TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu

Realizační tým


Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11

jaromer
14.6.08 Dorost - 26. kolo

Vítězná rozlučka před stěhováním do přeboru!!


Jiskra Jaroměř : Meziměstí 2:1 (1:0)
Branky: 2x Ruprich /1x z pen./

Sestava: Vancl - Desenský (75. Rosuschan), Rieger, Holeček A., Jirků - Kašpárek, Rejchrt, Ruprich (65. Tlustý) - Holeček T., Karel (60. Novotný), Jirka (20. Vokál)

Lebedinský Jiří (Trenér Jaroměře): V posledním zápase sezóny jsme nepodali nijak oslnivý výkon, neboť vidina toho, že se téměř o nic nehraje klukům hodně svazovala nohy. Vázla kombinace a hlavně finální přihrávka a zakončení. I přes tyto skutečnosti jsme však zaslouženě zvítězili. Hosté i přes porážku zanechali sympatický dojem, neboť se nesoustředily jen na bránění jako tomu bylo u většiny týmů které u nás hráli. Jejich zákroky však byly občas až daleko za hranicí pravidel...Končí veleúspěšná sezóna 2007/2008 a nezbývá než poděkovat všem hráčům a lidem, kteří se o historický postup jaroměřských dorostenců zasloužily. Naše jarní série 12ti vítězných utkání + pohárové vítězství nad mladším dorostem Olympie HK byla opravdu výjimečná....Závěrem bych rád popřál hráčům, kteří odcházejí do mužů (Karel, Jirků) aby se jim tam dařilo alespoň tak jako v dorostu. Ještě jednou díky Vám všem - kluci!

jaromer
12.6.08 Dorost - FINÁLE POHÁRU ČMFS

HRADEČÁCI NA KOLENOU! DOROST SLAVÍ DOUBLE!!

Jiskra Jaroměř : Olympia HK 2:1 (0:0)
první zápas 2:2
Branky: Holeček T., Kašpárek

Sestava: Sodomka - Bujňák, Koval, Ruprich, Vokál - Kašpárek, Čenovský (80. Tlustý), Holeček A., Rosuschan - Jirka (45. Kašpárek P.), Holeček T.

Lebedinský Jiří: Z pohárové odvety s divizním týmem FC Olympie jsme měli veliký respekt, neboť jsme věděli, že vzhledem k výsledku(2:2), který jsme uhráli na jejich hřišti nás již určitě nepodcení tak jako tomu bylo možná v prvním zápase. První poločas se hrál naprosto vyrovnaný fotbal, kdy hosté dobře kombinovali, drželi častějí míč na svých kopačkách, ale naše skvěle pracující obrana je do vážnějšího ohrožení naší branky nepustila. Byl to naopak kapitán Tomáš Holeček a Vilda Ruprich, kteří se dostali dohromady do 3 samostatných úniků, ovšem nedokázali je bohužel proměnit. Hráči Olympie ohrozili branku Martina Sodomky pouze sporadicky a spíše z uctivé vzdálenosti.Do druhého poločasu nastupujeme s touhou neinkasovat a vstřelit naopak nějakou tu branku. Očekávali jsme drtivý tlak Olympie, který však nepřišel a tempo hry určujeme překvapivě my. Hned po zahájení 2.poločasu se dostane do MEGA šance Tomáš Holeček, kdy se před ním po zmatku hostující obrany odkryla prázdná branka, ovšem k údivu všech nedokázal z úrovně velkého vápna nepochopitelně dopravit míč do prázdné branky a hráč hostí stihl pomalu letící balón vykopnout z brankové čáry!!!!! Chuť si ovšem Tomáš nechal spravit o chvilku později, a to když po krásné přihrávce Vildy Rupricha přihrál ještě lépe před prázdnou branku ,,Kabátoj" a pro něj již nebyl problém trefit odkrytou branku hostí - 1:0!!!. Ihned o 2.minuty později se Tomáš Holeček nádherně uvolnil před vápnem hostí a střelou do šibenice nedal gólmanovi hostí šanci - 2:0!!!. Hosté poté přeci jen trochu přidali a výsledkem toho byl gól na 2:1, kdy se po několika chybách v obranné činnosti chytře prosadil Strakatý. Do konce zápasu se již nic vážnějšího nestalo a tak si připisujeme uričtě překvapivé, ale NAPROSTO zaloužené vítězství 2:1. Všichni hráči týmu zaslouží absolutorium a za dnešní výkon, neboť to co předvedli v součtu obou zápasů s divizním týmem bylo neuvěřitelné - hráli s chutí, s radostí, jako jeden tým, a o to hlavně šlo - zahrát si !!!! Věřím, že kluky tento úspěch nabudí na poslední zápas sezóny ve kterém bychom chtěli udržet naši jarní neporazitelnost a v případě výhry tak vyrazili TÝMOVĚ na ,,boháňku" .....o:)

jaromer
6.6.08 Dorost - 25. kolo

Okresní derby v režii Jiskry!!

Babí : Jiskra Jaroměř 2:4 (2:3)
Branky: 3x Karel, Holeček T.

Sestava: Vancl (60. Sodomka) - Vokál, Rieger, Rejchrt, Jirků (45. Holeček A.) - Kašpárek (70. Rosuschan), Vavrek, Ruprich - Karel, Holeček T., Kaválek (60. Tlustý)

Lebedinský Jiří: I přes výhru jsme dnes podali výkon, který nebyl rozhodně hoden prvního týmu tabulky! Hráči přistoupili k zápasu tragicky a výsledkem toho byl podprůměrný výkon všech hráčů a snad 20 zahozených šancí včetně 10ti samostatných nájezdů(Ruprich, Karel, Holeček...). Já i moji kolegové jsme si tento zápas na lavičce doslova protrpěli.

jaromer
1.6.08 Dorost - 25. kolo

DOROST BUDE HRÁT KRAJSKÝ PŘEBOR!!

Jiskra Jaroměř : Přepychy 7:1 (2:0)
Branky: Holeček T., 5x, Ruprich, Čenovský

Sestava: Vancl - Desenský, Rieger (50. Novotný), Rejchrt, Jirků - Kašpárek (65. Kaválek), Čenovský, Ruprich (60. Tlustý) - Holeček T., Karel, Jirka (45. Sodomka)

Lebedinský Jiří (Trenér domácích): Utkání prvního celku s posledním nabídlo v obrovském vedru z naší strany ospalý a příliš upracovaný fotbal, kdy jsme od začátku zápasu zahazovali jednu šanci za druhou. První gól jsme tak vstřelili až ve 30.minutě zápasu. Po zbytek utkání jsme byly jednoznačně lepším týmem, když prim hrál Tomáš Holeček, který vstřelil 5 našich gólů. Tímto výsledkem jsme definitivně postoupily do krajského přeboru dorostu pro sezonu 2008/2009. Věřím, že kluky tento úspěch povzbudí v další činnosti a že práce s nimi bude i nadále taková jako do této doby. Zbývají nám však ještě poslední 2. kola ve kterých bychom rádi vybojovali 6 bodů a udrželi si tak jarní neporazitelnost, kdy jsme ještě neztratili ani bod.

jaromer
28.5.08 Mladší dorost - Finále poháru KFS HK

Olympie zachraňovala v nastavení! Slibná výchozí pozice!

Olympia HK : Jiskra Jaroměř 2:2 (0:1)
Branky: Čenovský, Kašpárek M.

Sestava: Sodomka - Desenský, Koval, Ruprich, Vokál - Rosuschan, Čenovský, Holeček A., Kaválek (45. Kašpárek) - Jirka (60. Velc), Holeček T.

Trenér Lebedinský Jiří: Pohárový zápas s Olympií jsme si chtěli především užít a určitě jsme od tohoto zápasu vzhledem ke kvalitám domácích nečekali žádné zázraky. Domácí neponechali nic náhodě a nasadily proti nám kompletní tým, který hraje divizi a nutno říci, že velmi úspěšně...První poločas byl naprosto vyrovnaný, kde jsme byly dokonce nebezpečnějším týmem než domácí!!! Ve 28.minutě jsme zahrávali standardní situaci a k tyči se trefil krásně Martin Čenovský 0:1 !!!
Do poločasu se nic závažného nestalo, a tak jsme odcházeli do šaten s šokujícím výsledkem 0:1 v náš prospěch!. Věděli jsme, že domácí ve 2.poločas prostřídají a přidají plyn. Tento fakt se také potvrdil a domácí nás od prvních minut druhé půle doslova drtí svými kombinacemi. Dostávají se i do jasných gólových šancí, které ovšem trestuhodně neproměňují. Vyrovnání se tak dočkali až v 55.minutě, kdy se po akci z levé strany hřiště prosadil se štěstím domácí útočník - 1:1!!! Olympie nás dál mačká na naší polovině, ovšem naše obrana vždy dokáže nebezpečí zažehnat. V 70.minutě kopeme rohový kop a po mlýnici ve vápně se prosadí Martin Kašpárek - 1:2!!!!. Rozhodčí Šmolka nastaví 3.minuty za střídání a ošetřování. Když už se zdá, že si odvezeme šokující vítězství zacentruje domácí hráč ze strany a útočník Trnka se nemýlí a v čase 83:03!!!!! střílí vyrovnávací gól zápasu. Utkání je poté ukončeno a naši kluci padnou vyčerpáním a zklamáním na zem.
Pro mě jsou však dnes všichni naši hráči vítězové, neboť to jaký výkon zde předvedli předčilo veškerá očekávání. Tento výsledek jasně ukazuje, že je na čem stavět a kluky toto musí povzbudit k ještě vyššímu nasazení v trénincích a dalších zápasech do budoucna......

jaromer
25.5.08 Dorost - 23. kolo

Další dorostenecká kanonáda!

Jiskra Jaroměř : Albrechtice 8:0 (3:0)
Branky: Holeček T., 2x, Ruprich 2x, Holeček A., Kašpárek, Čenovský, Rieger

Sestava: Vancl (65. Sodomka) - Desenský, Rieger, Rejchrt, Jirků (60. Vokál) - Kašpárek, Čenovský (75. Novotný), Ruprich - Vavrek, Karel (60. Holeček A.), Holeček T.

Lebedinský Jiří (Trenér domácích): Začátek zápasu byl velmi neurovnaný s chybami na obou stranách. Ve 21.minutě už to však bylo 3:0 pro náš tým a bylo tím již prakticky rozhodnuto o vývoji utkání. Do druhého poločasu jsme nastoupili o něco zodpovědněji v koncovce a výsledkem toho bylo dalších 5 gólů v soupeřově síti. V utkání jsme vyhráli naprosto zaslouženě, kdy jsme soupeře přehráli ve všech herních činnostech. Hosté hráli po celý zápas velmi zákeřně a jen zázrak způsobil, že není nikdo z našeho týmu vážněji zraněn.

jaromer
17.5.08 Dorost - 22. kolo

Dorostenci jednou nohou v přeboru!

