

Příchody:
Ruprich Vilém - návrat z hostování v Olympia HK
Odvárka Marek - přestup z Jiskra Kuks
Hekele Karel, Souček Jiří, Houžvička Michal, Ulrych Roman, Dušánek Tomáš, Hlavatý Petr, - ze st. žáků

Odchody:
Čenovský Martin - prodlouženo hostování TJ Dvůr K. (do 30.6.2010)
Kořen Karel - Hostování TJ Dvůr K. (do 30.6.2010)
Rususchan Michajlo - ukončeno hostování Rasošky
Adam Jan - ukončeno hostování Rasošky
Suchý Jindřich - ukončeno hostování Rasošky
Rieger Aleš, Rejchrt Lukáš, Doležal Lukáš, Stránský Jakub, Hanuš Václav - do mužské kategorie