MFK Úpa C : Jiskra Jaroměř 1:5 (1:4)
Branky: 3x Holeček T., Kašpárek, vlastní

Sestava: Vancl - Desenský (65. Vokál), Rieger, Rejchrt, Holeček A. - Kašpárek, Čenovský (80. Kaválek), Karel, Ruprich - Vavrek (76. Tlustý), Holeček T. (55. Jirka)

Lebedinský Jiří (trenér Jaroměře): Na utkání do Trutnova jsme odjížděli s patřičným respektem k domácímu týmu, který doma ještě neprohrál a s vědomím, že se jedná o přímý souboj o první místo v tabulce!!.Těsně před utkáním nás však ,,postihla" nepříjemná skutečnost, a to když jsme kvůli nemoci nemohli nasadit do hry našeho kapitána Petra Jirků po kterém převzal kapitánskou pásku Tomáš Holeček. Jeho místo zaujal starší žák Aleš Holeček a tohoto úkolu se zhostil s naprostým a až mazáckým přehledem. Utkání začíná a na soupeře se vrháme s elánem. Hned ve 4.minutě se prosadí kapitán Tomáš Holeček a křižnou střelou nás dostává do vedení 0:1. Hra je poté vyrovnaná s náznaky šancí na obou stranách. Ve 13.minutě však zčista jasna udeří domácí, kdy vyrobí hrubou chybu stoper Rieger a domácí s notnou dávkou štěstí dopraví po několika odrazech v našem vápně míč do naší sítě - 1:1. Hned v 15.minutě však zase vedeme, kdy se trefuje opět Tomáš Holeček - 1:2. Náš drtivý úvod pokračuje a v 19.minutě za přispění domácího obránce a notné dávky štěstí kompletuje lobovanou střelou svůj hattrick nezadržitelný Tomáš Holeček - 1:3! Do poločasu se trefujeme v 33.minutě ještě jednou, to když zužitkuje nádhernou přihrávku Vavreka nebojácně Martin Kašpárek - 1:4!. Do kabin tak jdeme s nečekaným, ale naprosto zaslouženým vedením 1:4 !Druhý poločas se již prakticky o nic nehrálo a hrál se bezstarostný fotbal nahoru dolu na obou stranách. Nutno říci, že domácí hráči frustrování průběhem zápasu občas sáhli k zákeřným zákrokům a nebýt benevolentního sudího určitě by za tyto zákroky v 11ti nedohráli...V 55.minutě ještě střílí po hezké kombinaci středem hřiště svůj 4. gól v utkání Tomáš Holeček 1:5 !!!Utkání, které se hrálo za stálého nepříjemné deště tak končí naší radostí a naprosto zaslouženým vítězstvím 1:5 !!!! Díky tomuto vítězství jsme se dostali o 3 body do čela tabulky právě před domácí. Dnes podali všichni hráči opravdu výkon doslova nad hranicí svých možností a snad ani nejde nikoho z týmu extra vyzdvihnout, neboť všichni dělali to co měli a nechali na hřišti naprosto vše
Další neméně velká pochvala patří našim skvělým fanouškům(rodičům), kterých nás přijelo do Trutnova povzbudit opravdu požehnaně a jejich neustálé a hlasité fandění bylo pro kluky nesmírně příjemné a povzbuzující a ta závěrečná děkovačka - ta neměla chybu.....

jaromer
11.5.08 Dorost - 21. kolo

Dorostenci se dotáhli na čelo!

Jiskra Jaroměř : Černilov 5:1 (2:1)
Branky: Karel 2x, Čenovský 2x, Holeček T.

Sestava: Vancl - Desenský (82. Kaválek), Rieger, Rejchrt (75. Novotný), Jirků - Kašpárek, Čenovský, Ruprich - Vavrek (55. Holeček A.), Karel, Holeček T. (78. Jirka)

Trenér domácích (Lebedinský Jiří): V Růžové ulici v Jaroměři se utkaly týmy z čela tabulky a na předvedené hře obou týmů to bylo znát. Hosté šli již ve 2.minutě do vedení, kdy se po chybě domácího obránce lehce prosadil do gólové pozice na vápně hostující útočník - 0:1. Pro naše hráče to byl první gól po 6ti jarních zápasech s nulou!!Byli jsme zvědavi co to s týmem udělá, ovšem naštěstí hned v 5.minutě bylo srovnáno, když se prosadil Karel - 1:1. Od vyrovnávacího gólu jsme měli jasnou převahu se spoustou šancí, ovšem trestuhodně jsme je neproměnili. Ujala se až ta v 32.minutě, kde se trefil v mlýnici ve vápně Čenovský - 2:1. Hosté do poločasu zahrozili ještě dvěma nebezpečnými brejky, ale to bylo z jejich strany vše, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.Druhý poločas začal velmi opatrně a do 70.minuty se hrálo bez vyložených šancí na obou stranách. V 75.minutě však již udeřilo, kdy se po rohovém kopu a chybě do té doby velmi dobrého gólmana hostí dostal k balonu Karel a zvýšil na uklidňujících 3:1 pro domácí. Hned minutu nato se osvědčila bratrská spolupráce, kdy se po centru Aleše Holečka trefil Tomáš Holeček - 4:1. Utkání se poté již jen dohrávalo, kde hosté již zcela odpadli a domácí v 88.minutě vstřelili poslední branku utkání Čenovským na 5:1. Hosté zanechali v Růžové ulici velmi dobrý a sympatický dojem a ne náhodou jsou v tabulce tam, kde jsou. Domácí hráči však šli vítězství více naproti a byli lepším týmem. Všichni naši hráči zaslouží za svůj dnešní výkon pochvalu.

jaromer
27.4.08 Dorost - 20. kolo

Hladká výhra v Meziříčí!

České Meziříčí : Jiskra Jaroměř 0:11 (0:4)
Branky: 2x Karel, 2x Holeček T., 2x Ruprich(1 z pk.), Čenovský, Vavrek, Kašpárek, Rieger, vlastní

Sestava: Vancl (50min. Kořen) - Desenský, Rieger, Jirků - Kašpárek, Čenovský, Holeček A. (55min. Novotný), Ruprich - Vavrek (70min. Jirka), Karel, Holeček T. (60min. Vokál)

Překvapivě nádherný trávník v Meziříčí, fotbalové počasí a podle výsledků z posledních zápasů(hlavně na domácím hřišti) nás čekal velmi nebezpečný soupeř a velmi napínavé fotbalové odpoledne. Tato poslední skutečnost se však vůbec nevyplnila a od prvních minut jsme soupeře doslova válcovali a nedali mu ,,čuchnout" k fotbalu. Naši hráči byly ve všech herních činnostech jednoznačně lepší než domácí, a tak si zcela zaslouženě a po zásluze odvážíme 3 body za vysoký výsledek 0:11 !!!. Z týmu nelze vyzdvihovat některé jednotlivce, neboť všichni hráči makali jako tým. Je však potřeba zůstat nohama pevně na zemi, neboť přístí 2 týdny se teprve ukáže jak na tom doopravdy jsme. Příští neděli hrajeme doma s Černilovem a týden na to jedeme na hřiště vedoucí FKM Úpy ,,C".....
Lebedinský Jiří

jaromer
27.4.08 Dorost - 19. kolo

Domácí pohoda s Novým Hradcem!

Jiskra Jaroměř : Nový HK 8:0 (3:0)
Branky: Karel 3x(1x z pen.), Vavrek, Desenský, Kašpárek, Rieger Ruprich z pen.

Sestava: Vancl (65min. Sodomka) - Desenský, Rieger, Jirků - Kašpárek, Rejchrt(45min. Novotný), Čenovský(70min. Kaválek), Ruprich - Holeček T., Jirka(45min. Karel), Vavrek

Lebedinský Jiří (trenér Jaroměře): Po dlouhé době jsme odehráli na domácím hřišti výborný zápas korunovaný konečně výrazným vítězstvím. Skóre odpovídá průběhu zápasu, neboť jsme byli po celý zápas jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vysoko zvítězili. Spousta dalších šancí zůstala ještě nevyužita a to včetně neproměněné penalty ve druhém poločase. Všichni domácí hráči zaslouží za předvedený výkon pochvalu.

Lebedinsky Jiří

jaromer
19.4.08 Dorost - 18. kolo

Vítězství i v Třebechovicích!

Třebechovice : Jiskra Jaroměř 0:2 (0:1)
Branky: Ruprich, Vavrek

Sestava: Vancl - Desenský, Rieger, Rejchrt, Jirků - Kašpárek, Čenovský, Holeček A.(Sodomka), Ruprich - Karel(Holeček T.), Vavrek

K velmi těžkému a důležitému zápasu jsme odjížděli na horkou půdu do Třebechovic, kde nás nečekal vůbec lehký úkol a soupeř, což se nakonec i potvrdilo. K zápasu nás vinou různých zranění a náhlých nemocí odjelo pouze 13, kdy byl do hry na lavičce připraven pouze Holeček T. a náhradní gólman Sodomka. Zápas začíná ve velmi rychlém tempu a hned z první vážné šance jsme se prosadili. Nádhernou přihrávku Čenovského mezi obránce zužitkoval suverénně Vilda Ruprich - 0:1. Dál se usilovně tlačíme na polovinu domácích, kteří hrozí velmi nebezpečnými brejky a hlavně rohovými kopy, se kterými má naše obrana a gólman plné ruce práce. Do poločasu jsme měli ještě 2 další 100% šance, ale ani Martin Čenovský resp. Martin Karel je bohužel nedokázali proměnit. Do druhého poločasu jsme nastoupili beze změn a s cílem dotáhnout utkání do vítězného konce. Domácí se sice ze začátku 2.poločasu tlačí na naší polovinu a jsou lepším týmem, ale do žádného přímého ohrožení branky se nedostávají. Rychlými brejky teď naopak hrozíme my. Utkání se v těchto minutách hraje nahoru/dolu a je se na co dívat na obou stranách. Nutno říci, že tomuto průběhu bohžel neprospěl vůbec rozhodčí Hájek, neboť jeho nepřesné a nešťastné rozhodování na obě strany tomuto zápasu spíše škodilo.V 75. minutě se konečně dočkáme rozhodujícícho gólu, kdy se opět po krásné přihrávce Martina Čenovského krásnou ranou z vápna trefuje na vzdálenější tyč Ludva Vavrek - 0:2!!! Když už se zdá, že se nic nestane v 90. minutě zahraje nešťastně(úmyslně?) rukou ve vápně stoper Aleš Rieger a kope se penalta!!!! Na penaltu se staví gólman domácích, ale posila mezi našemi tyčemi Pepa Vancl jeho pokus kryje a díky tomu udržel již ve 4. zápase po sobě čisté konto a dal si tak dodatečně sám dárek ke svým čtvrtečním narozenínám!!!! Kluky nezbývá než pochválit za perfektní výkon, který dnes v Třebechovicích předvedli..... Příští zápas hrajeme v neděli doma od 14:45 proti týmu Nového Hradce.
Lebedinský Jiří

jaromer
13.4.08 Dorost - 16. kolo

Dorost opět naděloval!

Jiskra Jaroměř : Veba Machov 5:0 (1:0)
Branky: Rieger, Čenovský, Holeček A., Vokál, vlastní

Sestava: Vancl - Holeček A., Rieger, Jirků - Kašpárek (Vokál), Čenovský, Rejchrt, Ruprich - Karel (Jirka), Kaválek (Novotný), Vavrek (Desenský)

Hosté přijeli do Jaroměře s defenzivní taktikou, která se jim dařila hlavně v prvním poločase, ovšem za velikého přispění našich hráčů, kteří nebyli schopni proměnit i ty nejvyloženější šance. Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první, ovšem s tou vyjímkou, že jsme konečně naše některé šance dokázali proměnit. Hosté se celý zápas spoléhali pouze na nakopávané balóny na rychlonohého útočníka, které však úspěch neslavily. I přes vysokou porážku je nutno hosty pochválit za FAIR PLAY hru. Naše vítězství je ale zcela zasloužené, neboť jsme byli po celý zápas jednoznačně lepším týmem a hrálo se pořád na jednu branku...

Lebedinský Jiří

jaromer
6.4.08 Dorost - 15. kolo

Dorost má nového kanonýra: Vavreka!

Police n. M. : Jiskra Jaroměř 0:5 (0:2)
Branky: 3x Vavrek, Karel, Ruprich

Sestava: Vancl (Sodomka) - Desenský (Novotný), Rieger, Jirků - Kašpárek, Čenovský, Rejchrt, Ruprich - Holeček A. (Karel), Jirka (Kaválek), Vavrek

Trenér Lebedinský Jiří: Od začátku zápasu jsme jasně diktovali tempo hry a poctivím a pracovitým výkonem jsme zaslouženě vybojovali 3 body. Úvod zápasu byl z naší strany velmi dobrý a dostali jsme se do několika náznaků šancí, kdy tu největší v podání Aleše Holečka zastavil biliár v podání 2 trefených tyčí po sobě. Gól na sebe nenechal dlouho čekat, to když se ve 20.minutě trefil střelou k tyči Vavrek - 0:1. Po tomto gólu se naše hra ještě více zklidnila a v 35.minutě zvýšil naše vedení opět Vavrek - 0:2. Do druhého poločasu jsme nastupovali s cílem navýšit naše vedení a dovést zápas do vítězného konce. Měli jsme trochu strach, neboť naše hra ve 2. poločase nebývá vždy TOP...V Polici jsme snad tento ,,mýtus" rozprášili, neboť v 55.minutě dokonala svůj hatrrick zimní posila Vavrek - 0:3. Po tomto gólu domácí směrem dopředu již zcela odpadli a soustředili se pouze na to jak co nejlépe a nejzákřeněji trefit naše hráče!!! Ti si však nenechali těmito nechutnými zákroky hru znechutit a byl to Martin Karel, který ranou z hranice penalty po rychlé akci zvýšil na pohodlných 0:4! Zápas se již dohrává a v 80.minutě pečetil definitivně naše vítězství pěkným a chytrým gólem Vilda Ruprich - 0:5. Hráčům nezbývá než poděkovat za předvedný výkon a přístup k utkání. Příští utkání hrajeme poprvé na jaře na domácím hřišti proti nevyzpytatelnému Machovu, a to v neděli 13.4. od 14:45.

jaromer
29.3.08 Dorost - 26. kolo

Dorost splnil povinost - vyhrál!

Stěžery : Jiskra Jaroměř 0:4 (0:3)
Branky: Vavrek, Ruprich, Kašpárek, Karel

Sestava: Vancl - Koval (46. Karel), Rieger, Rejchrt, Jirků - Kašpárek (85. Mušák), Čenovský, Holeček A. (30. Jirka) , Ruprich (75. Sodomka) - Holeček T., Vavrek

Trenér Lebedinský Jiří: Utkání hrané za neustálé převahy našeho týmu kterou jsme potvrdili třemi góly do poločasu vesměs po hezkých kombinačních akcích. Druhý poločas se už spíše dohrával a jen nemohoucnost našich útočníků(Samostatný nájezd: Ruprich, Holeček T., Karel 2x...) zapříčinla, že se skóre zastavilo ,,pouze" na čtyřech gólech v domácí síti. Domácí za celý zápas neohrozily vážněji naší branku, a tak všechny 3 body putují zaslouženě do Jaroměře. Hráči zaslouží za předvedený výkon pochvalu s malou vyjímkou ke 2.poločasu, kdy jsme nebyli schopni a ochotni soupeře tzv. ,,Dorazit"....

jaromer
10.3.08 Dorost - Příprava

Dorost remizoval se Skalicí!

Dorost ... čti více
RSCM Rozkoš : Jiskra Jaroměř 4:4 (3:4)
Branky: Ruprich,Čenovský, Vavrek, Holeček T.

Sestava: Vancl - Desenský, Ruprich, Vokál, Kulang - Kašpárek, Čenovský, Karel, Kaválek - Holeček T., Vavrek; Průběžně střídali: Jirka, Holeček A., Mušák

K předposlednímu přípravnému zápasu před sezónou jsme zajížděli KONEČNĚ na travnaté hřiště do Provodova, kam si nás pozval účastník krajského přeboru dorostu, a to tým RSCM Rozkoš. Již před zápasem nás docela zamrzel a zaskočil názor a konstatování domácího trenéra, že bychom jejich 2 týmy při hokejovém střídání neuběhali a podobné ,,hlášky"...Nakonec však i přes tyto ,,silácké řeči" domácí přeci jenom prostřídali cca 20 hráčů jak ze SD tak MD....Tento fakt podcenění nás zdravě ,,nakopl a nažhavil" a i přesto, že jsme nebyly opět kompletní (hlavně v obraně) podali jsme velmi dobrý výkon, ovšem pouze a hlavně v 1.poločase,který jsme vyhráli zaslouženě 4:3, kdy jsme neproměnily ještě řadu vyložených gólových šancí (Holeček, Čenovský, Vavrek...) . Jedinou kaňkou na tomto poločase byl fakt, že jsme všechny 3 obdržené góly dostali naprosto zbytečně a víceméně jsme je domácím sami připravili na zlatém podnose vlastními hrubými chybami. Druhý poločas byl již z naší strany pouze ztrátou času, neboť jsme zbytek zápasu odchodili a odehráli absolutně bez zájmu a pohybu. Vyrovnání se tak domácí dočkali 5.minut před koncem zápasu. Příští víkend máme zasloužené zápasové volno po dlouhé zápasové šňůře, která se táhne od kraje ledna. Generálkou pro jarní start soutěže tak pro náš tým bude dne 23.3.08 utkání proti Malšově Lhotě, kterou hostíme v růžovce od 15:00.

Lebedinský Jiří

jaromer
2.3.08 Dorost - Příprava

Dorost přehrál Lovčice!

Lovčice : Jiskra Jaroměř 1:3 (0:0)
Branky: 2x Ruprich(1x z pen.), Holeček Tomáš

Sestava: Vancl - Jirka, Rieger, Kulang, Rejchrt - Kašpárek, Čenovský, Vavrek, Ruprich - Holeček T., Karel; Průběžně střídali: Kaválek, Vokál, Tlustý, Mušák

K poslednímu přípravnému zápasu na UT jsme si do Jičína pozvali tým Sokola Lovčice hrající Krajskou třídu dorostu skupinu A. S tímto kvalitním týmem vedeným zkušeným trenérem p. Liborem Musilem jsme se utkali již v létě na našem trávníku a po tuhém boji jsme zvítězili 3:2. Věděli jsme tak, že nás nečeká jednoduchý zápas. Vzhledem k počasí, které panovalo však měli oba týmy spíše než se soupeřem co dělat s počasím, které bylo místy až neregulérní. Začátek zápasu byl v naší režii, ovšem bez vyložené šance. Poté se po zbytek poločasu ke slovu dostává spíše soupeř, který se několikrát dostane do přečíslení naší obrany, ovšem do vyložené šance se rovněž nedostává. Poločas tak končí remízou 0:0. Do 2. poločasu nastupujeme s touhou dotáhnout utkání do vítězného konce. Oba týmy hrají ze zajištěné obrany a je vidět, že nechtějí udělat chybu. v 65.minutě je však z čista jasna ve vápně faulován Kuba Mušák a následnou penaltu proměňuje Ruprich 1:0!. Soupeře tento gól však nesrazil a snaží se ze všech sil o zkorigování stavu. Do jeho otevřené obrany však udeříme ještě 2x, to když se po pěkných křídelních akcích gólově prosadí Tomáš Holeček 2:0 a hned 5.minut po něm střílí druhý gól v zápase i Vilda Ruprich 3:0! Soupeř z Lovčic však ani za tohoto stavu nepřestává hrát a dostává se do své největší šance zápasu, ale jejich útočník trestuhodně z malého vápna netrefil branku!Do konce zápasu zbývá 5.minut, když naše obrana vyrobí zbytečnou fatální chybu(Rieger) a tuto chybu hosté trestají zaslouženým čestným gólem 1:3! Do konce zápasu se na skóre již nic nezmění a tak si připisujeme cenné vítězství 3:1. Všichni hráči zaslouží pochvalu za předvedený výkon.Navíc velmi potěšil i přístup a výkon VŠECH střídajících hráčů, což je velmi dobrý předpoklad do budoucna....

Lebedinský Jiří

jaromer
24.2.08 Dorost - Příprava

Dorost potrápil A tým Velichovek!

Jiskra Jaroměř : Velichovky /muži A/ 1:3 (0:0)
Branky: Čenovský
Sestava Jaroměře: Sodomka – Jirka, Kašpárek M.st., Rejchrt, Rieger – Vavrek, Čenovský, Tlustý, Kašpárek M.ml. – Holeček T., Ruprich; Průběžně střídali: Kaválek, Vokál
Sestava Velichovek: Hasník – Karban, Tokar, Hořínek, Balda – Šolc, Šubrt, Hornych, Bém – Jelínek, Hiesl; Průběžně střídali: Kroupa M., Novotný

Úvod zápasu patřil Jaroměři, to když se do první šance v 8.minutě dostal Holeček T., ovšem zakončení řeší zbrkle. V 15.minutě se dostávají do gólové šance i Velichovky, ovšem jejich gól není pro ofsajd uznán. Po těchto šancích na obou stranách se hra vyrovnala a až do konce poločasu byl k vidění opatrný a nezáživný fotbal bez větších šancí. Na hráčích Velichovek je vidět nesehranost a fakt, že se sešli k zápasu na velkém hřišti poprvé po zimní pauze, narozdíl od Jaroměře, která již nějaké zápasy na UT v zimní přípravě sehrála. Těsně před přestávkou však mohla ještě zničeho nic skórovat Jaroměř, ovšem chyby v rozehrávce Velichovek nevyužila. Poločas tak skončil zaslouženou remízou 0:0.
Do druhého poločasu vstoupily lépe naši hráči a v 55.minutě se ujímají vedení po hezké kombinaci středem hřiště gólem Čenovského 1:0!. Hráče Velichovek však vedení soupeře nezlomilo a v 60.minutě srovnávají po chybě naší obrany na 1:1! – gól střílí Jelínek. Po vyrovnání máme 3 obrovské šance, to když nastřelil tyč Kašpárek Martin mladší, poté se sám na gólmana Hasníka řítil Vavrek, ovšem trestuhodně neproměnil.Třetí šanci v podobě další nastřelené tyče promarnil Rejchrt. A tak se vyplnilo staré pořekadlo nedáš-dostaneš….v 75.minutě se po rohovém kopu trefil hlavou zcela nekrytý Jelínek a dostává Velichovky do vedení1:2! Hned 5.minut nato dovršuje svůj Hattrick opět Jelínek a rozhoduje o výsledku utkání 1:3!V těchto fázích zápasu jsou Velichovky jednoznačně lepším týmem a zahazují jednu šanci za druhou(Jelínek, Hiesl…). Dorostenci Jaroměře zcela vypadli z tempa a nechávají svým starším protihráčům na všechno příliš mnoho prostoru…Ke konci zápasu se sice ještě dostanou do 2 slibných šancí(Holeček T., Rieger), ovšem obrana Velichovek v čele s Hasníkem odolá. Zápas tak končínaší porážkou 1:3. Zápasu by možná vzhledem k průběhu slušela remíza, ovšem zkušenější soupeř si výhru pohlídal…
Lebedinský Jiří

jaromer
18.2.08 Dorost - Příprava

Další příprava dorostu

16.2. -- Jiskra Jaroměř : TJ Dvůr Králové Ml. D. 2:8 (1:1)
Branky: 2x Ruprich /1x z pen./
Sestava: Sodomka - Kašpárek, Rieger, Rejchrt, Jirků- Vavrek, Čenovský, Ruprich - Holeček T., Jirka, Vokál; Střídali: Kaválek, Mušák

K dalšímu přípravnému zápasu jsme si pozvali na UT do Černíkovic přední tým KP - MD, a to tým Dvůr Králové. V tomto derby jsme chtěli moc uspět, ovšem opět jsme se nesešli na zápas kompletní a navíc se do týmu bez týdenního tréninku, a po nemoci vrátili Čenovský a Vavrek.Zápas začínáme výborně a hned ve 3.minutě se dostáváme do vedení gólem Rupricha, kdy hostující gólman neměl určitě čisté svědomí 1:0. Hosté jsou naší aktivní hrou zaskočení a nadále jsme lepším týmem, ovšem nejsme schopni proměnit další vyložené šance. V polovině poločasu si pak dáváme výstavní vlastní gól, to když se po rohovém kopu Dvora trefuje krásně hlavou do NAŠEHO ,,víka" Lukáš Rejchrt - srovnáno 1:1. Když už se zdálo, že dohrajeme poločas bez újmy na zdraví přišel těsně před jeho koncem nešťastný pád kapitána a do té doby nejlepšího obránce Petra Jirků, který si při dopadu po souboji vykloubil loket!!!S tímto zraněním byl ihned převezen do Rychnovské nemocnice, kde byl ještě večer podroben pod narkózou (V kopačkách) chirurgickému zákroku a prodloužil si fotbalový výlet na Rychnovsko až do neděle. Tímto mu přejeme brzský návrat na fotbalový trávník....!!!!!Do druhého poločasu vstupujeme s cílem dotáhnout utkání do vítězného konce. I po přeskupení řad (zraněný Petr Jirků + 1 hráč odjel jako doprovod) jsme začali 2. poločas v 11ti lidech výborně a 2.minuty nepůjčíme soupeři míč. To je ale z naší strany na dlouhou dobu vše....Během dalších 3.minut dostaneme 2 rychlé a laciné góly a je víceméně po zápase. Dvůr v těchto chvílích zápasu jasně dominuje a střílí naší dezorientované obraně jeden gól za druhým....Skóre vylepšil ještě těsně před koncem z nařízené penalty Vilda Ruprich. Konečné skóre 8:2 tak rozhodně není tím výsledkem, který jsme před zápasem chtěli.

17.2. -- 5. místo na turnaji v Chlumci

Ve velmi okleštěné,zmrzačené a oslabené sestavě ze sobotního zápasu se Dvorem Králové jsme zajížděli na halový turnaj do Chlumce nad Cidlinou. Ve skupině jsme se nejdříve utkali s týmem Probluzi, který jsme po jednoznačném průběhu porazili ,,pouze" 3:1(Ruprich2x, Rejchrt) . Ke druhému zápasu jsme nastoupili proti Viktorii Žižkov ,,B". Tento takticky vedený zápas jsme dovedli k remíze 0:0, i když je nutno říci, že jsme měli více gólových příležitostí a zvláště ta nejvyloženější v poslední sekundě!!!! zápasu(Rejchrt) volala po skórování. K poslednímu zápasu skupiny jsme nastoupili proti domácímu Chlumci a vyhráli jej vcelku v pohodě 2:0(Rejchrt, Ruprich). Vzhledem k rovnosti bodů s ,,Viktorkou" nás čekal penaltový rozstřel o první místo ve skupině, který jsme prohráli 2:3(dal - Ruprich, Vavrek, nedal - Rejchrt). Do čtvrtfinále jsme tak nastoupili proti týmu Viktorii Žižkov ,,A". V tomto zápase jsme působili značně ospalým dojmem a nutno říci, že soupeř měl více ze hry a byl lepším týmem. Konečným výsledkem tohoto našeho nejhoršího výkonu v turnaji tak byla remíza 2:2(Ruprich, Vavrek). Opět tak došlo na značku pokutového kopu, ovšem opět jsme byly neúspěšní...(Dal - Ruprich, nedal - Vavrek, Rieger). Konečné 5.místo je vzhledem k předturnajovým ambicím určitě zklamáním.

Sestava: Sodomka - Rieger, Rejchrt, Kašpárek - Ruprich, Vavrek, Jirka

Jiří Lebedinský

jaromer
11.2.08 Dorost, Žactvo - Příprava

Žactvo vítězně, dorost poražen!

SK Jičín : Jiskra Jaroměř 2:0 (0:0)
Branky: :(
Sestava: Sodomka – Desenský, Rejchrt, Holeček A., Jirků – Kašpárek, Ruprich, Mach – Vavrek, Jirka, Holeček T.; Střídal Mušák

K dalšímu ze série přípravných zápasů jsme zajížděli opět na UT do Jičína, kde jsme se utkali s tamním týmem dorostu SK Jičín, který neohroženě kraluje krajské třídě dorostu sk. ,,A“ a má našlápnuto téměř jistě k postupu do KP. Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání což se nakonec výsledkově potvrdilo. Utkání zahajujeme zakřiknutě a první polovinu poločasu jsou domácí jednoznačně lepším týmem a zahazují 2 dobré brankové příležitosti. V polovině poločasu se osmělujeme i my a soupeře začínáme přehrávat ve všech směrech, ovšem v koncovce nám chybí více klidu. Poločas tak končí zaslouženou remízou 0:0.Do druhého poločasu nastupujeme s touho dotáhnout utkání do vítězného konce. Domácí přehráváme, ovšem potýkáme se s žalostnou finální přihrávkou. Z ojedinělého brejku se dostávají domácí po netaktické chybě našeho útoku do přečíslení a naše dezorientovaná obrana nedokáže zabránit zbytečnému gólu - prohráváme 1:0. Tento gól nás ještě více nabudí k aktivitě a domácí obrana má plné ruce práce zastavovat naše útoky po pěkných kombinačních akcích. Jednu z nich zastavuje domácí obrana s vypětím všech sil penaltovým faulem. K penaltě se staví Lukáš Rejchrt, ovšem neproměňuje !!!!!!!I po zahozené penaltě jsme lepším týmem, ale dnes nám není přáno vstřelit gól.Vyplnilo se tak staré pořekadlo nedáš-dostaneš, a tak jsme ke konci zápasu inkasovali střelou z dálky gól na 2:0, který definitivně rozhodl o výsledku. Předvedená hra týmu nebyla určitě špatná, ovšem naše žalostná koncovka rozhodla o naší zbytečné prohře…Z týmu lze vyzdvihnout výkony Petra Jirků a Aleše Holečka. Naopak je nutno se pozastavit nad špatným přístupem a v určitých pasážích zápasu výkonem Vildy Rupricha a Tomáše Holečka!. Příští víkend nás čeká nabitý program, neboť se v sobotu utkáme na UT v Černíkovicích s Mladším dorostem Dvora Králové a v neděli zajíždíme na poslední halový turnaj zimní přípravy,a to do Chlumce nad Cidlinou, kde nám budou soupeři týmy: Viktoria Žižko A,B, Nový Bydžov vedený Vladimírem Blažejem a další…

Jiří Lebedinský

jaromer
4.2.08 Dorost - Příprava

Vynikající 4.místo ml. dorostu v Chrudimi!!!!!

Dne 3.2. se náš mladší dorost(ročník narození 91 a mladší) zúčastnil halového turnaje v Chrudimi. V tamní hale se sešla opravdová republiková elita v této věkové kategorii, která byla rozdělena do dvou skupin po 5ti týmech.
Skupina A: SK Chrudim, AFK Chrudim, FC Zenit Čáslav, SK Polička, FK AS Pardubice
Skupina B: FC Dosta Bystrc, FC Olympia HK, SK Třemošnice, TJ Jiskra Jaroměř, Motorlet Praha
Turnaj se hrál v hale TJ Sokol Chrudim, kde hraje své extraligové zápasy místní futsalový tým ERA - PACK. Hrálo se 1x18!! minut na branky o velikosti 5x2metry.
V prvním zápase skupiny jsme nastoupili proti známému a kvalitnímu týmu FC Olympia HK. Tohoto soupeře jsme se však nezalekli a doslova ho přejeli 5:2(Holeček T. 3x, Ruprich, Jirka). Ve druhém zápase jsme nastoupili proti pozdějšímu finalistovi, a to týmu FC Dosta Bystrc. Moravský tým prokázal své kvality a dostal se po našich hrubých chybách v obraně rychle do vedení 3:0. Ani tento stav však kluky nepoložil a posledních 6.minut jsme soupeře jasně přehrávali, ovšem nevyužili jsme řadu vyložených šancí a výsledkem toho byl konečný výsledek 1:3(Holeček T.) v náš neprospěch. Ke třetímu zápasu jsme nastoupili proti ligovému týmu SK Motorlet Praha, který však neměl zřejmě svůj den a doslova jsme ho deklasovali hokejovým výsledkem 7:1(Holeček T. 4x, Čenovský, Ruprich, Tlustý). V posledním zápase skupiny jsme nastoupili proti týmu SK Třemošnice, který podával po celý průběh turnaje velmi solidní výkony. V opatrném a vyrovnaném zápase jsme byly přeci jenom mírně lepším týmem a nakonec jsme po dramatickém závěru doslova vybojovali důležité vítězství 2:1(Koval 2x). Vzhledem k rovnosti bodů s týmem FC Dosta Bystrc a horšímu vzájemnému zápasu jsme nastoupili v tzv. velkém semifinále proti doposud bezkonkurenčnímu týmu AFK Chrudim. Na tento zápas jsme se všichni těšili a věřili, že domácího favorita potrápíme. Úvod zápasu však byl pomalu na ručník, to když jsme během 3.minut prohrávali již 3:0 po absolutně zbytečných a laciných brankách. Po tomto smolném úvodu jsme se přeci jenom dostali do zápasu, ale až do konce jsme spíše jen dotahovali náskok soupeře, který předváděl opravdový futsalový fotbal plný narážeček a hezkých akcí. Konečný výsledek 7:5(Holeček T. 2x, Ruprich, Čenovský, Holeček Aleš) v náš neprospěch však vypadá v konečném účování ještě příznivě. Značně unavení dlouhým chodem turnaje a náročnými zápasi jsme nastoupily v boji o bronzový stupínek(v 17:00!!) proti ligovému týmu FK AS Pardubice plni odhodlání vybojovat alespoň 3. místo. Zápas se nám však absolutně nepovedl především v obranné fázi, a tak jsme soupeři doslova darovali vítězství poměrem 6:1(Holeček T.) . I přes tento nepovedený závěr jsme náš oddíl TJ Jiskra Jaroměř reprezentovali na výbornou a všichni hráči zaslouží poděkovánía a absolutorium za předvedené výkony a chování po celou dobu tohoto turnaje.
Třešničkou na dortu tohoto turnaje bylo vyhlášení Tomáše Holečka bezkonkurenčně nejlepším střelcem turnaje s 11ti góly!!!
Tým TJ Jiskra Jaroměř VZORNĚ reprezentovali tito hráči: Zachara Patrik, Sodomka Martin, Desenský Vojtěch, Koval Pavel, Kašpárek Martin, Ruprich Vilém, Holeček Tomáš, Tlustý Tadeáš, Jirka Miroslav, Čenovský Martin, Holeček Aleš.

Konečné pořadí turnaje:
1. AFK Chrudim (Divize, extraliga futsalu!)
2. FC Dosta Bystrc (Divize)
3. FK AS Pardubice (Liga)
4. TJ Jiskra Jaroměř (Krajská soutěž!!!)
5. FC Olympia (Divize)
6. SK Chrudim (Divize)
7. FC Zenit Čáslav (Divize)
8. SK Třemošnice (Krajský přebor)
9. Motorlet Praha (Liga)
10. SK Polička (Krajský Přebor)

Lebedinský Jiří

jaromer
2.2.08 Dorost - Příprava

Dorost opět úspěšný!

Sokol Třebeš : Jiskra Jaroměř 3:5 (1:3)
Branky: Mach, Holeček, Jirka, Ruprich, Rejchrt
Sestava: Sodomka - Šimek, Rieger, Koval, Jirků - Kašpárek, Rejchrt, Tlustý, Mach - Jirka, Holeček T.; Průběžně střídali:Ruprich

Ke třetímu přípravnému zápasu jsme si na UT v Jičíně pozvali účastníka KP dorostu tým Třebše - Starší dorost. Dle očekávání nás měl čekat nejtěžší dosavadní soupeř což se ve hře projevilo, nikoliv však výsledkově. I ve značně nekompletní sestavě jsme se ujali rychle během úvodních 10ti minut vedení 2:0 a hosty tak značně zaskočili. Naši hráči se však snadného průběhu zápasu jakoby lekli a přestali úplně hrát za což nás soupeř trestal kontaktním gólem a po zbytek poločasu byl lepším týmem. V těchto chvílích si nedovedeme kloudně přihrát a naše hra je bez myšlenky. Z ojedinělého průniku se však ještě do poločasu individuálně prosadil nejlepší hráč dnešního zápasu PAVEL KOVAL(Starší žák) a připravil gólovou akci pro Míru Jirku 3:1. Do druhého poločasu vstupujeme lépe a odměnou je postupné zvýšení našeho vedení až na 5:1. K samotnému konci zápasu jsme značně a zcela nepochopitelně polevili a hostům tak dovolili snížit´stav na konečných 5:3 v náš prospěch. Příští zápas sehrajeme v sobotu od 11:30 opět na UT v Jičíně s tamním týmem dorostu.
Lebedinsky Jiří

jaromer
29.1.08 Dorost - Příprava

Dorost přehrál Hostinné!

Jiskra Jaroměř : Hostinné 7:0 (0:0)
Branky: Vavrek 2x, Ruprich, Vokál, Tlustý, vlastní
Sestava: Sodomka - Desenský, Koval, Rejchrt, Jirků - Kašpárek, Vavrek, Vokál, Ruprich - Holeček A., Jirka; Střídali: Tlustý

Trenér Lebedinský: Ke druhému přípravnému zápasu jsme si opět na UT do Jičína pozvali tým ,,Tatran Hostinné" hrající Okresní přebor Trutnovska. Zápas proti papírově slabšímu soupeři jsme sice měli i přes značné absence v týmu(zranění, nemoce) po celou dobu pod kontrolou, ale kvalita naší hry měla daleko do optimálního stavu, a to hlavně v 1.poločase, kdy jsme si nebyli schopni pořádně nahrát natož důrazně zakončit většinu našich akcí. Ve druhém poločase jsme se již přeci jenom prosadili a výsledkem toho je naše vysoké vítězství. Soupeři již ke konci zápasu evidentně docházeli síly a tak se zápas spíše jen dohrával. Tímto nám zkončil blok 2 zápasů s relativně slabšími soupeři a příští sobotu(UT Jičín 11:30-13:00) nás čeká tým Třebše - SD. Do tohoto zápasu budeme muset nastoupit úplně s jiným elánem a odhodláním.....Pochalu za dnešní výkon zaslouží snad jen starší žák Pavel Koval, který na postu stopera odehrál super zápas.
Lebedinsky Jiří

jaromer
20.1.08 Dorost - Příprava

Příprava mládeže v plném proudu!

Jiskra Jaroměř : Chlumec n. C. 8:2 (2:1)
Branky: Vavrek 2x, Holeček T. 2x /1x z pen./, Ruprich 2x, Kašpárek, Čenovský
Sestava: Sodomka - Desenský, Rieger, Rejchrt, Koval - Kašpárek, Čenovský, Vavrek, Ruprich - Holeček T., Holeček A.
Průběžně střídali: Mušák, Tlustý; pozn.: Míra Jirka byl zapůjčen na celý zápas hostujícímu týmu

Trenéři Lebedinský, Kašpárek: V prvním zápase po dlouhé zimní přestávce jsme si na UT v Jičíně pozvali tým Chlumce nad Cidlinou. Po celý zápas jsme měli územní převahu, kterou jsme nakonec vyjádřili i brankově, a to hlavě ve 2.poločase, kdy hosté již fyzicky odpadli. Určitou roli hrál i fakt, že v brance hostů stál velmi slabý náhradní gólman(hráč), který měl problém zkrotit jakoukoliv střelu...Zápas kluci odehráli po celou dobu s velikým nasazením, což je velmi potěšitelný fakt do další činnosti. Na naší hře byly ovšem i nedostatky, které se budeme snažit v dašlích fázích přípravy odstranit.

jaromer
16.1.08 Dorost - Připrava

Turnajové vítězství v Rokytnici!

Prvním halovým turnajem v letošní zimní sezóně byl pro náš tým dorostu turnaj v Rokytnici v Orlických horách. Turnaj se odehrával v nádherné, nové a moderní hale za účasti 8. týmů tamního regionu.
Turnaji předcházelo hned na začátku pár nepříjemných zjištění, a to: Hráči - Holeček T., Ruprich, Kašpárek zvolili do haly nevhodnou tarfovou obuv a domácí nekompromisní pořadatelé je nenechali pochopitelně hrát. Snažili jsme se tento fakt řešit rychlým nákupem obyčejných ,,kecek" v Rychnovském TESCU ovšem bezúspěšně. V průběhu turnaje jsme se tak snažili, aby si tito hráči alespoň trochu zahráli, a to výměnou bot mezi spoluhráči... Dalším nepříjemným zjištěním byl i fakt, že se hrálo s venkovním balónem č. 5, který neumožňoval jakoukoliv kontrolu a pohledné akce. A v neposlední řadě určitě nepotěšil krátký čas na zápasy 1x12minut a kvalita rozhodčích.....
V turnaji jsme byli nalosování do skupiny A s týmy: Rokytnice, Doudleby a Častolovice. Druhou skupinu ,,B" tvořili týmy: České Meziříčí, Vamberk, Dobruška a Union Rokytnice. V prvním zápase turnaje jsme porazily vcelku bez problémů tým Doudleb 3:0(Čenovský 2x, Rieger). Ve druhém zápase jsme si poradily s Častolovicemi 6:1(Čenovský 2x, Holeček T. 2x, Rieger, Holeček A.). V posledním zápase ve skupině jsme podali nejhorší výkon na turnaji a po trapném výkonu jsme podlehli domácí Rokytnici 1:2(Ruprich). Po důrazné domluvě po tomto zápase jsme nastoupily v semifinále proti nejlepšímu týmu turnaje, a to Vamberku. Po celý zápas jsme byly lepším týmem a soupeř vždy pouze dotahoval náš náskok. Nakonec jsme zvítězili 3:2(Čenovský 2x, Rejchrt). Do finále jsme tak nastoupili proti týmu České Meziříčí a po vyrovnaném průběhu jsme zvítězili 2:1(Vavrek, Čenovský).
Závěrečné hodnocení: Turnaj jsme dle mého pohledu vyhráli zaslouženě. Je jen škoda zkaženého dojmu v prohraném zápase s Rokytnicí, kde jsme podali neomluvitelně trapný výkon. Na hráčích kromě tohoto zápasu byla vidět chuť hrát a vítězit. Potěšením je určitě i fakt, že nejlepším střelcem turnaje se stal se 7 góly Martin Čenovský(kvůli výměně bot neodehrál navíc 1. zápas proti Rokytnici) a ve výborném světle se představil gólman starších žáků Karel Kořen!!!

Celkové pořadí turnaje:
1. Jaroměř, 2.České Meziříčí, 3.Vamberk, 4. Rokytnice, 5.Dobruška, 6.Doudleby, 7.Častolovice, 8. Union Rokytnice-ženy

jaromer
4.11.07 Dorost - 14. kolo

Další domácí vítězství!

Jiskra Jaroměř : Předměřice 2:0 (2:0)

Branka: 2x Rejchrt /1x z pen/
Sestava: Zachara - Desenský, Rieger, Rejchrt, Jirků - Kašpárek (Tlustý), Čenovský, Novotný (Karel) - Ruprich, Jirka(Vokál), Holeček T.(Kaválek)

Trenéři Lebedinský, Kašpárek: V posledním utkání sezóny podali naši hráči jeden z nejlepších výkonů na domácím hřišti v sezóně, a tak zaslouženě zvítězily. Úvodních 5.minut zápasu však patřilo překvapivě hostům a domácí obrana nevěděla kam dřív skočit. Poté se hra již převážila na stranu Jaroměře a do konce poločasu byl na hřišti jediný tým - Jaroměř. První gól padl po rohovém kopu, kdy si na míč naskočil nejlépe Rejchrt a hlavou skóroval 1:0. Stejný hráč se postavil ve 35.minutě k penaltě po faulu na Holečka a s přehledem proměnil 2:0. Vzhledem k tomu, že domácí již žádnou další šanci nevyužily šlo se do kabin za stavu 2:0 pro domácí. Druhý poločas se již odehrál bez větších šancí na obou stranách a spíše ve středu hřiště. Domácí hráči se snažily držet míč na svých kopačkách-hosté hrozily rychlými protiútoky a standardními situacemi, ovšem nejlepší obrana soutěže jim skórovat nedovolila. Hráčům děkujeme nejen za výkon a přístup k dnešnímu zápasu, ale také za výkony v celé podzimní části sezóny. Byla radost s nimi pracovat a již nyní se těšíme na jarní boje a odvety...

jaromer
28.10.07 Dorost - 13. kolo

Dorost konečně nezaváhal!

Jiskra Jaroměř : Stěžery 4:0 (2:0)

Branka: 2x Ruprich, Holeček T., Kašpárek
Sestava: Zachara (Sodomka) - Desenský, Rieger, Rejchrt, Jirků - Kašpárek, Čenovský, Holeček A. (Novotný) - Ruprich (Vokál), Karel (Jirka), Holeček T.

Trenéři Lebedinský, Kašpárek - Jednoznačné vítězství domácího týmu. Hosté pusobili po celý zápas odevzdaným dojmem a nevytvořili si žádnou vyloženou šanci. Jiskra naoupak předváděla pěkný kombinační fotbal, kterému chybělo pouze více branek. Chválíme naše hráče za výkon v utkání a věříme, že jsme protrhli definitivně sérii nepříliš povedených výkonů před domácím publikem.

jaromer
20.10.07 Dorost - 12. kolo

Fantazie! Dorost vyhrál v Meziměstí!

Meziměstí : Jiskra Jaroměř 0:1 (0:0)

Branka: vlastní
Sestava: Zachara - Desenský, Rejchrt, Rieger, Jirků - Kašpárek, Holeček A.(Novotný), Čenovský, Ruprich - Karel, Jirka

Trenéři Lebedinský, Kašpárek: Na horkou půdu do Meziměstí jsme odjížděli s cílem odvést si všechny 3 body po nepovedeném domácím zápase s Babím, ovšem věděli jsme, že nás nečeká vůbec nic jednoduchého, neboť Meziměstí doma body nerozdává. Hřiště připomínalo spíše oraniště než fotbalový trávník a do toho se přidalo ještě sněžení s dešťem - tedy ideální fotbalové podmínky. Zápas jsme měli po celý průběh ve své moci, ovšem ne a ne se opět prosadit v koncovce..Jediný gól zápasu přišel v 75.minutě po rohovém kopu, kdy se ve skrumáži dostal balón do domácí branky vlastním gólem. Hráči zaslouží za zápas velikou pochvalu, neboř předvedli velmi zodpovědný, soustředěný a bojovný výkon. Věříme, že nás toto důležité vítězství nakopne na poslední 2 zápasy(Stěžery, Předměřice), které odehrajeme v domácím prostředí, kde se nám zatím vůbec nedaří..... !!!

jaromer
14.10.07 Dorost - 11. kolo

Dorost opět ztratil doma!!

Jiskra Jaroměř : Babí-Náchod 2:1 (1:1)

Branka: Karel, Rejchrt
Sestava: Sodomka - Novotný, Rieger, Holeček A., Jirků - Kašpárek,Čenovský, Rejchrt, Ruprich - Karel, Kaválek(Vokál)

Trenéři Lebedinský, Kašpárek: Mizerné herní a hlavně výsledkové výkony na domácím hřišti bohužel pokračují a tak si hosté z Babí jako předposlední celek tabulky odvážejí nečekaný bod. Co naplat, že hrajeme celý zápas na jednu branku, když nedokážeme proměnit i ty nejvyloženější šance v podobě samostatných nájezdů - 2x, překopnutí prázdné zívající branky z metru - 3x, či dokonce zahozené penalty za stavu 1:1. Vzhledem k výše uvedeným faktům jsme si snad ani vyhrát nezasloužily.Hostům naopak vyšlo vše na co sáhli a jejich taktika slavila úspěch. Určitý fakt sehrálo určitě i to, že nám dnes chybělo 8 hráčů z kádru(taneční, nemoc) z toho 3-4 ze základní sestavy. Na to se však vymlouvat nechceme a nemůžeme, neboť hráči kteří dnes hráli měli ukázat, že na to mají. Toho ovšem nevyužily. Příští zápas odjíždíme na horkou půdu do Meziměstí, kde nás čeká zcela jistě zápas podzimu !!!!....

jaromer
7.10.07 Dorost - 10. kolo

Dorost si pohodlně zatrénoval!!

Přepychy : Jiskra Jaroměř 0:7 (0:4)

Branka: Kašpárek 3x, Ruprich, Bujňák, Holeček T., Karel
Sestava: Rejchrt - Desenský, Rieger, Bujňák (Vokál), Jirků - Kašpárek, Holeček A.(Jirka), Čenovský(Kaválek), Ruprich - Holeček T., Karel(Tlustý)

Trenéři Lebedinský, Kašpárek: Na půdu posledního týmu v soutěži jsme odjížděli bez gólmanů Zachary a Sodomky, a tak se do branky postavil hráč Lukáš Rejchrt. I přes tyto skutečnosti jsme měli ze zápasu na malinkém hřišti určité obavy, které se ovšem hned od začátku ukázali jako liché. Po celý zápas jsme byly jednoznačně lepším týmem a hráli jse na jednu branku - a to domácích. Domácí hráči zahrozily za celý zápas vážněji pouze 2x a to předvedl spolehlivé zákroky Rejchrt. Utkání mohlo zkončit klidně dvojciferným rozdílem, ovšem hráči se předháněli v zahazování vyložených šancí...Chválíme všechny naše hráče za výkon v utkání a to hlavně střídající, neboť předvedli slibné výkony. Velmi dobrý zápas odehrál Vilém Ruprich, přes kterého šla většina našich akcí. Opět se dařilo ,,kabátovi" který vstřelil již 2 hattrick po sobě, a je nutno určitě pochválit i spolehlivého a jistého Lukáše Rejchrta v brance.
Perlička na závěr: Jen vinou špatného udání čísla v zápise se bohužel nedostal na posledních 15.minut do branky Kája Kořen - tímto bychom se mu chtěli omluvit, že nás to moc mrzí, ale že mu to určitě ještě někdy vynahradíme......Kájo promiň....

jaromer
15.9.07 Dorost - 8. KOLO

Perfektní výkon v Albrechticích!!

Albrechtice : Jiskra Jaroměř 0:4 (0:3)

Branka: 3x Kašpárek, Čenovský /z pen./
Sestava: Zachara - Desenský, Rieger, Holeček A.(Holeček T.), Jirků(Sodomka) - Kašpárek(Čapek), Čenovský(Tlustý), Rejchrt, Ruprich - Karel, Jirka

Trenéři Lebedinský, Kašpárek: Na utkání do Albrechtic jsme odjížděli s mírnými obavami vzhledem k dobrým dosavadním výsledkům domácích a naší první prohře v minulém zápase. Utkání začíná ve velikém tempu a hra se přelévá z jedné strany na druhou. Domácí hrozí rychlými brejky a nakopávanými balóny na neuvěřitelně rychlého hráče Pinkase, se kterým má naše obrana plné ruce práce. My se naopak snažíme o technickou hru, kterou se ovšem dostaneme do zakoneční v úvodu zápasu pouze 2x a to jen z uctivé dálky. Nutno říci, že domácí jsou v úvodu ne lepším, ale nebezpečnějším týmem. Definitivní zvrat nastane až ve 25.minutě. To když se do této doby absolutně nevýrazný Martin Kašpárek 3x po sobě do poločasu prosadil svým typickým důrazem ve vápně a v soubjích. Do poločasu tak jdeme s vedením 3:0. Do druhého poločasu jdeme s cílem držet míč co nejdéle na našich kopačkách, přidat nějaký ten gól a neinkasovat. V 55.minutě byl faulován ve vápně aktivní Martin Kašpárek a následně nařízenou penaltu Martin Čenovský, i když se štěstím proměňuje 0:4!!!. Tato branka domácí definitivně zlomila a je již jen otázkou času, jestli se nám podaří vstřelit další branky. To se bohužel nepodařilo, ale i přesto jsme s výkonem a předvedenou hrou velice spokojeni. Hráči plnily všechny předzápasové pokyny a přesvědčily se, že fotbal hrát umí, když chtějí.... Mimořádnou pochvalu kromě autora Hatricku ,,Kabáta" zaslouží starší žák Aleš Holeček, který odehrál první poločas na postu předstopera a nutno říci, že to byl výborný a mazácký výkon...

jaromer
15.9.07 Dorost - 8. KOLO

Důležitou bitvu dorost nezvládl!!

Dorost ... čti více
Jiskra Jaroměř : MFK Úpa C 1:3 (0:3)

Branka: Ruprich
Sestava: Zachara - Desenský, Rieger, Ruprich, Jirků - Kašpárek(Jirka), Rejchrt(Bujňák), Čenovský, Novotný(Holeček T.) - Karel, Čapek(Holeček A.)

Trenéři domácích - Lebedinský, Kašpárek: V přímém souboji o první místo doposud neporažených týmů byl k vidění v Jaroměři fotbal vysoké úrovně ke kterému přispěla svým výkonem a kvalitou obě mužstva. Domácí hned v úvodu neproměnily vyloženou šanci, kdy z metru přestřelil prázdnou branku Kašpárek. Hosté tak trestali a v 15.minutě z brankové !!!! čáry skórovali Vilámem - 0:1. Zbytek poločasu se odehrál ve vysokém tempu ovšem bez vážnějších šancí na obou stranách. Do druhého poločasu nastoupily domácí s odhodláním výsledek otočit ovšem byly to hosté, kteří utekli během 10ti minut na rozdíl 2 branek. To když se 2x po sobě trefila v 55. resp. 65.minutě posila z áčka Holubec. Domácí se probrali až za stavu 0:3 a v posledních 20ti minutách měli drtivý tlak, ovšem vstřelily pouze 1 gól a to v 85.minutě po dorážce Rupricha. O výsledku utkání rozhodlo neproměňování šancí domácích a fyzická(ročníková) vyspělost hostů. Hostům k vítězství gratulujeme, jednalo se bezesporu o nejfotbalovější a nejkvalitenější tým, který se v Jaroměři v této sezóně zatím představil. Našim hráčům i přes prohru děkujeme za předvedený výkon.

jaromer
15.9.07 Dorost - 7. KOLO

Dorost neproměnil šance a ztratil!!

Černilov : Jiskra Jaroměř 2:2 (1:2)

Branka: Karel, Kašpárek
Sestava: Zachara(Sodomka) - Desenský(Ruprich), Bujňák, Rejchrt, Jirků - Novotný(Čapek), Čenovský, Rieger, Kašpárek - Holeček(Jirka), Karel

Trenéři Lebedinský, Kašpárek: V důležitém zápase v Černilově jsme nastoupily s některými změnami v sestavě, kterými jsme chtěli reagovat na nepříliš povedené výkony týmu z posledních zápasů. Zápas začínáme výborně a v 15.minutě vedeme již 2:0 a do 30.minuty máme další 3 100% šance, které ovšem trestuhodně zahazujeme namísto toho, abychom domácí ,,dorazily". Ve 35.minutě se po nepřímém kopu ve skrumáži v našem vápně nejlépe orientoval domácí útočník a nekompromisně ,,alá Cecila" snižuje na 1:2. Ve 40.minutě domácí útočník nesmyslně přehnal důraz při dobíhání balónu a srazil se s naším golmanem Zacharou, který měl jednoznačně míč pod kontrolou a vše dopadlo tak, že jsme museli střídat gólmany a Patrika odvezla sanitka na vyšetření do HK.... Tímto mu chceme popřát brzký návrat do týmu! Do druhého poločasu jdeme s cílem zvýšit náskok a odvést si 3body. Hráči se ovšem místo technické hry po zemi uchýlili k nakopávání míčů na naše útočníky, kterým se ovšem absolutně nedařilo podržet balón - natož vstřelit gól. V 75.minutě přišel trest domácích, to když se z jednoznačného 2!!!! metrového ofsajdu, který domácí pomezní samozřejmě nechal nepovšimnut řítil na bezmocného Martina Sodomku domácí útočník, který se nemýlí - srovnáno 2:2. V závěru chtěli oba týmy strhnout vítězství na svoji stranu, ovšem vše bylo již v křeči...Zápas tak končí a JEN díky naší neschopnosti domácí tzv. ,,dorazit" a odehrát pohodový zápas, ztrácíme 2.body, které nám mohou v závěrečném účtování citelně chybět...

jaromer
9.9.07 Dorost - 6. KOLO

Dorost vítězně, ale utrápeně!!

Jiskra Jaroměř : České Meziříčí 4:1 (2:0)

Branka: Bujňák, Čenovský, Rejchrt, Čapek
Sestava: Zachara - Rieger, Rejchrt, Bujňák, Jirků - Ruprich, Čenovský, Novotný (40. Kašpárek)- Čapek, Karel (80. Kaválek), Holeček (75. Jirka M. II)

Trenéři Jaroměře - Lebedinský, Kašpárek: Domácí hráči se ujali vedení již v 15.minutě, kdy přehodil hostujícího gólmana hostí Bujňák. Ve 20.minutě kopali domácí penaltu, kterou ovšem neproměnil Ruprich a při následné dorážce se srazil s gólmanem hostí. Ve 30.minutě rozehráli pěknou kombinační akci domácí na jejímž konci byl Martin Čenovský a bylo to 2:0. Do druhého poločasu lépe vstoupily hosté a v 52.minutě skórují po pěkné kombinaci ve středu hřiště, kdy snižuje Zilvrt- 2:1. Po tomto gólu je hra vyrovnaná ovšem ani domácím ani hostům se nedaří přesně kombinovat, a tak je hra velmi neurovnaná a nepřesná. Domácí hráči přeci jenom v závěru vstřelily další 2 branky a zaslouženě, i když velmi utrápeně zvítězily. Ve 20.minutě byl při neproměněné penaltě zraněn hostující gólman, který musel s vykloubeným ramenem odjet do nemocnice. Tímto bychom mu chtěli popřát brzký návrat na fotbalový trávník.

jaromer
2.9.07 Dorost - 5. KOLO

Dorost na Novém HK vítězně!!

Nový HK : Jiskra Jaroměř 1:3 (0:2)

Branka: 2x Karel, Čapek
Sestava: Zachara - Rieger, Rejchrt, Bujňák, Jirků - Ruprich, Trunec(50. Vokál), Čenovský, Novotný(65. Čapek) - Karel(85. Jirka), Holeček(80. Rosushchan)

Trenéři Lebedinský, Kašpárek: Naše vítězství je zcela zasloužené, neboť jsme byly po celý zápas lepším týmem, ovšem neproměnily jsme řadu vyložených šancí a to zejména ve druhém poločase. Domácí hráli nakopávaný ,,hurá" fotbal, který jim ovšem žádnou výraznou šanci nepřinesl. Gól vstřelily domácí v 55.minutě po standardní situace. I přes vítězství jsme nepodali výkon dle představ a na který tento tým má.

jaromer
26.8.07 Dorost - 4. KOLO

Dorostenci "spadli z hrušky"!!

Jiskra Jaroměř : Třebechovice 1:1 (0:0)

Branka: Rejchrt
Sestava: Zachara - Desenský, Rejchrt, Bujňák, Jirků - Kašpárek M.(Novotný),Čenovský, Ruprich - Karel, Kaválek(Čapek), Rieger

Trenéři Jaroměře - Lebedinský, Kašpárek: První poločas se mnoho fotbalové krásy v Růžové ulici na obou stranách neurodilo, kdy domácí měli pouze jednu gólovou příležitost, kterou ovšem neproměnily. Ve druhé půli Jaroměř přidala na obrátkách, ovšem hosté šli z jediné střely za zápas na branku z přímého kopu do vedení. Domácí hráči vrhli všechny síly do útoku, ovšem nebyly schopni dát gól i z těch nejvyloženějších gólových šancí. Alespoň vyrovnání se domácí dočkali až v poslední minutě po rohovém kopu, kdy se při schrumáži ve vápně hostí nejlépe orientoval Rejcht a vyrovnal. Domácí hráči podali žalostný výkon především v koncovce, a tak si tým hostí, hrající chytrou hru odvezl zaslouženě bod.

jaromer
22.8.07 Dorost - 3. KOLO

Bitva v Předměřicích se šťastným koncem!!

Předměřice : Jiskra Jaroměř 1:2 (0:3)

Branka: Karel, Čenovský
Sestava: Zachara - Desenský, Rejchrt, Bujňák, Jirků - Kašpárek(Vokál), Čenovský, Ruprich, Rosushchan(Novotný) - Karel, Jirka(Čapek)

V dohrávaném 1.kole jsme zajížděli během 5ti dnů ke druhému zápasu na hřiště soupeře a tím byly Předměřice. Ač získal soupeř v dosavadním průběhu soutěže ze 2.zápasů pouze bod, rozhodně nás nečekal lehký zápas což se nakonec potvrdilo. Od prvních minut nám dělali domácí hráčí, kteří měli jednoznačnou výškovou a fyzickou převahu nemalé problémy. Ve 30.minutě se však dostane poprvé k míči Martin Čenovský, který si krásně narazí s Martinem Karlem a ten se nemýlí - vedeme 1:0!!!Hned z rozehry ovšem naše dnes velmi nejistá obrana vyrobí totální kiks a nikým nekrytý domácí útočník srovnává skóre na 1:1. Takto skončí i poločas a jde se do kabin. Do druhého poločasu jdeme s cílem získat v tomto zápase alespoň bod, ovšem domácí se na nás vrhnou s vervou a jejich dlouhé a nakopávané míče za obranu na rychlé útočníky nám dělají nemalé problémy. Vzhledem k tomu, že rozhodčímu Hájkovi se utkání nepovedlo (nutno říci, že na obě strany) je utkání v těchto chvílích velmi tvrdé a každý zákrok hrozí žlutou kartou. Když už se zdá, že si odvezeme alespoň bod vydá se na nebývalý průnik Tomáš Bujňák, který obchází snad 4 hráče domácích a 5.metrů před vápnem je jednoznačně faulován!!!K míči se staví technik Martin Čenovský a ranou pod víko nedává domácímu gólmanovi šanci - vedeme 2:1!!!!Závěrečnému mohutnému tlaku domácích s vypjetím všech sil odoláváme a tak si odvážíme všechny 3 body!!!

jaromer
12.8.07 Dorost - 2. KOLO

Dorost se stale drží v čele!!

Veba Machov : Jiskra Jaroměř 1:4 (0:3)

Branka: Kašpárek, Ruprich, Karel, Holeček
Sestava: Zachara - Desenský, Rejchrt, Bujňák, Jirků - Kašpárek(70.Vokál), Čenovský(75.Rosushchan), Ruprich - Jirka(30.Rieger), Holeček, Karel(85.Kaválek)

Trenéři Kašpárek, Lebedinský: Ke druhému mistrovskému zápasu jsme odjížděli na horkou půdu nováčka do Machova. Utkání začíná a je jasné s jakou taktikou jdou domácí do zápasu. Na velkém vápně vystaví osmi členný obranný val a každý balón, který získají letí dlouhým nákopem na rychlého útočníka na půlce hřiště. Tato monotónní hra nám příliš nevoní a dlouho se nemůžeme s tímto faktem vyrovnat...v 11.minutě se však dostává ke střele Martin Kašpárek a vedeme 1:0!. Obléhání domácí branky pokračuje a ve 25.minutě se po krásně kopnutém rohu Martina Čenovského chytře trefuje hlavou Vilda Ruprich 2:0! Pět minut nato prokličkuje obranou domácích Martin Karel a zvyšuje na 3:0 a tím stanový poločasový účet. Do druhého poločasu vstupujeme velmi špatně a nedaří se nám vůbec nic!!!Domácí toto vycítí a přeci jenom se více osmělují ve svých výpadech. V 65.minutě se po zmatku v naší obraně po rohovém kopu dočkali gólu a snižují na 3:1. Po tomto gólu nás ještě podržel Patrik Zachara, který chytil vyloženou šanci domácích. Naše vítězství tak definitivně potvrdil až v poslední minutě Tomáš Holeček po narážečce s Vidlou Ruprichem 4:1! Výkon ve 2. poločase budiž varováním, neboť takto hrát proti lepšímu soupeři by se nám mohlo zle vymstit. Zklamali opory, které by měli v těchto chvílích tým podržet a vzít odpovědnost na sebe...

jaromer
12.8.07 Dorost - 1. KOLO

Dorost pohodlně rozstřílel Polici!!

Jiskra Jaroměř : Spartak Police n. M. 5:0 (3:0)

Branka: Karel 3x, Ruprich, Kašpárek M.
Sestava: Zachara - Desenský, Rejchrt, Bujňák(Vokál), Jirků - Kašpárek M.,Čenovský(Rosushchan), Ruprich - Karel, Jirka(Mušák), Holeček(Trunec)

Trenéři Jaroměře - Lebedinský, Kašpárek, Tokar: Domácí hráči šli od prvních minut za svým vítězstvím trpělivou a nátlakovou hrou. Soupeř z Police se soustředil hlavně v prvním poločase na pozorné bránění a ani jednou neohrozil branku domácích. Hráči Jaroměře se prosadily do poločasu po pěkných kombinačních akcích 3x, a tak se šlo do kabin za stavu 3:0. Do druhého poločasu vstoupily lépe hosté a vytvořily si mírný tlak, který ovšem nevedel ani k jedné vyložené šanci. Po této úvodní čtvrthodince se domácí hráči dostali opět ke své hře a dalšími dvěma góly stanovily konečný výsledek na 5:0. Všichni hráči zaslouží pochvalu za výkon a přístup k utkání.

Web - TJ SPARTAK POLICE ...

jaromer
5.8.07 Dorost - připrava

Tragický úvod, konec zápasu pod kontrolou!!!

Jiskra Jaroměř Lovčice 3:2 (2:2)
Branky: Ruprich 2x (1 z pen.), Karel
Sestava:Zachara - Kašpárek, Rejchrt, Bujňák, Jirků - Ruprich, Čenovský, Čapek - Karel, Jirka, Holeček T. --- Průběžně střídali: Desenský, Vokál

Trenér Jiří Lebedinský: K poslednímu přátelskému utkání před sezónou jsme si pozvali tým z Lovčic, který pro nás byl před zápasem velikou neznámou. O jeho kvalitách však mluvilo 2.místo v krajské skupině dorostu sk. A hned za Jičínem!!!Opět jsme nemohli nastoupit v ideální sestavě,neboť pro zranění či dovolené chybělo 7 hráčů, a tak i lavička značně prořídla. Ke všemu se ještě během úvodních minut zranil Jára Čapek a špílmachr týmu Martin Čenovský a tak na lavičce nezbyl nikdo. Začátek zápasu nám opět nevyšel a prvních 20.minut vůbec nevíme co se děje..Soupeř nás absolutně přehrává a nestíháme vůbec v ničem. Nedostaneme se k nahrávce natož ke kombinaci a šanci. Soupeř tak jde po zásluze do dvougólového vedení po chybách našich středových hráčů. Naštěstí se nám podařilo vstřelit brzy kontaktní gól z pokutového kopu, který byl odpískán na Martina Karla. Tento pokutový kop ač diskutabilně proměnil Vilda Ruprich - 1:2!!!. Po tomto gólu ovládáme hru a daří se nám dostávat se i do šancí. Jednu ze svých mnoha šancí proměňuje Martin Karel ve vyrovnávací gól - 2:2!!!. Do konce poločasu máme ještě pár šancí stejně tak i soupeř, který stále kouše, ovšem naštěstí pro nás stále míň a míň....Do poločasu se skóre již nezmění a tak jdeme do kabin se zaslouženým skóre pro oba týmy 2:2. Do druhého poločasu vstupujeme s odhodláním zvrátit zápas v náš prospěch a nutno říci že úspěšně. I přesto, že naše hra není úplně ideální a plynulá dostáváme se do šancí, ovšem neproměníme ani ty nejvyloženější!!! Největším spalovačem šancí se stal bezesporu Martin Karel, který neproměnil minimálně 5 šancí včetně 3 samostatných nájezdů!!!...V 72.minutě zatáhl výborně balón po levé straně Tomáš Holeček a nádherným pasem našem Vildu Rupricha, který šanci bez váhání proměňuje a posílá náš tým do vedení 3:2!!! Toto vedení udržíme až do konce zápasu, i když v poslední minutě rozhodčí neodpískal jasnou penaltu za ruku Tomáše Bujňáka v našem vápně a tím podtrhl svůj nepřesný výkon v celém utkání na obě strany. Toto vítězství je určitě povzbuzujícím před prvním mistrovským zápasem s Policí dne 12.8. Nezbývá než doufat, že se vrátí všichni ,,dovolenkáři" a hlavně že se definitivně uzdraví naši marodi...

jaromer
29.7.07 Dorost - připrava

Další zápasy dorostu!!!

Velichovky B : Jiskra Jaroměř 4:5

Branky: Karel 2x, Holeček T., Bujňák, vlastní
Sestava: Zachara - Desenský, Rejchrt, Bujňák, Rieger - Kašpárek, Čenovský, Holeček T. - Karel, Jirka, Holeček A.

Na druhý přípravný zápas jsme zajížděli do Velichovek, kde jsme se utkali s týmem složeným z hráčů A i B týmu dospělých!!! Na utkání nemohli dorazit hlavně Ruprich a Jirků a tak jsme na tento zápas odjížděli se značnými obavami, navíc když na pátečním tréninku jsme měli 5 kulhajících hráčů. Tyto obavy se ukázali jako liché a během 15ti minut jdeme do vedení 2:0. Poté vyklidíme pole a domácí otáčí na 3:2 ve svůj prospěch. Hráče ovšem tento stav nezlomí a ještě 3.minuty před koncem vedeme 5:3. Čtvrtý gól domácích už nic neřešil a tak jsme si odvezli cenné vítězství 5:4. Další přípravné utkání nás čeká zítra (29.7.2007) od 17:00 v Provodově s týmem RSCM Rozkoš.


RSCM Rozkoš : Jiskra Jaroměř 3:1

Branky: Holeček T.
Sestava: Zachara, Rejchrt, Bujňák, Jirků - Rieger, Ruprich, Holeček T. - Kaválek, Jirka, Karel Střídali: Holeček A., Čapek, Desenský

K dalšímu přátelskému utkání před novou sezónou zajížděl jsme zajížděli na půdu RSCM Rozkoš do Provodova. V celém utkání jsme sice měli územní převahu, ovšem neproměnily jsme ani ty největší šance a byly to naopak domácí, kteří dokázali vytěžit z minima maximum a zvítězili. I přes naši mírnou herní převahu se nám utkání vůbec nepovedlo a všichni hráči až na světlé vyjímky podali více než podprůměrný výkon. V tomto utkání zklamal trenéry přístup některých hráčů, ne po fotbalové stránce, ale po lidské - což je možná ještě horší. Řada hráčů musí spadnout z hrušky na zem a začít velikým zamyšlením u své osoby jak chtějí přistupovat k fotbalu v budoucnu....

Červené karty: Kašpárek, Ruprich

jaromer
18.7.05 Dorost - příprava


Příprava dorostu začíná ve středu 18. července od 18:00 v Růžovce.

Novým trenérem dorostu se s téměř 100% jistotou stane Jiří Lebedinský, jehož úkolem bude přivést náš dorost do Krajského přeboru.

Soupeři dorostu pro ročník 2007/08
Meziměstí, Třebechovice, Kostelec n. O., Předdměřice, Machov, Černilov, Čermná, Albrechtice, Úpa C, Náchod-Babí, České Meziříčí, Stěžery, Police n. M.

Realizační tým pro sezónu 2007/08:
Lebedinský Jiří, Kašpárek Martin, Tokár Pavel

Hráči, kteří začnou přípravu:
Novotný Martin, Kašpárek Pavel, Kašpárek Martin, Rieger Aleš, Šimek Pavel, Jirků Petr, Rejchrt Lukáš, Ruprich Vilém, Holeček Tomáš, Čapek Jaroslav, Karel Martin, Desenský Vojtěch, Zachara Patrik, Trunec David, Šábrt Patrik, Rychetský Jaroslav, Novotný Jaroslav, Voltr Adam, Vokál Petr, Mušák Jakub, Tlustý Tadeáš, Sodomka Martin, Čenovský Martin, Jirka Miroslav, Rosushchan Mychajlo, Kaválek Roman, Bujňák Tomáš